Egyik pasija se bírta a hangját

2024. október 18. 07:48 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem hiszi, hogy az önismereti csoportok olyan sokat alakítanának bárkin is. Vagy vannak pozitív példák? Amikor arról kérdezi egyik ismerősét, megéri-e, ő azt feleli, hogy „hát, ja... lehet…”. De a „lehet” kicsit karcsú válasz, amennyiben az a csoport nem ingyenes.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Van egy barátnőm, aki egyfajta önismereti csoportba jár. Amikor arról kérdezem, megéri-e és tényleg vannak-e nagy áttörések, azt mondja, hogy „hát, ja... lehet…nem tudom”. Nekem egy kicsit karcsú válasz a „lehet”, ha már kicsenget annyi pénzt. Ő azért ment oda, mert mindig azt érezte a pasijai mellett, hogy nem tisztelik, és állandóan el akarják hallgattatni - így mondta nekem is, én sem tudom máshogy értelmezni, csak úgy, hogy nem bírták, ha beszélt.        

       

                Tudom, milyen, nem rég járt nálam, és csak két órára, amit én húsznak éreztem, mert teljesen lefárasztott a szövegelésével. El tudom képzelni, ha valaki együtt van vele, amikor néha kénytelen őt ignorálni, mert nem bírja tovább. És ehhez még van egy magas hangszíne is. Amikor kicsit iszik, akkor még jobban dől belőle a szó. És beszél, kb. mindenről. Amikor nálam van, néha nyomok valami zenét, akkor nem beszél annyit. Szólni már nem szólok, inkább elviselem, mert nem tudni, min sértődik meg: többször volt már olyan, hogy beszélgettünk egy este, többekkel, aztán ő hazament, majd másnap hosszú levelet kaptam tőle, amiben lecseszett, hogy mit képzelek, hogy ilyet mondok róla mások előtt, és ne beszéljek erről meg erről úgy. Csak nem emlékeztem rá, hogy szándékosan olyan nagyon bántót mondtam volna róla.
Szóval nem tudom, segít-e rajta a csoport. Volt már valakinek tapasztalata ilyen csoportokkal?          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8018710480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2024.10.18. 09:18:25

"Nesze, semmi, fogd meg jól!" - poszt péntekre...

Lorrh 2024.10.18. 09:41:20

" Volt már valakinek tapasztalata ilyen csoportokkal?"
Volt.

VOGAben 2024.10.18. 11:09:50

A hanghordozás egy dolog, itt az agysérülés mértéke legyen a döntő. (Számomra az elviselhetetlenségi skálámon: 10/8. Szóval, szotyi... különben elkárhozol!)
süti beállítások módosítása