Valamit mégis el akarsz hallgatni!

2010. július 23. 07:33 - Panni CsP

„A nő nem volt természetes, művi volt a kedvessége. Ákos azt gondolta, ha ez nála a normális viselkedésmód, akkor azért, ha megjátszott, akkor természetesen azért van halálra ítélve a dolog köztük....” – lehet, hogy Vanda szeretőt tart a pasija mellett? Ugyanis egy frissen előkerült pénztári blokk elveszett időről tanúskodik. Ha nem az ufók vitték el, akkor bizony a csaj mellément. A már megszokott pénteki sorozatunk ötödik epizódja következik, aki pedig végig szeretné drukkolni az eddigi történéseket a ’Szappanopera’ címke alatt utánajárhat.

 

Október 23-a péntekre esett, így hosszú hétvégének néztek elébe. Reggel Vanda elfuvarozta a gyerekeit az apai nagyszüleikhez, ahol egy teljes hetet, az egész őszi szünetet töltötték. Az élettársa már szerdán este elvonult, mert a családja érte ment és elvitték. Ezzel együtt azért eléggé meglepő volt, hogy Zalán péntek délután visszavitette magát a testvérével a többi személyes holmijáért, de a gyerekek nem velük mentek a nagyszülőkhöz, holott az úti céljuk azonos volt és a kocsiban is elfértek volna négyen. Péntek délutánig Ákos nagyjából végzett a rendezkedéssel az albérletben. Vanda öt óra körül érkezett meg hozzá. Együtt befejezték a takarítást, megvacsoráztak a nő készítette ételből, amit magával hozott, tisztálkodtak majd nyugovóra tértek. Immár óvszerrel szeretkeztek. A nő elaludt, de a férfi nem tudott.

Másnap délelőtt, miután ráérősen megreggeliztek, kávéztak, a nő vásárolni készült.

- Elmegyek a bevásárló központba.

A férfit meglepte az egyes szám.

- Mit akarsz venni?

- Egy-két apróságot. Neked kell valami?

- Hát... Hozhatnál ásványvizet, zsepit meg cigit. Adok rá pénzt.

A nő vonakodva elfogadta a pénzt, majd lassan elhajtott. Fél tizenegyre járt. A férfi kényelmetlenül érezte magát. Leült olvasni. Nyugtalan volt. Volt valami különös a nő viselkedésében, vagy csak túlzásba viszi a gyanakvást? Húsz oldal után kiment az erkélyre rágyújtani. Fél tizenkettő. Folytatta az olvasást. Egyre elkalandoztak a gondolatai, folyton újra kellett olvasnia egy-egy bekezdést, mert azon kapta magát, hogy nem a könyvre figyel. A közeli templomban delet harangoztak. A nő már másfél órája elment, a bevásárló központ pedig gyalog sem volt messzebb tíz percnél. Kocsival talán három perc, ha mindkét lámpánál pirosat is kap. Próbált tovább olvasni, de hamarosan feladta. Kinézett az ablakon, a nő még nem érkezett meg. Megint rágyújtott, aztán megint az ablakba állt. Időnként tett egy kört a lakásban, majd visszatelepedett az ablakba. Fél egy után érkezett vissza a nő. A férfi leszaladt elé az utcára, hogy segítsen neki felcipekedni.

- Vártál? - kérdezte a nő.

- Igen.

- Nagyon sokan voltak. Csak a pénztárnál háromnegyed órát álltam sorban.

- Tegnap ünnep volt, ilyenkor aztán mindig megrohanják a boltokat - mondta Ákos. A férfit kissé meglepte az az árumennyiség, amivel a nő hazaérkezett. Nem utolsó sorban jelentős összeget hagyhatott a nő a boltban.

- Miért vettél ennyi mindent?

- Szeretem a kényelmet.

- De olyan dolgokat is hoztál, amiből van, legföljebb még nem csomagoltam ki. Nem kellett volna például cukor, vécépapír... Mennyit fizettél ezért...?

A nő nem aprózta el. Többek között vett magának egy pár meleg papucsot. Már otthonról hozott magával törölközőt, fogkefét, pizsamát, ágyneműt - lényegében teljesen berendezkedett a férfi lakásába. Ákost ez a "lerohanás" készületlenül érte, kissé abszurdnak találta a dolgot. Miután elrakodtak, a nő letelepedett a tévé elé, a férfi pedig elmajszolt egy friss croissant-t, amit a nő a bevásárló központ pékségében vett. Amint készült a csomagoló fóliát a szemétbe dobni, Ákos szeme megakadt a pultban ráragasztott címkén lévő időponton: 10:55 állt rajta. Hirtelen ötlettől vezérelve belenézett a nő táskájába, melyben megtalálta a pénztárban kapott blokkot. Csinos kis összeg szerepelt a lista végén, majdnem tízezer forint. Ebből nagyjából kétezer forintnyi volt az, amit a nő a kocsiban hagyott, mert eleve haza szánta, de a nyolcezer is húzósabb volt a kelleténél Ákos szemében.

És a blokk alján ott állt a kiállításának időpontja: 11:35.

Zavart pillantást váltottak, amint Ákos belépett a nappaliba, aztán a férfi az erkélyajtóra szegezve tekintetét átvágott a szobán, és szótlanul kivonult az erkélyre dohányozni. Néhány perc múlva visszalépett a szobába, és megállt az ágy mellett.

- Két dolog zavar - kezdte. A nő felhúzott szemöldökkel kérdőn felnézett rá az ágyról. - Az egyik az, hogy majdnem tízezer forintért hoztál ide nekem cuccot. Mi szükség volt erre? Nekem ez nem tetszik. Ezzel akarsz megvenni? Engem nem lehet megvásárolni.

- Dehogy akarlak megvásárolni! Egyszerűen szeretem a kényelmet, és kész... És mi a másik, ami bánt?

- Fél tizenegykor indultál el. Azt mondtad, háromnegyed órát álltál a pénztárnál sorba. Amúgy nem is kérdeztem, előrebocsátottad. A croissant címkéjén 10:55 áll. Innen jött az ötlet, hogy megnézzem a blokkot. Megtaláltam a táskádban, azt 11:35-kor állították ki. Végül visszaértél fél egy után.

- Mi-mi, mi? - kérdezte a nő idegesen, és egy kis szünet után folytatta. - Most mi ez, féltékenység?

- Nem mondanám féltékenységnek - válaszolta szemöldökét összehúzva a férfi -, hiszen tárgya se lenne, fogalmam sincs, kire kellene féltékenynek lennem, inkább csak sérti az önérzetemet, hogy gyanítom, meg akarsz vezetni.

- Én nem akarlak megvezetni! Lehet, hogy csak... mittudomén, rosszul van beállítva a boltban az óra... Nem is tudtam, hogy a blokkra ráírják az időpontot is...

- Ráírják. Nézd meg, ha akarod.

Kimentek a konyhába. A nő az asztalon találta a blokkot.

- Ezen tényleg 11:35 áll... Megnézem, hátha megvan a cigi blokkja is - azzal kutakodni kezdett a táskájában. - Nincs. - A férfihoz fordult. - Esküszöm, nem voltam máshol, csak a boltban. Igaz, először az ellenkező irányba indultam el, mert hirtelen nem tudtam tájékozódni itt a lakótelepen... Megnézzük a kilométerórát?...

- És miért? Mielőtt elmentél, talán felírtuk az állását? - háborgott Ákos, egyre biztosabban abban, hogy a nő hazudik neki. - Ez egyébként is szánalmas lenne. Amúgy sem mondtam, hogy kocsival mentél valahova a bolton kívül, csak hogy valami sántít.

A nő leroskadt a konyhaasztal melletti székre, és törölgetni kezdte a szemét.

- A pénztártól eljöttem, azután álltam sorba cigiért, az tíz perc... Aztán kimentem bepakolni a kocsiba, visszavittem a bevásárlókocsit, az is tíz perc, amíg visszakeveredtem ide, az is tíz perc... Mennyi idő maradt kérdéses? Húsz perc, fél óra? Mire elég az?

- Ugyan már, nem arról van szó, hogy mire elég! - fakadt ki Ákos dühösen. Arra már nem is vette a fáradságot, hogy a nő egység-tízpercein vitatkozzon, mert ez a magyarázkodás immár minden kételyét eloszlatta. - Bár attól függetlenül elég is lehet... De a lényeg, hogy valamit mégis el akarsz hallgatni!

- Hát nem vagy egyszerű eset, az biztos - állapította meg Vanda rezignáltan. - Figyelj, nem akartam még elmondani, nehogy elijesszelek, de szerelmes vagyok beléd, érted? - Mondókája közben szaporán törölgette a könnyeit, aztán felállt, a férfihoz lépett, és átkarolta. Ákos kelletlenül tűrte. - Nem kicsit, nagyon! Érted? Ilyen nem gyakran esik meg az emberrel, tudod? Nem leszek bármelyik héten szerelmes. Olyan ritka, hogy nem csak tetszik valaki, de működik a biológia is, meg minden... És soha nem hazudnék neked, vagy nem tennék semmi olyasmit, ami neked fájdalmat okoz.

- Ezt hagyjuk - mondta a férfi. Nem volt képes mindent kimondani, ami megfordult a fejében, például, hogy ha a nő igazat beszélne, akkor őt is hívta volna vásárolni, hiszen ha szerelmes az ember, akkor sülve-főve együtt akar lenni a másikkal, a kapcsolat kezdetén legalábbis. - Azt, hogy mit érzel, nem mondani kell, hanem éreztetni. Én valahogy nem érzem, hogy úgy lenne, ahogy előadod. Ez önmagában nem lenne baj, mármint az érzelmek hiánya, csak az a lényeg, tisztázzuk a felállást. Ha szeretőnek sorolsz be, és van mellettem más is, akkor én is úgy tudjam. Mert akkor nem foglak várni - ha itt leszel, örülök, de ha nem, úgy is jó lesz. És nem leszek megalázva.

- De nincs melletted más! Isten bizony!...

- Mindegy, lépjünk túl rajta. Nem akarok ezzel többet foglalkozni, de meg kell mondanom, hogy megingott a bizalmam benned.

Napirendre is tértek a dolog fölött, azaz nem beszéltek róla többé. Mivel Vandának jó néhány macskáról is gondoskodnia kellett, a hétvége maradékát a nő házában töltötték. Mindenképpen kellemesebb, barátságosabb volt a kissé talán túlbútorozott ház, mint a legnagyobb jóindulattal is minimalista berendezésűnek mondható legénylakás. Ráadásul az enyhe időjárás jóvoltából nem is kényszerültek végig a lakásban maradni, úgyhogy elvégezhettek némi kellemes őszi kerti munkát is együtt. Azonban bármivel töltötték is az idejüket, a férfi továbbra sem érezte azt, hogy a nővel egy párost alkotnának. Erőltetettnek hatott számára az egész viszonyuk, és fázott tőle, hogy valami mesterkéltség csúfítja Vandát.

A nő nem volt természetes, művi volt a kedvessége. Ákos azt gondolta, ha ez nála a normális viselkedésmód, akkor azért, ha megjátszott, akkor természetesen azért van halálra ítélve a dolog köztük. Minden esetre nem akart elhamarkodottan ítélni, hagyni akart kifutási időt annak, hogy alaposabban a dolgok mögé nézzen.

 
136 komment
Címkék: szappanopera

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr322170142

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sangria, orgia 2010.07.24. 10:57:01

Fémes kattanással nyílt az üveg. A lüktető érként kiömlő világos vörös folyam örvényként tekergett a kancsó alja felé a gyümölcsdarabkákon keresztül.  Barackgerezdek, citromhús- darabok szédültek el  a frizsider- hűs, kígyózó létől.  A&n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.07.23. 12:55:19

Most direkt beleírták, hogy most óvszerrel szeretkeztek... ez arra enged következtetni, hogy lassan kiderül hogy az egyik kis úszó célba ért...
Olvasom tovább...

nicknek (törölt) 2010.07.23. 13:14:50

@Luie Lepke: Ha alapok nincsenek, hogy akar valaki építkezni?:) Olyan téveszméket sorol fel a posztoló, ami azt mondja számomra... húszon 1-2 évesen férjhez ment... majd történtek amiket olvastunk és 35-40 évesen itt áll, és az EQ- szintje maradt ott valahol a huszonéves körül. Ez most ítélkezés?

JOKKA21 2010.07.23. 13:23:53

Hülye picsa, aki ezt írta.

2010.07.23. 13:25:45

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Majd 1,5 hét múlva fekszek csak ki a partra... addig sajnos melo van. Jah és a fejem is kezd fájni. :(

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 13:31:36

@Zsu0805: elkaptad a Báránytól.:-) Nekem még 2,5 hetet kell aludni a szabiig, addig próbálok hétvégente kimozdulni.:-) Balaton-partra fekszel?

2010.07.23. 13:32:33

@Nathan D'Xantine:
Köszi a paramétereket. :) Meglestelek tegnap. :)

2010.07.23. 13:33:34

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Ez inkább csak a sok csipogo pasi. :)
Olaszba megyek ki, ott ünnepeljük a bnőm pasija és az én szülcsimet. :)

alumi 2010.07.23. 13:39:14

@Nathan D'Xantine: ez egy pasi hozzáállása. a nőé meg az, hogy addig sem vagyok egyedül és van kinek a kezét markolásznom társaságban.:)

@nicknek: kívülállóként és x tapasztalattal valóban könnyebben ítél az ember. a mai eszemmel már tized annyit sem áldoznék bizonyos kapcsolataimra, mint anno. de azért azok legalább kapcsolatok voltak. hivatalos, felvállalt, kölcsönös kapcsolatok. ez meg egy kalap szar.

2010.07.23. 13:42:07

@primula anderson:
Fuuu de kivagyok attól, ha kézenfogva kell üldögélni és rohangálni a pasimmal. Ezt aki kitalálta... száradna le a keze. :)

Luie Lepke 2010.07.23. 13:45:04

@nicknek: Nem tudom ítélkezés-e. Azt tudom, hogy nem kevés tapsztalattal rendelkezem a témában, és mégis érnek meglepetések. Az ismereteink, az előéletünk befolyasolják azt ahogy a világot látjuk. Azt ahogy élsz, ahogy létezel a világban, befolyásolja a tudatod. Ez a tudat diktatúrája. Ezt a diktatúrát legyőzni, forradalmi tett, és nem mindenki és nem minden korszakban képes rá.
Mi számít megfelelő alapnak? Honnan tudod, hogy neked megfelelő alapod van? Honnan tudom én, hogy megfelelő alapom van? Éljük az életünket, hozunk döntéseket, hibázunk, szenvedünk, pofára esünk, és vagy tanulunk belőle vagy nem. Majd a végén a nagy ítélőmester (ha van ilyen, ugye) eldönti, hogy értékes életünk volt-e vagy sem.
Úgy értettem, hogy nem szeretnék ítélkezni, hogy nem rendelkezem kielégítő ismerettel erről a két emberről. Mondhatom, hogy a büdös ribanc félrekúr, és a hülye csávó nem veszi észre, de ez csak az én tudatom kivetítése, mert engem is megcsaltak és átvertek. Ezt lehet, hogy csak én értelmezem így. Nem tudom, hogy a csajnak hány pasija volt eddig, és milyen mínőségű kapcsolatok voltak azok. Nem tudom, hogy a pasi igazi nőfalóként élte az életét, vagy eddig egyetlen nője volt végig mostanáig. Nem tudhatom mi zajlik ebben a két embernek, milyen szándékok, milyen vágyak mozgatják őket. Még azt sem tudom, hogy a mellettem lévő emberben mi zajlik, hogy tényleg szeret vagy csak hazudik, akkor hogyan ítélhetném el azokat akikról olvastam négy oldalt. Véleményem van, persze. Szerintem a csaj félrekúr és hazudik, és éppen hülyére veszi a srácot. Persze, ezt gondolom, de tévedhetek is, mert ez az én tudatom diktatúrája.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 13:48:14

@Zsu0805: engem ma békén hagynak - szerencsére.:-) Hm, Olaszország, Róma... de visszamennék.:-)) Jó kaják, jó pasik, jó hangulat.:-)

Luie Lepke 2010.07.23. 13:52:24

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Zsu0805: Olaszország örök szerelem. Rómában a Szent Péter bazilika mögött balra van egy utca. Ki van írva, hogy ott árulják a világ legfinomabb szendvicsét. És tényleg ott árulják. :)

2010.07.23. 13:53:19

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Én ma rendesen adtam az ívet az egyiknek, szívtam kicsit a vérét, de csak úgy Zsusan.
Biztos jó lesz, csak ne kéne (annyiszor) repülni. Amúgy pont Rómába megyek és Palermoba. Bár én inkább a germán tipusokra bukok (nameg Andrásomra... meg a Robira... had gondolkozzak ki jön még most be... :)), így az olaszok nemnagyon rúgnak nálam labdába.

2010.07.23. 13:53:56

@Luie Lepke:
Ezt felírom. :) Megkostolom. :)

2010.07.23. 13:55:49

Tényleg, juteszembe, jövő héten hónap vége. Jelentkeznék a poloért. :)

Luie Lepke 2010.07.23. 14:00:18

@Zsu0805: Küldtem neked priviben linket egy képhez, hogy össze ne keverd mással. :) Jobbra egy, balra két kép ezt mutatja. :) Persze megnézheted a többit is. :)

2010.07.23. 14:01:35

@Luie Lepke:
De drága vagy, hogy elküldted. :) Majd megnézem, de még nem érkezett meg sajna. :(

Luie Lepke 2010.07.23. 14:05:27

@Zsu0805: Isten és az Indanet malmai lassan őrölnek. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 14:07:00

@Luie Lepke: mondom, vissza kell mennem.:-))

@Zsu0805: külsőre nekem sem különösebben, de nagyon udvariasak, segítőkészek és kedvesek - bár mediterrán vidékeken talán ez a jellemző.

2010.07.23. 14:08:35

@Luie Lepke:
Türelmesen várok. :)

2010.07.23. 14:09:29

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Velem mindenki segítőkész és udvarias... (kivéve a vágott fejű villanyász) és egy csöppet se nagy az egom. :) :)

Luie Lepke 2010.07.23. 14:15:29

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Zsu0805: Azért én egy picit árnyaltabban látom, pedig én elfogult vagyok a taljánokkal. Vidéken nagyon jó fejek. Mint a filmeken. Reggel mennek kávézni a főtérre, délután szintén, hangosak, jókedvűek, barátságosak. Rómában mint a nyócker mélye. Tiszta Mátyás tér hangulata van az egésznek. Mintha az összes suttyó Rómába gyűlt volna Olaszországból. Komolyan mondom néha féltem. Persze ahol sok a turista ott fel sem tünik ez, de ahogy olyan környékre vetődsz ahol főleg helyiek vannak, akkor azonnal feltünik ez.

nicknek (törölt) 2010.07.23. 14:16:41

@Luie Lepke: én ennél reálisabb vagyok:) Másképpen mondom, nem az a kérdés neked, vagy nekem jó alapom van-e, hanem az, hogy felismerjük azokat a tévhiteket a kapcsolatainkban, amiket ő nem. Amiket mi tapasztaltunk és javítottunk, de rá ez még vár, hogy normális kapcsolata legyen.

Az pedig egy alap dolog, hogy nem lógsz együtt azzal állandóan akivel összejöttél, mert nem azért kell a partner, hogy ne legyél egyedül... stb. stb. stb.

2010.07.23. 14:17:58

@Luie Lepke:
Én még csak egyszer voltam olaszba, és akkor is csak 1 napot, ergo nem túl sok olasszal találkoztam még. Bár nekem sose voltak az eseteim se külsőleg, se belsőleg.

tőzegmalac 2010.07.23. 14:20:56

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :-)
ez nálunk már rendszeres...tavaly mi is kerültük egy nap alatt, aztán az Akali strandon hevertünk pár napot

Luie Lepke 2010.07.23. 14:21:18

@Zsu0805: Az nem baj, ha nem az eseteid az olaszok. Legfeljebb nem jössz össze velük. :) Az viszont fontos, hogy az ember hogyan érzi ott magát. Palermo például a maffia egyik otthona, mégis ott egyáltalán nem féltem. Rómában igen.

tőzegmalac 2010.07.23. 14:23:48

@Zsu0805: végre valaki:)
minek a másikat pórázon vezetni

Luie Lepke 2010.07.23. 14:24:50

@nicknek: Ma felismered a tévhitet a kapcsolatukban, és holnap kiderül, hogy átvert a nőd, és nem ismertél fel egy tévhitet. Erre gondoltam. :)
Mert az első gondolatom nekem is az volt, hogy úristen de gáz. Aztán azt éreztem, hogy ismerős, és felismertem, hogy engem úgyanígy megvezettek nem is olyan régen. Pedig engem még figyelmeztettek is a barátaim, és még úgysem vettem róla tudomást. Szóval ez nem fekete-fehér.

2010.07.23. 14:27:52

@Luie Lepke:
Te vagy a második aki ezt mondja. Tényleg a maffia központja? Kezdek megijedni. Bár pasikkal megyünk, majd megvédenek... :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 14:28:15

@Luie Lepke: nem tudom, velem mindenhol kedvesek voltak az olaszok, pedig nem csak a látogatott helyeket jártam be, udvariasan válaszoltak, ha nem tudtam, hol kell leszállnom a buszról vagy a villamosról - egyetlen kéregetőt kellett elzavarnom a Termini környékén, az is nő volt, és bevándorló.:-) (A pasi koldusnak sem adtam pénzt, de megbeszéltük, hogy Budapest remek hely, ahol szerinte kiválóan be lehet tépni, pl.:D) Zsu! A pályaudvarhoz tényleg ne vetődjetek el, ha nem muszáj és nem vagytok jártasak a harcművészetekben.:-)

2010.07.23. 14:29:54

@kabátnyúl:
Látom Te se díjazod a kézenfogva sétálást. :) Én mennyit harcoltam anno exemmel, hgoy nem kell ez nekünk. :)

Luie Lepke 2010.07.23. 14:31:30

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ez vicces. :) Rómában a bevándorló negyedben laktunk panzióban. Teljes biztonságban. A kurd kajáldás második nap megismert és extra kiszolgálásban volt részünk. Berlinben a volt keleti részen, bevándorló negyed, foglalt házban laktunk. Soha senki nem bántott, teljes biztonságban mászkáltunk haza éjjel. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 14:33:45

@kabátnyúl: mi lazábbra vettük, több napig tartott:-))

nicknek (törölt) 2010.07.23. 14:39:18

@Luie Lepke: Te nem vertél át soha csajt, nem csaltál meg soha senkit? Erre nem kell válaszolni:), csak érdemes azon elgondolkodni, felháborodunk mit tettek velünk.. aztán vagy megtesszük, vagy már megtettük mással mi is. De ha ez nincs így, akkor tényleg én kérek elnézést:)

A haverok és ismerősök okos mondatai és tanácsaival legtöbb esetben azt érik el, hogy még jobban ragaszkodunk a saját hülyeségünkhöz:))

tőzegmalac 2010.07.23. 14:40:29

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: szóval te jártas vagy benn :D

@Zsu0805: ühüm:)
néha... kicsit ok. meg fogom a kezét, ha meg akarom, de nem kell a műsor a külvilágnak

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 14:43:28

@Zsu0805: @kabátnyúl: én szeretem, ha megfogják a kezem, csak azt nem, ha kötelességérzetből.

@Luie Lepke: nekem semmi bajom a bevándorlókkal, ennek az asszonynak volt velem, hogy egyetlen eurocentet sem adtam - jó hangosan megátkozott, szerintem még akkor is ordított, amikor már rég Vatikánban voltam:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 14:47:30

@kabátnyúl: közben nem érvényes?:D Max. annyira vagyok jártas, hogy tudok úgy nézni:D:D

nicknek (törölt) 2010.07.23. 14:47:44

@nicknek: megfogja a lányok kezét... lehet kövezni:)

2010.07.23. 14:55:13

@kabátnyúl:
Igen, néha kedves, néha okés a dolog, de bevásárlás közben vagy ha sétálgatunk az utcán, hgoy megyünk valahova akkor se nyaggasson, hogy márpedig fogd meg a kezem. Meg akkor inkább már karolja át a derekam v ilyesmi.

Luie Lepke 2010.07.23. 15:07:59

@nicknek: Dehogynem. Olvasd kicsit feljebb. Több mint tíz évet "vártam", hogy visszakapjam. Ma már nem tenném meg azt amit megtettem akkor. Ezért kell megérni, ehhez kell a tapasztalat. Nem azért nem tenném meg, mert visszakaptam, hanem azért, mert másképpen látom a dolgokat.
Meg azért van egy nagy különbség, én akkor is vállaltam azt amit tettem, és nem hazudoztam amikor kiderült, hanem elmondtam az igazat és nagyon nagyon szégyelltem magam.
Nem tudsz többet tenni annál, hogy becsületes vagy. Nem csalod meg a másikat, hanem ha jön más, akkor elmondod, hogy gáz van és véget vetsz a kapcsolatodnak, még akkor is ha esetleg az új nem jön össze. Nem dúlsz más kapcsolatot, még akkor sem ha icikepicike jele van annak, hogy ez a helyzet. Előbb a másik zárja le biztosan a kapcsolatát, véglegesen és akkor történhet valami. A legrosszabb ami történhet, hogy két szék között a padlóra esel, de legalább becsületes voltál. Ha kiderül, hogy mégsem, hogy a legjobb szándékai ellenére is megbántottál valakit, akkor vállalod amit tettél, bocsánatot kérsz és nagyon szégyelled magad. A legfontosabb a szándék, és hogy hogyan tekintesz a másikra. Talán patetikus maszlagnak tünik, de én nem csak így tudom megfogalmazni, és erre törekszem. Szóval ez így van, nem kell elnézést kérned, csak nem mindegy hogy hogyan csinálod amit csinálsz.

Luie Lepke 2010.07.23. 15:11:57

@Zsu0805: Meg nyáron összeragad a kezünk, ha átölelem, akkor összeizzadunk. Nagyon romantikus kézen fogva sétálni, vagy egymást átölelve. Szeretek hozzá érni ahhoz akit szeretek, szeretem csak úgy megsimogatni, elmenni mögötte és bele csókolni a nyakába. Csak nem mindig olyan a szitu, hogy ez kényelmes. Ha vezetek, akkor vagy én fogom a combját vagy a kezét az enyémre teszem, mert kell a testi kontaktus, de ha minden piros lámpánál csókolozni kell, akkor menjen inkább busszal. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 15:16:30

@Luie Lepke: aztán csodálkozol, ha mindenkivel csókolózik a buszon.:D:D

Luie Lepke 2010.07.23. 15:19:02

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nem is tudod mennyire a fején találtad a szöget. :) Bár ez csak sejtés, nem biztos. :)

nicknek (törölt) 2010.07.23. 15:28:26

Ti most komolyan azt mondjátok, amikor gondolod ne öleld vagy puszild meg a másikat, vagy ne fogd meg a kezét és vissza is?:)) Már elvárások a másik felé.

Bocsánat, ma ilyen kötözködős vagyok:D

Luie Lepke 2010.07.23. 15:31:39

@nicknek: Dehogynem. Legfeljebb nem fogja szeretni és ez probléma lesz, ami azt mutatja, hogy nem illetek össze. :)
Részemről azt keresem, akihez hozzá lehet érni sűrűn, de nem kell piros lámpánál csókolózni. :)

tőzegmalac 2010.07.23. 15:38:28

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: senki nem érezné kötelességnek :-)

@Zsu0805: vagy ilyesmi:)
tényleg szituáció függő

Father Justice (törölt) 2010.07.23. 15:45:07

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Most már tényleg teljesen érthetetlen, ki mit akar a másiktól ebben a történetben. De abban a legtöbben gondolom egyetértünk, hogy félrelépni mindig csak egy "hivatalos" párkapcsolatban lehet. Viszont az nem piskóta, hogy még össze sem költöztek, de Ákom már Sherlock Holmes-t megszégyenítő precizitással nyomoz és gyanúsít. :) Alapvetően jól tenné: azt a kapcsolatot, ami rögtön a kezdetektől summogással indul az egyik fél részéről, azonnal csakszexre kell redukálni, és ennek megfelelően kezelni. Csakhogy ő ehhez (a következetes folytatáshoz) már valószínűleg hurka.

A bevásárlásnál meg biztosan az volt a gond, hogy Vanda nem Munkás Lowlife Lungkiller, hanem Tony Montana Special cigarettával állított haza. Ezért jött ki 8.000 Ft-ra a végösszeg (a 300 forintos kínai papuccsal együtt), így nem csoda, hogy sokkot kapott a fiú. Rájött, hogy nagy szívás lesz, mikor ezeket a 'kényelmi' kiadásokat neki kell majd fedezni. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 15:45:36

@Luie Lepke: falura kell költöznöd.:-)

@kabátnyúl: ez az egyik dolog, amit sose fogok megtudni.:-)

2010.07.23. 15:52:00

@Luie Lepke:
Persze nem a melegben fogdossuk a másik kezét vagy ölelgetjük, vagy a legnagyobb hidegbe, mikor még a zsebedbe is betennéd a kezed, hogy megvédd a hidegtől. A kocsis dolog látom azért nálatok is megy. Ha hátul utazol akkor a legkényelmesebb, de ha elöl akkor tényleg ilyen helyzet is fennállhat, bár max hosszúton, mert mikor 2mp-enként kell váltani, akkor zavaró.

2010.07.23. 15:52:51

@kabátnyúl: @Luie Lepke:
És mit szoltok az utánc, tömegközlekedésen levegővétel nélkül fél órákat smárló egyedekhez? :)

2010.07.23. 15:53:28

@Zsu0805:
Az egymáson ülésről inkább ne is beszéljünk... :)

2010.07.23. 15:55:31

@nicknek:
Ha akarom megpuszilom-megfogom a kezét, de nem eröltetem rá, ha ő akkor azt nem akarja, neki az akkor nem kényelmes. Ha mindkettőnknek jól esik akkor ölelkezünk, csókolózunk.
Bár úgy fest én elég konzervatív és világújító vagyok egyszemélyben. :)

2010.07.23. 16:00:59

Én most go haza, otthonrol leszek és válaszolok, ha lesz mire! Sziasztok

Luie Lepke 2010.07.23. 16:02:35

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szerintem is. Falun jobb, utálom Budapestet. Csak ott nincs munka. Nem baj, majd ha nyugdíjas leszek, leköltözöm a KisDunához, és egész nap horgászom. :)
@Zsu0805: Ez egyre jobban teccik. Járunk? :D

Luie Lepke 2010.07.23. 16:03:49

@Zsu0805: "És mit szoltok az utánc, tömegközlekedésen levegővétel nélkül fél órákat smárló egyedekhez? :)"
Mennyiree tudom őket utálni, hogy boldogok. :)))))))

Luie Lepke 2010.07.23. 16:06:53

@Zsu0805: Hogyne lenne mire. Most tettem ajánlatot. :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 16:08:38

@Father Justice: azt az egy szempontot a figyelmedbe ajánlanám, hogy talán az is értelmezhető félrelépésként, ha a partner úgy tudja, hogy csak ketten vannak a szexre alapozott, ámde nem hivatalos kapcsolatban.:-)

A bevásárlás simán lehet másfél óra, a lasszózáshoz pedig határozottan rafinált taktikát választott a nő: már ott háziasszonykodik a friss-ropogós albérletben, Ákoska be fogja ezt szippantani, mert a férfiak kényelmesek:-))

nicknek (törölt) 2010.07.23. 16:08:50

@kabátnyúl: @Zsu0805: Én ezt másképpen gondolom ennyi. Mások vagyunk és más véleményen vagyunk, ez pedig tök normális dolog.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 16:10:54

@Luie Lepke: de piros lámpa sincs, és megoldódik a probléma.:-))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 16:15:16

@kabátnyúl: mert ember nincs, aki erre őszintén válaszolna, ha megkérdezném - így a megérzéseimre kell hagyatkoznom, vagyis tudni nem fogom, csak sejteni.:-)

@Zsu0805: engem másoknál nem zavar, mindig az jut róla eszembe, hogy szar lehet nekik, hogy nem tudnak miről beszélgetni.:-)

Father Justice (törölt) 2010.07.23. 16:35:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Éppen ezért mondhatta a tegnapi történet T.-je is, hogy csak játszott a másik csajjal (meg ki tudja még hánnyal). Ő "úgy tudta", a játék belefér abba a kapcsolatba - hol itt a probléma? :) Ahol nincsenek határozottan, közösen kimondva a játékszabályok, ott senki ne csodálkozzon, amikor kispadra ültetik, vagy egyszercsak a saját képzeletében létező pályán kívül találja magát. A csakszexre alapozott kapcsolatnál pedig nem értem, miért zavarná, ha más is lenne a képben. Hiszen immáron eljutottak az óvszer használatáig is! :) Szerintem végül primulának lesz igaza, már lövése sincs, mit akar.

Az eddigiekből nem derült ki, hogy háziasszonyként mennyire állja meg a helyét a nő. Csak annyit tudtunk meg, hogy besegített a takarításnál, amikor megérkeztek a lakásba. De tud és akar főzni, mosni, takarítani rendszeresen annak rendje-módja szerint a mindennapokban? Mert ha az otthoni ténykedése főleg az indokolatlan kiadások utáni tévézésben csúcsosodik ki, hamar kiderülhet, hogy nem is annyira tuti ez a party. :) Öröm az ürömben, hogy mivel van két gyereke, egy esetleges összeköltözés után már csak miattuk is kénytelen lesz főzni! Vagy valami! Bár Ákom meg azt mondta, ő nem neveli fel Zénó gyerekeit.. Ok, most már én sem értek semmit, elnézést. OFFoljunk inkább. :)

Luie Lepke 2010.07.23. 16:36:24

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: A leglehetetlenebb helyeken van piros lámpa, de ha az nincs, akkor van a faluban minimum két vasuti átjáró. :)

Luie Lepke 2010.07.23. 16:38:05

@Father Justice: Órák óta OFFolunk. :) Talán jövő héten pénteken kiderül, hogy mi van. Vagy nem, és OFFolhatunk tovább. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.23. 16:49:33

@Father Justice: a csakszex kapcsolatban is becsületes vón' megmondani, hogy hányan vannak.:-)

Nem derül ki, hogy milyen háziasszony, de az általam vázolt szándékot ez nem cáfolja.:-)) A következő részben tuti főzni fog valamit.:D

Luie Lepke 2010.07.23. 16:51:29

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Egyetértek. Voltam én is ilyenben, és megmondtam hányan vagyunk a kapcsolatban. Eleve így kezdtem.

Father Justice (törölt) 2010.07.23. 16:52:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ugyan már, ha kettőnél több kéz simogatja egyszerre, úgyis észreveszi! :)

Vagy legalábbis kisüt valamit. :)

@nicknek: Igazad van, eljött az idő. :)

2010.07.23. 17:57:57

@Luie Lepke:
Én azthittem Te lány vagy... De jó tudni hogy nem. :)

2010.07.23. 17:59:36

@nicknek:
Persze mindenki másképp szereti. :)

Luie Lepke 2010.07.23. 18:06:51

@Zsu0805: Ha akarod az leszek. :)
Pasi vagyok.

2010.07.23. 18:11:48

@Luie Lepke:
Nem is pasi, kész férfi. 43 vagy?

nicknek (törölt) 2010.07.23. 18:16:16

@Father Justice: el bizony és nekem meg is volt már:)

Luie Lepke 2010.07.23. 18:16:36

@Zsu0805: Na, na ne öregits :) 42 :)

2010.07.23. 18:19:57

@Luie Lepke:
Max még pár fél évig... :)

serenic_ 2010.07.23. 22:28:13

Uhh, ez nagyon pocsék volt. Jaj.

2010.07.24. 00:27:22

@Luie Lepke:

A mester... A valasz az elet ertelmere, az unverzumra, meg mindenre...

CTamás · http://www.joegeszseget.hu/ 2010.07.24. 01:40:58

ma még létezik olyan kapcsolat, ami a bizalmon is meg tud élni?

SzaGyu 2010.07.24. 05:53:07

A pénztárgépekre azért nem lehet alapozni. Én magam is jártam már úgy, hogy vásároltam és a blokkon feltüntetett időpont nem volt azonos a vásárlási időponttal.
Ha rendszeresen megnézitek a saját magatok által vásárolt termékek után kapott blokkot, akkor tapasztalni fogjátok, hogy több óra, több 10 óra eltérés is van sőt. Az is előfordul, hogy a dátum sem stimmel.
Egyszerűen nincs beállítva a pénztárgép.

Airhead 2010.07.24. 07:57:45

ez a blokknézegetés nagyon durva- ha észrevenném a pasin hogy a blokkon lévő dátumot meg az óráját nézegeti, futnék az ellenkező irányba amíg nem késő :-(

Airhead 2010.07.24. 08:00:03

@Father Justice: miért, takarítőnőnek vagy házvezetőnőnek jelentkezett? és vajon a faszi tud e főzni, takarítani? ezek az élet nagy kérdései...

TGabi 2010.07.24. 09:35:03

@Longlegs:

Na, ő egy az egyben megfogalmazta azt, amit érzek:))))

Father Justice (törölt) 2010.07.24. 11:23:02

@Longlegs: Nem tudjuk, pontosan minek is jelentkezett. Ha a faszi nem tud (vagy nem szeret) főzni meg takarítani, nyilván akkor lehetne szempont számára később, ha a csaj nyújtaná ezeket. De mivel ez csak együttélős kapcsolatnál számít, kapásból nagy ára lenne: mégiscsak be kellene vállalnia a pótapukáskodást, amitől elvből ódzkodott a kezdetek óta. A nő nyilvánvalóan nem fog főzni-mosni-takarítani rá a következő konstrukcióban: külön élnek, egyedül nevelgeti a gyerekeket, de néha átugrik a fickóhoz egy kis szexre, és ebben ki is merül az érintkezéseik 95%-a. Mindennek ára van, de ezt Ákombákom még nem tudja.

Pedig már látható, hogy ezt a tözsölgést kár erőltetniük.

Piszok Alfréd 2010.07.24. 12:32:04

Még mindig nincs vége?

Kham 2010.07.26. 10:35:55

"Minden esetre nem akart elhamarkodottan ítélni, hagyni akart kifutási időt annak, hogy alaposabban a dolgok mögé nézzen." Pedig eddig Ákombákom maga volt a spontaenitás ördöge, aki az első randin vázra szereli az ovis szerelmet, vajon mi történhetett? Ez a szegény Randa is, ha tudta volna hogy egy ekkora hisztis picsát fog ki szeretőnek, akkor már inkább belevághatott volna egy leszbikus kapcsolatba, mégiscsak újdonság:)
Ja és követelem a kezdő Agtha Christie személyiség helyett a Jókai személyiség visszatérését, különben kihegyezett modern versekkel fogok támadni!

dr. gernika 2010.07.27. 05:34:22

A pasi már nem csak töketlen túl sokat agyaló f*sz, most már paranoid is.
A megérzéseket a végén nem tudom vitatni, de az elszámoltatást az elején igen. Miért ne hagyhatna ott egy tizest ünnepek utáni bevásárláskor? Miért ne nézegethetett volna még kirakatokat a plázában a nő, miután bepakolt a kocsiba?
süti beállítások módosítása