Ő több, mint bejárónő

2024. október 03. 07:49 - csajokespasik

       

                „Volt kölcsönkérés is, amik még mindig nincsenek megadva, tehát nem én voltam a dolgok elrontója” – Mások kapcsolataiba nem szép beleszólni, de amikor azt látod, hogy egy jó barátod folyamatosan ugyanabba a csapdába esik, azért érdemes némi tanáccsal ellátni: a saját érdekében.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy jó barátnőm, régóta ismerem, és volt alkalmam nyomon követni pár kapcsolatát. És általában ugyanaz történik vele, állandóan megalázkodik a férfiaknak. Mindent elnéz, alárendelődik. Nem tudom, hogy értessem meg vele, hogy ez nem vezet sehova? Kitakarít náluk, főz-mos rájuk, mindenben egyet ért, a pasik meg látják, hogy lett egy bejárónőjük és onnantól úgy is kezelik. Magától ajánlkozik, ami még nem lenne baj, jó lelkű, csak nem olyan embereknek, akik nem becsülik, és visszaélnek vele.         

       

               A legutóbbi pasija 1 évig nem dolgozott, volt egy csomó tartozása, el kellett jönnie az albérletéből és a barátnőm lakását nézte ki. És megkérdezte erről a véleményem, mire én lebeszéltem róla. Megismertem a pasiját is, sajnos, így meg tudtam saccolni, milyen élet várna rá, hamar átvenné ott az irányítást. Ez aztán a csávó fülébe is eljutott (nem bántam) és igen ingerült üzeneteket kaptam tőle. De legalább szakított vele, mert ha nem így tesz, most még mélyebbről kéne felrángatnom. Volt kölcsönkérés is, amik még mindig nincsenek megadva, tehát nem én voltam a dolgok elrontója.
A barátnőmnek meg egy haverjának köszönheti az exe, hogy lett elég pénze legalább a tartozásai visszafizetésére. De hogy egyáltalán megköszönte e nekik, arról nem értesültem. A nő fizette egyik közös nyaralásuk nagy részét, meg egyebekbe is beszállt. Ismerem a szüleit, ők is hasonló hozzáállásúak, mindenkinek segíteni akarnak, akiknek nem kéne, mert nem érdemlik meg, mert csak visszaélnének vele és csak kihasználnák őket. Nekik sincs sok pénzük, de vannak félretett tartalékaik, nem tudom, mennyi, de azt is lehet másra fordítani.            

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5018699580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanderkaay 2024.10.03. 11:01:52

Elég jó eséllyel ugyanaz a szituáció mint ami már vagy ötvenszer ki lett itt tárgyalva. A barátnőd nála jóval magasabb ligában játszó hejjespasikkal jön össze, akik meg kihasználják mert megtehetik. A jó hír hogy ez csak addig fog tartani amíg úgy fog kinézni hogy a hejjespasik érdeklődését fel tudja kelteni, azt követően majd esetleg képes lesz az átlagosak közül választani egy olyan balekot aki megbecsüli. Bónusz jó tanács: amennyiben a hejjespasinak kölcsönadott lóvét valaha is visszakapná, a biztonság kedvéért inkább tegye félre macskaeledelre

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.10.03. 15:11:48

Ha hejjespasi kölcsönkér, az ok az azonnali tiplire.
süti beállítások módosítása