A csajnak is kellett a pasim

2010. május 07. 07:14 - Panni CsP

„Meghívta őt egy kávéra és félre nem érthető módon bepróbálkozott nála” - A munkahelyen szövődött szerelmekkel az a baj, hogy mindig rengeteg néző van a műsorra. Nem lehet titokban elvonulni, mert rögtön elindul a pletyka. De mit tehetünk, ha az egyik rosszindulatú munkatársunk szándékosan keresztbe tesz nekünk...? A történetben szereplő lány így járt, az események mögött pedig az egyik hírhedt őselem állt: az irigység.

 

Sziasztok! A sztori még viszonylag friss, legalábbis számomra, habár májust írunk. Elsősorban azért írom le, amiért sok prózai jellegű poszt is születik itt - hogy kiadjam magamból a fájdalmat és a keserűséget. Februárban még egy barkácsáruházban dolgoztunk, együtt a szóban forgó kolléganővel, mindketten a vevőtájékoztató pulthoz voltunk beosztva. Egyik nap egy új srácot vesznek fel a raktárba, Viktort. A fiú magas volt, kellemesen sportos, 24 éves, rövidre vágott haj, barna szemek, egész lényéből kedvesség és férfiasság áradt (ami ritka keverék). Ahogy mondani szokták, igazi Adonisz volt.

Mivel pillantásaim nem kaptak gellert rajta, szép lassan közeledni kezdett felém. Amikor kijött az eladótérbe, rendszeresen odajött hozzánk beszélgetni. Az első randi nem sokat váratott magára - egyik műszak után együtt indultunk el. Udvarias és előzékeny volt velem, valahogy úgy éreztem, hogy én vagyok az erőszakos, aki annyira akarja már az első numerát, hogy kivetkezik minden neveltetéséből. Még aznap megcsókolt és pár nap múlva fel is hívott magához. Mit mondjak, nem hazudtolta meg magát az ágyban ígéretes látvány: jó volt vele, talán ennyire még senkivel sem. Beleszerettem visszavonhatatlanul. Amikor vadul áradozom a kolléganőmnek, Anitának, a boldogságomról, ő álmosollyal hallgat végig, majd diszkréten elhúzza a száját és annyit mond: "csak aztán nehogy sírás legyen a szép mese vége!" Kérdem, hogy ezt meg mire mondta? Erre azt válaszolja, hogy szerinte Viktor nem hozzám való. Amikor számon kértem, hogy legyen szíves ugyan már indokolja meg ezt, mire alapozza állítását, csak felvonta a vállát és annyit mondott, hogy megérzés. Viktorral már nem titkoltuk viszonyunkat, amikor előjött a raktárból látványosan csapta nekem a szelet. Anita folyamatosan próbált lebeszélni róla, ami már-már a nevetségesség határát súrolta. Mindenféle buta pletykákat talált ki, hogy: ezt meg azt hallott róla, hogy így meg úgy lop a raktárból, és az előző munkahelyéről is ezért rúgták ki stb. Áskálódásával annyit ért el, hogy átkértem magam a kertosztályra, de a hóközi leltár alkalmával sajnos így is találkoztam vele. Egyik nap Viktor elmeséli, hogy "a volt kolléganőd, akinek nem tudom a nevét" meghívta őt egy kávéra és félre nem érthető módon bepróbálkozott nála. Mondtam, hogy ne foglalkozzon vele, mert dilis. Aztán elmondtam neki, hogy miket mesélt nekem róla. Nem lobbant haragra, inkább kiröhögte a csajt. Azon is csak nevetett, amikor Anita arról kezdett el pletykálni Viktornak rólam, hogy csapodár vagyok és minden fiúra lecsapok. A történet szerencsétlen fordulata az volt, hogy Viktort áthelyezték egy másik boltba engem meg minden tiltakozásom ellenére, vissza az ügyfélszolgálatra, Anita mellé. A csaj győzedelmesen vigyorgott rám, ellenségesen kezdett viselkedni velem és összeállt egy másik kollégával, Zsuzsával, aki szintén utált engem. Ketten pokollá tették az életem, szívattak, ugrattak és a vevő előtt is gyakran úgy beszéltek velem, ahogy a neveletlen kutyával szokás. Szerettem volna mindkettő libát megtépni, de nem akartam lealacsonyodni az ő szintjükre. A távolság miatt Viktorral is szétmentünk: egyre ritkábban találkoztunk - szépen lassan vége lett a nagy szerelemnek. Nem bírtam a sorozatos megaláztatást a boltban, ezért április elején kiléptem onnan, ami nagy érvágás volt, mert sok tartozásom volt/van – ha valaki tud valami munkalehetőséget, megköszönöm, ha szól. Ágnes.

 
138 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr971980633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlybyWire 2010.05.07. 14:00:34

Na, hol vannak a törzstagok... máris nyári szabi?
Bevallom, én is rég voltam, dehát itt a tavasz dagad a.... szerelem :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.07. 14:02:43

@dzsekwolf: "rettenetesen szeretem csinálni." :D:D Beöltözöl Godzillának, vagy hogyan?:D:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.07. 14:06:03

@FlybyWire: nyárra elmúlik:P (A szabadság felelmlegetésésrt kaptad.:-)) Hogysmint?

FlybyWire 2010.05.07. 14:08:47

@kóristalány: a fellángolás lehet nagyon megtévesztő. Nekem is le kellene hűtenem most valakit, de nem visz rá a lélek :( Olyan aranyos. A harmadik nap főzött nekem.

FlybyWire 2010.05.07. 14:10:02

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: köszi, megvagyok, hazajöttem kis időre, és több idő lett belőle (majdnem 2 hónap). Persze nem akartam semmibe gabalyodni, de egy berúgás és sikerült... pedig mennem kell vissza nemsokára :((

FlybyWire 2010.05.07. 14:13:40

@Murderface: nekem is mindig így volt, de azt hittem, ezt a nők akarják inkább (kivárni a 3. alkalmat), mert különben félnek, hogy ribancnak nézik őket.
Most meg azt kell megtudnom vén fejjel, hogy azért kell kivárni, hogy ne gyúljanak magnézium-égető hőfokra? Nohát.

csillag× 2010.05.07. 14:16:55

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: elég mókásan hangzik @dzsekwolf: hsz-a, ha vesszőt rakunk a "durranás" után :D

FlybyWire 2010.05.07. 14:18:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: bizonyára, de egyikőnk sem emlékszik rá, csak nyomokra/képekre :P
Viszont másnap reggel pozitív volt a meglepetés mindkét oldalról, ami legalább igen szerencsés dolog :)
Azóta pedig volt romantika is bőven... én például teljesen ellágyultam a kajától, ami még finom is volt ráadásul.

clfo 2010.05.07. 14:27:13

Nem gáz a munkahelyi kapcsolat, ha meg tudják oldani a felek, hogy egyáltalán ne találkozzanak munkaidőben (külön osztály/részleg ideális állapot).
Titkolni hosszabb távon nem lehet, előbb-utóbb úgyis kiszúrnak a munkatársak, kollégák utcán, tescoban(:D). Ha meg relatíve hosszabb ideje együtt vannak már akkor meg le van szarva, hogy mások mit gondolnak...

Ez a házinyúlra nem lövünk elv mára már idejétmúlt sztem. Sok időt töltünk a munkahelyünkön, jobban meg tudjuk ismerni a másik nem képviselőit ott, mint 1 szórakozóhelyen. Elkerülhetetlen, hogy valakinek ne legyen szimpatikus valaki "úgy"...

Egyébként, ha 1 légtérben is dolgozik a két fél, nem tudom elképzelni, hogy megfelelő intelligenciával nem lehet jól kezelni a helyzetet kollégáktól függetlenül. Találkoztam jó példákkal...

Ágnes nagyon segg vagy egyébként. Igazán kinyithattad volna a pofádat a picsák előtt, legrosszabb esetben kirúgnak/távoznod kell. Ja, hogy ez lett a végkifejlet? Na látod, be kellett volna szólni keményen a kurváknak, nem vesztettél volna sokkal többet.
Ugye Te se hiszed el, hogy azért lett vége, mert külön mhelyre kerültetek? Ha mégis, akkor egysejtűek vagytok a fasziddal együtt. Ne szaporodjatok, csak ilyen faszfejek jönnének a világra, mint én ;)

Peace

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.07. 14:39:21

@Murderface: Na nem mondod, hogy önmegtartóztató vagy és hiába akarnak tőled szexet a nők, nem mész bele? :-))) Milyen férfi vagy te? :-)))) Hát hol a Carpe Diem? :-)))

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.07. 14:40:31

@FlybyWire: Na én is ezt tudtam, hogy mondjuk második randi előtt nem, nehogy utána még elszégyellje magát... De akkor most tanultunk valami újat. :-))

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.07. 14:41:02

@FlybyWire: :-)) A férfihoz a hasán keresztül, ez alap.:D

FlybyWire 2010.05.07. 14:43:34

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: és lám... ennyi sok év, mire végre eszébe jutott valakinek :)
Szerintem az a gáz, hogy a korábbiak nem is tudtak főzni. Ez a lányka igen... mondjuk nem is magyar :P

mzperxx 2010.05.07. 14:48:04

gyenge, kitalált műmese. a kolléganőd, akinek nem tudom a nevét ... ja, persze a kb 25 dolgozó aki van a barkácsáruházban, adonisz viktor hetek után sem tudja a csajának a követlen kolléganője nevét, főleg a kávézás után. nagyon gyenge.

FlybyWire 2010.05.07. 14:49:08

@mzperxx: szerintem is fék, de legalábbis meglepő, hogy egy bolti eladó ilyen választékosan, szabatosan fogalmaz, és helyesen is ír.... gyanús, igen gyanús!

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.07. 14:50:20

@mykee: a sorrend akár tetszőlegesen felcserélhető.:D

FlybyWire 2010.05.07. 14:50:34

"mivel pillantásaim nem kaptak gellert rajta".
EZ nem az a fura nevű valamilyen Orsi lesz megint?

FlybyWire 2010.05.07. 14:51:42

Karfiol Orsi, ez az.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
a fene tudja, nem biztos, lehet, hogy a kajának a megtartó ereje az erősebb, a másik eszköznek pedig a megszerző :D

summerstorm 2010.05.07. 14:52:19

@csillag×:

igen, igen, megtetszett az új ruha :)...
szerintem most egy kicsit ebben fogok maradni :))

@FlybyWire:
Hi Fláááááááj :)...
hümmm... lemaradtam, én még ott tartottam, hogy Fly nem marketinggel mert...

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.07. 14:52:21

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Teszel egy kitérőt és vissza? :-))) Így akkor jutsz el a szívéig? Ja, hogy az fentebb van? :-)))

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.07. 14:53:37

@mzperxx: Pedig bevallom, én itt dolgozom pár éve a jelenlegi cégemnél, de jó pár kollégám nevét nem tudom. Rossz a névmemóriám, ennyi. Szakmai ártalom: sok emberrel tartok kapcsolatot.

FlybyWire 2010.05.07. 14:54:01

@mooon:): nem marketinggel... hanem mivel? De tényleg, miről van szó? :D
Amúgy csóközön kegyednek is :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.07. 14:55:49

@FlybyWire: nekem tökmindegy.:-)) Valószínűleg igazad van.

@mykee: Minek jutnék el a szívéig?:-)

summerstorm 2010.05.07. 14:56:12

@FlybyWire:

egyel több lett a g :) :)
szóval hogy mintha lett volna valaki...
két vasat :)?

FlybyWire 2010.05.07. 14:58:59

@mooon:): volt valaki, odakint, igen... de szépen elhalt, mert nem volt az igazi (azaz se szerelem, se szex, akkor meg minek is?)... amint írtam, most itthon vagyok átmenetileg, és eszem ágában se volt senki és semmi, és természetesen most esett be a meglepi. Hát majd meglátjuk, én nem tervezem semmit, csak élvezem a helyzetet :)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.07. 14:59:21

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Na erről van szó: nem gubancolod feleslegesen a férfiszívet, és nem kell szenvedni a szerelemtől. Aztán ha mégis házasság van, akkor meg az útvonal módosul a szív és a gyomor közé. Na jó, néha-néha lefelé is tévedhet a feleség, de egyre ritkábban. Biztos mert túl hosszú az út vagy mert már megvan a cél? ;-)))

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.07. 15:07:44

(Off: már megint beragadt ez a blog.hu)

summerstorm 2010.05.07. 15:12:15

@FlybyWire:

pedig mintha akkor nagyon úgy érződött volna hogy dúlt a love... de ilyen meg van.
óó, amikor nem tervezed, olyankor kapsz a fentiektől péklapáttal meglepetést :D :D :D...

Snowmass 2010.05.07. 15:15:09

Nem is értem, hogy minek foglalkozni egyáltalán a szívvel meg a gyomorral.

Úgyis a fejben dől el minden.:))

FlybyWire 2010.05.07. 15:15:30

@mooon:): nemnem, a dúló love az több, mint 1 éve volt, kb. 99 feb-márc. Ja meg volt egy tavaly ősszel is, de az egyoldalú. De idén csak a francia lány volt, aki nagyon aranyos, normális, kedves, értelmes, nem telepszik az emberre, és nem kívánja a szexet. Próbálkozgattunk, de semmi, hónapokon át. Ehhez képest most megkaptam a péklapátot, egy ismeretlen, akivel azonnal, és azóta is mindig megy... hát ennyi, azt hisszük, mi irányítunk aztán egy fenét, a gének és a hormonok vezérelnek mindent (szinte) :D

FlybyWire 2010.05.07. 15:16:19

@Snowmass: hát amennyiben a vegetatív idegrendszert és a hormonokat is a fejbe érted, akkor ez így van :)

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.05.07. 15:16:34

@Snowmass: Vagy lent... :-))) Attól függ, ki hol gondolkodik éppen. És nemcsak a férfiak hordják lent az eszüket. ;-))

Rebelde 2010.05.07. 15:23:08

@FlybyWire:

na megjött kaszanova, akibe mindig beleakad valaki:))

FlybyWire 2010.05.07. 15:24:29

@Rebelde: nemnem, csak amikor éppen nem számít rá :) ami igaz, hogy ez ritka.
A görcsös reménykedés sokkal gyakoribb, sajna :(

summerstorm 2010.05.07. 15:24:33

@FlybyWire:

én a francia kislányra emlékeztem...
de a no sex részét akkor még mondtad.

a gének, a feromonok a hormonok (aminek ugye a rabszolgái vagyunk :D :D :D) .... és meg még a fentiek :)...

FlybyWire 2010.05.07. 15:26:43

@mooon:): hát igen, ez a csaj most nemcsak a megfelelő feromonokkal támad, de még képes volt finomat is főzni... mondjuk ez egy másik kultúra (török).

Rebelde 2010.05.07. 15:27:16

@FlybyWire:

nem tudom, hogy csinálod, én nem számítok rá, nincs is senki:)

FlybyWire 2010.05.07. 15:28:46

Amúgy meg arra jöttem rá, hogy a kutyáknak van igazuk. Csak meg kéne szagolgatni meg nyalogatni egymást, és egyből kiderülne ki az, akivel állandóan szexelni akarunk majd mindig.
Ez halál komoly!

Rebelde 2010.05.07. 15:30:23

@FlybyWire:

már megint oroszlánbőgsz:)

FlybyWire 2010.05.07. 15:31:02

@Rebelde: mert nem igazán nem számítasz rá, titkon biztos reméled, tudat alatt. Ez a legnehezebb, velem is így volt éveken át!
Most meg olyan a helyzetem (itthon vagyok, de kell visszamennem, próbálok hazajönni, de egyelőre teljesen bizonytalan), hogy tökéletesen alkalmatlan párt keresni se kint, se itt. És akkor ki akad le? Egy cserediák, aki júliusig van itt, utána megy vissza Törökországba. Szóval a reménytelenség megint megvan :D
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: hát a szívünket, ami nincs - nekünk, férfiaknak :D

FlybyWire 2010.05.07. 15:33:11

@Rebelde: miért, szerinted nem meghatározóan fontosak az illatok és az ízek? Nem egy, nem két kapcsolatom dőlt meg ezen....
Sőt sokszor ez nem is tudatos, mert a feromonok nem mind érezhetőek. Csak azt érzed, hogy valakire nem gerjedsz, a másikkal pedig addig szexelnél amíg levegőt kapsz. Ilyen ez!

Rebelde 2010.05.07. 15:35:41

@FlybyWire:

nem élem ezt meg kudarcként, és főleg nem is nyávogok miatta:)

szóval megint egy multikulti, ha már nem tud magyarul legalább szép?:)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.07. 15:36:01

@Rebelde: ez így nem jó: a senkire mindig lehet számítani.:-))

FlybyWire 2010.05.07. 15:39:18

@Rebelde: a szépség relatív, nekem tetszik, ez a lényeg. De főleg nagyon nagyon gerjedünk egymásra :)
Én sem nyávogtam soha, sokkal inkább jellemző rám, hogy akkor válok közlékennyé, mikor jól alakulnak a dolgok (ne mondd, hogy ez meglep :D)... amúgy egy kicsit tud magyarul, de csak pár szót. Angolul szerencsére jobban :)

FlybyWire 2010.05.07. 15:40:11

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: nekem van, te írtad, hogy nincs nekünk... vagy félreértettem? :)

Rebelde 2010.05.07. 15:40:29

@FlybyWire:

de fontosak, a kutyiknál is működik, mint az embereknél, csak értelem is van, ami bonyolítja a dolgokat, szerencsére:)

többnyire nem elég fizikálisan kattanni a másikra, persze van akinek elég, de a boldogsághoz kevés, szerintem:)

summerstorm 2010.05.07. 15:41:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

persze hogy nincs..
csak úgy csinálnak mintha lenne... mert úgy eccerűbb...
és assziszik a lyányok, hogy némi kajával majd megszerezhetik azt, ami nincs :)...

@FlybyWire:

baj csak akkor van, ha ez az érzés csak az egyik félre igaz...

Rebelde 2010.05.07. 15:42:40

@FlybyWire:

te mindig közlékeny vagy, az életed egy nyitott könyv előttünk:)

FlybyWire 2010.05.07. 15:43:16

@Rebelde: egyetértünk, én sem úgy értettem, hogy CSAK ez számít.
Viszont kizáró ok is, ha nem stimmel. Azaz ez is egy szűrő, méghozzá igen szigorú.
Ha egyből a szagolgatással nyitnánk, az emberek nagy részét (mert kevesebb aki bejön, mint aki nem) rögtön kidobálhatnánk, és nem vesződnénk 2-3-4-5 stb. randin át, mire az első szexnél, vagy akár az első csóknál rájönnél, hogy "ehh... hát valami nem OK".

Rebelde 2010.05.07. 15:43:42

@Rebelde:
mármint az embernél van értelem:)

summerstorm 2010.05.07. 15:44:13

Jaaaaj, ez nagyon jóóóó :)...:

Összeveszik a házaspár, a férj dühösen kiabálja:
- Ha meghalsz, a sírkövedre azt fogom íratni, hogy "Itt nyugszik a feleségem olyan hidegen, mint életében."
A feleség dühösen vág vissza:
- Ha te meghalsz, én meg azt íratom a sírkövedre: "Itt nyugszik férjem - olyan mereven, mint még soha."

Rebelde 2010.05.07. 15:45:58

@FlybyWire:

akkor szagolgass, nem értem mi tart vissza:)

FlybyWire 2010.05.07. 15:46:12

@mooon:): olyan is van, ezt még nem sikerült megállapítanom, hogy mennyire kölcsönös (azaz, hogyha nekem nagyon bejött egy lány illata, akkor neki is az enyém vajon, vagy fordítva, ha nekem nem jött be, akkor én se neki), mivel nem mondják el az emberek egymásnak, legalábbis ha nem jön be, akkor tuti nem.... csak szépen leépítenek. Érdekes lenne pedig erről egy statisztika. Jó kis feladat a brit tudósoknak... létezik-e "univerzálisan" jó szagú férfi/nő, és vannak-e "büdik" :DD
@Rebelde: nem is igaz, legalább 3 hónapja nem szerepeltem... csak akkor jövök, ha van valami, mint egy rendes szappanopera :D:D

FlybyWire 2010.05.07. 15:48:21

@Rebelde: na most képzeld magad elé: az utcán odamegyek és elkezdem a nő nyakát, fülét, orrát szagolgatni (jobb esetben). Szerinted? :)
Szórakozóhelyen se megy ez felvezetés nélkül általában, és ott még isznak meg sajnos itthon bagóznak is, szóval nem biztos, hogy átjön, aminek kell.

Fogok alapítani egy szaglós ismerkedő klubot. Mondjuk 1 napig hordott sálat/pulcsit lehetne beadni a közösbe, és csak azokkal találkozni akiknek az illata a legjobban tetszik.
Na, itt kidumálom az évszázad ötletét, de hülye is vagyok :D

summerstorm 2010.05.07. 15:52:28

@FlybyWire:

tied lesz a legmenőbb szingli ismerkedős hely :)?

Rebelde 2010.05.07. 15:53:20

@FlybyWire:

ja hogy te már az utcán szagolgatnál?!

az első randin azért lehet feltérképezni illatügyben:)

FlybyWire 2010.05.07. 15:55:35

@Rebelde: oké, de hogy? Elbúcsúzáskor, trükközve, vagy nyíltan előállni a dologgal... "Te, most megszagolgatlak, nem baj?" :D :D
@mooon:): Ja, ha végre végleg hazajövök, ezen még elgondolkodom :D

summerstorm 2010.05.07. 15:58:11

Szerintem mindenkinek kellemes hétvégét....
Ha látnátok a hites férjem uram, ugyan mongyátok meg neki, hogy :P...

Rebelde 2010.05.07. 15:58:35

@FlybyWire:

pl. feladod rá a kabátját és beleszagolsz a nyakába:)))

tőzegmalac 2010.05.07. 16:03:41

@mooon:): Kedvesem,
neked is szép hétvégét!:)

FlybyWire 2010.05.07. 16:03:48

@Rebelde: nehezen vizualizálom.... elég ügyesnek kellene ahhoz lenni :) meg ilyenkor nem is jön át minden...
Na mindegy, még kidolgozom a módszert, addig is marad a próbálkozás :D

summerstorm 2010.05.07. 16:08:21

@kabátnyúl:

ma egy kissé túlbuzgó voltam...
válogathatsz, hogy melyik szimpatikus a gyűjteményből, amit kaptál :))

summerstorm 2010.05.07. 16:10:17

Nah, most viszont télleg kivonulok a napsütésbe :)

Rebelde 2010.05.07. 16:10:24

@kabátnyúl:

én asszitem te lány vagy:S

Rebelde 2010.05.07. 16:11:44

@FlybyWire:

azt hittem találékonyabb vagy:)

summerstorm 2010.05.07. 16:11:55

@kabátnyúl:

milyen kérdés... :))
tudod mit, inkább fülessel...
aztán majd eldöntöd :D

tőzegmalac 2010.05.07. 16:13:37

@mooon:): :DDD
szenvedjenek a kollégák

Rebelde 2010.05.07. 16:13:47

@kabátnyúl:

igazából nem gondolkodtam még el a nemeden, de régebbről valamiért úgy tűnt:))

tőzegmalac 2010.05.07. 16:19:08

@Rebelde: nagyon régről nem tűnhetett;)
mondjuk nem tudom mivel sugalltam

Zee 2010.05.07. 16:19:54

Ezért nem szoktam munkahelyi kapcsolatba keveredni,ha meg anyagi gondjaim vannak nem vagyok olyan hülye,hogy kilépjek egy cégtől,jó reggelt,válság van,amikor egy-egy munkahelyért lassan ölni fognak az emberek,Te meg kilépsz :)fel kéne nőni.

Snowmass 2010.05.07. 16:36:07

@FlybyWire: azért az hülyén nézett volna ki, ha még odaírom, hogy meg a gerincvelőben, meg stb.:)

tőzegmalac 2010.05.07. 16:58:47

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: át fogok szokni valami másra, bár ma jót törtem;)

uggcardy 2010.05.07. 17:19:06

¿Y qué tipo de zapatos de tacón alto se debe incluir en su lista de compras? Louboutin ha creado el calzado más famoso desde el mito de Cenicienta. Desde supermodelo como KateMoss y la supermodelo Daphne Guinness a la estrella como Beyonce, Gwyneth Paltrow y Madonna, todo el mundo que lo lleva zapatos. La belleza y la comodidad de Christian Louboutin a menudo atraen a las mujeres. En el momento de crisis económica, nadie quiere gastar mucho dinero en lujos. Todavía podemos conseguir los zapatos que quieras sin gastar mucho dinero. Sólo las compras en línea, podemos conseguir los zapatos con precios de descuento. Para comprar barato Christian Louboutin, puede elegir unos zapatos en línea confiables proveedores. Zapatos de Christian Louboutin que toda mujer elegante y agraciado. En la industria de la moda, Christian Louboutin es sinónimo de alta moda y calidad.
Kivonatok viccek:

www.shape-ups.org/christian-louboutin-christian-louboutin-pumps-c-1543_1544.html

www.bagsmkt.com/mbt-on-sale-mbt-sport-shoes-c-1549_1113.html

Kendaq Pendragon 2010.05.07. 17:34:18

Bújtatott álláshirdetés-e?

Egyébként igaz szerelem.

Dr.Bio74 2010.05.07. 20:21:45

Talán ha az ügyfélszolgálati pulton nem csináltátok volna, akkor nem lett volna ez a vége ! (vagy fordítva)

halak37 2010.05.08. 03:37:21

@mooon:): Hááát ez nagyon jóóó!!!
Így reggel korán jól jött :DD

memety · http://memety.blog.hu/ 2010.05.08. 08:10:30

én lazán és nőiesen megtéptem volna a két említett kolleginát. kilépni meg nagyon rossz ötlet volt.

ennyii

DARKANGEL 2010.05.08. 13:45:38

Úgy látom sokan csak azért vannak itt, hogy otthoni ügyes-bajos dolgaikat kidumálják!Ki kíváncsi rá??A blog írójának csak annyit,h sok irigy picsa van,kik képesek mindenkinek keresztbe tenni,mert nincsenek megelégedve magukkal.Sajnálom,h így jártál!Jön még nem csak Adonisz hidd el,hanem félisten is ki sokkal jobb lessz,s nem fog elhagyni..megtesz majd érted mindent!De vigyázz!:A hűség már rég kihalt!

dr. gernika 2010.05.09. 09:49:12

@DARKANGEL: Nem a blogot írja, csak ezt a posztot.
Egyébként egyik mondatoddal a másiknak mondasz ellent, ezáltal tökéletesen használhatatlan a kommented.
süti beállítások módosítása