Lelki terror és elcsattant pofonok

2009. december 17. 07:33 - Panni CsP

Újra egy bomba-poszt. A srác mindenét odaadja, de a követelőző, hisztis nője kitalált dolgokkal vádolja. Szegény fiú addig-addig hallgatja, amíg a végén maga is elhiszi: ő a bűnös. Nem egy sima érzelmi libikókáról van szó, hanem egy olyan lányról, aki valóban pszichiátriai eset. A Csajok most megtanulhatják, meddig érdemes feszíteni a húrt, a Pasik pedig azt, hogy meddig tűrjenek. A szerelem néha olyan vak, hogy fehér bot járna hozzá.

 

Üdvözletem mindenkinek! Az én, nagyon régi sztorimat szeretném veletek megosztani, ami rettentő tanulságos lehet mindenki számára. Tipikusan illik a blog mottójához, miszerint a „hormonok rabszolgái vagyunk”. Eleinte úgy voltam vele, inkább nem „vetem képernyőre”, de az utóbb említett érv miatt a megalkotása mellett döntöttem. Tanuljatok a káromból, és ne éljétek azt át, amit én. Amennyiben mégis ilyen szituációba keveredtek, időben felismerjétek és kerekedjetek felül önmagatokon, ha még fáj is az ehhez szükséges lépés, de hosszú távon az lesz a legjobb. Nem célom senki lejáratása, mert egy bizonyos szinten hálás lehetek ezért, sokat tanultam belőle, ha még majdnem egy évtizedembe is került a feldolgozása.

Talán az a legtisztább, ha a történet előtt magamat festem le, úgy könnyebben átérezhető lesz miként éltem meg. Világ életemben nagyon fontos szerepet játszott az erkölcs és a szeretet. Sokszor az érzelmeim rabja voltam, férfi létemre nem szégyelltem érzelmi világom sokrétűségét. Itt nem arra kell gondolni, hogy egy nyámnyila alak lennék, mert erről szó sincs, hanem mondhatni a szeretetem határtalan és hiszek a becsületességben és a pozitív érzelmek gyógyító és boldogító erejében. Engem az tesz boldoggá, ha adhatok és megbecsülöm, amim van. Főleg, ha egy nő megtisztel bizalmával és szeretetével, azzal, hogy párjának fogad, az felér egy világmindenséggel. Remélem, hogy ezzel sokan vannak így, becsüljétek meg egymást, hiszen sokat tanulhattok egymástól!

Fiatal, naiv és tapasztalatlan tizenkilenc éves voltam akkoriban, amikor az egész elkezdődött, érettségire készülő diák, a hölgy pedig tizennyolc. Nevezzük őt jelen esetben Eszternek. Egy ismerősöm betöltötte a huszadik életévét és e jeles alkalomból meginvitált a szűk körű, otthoni kis bulijára, aminek a lényege a könnyed kikapcsolódás és ünneplés volt. Ott pillantottam meg Esztert először, akkor ismertük meg egymást. Amikor bemutatkoztam harsányan elmosolyodott csillogó szemekkel, csak úgy égett a tűz benne. Ekkor nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, csupán egy viszonzó gesztusnak a bemutatkozásomra. Tartott a baráti összejövetel, beszélgetéssel. Folyton akármilyen téma merült fel, nekem szegezte kérdéseit, puhatolózott. Egy percig se merült fel bennem az, hogy akarna-e tőlem valamit. Egy ilyen nő, ugyan, mit akarhatna tőlem? - gondoltam.

Ilyen téren eszembe se jutna, hogy egy nőt csak úgy el tudnék bűvölni a puszta látványommal és viselkedésemmel (ugyanis beszélgetni nemigen beszélgettem vele), önbizalmam sose verdeste a plafont és ő tipikusan túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, kívül-belül. A buli véget ért és mind a ketten mentünk tovább a magunk útján. Körülbelül egy hét múlva a házigazda felhívott telefonon, hogy találkozzunk. Elkezdte nekem ecsetelni, hogy „Könyörgöm, hívd fel az Esztit, megadom a számát és találkozzatok. Nem bírom már a nyavalygását, hogy soha többet nem fog téged látni és elúszott a lehetőség.”. Hirtelen teljesen lefagytam, hogy pont ő? Ejha, nem semmi, soha nem gondoltam volna. Megkerestem Esztert, találkoztunk - a kapcsolatunk kialakult és szépen haladt. Életemben először szerelemben estem, totális rózsaszín felhő.

Imádtam, szerettem, bármit megtettem volna érte. Kedves, gondoskodó volt és önzetlen.

Aztán hónapok múlva elkezdődtek a gondok.

Az egész napom azzal telt, hogy iskola után hazamentem, elkészülődtem, és hozzá igyekeztem. Mindig vittem neki valami apró ajándékot, amivel kedveskedhettem. Hol virágot, hol valami kis édességet. Bármit, ami akkor jó ötletnek tűnt, és amivel örömet okozhatok. A nap hátralévő részét a lakásban töltöttük. Beszélgettünk, TV-t néztünk, együtt tanultunk és élveztük a párkapcsolattal járó előnyöket :). Szülei nagyon megkedveltek és én is őket, örültek, ha mentem és ott voltam. Olyan szinten kedves, szeretetteljes, közvetlen és elfogadó szülei vannak, hogy eszméletlen ritkaság számba megy manapság. Tehát, a környezetünk is megfelelő volt a viszonyunkra, nem kellett külső széthúzó erővel számolni. Volt, amikor ott aludtam és onnan mentem be az iskolába vagy késő éjszaka gyalog mentem haza. Hét napból hetet náluk töltöttem. Szerettük egymás társaságát, de hónapok teltek el így és szerettem volna kikapcsolódni. Erőlködtem, hogy menjünk el valamerre, színházba, szórakozni, vagy csak sétálni, de ő nem volt hajlandó egyikre sem. Azt mondta, hogy ha akarok, akkor induljak, de nélküle. Kifejtettem neki, hogy számomra nem kikapcsolódás az, ha nincs velem, mert folyton érezném a hiányát és ő se érezné jól magát, nem szabadulna fel. Erre ő azzal állt elő sírva, hogy tudja jól, ez azt jelenti, hogy nem élvezem már a társaságát és én elkezdem őt hanyagolni, itt akarom hagyni. Hiába bizonygattam, hogy ez nem így van, mert közös programról beszélek: mintha meg se hallotta volna. A végére kihozta azt, hogy én vagyok a hibás, mert ezzel ezt éreztetem vele, és valahogy én éreztem magam rossznak, ne kérdezzétek miért. Maradtam vele otthon és szeretgettem, mert láttam, hogy ez teszi őt boldoggá. Fontos volt számomra, hogy boldog legyen. A párkapcsoltunk alatt, ami több mint 1 év volt, kétszer tudtam csak elvinni valamerre.

Egyik nap felhívtam, hogy muszáj bele vetnem magam a tanulásba, lassan érettségi. Ezt a napot rá kell szánnom, így nem megyek. Akkora hisztit levágott nekem a telefonban, hogy mit képzelek én magamról, hogy csak így elhanyagolom, hogy biztos ő tehet róla, mekkora egy féreg vagyok és így tovább. Nem hittem a fülemnek. Ismét én lettem a hibás és nekem volt lelkiismeret furdalásom. A szerelem vak, ugyebár. S ezek az események elkezdtek fokozódni, sűrűsödni. Miközben minden időmet rászántam, és ha kellett megszakadtam, hogy boldognak érezze magát, mindenért én lettem a hibás. S én elhittem, hogy mindig én szúrok el valamit, biztos azért, mert nincs gyakorlatom a hosszú távú kapcsolatokban.

Hittem azt, hogy ha már öt nővel nőttem fel egy családban, remek viszonyban, azért túlságosan nagy kudarcot nem vallhatok. Mégis azt éreztem, ez a hiedelmem kezd megdőlni, annak ellenére, hogy mélyen belül mégse éreztem magam hibásnak. Amikor rossz kedvű volt, megpróbáltam felvidítani, szerettem, ha nevetett. Így történt egy alkalommal is, amikor gyengéden megcsiklandoztam. Nagyon nevetett, majd újra elkezdtem és hirtelen azon kaptam magam, hogy két hatalmas pofon csattant az arcomon és neki áll üvölteni velem, hogy mekkora állat vagyok. Hogy bánhatok így vele? Én sokkhatás alatt voltam, ijedten kérdeztem, hogy fájdalmat okoztam véletlen? A válasz nemleges volt, csak, hogy akkor már nem bírja abba hagyni a nevetést, és már fáj a hasa, fejezzem be! Ekkor kikeltem magamból, elég volt ebből az egészből, hogy szívem-lelkem beleadom és ő idegbeteg módjára viselkedik, holott soha nem volt ilyen. Életemben egyszer nem vágott még pofon nő, mert soha nem tettem semmit érte, erre most ilyen miatt kapok. Próbáltam mérsékelni magam, majd nyugodtan leültem mellé és megkérdeztem, mi a baj, hogy mostanában ennyire más? Beszéljük meg, mert ez így nem mehet tovább. Hova tűnt az a lány, akit megismertem? Természetesen ismét én lettem a szemét alak, hogy mi jogon vonom kétségbe az ő személyiségét. Tiszta hülye vagyok és nem normális, ő mindig is ilyen volt és nincs semmi baja, csak én szúrok el mindig mindent. Feltettem a kérdést, hogy mit és miben hibázok? A választ elkerülte azzal, hogy nem fogja felsorolni. Ezen a ponton kijöttem a béketűrésből, kapcsolatunk óta első alkalommal. Rácsaptam az ajtót és elviharzottam.

Pár nap múlva elmentem hozzá megbeszélni a problémát, hátha ezúttal sikerül. Sírva a nyakamba borult, hogy nagyon szeret, ne hagyjam el, sajnálja az egészet, de annyira fontos vagyok neki, hogy nem tudna nélkülem élni. El sem eresztett egész nap, csak ölelt. Ezen túlléptünk, de minden folytatódott, hasonló piti dolgok miatt. Ha egy hétvégét a családommal akartam tölteni, mert otthon se vagyok fél éve, az hatalmas nagy gond volt és veszekedés lett belőle és én voltam a rossz férfi, aki nem figyel rá. Akkor a szerelem miatt ezt hittem, mert az ő boldogsága és kiegyensúlyozottsága lebegett a szemem előtt, amikor meg nem így volt, abban a hitben voltam, hogy én tehetek róla, hiszen az a dolgom, hogy ez ne történjen meg. Ha nem, akkor elintézte, hogy így érezzek.

Egyszer rákérdeztem, hogy a féltékenység tombol-e benne (de hogyan, amikor minden időmet vele töltöm? Gondoltam, egy kérdést megér), amire a válasz az volt, hogy ugyan dehogy, mert szerinte nála jobb nőm úgyse lehet, meg nem találok mást, aki elvisel engem. A szemeim majd kiestek a helyéről e szavak hallatán. Vérig sértve éreztem magam, hiszen tényleg mindent megtettem, szó szerint megalázkodtam azért, hogy ő jól érezze magát. Nem becsülte meg egy cselekedetemet sem. Még hónapokig hallgattam azt, hogy én úgyse kellek senki másnak, hogy mennyire tükrözi az ő szeretetét az, hogy engem elvisel. Jelentem, életem során ő volt az egyetlen nő, aki "nem volt megelégedve" velem. Büszke vagyok arra, hogy ha véget is ért egy párkapcsolatom, büszkén és mai napig remek viszonyt ápolva léptünk tovább a másik féllel. Jól gondoljátok meg, kit hogyan ítéltek majd meg.

Amikor látta, hogy kezdek a sarkamra állni és megmondani azt, hogy engem mi zavar benne mostanában „leostobázott”, lehülyézett, hogy kombinálok. Felhasználta az önbizalomhiányomat ellenem, hogy sakkban tarthasson. A folyamatos lelki terror alatt tönkrementem, mert folyton azt éreztem, hogy minden igyekezetem és szeretetem ellenére fájdalmat vagy csalódást okozok neki valami miatt és jobban utáltam magam, mint eddig bármikor. Az a maradék, parányi önbizalmam is elveszett, ami volt. Számomra tökéletes volt, a szerelmem és társam, minden hibájával együtt. Ezért nem akart bennem tudatosulni az, hogy ő is hibázhat, és abban a hitben ringattam magam, hogy jogosan nem ismeri el a hibáit. Nem tudtam sose, hol rontom el, mert szó szerint a tenyeremen hordoztam. De miért csak most vált ilyenné és azelőtt miért volt minden tökéletes és kiegyensúlyozott? Ez itt a legnagyobb kérdés.

Kilenc hónap után megszegtem az őszinteségi alaptörvényem, és már inkább hazudtam bizonyos dolgokban, hogy legalább nyugtom legyen. Hát hogyne, hogy emiatt is nekem volt lelkiismeret furdalásom, hogy megteszem. Egy közeli hozzátartozóm aztán egyszer csak kórházba került, sírva hívtam fel őt, hogy nagyon ki vagyok, mert komoly a baj, kell ez a nap, hogy helyrejöjjek. Valahol azt vártam, hogy kapja magát és odajön hozzám támogatni, mert most nagyon nagy szükségem lett volna rá. De nem. S még utána összeveszett velem, hogy „megint” nem mentem hozzá. Életemben először, és hála Isten, utoljára jutott eszembe akkor az, hogy pofán fogok vágni egy nőt, amit mélységesen elítélek. Éppen emiatt meg is ijedtem nagyon ettől a gondolattól, hogy ilyen eszembe jutott. Persze, nem jutottam el odáig és nem is említettem neki. Csak hallgattam a sok szidalmat, amit rám szórt. Amikor befejezte a mondókáját, kirúgott és én évekig viseltem magamon a kapcsolat által kialakul fóbiáimat és gátlásaimat. Mert akármennyire hihetetlen, továbbra is szerettem. Utólag, amikor a szerelem elmúlt és végig gondoltam az állítólagos hibáimat rájöttem, hogy nem vétettem semmit. Ez nem mosakodás, ez így van. Sokáig magamban láttam a hibát, hogy valóban én szúrhattam el. Kizártam a belső hangom, ami az ellenkezőjét állította.

Ha valaki azt hiszi, hogy Eszter rontotta el a dolgokat, akkor kérem, ne tegye! Én voltam ebbe a kapcsolatban a legnagyobb balek, hogy hagytam ezt a bánásmódot és a szerelem ennyire elvakított. Életemben soha nem voltam ilyen naiv, azóta sem. Mai napig nem értem hogy tudtam így viselkedni. Tanuljatok a hibámból! A történetünk még a szakítás után folytatódna, évekig, de azt már nem írom le, mert nem olvassátok végig a hossza miatt :)).

Szerintem tanulságos a történetem. Mindenki vonja le a maga mondanivalóját. Az olyan kommenteket felesleges írni, hogy mekkora papucs és barom voltam. Tisztában vagyok vele :). Történetem leírásának egyetlen célja az volt, hogy talán, ha még csak egy embernek is, de segíteni fog. A józan ítélőképességet mennyire el tudja venni a szerelem és a túlzott szeretet a másik iránt. A másik tanulság, amit ki akarok hozni ebből, hogy akkor bizony jó lett volna egy közeli jó barát, aki felhívja a figyelmemet és felráz, ugyanis én gyarló módon elhanyagoltam az enyémet. Amennyiben számotokra van ilyen ember, becsüljétek meg a szeretetét, hiszen szó szerint az életetek alakulását mentheti meg! Ha szerelmes vagy, akkor se hanyagold el őt! Ha ennyire elvakít a szerelem, mint engem, ő még mindig megmenthet téged, ha baj van. Én is azt hittem akkoriban, hogy ez nem lehetséges. De higgyétek el, igenis lehetséges ez! Utólag visszatekintve érdekelne, hogy a mai eszével, miként látja ő ezt. De talán sose tudom meg.

Ennek ellenére nincs bennem gyűlölet vagy sértődöttség iránta. Egy valamit nem bánok, mégpedig azt, hogy Eszternek adhattam magamból egy kis szeletet és szerethettem. Remélem, ha egy kis időre is, de valahol jobbá tettem az életét.

Az ember azt gondolhatná, hogy ezek után bárkinek teljesen elmegy minden lélekereje és kedve a párkapcsolatoktól. Aki jelenleg ebben a fázisban jár, kérem, gondolja át újra! Egy rosszul sikerült párkapcsolat miatt, amiben a felek ezt teszik egymással, nem szabad a többi – én esetemben nőt- elítélni és beskatulyázni.

Igenis vannak olyanok, akik értékelik a szereteted és erőfeszítéseid, odaadó és tökéletes társak lehetnek. Ha a sérelmeid miatt ráaggatod másra is azokat a tapasztalatokat, amiket megéltél, a múltad démonjai nyertek és átveszik feletted az irányítást. Én még jelenleg nem találtam meg ezt a személyt, de hiszem azt, hogy megfogom! Tessék lehetőséget adni magadnak és másoknak is, ne a múlt szellemei irányítsák a jelen életed. Bolond az, ki ezek miatt megvonja magától a boldogság lehetőségét.

 

 
323 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr541599177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kóristalány 2009.12.17. 08:23:51

Jó reggelt!
Én vagyok nagyon korai, vagy mindenkinek elakadt a szava ettől a sztoritól?

vagány csaj 2009.12.17. 08:27:00

@kóristalány: Szép reggelt Neked is!
Én még csak most kezdek olvasni. :))

kóristalány 2009.12.17. 08:28:06

Nehéz hozzászólni az ilyen tinisztorikhoz. Ledorongolni felesleges, hiszen "fiatalság-bolondság". Tanácsot adni meg már késő, azóta csak megjött az esze.
Egy dolog jut hirtelen eszembe: a párkapcsolat egyik legfontosabb szabálya; soha ne akard kisajátítani a másikat.

kóristalány 2009.12.17. 08:32:20

@csajokespasik: Szó se róla, van benne pár dolog, ami megér egy misét. :)

kóristalány 2009.12.17. 08:37:05

Én például biztos nem engedném az érettségire készülő gyerekemnek, hogy minden napot házon kívül töltsön.

Erásss 2009.12.17. 08:37:32

Jó reggelt Mindenkinek!
Most kezdem olvasni.Érdemes?Hosszúnak tűnik...

kóristalány 2009.12.17. 08:38:36

Nem vagyok túl jó véleménnyel az együtt tanulásról. Vaskalapos vagyok-e? :)

vagány csaj 2009.12.17. 08:50:51

@Erásss: Szia Szivike! Olvasd csak! A történet egyszerű, semmi extra, de az előadásmód élvezhető! :))

Erásss 2009.12.17. 08:51:12

Kedves postoló!

Érdekes egy történet, annyi biztos. Szerintem nem vagy papucs. Minden nő (legalább is a többség) ilyen társról álmodozik, mint Te vagy (a leírtak alapján). Nem voltál balek, csak szerelmes. Viszont a lány elmebeteg, az tuti. Soha nem jó, ha ki akarsz sajátítani valaki, főleg nem ennyire. Ez azért dúrva. Nem is tudom, hogyan bírtad ennyi ideig...

Látjátok ma milyen empatikus vagyok?:)))

Erásss 2009.12.17. 08:52:32

@vagány csaj:
Halihó Szivi!
Képzeld a lányom betörte a fejét, de jól van. Már fel sem tűnik neki a kötés a homlokán.:)

Erásss 2009.12.17. 08:54:33

@kóristalány:
Én is ilyen voltam, mint a postíró, hogy érettségi előtt egy percet sem voltam otthon. Pontosabban a 4 év alatt sem. Mégis leérettségiztem, meg az egyetemre is bekerültem. Szerintem ez nem otthonlétnek a függvénye.:))

vagány csaj 2009.12.17. 08:55:32

Szerintem ezeket a dolgokat egy fiatal tini szerelmes mind-mind átéli az egyik és a másik részről is. Fiatalon még nem alakul ki az a tapasztalat, hogy hogyan "illik" viselkedni egy párkapcsolatban. Én is hisztis csaj voltam, hugom is az, és a környezetemben az összes tinilány az. Pár kapcsolat, egy-két pofáraesés, és néhány év viszont megváltoztat és az ember lánya elnövi ezt a fajta kisajátítási vágyát.

vagány csaj 2009.12.17. 08:56:40

@Erásss: Jesszus, ne idegesíts! Mi történt? Gondolom hogy megijedtél... :(

Erásss 2009.12.17. 09:03:46

@vagány csaj:
Játszott az autóval a parkettán, az autó kicsúszott a keze alól, Ő elvesztette az egyensúlyát és lefejelte a Tv szekrényt. Gondolhatod. Mikor megtörtént akkor nem ilyedtem, meg. Akkor kezdtem el remegni, mikor már be volt kötve a feje.:)

kóristalány 2009.12.17. 09:05:04

@Erásss: Lehet, túllihegem a dolgot, de mióta a lányom iskolás (és nem egy könnyű eset) a tanulásra nevelés központi kérdés lett nálunk. :)

Erásss 2009.12.17. 09:05:21

@vagány csaj:
Szerintem is így van. Ezeket a csalódásokat minden tininek át kell élni. Nem csak a tanulás fontos....a pasizás/csajozás is.

vagány csaj 2009.12.17. 09:07:34

Kedves posztoló! Abban egyetértünk, hogy a barátokat sosem szabad elhanyagolni. De ezt megint csak a fiatalságnak tudom be. Főleg egy ilyen lány mellett, akinél nem volt saját szabad akaratod, mert ha elmentél valahova nélküle, vagy egyszerűen csak otthon akartál maradni, akkor már kaptad az osztást. Nehéz összeegyeztetni a kettőt hogy egyik felet se bántsd meg és veszítsd el. De nyugi, ez is csak a tiniknél létezik nagyobbrészt. És ezt is el lehet nőni idővel. Mert mindenki rájön arra amire Te, hogy a barátokat bizony senkiért nem szabad elhagyni. Mert egy szerelem nem tart örökké, de egy barátság lehet sírig tartó! És ezt felnőtt fejjel mindenki megérti és úgy alkalmazkodik és viszonyul a másikhoz.
Abban viszont nem értek Veled egyet, hogy fel tudja nyitni az ember szemét. Nem! Hidd el, ha szerelmes vagy, tök mindegy, hogy ki mit mondd! Minden lepereg Rólad, hiába nyitják fel a szemed, akkor is a saját fejed és szíved után mész. Jó ha ott vannak és melletted állnak, de hogy jobb belátásra nem bírnak, az biztos! Neked kell rájönni, hogy mi az ami működhet és mi az ami nem. Egy barát segíteni tud benne, de megmagyarázni sosem tudja. És ha túlságosan sokat "csesztet" az igazával, még képesek vagyunk a barátaink ellen fordulni a szerelmünk érdekében. De ezt már Te is tudod, hiába is mondom! :))

Szép az igyekezet és nem szabad csüggedni. A posztból arra következtetek, hogy egy érett férfi vagy, és megállod a helyed bármilyen nő mellett. Lesza, ki ezt értékelni is tudja majd! :))

vagány csaj 2009.12.17. 09:13:01

@Erásss: Fontos a csajozás és a pasizás?? :D Hát épp nem létfontosságú, de elkerülhetetlen. :)) A fiatalok mégiscsak tizenéves korukbn kezdik megtapasztalni, hogy mi is az a párkapcsolat.
Én se voltam sokat otthon, nem kell félni. Tanulni meg pláne nem. Amit hallottam órán, azt elmondtam a következőn! Na jó, ha épp nem leveleztem vagy beszélgettem át az órát... :)))

alumi 2009.12.17. 09:14:49

A csaj tipikus hiéna, de komolyan mondom, ha egy faszi ilyen szinten pp,és naív, akkor nem csodálom, hogy a bige ránőtt a fejére.

"Életemben először, és hála Isten, utoljára jutott eszembe akkor az, hogy pofán fogok vágni egy nőt, amit mélységesen elítélek. Éppen emiatt meg is ijedtem nagyon ettől a gondolattól, hogy ilyen eszembe jutott.."

Szinte látom magam előtt a fickót, ahogy ezt meséli...jájjjj...

kóristalány 2009.12.17. 09:15:39

@Erásss: Jobbulást a babusnak!
Ismerős a szitu, az enyémmel is mindig történik valami. Tegnap betlehemes játékot adtak elő, és ő volt mária. Valaki megjegyezte, hogy, milyen jól áll neki a szerep. Mire én viccesen: persze, hiszen amúgy is egy szende virágszál. Erre a még viccesebb tanító bácsi: nincs ezzel a gyerekkel semmi baj, kedves,rendes, hiperaktív kislány. lol

kóristalány 2009.12.17. 09:17:35

@vagány csaj: "ha szerelmes vagy, tök mindegy, hogy ki mit mondd" ez így igaz, és nem is csak tinikorban :)

vagány csaj 2009.12.17. 09:19:04

@Erásss: És meg kell tapasztalni az ilyen csak nekem és senki másnak létezel dolgot is azért, hogy észrevegyük, hogy ez nem így működik és a következő kapcsolatban ne kövessük el ugyanezt a hibát.
Eszterke is biztos sokat változott azóta. De nem biztos, hogy a posztolónak jó lenne a múltat firtatni. Az néha fájdalmas tud lenni. :)
Bár nekem van egy olyan (most már) nagyon jó barátom, akivel 7 és 5 éve együtt voltam. Utána pár évig csend. Aztán másfél éve keresett meg a srác újra, és azóta nagyon jó baráti viszonyban vagyunk. De mint pénteken kiderült, nem volt alaptalan a megkeresése, azt mondta még mindig szeret. Hmm...

vagány csaj 2009.12.17. 09:20:45

@kóristalány: Így van! De általában akkor hanyagoljuk a barátainkat legjobban. :)

vagány csaj 2009.12.17. 09:21:56

@Erásss: Jaj Istenem, szegényke. Remélem nincs nagyobb baj! :))

vendriner aladár 2009.12.17. 09:25:18

Sajnos a posztoló mellett én is ugyanígy jártam. Kicsit más felállás, de engem konkrétan megfojtott ez a dolog. 2,5 évem ment el erre az idegharcra, szó szerint báb voltam, de én annyira gyenge voltam, hogy egy évig éltem úgy, hogy csak örlődtem. Mi gyorsan összeköltöztünk és itt követtük el a hibát.

Még a rózsaszín felhő eltűnése előtt megléptük ezt, és én akkor döbbentem rá, kivel kötöm össze az életem. Egy szerencsém volt, volt annyi eszem, hogy ne csináljak neki gyereket és ne vegyem el, pedig még azzal is magához akart kötni. Olyannyira nem kaptam levegőt, hogy gyakorlatilag a munkába menekültem, mert csak akkor nem volt velem és inkább mentem dolgozni, mint otthon ültem és azt néztem mikor köt belém. Sajnos az elején nagyon alárendeltem magam és ezt a szerepet, ha egyszer felveszed akkor vége, onnantól nincs visszaút. Ezt én is megtanultam. Okosan lépj és tisztázni kell a helyeket, különben nem fog működni a dolog. Esetemben ez meg is történt, aztán a másik fél fokozatosan az ő javára átállította a szabályokat. Az egészben az a vicc, hogy kívülről csak a szülők látták, hogy nem lesz ez így jó gyerekek. A barátok szemében i voltunk Angelina és Brad. A szülők mindkét oldalon figyelmeztettek, én vettem is a célzást, de a páromnak túl jó volt ez a szitu.

Aztán én, aki idegileg stabil voltam, kifáradtam és mint te, elkezdtem hazudni, mert úgy is mindenért számon voltam kérve és mindig én voltam a feketeseggű. Papucs voltam, volt egy dekoratív barátnőm, aki egy hatalmas sárkány volt és mindent akart, de semmit sem fogott.

Kiutat kerestem az egészből, megmondtam, hagyjuk egymást néhány napra, menjen haza anyukájához, addig én is feltöltődöm és az fog segíteni. Hallani sem akart róla, helyette eljött hozzánk, majd kegyesen megengedte, hogy beszéljek négyszemközt az ősökkel. Kínos volt, a szüleim mondták, hogy dobjam ki, de sajnos nem volt olyan egyszerű.

Egy picit szerettem legbelül, sajnos soha nem szerelemmel, inkább kötődéssel, de nem emiatt nem tudtam tőle megszabadulni, hanem, hogy nem volt hová mennie, mivel együtt laktunk.

Az élet aztán gondoskodott a megoldásról. Egy másik városban kaptam munkát és bizony oda már nem vittem magammal, volt annyi eszem. Tudomásul vette és innentől elindult a lavina. Sírőgörcsök részéről és ugye nem hagyom el, csak picit messzebb megyek. Itt már aztán visszatért az addig valahol a Mariana-árok mélyén fekvő önbizalamam és pontot tettem rá. Úgyhogy +1 kedves poszoló:)

boss888 2009.12.17. 09:26:09

Szép kis történet! Én a két pofon után, tuti hozzá vágtam volna az Eifeltorony kicsinyített mását. Engem is akart már megütni nő, vagyis minden nőm megakart ütni, de nem értek fel.:D És a végszóval egyetértek sose hanyagold el a barátaid!

kóristalány 2009.12.17. 09:35:34

@vendriner aladár: Nálam is hasonló volt a felállás, csak fordított szereposztással. A baj akkor kezdődött (vagy csak akkor kezdtem észrevenni), mikor megszületett az első gyerek. Onnantól még három évig bírtam.
Vagyunk páran balekok, ahogy látom :(

vagány csaj 2009.12.17. 09:38:55

@vendriner aladár: @kóristalány:
Sajnos a jövőbe nem lehet látni, de ahol elkezdődnek a gondok, ott érdemes elgondolkodni, hogy van-e értelme folytatni. Bár a lépés nehéz, és fel kell nőni hozzá, mégis hosszú távon kifizetődőbb! :))
És nem balekság! :)

vagány csaj 2009.12.17. 09:40:39

@vendriner aladár: Egyébként ahogy megláttam ezt a hosszú kommentet, egyből azt hittem, hogy kiparodizáltad, és kezdtem megörülni. Most viszont hogy mégsem, szomorú vagyok! :))

vendriner aladár 2009.12.17. 09:43:16

@vagány csaj: Én már 3 hónap után tudtam, hogy ez nem az, amit kerestem, de az elején még az ember kíváncsi és bízik benne, hogy jobb lesz. A jelek mindig árulkodóak, viszont azóta látom is őket:)

boss888 2009.12.17. 09:44:04

Nekem az utolsó nő volt ilyen ideg gyenge jellem.. Mosolyog, jó kedve van stb., 5 perc múlva meg (anélkül h tettem volna valamit) olyan rossz kedve volt, mint amikor 4órát, mert a kocsmában rosszul jár az óra...

kóristalány 2009.12.17. 09:44:49

@vagány csaj: Bizony, az első lépés nagyon nehéz. Én is csak akkor szántam rá magam, mikor láttam, hogy nem csak magam, de a gyerekek miatt is muszáj megtenni.

vagány csaj 2009.12.17. 09:45:26

@vendriner aladár: Igen egy ideig tényleg ott van a rózsaszín köd, és a bizakodás, de egy idő után lehull a lepel, és marad a valóság és a kiábrándulás! :)

Kósza 2009.12.17. 09:46:00

ha már öt nővel nőttem fel egy családban, remek viszonyban

eddig olvastam, tovább nem fogom,...
Szép jó reggelt mindenkinek! :)

Lobelt 2009.12.17. 09:51:36

Hi!

A magyarázkodós részt már nem olvastam el, szerintem ott le kellett volna zárni a sztorit. Szerintem ott lett elbaszarintva az egész, hogy az elejétől fogva ezer fokon égtél, és égett ő is az elején. Most ne foglalkozzunk a lány deviáns viselkedési formáival, és nyilvánvaló pszichopatológiai problémájával. Amint ezt kiderült, szembesíteni kellett volna vele, orvos, segítség, stb. felajánlása. Mivel nyilván fiatal és tapasztalatlan posztíróról beszélünk, ezt elég nehéz bevállalni. Főleg egy ilyen nagy lamúrnál, értem én, hogy 18 évesen nem az lesz a legfontosabb feladata az embernek, hogy pszichiátriára küldje a csaját, még akkor sem, ha nyilvánvalóan szüksége van rá. Tudom, én is jártam így. De tanultam belőle. Ami viszont a későbbi kapcsolatokban hasznosítható: ha már az elején megadsz mindent amit csak adhatsz, akkor nagyon szerencsésnek kell lenned, hogy a lány ezt ne használja ki, vagy ne történjen az, mint ami most le lett írva: nagy jó dolgában azt se tudta, hova hisztizzen. Persze ehhez hozzájárult, hogy nyilvánvalóan idegbeteg a csaj, de ha később kifogsz egy kevésbé idegbeteget, annak sem lesz jó vége, ha rögtön 5-ösben indulsz. Ha tanultál vezetni, akkor tudod: előbb egyesbe kapcsolunk, majd szép fokozatosan. Fokozatosság. :)

alumi 2009.12.17. 09:51:37

@vendriner aladár: ha valakihez csak kötődöm, de nem szerelemmel szeretem, akkor nem költözöm vele össze!

alumi 2009.12.17. 09:54:49

A pofonról.

A csikizéses sztorit én is ismerem.
Engem ha sokáig csikiznek a röhögéstől fulladni kezdek, majd ha nem hagyják abba megfulladok.
Egyik exem egyszer annyira elragadtatta magát, hogy hiába könyörögtem levegő után kapkodva, hogy hagyja abba, csak röhögött és folytatta, mert azt hitte csak viccelek.
Ekkor nem tudtam másként szabadulni, csak úgy, hogy az utolsó erőmmel baromira sípcsonton rúgtam. Ekkor a fájdalomtól leállt. Iszonyúan megsértődött, és marhára össze is vesztünk. Egyszerűen nem hitte el, nem értette meg, hogy tényleg majdnem megfulladtam miatta!
Nem védem a csajt, de meglehet, hogy az a pofon nem teljesen ok nélkül csattant el akkor. Csak ennyi.

Erásss 2009.12.17. 09:56:22

@vagány csaj:
:) Hát mély nyomot hagytál benne!:)))
Persze nem létfontosságú, de belehaltam volna, ha a 4 fal között töltöm a tini koromat. Pedig anyum nagyon próbálkozott, de nem jött össze. Így utólag nem bánom, mert már korán tapasztaltam dolgokat...amit a lányom remélhetőleg nem fog!:D Nem engedem...gondolom Én!:D

vendriner aladár 2009.12.17. 09:57:13

@primu: jogos, de döntsd el az elején, hogy amit érzel az most micsoda. Nekem nem sikerült, azt éreztem, hogy szeretem, aztán kiderült, hogy mégsem. Ez csak költözés után tudatosult bennem. Elsiettem, de lakva ismerszik meg az ember, erre rájöttem.

vagány csaj 2009.12.17. 09:57:54

@Kósza: Jó reggelt! Miért vagy ilyen negatív?? Irigyelned kéne a posztírót! Hmm... 5 nővel élni.. ...minden férfi álma! :PP

@Lobelt: Szia! Azért ha szeretünk valakit nehéz nem kimutatni azt. De kétség kívül, van benne igazság! :)

Erásss 2009.12.17. 09:58:41

@kóristalány:
Köszi!:) A Te lányod is eleven?:) Legalább nem vagyok egyedül...:)
Kíváncsi leszek arra, hogy hogyan fogom tolerálni majd a felnőtté válását és a szárnypróbálgatásokat. Azt biztos nem szeretném, ha annyi mindent megcsinálna, mint Én...de igazából tíltani sem akarom, mert akkor már csak azért is megcsinálja. Hiába, szülőnek a legnehezebb lenni!:)

vagány csaj 2009.12.17. 09:58:49

@Lobelt: Erre mondják, hogy egy kapcsolatot nem csak szívvel, de ésszel is kell irányítani. Az utóbbi a legnehezebb! :))

Lobelt 2009.12.17. 09:59:09

@primu: Van olyan, főleg ha tapasztalatlanabb az ember, hogy nem tudja a kötődést a szerelemtől megkülönböztetni, csak később, visszanézve, vagy bizonyos idő elteltével. Könnyen beszélünk mi, akiknek van összehasonlítási alapunk, tapasztalatunk. Például a "liánozásról", vagy a "kezdő lökésről, amit egy másik nő ad", de valahogy meg kell szerezni ezeket a tapasztalatokat, mert amíg nem tudod, hogy milyen lehetne egyébként, addig mindig az a legjobb, ami van. Sajna így működik az ember. Szerintem. Én legalábbis így működök/működtem.

Erásss 2009.12.17. 09:59:47

@Lobelt:
Abban igazad van, hogy az elejétől kezdve nem szabad ennyire kimutatni az érzéseket. Elbízza magát a másik fél...:)

Lobelt 2009.12.17. 10:01:28

@primu: Amúgy teljesen egyetértek az eddig általam megismert világnézeteddel, elveiddel, félre ne érts. Csak úgy érzem, kicsit szigorúan veszed ezeket a dolgokat, ami nem baj, meg határozottság, meg tudom mit akarok, értem, de emberek lévén hadd hibázzunk már. :) :)

Erásss 2009.12.17. 10:02:20

@primu:
Szerencséje volt a csajnak, hogy a postíró reflexből nem adta vissza. Lehet, hogy Én kapásból visszaütöttem volna, minden gondolkodás nélkül.

Glg 2009.12.17. 10:02:37

a posztoló bevezetője utáni első 9 sor elég baljós...kozsó jut eszembe az általa micimacsónak nevezett szánalmával :D:D

Erásss 2009.12.17. 10:03:15

@boss888:
Minden nőd meg akart ütni?Mit vétettél ellenük?:D

vagány csaj 2009.12.17. 10:03:45

@Erásss: Barátnőm is mindig azt mondja, hogy ő nem fogja engedni a lányának... Dehogynem! Pont az ilyen szülők, mint ti, akik már liberálisabban nevelkedtetek, nem fogjátok megtiltani neki, mert ti is ugyanazt megcsináltátok! Majd mindig gondoljatok magatokra! Hogy: "én ennyi idősen már..." :DD Persze a világ csak romlik, és nagyon kell félteni őket, de inkább elmagyarázni, mintsem tiltani, mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb! :)))

Lobelt 2009.12.17. 10:06:18

@Erásss: Szerintem az érzéseket nyugodtan ki lehet mutatni, érezze az illető, hogy mennyire szereted, mert ez önbizalmat ad neki, jobb kedve lesz, stb. Ugyanakkor viszont éreztetni kell, hogy bár te nagyon szereted, azért ez még a kapcsolat eleje, óvatos vagy, és legyen ő is az, mert még bármi tönkreteheti. Szóval éreztetni kell, hogy ketten vagytok a kapcsolatban, és az, hogy te nagyon szereted őt, az még semmit nem jelent. :):):)

Kósza 2009.12.17. 10:06:23

@vagány csaj: élni, vagy felnőni nem ugyanaz, k**vára nem ugyanaz,...
rendelkezem tapasztalattal, véleménnyel arról, hogyan képesek elb***ni a kedves magukra maradt anyukák a fiúgyermekük lelkivilágát, szvsz a poszt szerzője is valami ilyesminek lehet az áldozata, .... ehhh, jobb lesz, ha nem folytatom, meggyőződésem, hogy a fiatalembernek azóta már több pszichológussal, pszichiáterrel volt dolga.

vagány csaj 2009.12.17. 10:08:32

@Kósza: Hű micsoda pesszimizmus! Látom ma sehogysem lesz jókedved... :(

Glg 2009.12.17. 10:09:46

"szó szerint megalázkodtam azért, hogy ő jól érezze magát"-na ezt nem szabad csinálni-soha semikor-tartás baszki tartás-mieeeezzz????

Kósza 2009.12.17. 10:11:22

@vagány csaj: nekem ne lenne jókedvem?! Messzeföldön arról vagyok híres, hogy nekem mindig kék az ég! :)

Kósza 2009.12.17. 10:12:22

@vagány csaj: a jókedgemet semmi nem tudja elvenni, pláne nem egy ilyen nyálascsöpögős fasság,...

vagány csaj 2009.12.17. 10:12:39

@Kósza: Így már nekem is jobban tetszik! :))

kóristalány 2009.12.17. 10:16:17

@Erásss: "Hiába, szülőnek a legnehezebb lenni" hát igen, ez külön blogot érdemelne :)

vagány csaj 2009.12.17. 10:16:47

@Kósza: Á, de én még olyan fiatal vagyok, Te meg... ...hát izé... nem fiatal... hogy néz az ki?? :PP

kóristalány 2009.12.17. 10:19:12

@Glg: erre nálam is felvillant egy kis figyelmeztető led :)

Erásss 2009.12.17. 10:20:20

@Glg:
A tény, hogy nem volt tartása, csak szerelmes volt.
:)

kóristalány 2009.12.17. 10:20:51

@Lobelt: Szerintem is így van. Az érzelmeket kimutatni nem ugyanaz, mint valakit megfojtani az érzelmekkel.

2009.12.17. 10:22:36

@vagány csaj:
A csajok hajlamosabbak hátat fordítani a barátoknak mint a pasik. Persze ez a korral és a tapasztalattal beérik, de a lányok nagyobb többsége esik a barátok elhanyagolása hibájába.
Azzal is egyetértek, hogy hiába jó a barát, hiába beszéltek meg mindent, nem tud kirángatni egy kapcsolatból ha te nem akarod. Én tapasztalatból tudom, hisz így vesztettem el az egyik legjobb barátnőmet. Dehát ez más lapra tartozik.

vagány csaj 2009.12.17. 10:25:44

@Zsu0805: Szia Szivikém! :)
Igen, ez sajnos így van! A fiúk is hajlamosak elhanyagolni ilyenkor a barátaikat, főleg ha egy ilyen kapcsolatba kerülnek bele, mint a posztoló. De a tapasztalat ebben az esetben is aranyat ér! :))

Kósza 2009.12.17. 10:26:48

@Zsu0805: mert a csajok között nem létezik igazi barátság. Ez tény.

Glg 2009.12.17. 10:28:16

@Erásss: @vagány csaj: sztem meg jól le kell b*szni a lábáról a csávót. hogy lehet már ilyen homár hozáállása valakinek ezek után is h: "Egy valamit nem bánok, mégpedig azt, hogy Eszternek adhattam magamból egy kis szeletet és szerethettem"-én max egy ilyen csajnál azt nem bábbám h más dolgot adtam neki magamból :D:D:D lol. nem úgy néz ki h rendesen megtanulta a sztorit.

a csajt a pofonos jelenetnél úgy leordítottam volna h meghűl benne a vér az biztos-bár amik történtek már előtte sztem ez hamarabb bekövetkezett volna. az ilyen hisztis csajokat nagy ívben le kell szarni ha parádézik-úgyse lép le mert érzelmileg gyökér. ha esetleg mégis kiafenének hiányzik :D. elhalmozni ajándékokkal...istenem az milyenmár. nem értem h lehet emberekben ilyen kevés tartás. énis összekerültem egyszer ehez hasonló csajjal(szerencsére csak nagyon kicsit hasonlított :D), de viszonylag hamar rájöttem h ha hiszti van szarni kell rá és majd abbahagyja. tudatosítani kell az ilyen csajban h ha nem marad nyugton akkor bizony ki lesz rúgva a fenébe.

pkrisko 2009.12.17. 10:30:00

Sziasztok!

Na, ez vegre egy jo sztori! Nincs agyonbonyolitva, es meg akad benne cselekmeny is!

Amugy en egy pletykat hallottam, hogy az enyhebb mentalis prblemaval kuzdo holgyek fantasztikusak az agyban! Tehat az az egy ev azert csak-csak meg kellett hogy erje!:D

Glg 2009.12.17. 10:30:21

@Erásss: hát igen-ezért gondolom h a szerelem után veszélyességi pótlékot kéne fizetni...nem egyszerű ipar :D

Erásss 2009.12.17. 10:30:22

@Glg:
Azon én is csodálkoztam, hogy nem ütött vissza. Én gondolkodás nélkül, reflexből megcsaptam volna. Hiába, nem vagyunk egyformák!:)

Glg 2009.12.17. 10:31:02

@pkrisko: igaz...kitudja milyen elborul dolgokra rá lehetett venni :D:D

Glg 2009.12.17. 10:31:55

@Erásss: hát én azért próbáltam volna nem visszaütni-mert azért mégiscsak lányról van szó-bár egy kis folytogatás belefér :D:D:D:D:D

vagány csaj 2009.12.17. 10:32:27

@Kósza: Ezzel én vitatkoznék! Az igaz, hogy nagyon ritka, mert az irigység nagyon sokszor közbeszól, de kivételek mindig vannak! Nekem is volt 2 olyan barátnőm, akiket szinte a legjobbnak hittem, de becsaptak. Viszont van 3 olyan, akikért tűzbe mennék, és ők is értem, és ezt a nagyon sok év barátság alatt már 100x bizonyították. Ők azok, akik bármi bajom volt, 5 percen belül ott voltak nálam! És ezt sosem felejtem el! :)

2009.12.17. 10:33:55

Jóreggelt Mindenki!
Fúúú... hol is kezdjem. Talán ott, hogy ameddig a posztoló le nem lőtte a poént (úgy a 10. sor körül), addig én frankón azt hittem, hogy csaj írta a posztot, és mély megdöbbenés, hogy ez egy pasi.
A naivságot nem elemzem, hisz tudjuk mindenki beleesik. Abba viszont @Lobelt: -tal értek egyet, hogy szépen apránként kapcsoljunk felfelé. A kapcsolat elején ne találkozzunk 7/7 napot (már itt elkezdted leépíteni a barátaid), és ez a tömérdek meglepetés és ajándék. Még szép, hogy a csaj kiismert.
Egy pasi aki megtesz neked mindent, elhalmoz mindennel, mindíg veled van. Ergo te vagy neki a legfontosabb = manipulálható-irányítható. Aztán jött a következő próba, mikor jöttél azzal, hogy menjetek el ide-oda, és a nemleges válaszára te semmit se léptél = tovább mélyesztette benne a manipulálható-irányítható érzést. Aztán az első hiszti volt a 3. végső próba. Még ekkor se álltál a sarkadra, azaz úgy mozgatott, azt csinált veled mint egy marionett figurával. Szépen apránként kiismert, tudta, hogy az ő érdekét helyezed mindíg a sajátod elé, hogy mindíg az lesz amit ő akar, ezért agyonmanipulált.
Gratulálok, belecsúsztál egy rabszolgatartó társadalomba. Jó hogy tanultál belőle.
Sajnos pont azt a tipust testesíted meg amitől én a hajam tépem. Az a tipikus csipogo-siránkozó pasit, akiben túltengnek a női hormonok és pasi létére ilyen bő lére eresztve túlragozva írja le a storyt, pedig bár tanulságos egyszerübben is le lehetett volna írni.
Javaslok egy kis férfiasodást, és egy kis tesztoszteronbombát.

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.17. 10:34:19

Sajnálatos, hogy nem tudják az emberek megbecsülni egymást.

Glg 2009.12.17. 10:38:51

@Zsu0805: hi zsu. ezt énis aláírom-anno amikor szar szituban voltam nekemis rengetegen mondták h pattintani kéne a csajt de amíg énis el nem kezdtem rájönni h ez lenne a legjobb addig nem voltak rám hatással...a szerelem öl butít és nyomorba dönt :D:D:D-mondhatnám ha hajlamos lennék a depresszióra-de mivel nem vagyok és még jó kedvem is van...

vagány csaj 2009.12.17. 10:39:08

@Glg: Mégiscsak együtt voltak, és gondolom voltak szép pillanatok is ebben a kapcsolatban. És hát szerette. Haragot különben is kár lenne őrizni, ahogy a posztoló is írta, az csak megkeserítené a következő kapcsolatait.
És hát ajándék... :)) Én is szeretnék kapni a páromtól. :)

2009.12.17. 10:39:14

@vagány csaj:
Csak jobb esetben a pasik tényleg az erősebbik nem képviselői és nem cska a barátnő köré rendezik be az életüket.

@Kósza:
Dehogyisnincsen. :)

@Lobelt:
Hello-hello! :) Küldtem mailt. :) :P Jah és várok is egyre...hadd számoljak... inkább nem, legyen elég annyi, hogy elég régota. :P :)

Lobelt 2009.12.17. 10:39:51

@Kósza: Jujj, de nagyon egyetértünk. :D:D:D

2009.12.17. 10:42:00

@Glg:
Hello Gábor! :)
Igen, ez egy tényleg jó kis mondás. Sajnos mindenki belecsúszik, de legalább tanulunk.

pkrisko 2009.12.17. 10:42:19

@Glg: :D Nem elborult dolgokrol van szo, hanem kimerithetetlen energiakrol! :D

Bar elkepzelem, ahogy egy ilyen csaj vagytol futott hangon odasugja a pasijanak: "szivem, ma oltozz Micimackonak!" (A hideg kirazna tole!) :D

Glg 2009.12.17. 10:43:09

@Zsu0805: ja meg növesszen tököt :D. az elején énis aszthittem h csaj :D:D. a csaj szépen lassan rabszolgasorba döntötte a srácot. ez a történet is jól mutatja h a csajok jobban értékelik ha leszarják őket :). a bunkó paraszt pasikkal sokkal inkább együtt maradnak mint egy ilyennel :D.

Kósza 2009.12.17. 10:45:10

@Zsu0805: Úriember tényekre nem fogad, tényekről nem vitatkozik! :)

alumi 2009.12.17. 10:45:12

@vendriner aladár: oké.:)
én magamból indulok ki (mi másból?):). ha nem érzem, hogy állati szerelmes vagyok, nem költözöm össze. vagy legalábbis ilyen velem még nem történt.
de persze mindenki más.:)

@Lobelt: mások vagyunk.:) nem haragszom, pontosan tudom, hogy kemény vagyok. ahogy atya is mondta valakinek tegnap.:)
persze azért nyilván sokkal árnyaltabb a kép, ha valaki személyesen ismer, de nem akarok én senkit győzködni magamról. mindenki azt hisz, amit akar. szíve joga.
:) sőt egyet sem kell érteni a nézeteimmel. nem szimpátiát akarok kiharcolni velük, hanem ez jön ki, ezt gondolom, ezt mondom.

én úgy látom (vagy legalábbis felénk úgy szokták:)), hogy összeköltözni nem két perc után szoktunk valakivel. és ha valaki az összeköltözésig eltelt x hónap, vagy év alatt nem ismeri fel, hogyan érez a másik iránt, ott igen komoly önismereti gondok vannak. ettől még a jelenség létezik, ahogy létezik a kapcsolatmentő összeköltözés/eljegyzés/esküvő/gyerek intézménye is, persze ezek másra sem jók csak a szar konzerválására és megint csak visszavezethetők az önismeret hiányára.

Glg 2009.12.17. 10:45:29

@pkrisko: én beöltöznék ha ő meg nyuszinak és lekamerázzuk :D:D:D. aztán go youtube-szegény gyerekek meg megállnak a növésben amikor meglátják a kedvenc szereplőiket kufircolni a 100 holdas pagonyban :D:D

Glg 2009.12.17. 10:46:58

@primu: "persze ezek másra sem jók csak a szar konzerválására és megint csak visszavezethetők az önismeret hiányára"-lol :D:D:D:D leesek a székről :D

2009.12.17. 10:47:19

@Glg:
Azért ne legyen b*nk* földmunkás, de azért ne legyen nőies se. A középút lenne jó. :)

Glg 2009.12.17. 10:48:07

@Zsu0805: én állandóan megkapom h vannak feminim vonásaim :D:D

2009.12.17. 10:49:14

@Glg:
Őőőő... inkább nem mondok semmit. :)

Kósza 2009.12.17. 10:49:25

@Glg: egggen,... volt szerencsém már hölgytől feddést kapni, miszerint az a bajom, hogy nem vagyok elég g*ci.

alumi 2009.12.17. 10:57:24

@Erásss: mondom, ha hasonló okból kapott a fickó, mint ami nálam is volt, akkor megértem a csajt.
állati rossz érzés, hogy majdnem megfulladsz egy másik ember figyelmetlensége miatt.
de tovább nem magyaráznám.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 11:02:56

Kedves posztíró, komolyan nem értem, miért hagytad magad. Elég szép lány lehetett, azt meg kell hagyni.

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2009.12.17. 11:08:02

Érdekes volt a sztori, köszi... lehet, a csaj egészen más lett volna, ha kezdettől, vagy legalábbis ott, ahol kezdtek eldurvulni a dolgok, a kemény kéz politikáját kezded alkalmazni vele szemben. Nem merészelt volna ennyire a fejedre nőni. Nekem is volt már ilyen tapasztalatom, ha alárendelődő vagy egy kapcsolatban, és mindenben a kedvét keresed, akkor a nő elkezdi úgy érezni, mindent megtehet. És mindent meg is tesz, semmi sem lesz elég neki, soha semmivel nem tudod majd eléggé kiszolgálni az igényeit, hiszen ennek a játszmának pont ez a lényege. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, fel kell rúgni az általa felállított játékszabályokat...

Lobelt 2009.12.17. 11:10:39

@primu: Igaz, ami igaz. :) Viszont én akkor sem venném egy kalap alá a gyerekkori hülyeségből adódó összeköltözést (persze attól még rossz a jelenség, egyetértek) a "szar konzerválása" céljából történő, felnőtt fejjel elkövetett szarvashibával. Az előbbi alapján jobb esetben felelősséget tanul a delikvens, az utóbbi viszont már elvileg felelős emberek felelős döntése kellene, hogy legyen, és az nagyon gáz, ha nem az. Mindent összevetve: engem is idegesítenek a tiniposztok, a rinyálás, a világfájdalom egy 1 éves kapcsolat elvesztése miatt, a felelősség abszolút hiánya, de én hiszek benne, hogy a nagy részük tanul belőle. Persze amellett mindenki megmondja a saját frankóját, mert erről szól a blog. :)

Kytia 2009.12.17. 11:32:35

Hű, ezt olvassátok el, passzol a sztorihoz. Reggel még kint volt az Index főoldalán.:)

erettnok.blog.hu/2009/12/16/mit_mondjunk_hogy_szeressenek_2_x

Kósza 2009.12.17. 11:38:14

@Kytia: már tegnap este megvolt :)

Lobelt 2009.12.17. 11:51:55

@Kósza: Már megfigyeltem, hogy ilyenkor halál van, úgy kábé 12.30-12.45-ig. :D Azután beindul megint, majd úgy kábé 15 óra körül van még egy kisebb ledermedés :D Az első az ebédszünet szerintem. A második meg a munkából hazamenet :D Tipp.

Igazság Atyja 2009.12.17. 11:53:18

Legmélyebb tiszteletem. "És akkor ez most hogy?" :)

A választékos megfogalmazás és viszonylag jó helyesírás miatt attól tartottam, Lobelt volt az elkövető, Zsu közreműködésével ("Én voltam ebbe a kapcsolatban a legnagyobb balek"), de szerencsére nem. :) Csak szurkálódtam.

Ez a történet tipikus példája annak, mikor valaki a mentális és egyéb defektek ellenére együtt marad azzal, aki külsőre magasabb szintet képvisel nála. Ezzel a lány is tisztában volt, ezért vágta a srác fejéhez, hogy úgysem kapna jobb nőt, mint ő. Na ezen a ponton kellett volna azzal visszavágni, hogy akkor ő miért nem talált magának egy hejjespaseet? Hiszen mindenki jól tudja, hogy egy külsőre átlag feletti, egyéb paraméterekben nagyátlag nő bármikor csemegézhet az előnyösebb megjelenésű férfiak között. Így lehetett volna rávilágítani, hogy a furcsa viselkedése az, ami miatt ő sem nagyon ugrálhat.

@Kytia: Én is olvastam, totálgáz. Leginkább ott borul a dolog, hogy mindenképp csak alá- és fölérendelő szerkezetben tudja elképzelni a párkapcsolatot. Szerintem a jó kapcsolat két teljesen egyenrangú fél saját elhatározáson alapuló szövetsége, közössége. A poszthoz tényleg jól passzol, itt is a papucsformálás fortélyairól van szó. Tulajdonképpen szerencsésnek mondhatja magát a fickó, hogy 19 évesen átesett mindezen. De csak akkor, ha ezek után már legfeljebb néhány hét alatt felismeri a potenciális lelki defekteseket / elnyomókat, és nem pazarol rájuk több időt. Keményebbnek kell lenni, nincs mese. És persze meg kellene tanulni elválasztani az érzelmességet az érzelgősségtől. A ló túloldala a milfblogos hozzáállás, mikor folyton éreztetik a nővel, hogy pótolható. Ez hosszú távon is működik egy alacsony önbecsülésű ÉS rózsaszínköddel tompított látású nőnél, de én nem nevezném egészséges párkapcsolatnak.

2009.12.17. 11:58:38

@Igazság Atyja:
:) Az kéne még, @Lobelt: nem lehet ilyen csipogó-síró-rívó nőihormontultengéses, mert akkor jajj neki. :)

szmercs 2009.12.17. 12:10:29

Hali Igy elolvasva elég érdekes a story.A srác nem papucs csak bolond.Mint minde társunk amikor szerelmes.Ezért nem szabad megszolni öt.A csaj .... hát igen egy orvoscsoport 2 évi munkája lenne akkora klinikai eset.Egy biztos nem szabadott volna hogy idáig fajuljon a dolog a pofonra gondoltam.De ez már csak történelem.Ebböl is tapasztalatot meritettünk.

Igazság Atyja 2009.12.17. 12:11:29

@tarquin - a hétfő ördöge: Igen, tényleg szép lány lehetett. Ilyen esetben a legpraktikusabb megoldás: fokozatosan leépíteni az érzelmeket, miután kiderült, hogy lelkileg roki az illető. Viszont továbbra is el kell játszani, hogy nagyon rosszul esik, amilyen irányba halad a kapcsolat. A telefonbeszélgetések során elváltoztatott hangon ilyeneket kell mondani: "le kell tennem, mert azt hiszem, el fogok pityeredni", aztán letenni, nevetni egy jót és kezdődhet a napi milfvadászat. Friss csibehús és a tyúkól megdézsmálása felváltva - amerikai minőség kínai áron. :)

@Zsu0805: Igazad lehet, ha így lenne, a leszbi lány simán dobta volna a csaját miatta. ;)

Lobelt 2009.12.17. 12:15:58

@Igazság Atyja: Annyira eszemben volt, hogy még ezt is hozzáfűzzem. Igen. Aki nem a kategóriájából választ partnert, az legyen tisztában azzal, hogy sok munka, vesződés, hiszti stb. jár ezzel együtt. Nem azt mondom, hogy nem lehet, csak fel kell készülni rá.

Egyébként viszont bekaphatod. :D:D:D:D :P

@Zsu0805: Az én hormonjaimról most inkább ne beszéljünk, mert az asszonyt még 4 napig nem látom... :D:D:D

Igazság Atyja 2009.12.17. 12:18:43

@Lobelt: "ilyenkor halál van, úgy kábé 12.30-12.45-ig"

Egyébként viszont Korgoth ilyenkor fogyasztja el a pimaszkodó kommentelőket. :)

csillag× 2009.12.17. 12:21:30

Üdv Kedves Mindenki :)
Csak beugrottam szép napot kívánni ebédszünetben :)
Belétek olvastam (a posztot nem) :)

Lobelt 2009.12.17. 12:24:18

@Igazság Atyja: Ha ezt célzásnak szántad, akkor várlak szeretettel. Lehet, hogy megkínálom Korgoth barátunkat egy kis kajával... Piával... De nem kell aggódni, ellenszérum is van bőven :D

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 12:28:10

@Igazság Atyja: "azt hiszem, el fogok pityeredni" hihihi. Amúgy nem volt a lány mentálisan rokkant, csak akart egy kiskutyát, de hát a srác csóválta a farkát örömében.:-) Amúgy nem volt olyan tragikus ez a poszt, a srác nem ment át a hiszti-teszten, ennyi történt.

alumi 2009.12.17. 12:29:24

@tarquin - a hétfő ördöge: egyetértek.:)

az éremnek amúgy is mindig két oldala van. meghallgatnám miss hiszti véleményét is.

alumi 2009.12.17. 12:32:22

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ki-a-jobb-parti-daroczi-vagy-gesztesi-2006810/

na igen. ezek a valóban fontos hírek!

hogy nem direkt reklámkampány ez, azt nem vagyok hajlandó elhinni.

2009.12.17. 12:34:22

@Lobelt:
Jajj ugyan 4 nap, az semmi. Ne mond már, hogy ennyire nehéz. :P :)

Igazság Atyja 2009.12.17. 12:35:34

@Lobelt: Kitűnő ötlet, tivornya után pedig sztárfotózás a csajokkal:
genyaszkop.uw.hu/korgoth.jpg :)

@tarquin - a hétfő ördöge: @primu: Akkor meg külön szégyellje magát a lány. Nem sokan dicsekedhetnek érettségi előtt álló kiskutyával. :)

Glg 2009.12.17. 12:36:55

@Kósza: van egy haverom, na ő olyan szinten faszkalap a csajokkal h az leírhatatlan, és bejön neki az a durva. mindenesetre én nem tudnék olyan dolgokat megcsinálni csajokkal mint ő.

@Zsu0805: :P hát neis :)

@Igazság Atyja: ez az egyenrangúság ok csak sztem nagyon ritka esetben jön össze :). egyébként ez a katagória duma sztem nem állja meg a helyét. ha fel tudta szedni a csajt akkor máris az ő kategóriája, meg eleve ki indul neki úgy h ááá ez a csaj biztos nem bukik rám...túl szép. ilyen hozzáállás nincs.

Igazság Atyja 2009.12.17. 12:41:27

@primu: Nekem nem tűnt fel, hogy Gesztesi lenne a legfoglalkoztatottabb magyar színész. Főleg ettől reklámszagú. Egyébként meg miféle összehasonlító elemzés ez? Nem látom a méretek csatáját a szövegben. :) Az is meglepő, hogy egy volt kormányszóvivő új cége az első pillanattól kezdve sikeres. Vajon honnan érkeznek a megrendelések? És mit szeret Klaudia ezekben az úriemberekben leginkább? Megannyi talányos kérdés. :)

Lobelt 2009.12.17. 12:42:25

@Zsu0805: Jó igazad van, nem sok a 4 nap, de attól még a hormonok ügyködnek. Más kérdés persze, hogy tudok uralkodni magamon. :)

@Igazság Atyja: Apropó. Metallica koncert? Hogy állsz? Nem akarsz jönni?

alumi 2009.12.17. 12:46:30

@Igazság Atyja: nyilván a sármjukat..:)

Azért ezt a Daróczi arcot annál kicsit igényesebbnek néztem, hogy egy ilyen ripacs nővel összeálljon.

Glg 2009.12.17. 12:46:31

@Zsu0805: a 4 nap igenis sok :) :P

Igazság Atyja 2009.12.17. 12:50:44

@Glg: Ha figyelmesen elolvasod a szöveget, kiderül, hogy közvetett módszerekkel ugyan, de a csaj szedte fel őt. "meg eleve ki indul neki úgy h ááá ez a csaj biztos nem bukik rám...túl szép" Például a posztoló. :)
Az egyenrangú párkapcsolat tényleg ritkán jön össze, pedig nem nagy ördöngősség szerintem. Ettől még a férfi az úr a háznál, de a ház ura nem feltétlenül rabszolgatartó is egyben. Mindenben ugyanakkora súllyal esik latba az asszony szava is, mégsincs sem házisárkány, sem pincsi a lakásban. Számomra ez az ideális felállás.

Igazság Atyja 2009.12.17. 12:56:27

@Lobelt: Ott leszek. :)

@primu: A celeb szóval együtt Amerikából szivárgott be az a módi is, hogy magára valamit adó celeb csak celebbel kavar. Daróczi úr igényessége ilyen szempontból nem sokat számít, mert az összeállást nem lehet szó szerint venni egy olyan embernél, akinek vélhetően legalább egy tucat háza, lakása van. Valószínűleg nem családalapításon töri a fejét. :) Rengeteg szép nőt megvehet kilóra, ha akar - most meg talált egy celebet a "reprezentáláshoz" is.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 13:06:25

@primu: pontosan, a hisztinek mindig van oka, lehet rá tenni magasról, és meg lehet beszélni normálisan. Női-férfi hisztire ez egyaránt igaz.:-)

Igazság Atyja 2009.12.17. 13:08:03

@Lobelt: Még nem tudom, de megyek ma Pestre, kiderítem, egyáltalán milyen típusú jegyekből maradt még. :)

Igazság Atyja 2009.12.17. 13:10:00

"De vajon valóban jól választott Liptai Claudia? Melyik a jobb pasi?"

Egyikük adóbevallását sem látta senki, tehát ki tudja. :)

alumi 2009.12.17. 13:15:14

@tarquin - a hétfő ördöge: jaj várj, azt még be sem írtam, csak terveztem, hogy azért mielőtt itt rámegyünk sokan arra, hogy a NŐ a hisztis, a NŐvel kell keménynek lenni, a NŐ ideggyenge...
azért szögezzük le, hogy a pasik között is bőven akadnak "felpofoznivalóan" hisztis példányok, csak azt nem hisztinek hívják, mert az derogál...
mit is szoktak rá mondani?

ja: akaratos. *laposan néz*

:)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 13:15:54

@Igazság Atyja: Ha látta is, csak azt tudja meg belőle, milyen mértékben szeretnek adót fizetni.:-)

alumi 2009.12.17. 13:16:40

@Igazság Atyja: hát való igaz, hogy van az a pénz, ami a legkettéállóbb fülű, manópofájú pasit is megszépíti.:)

de azért pont a klaudia..?!

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 13:30:10

@primu: nem is kevés ilyen van, sajnos. Gondja van a munkájával, ezért velem ordít. Utálom, nekem sem (senkinek sem) könnyű megállni, hogy ne a másikon vezesse le, de csak uralkodom magamon.

Igazság Atyja 2009.12.17. 13:31:48

@tarquin - a hétfő ördöge: Ezt inkább el sem olvastam! Micsoda gondolat - hogy egy köztiszteletben álló volt kormányszóvivő és az ország legkeresettebb színésze huncutkodna az adóval? :)

@primu: Claudia. Most épp ő volt szabad, de ha kedvesferkó odapöccint neki egyet-kettőt a lehulló morzsáiból, változhat a helyzet. :) Ha a kettéálló fül ciki, akkor fejhez közeli épp ellenkezőleg? Remélem így van, mert akkor kevesebb pénz is széppé varázsol. ;) Csak mert volt olyan lány, aki halál komolyan megkérdezte, hogy gyermekkoromban lekötözték-e a fülem a szülők, hogy később ilyen szépen álljanak. :)

@Lobelt: Látom, az állóhelyből már csak egy kategória maradt, metal koncerten meg nem szokás ülni, ugye. :)

Lobelt 2009.12.17. 13:37:27

@Igazság Atyja: Csúnya is lenne... :) No, akkor előtte egy baráti berúgást is alkalmazhatunk majd, de még messze van, addig el is üthetem a villamost, szóval semmi konkrét. De készülj! :D

Igazság Atyja 2009.12.17. 13:43:13

@tarquin - a hétfő ördöge: Az aktívan akaratos - hogy finoman fogalmazzak, akárcsak te az adófizetés szeretete kapcsán :) - követelőzik ordítva. De aki azért kiabál veled, mert feszült a munkája miatt, inkább egyszerűen bunkoid szerintem. Persze megfér egy emberben is a kettő.

@Lobelt: Ok, rákészülök a feladatra egy kis Hobgoblin sörrel meg vegyes házival. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 13:43:52

@Igazság Atyja: még szerencse, hogy nem küldesz máglyára az eretnekségemért:-)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 13:52:01

@Igazság Atyja: hisztinek azt tartom, amikor nem velem van baja, hanem saját magával, a saját félelmeivel, mégis rám akarja hárítani valami műbalhéval. Lehet, definíciófrissítésre van szükségem.

Kytia 2009.12.17. 13:55:39

Sorry, kicsit le vagyok maradva.:)

@Igazság Atyja: "De csak akkor, ha ezek után már legfeljebb néhány hét alatt felismeri a potenciális lelki defekteseket / elnyomókat, és nem pazarol rájuk több időt."

Igen, de a milfblog posztja is pont erről szól. Hogy ne legyünk már hülyék. Amúgy idősebb korukra ezt megtanulják az emberek. Ezek a szélsőséges sztorik nem véletlenül ilyen fiatalon történnek. Meg persze vannak a reménytelen esetek is, őket most nem kell belevenni.:)

Igazság Atyja 2009.12.17. 13:59:00

@tarquin - a hétfő ördöge: Az inkvizítorok egy bloggal odébb vannak. :)

@tarquin - a hétfő ördöge: Igen, a hiszti egy tágabb fogalom. Csak primu hozzászólása miatt azt hittem, ennek férfi megfelelője lenne az akaratosság, de már látom, hogy ellenkezőleg: viccesnek tartja ezt. Közben Claudia fedetlen kebleit nézegettem, ezért csak olvastam, és nem értelmeztem rendesen. Elnézést a kellemetlenségért.

Igazság Atyja 2009.12.17. 14:01:55

@Kytia: A milfblog aktuális posztjának kicsengése számomra inkább az, hogy minden kapcsolatban van egy dominátor és egy lábtörlő. Mi tökös férfiak vagyunk, tehát bánjunk lábtörlőként a nővel, vagy legalább csináljunk belőle azt. Persze arról is szól, amit mondasz, mert aki férfi létére lábtörlőként viselkedik, az hülye. :)

Kytia 2009.12.17. 14:07:27

@Igazság Atyja: Nemis. Nekem nem ez jött le. Inkább az, hogy ne legyünk már olyan hülyék, hogy hagyjuk szivatni magunkat valami kreténtől csak azért, mert havi 2x kegyeskedik küldeni egy kedves sms-t.
Szerintem nagyon reális írás. De persze, mindenki máshogy olvassa.:)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 14:08:50

@Igazság Atyja: ott sincsenek, rémeket látsz.:-) Abszolút megértem, ha a lényeges dolgokra koncentrálsz, nem az okoskodásomra.:-))

alumi 2009.12.17. 14:13:55

@Igazság Atyja: na direkt nem használom ezt az álsznob szar "C" betűt a neve elején.

alumi 2009.12.17. 14:15:09

@Igazság Atyja: nem esetem a dumbó típus, de persze nem a fül alapján választok...:)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 14:16:38

@primu: lehet, hogy a fiatal Cardinale melleit nézegette.:-)

Igazság Atyja 2009.12.17. 14:21:17

@Kytia: Ez IS benne van, csak ha korábban is olvastad a blogot, akkor minden posztban olvasol a sorok között is. :)

@primu: Én is csak a cikkből jöttem rá, hogy C-vel 'kell' írni. Akkor Bydy Sylvy nevének helyes írásmódjába ne is menjünk bele. :)

@tarquin - a hétfő ördöge: A megcsalós blogra gondoltam. ;)

Igazság Atyja 2009.12.17. 14:27:27

@tarquin - a hétfő ördöge: Honnan tudtad, hogy spagetti-western rajongó vagyok? Ez az oldal szerepel is a könyvjelzőim között:
members.home.nl/batenroger/actresses333.htm
Claudia is szép volt, de személy szerint Pilar Velázquez és Nicoletta Machiavelli közé bújnék be hideg téli estéken. :)

Lobelt 2009.12.17. 14:33:46

@Zsu0805: Igen, randizunk. :) Te is jönnél? 3-asban jobb ;) :P

kóristalány 2009.12.17. 14:36:20

@Igazság Atyja: A milfblog kicsengése számomra is ez volt. Annyit fűznék hozzá, hogy ha egy pasi lábtörlőként próbálna bánni velem, azt finoman és nőiesen elküldeném melegebb éghajlatra.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 14:38:01

@Igazság Atyja: Nem tudtam. A színésznők nevét sem hallottam eddig, (Machiavelli teljesen más területről ismerős) de tény: az összes szép.:-)

kóristalány 2009.12.17. 14:38:33

@Kytia: ...hát ez is benne van, de engem ez a lábtörlősdi érzékenyen érint, úgyhogy én így olvastam

____..___ 2009.12.17. 14:47:24

Ez mennyire kisérteties! Nagyon hasonló sztorim van nekem is, mint a posztírónak, ráadásul még friss. Csak irigyelni tudom, hogy 19 évesen szembesült ezzel a problémával - nekem csak sokkal később sikerült.

Eszti súlyos önértékelési zavarral küzd, és ezt vetíti ki a párkapcsolatukra. Akármennyire is szeretjük, sajnáljuk őket, az ilyen kapcsolatból hanyatt-homlok menekülni kell. Sosem fognak megváltozni, mert az ilyen emberek
a/ nem ismerik fel, hogy nincs minden rendben velük
b/ ha fel is ismerik, gyengék hozzá, hogy megváltozzanak, és ezért a környezetüket hibáztatják.

Nekem másfél év kellett, hogy ezt belássam. Az igazi veszély az, hogy ezek az emberek igenis nagyon szerethetők, tudnak hihetetlenül édesek lenni, és a jólelkű párjaikban könnyen ki tudják alakítani a magukkal szembeni felelősségtudatot. Akármennyiszer képesek visszasírni magukat.

Erősnek kell lenni, és futni amíg lehet!

2009.12.17. 15:01:42

@Lobelt:
Arra a koncertre? Én? Ááááá....:D

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 15:04:51

@KissLajos: "Eszti súlyos önértékelési zavarral küzd" ezt miből állapítottad meg?

Lobelt 2009.12.17. 15:15:03

@Zsu0805: Nem a koncertre gondoltam, de a szexuális tartalmú célzásom már találat nélkül suhan a világűrben... :P:D

Igazság Atyja 2009.12.17. 15:16:14

@tarquin - a hétfő ördöge: Ha úgy értette, magasabbra értékeli magát a kelleténél, igaza van. A szépség nem kompenzálja pszichoterrort és a hintapalintát. :)

____..___ 2009.12.17. 15:28:27

@tarquin - a hétfő ördöge: Eszti mindenért a posztírót hibáztatja, fikázza, próbálja elhitetni vele, hogy bűnös. Valójában nincsen másról szó, mint hogy nem bízik eléggé magában. Nem hajlandó kimozdulni, mert ha nem kettesben vannak, az az érzése támad, hogy a fiú nem figyel rá. A hiszizés, hogy a srácnak valami (tanulás, család) egy rövid ideig fontosabb, mint ő, elviselhetetlen számára. Féltékenység: tipikus tünete a női önbizalomhiánynak.

Azért igyekeznek az ilyen emberek letörni a párjuk önbizalmát lelki terrorral, mert ijesztő számukra, hogy a párjuknak van önbizalma, nekik meg nincs. Ettől értéktelennek érzik magukat.

2009.12.17. 15:28:38

@Lobelt:
Mi van, már ennyire hiányod van? :P :)

alumi 2009.12.17. 15:47:13

@KissLajos: " Féltékenység: tipikus tünete a női önbizalomhiánynak. "

Mert a férfiaknál nem....?

Na ezt nem minősítem.

Igazság Atyja 2009.12.17. 15:55:27

@prymu: Ne is, nyomdafestéket nem tűrő mondatok kerekednének belőle, azt hiszem. :) Egyébként szerintem nincs szoros összefüggés a féltékenység és az önbizalomhiány között. Van, amikor tényleg abból ered, máskor viszont bizonyos tapasztalatok és a másik viselkedése adnak rá okot (mindkét nemnél).

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 15:55:33

@Igazság Atyja: @KissLajos: ez nagyon egyoldalú megközelítés, elképzelhető, hogy a lánynak semmi baja. Nem tudom kizárni, hogy a srác a "Holnap találkozunk!" mondat után felhívja másnap, hogy mégsem, mert tanulnia kell. Kifejti a lánynak - mégiscsak beszélgettek, ugye - hogy ő akkor érzi úgy, hogy szerelmes, ha mindig a partnerrel akar lenni... stb. A lány pedig megijed. Nem olyan egyértelmű, hogy magában nem bízik.

Igazság Atyja 2009.12.17. 16:00:16

@tarquin - a hétfő ördöge: KissLajos pont ellenkezőleg gondolta, tehát legalább kétoldalú a megközelítés. :) Én is meghallgatnám a lány verzióját, de ez az a történet, amit csont nélkül elhiszek a posztíró előadásában is. Sajnos nagyon is életszagú egy túlérzékeny, potenciálisan papuccsá konvertálható figurától.

alumi 2009.12.17. 16:08:57

@Igazság Atyja: egyetértünk..:)

bármilyen hihetetlen!:))

Igazság Atyja 2009.12.17. 16:15:29

@primu: Hát ez tényleg az.. ilyen még sosem fordult elő. Nem is tudom, mi az oka: hogy ezegyszer helyesen írtam le a neved, vagy közeleg a béke és szeretet ünnepe. ;)

alumi 2009.12.17. 16:26:10

@Igazság Atyja: gondoltam megvillantom a terminátor külső mögött rejlő emberséget.:)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 16:28:21

@Igazság Atyja: abban nincs vita, hogy a srác túlérzékenykedte a dolgot. Nem szabad minden szót ilyen véresen komolyan venni, de ez még messze van a preferált "hisztis nőt le kell sz*rni"-elvtől.:-)

Igazság Atyja 2009.12.17. 16:40:54

@primu: Én meg simán azt hittem, a terminátor külső mögött rideg fémváz lakozik. 75/C, konyhatündérkedés, emberség.. na ez a hihetetlen. :)

@tarquin - a hétfő ördöge: Márpedig én sem pazarlom az időmet hisztis nőkre, Glg-nek ebben igazat adok. De ha úgy értette, hogy a párkapcsolat marad, csak egyszerűen nem kell törődni a hisztivel, akkor nem. Vagy kísérlet a megoldásra egy kis párbeszéddel, vagy szakítás, ha reménytelen a helyzet. Ehhez hozzá kell tennem, hogy az én definíciómban hisztis nő az, aki az én viselkedésemtől és a körülményektől függetlenül sűrűn rendez jelenetet. Ha csak mélyponton van kis időkre hébe-hóba, az belefér, azon is segít a kommunikáció. Ne feledjük, még a Terminátor is elérzékenyült a film végére (T2)! :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.17. 16:59:44

@Igazság Atyja: ez rendben is van, de a posztban nem látom, hogy történt kísérlet a rendezésre a "Hol az a lány, akibe beleszerettem?"-nyafogáson és az önmarcangoláson kívül. A srác nem tudja ezt normálisan kezelni, márpedig a hasonló kijelentések, félelmek - ha a forma változik is - a fiatal nők szájából elég gyakoriak, úgy látom, vagyis szembejön még neki ez a probléma. Persze, azt is lehet mondani, hogy túl sok a nem normális nő, az egyszerűbb és kényelmesebb.:-)

Igazság Atyja 2009.12.17. 17:09:51

@tarquin - a hétfő ördöge: "Életemben először, és hála Isten, utoljára jutott eszembe akkor az, hogy pofán fogok vágni egy nőt, amit mélységesen elítélek."

Fejben megvolt a kísérlet a rendezésre, csak nem volt vér a pucájában! :)

alumi 2009.12.17. 17:20:05

@Igazság Atyja: valamivel kompenzálni kell a terminátorságomat.:))

____..___ 2009.12.17. 17:51:49

@primu: De igazad van. Nem akartam hímsovinisztának tűnni.

Igazság Atyja 2009.12.17. 18:27:44

@primu: Ezzel bőségesen lehet is. Így már simán elvegyülhetsz az emberek között. :)

Erásss 2009.12.17. 21:23:06

Szép estét mindenkinek!:)

Igazság Atyja 2009.12.17. 21:31:05

@Erásss: Jó estét, jó lurkolást. :)

alumi 2009.12.17. 21:57:26

@KissLajos: oké.:)

@Igazság Atyja: mindig bántasz, pedig én igazán igyekszem...

Nikica21 2009.12.17. 22:00:27

Sziasztok!
Ma kicsit kései vagyok és még a posztot se olvastam fel....jajj hogy minek keltem fel reggel!:D

csillag× 2009.12.17. 22:07:30

@Nikica21: nah mér? minek keltél fel reggel? :D :P
nálam 3/4 8ra volt beállítva az ébresztő...ki is kanalaztam magam fél 10kor :$ :)

csillag× 2009.12.17. 22:09:14

megetted mocsok??? :(..egészségedre! :(

Igazság Atyja 2009.12.17. 22:18:28

@primu: Nem bántás! Na még egy utolsót:

- Teljes az adatbázisom az emberi anatómiáról.
- Így hatékonyabban tudtok csiklandozni, igaz?

Csak viccvót, na. Holnaptól ismét jófej vagyok a csillagok szerint. :)

Nikica21 2009.12.17. 22:19:23

huh hát nehezen rágtam át magamat rajta....!:D
Hol vagytok komment pajtások?:D

Devil2 2009.12.17. 22:21:21

@Nikica21: Jelentem, én itt vagyok! :)

Nikica21 2009.12.17. 22:22:53

@Devil2: Hála az égnek....reméltem, hogy nem hagytok egyedül, mert félős vagyok!:D

Devil2 2009.12.17. 22:26:54

@Nikica21: Dehogy vagy félős, jól bírod a vérszívók között is. :)

Devil2 2009.12.17. 22:30:55

@csillag×: Édeset vagy szárazat?

csillag× 2009.12.17. 22:35:30

@Devil2: amelyiktől gyorsabban melegem lesz...mer most fázok :(

Nikica21 2009.12.17. 22:39:33

@Devil2: Igen...minden nap dolgozgatok...az már kérdés hogy mennyien vannak!:D
De félős vagyok sajna!

Devil2 2009.12.17. 22:39:53

@csillag×: Akkor egy kis házipálesz lesz a megoldás a problémádra. :)

Devil2 2009.12.17. 22:40:32

@Nikica21: Mennyi a napi munkaidőd?

csillag× 2009.12.17. 22:41:00

@Devil2: hát most épp a takaró alatt:)) de még nem 100%osan mert tanulgatok... meg ki-be ugrálok alóla. És én nem az a fajta vagyok aki 6réteg ruhában alszik :P

Devil2 2009.12.17. 22:41:35

@Nikica21: Mitől félsz legjobban?

Erásss 2009.12.17. 22:42:32

Szép estét komment társak!

Devil2 2009.12.17. 22:42:46

@csillag×: öööö, a fűtés nem üzemel? Hány réteg ruhában alszol? :)

Erásss 2009.12.17. 22:43:08

@Devil2:
Csak most olcastam a mailt!:) Néztem a Helyszínelőket.

Devil2 2009.12.17. 22:43:20

@Erásss: Szép estét Neked is kommenttárs! :))

csillag× 2009.12.17. 22:44:36

@Devil2: nah, páleszból talán még van is itthon, viszont lehet, h akkor nem tudnék koncentrálni :P
hát a réteget talán lehet félnek nevezni:P

Erásss 2009.12.17. 22:44:45

@Devil2:
Elintézted ma, a nagy feladatodat?:D

Devil2 2009.12.17. 22:45:00

@Erásss: Gyere Szivi, sok a vérem! :))

Nikica21 2009.12.17. 22:45:09

@Devil2: Hát elvileg 10-6-ig vagyok, de szívesen bemegyek előbb is és maradok tovább is...holnap házhoz megyek sminkelni(esküvői)!:)
Hát leginkább a misztikus, szellemekkel teli, csúnya arcos , fehér ruhás kislányosos dolgoktól(beképzeléses hülye vagyok, túl beleélem magam mindenbe)!:D De a pókoktól is írtózom!:D

Erásss 2009.12.17. 22:45:23

@Devil2:
Az egyik bírkózó srác apja.:))

Devil2 2009.12.17. 22:45:57

@Erásss: Áhhh, bejött amitől féltünk...

Erásss 2009.12.17. 22:46:07

@Devil2:
Én már tegnap megmondtam, hgy a véred az enyém!Senkinek nem adom!:D

Erásss 2009.12.17. 22:46:46

@Devil2:
Ezt most nem mondod kmolyan?!Akkor nem is intéztél semmit???

Nikica21 2009.12.17. 22:46:51

@csillag×: Belegondolok abba, hogy ha a pasid hozzád akar érni előbb 6réteget lekell fejtenie...megunná mire elérne a célig!:D
Szió Erás!:)Picur alszik?

Erásss 2009.12.17. 22:48:11

@Nikica21:
Én überellek Téged!Én a lepkéktől félek!Írtózok, undorodok tőlük. Egyszerűen leblokkolok mikor meglátom őket!Fúújjjjj

Devil2 2009.12.17. 22:48:48

@Erásss: Az túlzás, anyámat vittem dokihoz, elvittem az autót szervízbe, meg taliztam egy baráttal, eldumáltuk az időt. Igen, hiányoztál!! :)

Erásss 2009.12.17. 22:49:06

@Nikica21:
Igen!Ez a nap fénypontja...mikor alszik!:)
Milyen volt a napod?

Erásss 2009.12.17. 22:50:24

@Devil2:
Mi a baja az autódnak?

Devil2 2009.12.17. 22:50:36

@Nikica21: Huh, azért jut időd magadra?

Devil2 2009.12.17. 22:51:22

@Erásss: Nincs baja, csak rutin dolgot csináltak rajta, azt csak a szervíz tudja.

Erásss 2009.12.17. 22:53:23

@Devil2:
Csak a szervíz tudja?Neked nem mondja el?Hát Neked milyen titokzatos szervízed van??:D :D

Devil2 2009.12.17. 22:54:13

@Erásss: Holnap Te is baráti dumcsipartin leszel? :)

Devil2 2009.12.17. 22:55:39

@Erásss: Titokzatos ám, mert elég sokat kérnek a majdnem semmiért.. :S

Nikica21 2009.12.17. 22:56:12

@Erásss: Moly lepkétől vagy a pillangóktól is?:)
@Devil2: Igen persze, hogy jutt....ált este vagyok félős, ha egyedül alszok!:D

Devil2 2009.12.17. 22:56:48

@Erásss: Neeem, én ma voltam, Te holnap leszel, tudod én élve leszek eltemetve. :)

Erásss 2009.12.17. 22:57:21

@Devil2:
Nekem is volt szervízköteles autóm. IV. Golf...Nem kell bemutatni. Dupla vezérműszíjas...Csre 170 ezerért....

Erásss 2009.12.17. 22:59:30

@Nikica21:
Minden undorító lepkétől félek!Volt mikor átfutottam a fotocellás ajtón mert rámröpült egy dög...Lehet VISÍTVA RÖHÖGNI!!!:D:D

Devil2 2009.12.17. 22:59:45

@Nikica21: Na de azért nem sűrűn alszol egyedül?! :)

Nikica21 2009.12.17. 23:00:01

@Erásss: Hát a napom kész botrány volt ma...tesoban vásároltunk már a végén voltunk és lejött a vízkőoldó teteje...ráboruult a dolgokra...kifelémenet elgurultak a mandarinjaink és még hazaérve el is csúsztam a jégen! Káááosz! :D

Erásss 2009.12.17. 23:00:15

@Devil2:
Jelenleg nagyon hülyén nézek ám...:)))

Nikica21 2009.12.17. 23:01:05

@Devil2: De sajna!:(
@Erásss: Nem nevetlek ki, mert engem a pókutálatomért nevetnek ki sokan!:(

Erásss 2009.12.17. 23:01:59

@Nikica21:
Mintha az Én átlagos napomat mondtad volna el. Hidd el átérzem!:) Nem sok emberre dölt már rá a Tescoban az a hosszú polcrendszer karácsonyi díszekkel...na rám már dőlt

Devil2 2009.12.17. 23:03:12

@Erásss: Hát így jár aki "Népautót" vesz, én azt majd magam fogom kicserélni. Igazából csak a fed computer szervízkijelzőjét nulláztattam le, majd ami kell azt megcsinálom rajta én, nem viszem a szervízhiénák kezébe, és nem hogyok ott nekik egy valag pénzt.

Devil2 2009.12.17. 23:04:39

@Erásss: Hülyén nézel?? Na most nem kaptam el a fonalat.. :)

Erásss 2009.12.17. 23:04:59

@Devil2:
Még mindig hülyén pislogok a monitorra és várom, hogy kifejtsed amit az előbb írtál.:)

Erásss 2009.12.17. 23:06:05

@Devil2:
Te nem kaptad el a fonalat?Szerinted Én?Milyen dumcsipartiról beszélsz Nekem Kedves?

Nikica21 2009.12.17. 23:07:54

Össze vissza beszéltek egymás mellet!:DDD De jó olvasni!:D
Durva lehetett, hogy a polc ráddőlt!:D

Devil2 2009.12.17. 23:09:00

@Erásss: Hát nekem úgy rémlik mintha azt írtad volna mailban hogy holnap beültök egyik barátnőddel egy café-ba. Tévednék Szivi? :))

Erásss 2009.12.17. 23:09:41

@Nikica21:
Nekem mondod?Hát tunék mesélni Neked a velem történt bakikról. A szép az, hogy tudok Vele élni és már fel sem tűnik. A barátaim mindig mondják: Jajjj, Erás már megszoktuk, nem is Te lennél.:)

Erásss 2009.12.17. 23:10:38

@Devil2:
Jajjj erre mondtad?Most már értem.Igen délelőtt megyünk kávézni meg rétesezni.:)))

Devil2 2009.12.17. 23:11:15

@Erásss: Na végre megvan az a fránya fonal!! :D

Nikica21 2009.12.17. 23:11:30

@Erásss: Hát igen ezt én is megkaptam ma anyumtól!:D

Devil2 2009.12.17. 23:12:56

@Erásss: Konkrétan nekimentél a fotocellás ajtónak?

Erásss 2009.12.17. 23:13:03

@Devil2:
Megvan végre!:) Láttad volna, hogy milyen képet vágtam.:) Mesélj Nekem valamit Szivi.

csillag× 2009.12.17. 23:13:35

@Erásss: lepkésnél csak mosolyogtam...polcosnál már röhögtem....:D::D:D:D bocs:$ egyébként nekem a bnőm ilyen...ha valami kis üzletbe megyünk akkor inkább rajta tartom a szemem, minthogy nézelődnék :P

Erásss 2009.12.17. 23:14:53

@Nikica21:
Akkor ismerős a szitu Neked.
Húúú viszont nekem van egy nagyon, nagyon ciki sztorim, de nem vagyok benne biztos,hogy megosszam veletek, mert Devil ezen fog pörögni MINDIG!:D:D

Devil2 2009.12.17. 23:15:16

@Erásss: Melyiket szeretnéd? a Hófehérkét vagy a Piroska és a farkast? :D

Erásss 2009.12.17. 23:15:48

@csillag×:
A legcikibb sztorit még nem is tudod!Na azon hogyan röhögnél....

Nikica21 2009.12.17. 23:16:18

@Erásss: Az is durva volt kisebb koromban a virágüzletben szó szerint beestem a kis porcellán mütyürkék közé! Mondhatni elefánt a porcellán boltban!:D
Deeee semmi se tört el!:D
Anyum szívrohamot kapott..., hogy mindent fizethet ki!:D

Erásss 2009.12.17. 23:16:31

@Devil2:
Bárányosat szeretnék!:)

Devil2 2009.12.17. 23:16:40

@Erásss: És így beléd tudott harapni az a gaz pillangó... :))

Devil2 2009.12.17. 23:18:22

@Erásss: Áá, azon elalszunk. :)

Erásss 2009.12.17. 23:18:27

@Devil2:
:D Hogy Te milyen gonosz vagy! :)) Na ezért nem mesélem el a legcikibb sztorit a világon ami velem történt, mert azon pörögnél MINDIG, MINDIG, MINDIG :)))

Devil2 2009.12.17. 23:20:36

@Erásss: Ejj, csak nem ijedsz meg egy kis vérszívástól?? Nem fog fájni (nagyon). :D

Devil2 2009.12.17. 23:21:46

Hirtelen nem jut eszembe egy ciki sztori sem ami velem történt..

Devil2 2009.12.17. 23:23:22

@Erásss: LÉCCILÉCCILÉCCI! :)

Erásss 2009.12.17. 23:25:41

@Devil2:
Na elmondom, mert nem félek!

Szóval:

Pár éve történt ez a sztori. Tesco. Bevásárlás 10e körül. Hatalmas tömeg (tényleg hatalmas). Én, mint mindig kiöltözve...tolom a kosarat. Bár ne tettem volna. Szóval tolom a kosarat és, mint mindig (azóta soha) támaszkodok rá, meg a lábammal lököm magam. Egyszer csak a kosár orra megemelkedik és Én a másodperc töredéke alatt csattanok a kövön ,a kosár meg rám esett. A tömeg közepén!Mindenki csak röhög, anyám meg emeli le rólam a kosarat...Ez gáz volt nagyon!

Devil2 2009.12.17. 23:28:47

@Erásss: Jajj, hát mi rossz van abban hogy szereztél a tömegnek egy igazán vidám percet? :D

csillag× 2009.12.17. 23:29:37

@Erásss: jjjujjj..együttérzek :$ Nagyon!!!! ez velem is megtörtént, csak akkor kevesen voltak és a kosár még üres volt ...de nyár volt..rajtam meg szoknya...:P De így is vörös volt a fejem ...
Áááh, te szegény ..

Nikica21 2009.12.17. 23:30:10

@Erásss: Heh ez tetszett jó kis történet...apum szokta ezt csinálni, de eddig még mindig korrigált valahogy!
De miért nem mondtad anyudnak, hogy egy kalitkára vágysz?:DDDD

Devil2 2009.12.17. 23:31:10

@csillag×: Áhh, női sofőrök.. :D

Erásss 2009.12.17. 23:31:13

@Devil2:
Az biztos, hogy a tömegnek vidám volt, de nekem nem.
Veled is történt valami ciki dolog, biztos vagyok benne.

Erásss 2009.12.17. 23:32:10

@Devil2:
Menjél Te a sunyiba baby!Hallod?Ne szivass már!Nem bírom a feszkót.:D

Devil2 2009.12.17. 23:32:44

@Erásss: Történt biztos, de nem ugrik be egyelőre, de ha be fog akkor megírom. :)

Erásss 2009.12.17. 23:33:49

@Nikica21:
Egyem a szíveteket!Csak Csillagom ért meg!:D

Erásss 2009.12.17. 23:34:40

@Devil2:
Gondolkodj Szivi, gondolkodj!

csillag× 2009.12.17. 23:35:55

@Devil2: ez igazán nem nevetséges :P !! sztem veled kínosabb dolog is történt csak nem mered elmesélni...be vagy tojva :P

Devil2 2009.12.17. 23:36:32

@Erásss: Gyere üss meg, amíg nem jut eszembe valami! :D

Erásss 2009.12.17. 23:37:03

Közben beszerzem a vacsimat, mert ma még nem ettem!Pillanatok alatt vagyok!:)

Nikica21 2009.12.17. 23:37:34

@Erásss: Mi is megértünk, csak próbálunk viccesen hozzáálni a helyzethez!:D

Erásss 2009.12.17. 23:37:50

@Devil2:
Szereted ha vernek, mi?Témánál vagyunk megint?:D

Devil2 2009.12.17. 23:38:25

@csillag×: miért lennék már betojvaa?? állom én a sarat, csak nem ismersz. :P

Erásss 2009.12.17. 23:39:19

@Devil2:
...és Én kapom a megtisztelő feladatot.Ohh elpirulok.
Hol?Mikor? :P

Erásss 2009.12.17. 23:40:54

Devilemnek elakadt a szava....

Nikica21 2009.12.17. 23:42:18

Azt hiszem itthagylak titeket még mielőtt belemelegednénk a témába!:D
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!
Pusszantás Nektek!:D

csillag× 2009.12.17. 23:43:00

@Devil2: hát legfőképp Erásstól :) Kifakul az a szép ördögien piros színed, ha elkezdi szívni a sztorid miatt a véred :))) Sőt lehet, h a villás farkad is lekonyul vagy lelankad :P

Erásss 2009.12.17. 23:43:27

@Nikica21:
Szép álmokat!
Pusszantás

csillag× 2009.12.17. 23:44:17

@Nikica21: pápá! Jó éjt!...már csak 7et kell aludni karácsonyig :)

Erásss 2009.12.17. 23:44:47

@csillag×:
Te megvettél már mindenkinek minden ajándékot?

Devil2 2009.12.17. 23:44:59

@Erásss: Hát tényleg nagyon kotorásznom kell az emlékeimben, még kisiskolás koromban, egy tó mellett bringáztunk a haverokkal, aztán gondoltam hogy csinálok egy figurát, na azzal a lendülettel bele is gurultam a tóba, de nem volt mély csak derékig ért, szépen megálltam, leszáltam, és a többiek fetrengő röhögése mellett méltóságteljesen kitoltam a biciklit. :D

Erásss 2009.12.17. 23:45:46

@csillag×:
Tényleg Neki villás a farka...és még nem láttam!:D

Erásss 2009.12.17. 23:47:08

@Devil2:
Vizuális ember lévén elképzeltem....és VISÍTVA RÖHÖGÖK!!!!:D

csillag× 2009.12.17. 23:47:11

@Erásss: még kis simítások vannak vissza, de végül is lehet azt mondani, h igen :)

@Devil2: :D:D:Dmér nem tekertél tovább:) kitekertél volna a túlpartra ::))

Erásss 2009.12.17. 23:47:36

@Devil2:
Na, nem válaszoltál.Hol?Mikor?

Devil2 2009.12.17. 23:48:49

@Erásss: Na jó, eloszlatok egy tévhitet a farkammal kapcsolatban.. :D

csillag× 2009.12.17. 23:50:33

@Devil2: és miféle tévhitet??...de honnan tudjuk, h igazat mondasz? írsz?:)

Devil2 2009.12.17. 23:50:39

Szóval nem tudom hogy a villámat hogyan tettétek a farkamra, de azon inkább olyan nyíl-szerű végződés van. :D

Erásss 2009.12.17. 23:51:16

@csillag×:
Én úgyis látni fogom, mikor ütnöm kell. Majd elmondom!:D

Erásss 2009.12.17. 23:51:49

@Devil2:
Akkor nincs villa a farkadon?

Devil2 2009.12.17. 23:52:00

Hát @csillag×:-om az a Te problémád ha nem láttál még olyat.. :D

Erásss 2009.12.17. 23:52:36

@Devil2:
Mi tettük a villát a farkadra?Meglepő és mulatságos baby!:)))

Erásss 2009.12.17. 23:53:51

@Devil2:
Akkor mi van a farkad végén?:)

Devil2 2009.12.17. 23:54:27

@Erásss: Hát a fantáziátok, ha farokról van szó, hogy is mondjam.. eléggé élénk. :D

Erásss 2009.12.17. 23:55:14

@Devil2:
Nekem?Élénk a fantáziám?ÁÁÁÁ Soha!Nem olyan vagyok.:D

Devil2 2009.12.17. 23:55:18

@csillag×: Elütöd Nekünk ma is az éjfélt? :))

Erásss 2009.12.17. 23:55:49

@Devil2:
Mondd már el, hogy mi van a végén?:)

Devil2 2009.12.17. 23:56:14

@Erásss: Nem élénk? Akkor az a baj. :D

Devil2 2009.12.17. 23:56:59

@Erásss: Nem mondom el ha folyton azt szorongatod! :D

csillag× 2009.12.17. 23:57:59

@Devil2: most magamba roskadtam...duzzogok! Te akkor nem is vagy igazi ördög...hmm...még a végén az jön le az egészből, h nincs is farkad!..

Mit üssek? hova? :D

Devil2 2009.12.17. 23:59:12

@csillag×: Hogy igazi vagyok e? Nem kell azt mindenkinek tudni. :D

Erásss 2009.12.17. 23:59:38

@Devil2:
Ohhh!!!És ha elengedem?

Erásss 2009.12.18. 00:00:30

@Devil2:
Na!Mikor?Hol?
Azt mondtad üthetlek, mert szereted...:D

csillag× 2009.12.18. 00:00:43

Amúgy meg itt az ideje megint bontani vmi alkoholosat :)

csillag× 2009.12.18. 00:01:38

@Erásss: észre sem vetted, h szorongatod?..már olyan természetes?:D

Devil2 2009.12.18. 00:01:47

@Erásss: Ugye? Ez nem is jutott eszedbe?! :D

Devil2 2009.12.18. 00:02:46

@Erásss: Te meg szeretsz ütni mii? Te kis domina. :)))

csillag× 2009.12.18. 00:04:11

@Erásss: és közben vacsizol és netezel :D még, h a nők nem tudnak egyszerre több dologra figyelni :P

Devil2 2009.12.18. 00:04:28

@Erásss: Jó páros vagyunk! :))

Erásss 2009.12.18. 00:05:20

@csillag×:
meg még fogom is Devilét...:D

csillag× 2009.12.18. 00:05:26

Nah, azt hiszem nekem itt lejárt a műszakom....leteszem a gyertyát :P :) pápá..szijjasztok :)

Erásss 2009.12.18. 00:06:04

@Devil2:
Az egyszer biztos. Én szeretek ütni, Te meg élvezed.ENNYI BABY ENNYI!:D

Devil2 2009.12.18. 00:06:09

@csillag×: Tegnap rá is harapott a piercingjére.. :D

Erásss 2009.12.18. 00:06:44

@csillag×:
Jó éjt Csillagpom!Pápá

Devil2 2009.12.18. 00:08:16

Na @Erásss:-om bújjunk mi is ágyba! :)))

Erásss 2009.12.18. 00:08:59

@Devil2:
Emlegesd csak biciklis bajnokom!Azért vered Armstrongot nem?

Erásss 2009.12.18. 00:09:56

@Devil2:
Na bújjunk Szivi!Tudod, reggel kávé. Szerintem várhatom...de azért a remény hal meg utoljára!:D
Álmodj szépeket

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.12.18. 17:06:35

kedves posztíró,

őszintén sajnálom hogy mindezt át kellett élned. remélem azóta sikerült a fóbiáidat leküzdened, és találtál egy olyan embert, akit nyugodtan szerethetsz, mert nagyon megérdemled. az alapszabályaid nagyon jók, nyugodtan tartsd őket tovább, hidd el nekem, nagyon sok lány van, aki nem érzelmi bántalmazó, vagy manipulátor. kívánom, hogy kialakíts egy boldog párkapcsolatot magadnak.
süti beállítások módosítása