Peti már nem problémás

2024. október 07. 07:50 - csajokespasik

       

               „Miért törvényszerű, hogy az exekkel együtt a közös barátok is ugranak? Nem ők mondták kifejezetten, hogy távozzak, hanem valahogy így láttam jónak„ – Ez a kapcsolat már rég le van zárva, viszont Levélírónk továbbra sem érti, miért kell jó barátságoknak is megszakadnia egy bosszúálló férfi, és annak haveri köre miatt?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ez egy részemről már lezárt történet, de a helyzet is, meg ő is az életem egykori része volt. Még évekkel ezelőtt történt, hogy szakítottam az akkori barátommal, Péterrel. Az ok mindegy is, de leírom: határozatlan volt és éretlen, meg néha az indulatait sem tudta kezelni, meg a tolerancia bajnokának se nevezném, de amúgy mindig azzal jött, hogy ő még fiatal és nem akar szorosabb kapcsolatot. Erre nem is került sor. A szakításunk után a barátai kerestek meg engem azzal a szöveggel, hogy „Peti már nem problémás” meg „mélyponton van”.        

       

               Igen, a barátai se tudták mérlegelni a dolgokat, meg nem is voltak ebbe benne, nem látták át, de kívülről okosak voltak. Ők is hasonló kaliberűek voltak, meg hát arra építkeztek, amit az exem mondott nekik, így kettős mérce alapján ítélték meg a szitut.
Ha ő kérte meg a barátait erre, az azt jelentette, hogy problémamegoldó képessége meg az éretlensége azóta sem változott. De nem ez a lényeg. Abból a társaságból emiatt ki kellett válnom, és ott sok olyan ember is volt, akit kedveltem. Na most miért törvényszerű, hogy az exekkel együtt a közös barátok is ugranak? Nem ők mondták kifejezetten, hogy távozzak, hanem valahogy így láttam jónak. És utána ők se kerestek. Nem tudom, miket mondhatott nekik rólam az exem, de ilyesmit sejtek a háttérben. Persze valahol én is értem, hogy párhuzamosan a szakítással sok más is meg szokott szűnni.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9118702674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2024.10.07. 09:14:15

Hány évesek vagytok? 13?

God Harald 2024.10.07. 09:29:21

Egyik hétfő délelőtt Peti áll a ház előtt.
Melyik útra lép? Komoly most a tét.
Peti áll a ház előtt, szíve jobbra húzza őt,
Balra van az iskola, esze súgja: menj oda!

De nehéz az iskolatáska ilyen szép napos délelőtt.
Peti áll a válaszra várva, hátha lesz, ki megszánja őt.

Arra ment egy kisleány, Peti sosem látta tán,
Az eszem helyett jobb, ha a szív vezet.
Felcsillant a két szeme: inkább tartok ő vele,
Elindult a lány után, bármi lesz is ezután.

De nehéz az iskolatáska ilyen szép napos délelőtt.
És elindult fürgén a lába, ballagott a kislány mögött.

Ó, de szörnyű pillanat, rászedetted jól magad!
Épp ott állnak ők az iskola előtt.
Ez a nap már tönkre ment, a kislány iskolába ment.

Lorrh 2024.10.07. 09:35:58

@God Harald: elmorzsoltam egy könnycseppet ifjúkorom emlékére :-)

God Harald 2024.10.07. 10:05:01

@Lorrh: bizonyám, megértelek! A mi iskolatáskánk még igazán nehéz volt…csak a palatáblánk 8 kg volt. Isonzónál a teljes menetfelszerelésünk nem nyomott annyit mint az iskolatáskánk egykor. Sokáig nem bírtunk vele kislányokat követni.
süti beállítások módosítása