Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem létezett szex a foci vébé alatt

2010. július 12. 07:49 - Panni CsP

„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett annak érdekében, hogy a pasija végre rá figyeljen, mindig kudarcot vallott. Most megtudhatod, hogy milyen eszközökkel érdemes elterelni az erősebb nem figyelmét második szerelméről.

 

MI (a csajok), és ŐK (a pasik) annyira, de annyira különbözőek vagyunk. Ezt már biztosan ti is észrevettétek - feltéve, ha nyitott szemmel mászkáltok a világ dolgaiban. Az ellentétek persze zömmel vonzzák egymást, de vannak olyan ellentétek, amik irtóra taszítók tudnak lenni. Az egyik ilyen nálam a FOCI. Igen, jól látjátok: FOCI. Így, csupa nagybetűvel. Kardinális, szinte már megoldhatatlan probléma. Még a széthagyott használt zoknik, a mosdóba hullajtott hajszálak és a fogkrémpöttyös tükörnél is gigászibb! Elismerem, nem vagyok trendi nő, egyszerűen képtelen vagyok trendi kis nőként viselkedni, amikor meghallom, hogy felzümmög a tv, meghallom a dudálást, vuvuzelázást, sípolást meg az összes többi pokoli hangzavart, ami egy focimeccsel együtt jár.

Mert az én pasim, a teremtés legszexibb koronája máris ott ül a kanapén, arca a képernyőre tapadva, és felőle utasszállító repülőgépek is csapódhatnak az aszfaltba, a kertbe, jégeső tarolhatja le tíz évre előre a termést az országban, vagy akár a Victoria’s Secret teljes modellflottája ott libeghet a nappali szőnyegén - teljesen totálisan kizárt, hogy BÁRMILYEN földi vagy földön kívüli erő elmozdíthatná Őszentségét imádott meccse elől. A VB első hetében megértő voltam. Bevittem a sörét, és tálcán a vacsiját. Pont úgy, ahogy szereti. De komolyan - a Ritz séfje elsápadt volna szégyenében, ha a tálalásomat látja. A második héten is szerettem volna cuki barátnő lenni, de amikor meghallottam a vuvuzelát és a sípokat, egyszerűen kiesett a sülthús és a szószoskanál a kezemből, és azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja (persze megcsinálta magának, vagyis összedobált valami szánalmas kis nyammognivalót a két félidő közti szünetben). Én pedig (mert nőből vagyok, szóval Éva egyenesági leszármazottjaként nem lehet ám olyan könnyen elbánni velem) lehorgonyoztam a net elé, és elolvastam nagyjából az összes cikket, ami arról szólt, hogyan éljük túl a foci VB-t egy focirajongó pasas mellett. Amikor ott tartottam az olvasásban, hogy a foci VB kifejezetten ideális a szingli nők számára, mert nem kell mást tenniük, mint behaladni egy kocsmába, ahol a fél város facér pasija óriáskivetítőn bámulja a meccset, és kacéran szürcsölni egy krigli sört a kiszemelt áldozat félméteres vonzáskörzetében köldökig kigombolt blúzban, akkor végképp elszállt a csöpp kis agyam, és hagytam a fenébe az egészet. Úristen, azt magyarázza meg nekem valaki, minek egy olyan hapira vadászni, aki imádja a focit?! Gondolják, hogy később majd leszokik a meccsnézésről? Naneeeem! Kizárt. Na, akkor elő a női praktikával. Csábítsunk! Legszexibb bugyi, dögös cipellő, gyorsan ide hozzám, ha bedobom a Mata Hari formációt, attól tutira elcsábul. Komolyan mondom, életem legjobb sliccgombröptető fátyoltáncát adtam elő - nagyjából hétszer egymás után.

- Mi az Nyuszikám, miért ilyenkor edzel? - kérdezte Ő, a PASI, aki állítólag nem tud nélkülem élni, legalábbis májusban, amikor még nem kezdődött el a fociszezon, ezt susogta a fülembe egyik hajnalban, félcentis borostáját a fülemhez passzírozva.

Hahh! - mondtam magamnak. Az ügy komolyabb, mint gondoltam! Szexi kisbugyi, dögös cipellő le, fekete lakkcsizkó, fekete combfix, fekete fűző föl, és gyorsan elő azzal a latex korbáccsal! Nagy mákom volt, épp a félidőben szivárogtam be a nappaliba, mint egy démoni Vámpírnő, azzal a szent és nagyon nemes elhatározással, hogy most aztán kiszívom az összes vérét; na jó, nem pont a vérére gondoltam, de ha minden piszkos kis gondolatomat elárulnám, az piros karikáért kiáltana. Pasim szemei felcsillantak, hagyta, hogy a combjai közé bújjak, miközben szakszerű mozdulattal lehántotta rólam a fekete lakkfűzőt. (Győztem! Győztem! Győőőőzteeeem - nyihogtam elégedetten lelki számmal, jajj csak nehogy meghallja), de ekkor felzúgtak a vuvuzelák, turbóban zengeni kezdtek a sípok, a pasim szemében kihunyt a tesztoszteron villogása, és én ott ültem a szőnyegen egy szál lakkcsizmában, kócosan, vesztesen, és arra gondoltam: ha Oszlopos Simeon kibírta azon a vacak oszlopon annyi éven át, kizárt dolog, hogy én ne élném túl vasárnapig egy fociőrült hapsival, egy szál lakkcsizmában szex nélkül; Szerintetek?? Tényleg minden nő lenyeli a focit, és én vagyok az EGYETLEN beteg mutáns, akinek feláll a nemlétező szőr a hátán, ha a pasija lezöttyen a tv elé meccset nézni?? Üdv: Anna

 

 
470 komment
Címkék: vita szex vágy

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr712145629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 21:25:38

@S0und:

Talán te is túl sokat warcraftoztál. :)

dr. gernika 2010.07.12. 21:30:53

Ez annyira jó volt, hogy szerintem bérposzt, de sebaj, akkor is elviszi nálam a hónap díját.
Szívemből szólt -volna- hálistennek sose volt focibuzi pasim.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.12. 21:34:17

Nem létezett a foci vb alatt szex?
miért nem lehetett forgatni a tv-t:)?

dr. gernika 2010.07.12. 22:21:22

@JoSé: De legalább nem 6 soros semmiket írnak, mint te 1-el azelőtt. Amúgy az országok az kis o betű. Nem tulajdonnév ugyanis...

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.07.12. 22:29:52

mindenki balfasz, aki foci vb-t bámul, mintha az élete múlna rajta. de sebaj, én addig szórakoztatom a csajokat a többiek helyett is! :P

popkiler 2010.07.12. 23:54:36

@Kedves Nard: Te nemtom ilyen sportot szeretsz,de attól függetlenül nem proli csak szimplán paraszt vagy.Te szerencsétlen,tudod te mennyi pl egy éves bérlet a MAN UTD meccseire?Itthon annyiért autót vesznek sokan.A 70-es 80as években tényleg főleg a munkásosztály szórakozása volt a foci pl Angliába,de nem is volt még tán 1 légiós se az egész országba,manapság meg legfőképp üzlet az egész,és igen komoly emebereket láthattál,most a vb meccseken is,igaz,hogy csak f@szoskodásból,de meg kell már jelenni a meccseken,ugy,mint régebben az operába.Amugy meg a nőknek ez az 1 hónap nem lehet olyan nagy dolog,amugy a vb fele meccse kb szar volt,főleg hogy az Angolok kiestek.
Az igazi időrabló dolog annak aki szereti a meccseket, a szezonba kezdődik.Én csak angol meccseket tudom megnézni,de akkor is a szombat vasárnap délután-kora este ugrott,de ismerek olyan családapát,aki nem csak angol,de spanyol olasz focit is nézi,na annak egész hétvége foglalt:)Nem is tom mikor csinálta meg a gyerekeit:)Amugy meg a nők csak azért ne nézzenek meccset velem,mert akkor olyan kedvesek,vagy mittomén,azt fogalmuk sincs mi van a pályán de ne is állitsanak választás elé,mert hogy a szarba lehet féltékeny lenni 1 meccsre??

karikaV43 2010.07.13. 07:51:01

A hölgyek nagy része szerintem flusztrált picsa,akinek csak a vibrátora jut,férfi egy sem.Szeretem a focit,gyerek korom óta űzöm is és 20 éve barca szurkoló vagyok.A sört nem szeretem,van két gyönyörű gyerekem egy lány,egy fiú szoktam meccset nézni,de a feleségem ez miatt még nem panaszkodott.A foci legalább valós teljesítményen alapszik,nem úgy mint a kamu szingli vigasz szex és new york 4 szánalmas nőietlen főszereplővel.Gondolom a hölgyek is rendelkeznek hobbival,érdeklődési körrel,de azt tolerálni kellene a női logika szerint ami mint tudjuk nincs.
Hölgyeim a foci jó,ha tapló a férfi mindegy mit szeret és mit nem,nem tudom a csizmás hölgyike mit szólna,ha éppen az őt legjobban érdeklő dolga kellős közepén akarna valaki rá mászni.
Kedves Nord és Kytia, szerintem szánalmasak vagytok,lehet jól kinézni üres fejjel is és nektek a kommentjeitek alapján az van,mivel egyikőtöket sem láttam ezért a kinézet meg nem biztos,hogy jó.

dr. gernika 2010.07.13. 08:11:06

@popkiler: Tényleg nem megbántásból, de minden szavaddal igazoltad Nardot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 08:41:25

@popkiler:

Ki nem szar le téged köcsög? Költsél fasz meccsekre. Leszarom, te bajod.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 08:43:38

@karikaV43:

Frusztrált. Tahókám, írni tanulj meg először, aztán nyomjad a dumát.

"A sört nem szeretem,van két gyönyörű gyerekem egy lány,egy fiú szoktam meccset nézni,de a feleségem ez miatt még nem panaszkodott."

Lehet nem tőled vannak, amíg meccset néztél a feleséged is elfoglalta magát valószínűleg.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.13. 08:58:13

@Kedves Nard: nem találtam 44-est:p

Aki meg a focit választja a punci helyett csak meleg lehet:D:D:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 09:33:58

@Kool Kitty Kat:

De fűződ van? :)

Amúgy meg egyetértek a legutolsó megállapításoddal :)

JoSé 2010.07.13. 09:44:45

@Drága IV gernika: Ha te mondod mindenbe belekötök HP :), figyelj azok akik kimerészkednek az utcára legalább kimennek, nem úgy mint egyesek akiknek 18 órát elvesz az életükből hogy száj-karatézzanak a másik blog felhasználókkal?..magadra ismersz?.. és benyögnek egy teljesen infantilis dolgot hogy várj.. ja megvan.. az országok kis o-és hasonló.. gyerekes és szánalmas.. már akartam tegnap is írni hogy ilyenek mint nard és te a tipikus esete azoknak az embereknek akiket középsuliba vertek a többiek és mindig csak a klotyóba húzták le a fejüket mert ennyire voltak érdemesek... és akkor itt ezeken a fos blogokon meresztik seggüket oltva embereket mert ez az életük, és a való világba se vitték semmire, nard is állandóan hangoztatja hogy a foci milyen proli dolog és stb. eltudom képzelni hogy most is egy baszott csicska alkalmazott egy takarító cégnél ahol most is csak ugráltatják vagy azt se... like u :P, nem értem minek kell oltani másik embereket állandóan?.. életcél?... hehe :D, nézd már meg hogy mennyi kommentet fűztök hozzá minden nap egy-egy blogposzthoz , és hogy éves szinten mennyit értek el..szerintem elgondolkodtató.pont

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 09:44:54

@Kool Kitty Kat:

Dehogynem! :) Ha már a németek nem nyertek a vb-n akkor legalább ennyi legyen :)

karikaV43 2010.07.13. 10:24:48

@Kedves Nard: ebből is látszik,hogy egyedül vagy nincs ki dugjon,a két gyerek tuti tőlem van le sem tagadhatnám őket.
Próbáltam udvarias lenni,de ilyen nőnek nevezett vibri macákkal,vagy egy éjszakás kurvákkal nem érdemes,a hangnem csak a te hangnemedre válasz,ha ennyire prosztó vagy és nincs pénzed elemre küldök szívesen.

karikaV43 2010.07.13. 10:58:30

@Kool Kitty Kat: hát lehet tükörbe kellene nézni és ha a foci kívánatosabb akkor el kellene gondolkodni,hogy mi van.
Ezek szerint aki vb meccset néz a párja helyett az mind buzi,az IQ szinted elég alacsony lehet,de söpörni még jó lehetsz.

dr. gernika 2010.07.13. 13:31:30

@JoSé: Hű de felszívtad magad, gondolom érezted, hogy igazam van. :) A tragikus helyesírási hibák felemlegetésén meg csak az sértődik meg, aki semmibe veszi az anyanyelvét. Amúgy jellemábrázolásból ülje le, egyes. :)
Suliban általában fiúkkal verekedtem, a lányok túl hamar kezdtek arénázni és a tanítónénihez szaladgálni. :)

dr. gernika 2010.07.13. 13:35:42

@karikaV43: :DDDDDD
Ez a hónap kommentje! :D

És most már kopipésztelem:
"karikaV43 2010.07.13. 07:51:01
A hölgyek nagy része szerintem flusztrált picsa"

még a kommentablakban is alá van húzva pirossal...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 13:37:33

@JoSé:

Nagyon elbasztad tahókám :) Egy sem talált. De azért szépen önigazolsz és projektálsz paraszt! :) Nekem nincs miért szégyenkeznem, de ahogy látom, neked van miért.

@karikaV43:

Ezt mondja az asszony nyilván. És tudod, örülök, hogy nincs ki dugjon, mert férfi vagyok :)

Stupidella 2010.07.13. 13:41:05

@Drága IV gernika: nekem is tetszik a "flusztrált", fel is írom a "hőbölög" szó mellé. :)

Stupidella 2010.07.13. 13:41:34

@Stupidella: ja meg a "kaukció" mellé is

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 13:46:23

@Stupidella:

Van olyan is hogy "haláboló" de azt nem tudom mit jelent! :)

Kytia 2010.07.13. 13:54:28

Szelintem meg szabdítsuk ki Blájent.:)

Nard, hát veled mi történt? Bársonyos stílusod megtévesztette az alkalmi kommentelőket?:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 13:56:12

@Kytia:

Úgy néz ki tényleg nem tőle vannak azok a gyerekek! :)

Kytia 2010.07.13. 13:57:36

@Kedves Nard: Honnan tudod? Ők még nem kommenteltek. Néhány szóból rögtön kiderülne.:)

karikaV43 2010.07.13. 13:58:08

@Kedves Nard: ha te férfi vagy akkor csak buzi lehetsz és a lány szerep a tiéd,nem az asszony mondja,de akinek nincs gyereke az nyilván jobban tudja.Nem tudom mit kellene ön igazolnom,főleg olyannak aki a kommentjeiben él nem a való világban,aki elolvassa az írásaid nem férfinak gondol.A flusztrált szó meg ilyen mivel még egyszer sem kellett használnom ezért előfordulhat,hogy rosszul írtam.A építő jellegű kritikát mindig bírtam,ezért megnézem egy helyesírási szótárban.
Szerencsére nem az ilyen kispöcsű ingyen buzik véleménye számít,lehet ha ismernél le se mernéd írni velem kapcsolatban a tahó meg a hasonló jelzőket, de egy ilyen nulla seggfejnek ezt nem kell megérteni.
A hölgyeknek címzett kommentre férfiként mi a fenének irogatsz,ha nem vagy ratyi?
A veled való kommunikációt részemről befejezettnek tartom,ha akarod lehet tiéd az utolsó szó,ilyen gyökerekkel teli bloggot meg többet nem olvasok,van egy rakás jó könyvem inkább azokat olvasom.

karikaV43 2010.07.13. 13:59:57

A flusztráltat helyesen frusztráltnak írják elnézést minden nyelvünket féltőtől.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.13. 14:01:27

@karikaV43: "A hölgyeknek címzett kommentre férfiként mi a fenének irogatsz,ha nem vagy ratyi?"
:D:D:D A hónap kérdése.:D

karikaV43 2010.07.13. 14:02:59

@Kytia: az egyik most megy iskolába ő a lányom,a fiam karácsonykor született,mindkettő rám hasonlít a feleségemnek meg nincs oka félre dugni,mert 12 év után is szeretem és ez kölcsönös.A gyerekeimmel való pofátlankodást nem nagyon szeretem.Mindenkit meg lehet találni,róluk meg le lehet szállni.

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:07:02

@karikaV43: Vegul is csak a billentyuzet ket vegen van. :))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: En arra szavazok, hogy Nard meleg. Az a bizonyos Culture Club dal nagyon gyanus. :)
Te mire szavazol? Ki kenne irnom errol is szavazast. :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:12:17

@Kedves Nard: Azert jeleznem, hogy Nard hozzaszolasaival alatamasztja a 'ratyi'-teoriat. :)))

@karikaV43: Hmm, hat igen, szerintem is, tukorbe kene neznie. Es elgondolkodnia a noiessegen. :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.13. 14:14:42

@Frigyesur: :-) a Culture Club miatt még nem merném egyértelműen kijelenteni, de ha táncol is rá, meggondolom magam!:D

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:19:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: www.youtube.com/watch?v=pmQVWH9u8Xo

Nard, tancolsz ra? :)) Lassuk sorban: egy pasival kozosen ezt a dalt valasztottak reszegen dalkent, az ital hatasara felszabadultak a gatlasok, felszinre tortek az elfojtott erzelmek, es vegul a tajreszeg kozonseg is kifutyulte oket, mert tul erotikus volt a szinpadi jelenet (legalabbis az en fejemben igy nez ki a szituacio. :)) Kettes szamu bizonyitek: folyton erdeklodik Kitty Vriendship-baros elmenye, pucer maratonja es fuzos-csizma maganszama irant. Harmas szamu: Muha puszilgatta.

No, tessek allast foglalni. A tartozkodokat a vidraszorny ele vetjuk. :))

Kytia 2010.07.13. 14:20:34

@karikaV43: "van egy rakás jó könyvem inkább azokat olvasom" Épp kezdtük volna javasolni.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 14:32:41

@Frigyesur:

Ez nem így történt. Nem szabadultak el érzelmek részünkről, csak a hallgatóság dobált meg minket! :) Te is folyton a karaokes felvételeimet akarod látni! :)

Szólok gernikának hogy védjen meg!

Kytia 2010.07.13. 14:33:46

@Kedves Nard: Mindig lemaradok a legjobb dolgokról.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 14:36:34

@Kytia:

Erről igen sokan lemaradtak, szerencsére. Borzalmas trauma volt számomra, derékbatört showbusinessben a karrierem :(

JOKKA21 2010.07.13. 14:39:32

Kedves Nard azért vagyok tahó, mert szeretem a focit nézni és mellé jól esik egy hideg sör?:)
Ha ezért tahó vagyok, akkor tahó vagyok, ez van.
Inkább a VB, mint valami magát nagyon szexinek gondoló plázapunci.:)
Kósza mi az a komplementer?:)

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:40:42

@Kedves Nard: Na de miert dobaltak meg titeket? A Szigeten mindenki annyira reszeg, hogy barmit elviselnek. Egy lehetseges megoldas van: egy rakat borfeju elott melegnek tuntetek. Mi mas lehetett volna az ok?? :))

Az a felvetel kell nekem. Ne aggodj, en csak a monitort dobalom majd meg. :D 'Nagy utazaaaaas...' ;)

@Kytia: Sajnos errol mindenki lemaradt szinte. ;( Nard csak ferfiaknak enekel. *sohaj* :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:42:16

@Kedves Nard: Nekunk is trauma, hogy lemaradtunk. ;(

Gernika meg teny es valo, hogy eros, de amig a kisnyugdijas Mari nenivel fel kezzel ebanik, addig egy Sith nagyur nehezebb preda. Mondhatni eselytelen. Gondolj a bicepseimre. :D Illetve ne, mert tudom, hogy viszonyulsz a pasikhoz. :)))

Kytia 2010.07.13. 14:47:53

@Kedves Nard: Mutasd meg! Majd én kielemzem, és segítek felkészülni a következőre, hogy jobban sikerüljön. De ahhoz LÁTNOM KELL.:D

@Frigyesur: "Nard csak ferfiaknak enekel." Most akkor te is nő vagy?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 14:48:08

@JOKKA21:

Ez a kijelentés eléggé meleg volt, ha érted mire gondolok :)

@Frigyesur:

Annyira borzasztó volt a produkció, hogy ők sem bírták tolerálni. Ezért sem nagyon iszom vodkát azóta, mert ilyen aljasságokra vetemedem mit a karaoke. :) gernika nagyon kemény, nyuggereken tesztelte magát, tudja hogy kell elbánni egy sith nagyúrral! :)

No persze, bisztos odaadom azt a felvételt neked! :) Max megmutatom a memóriakártyát amin rajta van! :) Még mit nem! Majd amikor Kitty fűzőben és lakkcsizmiben balalajkázik! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 14:51:58

@Kytia:

Kizárt dolog, hogy azt megnézze bárki is! Házipálinkától részegen, modoros apukának öltözve tüdőnadrágban és szódásszifon-szemüvegben adtam elő. Visszagondolva is iszonyatos volt :(

Kytia 2010.07.13. 14:55:26

@Kedves Nard: Így első olvasatra poénos is lehet. Mi volt a megdobás konkrét oka? Hamisan énekeltél?

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:55:38

@Kytia: Ez egy indiszkret kerdes, nem szeretnek ra valaszolni. :)))

@Kedves Nard: Annyira rossz produkcio nincs, amit a reszegek sem tudnak toleralni. :D

Jaj, hogy tudna velem elbanni, fele akkora sincs mint en, es nincs vele az Ero. ;)) (SW-t se szereti!!)

Ad1. erre siman raveszem Kittyt. :DD Ad2. oke, akkor mar csak ki kell vennem a kezedbol, aztan futaaaas! Kicsit meg ragyurok a sprintre. ;)))

JOKKA21 2010.07.13. 14:56:13

Értem.:)
A foci VB nem csal meg, nem húz le, nem vinnyog, hogy vigyem discoba..

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:58:04

@Kedves Nard: Csak szerenykedsz. :))) Amugy meg ugye tudod, hogy ezzel csak felkelted az emberek erdeklodeset? :)

@Kytia: Aaa, sajnos a megdobalos jelenetrol nincs felvetel (hacsak nem a szanalmas.hu-n :))), de Nardy ilyen karaoke orult, maskor is eloadott nagy sikerrel. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 15:03:12

@Kytia:

Igen. És főleg mit....

@Frigyesur:

Már legalább 2 éve kínzol azzal, hogy ezt látni akarod :) Amúgy meg nem vagyok karaoke-őrült! Kikérem magamnak Frigyes! :)

Patria 2010.07.13. 15:09:53

Én néztem néha a focit. sört is iszok. Igaz, hogy inkább a kerek seggű faszik érdekeltek, mint bármi más az egész vb-n. *.*

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 15:10:41

@Kedves Nard: Most mi'csinaljak? Ezzel keltetted fel az erdeklodesem, es azota is erdeklodom. Kitartas mindenkepp jutalmazando :D

Jah, persze, en sem vagyok Sith nagyur. :D Ha nem csinalnad ennyiszer meg el is hinnem. :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.13. 15:13:00

@Kytia: szaftos ponyvák lehetnek a hozzászólásai alapján.:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 15:22:48

@Frigyesur:

Csak ha én is látom Kittyt lakkcsizmiben és fűzőben! :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 15:30:56

@Kedves Nard: En benne vagyok. :D (Meghogy nem vagy ratyi :D)

JoSé 2010.07.13. 15:51:19

hát persze :), a hp és az ősbunkó összefog, ősi magyar kisebbségi szokás :). semmi baj nem haragszok, de látom megint igazam van :) ^^, nézzük csak azóta mennyi hsz származik nardtól és gernikától..lám lám igazam van ez az életetek :), ja gernika "jellemábrázolásból ülje le" úgy ám :) meg MÚkódj nem? xD-sőt hogy bővítsd a szókincsed- úrállomás, kezdem azt hinni hogy téged is fekete pákó tanított. És Nard :),egyáltalán nem, az hogy csökönyös vagy és szerinted minden sport a prolikra vall , sajnálni tudlak, eme gondolkodásod miatt. Azon gondolkodtam hogy vagy ennyire emós vagy hogy a sport rossz az élet rossz és mindenki gonosz :), vagy egy 160kg os ember vagy aki már csak azért sem mozogna kénye-kedve szerint mert fel se tudja emelni a hatalmas valagát a fotelből, ehelyett egy blogon írogatja hogy "az elvi leges irodámból éppen azt sem tudom hova verjem a falhoz magam", ezeknek az agy-mosott embereknek lehet beadod, de szerintem sokan vannak akiknek nem, köztük én nekem se. És érdemes lenne megnézned hogy hány emberrel karatéztok közben, kicsit elgondolkodtató...20000hsz egy évben szerintem ez jelent valamit ;) ( megsúgom- függőség).
UI: jó lenne ha valami eredetibbel is előrukkolnátok, mert ezek a" te csinálsz magadból parasztot" válaszok, kezdenek unalmasak lenni... , és hát az hogy megint a nyelvtannal jöttök..mint mondtam egyszer szánalmas és infantilis személyiségre vall, mondjatok valami olyan érvet ami ellentmondana annak hogy nem töltötök 18 órát a csajokéspasik.blog.hu-n. Az hogy egy pasi szerint undorító ha sportol egy férfi, mert proli -NC( haha :))
@karikaV43:Az a gond hogy ez nem építő jellegű , hanem kötözködés, de egyetértek, szerintem is homár... Nard -Ha szeretnél írogatni még egy pár sort nyugodtan, sőt gyerünk nard mutasd meg ki takarítóbrigád feje :)!, de a véleményed egy lószart ér de komolyan,egy csángó véleményét is többre értékelem mint a tied :). Na hajj rá és gernika (Letsz GÓÓÓÓ) vagy vájjá :) ja bocs ez nyelvtanilag helytelen juj én most mit fogok kapni :)

alumi 2010.07.13. 15:52:45

khm
proli a foci, vagy sem, azért itt is remek meccshangulat kerekedett ahogy látom.
várjatok, hozok szotyit, meg sört.:)

JoSé 2010.07.13. 15:54:47

bocs lefelejtettem :) ,,Minden ember proli, aki kimozdul" ;) ( by Nard) szép idézet :)

JoSé 2010.07.13. 15:59:36

@primula anderson: nem... ezt a meccset nardék vívják meg saját magukkal, nem utálok semmit se jobban annál ha valaki állandóan okoskodik és magasabb rendűnek érzi magát a másiknál.. ezek általában gyenge személyiségű emberekre vallanak, de hagyom is.. Úgyis fog vissza írni mert a büszkesége sem hagyja már csak annyiban... de engem nem érdekel.. írhat akármit.. :), és ahogy a kolléga már le írta lehet az övé az utolsó szó :) don't worry be happy :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 16:01:22

@JoSé:

Elég szarul küldöd bazze :) Egyáltalán, tudod kik a csángók? Azt mondjuk nem tudom, miért kéne hogy számítson a csángók véleménye egyáltalán? Vagy hogy ez hírérték-e? :) Az hogy egy ilyen paraszt, aki ilyet leír, hogy : "nem haragszok" eleve vascsövet érdemel. Őstermelőkém, szóródik a vetőmag a zsebedbő' e! Azért írok így, hogy értsd.

"s szerinted minden sport a prolikra vall "

Nem, csak a fociról beszéltem ebben a postban. De nem sok curling-fanatikust láttam még, vagy golfőrültet. Mondjuk ezek egyike sem prolisport. :)

Caddy 2010.07.13. 16:12:44

Ó be sajnálom, hogy mennem kell. :D

alumi 2010.07.13. 16:13:23

@JoSé: új vagy erre. ha nem így lenne, tudnád, hogy Narddal vitába szállni olyan, mint kivont karddal szélmalomnak rohanni. teljesen felesleges. lehet vele egyetérteni, vagy nem, de jobban jársz, ha megtartod magadnak, mert véget nem érő szájkarate lesz a vége. olyat én még nem láttam, hogy valakinek azt írta volna, hogy "igazad van...":))

@Kedves Nard: óó, pedig elképzelem, ahogy szotyit köpködve dobozos ászokot kortyolva, kocsmahangon örjöngök a golfpálya melletti lelátón, hogy "mi van Tiger bammeg, vak vagy? szerinted ez a lyuk, az a lyuk??" :))))))

dr. gernika 2010.07.13. 16:31:28

@primula anderson: olyat én még nem láttam, hogy valakinek azt írta volna, hogy "igazad van...":))

Nekem már mondta. :)

Kytia 2010.07.13. 18:16:54

@JoSé: Egyáltalán nem akarnám védeni Nardot. Főleg, hogy néha nekem is sok a szélsőségességből. Főleg, mióta kitalálta, hogy bálna vagyok.:) De könyörgöm, küldjetek már a klubotokból valakit, aki legalább 70-es IQ-val rendelkezik. Most nem bántásból, de tényleg. Ha valaki szépen, stílusosan helyreteszi Nardot, annak pólót szavazok, de így kb. alátámasztjátok, amiket mond. Egyik lelkes, ifjú harcos sem képes az ugatós Pákó (ha már emlegettük) szinttől elemelkedni? Pedig esküszöm, drukkolok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 19:46:24

@Kytia:

Kocsogok most en szetverem fejed megollek afrikai vadjok bazmeg! :D *pákós hangon*

Tamarian 2010.07.13. 19:55:45

@Kytia: Szia :) azért én látok olyas összefüggést, hogy a datolyapálma-IQ szint alattiak hajlamosak anyázva, köcsögözve, buzizva nekiugrani - nem csak Nardnak. Aki érvelni tudna, kedved szerint stílusosan (nekem is, hajrá; ezek rémisztőek voltak) ;)), az elolvassa, és _érti_, hogy mennyit és mikor kell komolyan vennie, ehhez képest száll be - de inkább nem ;-)
A szellemi roggyantak, mint ezek is, engem például azért bosszantanak, mert az álláspontjuk kifejtése körülbelül abból áll, hogy betippelik a családfádat(zsidó-paraszt-stb), a foglalkozásodat(te ribanc-bélyegnyaló-stb), és ragozzák a LEminősítéseket. Esetleg megfejelik a "defaszacsávóvagyokénmert.."-tel. Sehol egy szellemi tevékenységre utaló szótag, vagy ilyesmi. Nem produkál, hanem sérteget. Mert attól lesz több. Elképzelése szerint. Ami summa 5 mp-ig fakaszt mosolyt.
Nah, azért bevallom; míg gépet értem erre a pár percre, felvidított :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 19:59:21

@Tamarian:

Én már voltam zsidónácikommunistatechnokrataliberálisbolsevikcigány is, megszoktam :) Mondjuk bigott kereszténységgel még soha nem vádoltak meg. Az már tényleg fájna... :)

Tamarian 2010.07.13. 20:09:57

@Kedves Nard: Neked szavad ne legyen, szerintem Te ezt élvezed. :))) Sőt, esetleg gyűjtöd? :D A bigottizével meg csak várd ki a megfelelő posztot XD (mondjuk valami rémlik, még a szakítósról; asszem írt már csaj, hogy a pasija nagyonnagyon, és csak az esküvő után akar hancúrozni, de ő aggódik, mert mi van, ha mégsem egyeznek ők úúúúúgy... Meg írt srác is, hogy hetek folyónyi verítéke árán érte el, hogy mint a kígyót, keblen melengessék :D, de ennél több semmi, és bár oda meg vissza van a rózsaszíntől, de lehet, hogy ez neki mégse megy... És akkor történtek teológiai elmélkedések is ;D)

Tamarian 2010.07.13. 20:11:00

@Kedves Nard: Ja, és most már NŐ is voltál!!! ;))

Tamarian 2010.07.13. 21:43:40

@Kedves Nard: Áááááááááááááááááááá............. És EZT nem hallja senki?!?!?!?! Mikor véletlenül kivillan a bárányláb a farkascucc alól?! :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 21:58:34

@Tamarian: En hallom, de mindig is tudtam, hogy Nardnak van egy noi enje. Meg egy cukormokus, aki szeretet ad a halainak es maradekot szetosztja a baratai kozott. :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 22:43:44

@Frigyesur:

Te meg háromlábú kutyákat osztasz meg a barátaiddal! :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.13. 23:42:01

@Kool Kitty Kat: ja, és igen...
akinek a párja bemegy talpig lakban, ...... éhesen és ő inkább tv-t néz, az homár...
vagy már nem áll fel, de ne izgulj erre már van megoldás:)

JOKKA21 2010.07.14. 09:46:16

Kitty Kat akinek nem áll fel rád, az nem azért van, mert meleg, vagy nem vett be viagrát, hanem Te nem vagy tutajos.:)

JOKKA21 2010.07.14. 11:41:13

Kitty!Azt hittem nő vagy.:D

karikaV43 2010.07.14. 13:17:34

@Kool Kitty Kat: anyukád a buzerátor köcsög,nézd meg a nick neved és ha nem vagy nő kezdhetsz faszt szopni,internet vitéz nehogy kimenj az utcára mert valaki rád néz és sírni fogsz.
Ide minden buzi női névvel jelentkezik?Mert te is az vagy!!Többet neked sem válaszolok,bár azt hiszem nem lettél meg szólítva,bele ugatni meg a kutyák szoktak.

karikaV43 2010.07.14. 13:18:34

@JOKKA21: Nem egy rossz buzi,kopaszodik és két centis a kuki ezért csak lány szerepre alkalmas.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 18:13:34

@Kedves Nard: kihagytad a virslit, mustárt meg a vurstlit :D amolyan németes módra :D

vadmacska1995 2010.07.14. 21:48:17

könnyű lenne mondani hogy én nem jövök össze focimániás pasikkal de ki tudja

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.15. 00:23:01

@karikaV43: a nevemnek olvass utána mielőtt hülyeségeket írogatsz...
majd ha kicsit tájékozottabb leszel beszéljünk.(te gyökér:) )
nekem nem para, hogy homár vagy:D
és köszönjük emese:D:D:D:D

ja igen, kérdezd meg a zasszonyt kitől vannak a gyerekek:D:D:D:D:D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.15. 00:35:22

@Kool Kitty Kat: és még valami, a gugli ebben az esetben nem segít:p

dr. gernika 2010.07.16. 07:48:24

@karikaV43: A Karika mitől férfinév?

popkiler 2010.07.20. 02:09:57

@Kedves Nard: a buzifesztiválon te se a tojásdobálók közt voltál köcsög:)Akkor proli sport a tenisz is meg a box is baromkám ugy,ezt is mind az angolok találták ki,és télleg alig páran szeretik ezeket a sportokat.Azért proli ez neked,mert hülye vagy ahhoz,hogy megértsd a szabályokat,mert tudod ezeket ugy lehet ám élvezni csak ha érted mit nézel.

dr. gernika 2010.07.20. 06:43:59

@popkiler: :D
Ez milyen egy szánalmas önigazolás volt. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.20. 08:15:32

@popkiler:

Nem nehéz a foci szabályait megérteni, mert meglehetősen egyszerűek, hogy a hozzád hasonló prolibunkók is élvezzék, mert ahogy írtad, érteni kell. Valóban nem voltam a tojásdobálók között, mivel ott sem voltam. Kis nyomorék szarcsimbók vagy, és akárhogy kapálózol, az is maradsz. Nézzed a focit köcsög, és igyad a sört. Az való neked.

popkiler 2010.07.20. 15:25:25

@Kedves Nard: Mostmár biztos,hogy azért utálod a focit köcsög,mert rossz felé jöttél hazafelé,egyszer a buzibárból,és jól összevertek focidrukkerek,mert teljesen érthetően nekik se tetszett a pofád.Most mi az anyádpicsájáér magyarázzam neked,hogy csak a szurkolóknak irt foci szabályai könyv több mint 100 oldal,a biróknak irt szabályzat,legalább 300,te életedbe nem olvastál még annyit.Érthető,hogy a csökött agyadba együtt jár a foci meg a sör,képzeld utálom a sört,majdnem ugy,mint téged.Javasolnék egy találozást is veled,mert itt ugyse érted meg,mit mondok,személyesen azért őszintébb tudok lenni.

CSHK 2010.07.22. 12:57:21

fantasztikus, még egy nő, aki Bridget Jones-nak képzeli magát... hát miért nem lehet békénhagyni a pasit napi pár órára? előtte-utána nem lehet szexelni? ne éld bele magad ennyire, a végén tényleg Bridget-té válsz, és elmélkedhetsz azon, miért gondolják a pasik, hogy egy másik bolygóról származunk. egyedül.

Moon_Safari 2010.07.22. 19:07:56

A világbajnokság idején ügyeltem arra, hogy megdugjam a szerelmemet a meccsek ELŐTT és UTÁN is. Csak hogy szó ne érje a ház elejét. Üdv, egy pasi

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2010.08.09. 11:34:13

hisztis ostoba ribanc. az ilyennel szoba sem kene allni...

Commodus 2010.08.10. 07:58:31

Véleményem szerint, a nő fordítva ült a lovon. A pasi talált magának elfoglaltságot...a nő miért nem ment el pletykázni vagy vásárolni a csajokkal? Érdekes módon ez nálunk egyáltalán nem volt probléma. Sőt, a barátnőm is odafeküdt mellém, és néztük néha együtt a meccset. Meg úgy mellesleg megjegyzem, nem egész álló nap megy a foci, van egy csomó más időpont is, mikor lehet kefélni. Én előre szóltam barátnőmnek, hogy bocsi, nem szoktam focit nézni, de az EB-VB nekem mindig fontos! És egy nyamvadt szó nem hangzott el. Ugyanakkor a másik oldalon, én is "kiengeszteltem", hogy ne boruljon fel az egyensúly. Mert ez meg a másik oldal feladata. Ha volt egy olyan meccs, ami annyira nem érdekelt, inkább csináltunk valami programot. Olyan egetverő nagy problémát gyártanak ebből a fociból, számomra érthetetlen!

Bár, nekem a szex fontosabb a focinál...így, ha belibben az illető egy szexis ruciban, inkább kikapcsolom a tévét, ebben az egyben értek egyet a csajjal. :)
süti beállítások módosítása