Időt kértem, nem pénzt!

2024. október 22. 07:49 - csajokespasik

       

               A barátnő bejelenti, hogy egy darabig nem tudnak találkozni, családi okok miatt, mire a pasi fejében a legrosszabb forgatókönyvek kezdenek futni. Még azt is felajánlotta, hogyha anyagi nehézségek állnak a háttérben, szívesen ad kölcsön… Levélírónk ezen kicsit kibukott, mert miért pont ez jut eszébe erről ?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! A barátommal idén leszünk 3 évesek. Neki előjött pár olyan dolog, amit egyedül nem tudok értelmezni. Azt mondja, nincs hobbim. Én meg azt, hogy lehet teljes életet élni hobbi nélkül is. Ő szeret túrázni, én nem, és elkezdett győzködni róla, hogy milyen jó az. Én meg a kullancsveszélyen kívül mást nem látok még mindig benne.
De nem is ez a lényeg, hanem ez az értetlensége:
Úgy alakult nálam nem rég, hogy történt valami, ami miatt nem tudok vele találkozni, családi dolog. Nem éltünk együtt, ő mégis tragédiaként fogta fel, hogy bejelentettem, kérek egy kis időt. Szerintem fordítva nekem is menne, ha időt kéne hagynom valakinek.        

       

               Legutóbb úgy váltunk el, hogy azt mondta, szerinte én nem akarok már találkozni vele, és ötször megkérdezte, mikor fogunk… És nem hitte el, hogy nem kifogást keresek és tényeket kerülgetek azzal, amikor azt mondom: nem tudom. Én meg ötször mondtam ugyanazt.

Elindult a büntető hadjárat is már, egyszavas válaszok az érdeklődésemre. Plusz, nem is lakunk olyan nagyon közel egymáshoz, kényszermegoldást sem tudok javasolni neki.
És szerintem neki most a legrosszabb dolgok forgolódnak a fejében, és nem tudom mivel meggyőzni, hogy ez nem róla / rólunk szól!

Azt is írta, hogyha anyagi nehézségek miatt nem találkozunk, szívesen ad kölcsön… ezen nem enyhén elcsodálkoztam. Mert miért és hogyan jut eszébe erről pont ez?? annyira nem ismer, hogyha ez lenne a problémám, nem avatnám be??
Ez az időkérés nem a szakításokat általában megelőző, baljós időkérés, pedig tudom, hogy ő totál azt hiszi. Hiába mondom neki, hogy imádom, és ha akarja, napi 5x dumálunk, de tényleg nem vagyok most mobilis. És nem tudom, mennyi időről van szó, ígérni sem tudom, de nem hónapokról, az biztos. Egyszerűen egy olyan dolog adódott, hogy ugrásra készen kell lennem, hogy bármelyik pillanatban mennem kell és intézkedni.
Nem akarom őt elveszíteni, de ha ezt az egyszerű dolgot ennyire nem érti meg most, akkor vajon miket nem fog majd később?          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6818713246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bz249 2024.10.22. 08:32:07

Elmondtad a lenyeget... harom ev alatt nem jutott arra a szintre a kapcsolat, hogy legalabb ugyanabba a jarasba koltozzetek (ha a gyalog megteheto tavolsag nem lehetseges).

Sadist 2024.10.22. 17:05:11

"Ez az időkérés nem a szakításokat általában megelőző, baljós időkérés, pedig tudom, hogy ő totál azt hiszi."

És abszolút jogosan hiszi. Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az egy kacsa.
Rég elmondhattad volna neki, hogy mi az a "családi dolog", ehelyett csak titkolózol és azt várod, hogy benyelje a full kamunak hangzó dumát.

Sadist 2024.10.22. 21:01:59

@bz249: Az hagyján, de még arra a szintre se, hogy elmondja a csávójának, hogy az anyja lerokkant és nem tud gondoskodni magáról vagy a nagyanyja rákos lett és már csak hónapjai vannak hátra.
süti beállítások módosítása