Lelki terror és elcsattant pofonok

2009. december 17. 07:33 - Panni CsP

Újra egy bomba-poszt. A srác mindenét odaadja, de a követelőző, hisztis nője kitalált dolgokkal vádolja. Szegény fiú addig-addig hallgatja, amíg a végén maga is elhiszi: ő a bűnös. Nem egy sima érzelmi libikókáról van szó, hanem egy olyan lányról, aki valóban pszichiátriai eset. A Csajok most megtanulhatják, meddig érdemes feszíteni a húrt, a Pasik pedig azt, hogy meddig tűrjenek. A szerelem néha olyan vak, hogy fehér bot járna hozzá.

 

Üdvözletem mindenkinek! Az én, nagyon régi sztorimat szeretném veletek megosztani, ami rettentő tanulságos lehet mindenki számára. Tipikusan illik a blog mottójához, miszerint a „hormonok rabszolgái vagyunk”. Eleinte úgy voltam vele, inkább nem „vetem képernyőre”, de az utóbb említett érv miatt a megalkotása mellett döntöttem. Tanuljatok a káromból, és ne éljétek azt át, amit én. Amennyiben mégis ilyen szituációba keveredtek, időben felismerjétek és kerekedjetek felül önmagatokon, ha még fáj is az ehhez szükséges lépés, de hosszú távon az lesz a legjobb. Nem célom senki lejáratása, mert egy bizonyos szinten hálás lehetek ezért, sokat tanultam belőle, ha még majdnem egy évtizedembe is került a feldolgozása.

Talán az a legtisztább, ha a történet előtt magamat festem le, úgy könnyebben átérezhető lesz miként éltem meg. Világ életemben nagyon fontos szerepet játszott az erkölcs és a szeretet. Sokszor az érzelmeim rabja voltam, férfi létemre nem szégyelltem érzelmi világom sokrétűségét. Itt nem arra kell gondolni, hogy egy nyámnyila alak lennék, mert erről szó sincs, hanem mondhatni a szeretetem határtalan és hiszek a becsületességben és a pozitív érzelmek gyógyító és boldogító erejében. Engem az tesz boldoggá, ha adhatok és megbecsülöm, amim van. Főleg, ha egy nő megtisztel bizalmával és szeretetével, azzal, hogy párjának fogad, az felér egy világmindenséggel. Remélem, hogy ezzel sokan vannak így, becsüljétek meg egymást, hiszen sokat tanulhattok egymástól!

Fiatal, naiv és tapasztalatlan tizenkilenc éves voltam akkoriban, amikor az egész elkezdődött, érettségire készülő diák, a hölgy pedig tizennyolc. Nevezzük őt jelen esetben Eszternek. Egy ismerősöm betöltötte a huszadik életévét és e jeles alkalomból meginvitált a szűk körű, otthoni kis bulijára, aminek a lényege a könnyed kikapcsolódás és ünneplés volt. Ott pillantottam meg Esztert először, akkor ismertük meg egymást. Amikor bemutatkoztam harsányan elmosolyodott csillogó szemekkel, csak úgy égett a tűz benne. Ekkor nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, csupán egy viszonzó gesztusnak a bemutatkozásomra. Tartott a baráti összejövetel, beszélgetéssel. Folyton akármilyen téma merült fel, nekem szegezte kérdéseit, puhatolózott. Egy percig se merült fel bennem az, hogy akarna-e tőlem valamit. Egy ilyen nő, ugyan, mit akarhatna tőlem? - gondoltam.

Ilyen téren eszembe se jutna, hogy egy nőt csak úgy el tudnék bűvölni a puszta látványommal és viselkedésemmel (ugyanis beszélgetni nemigen beszélgettem vele), önbizalmam sose verdeste a plafont és ő tipikusan túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, kívül-belül. A buli véget ért és mind a ketten mentünk tovább a magunk útján. Körülbelül egy hét múlva a házigazda felhívott telefonon, hogy találkozzunk. Elkezdte nekem ecsetelni, hogy „Könyörgöm, hívd fel az Esztit, megadom a számát és találkozzatok. Nem bírom már a nyavalygását, hogy soha többet nem fog téged látni és elúszott a lehetőség.”. Hirtelen teljesen lefagytam, hogy pont ő? Ejha, nem semmi, soha nem gondoltam volna. Megkerestem Esztert, találkoztunk - a kapcsolatunk kialakult és szépen haladt. Életemben először szerelemben estem, totális rózsaszín felhő.

Imádtam, szerettem, bármit megtettem volna érte. Kedves, gondoskodó volt és önzetlen.

Aztán hónapok múlva elkezdődtek a gondok.

Az egész napom azzal telt, hogy iskola után hazamentem, elkészülődtem, és hozzá igyekeztem. Mindig vittem neki valami apró ajándékot, amivel kedveskedhettem. Hol virágot, hol valami kis édességet. Bármit, ami akkor jó ötletnek tűnt, és amivel örömet okozhatok. A nap hátralévő részét a lakásban töltöttük. Beszélgettünk, TV-t néztünk, együtt tanultunk és élveztük a párkapcsolattal járó előnyöket :). Szülei nagyon megkedveltek és én is őket, örültek, ha mentem és ott voltam. Olyan szinten kedves, szeretetteljes, közvetlen és elfogadó szülei vannak, hogy eszméletlen ritkaság számba megy manapság. Tehát, a környezetünk is megfelelő volt a viszonyunkra, nem kellett külső széthúzó erővel számolni. Volt, amikor ott aludtam és onnan mentem be az iskolába vagy késő éjszaka gyalog mentem haza. Hét napból hetet náluk töltöttem. Szerettük egymás társaságát, de hónapok teltek el így és szerettem volna kikapcsolódni. Erőlködtem, hogy menjünk el valamerre, színházba, szórakozni, vagy csak sétálni, de ő nem volt hajlandó egyikre sem. Azt mondta, hogy ha akarok, akkor induljak, de nélküle. Kifejtettem neki, hogy számomra nem kikapcsolódás az, ha nincs velem, mert folyton érezném a hiányát és ő se érezné jól magát, nem szabadulna fel. Erre ő azzal állt elő sírva, hogy tudja jól, ez azt jelenti, hogy nem élvezem már a társaságát és én elkezdem őt hanyagolni, itt akarom hagyni. Hiába bizonygattam, hogy ez nem így van, mert közös programról beszélek: mintha meg se hallotta volna. A végére kihozta azt, hogy én vagyok a hibás, mert ezzel ezt éreztetem vele, és valahogy én éreztem magam rossznak, ne kérdezzétek miért. Maradtam vele otthon és szeretgettem, mert láttam, hogy ez teszi őt boldoggá. Fontos volt számomra, hogy boldog legyen. A párkapcsoltunk alatt, ami több mint 1 év volt, kétszer tudtam csak elvinni valamerre.

Egyik nap felhívtam, hogy muszáj bele vetnem magam a tanulásba, lassan érettségi. Ezt a napot rá kell szánnom, így nem megyek. Akkora hisztit levágott nekem a telefonban, hogy mit képzelek én magamról, hogy csak így elhanyagolom, hogy biztos ő tehet róla, mekkora egy féreg vagyok és így tovább. Nem hittem a fülemnek. Ismét én lettem a hibás és nekem volt lelkiismeret furdalásom. A szerelem vak, ugyebár. S ezek az események elkezdtek fokozódni, sűrűsödni. Miközben minden időmet rászántam, és ha kellett megszakadtam, hogy boldognak érezze magát, mindenért én lettem a hibás. S én elhittem, hogy mindig én szúrok el valamit, biztos azért, mert nincs gyakorlatom a hosszú távú kapcsolatokban.

Hittem azt, hogy ha már öt nővel nőttem fel egy családban, remek viszonyban, azért túlságosan nagy kudarcot nem vallhatok. Mégis azt éreztem, ez a hiedelmem kezd megdőlni, annak ellenére, hogy mélyen belül mégse éreztem magam hibásnak. Amikor rossz kedvű volt, megpróbáltam felvidítani, szerettem, ha nevetett. Így történt egy alkalommal is, amikor gyengéden megcsiklandoztam. Nagyon nevetett, majd újra elkezdtem és hirtelen azon kaptam magam, hogy két hatalmas pofon csattant az arcomon és neki áll üvölteni velem, hogy mekkora állat vagyok. Hogy bánhatok így vele? Én sokkhatás alatt voltam, ijedten kérdeztem, hogy fájdalmat okoztam véletlen? A válasz nemleges volt, csak, hogy akkor már nem bírja abba hagyni a nevetést, és már fáj a hasa, fejezzem be! Ekkor kikeltem magamból, elég volt ebből az egészből, hogy szívem-lelkem beleadom és ő idegbeteg módjára viselkedik, holott soha nem volt ilyen. Életemben egyszer nem vágott még pofon nő, mert soha nem tettem semmit érte, erre most ilyen miatt kapok. Próbáltam mérsékelni magam, majd nyugodtan leültem mellé és megkérdeztem, mi a baj, hogy mostanában ennyire más? Beszéljük meg, mert ez így nem mehet tovább. Hova tűnt az a lány, akit megismertem? Természetesen ismét én lettem a szemét alak, hogy mi jogon vonom kétségbe az ő személyiségét. Tiszta hülye vagyok és nem normális, ő mindig is ilyen volt és nincs semmi baja, csak én szúrok el mindig mindent. Feltettem a kérdést, hogy mit és miben hibázok? A választ elkerülte azzal, hogy nem fogja felsorolni. Ezen a ponton kijöttem a béketűrésből, kapcsolatunk óta első alkalommal. Rácsaptam az ajtót és elviharzottam.

Pár nap múlva elmentem hozzá megbeszélni a problémát, hátha ezúttal sikerül. Sírva a nyakamba borult, hogy nagyon szeret, ne hagyjam el, sajnálja az egészet, de annyira fontos vagyok neki, hogy nem tudna nélkülem élni. El sem eresztett egész nap, csak ölelt. Ezen túlléptünk, de minden folytatódott, hasonló piti dolgok miatt. Ha egy hétvégét a családommal akartam tölteni, mert otthon se vagyok fél éve, az hatalmas nagy gond volt és veszekedés lett belőle és én voltam a rossz férfi, aki nem figyel rá. Akkor a szerelem miatt ezt hittem, mert az ő boldogsága és kiegyensúlyozottsága lebegett a szemem előtt, amikor meg nem így volt, abban a hitben voltam, hogy én tehetek róla, hiszen az a dolgom, hogy ez ne történjen meg. Ha nem, akkor elintézte, hogy így érezzek.

Egyszer rákérdeztem, hogy a féltékenység tombol-e benne (de hogyan, amikor minden időmet vele töltöm? Gondoltam, egy kérdést megér), amire a válasz az volt, hogy ugyan dehogy, mert szerinte nála jobb nőm úgyse lehet, meg nem találok mást, aki elvisel engem. A szemeim majd kiestek a helyéről e szavak hallatán. Vérig sértve éreztem magam, hiszen tényleg mindent megtettem, szó szerint megalázkodtam azért, hogy ő jól érezze magát. Nem becsülte meg egy cselekedetemet sem. Még hónapokig hallgattam azt, hogy én úgyse kellek senki másnak, hogy mennyire tükrözi az ő szeretetét az, hogy engem elvisel. Jelentem, életem során ő volt az egyetlen nő, aki "nem volt megelégedve" velem. Büszke vagyok arra, hogy ha véget is ért egy párkapcsolatom, büszkén és mai napig remek viszonyt ápolva léptünk tovább a másik féllel. Jól gondoljátok meg, kit hogyan ítéltek majd meg.

Amikor látta, hogy kezdek a sarkamra állni és megmondani azt, hogy engem mi zavar benne mostanában „leostobázott”, lehülyézett, hogy kombinálok. Felhasználta az önbizalomhiányomat ellenem, hogy sakkban tarthasson. A folyamatos lelki terror alatt tönkrementem, mert folyton azt éreztem, hogy minden igyekezetem és szeretetem ellenére fájdalmat vagy csalódást okozok neki valami miatt és jobban utáltam magam, mint eddig bármikor. Az a maradék, parányi önbizalmam is elveszett, ami volt. Számomra tökéletes volt, a szerelmem és társam, minden hibájával együtt. Ezért nem akart bennem tudatosulni az, hogy ő is hibázhat, és abban a hitben ringattam magam, hogy jogosan nem ismeri el a hibáit. Nem tudtam sose, hol rontom el, mert szó szerint a tenyeremen hordoztam. De miért csak most vált ilyenné és azelőtt miért volt minden tökéletes és kiegyensúlyozott? Ez itt a legnagyobb kérdés.

Kilenc hónap után megszegtem az őszinteségi alaptörvényem, és már inkább hazudtam bizonyos dolgokban, hogy legalább nyugtom legyen. Hát hogyne, hogy emiatt is nekem volt lelkiismeret furdalásom, hogy megteszem. Egy közeli hozzátartozóm aztán egyszer csak kórházba került, sírva hívtam fel őt, hogy nagyon ki vagyok, mert komoly a baj, kell ez a nap, hogy helyrejöjjek. Valahol azt vártam, hogy kapja magát és odajön hozzám támogatni, mert most nagyon nagy szükségem lett volna rá. De nem. S még utána összeveszett velem, hogy „megint” nem mentem hozzá. Életemben először, és hála Isten, utoljára jutott eszembe akkor az, hogy pofán fogok vágni egy nőt, amit mélységesen elítélek. Éppen emiatt meg is ijedtem nagyon ettől a gondolattól, hogy ilyen eszembe jutott. Persze, nem jutottam el odáig és nem is említettem neki. Csak hallgattam a sok szidalmat, amit rám szórt. Amikor befejezte a mondókáját, kirúgott és én évekig viseltem magamon a kapcsolat által kialakul fóbiáimat és gátlásaimat. Mert akármennyire hihetetlen, továbbra is szerettem. Utólag, amikor a szerelem elmúlt és végig gondoltam az állítólagos hibáimat rájöttem, hogy nem vétettem semmit. Ez nem mosakodás, ez így van. Sokáig magamban láttam a hibát, hogy valóban én szúrhattam el. Kizártam a belső hangom, ami az ellenkezőjét állította.

Ha valaki azt hiszi, hogy Eszter rontotta el a dolgokat, akkor kérem, ne tegye! Én voltam ebbe a kapcsolatban a legnagyobb balek, hogy hagytam ezt a bánásmódot és a szerelem ennyire elvakított. Életemben soha nem voltam ilyen naiv, azóta sem. Mai napig nem értem hogy tudtam így viselkedni. Tanuljatok a hibámból! A történetünk még a szakítás után folytatódna, évekig, de azt már nem írom le, mert nem olvassátok végig a hossza miatt :)).

Szerintem tanulságos a történetem. Mindenki vonja le a maga mondanivalóját. Az olyan kommenteket felesleges írni, hogy mekkora papucs és barom voltam. Tisztában vagyok vele :). Történetem leírásának egyetlen célja az volt, hogy talán, ha még csak egy embernek is, de segíteni fog. A józan ítélőképességet mennyire el tudja venni a szerelem és a túlzott szeretet a másik iránt. A másik tanulság, amit ki akarok hozni ebből, hogy akkor bizony jó lett volna egy közeli jó barát, aki felhívja a figyelmemet és felráz, ugyanis én gyarló módon elhanyagoltam az enyémet. Amennyiben számotokra van ilyen ember, becsüljétek meg a szeretetét, hiszen szó szerint az életetek alakulását mentheti meg! Ha szerelmes vagy, akkor se hanyagold el őt! Ha ennyire elvakít a szerelem, mint engem, ő még mindig megmenthet téged, ha baj van. Én is azt hittem akkoriban, hogy ez nem lehetséges. De higgyétek el, igenis lehetséges ez! Utólag visszatekintve érdekelne, hogy a mai eszével, miként látja ő ezt. De talán sose tudom meg.

Ennek ellenére nincs bennem gyűlölet vagy sértődöttség iránta. Egy valamit nem bánok, mégpedig azt, hogy Eszternek adhattam magamból egy kis szeletet és szerethettem. Remélem, ha egy kis időre is, de valahol jobbá tettem az életét.

Az ember azt gondolhatná, hogy ezek után bárkinek teljesen elmegy minden lélekereje és kedve a párkapcsolatoktól. Aki jelenleg ebben a fázisban jár, kérem, gondolja át újra! Egy rosszul sikerült párkapcsolat miatt, amiben a felek ezt teszik egymással, nem szabad a többi – én esetemben nőt- elítélni és beskatulyázni.

Igenis vannak olyanok, akik értékelik a szereteted és erőfeszítéseid, odaadó és tökéletes társak lehetnek. Ha a sérelmeid miatt ráaggatod másra is azokat a tapasztalatokat, amiket megéltél, a múltad démonjai nyertek és átveszik feletted az irányítást. Én még jelenleg nem találtam meg ezt a személyt, de hiszem azt, hogy megfogom! Tessék lehetőséget adni magadnak és másoknak is, ne a múlt szellemei irányítsák a jelen életed. Bolond az, ki ezek miatt megvonja magától a boldogság lehetőségét.

 

 
323 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr981599177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erásss 2009.12.17. 22:59:30

@Nikica21:
Minden undorító lepkétől félek!Volt mikor átfutottam a fotocellás ajtón mert rámröpült egy dög...Lehet VISÍTVA RÖHÖGNI!!!:D:D

Devil2 2009.12.17. 22:59:45

@Nikica21: Na de azért nem sűrűn alszol egyedül?! :)

Nikica21 2009.12.17. 23:00:01

@Erásss: Hát a napom kész botrány volt ma...tesoban vásároltunk már a végén voltunk és lejött a vízkőoldó teteje...ráboruult a dolgokra...kifelémenet elgurultak a mandarinjaink és még hazaérve el is csúsztam a jégen! Káááosz! :D

Erásss 2009.12.17. 23:00:15

@Devil2:
Jelenleg nagyon hülyén nézek ám...:)))

Nikica21 2009.12.17. 23:01:05

@Devil2: De sajna!:(
@Erásss: Nem nevetlek ki, mert engem a pókutálatomért nevetnek ki sokan!:(

Erásss 2009.12.17. 23:01:59

@Nikica21:
Mintha az Én átlagos napomat mondtad volna el. Hidd el átérzem!:) Nem sok emberre dölt már rá a Tescoban az a hosszú polcrendszer karácsonyi díszekkel...na rám már dőlt

Devil2 2009.12.17. 23:03:12

@Erásss: Hát így jár aki "Népautót" vesz, én azt majd magam fogom kicserélni. Igazából csak a fed computer szervízkijelzőjét nulláztattam le, majd ami kell azt megcsinálom rajta én, nem viszem a szervízhiénák kezébe, és nem hogyok ott nekik egy valag pénzt.

Devil2 2009.12.17. 23:04:39

@Erásss: Hülyén nézel?? Na most nem kaptam el a fonalat.. :)

Erásss 2009.12.17. 23:04:59

@Devil2:
Még mindig hülyén pislogok a monitorra és várom, hogy kifejtsed amit az előbb írtál.:)

Erásss 2009.12.17. 23:06:05

@Devil2:
Te nem kaptad el a fonalat?Szerinted Én?Milyen dumcsipartiról beszélsz Nekem Kedves?

Nikica21 2009.12.17. 23:07:54

Össze vissza beszéltek egymás mellet!:DDD De jó olvasni!:D
Durva lehetett, hogy a polc ráddőlt!:D

Devil2 2009.12.17. 23:09:00

@Erásss: Hát nekem úgy rémlik mintha azt írtad volna mailban hogy holnap beültök egyik barátnőddel egy café-ba. Tévednék Szivi? :))

Erásss 2009.12.17. 23:09:41

@Nikica21:
Nekem mondod?Hát tunék mesélni Neked a velem történt bakikról. A szép az, hogy tudok Vele élni és már fel sem tűnik. A barátaim mindig mondják: Jajjj, Erás már megszoktuk, nem is Te lennél.:)

Erásss 2009.12.17. 23:10:38

@Devil2:
Jajjj erre mondtad?Most már értem.Igen délelőtt megyünk kávézni meg rétesezni.:)))

Devil2 2009.12.17. 23:11:15

@Erásss: Na végre megvan az a fránya fonal!! :D

Nikica21 2009.12.17. 23:11:30

@Erásss: Hát igen ezt én is megkaptam ma anyumtól!:D

Devil2 2009.12.17. 23:12:56

@Erásss: Konkrétan nekimentél a fotocellás ajtónak?

Erásss 2009.12.17. 23:13:03

@Devil2:
Megvan végre!:) Láttad volna, hogy milyen képet vágtam.:) Mesélj Nekem valamit Szivi.

csillag× 2009.12.17. 23:13:35

@Erásss: lepkésnél csak mosolyogtam...polcosnál már röhögtem....:D::D:D:D bocs:$ egyébként nekem a bnőm ilyen...ha valami kis üzletbe megyünk akkor inkább rajta tartom a szemem, minthogy nézelődnék :P

Erásss 2009.12.17. 23:14:53

@Nikica21:
Akkor ismerős a szitu Neked.
Húúú viszont nekem van egy nagyon, nagyon ciki sztorim, de nem vagyok benne biztos,hogy megosszam veletek, mert Devil ezen fog pörögni MINDIG!:D:D

Devil2 2009.12.17. 23:15:16

@Erásss: Melyiket szeretnéd? a Hófehérkét vagy a Piroska és a farkast? :D

Erásss 2009.12.17. 23:15:48

@csillag×:
A legcikibb sztorit még nem is tudod!Na azon hogyan röhögnél....

Nikica21 2009.12.17. 23:16:18

@Erásss: Az is durva volt kisebb koromban a virágüzletben szó szerint beestem a kis porcellán mütyürkék közé! Mondhatni elefánt a porcellán boltban!:D
Deeee semmi se tört el!:D
Anyum szívrohamot kapott..., hogy mindent fizethet ki!:D

Erásss 2009.12.17. 23:16:31

@Devil2:
Bárányosat szeretnék!:)

Devil2 2009.12.17. 23:16:40

@Erásss: És így beléd tudott harapni az a gaz pillangó... :))

Devil2 2009.12.17. 23:18:22

@Erásss: Áá, azon elalszunk. :)

Erásss 2009.12.17. 23:18:27

@Devil2:
:D Hogy Te milyen gonosz vagy! :)) Na ezért nem mesélem el a legcikibb sztorit a világon ami velem történt, mert azon pörögnél MINDIG, MINDIG, MINDIG :)))

Devil2 2009.12.17. 23:20:36

@Erásss: Ejj, csak nem ijedsz meg egy kis vérszívástól?? Nem fog fájni (nagyon). :D

Devil2 2009.12.17. 23:21:46

Hirtelen nem jut eszembe egy ciki sztori sem ami velem történt..

Devil2 2009.12.17. 23:23:22

@Erásss: LÉCCILÉCCILÉCCI! :)

Erásss 2009.12.17. 23:25:41

@Devil2:
Na elmondom, mert nem félek!

Szóval:

Pár éve történt ez a sztori. Tesco. Bevásárlás 10e körül. Hatalmas tömeg (tényleg hatalmas). Én, mint mindig kiöltözve...tolom a kosarat. Bár ne tettem volna. Szóval tolom a kosarat és, mint mindig (azóta soha) támaszkodok rá, meg a lábammal lököm magam. Egyszer csak a kosár orra megemelkedik és Én a másodperc töredéke alatt csattanok a kövön ,a kosár meg rám esett. A tömeg közepén!Mindenki csak röhög, anyám meg emeli le rólam a kosarat...Ez gáz volt nagyon!

Devil2 2009.12.17. 23:28:47

@Erásss: Jajj, hát mi rossz van abban hogy szereztél a tömegnek egy igazán vidám percet? :D

csillag× 2009.12.17. 23:29:37

@Erásss: jjjujjj..együttérzek :$ Nagyon!!!! ez velem is megtörtént, csak akkor kevesen voltak és a kosár még üres volt ...de nyár volt..rajtam meg szoknya...:P De így is vörös volt a fejem ...
Áááh, te szegény ..

Nikica21 2009.12.17. 23:30:10

@Erásss: Heh ez tetszett jó kis történet...apum szokta ezt csinálni, de eddig még mindig korrigált valahogy!
De miért nem mondtad anyudnak, hogy egy kalitkára vágysz?:DDDD

Devil2 2009.12.17. 23:31:10

@csillag×: Áhh, női sofőrök.. :D

Erásss 2009.12.17. 23:31:13

@Devil2:
Az biztos, hogy a tömegnek vidám volt, de nekem nem.
Veled is történt valami ciki dolog, biztos vagyok benne.

Erásss 2009.12.17. 23:32:10

@Devil2:
Menjél Te a sunyiba baby!Hallod?Ne szivass már!Nem bírom a feszkót.:D

Devil2 2009.12.17. 23:32:44

@Erásss: Történt biztos, de nem ugrik be egyelőre, de ha be fog akkor megírom. :)

Erásss 2009.12.17. 23:33:49

@Nikica21:
Egyem a szíveteket!Csak Csillagom ért meg!:D

Erásss 2009.12.17. 23:34:40

@Devil2:
Gondolkodj Szivi, gondolkodj!

csillag× 2009.12.17. 23:35:55

@Devil2: ez igazán nem nevetséges :P !! sztem veled kínosabb dolog is történt csak nem mered elmesélni...be vagy tojva :P

Devil2 2009.12.17. 23:36:32

@Erásss: Gyere üss meg, amíg nem jut eszembe valami! :D

Erásss 2009.12.17. 23:37:03

Közben beszerzem a vacsimat, mert ma még nem ettem!Pillanatok alatt vagyok!:)

Nikica21 2009.12.17. 23:37:34

@Erásss: Mi is megértünk, csak próbálunk viccesen hozzáálni a helyzethez!:D

Erásss 2009.12.17. 23:37:50

@Devil2:
Szereted ha vernek, mi?Témánál vagyunk megint?:D

Devil2 2009.12.17. 23:38:25

@csillag×: miért lennék már betojvaa?? állom én a sarat, csak nem ismersz. :P

Erásss 2009.12.17. 23:39:19

@Devil2:
...és Én kapom a megtisztelő feladatot.Ohh elpirulok.
Hol?Mikor? :P

Erásss 2009.12.17. 23:40:54

Devilemnek elakadt a szava....

Nikica21 2009.12.17. 23:42:18

Azt hiszem itthagylak titeket még mielőtt belemelegednénk a témába!:D
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!
Pusszantás Nektek!:D

csillag× 2009.12.17. 23:43:00

@Devil2: hát legfőképp Erásstól :) Kifakul az a szép ördögien piros színed, ha elkezdi szívni a sztorid miatt a véred :))) Sőt lehet, h a villás farkad is lekonyul vagy lelankad :P

Erásss 2009.12.17. 23:43:27

@Nikica21:
Szép álmokat!
Pusszantás

csillag× 2009.12.17. 23:44:17

@Nikica21: pápá! Jó éjt!...már csak 7et kell aludni karácsonyig :)

Erásss 2009.12.17. 23:44:47

@csillag×:
Te megvettél már mindenkinek minden ajándékot?

Devil2 2009.12.17. 23:44:59

@Erásss: Hát tényleg nagyon kotorásznom kell az emlékeimben, még kisiskolás koromban, egy tó mellett bringáztunk a haverokkal, aztán gondoltam hogy csinálok egy figurát, na azzal a lendülettel bele is gurultam a tóba, de nem volt mély csak derékig ért, szépen megálltam, leszáltam, és a többiek fetrengő röhögése mellett méltóságteljesen kitoltam a biciklit. :D

Erásss 2009.12.17. 23:45:46

@csillag×:
Tényleg Neki villás a farka...és még nem láttam!:D

Erásss 2009.12.17. 23:47:08

@Devil2:
Vizuális ember lévén elképzeltem....és VISÍTVA RÖHÖGÖK!!!!:D

csillag× 2009.12.17. 23:47:11

@Erásss: még kis simítások vannak vissza, de végül is lehet azt mondani, h igen :)

@Devil2: :D:D:Dmér nem tekertél tovább:) kitekertél volna a túlpartra ::))

Erásss 2009.12.17. 23:47:36

@Devil2:
Na, nem válaszoltál.Hol?Mikor?

Devil2 2009.12.17. 23:48:49

@Erásss: Na jó, eloszlatok egy tévhitet a farkammal kapcsolatban.. :D

csillag× 2009.12.17. 23:50:33

@Devil2: és miféle tévhitet??...de honnan tudjuk, h igazat mondasz? írsz?:)

Devil2 2009.12.17. 23:50:39

Szóval nem tudom hogy a villámat hogyan tettétek a farkamra, de azon inkább olyan nyíl-szerű végződés van. :D

Erásss 2009.12.17. 23:51:16

@csillag×:
Én úgyis látni fogom, mikor ütnöm kell. Majd elmondom!:D

Erásss 2009.12.17. 23:51:49

@Devil2:
Akkor nincs villa a farkadon?

Devil2 2009.12.17. 23:52:00

Hát @csillag×:-om az a Te problémád ha nem láttál még olyat.. :D

Erásss 2009.12.17. 23:52:36

@Devil2:
Mi tettük a villát a farkadra?Meglepő és mulatságos baby!:)))

Erásss 2009.12.17. 23:53:51

@Devil2:
Akkor mi van a farkad végén?:)

Devil2 2009.12.17. 23:54:27

@Erásss: Hát a fantáziátok, ha farokról van szó, hogy is mondjam.. eléggé élénk. :D

Erásss 2009.12.17. 23:55:14

@Devil2:
Nekem?Élénk a fantáziám?ÁÁÁÁ Soha!Nem olyan vagyok.:D

Devil2 2009.12.17. 23:55:18

@csillag×: Elütöd Nekünk ma is az éjfélt? :))

Erásss 2009.12.17. 23:55:49

@Devil2:
Mondd már el, hogy mi van a végén?:)

Devil2 2009.12.17. 23:56:14

@Erásss: Nem élénk? Akkor az a baj. :D

Devil2 2009.12.17. 23:56:59

@Erásss: Nem mondom el ha folyton azt szorongatod! :D

csillag× 2009.12.17. 23:57:59

@Devil2: most magamba roskadtam...duzzogok! Te akkor nem is vagy igazi ördög...hmm...még a végén az jön le az egészből, h nincs is farkad!..

Mit üssek? hova? :D

Devil2 2009.12.17. 23:59:12

@csillag×: Hogy igazi vagyok e? Nem kell azt mindenkinek tudni. :D

Erásss 2009.12.17. 23:59:38

@Devil2:
Ohhh!!!És ha elengedem?

Erásss 2009.12.18. 00:00:30

@Devil2:
Na!Mikor?Hol?
Azt mondtad üthetlek, mert szereted...:D

csillag× 2009.12.18. 00:00:43

Amúgy meg itt az ideje megint bontani vmi alkoholosat :)

csillag× 2009.12.18. 00:01:38

@Erásss: észre sem vetted, h szorongatod?..már olyan természetes?:D

Devil2 2009.12.18. 00:01:47

@Erásss: Ugye? Ez nem is jutott eszedbe?! :D

Devil2 2009.12.18. 00:02:46

@Erásss: Te meg szeretsz ütni mii? Te kis domina. :)))

csillag× 2009.12.18. 00:04:11

@Erásss: és közben vacsizol és netezel :D még, h a nők nem tudnak egyszerre több dologra figyelni :P

Devil2 2009.12.18. 00:04:28

@Erásss: Jó páros vagyunk! :))

Erásss 2009.12.18. 00:05:20

@csillag×:
meg még fogom is Devilét...:D

csillag× 2009.12.18. 00:05:26

Nah, azt hiszem nekem itt lejárt a műszakom....leteszem a gyertyát :P :) pápá..szijjasztok :)

Erásss 2009.12.18. 00:06:04

@Devil2:
Az egyszer biztos. Én szeretek ütni, Te meg élvezed.ENNYI BABY ENNYI!:D

Devil2 2009.12.18. 00:06:09

@csillag×: Tegnap rá is harapott a piercingjére.. :D

Erásss 2009.12.18. 00:06:44

@csillag×:
Jó éjt Csillagpom!Pápá

Devil2 2009.12.18. 00:08:16

Na @Erásss:-om bújjunk mi is ágyba! :)))

Erásss 2009.12.18. 00:08:59

@Devil2:
Emlegesd csak biciklis bajnokom!Azért vered Armstrongot nem?

Erásss 2009.12.18. 00:09:56

@Devil2:
Na bújjunk Szivi!Tudod, reggel kávé. Szerintem várhatom...de azért a remény hal meg utoljára!:D
Álmodj szépeket

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.12.18. 17:06:35

kedves posztíró,

őszintén sajnálom hogy mindezt át kellett élned. remélem azóta sikerült a fóbiáidat leküzdened, és találtál egy olyan embert, akit nyugodtan szerethetsz, mert nagyon megérdemled. az alapszabályaid nagyon jók, nyugodtan tartsd őket tovább, hidd el nekem, nagyon sok lány van, aki nem érzelmi bántalmazó, vagy manipulátor. kívánom, hogy kialakíts egy boldog párkapcsolatot magadnak.
süti beállítások módosítása