Egy másik pasinál aludtam

2024. február 26. 07:38 - csajokespasik

       

               „Nem az én hibám, nem én akartam, nem arról volt szó, hogy együtt buliztunk és felhívott magához. És nem egy ágyban aludtunk” – A barátnőnek elszállt a fűtése és felkéredzkedett egy közeli férfi haverhoz. Később a párjának erről teljesen nyugodtan számolt be, mellékesen említve csak meg az estét. És már bánja, mert azóta is ez a téma.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Ez nem is annyira friss élményem. Hozzátartozik, hogy én abszolút hűséges voltam mindig is, minden eddigi kapcsolatom során, és ez nem is fog változni. Januárban történt, hogy elment a fűtésem este. És a közelben lakik egy férfi barátom. Megkérdeztem, aludhatok-e nála. 1 estét, másnap már tudok tenni valamit, vagy elmenni a szüleimhez. Mondta, hogy persze, voltam már nála, van hely meg pótágy. A páromhoz nem mehettem, mert elég messze lakunk egymástól. Barátnőhöz sem mehettem, mert akihez lehetett volna, kapcsolatban él, de szintén nem a közelemben. Szüleim is messze. Kézenfekvő megoldás volt, nem is agyaltam rajta sokat.        

       

               Másnap, mikor beszéltünk, teljesen nyugodtan elmondtam neki, hogy képzelje, leállt a cirkó... és nekem az másodlagos volt, hogy hol aludtam, de elmondtam. Nem tudtam, hogy ebből ekkora ügy lehet. Még azt is a szememre vetette, hogy nem szóltam neki előtte és azonnal. ...Mert minek tettem volna, ha ártatlan, jelentéktelen dolog + jobb ötlete se lett volna?
Meg se fordult a fejemben, hogy ebből ez lesz, bánom már, hogy egyáltalán elmondtam neki. Akinél aludtam amúgy idősebb, 10 éve ismerem, soha nem közeledett.
Ha a párommal odáig már eljutottunk, hogy képesek vagyunk abban gondolkodni, hogy együtt építjük a jövőnket, miért kell ezen az apróságon mindig rugózni? Mit tehettem, hogy ennyire nem bízik bennem? Ez sokat elmond róla is. Nem az én hibám, nem én akartam, nem arról volt szó, hogy együtt buliztunk és felhívott magához. És nem egy ágyban aludtunk.
Most kívülállóként nézve: ez tényleg akkora hiba volt?          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9818339465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoKK 2024.02.26. 08:30:04

Kattintasvadasz cim, kiabrandito folytatas

Sadist 2024.02.26. 19:06:26

Este leáll a fűtés és reggelre úgy lehűlt volna a lakás, hogy megfagysz? Hol élsz te, valami szigeteletlen putriban vagy fém konténerben?
Nem az a legnagyobb baj, hogy félrekúrtál, hanem hogy teljesen idiótának nézed a csávódat.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.02.26. 19:39:54

Nagyon lapos érvelés.
Hősugárzó, hőlégfúvó, olajradiátor, vastag takaró, ha egyik sincs ezekközül, akkor bármelyik kölcsönkérése.
Egy barát/vőlegény, aki már a jövőt tervezi, szívesen megmenteni a nőjét, ha épp mesze van is, csak szólni kell neki. Szóval lett volna még néhány megoldás, csak akarni kellett volna.

Lorrh 2024.02.26. 20:06:21

@F.M.J.: hőlégfúvóval hogyan jutott volna orgazmushoz? Vagy vastag takaróval???

Sztravinszka 2024.02.27. 06:09:31

Poszterről is sokat elmond, hogy nem a fasziját hívja először, ha baj van. Kívülállóként nézve egy magyarázkodó, kidumálós hülye picsa.

body_andras 2024.02.27. 08:14:56

Hát, befűtött neki a pasihaver, alaposan.
süti beállítások módosítása