Az ágyban minden álmomat valóra váltotta

2024. október 04. 07:48 - csajokespasik

       

               ...ám ennek ellenére a barátnő mégse kapott sok viszonzást. Posztolónk utólag bánja a figyelmetlenségeit, és ha megbocsátásra nem is számíthat, legalább annyit szeretne elérni, hogy ne rossz emlékként rögzüljön.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Egy hónap múlva megbánni a dolgot és belátni a hibát, esélyt teremt a megbocsátásra? Vagy késő már? 25 éves férfi vagyok. Egy évig voltunk együtt, ő 37 éves. Én voltam az értetlen, képtelen voltam a kapcsolatunk alatt kimondani ami összegyűlt bennem, rossz is, jó is. Amikor szemét voltam vele, ő akkor sem hagyott magamra, megbocsátott. Akármit tettem, ő ugyanúgy, feltétel nélkül szeretett. Az első igazi mérföldkőig el se jutottunk, főleg miattam. Ő nagyon sokat tűrt tőlem.        

       

               Amikor neki volt baja, én nem figyeltem rá oda. Beszélt velem erről, de akkor sem figyeltem rá. Amikor szakított velem, akkor döbbentem rá a hiányára, hogy mekkora űrt hagyott maga után, és hogy mennyire teljesen ki tudta tölteni az életem. És nem csak a megszokás miatt. Akkor jöttem rá, mit is jelentett nekem.
Az ágyban minden vágyamat valóra váltotta, én meg annyit se tudtam elfogadni tőle, hogy mindössze kéthetente tudtunk csak találkozni. Tudom, hogy többet érdemelt volna.
Ha megbocsátást nem is várhatok, legalább annyit szeretnék elérni nála, hogy ne rossz emlék maradjak neki.
Hívjam fel? Vagy csak írjak neki egy rövidet?          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4418700306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadist 2024.10.04. 16:45:00

Édesfaszom...
25 évesen nem kiöregedett csatakancákkal kellene foglalkoznod, még akkor se, ha ő volt az első és egyetlen, aki hozzáért a kukidhoz, hanem a saját fejlődéseddel, hogy majd amikor te leszel 37 éves, akkor válogathass a huszonéves sunák között és ne maradékelven kelljen lehorgonyoznod valami alsó polcos öreglány mellett.

A férfiak 99%-a átesik ezen, hogy az első nő, akit sikerül megdugnia, az lesz az istennő, aztán 10-15 évvel később, 30-on és néhány barátnőn túlról visszatekintve nem is érti az ember, hogy miért volt annyira oda az elsőért. Ez a tesztoszteronnak az árnyoldala, hogy a fiatal és tapasztalatlan férfiak nem tudnak miatta racionálisan gondolkodni.
süti beállítások módosítása