Gyerekes a bosszú, de néha jól esik

2024. szeptember 30. 07:55 - csajokespasik

       

               Az exbarátnő a szakítás után rájött, hogy végül is nem vesztett semmit, inkább csak nyert, mégis megfordult a fejében, hogy puszta jóindulatból megírná az új csajnak, mire készüljön a pasival kapcsolatban.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Röviden: az illető nem rég elhagyott egy másik nőért. És nem is évek múlva, mert megunta volna a dolgot, hanem mindössze 9 hónap után - ez eddig még mindig nem nagy cucc, viszont a nőt, akivel lelépett, az én ismerőseim közül választotta. És ez az egy dolog az, ami bánt. Megfordult a fejemben, hogy puszta jóindulatból és segítőszándékból írok a csajnak, mire készüljön, és mire számítson az új szerzeményével kapcsolatban. Olyasmikre gondolok, hogy:        

       

               „- Ritkán figyel rád, ha beszélsz hozzá.
- Ha felmész a lakására, akármilyen késő van, utána nem fog kikísérni a buszmegállóig se, ami amúgy nincs messze tőle, csak int neked egy biztatót a kapuból.
- Este, villamoson, valahonnan hazafelé tartva, simán kipattint egy doboz sört és inni kezdi.
- Minden férfi barátodra elmebeteg módon lesz féltékeny.
- Kiugrik a szeme, úgy les más nőket az utcán, nem érdekli, ha ott vagy.
- Ha zavarba jön, vagy ha valamire nincs kapásból válasza, csak bután bámul rád, mintha te lennél a hülye.
+ És amilyen hamar passzolt engem, valószínűleg téged is ugyanígy fog majd.”
Vagy ez gyerekes lenne? Én végül is nem vesztettem vele semmit, inkább csak nyertem.          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7718615264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2024.09.30. 09:26:44

Milyen önérzetes a kis latol...

God Harald 2024.09.30. 09:33:34

@elismert felhasználó: Nem, nem! Önélzet, bátolság vagy inkább melészség?

mumpic 2024.09.30. 23:47:58

Amiket felsoroltál, az mind téged minősít! Aki egy kapcsolatban mindent eltűr, az miért csodálkozik, ha kidobják? Ha már lúzer vagy legalább válassz magadhoz illő társat és ne utólag legyél megsertődve!
süti beállítások módosítása