Az anyámmal is összejárt

2024. október 21. 07:50 - csajokespasik

       

               „Nem tudtam, melyiknek kéne szólnom, hogy ez egy kicsit nevetséges, és ne találkozzanak, mert nekem kínos„ – A pasi mindig is jól kijött a barátnő anyukájával, és a viszony a szakítás után is megmaradt. Hogy a muter magányát megtöri valaki, végül is jó dolog, de inkább lett volna bárki más, semmint egy expasi.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ez egy két éves történet már, de még mindig jelen van valamennyire az életemben.
28 éves vagyok, és az exem a mai napig úgy beszél rólam másoknak, hogy „a lány”. Nem voltunk sokáig együtt és főleg szexkapcsolatnak indult. Ő elkezdett aztán többet érezni. Ott követtem el szerintem az egyik hibát, hogy bemutattam az anyámnak, akivel első pillanattól kezdve jól kijöttek, rögtön itallal kínálta és dumálgattak, még azután is, hogy én lefeküdtem aludni. Sok közös témát találtak. De még mindig nem éreztem úgy, hogy mélyülne kettőnk közt a dolog.        

       

               Aztán szakítottunk, ami ellen ő nem is tiltakozott, hiszen így beszéltük meg. A közös ismerősök viszont maradtak. Azt meg az anyámtól tudtam meg, hogy néha benéz hozzá, és beszélgetnek. Nekem ebből rögtön az jött le, hogy velem akarna újra összefutni, de én már lezártam. És nem is ott lakom.
Nem tudtam, melyiknek kéne szólnom, hogy ez egy kicsit nevetséges, és ne találkozzanak, mert nekem kínos. Aztán végül hagytam. Anyám is magányos volt, és mondja, milyen jól elbeszélget vele. Értem, csak lett volna helyette bárki más. Hogy ma is találkoznak-e, azt nem tudom.
Csak én látom furának ezt az egészet ?          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3618712474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2024.10.21. 08:48:09

Csak Te látod furának.

Lorrh 2024.10.21. 14:38:28

Én egyszer úgy jártam hogy a volt pasim lett szerelmes a húgomba... vagy az ex húgom a jövőbeli csajomba? Anyám nevelt lányának a sógora lett református zsinat és ő jött össze a szomszédunk elvált feleségének jövendőbelijével ? már nem is tudom pontosan...

Burgermeister 2024.10.21. 15:17:14

Helyzet az hogy anyádat is kezelgeti...nem baj az legalabb anyuci kisimult. Szivesen.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.10.21. 16:47:50

Ez most egy féltékenységi kirohanás, vagy tényleg ennyire éretlen vagy?
Ha tényleg csak kormoltatni akartad magad, akkor megkaptad. Lehet, hogy a pasi több volt ösztönlénynél, meg számított mondjuk emberi érzésekre. Szívesen értékelt volna többre egy hölgyet, mint egy lucskos lyuknak, szóval kilógott a feminista narratívából, és rajtad kersztül talált egy személyiségének megfelelő szimpatikus ismerőst.
Most tényleg úgy gondolod, hogy neked kellene meghatározni, hogy mi nevetséges, és mi nem? Ők külön külön felnőtt emberként nem dönthetnek úgy, hogy bármilyen célból olykor találkozzanak egymással? Mégis milyen alapon akarod meghatározni, hogy ki kivel lehet jóban? Vagy úgy gondolod, hogy csak az elfogadható, amit te annak gondolsz?

Sztravinszka 2024.10.21. 18:35:50

Bármi furcsának tűnhet, aminek nincs írott vagy kimondott szabályrendszere. Ez a kérdés pont ilyen, a családon belül továbbforgó exek esete. Az persze minimum, hogy senki sem akar luksógor lenni a szüleivel, mármint jobb körökben. Szóval ez olyan, mint az ízlés, vagy van, vagy nincs. Vagy tudom magamtól, hol vannak a határok, vagy nem. Az nem ér, hogy ezt gyerekkorodban megtanították, mert ezeket pont nem. Konzervatívoknál viszonylag könnyebb a tájékozódás, mert szigorú szabályrendszerben közlekednek, sok minden evidens náluk, és pont ezeket a szabályokat, határokat feszegeti a bukófélben lévő liberalizmus és társideológiái, vagy bukófélben lévő fősodor.

Van ez a film, a Minden végzet nehéz Jack Nicholsonnal, amikor végül a mamával jön össze, és kikerül a képből a lánya. Hát ez ilyen, mármint Hollywood, mosolyogva elfogadunk képtelen helyzeteket. De ugyanilyen nehéz helyzet a testvérek lenyúlt szerelmei, arról persze már nagyobb a pátosz a filmekben, ilyenkor vagy megbetegítik, vagy meghalasztják a testvért, szóval valóban drámai a helyzet. Testvéred feleségét... például, vagy a mostani francia film, a Reggeli a hegyen. Valahogy kitakarják az ordító erkölcsi dilemmát, hogy olyankor mi van, ha elszeretjük a még élő és egészséges tesó nőjét. Szóval vagy van egy iránytűnk, hogy mi helyes és mi nem, mi ízléses, mi nem, vagy olyanok leszünk, mint a szabadrabló vadkapitalizmus.

Az persze megint más kérdés, hogy hosszú, évekig tartó kapcsolatban valaki annyira belenyomódik a rokoni szövetrendszerbe, hogy még a válás után is benne marad kapcsolattartás és kölcsönös érdeklődés szintjén. Ez teljesen normális és emberi nekem.

Lorrh 2024.10.21. 20:33:38

@Sztravinszka: vagy mondjuk ez, kamaszlány rátekeredik az apja barátjára:

www.imdb.com/title/tt2191765/
süti beállítások módosítása