Kiderült, hogy a fiúkat szereti

2009. október 11. 07:14 - Panni CsP

A lovagként viselkedő srác eleinte nem látszott melegnek. A lányt majdnem elcsapja egy kocsi, de a megmentője a legjobb pillanatban figyelmezteti a veszélyre. A lány nagyon megkedveli a titokzatos idegent, de a barátnője óva inti tőle, mert tud róla valamit. A sztoriból megtanulhatjuk, miért nem szabad azonnal elítélni valakit.

 

Sziasztok! Én egy 15 éves lány vagyok és egy tanulságos történetet szeretnék most megosztani a nagyvilággal, remélem kényelmesen ülsz, kedves olvasó, mert nem fogsz hamar felállni innen, ha végig akarod olvasni a sztorit. Bevezetésnek csak annyit, hogy aki rasszista/megveti a másságot/stb. az lehetőleg ne olvassa el, ha kíváncsiságát nem tudja legyőzni, és mégis elolvassa, kérem, NE írjon bántó kommentárokat hozzá. Talán kicsit el fogtok gondolkozni a megkülönböztetésen - és, hogy kit miért néznek le egyes emberek... De most már térjünk a történetre. Egy gyönyörű őszi napon történt mindez, mikor éppen az iskolából tartottam hazafelé. Sokan mondják rám, hogy "mintha nem is a földön járnál", és ezen a napon ez különösen igaz volt rám. Gyönyörködtem az őszi fényekben, a hulló falevelekben, és mindenben, amiben csak ősszel lehet. Természetesen nem néztem az orrom elé, és csak akkor eszméltem fel "álomvilágomból", mikor egy hang a hátam mögül rám kiáltott:

-Vigyázz!

Egy autós nem vezetett körültekintően (hozzátenném, nem hiszem, hogy őt is az ősz varázsa foglalta le), és kis híján elütött, mikor átmentem az úttesten. Persze én is hibás voltam, de neki azért lehetne egy kis esze, ha már nekem nincs...

 

Szerencsére nem lett semmi baj, és pár pillanat múlva ott termett előttem megmentőm is.

- Jól vagy? Nem esett bajod?- kérdezte rémülten, és én a sokk miatta csak a fejemet ingattam.

- Falfehér az arcod. Jobb lesz, ha hazakísérlek - ajánlotta készségesen.

- Köszönöm - nyögtem ki végre, és hálásan hagytam, hogy belém karoljon, és hazakísérjen.

Hogy elvonja a figyelmemet, és kicsit megnyugodjak, kérdezgetni kezdett, és mire hazaértem, össze is barátkoztunk. Nagyon megkedveltem, gondolom ő is engem, mivel felajánlotta, hogy holnap is szívesen hazakísér. Otthon felhívtam a barátnőmet, aki velem együtt örült, de mikor megmondtam a fiú nevét, elhallgatott, és azt mondta, vigyázzak vele, nem olyan amilyennek én gondolom. Megkérdeztem, mire céloz, amire olyan választ kaptam, amit nem akartam elhinni. Csúnyán összevesztem a barátnőmmel, de mikor letettem a telefon, már megbántam. Mint utóbb kiderült, igaza volt. De ezt majd később. Tehát. Másnap izgatottan vártam a fiút az iskola előtt, de nem jött. Vagyis hogy azt hittem... Mikor már 15 perce ott álltam, úgy döntöttem, elindulok haza. Szomorúan indultam meg, természetesen ugyanolyan "körültekintően" mint előző nap, így nem csoda, hogy nem vettem őt észre. Egyszer csak azt hallom, hogy a hátam mögött valaki eszeveszetten fut. Ő volt az! Rettentően megörültem, de az ő arca komoly maradt. Azt mondta, beszélnünk kell. Megkérdeztem, mi a baj, mire azt válaszolta, hogy a barátnőm azt mondta neki, hogy ő (mármint a fiú) nekem tetszik. Nagyon dühös lettem a barátnőmre, de elmondtam neki, hogy így van, már első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt nekem. Nem erre a válaszra várhatott, mert sarkon fordult, és elment. Én csak értetlenül álltam ott, fogalmam sem volt, miért olyan nagy baj az, ha tetszik nekem. Még aznap kaptam iwiwen egy levelet tőle, amiben azt kérte, találkozzunk este. Nagyon bántott, hogy faképnél hagyott, de kíváncsiságom erősebb volt, így hát beleegyeztem. Megírtam neki, hogy 7-kor találkozzunk a parkban. Kicsit késtem a megbeszélt időpontról, ő már ott várt, idegesen járkált fel-alá. Mikor megpillantott, megkönnyebbülni látszott, talán arra számított, hogy nem megyek? Intett, hogy üljek le mellé a padra.

-Először is, ne haragudj, hogy tegnap olyan bunkó voltam, csak...kétségbe estem. Másodszor, ne a barátnődet hibáztasd, ő jót akart neked, de erre nemsokára rájössz. Harmadszor, én nem olyan vagyok, amilyennek te látsz.

Erre már nem bírtam tovább:

- Mondd már meg nekem, miért olyan nagy baj az hogy tetszel nekem?

- Én...nos..öö...a fiúkat szeretem.

Erre a mondatra letaglóztam, és rajtam volt a sor, hogy otthagyjam. Ne higgyétek, hogy haragudtam rá, egyszerűen csak egy kis egyedüllétre volt szükségem, hogy megemésszem. Másnap korán reggel írtam neki iwiwen. "Szia, ne haragudj, hogy otthagytalak, csak gondolkoznom kellett egy kicsit. Nem ítéllek el azért, amilyen vagy, én így kedvellek, és szeretném, ha azért barátok maradhatnánk". Az órámra néztem, és világossá vált számomra, hogy ha 8-ra be akarok érni a suliba, akkor futnom kell. Természetesen nem értem be 8-ra, ráadásul összefutottam a barátnőmmel is. Zavartan köszöntünk egymásnak, aztán szótlanul ballagtunk az osztályterem felé. Mikor már majdnem odaértünk, kiböktem, ami már egész úton nyomta a lelkem: -Ne haragudj rám! Olyan hülye voltam! - Ugyan, dehogy haragszom.- válaszolta mosolyogva, és megölelt. Nagyon megkönnyebbültem, és egy kis időre el is feledkeztem az elmúlt napok eseményeiről. Csak akkor jutott eszembe, mikor a házunk előtt állt egy ismerős alak, kezében rózsával. Ő volt az, a megmentőm. Azt mondta, nem gondolta, hogy ezek után is szóba állok majd vele. Azóta is nagyon jó barátok vagyunk, mindig támogatjuk egymást. Ez az eset tanított meg arra, hogy:

1. Ne ítéljünk elsőre

2. Attól, hogy valaki "más", még lehet egy nagyon jó ember

3. A véletlenek mindig megtalálnak, akár akarod, akár nem.

 

 
64 komment
Címkék: meleg

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr341426206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Devil2 2009.10.11. 08:25:22

" A véletlenek mindig megtalálnak, akár akarod, akár nem"

Állítólag nincsenek véletlenek.

Igazság Atyja 2009.10.11. 08:58:28

Ha akarod, akkor meg pláne nem véletlenek. :)

Rasszisták miért ne olvassák? Néger volt a homida fiú?
Azért dícséretes, hogy 15 éves létedre így tudsz fogalmazni.
Ezt pedig csak azért, mert látszik benned törekvés az igényességre: "Erre a mondatra letaglóztam." Nem te taglóztál le, hanem a mondat taglózott le téged. :)

travelnyuszi 2009.10.11. 09:47:32

Jézusom, ez mennyire egy szájbarágósan megfogalmazott levél. Szegény kislány nem 15 éves, hanem egy megkeseredett, álmokat kergető 40-es lehet ilyen nyelvezettel...ultragázok vagytok, éljenek a ratymanduszok...

SINtelen 2009.10.11. 09:47:54

Attól,hogy jól fogalmazz még hülye az illető példa erre:Egy autós nem vezetett körültekintően (hozzátenném, nem hiszem, hogy őt is az ősz varázsa foglalta le), és kis híján elütött, mikor átmentem az úttesten. Persze én is hibás voltam, de neki azért lehetne egy kis esze, ha már nekem nincs... <-- Ha véletlen elcsapják a fő hiba az elütöttben van , és ha véletlen én csapom el még meg is rugdosom a hülyéjét. A többi meg az ő dolga.

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.11. 09:54:02

Sziasztok, Ödön vagyok és buzi. Ezt mindenki tudja rólam a suliban, valószínűleg nem álcáztam jól a feszülős rózsaszín műbőrnacit a bundámmal.

Ez a rövid sztori egy lányról fog szólni, aki a barátai szerint gyakran LSD-zik, mindenki azt mondja róla, hogy a föld felett jár, csodálkoznak, hogy szülei elengedik egyedül az isibe. Tegnapelőtt át akart kelni az M3-ason, a reggeli csúcsban - nem a gyalogos felüljárón...

Még épp időben odaértem és elkaptam, majd hazavittem a szüleihez. Este az egyik osztálytárs-nője hívott, mondta, hogy beszéljek a lánnyal, mert lehet, hogy nem vette észre szexuális orientációmat. Érdeklődve hallgattam, miközben a vállamra omló pink fürtjeimmel játszottak ujjaim.

Megkérdeztem, miért nem Ő mondja el a saját barátnőjének ezt az információt, ha már ő nem veszi észre, de azt mondta, hogy ők valami titkos társaság tagjai, akik ugyan legjobb barinők, de nem kommunikálhatnak egymással értelmes dolgokról, de főként nem őszintén.

A következő találkán elmondtam tehát a lánykának, hogy - amint azt egy nagy klasszikustól hallottam - imádom a kukit. Ő kiborult, elszaladt. Azóta ha meglát a folyosón üvöltve jelez, hogy: "BUZIIIIIII, OTT EGY BUUUZZIIIIIII, de pont olyan mint mi, képzeljétek beszél is!"

2009.10.11. 10:34:50

A fogalmazás jó, és a story is egészen élvezhető. Bár az autós részen én is megütköztem, mivel én spec utálom azokat akik úgy közlekdnek át az uttesteken, h körbe se néznek. Majd megtanulja mikor egyszer elüti őket vki. Járj a föld felett, de ha uttesten kelsz át térj vissza közénk, mert bajod esik és utána még lehet a sofőr se illet kedves szavakkal.

beleszolok 2009.10.11. 10:35:52

Az olyan homoszekszuális beállítottságú emberrel, aki nem hivalkodik ezzel, azaz a büdös életben nem derül ki, amíg szóba nem kerül, azzal senkinek semmi baja.

beleszolok 2009.10.11. 10:38:22

Jah, a fogalmazás és a sztori: az általában blogokban szereplő posztok, nagyrészéhez képest tényleg korrekt. Még ha ez nem is olyan hatalmas erény :)

Rá Dios 2009.10.11. 10:39:13

@Devil2:
Bizony nincsenek. Épp ezért nem érdemes keresni a véletlent. Ha akar, rád talál :-)

Blogger Géza 2009.10.11. 10:42:49

Végül is rendes tőle, hogy megmondta, van, aki évekig hülyíti a lányokat.

Matko Destanov · http://opni.blog.hu/ 2009.10.11. 11:01:59

Ha egy fickó kedves, aranyos, megértő, érzékeny, vagyis pont olyan, amiről egy nő álmodik, akkor már biztos van neki fiúja... Ez van csajok... :DDD

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.10.11. 11:12:22

@Blogger Géza: Van bizony! Sosem értettem őket, hogy mit akarnak - netán abban bíznak, hogy egyszer megtörik a buziátok és rábuknak a nunusra? A Csernus elcsemegézne az ilyen fajtán.

blarke 2009.10.11. 11:13:55

háde... izé... de...
minek rózsa, ha semmit nem akar? én vagyok hülye, hogy nem rózsával kérek bocsánatot?

blarke 2009.10.11. 11:15:18

@Matko Destanov: az álompasi az mindig 3b+p? (buzi/bunkó/bnője van, vagy pap) :)
egyébként fun, mert nem az érzékeny, kedves, aranyos és megértő faszik kellenek a nőknek, vagy én nyúltam az utóbbi 8 évben mindig mellé, vagy nemtom.

blacklord 2009.10.11. 11:46:05

Hú bmegbmeg, ez nagyon ütött, azóta is ráz a röhögés...

JackBlack 2009.10.11. 11:47:13

@blarke: sajnos nem a nőkre, hanem az emberre általában jellemző az a gusztustalan tulajdonság, hogy sosem az kell neki, ami van. Ezáltal ha valakinek kedves, aranyos, megértő, rendes párja van, egy idő után megunja, és pont ellentéteset akar. Tisztelet a kivételnek (amiből itt a blogon sok van, tudom ;) ), de ezzel majdnem mind így vagyunk.

Fandorin 2009.10.11. 11:47:58

Belefutottál egy langyi fiúcskába és nem akartad ezt róla elhinni. Ez van. A rasszista szálat nem értem...

Rá Dios 2009.10.11. 11:56:42

@blarke: Na ja, a meleg már csak ilyen: túlzó. Ezért a rózsaszál.

Rá Dios 2009.10.11. 11:58:17

@blarke: a 3b+1p képlet stimmel, de nem vagy-vagy, és/vagy alapon :-)

Lobelt 2009.10.11. 12:05:01

@Zsu0805: éljen a gyakorlatias nézőpont! :D

Blogger Géza 2009.10.11. 12:49:41

@Panni CsP: Hát van, aki néha "vált", oda vagy vissza, ezek nyilván biszexuálisok mélyen, csak hol ezt, hol azt az énjüket tolják előtérbe.

kirbor 2009.10.11. 12:52:06

Valahogy rossz az alapvetés!
A cikkíró úgy kezeli a melegeket, mintha azok nem is emberek lennének, és a végén rácsodálkozik, hogy: jé, ezek is viselkedhetnek emberszerűen! Vagy a sráctól az lett volna elvárható, hogy nem figyelmezteti a veszélyre, mivel meleg? Vagy nem kér elnézést a hibáiért, mivel meleg? Nem is értem!
A Leninről szóló vicc jutott eszembe, miszerint Lenin visszadobta a gyerekeknek az elgurult labdát, pedig le is lövethette volna őket,ilyen nagyszerű ember ez a Lenin elvtárs

kirbor 2009.10.11. 12:57:53

Ja, és szerintem iszonyú a fogalmazási stílusa: erőltetett, mesterkélt,kimódolt, véleményem szerint a sztorit csak kitalálta.

pxaba 2009.10.11. 13:36:51

GYerekek! Lássuk már be, hogy itt egy 15 éves kislány írja le első rácsodálkozását a nem sztereotip melegre. Az meg hogy nem tud még különbséger tenni a homofób, az intoleráns és a rasszista között, az nem olyan nagy baj, hisz nincs is különbség... csak ugyanazon attitüd másik vonatozását fejezi ki.
Amúgy meg teljesen reális cikk, egy érzékeny 15 éves lánytól.

euAgWzgmmtq7K 2009.10.11. 14:03:09

"Attól, hogy valaki "más", még lehet egy nagyon jó ember"

Jézusom...

Mike36 2009.10.11. 14:28:18

100%-os homokos kevés van. ez nem FF van átjárás, évek alatt sokminden változhat

afényharcosa 2009.10.11. 15:25:14

Ezután már mindig így lesz...? Tanmese, tanmese hátán, a végén az elmaradhatatlan tanulsággal?

ravezed 2009.10.11. 18:27:16

@afényharcosa: nembaj, bazmegbazmeg szolgáltatja az önfeledt röhögés alapját is, köszönjük neki!

kalandor25 2009.10.11. 18:49:03

Lehet,hogy sok a tanulság,és nem mindig nagyon "ütős" a sztori,de ez itt becsülendő,hogy egy 15éves lány meg tudja becsülni,a melegeket,még ha egy ilyen sztori árán is:)Mert ma a fiatalok elítélik őket...Pedig ők is emberek....
Nekem is van meleg ismerősöm,és nagyon jókat szoktunk beszélgetni,meg stb...

Purpled · http://www.juliusvin.hu 2009.10.11. 19:55:14

@afényharcosa: szépestét! reméljuk nem így lesz! vagy írjak újra? :) fejlemények vannak:P

'Falfehér az arcod, hazakísérhetlek?'
'Meghát'

Devil2 2009.10.11. 20:36:50

@Rá Dios: "Bizony nincsenek. Épp ezért nem érdemes keresni a véletlent. Ha akar, rád talál"

Na igen, de segíteni azért lehet neki, nem? :)

szmercs 2009.10.11. 20:39:41

@blarke: Ez igy van Hiába normális valaki a nőknek csak a rossz kell utána sír a szájuk ha a palija jól elverte vagy megalázta.Olyankor jo lenne a megértő hülye.Amikor ott van meg persze nem értékelik.Tisztelet a kivételnek.De kiérti a nőket?????

Igazság Atyja 2009.10.11. 20:44:15

- Falfehér az arcod...
- Rasszista! :)

cicamancs 2009.10.11. 21:13:57

Kedves Kommentezők!
Én lennék az írója a sztorinak.
Először is: köszönöm azoknak, akik azt írták,h idézem "becsülendő,hogy egy 15éves lány meg tudja becsülni,a melegeket"
"Amúgy meg teljesen reális cikk, egy érzékeny 15 éves lánytól"
"Azért dícséretes, hogy 15 éves létedre így tudsz fogalmazni. "
és azoknak is köszönöm, akik ilyen szavakkal illettek:
""Attól, hogy valaki "más", még lehet egy nagyon jó ember"
Jézusom..."
"Valahogy rossz az alapvetés!
A cikkíró úgy kezeli a melegeket, mintha azok nem is emberek lennének, és a végén rácsodálkozik, hogy: jé, ezek is viselkedhetnek emberszerűen! Vagy a sráctól az lett volna elvárható, hogy nem figyelmezteti a veszélyre, mivel meleg? Vagy nem kér elnézést a hibáiért, mivel meleg? Nem is értem!"
és a többi, és a többi...
és kedves Zsu, nem szoktam annyira elgondolkodni, hogy ne is figyeljek,d e könyörgöm, mindenkinek vannak olyan napjai, amikor a szokottnál kissé szórakozottabb...
és nem is tudom már, h ki írta, de a sztori ha szerinted erőltetett, és kitalált, akkor ajánlom neked, éld át azt amit én, 15 éves naiv kislány fejjel, asszem nem fogod így gondolni...
És kedves d.hardman...nem tudom kinek képzeled magad, de hogy tőled még elismerő/kedves kommentárt nem olvastam, (de szerintem nem csak én) arra meg mernék esküdni. Neked semmi se jó?
Ja és a rasszizmus arra vonatkozott, hogy általában akik nem bírják, ha valaki "más" akkor rasszisták is. Pszichológusnak készülök, tudok egyet, s mást. És a "letaglóztam" kifejezést többféleképpen is használják, én így hallottam. De ha tévedtem, elnézést:)

cicamancs 2009.10.11. 21:21:26

Ja , és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nem akarok senkit egy kalap alá venni, de tudjátok, rosszul vagyok a rasszistáktól, és azoktól, akik azt képzelik, jobbak a másiknál, csak mert ilyen-olyan családból valók, vagy esetleg tele van a zsebük pénzzel...
Úgyhogy azoktól elnézést, akik nem ilyenek, akik meg igen, azokat csak sajnálni tudom, mert akkor nem értelmezték az "élet" és "szeretet" szavakat. Én tudom, milyen világban élünk, de néha azért az is jusson eszetekbe, hogy ki kell szakadni a mindennapokból, és el kell néha vonatkoztatni dolgoktól. Ne csak azt nézzük, kinek milyen vastag a pénztárcája, vagy, hogy milyen ruhát vesz fel, és milyen kocsival furikázik. Akármilyen világban is élünk, a belső értékek számítanak csak. És mondhatjátok rám nyugodtan, hogy "naiv kis 15 éved kislány". Mert igen, 15 éves vagyok, kislány vagyok még, és lehet, hogy naiv, de néha messzebbre látok, mint más "okos felnőtt".

cicamancs 2009.10.11. 21:28:29

@SINtelen: Hát igen, itt mutatkozik meg, hogy milyen ember is vagy valójában.... Amikor még nem kocsival járkáltál egyszer sem fordult elő veled, hogy nem figyeltél az úttesten álthaladva? Meg is rugdosnád...megnézném, ahogy TÉGED rugdosnak egyszer, ha MIATTAD lesz baleset..;)

kalandor25 2009.10.11. 21:29:56

@cicamancs:
Teljesen igazad van,jók a meglátásaid,attól függetlenül,hogy 15 éves vagy:)
A pszichológia egy jó dolog,bár én nem szerettem annyira,amikor tanulni kellett:)

cicamancs 2009.10.11. 21:30:30

@Igazság Atyja: És amúgy meg köszi:) Lehet, hogy igazad van...akkor kijavítom magam:
"Ez a mondat letaglózott"
Megfelel?;)

vagány csaj 2009.10.11. 21:36:32

Tanulságos a sztory, és én nagyon élveztem. Talán azért is, mert nekem is van egy nagyon jó barátom, aki meleg. De a legrendesebb srác a világon! Ha ők úgy érzik jól magukat, ám legyen. Ezzel senkit sem bántanak. Mindenkinek a saját élete, élje úgy, ahogy neki tetszik. Szép volt a fiútól, hogy őszintén megmondta, igazából el is tűnhetett volna a színről. :)

kalandor25 2009.10.11. 21:40:41

@vagány csaj: akkor már ketten vagyunk,akinek van meleg barátja,és nagyon jóban van vele:)Én senkit nem ítélek meg első látásra,mindenkivel beszélek minimum pár szót,és utána vonom le a következtetést,hogy milyen ember.Meg az egyik legjobb barátnőm biszexuális,és nagyon jóban vagyunk..Szegényt nagyon sokan bántották...

vagány csaj 2009.10.11. 21:49:04

@kalandor25: Én pár szó után se szűrök le következtetéseket. Sajnos az élet megtanított arra, hogy először kiismerjem az embereket, és csak utána döntsem el, hogy ki milyen. Sokszor megbíztam sokmindenkiben, és nagyot csalódtam. De a "melegségről" szerintem is annyit, hogy nem kell elítélni őket. A szexualitásuktól függetlenül ők ugyanolyan emberek, mint mi, ugyanolyan érzésekkel. Nekem az egyik legjobb barátom a csávó, és például a pasikat is együtt szoktuk stírölni! :)
Ja, és mikor nyáron kint voltunk fürdőn és belekaroltam, akkor megszólalt: na rontsd az image-emet! Hát ezen akkorát kellett röhögnöm, persze csak viccből mondta, és mentünk ugyanúgy tovább! :)

Kaccwalc (törölt) 2009.10.11. 21:52:10

Tanulságos volt igen, ezek szerint trendi dolog buzinak lenni. Golyót nekik!

kalandor25 2009.10.11. 21:56:44

@Kaccwalc: Szerintem még nem ismersz meleg embert,mert akkor nem hiszem hogy így beszélnél róluk...mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez,de ezt lehet kulturáltan,nem sértően.
@vagány csaj: Nekem a legjobb sztorim,amikor egyszerre "jöttünk" össze az akkori párunkkal,és én meg a barátom,meg Ő és a pasija,négyesben járkáltunk erre arra,és egyszer a moziban megkérdezte egy csaj,hogy hogy csinálom,hogy van 3-om ilyen jó pasim egyszerre....Na ez volt igazán érdekes:P

2009.10.11. 22:18:11

@Kaccwalc:
Grrrrr.... (U) (nézz utána mit jelent)...

csillag× 2009.10.11. 23:15:23

@cicamancs: Az autós szitu az nekem sem tetszett. Úgy jött le, mintha a sofőrt hibáztattad volna, mert Te nem figyeltél oda :)
Egyébként nekem sincs semmi bajom a melegekkel. Csak könyörgöm ne csináljanak felvonulást!!!! Minek kell reklámozniuk magukat!!! :S
@Kaccwalc: egy kicsit több tiszteletet:P kösssz :)

afényharcosa 2009.10.12. 08:23:55

@Purpled: Attól függ, mit nevezel "fejleménynek":) ez elég sokféleképpen értelmezhető kifejezés...

Csernusova 2009.10.12. 13:12:57

Kedves kis történet, szerencsés ha az ember már ilyen fiatalon szembesül egy ilyen szituációval, mert még könnyedén megtanulhatja kezelni azt, mert még nincs olyen merev személyiségszerkezete mint a felnöttebb embereknek akik közül sokan elítélik a másságot.

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.10.12. 16:00:55

Ez egy aranyos sztori! Nem volt a homlokára írva, hogy ő más, így te nem tudhattad. Nem hiszem, hogy elítélendő a másság, főleg, ha valaki ezt normális keretek között éli meg. Ameddig nem megy át ez ízléstelenségbe és nem provokatív, addig teljes mértékben el lehet ezt fogadni, hiszen emberileg egyáltalán nem mások!

cicamancs 2009.10.12. 18:42:24

Tehát tisztázzuk. Igazatok van, úgy jön le a sztoriból, mintha a sofőrt hibáztatnám, de akkor elnézéseteket (és főleg az ő elnézését) kérem, nem úgy értettem, csak rosszul foglamaztam.:)

cicamancs 2009.10.12. 18:44:32

@kalandor25: Csak nem te is annak tanultál?;) Amúgy erősen gondolkodom, hogy pszichológus, vagy újságíró legyek. A Pszichológia nagyon érdekel, de nem mint foglalkozás...

kalandor25 2009.10.12. 20:12:39

@cicamancs:
Nincs mit:)Nem nem tanultam annak,csak a pedagógia,gyógypedagógia szakmához,kell elég rendesen a pszichológia.Már középiskolában is tanultam.Szerettem is meg nem is:)

Wildalexa 2009.10.12. 20:54:27

Kedves 15 éves lány! Ne hidd el, azt a negatív kritikát, hogy olyan a fogalmazásod mint egy 40 éves embernek. Attól függetlenül, hogy fiatal vagy, és igen érett, még nem vagy kevesebb. Sőt! Hidd el, később még nagyon sokszor jól jön majd ez Neked! A sztori egészen egyedülálló, és tökéletesen megmutatja, hogy neked vannak igazi értékeid. Én 19 éves vagyok, és a hétvégén lent voltam Szegeden, ahol egy 30 éves házas ember azt mondta nekem, hogy azért nem találok komoly kapcsolatot, mert ennyi idősen olyan elvárásaim vannak, mint egy 30 évesnek...
Viszont nem fogok soha engedni az elvárásaimból... Erre vigyázz, hogy Te ne juss el idáig:)

boogieee · http://www.pallas70.hu/logisztikai-ugyintezo.php 2009.10.13. 16:10:58

Attól nem lesz valaki rossz ember, hogy más szexuális beállítottságú, nem is értem a történet lényegét!?

PiciFaction 2009.10.13. 18:01:19

Nem értem mi a bajotok! Ez nem az MTA Pszichológiai Kutatóintézete!
Ez egy Blog!
A fiatal hölgy teljesen kultúráltan fogalmaz, elég ritka az ilyen idősek körében! A storyval semmi gond nincs van ilyen...
Mellesleg én egy hetero fiú vagyok és jól jönne ha Valakinek meg kéne menteni az életét, aki ezután belémszeretne, szóval bajban lévő lányok 15-25 jözött jelentkezzetek!

:)

PiciFaction 2009.10.13. 18:05:58

@Wildalexa: Annyi tapasztalatod is van mint amennyi elvárásod? 8-) Akkor mégis, hogy várhatod el a korodbeliektől , hogy tapasztaltabbak legyenek a koruknál? Te sem igen lehetsz az hiszen azért 19év nem nagy idő...
De tudod mi a baj? Hogy pontosan ezért kevés a normális párkapcsolat mert sok ember (fiú/lány egyaránt) így gondolkozik hogy Neki nagyok az elvárásai...
Egyszerű kell egy 40éves hapsi Neked is mint a többinek a huszonáves srácokat meg le kell szarni mert Ők nem teljesítik a "mércét" :)

cicamancs 2009.10.14. 19:57:45

@kalandor25: Hűűha...nem lehetett egyszerű..akkor én ne szóljak semmit a törihez, meg a bioszhoz, ugye?;)

cicamancs 2009.10.14. 19:58:43

@PiciFaction: Azt hiszem, ezt legközelebb észben tartom.;) Hány éves is vagy, kedves idegen "megmentő"?;)

cicamancs 2009.10.14. 19:59:50

@Wildalexa: Köszönöm:) És hidd el, nem adom alább, és jól teszed, hogy te sem ;)

kalandor25 2009.10.14. 22:28:46

@cicamancs: Hát,az tény,hogy nem volt könnyű,de elvégezhető volt:) Most hogy már a szakmában vagyok,így már jobb:)

cicamancs 2009.10.17. 17:09:21

@kalandor25: Az jó. A lényeg, hogy élvezd amit csinálsz;) Sok szerencsét továbbra is;)
süti beállítások módosítása