A hitelei miatt hazudott nekem

2011. augusztus 15. 07:47 - Panni CsP

„Ahogy megérkeztem, bekapcsoltam a laptopot és már olvastam a levelét. Az eufóriából nagyon gyorsan lett mély szomorúság” - mai posztolónk szakít a pasijával, aki hiába küld már neki csokit meg virágcsokrot, úgyis a hátsó ülésen végzi mind. Új jelölt kerül a képbe, az ex pedig pedálozik, hogy visszahódítsa a nőjét. Megpróbálja magát visszakönyörögni, de nem sikerül neki, mert a lány teste-lelke már egy új pasié, akiért úgy rajong, mintha megigézték volna. Most megtudhatod, milyen az, amikor a hitelek közétek állnak.

 

A mi történetünk nem egy egyszerű eset, bár biztos mindenki ezt gondolja a saját életéről. 2009 tavaszán éppen szakításban voltam az akkori vőlegényemmel. Sajnos azelőtt 3 évvel meggondolatlanul és piszok fiatalon igent mondtam egy olyan embernek, akinek nem kellett volna. Én már 2008 nyár elején tudtam, hogy nem fogok vele oltár elé állni, de ezt csak egy jó félévvel később, idegroncsként lefogyva tudtam megmondani neki, ráadásul a névnapján. Nem terveztem meg előre, nem volt bennem semmi dac, csak éppen akkor és ott tört ki belőlem és egy olyan megkönnyebbülést adott, mint még soha semmi. Megcsaltam? Igen, nem is egyszer, de egy fikarcnyi megbánást sem éreztem miatta, mert már nem szerettem, nem is érdekelt, csak azt akartam, hogy menjen el.

Persze, volt ott minden, könyörgés, vagdalózás, fenyegetés, de nem engedtem. Boldog voltam, hogy végre szabad vagyok. Az egyetemi éveim végén jártam, fiatal voltam és élveztem, hogy tetszem másoknak is. Persze, próbálkozott: virágcsokrot küldött, cd-t, követett, ha mentem valahová, stb. Volt, hogy részegen felhívott (ami nem volt nála ritka, mármint, hogy a pohár fenekére nézett, persze csak „buliból”), de egyre többször jelent meg és próbált a lelkiismeretemre hatni, hogy nincs hova mennie, a kocsijában él, a munkahelyén zuhanyozik, stb. Egy ideig nem tudott meghatni…

Abban az időben regisztráltam egy társkeresőre, de semmi más nem volt bennem, csak a kíváncsiság. Egyik délelőtt, a társkeresőn böngészve megpillantottam egy képet. Elmondani nem tudtom, mit éreztem, csak azt tudom, hogy tudtam, hogy ha nem írok neki, akkor valamiről/ valakiről lemaradok. Elmentem az egyetemre, de egész nap arra vártam, mikor mehetek gépközelbe, hogy lássam írt-e, és írt… Váltottunk pár levelet, majd megadtuk egymásnak az msn címünket és folytattuk ott, majd pár nappal később telefonszámot cseréltünk. Semmi mást nem tudtunk egymásról, csak azt, hogy Ő a fővárosban, én vidéken, és hogy órákat tudunk telefonálni. Ez így ment hetekig, amíg végül meg nem beszéltük, hogy találkozunk.

Úgy volt, hogy ő lejön hozzám vidékre és én meg megszervezem a programot. Nagyon izgatott voltam. A nagy találkozás napján felhívott és elmondta, hogy a munkája miatt nem tud jönni, de majd a hétvége felé megpróbál elszabadulni, de később azt is lemondta. Nagyon csalódott voltam, mert már akkor megszerettem, pedig akkor még nem láttam, csak fényképen, de tudtam, hogy ő kell nekem. Megkértem, hogy ne hívjuk egymást és ne írjunk egymásnak. Nehéz volt. Még aznap jelentkezett az ex, hogy tényleg nincs hol laknia. Befogadtam, de kikötésem volt, hogy 2 héten belül albérletet kell keresnie, különben megy az utcára. Azt hitte, nyert ügye van, próbálkozott nálam, de nem jött neki össze. A szívem addigra másé volt. Egyik nap nem bírtam tovább és ovis módjára írtam Albertnek (hívjuk így) egy sms-t, de hogy ne legyen olyan direkt, úgy tettem, mintha nem is neki címeztem volna. 2 perc múlva már ott is volt a válasz. A fellegekben jártam és végig sms-eztük az estét. Végül megbeszéltük, hogy találkozzunk félúton egy másik városban.

Így is történt. Amikor megláttam még nem tűnt fel, csak amikor beültünk egy kávézóba. Az én hercegem egész idő alatt nem szólt egy kukkot sem, úgy kellett kihúzni belőle minden szót. Nem értettem miért viselkedik így, hiszen olyan sokat beszéltünk addig, nevettünk és akkor ott semmi, sőt majd hogy nem egy taplót láttam benne. Na nem kellett több, annak a randinak hamar véget vetettünk. Én csalódottan indultam haza, és még út közben megírtam neki, hogy akkor inkább hagyjuk…

Letelt a két hét, az exem nem akart mozdulni, jött az újabb sírás, de hajthatatlan voltam, mennie kellett. Aznap délután Albert írt, hogy szerdán jön, ismételjük meg a randit, hátha. Mondtam magamban, egye fene, veszíteni már nem veszíthetek semmit. Eljött a szerda és tőle ismét csak egy hívás jött. Nagyon szomorú volt a hangja és távolságtartó. Nem mondta meg mi a baj, mindig csak azt mondta, hogy az ő munkája ilyen, nem tud jönni…. mondtam neki, hogy ha nem jön ő akkor megyek én, mert ez nem állapot. Felmegyek hozzá, de a programot ő szervezi.

Alig vártam a hétvégét, suli után pattantam az autóba és indultam. Csakhogy jött egy hívás az ex-től. Menjek a munkahelyéhez, mert fontos. Elmentem - egy doboz csokival és egy virággal várt. Meg akart köszönteni névnapomon. Szuper, mondtam is magamban… elmondtam neki, hogy ettől a virágtól és a csokitól nem fog rendbe jönni köztünk semmi. Van az a pont, amikor az ember már nem tudja türtőztetni magát. Na, én elértem azt. A virágot és a csokit hozzám vágta, én pedig fogtam, bedobtam a hátsó ülésre és mentem Pestre.

Addig egyedül még nem voltam a fővárosban, így ahogy a határába értem hívtam is a hercegemet. Hamar megtaláltam és onnantól kezdve az övé voltam. Nem is hasonlított ahhoz az emberhez, akivel azelőtt találkoztam. Mosolygott, be nem állt a szája, beleesetem, végleg. Elvitt vacsizni. Volt ott gyertyafény és minden ami kell a romantikához. Vacsi után elmentünk sétálni, nagyon kis ügyetlenek voltunk. Annyira lehetett érezni a zsizsegést, a kölcsönös vonzalmat, de akkor sem mertünk egymáshoz érni. Találtunk egy padot, ahol végül elcsattant az első csók. Életem legjobb és legizgatóbb csókja volt. Amíg élek nem felejtem el. Későre járt és nekem még egy másik városba - ahol a szüleim laknak - kellett mennem. Így lassan elköszöntünk egymástól. A fellegekben jártam. Tudtam, hogy ez a SZERELEM.

Még párszor mentem én, majd jött ő, de egyik alkalommal elmondta, hogy 2 hétre el kell utaznia Németországba. Éreztem, hogy nehéz lesz, de nem tudtam mit tenni. Azt mondta, hogy kint él egy rokona, akihez kiviszi az Édesanyját, mert a rokon nagyon beteg. Nem tudtam lebeszélni, arról, hogy elmenjen. Megígérte, hogy minden egyes nap írni fog e-mailt, és felhív.

1 nappal az indulásuk után mentem a szüleimhez, izgatott voltam, mert kaptam az smst, hogy megérkeztek és hogy írt levelet. Onnantól kezdve nem volt nekem se ember, se Isten, tapostam a gázt, ahogy a csövön kifért. Ahogy megérkeztem, bekapcsoltam a laptopot és már olvastam a levelét. Az eufóriából nagyon gyorsan lett mély szomorúság.

Leírta, hogy rettenetesen érzi magát, de nem tud tovább hazudni. Elmondta, hogy Dániába ment, idénymunkára. Elmondta, hogy eszméletlen hitelei vannak, amiket a fizetéséből, már nem győz fizetni és hogy ezt ki kell pótolja. Egyből tiszta lett minden. Hiszen nem a munkája miatt nem tudott lejönni hozzám, hanem azért, mert nem volt már rá pénze és Ő ezt szégyellte. Mire a levél végére értem potyogtak a könnyeim. Visszaírtam neki , hogy nem az fáj a legjobban, hogy hazudott, hanem az, hogy olyan embernek tart, aki előtt szégyellte a helyzetét. Megígértem neki, hogy megvárom.

Így is lett. Nagyon lassan teltek a napok, de mindennap beszéltünk valamilyen formában. Megbeszéltük, hogy amikor ő hazajön, én ott fogom várni a kapuban. Úgy történt. Életemben nem voltam még olyan boldog, mint akkor. Eldöntöttük, hogy nem engedjük el egymást és mindent megbeszéltünk. Még abban az évben karácsonykor megkérte a kezemet és azt következő év őszén meg volt a lagzi. Hihetetlenül szeretjük egymást azóta is. Azt már tudom, hogy nincs olyan dolog a halálon kívül, ami elválaszthatna minket egymástól.

 

 
364 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr673154199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgenlandi opelos 2011.08.15. 15:31:49

@penelope garcia:
Mer' még nem kormoltak ki rendesen.

Hurri Kán 2011.08.15. 15:33:54

@phaszfej:
Te tényleg nem viccelsz... Megkérdezhetem, keresztapádat Robin Cook-nak hívták?

gfjfhj467676768 2011.08.15. 15:34:18

@phaszfej: Kimaradt az ebéd mellől a gyógyszered buzi :D

phaszfej 2011.08.15. 15:34:26

@penelope garcia: Mindenki annyit kap a faszból, amennyit megérdemel. Kinek fél perc, kinek fél nap.

kiraaaaa 2011.08.15. 15:34:44

@Fviktor76: én nem kötődöm így napokhoz. nem jelentenek semmi:)csak dátumok:)

phaszfej 2011.08.15. 15:35:42

@gyvy: Nincs keresztapám, mert nem hiszek az egyházban, csak a kurva istenben!

Szöszi 28 2011.08.15. 15:36:20

@gyvy: @gfjfhj467676768: Amúgy csak szólok, hogy konkrétan erre élvez, ha beszélgetünk vele:D Szóval ma szereztünk neki egy jó napot, végre volt erekciója, hosszú idő óta először, mert legalább a neten keresztül reagált neki valaki.

penelope garcia 2011.08.15. 15:36:26

@Burgenlandi opelos:

Ez még csak jól sem hangzik. Meg is hagyom neked.

gfjfhj467676768 2011.08.15. 15:37:07

@penelope garcia: olvastalak már máshol farokért vinnyogni téged te bájos negyvenes bálna :D

Burgenlandi opelos 2011.08.15. 15:37:12

@phaszfej: Tíz év kóma után a legkisebb gondom lenne az, hogy ki kit kúr. Nulláról kéne kezdenem a testépítést például.

gfjfhj467676768 2011.08.15. 15:38:28

@Kata1987: ha kelemen anna kiverhette a kutyája faszát akkor had elvezzen szavakon ez is :D

Hurri Kán 2011.08.15. 15:38:32

@Kata1987:
Persze, tudom, ebben teljesen igazad van... De látod, nekem nem fáj az, ha másnak is jó :DDD

phaszfej 2011.08.15. 15:39:01

@gfjfhj467676768: Bazmeg, ebéd se volt. Megette a kutya. Vagy elvitte a cica.

penelope garcia 2011.08.15. 15:39:15

@Kata1987:

Én meg szólok, hogy a figura nem csak egy nicket használ. :)

cyd 2011.08.15. 15:39:44

@penelope garcia: 50 perc? Ne viccelj! Több, mint egy órám volt.
@kiraaaaa: "...igencsak kevés a szűz 18-19 éves..." Szerinted?
@Köldökszösz (csodalampa): Neeeem szopatunk hombre! Már le lett írva.
@Kata1987: Ahogy elnézem valami sétszívott elbaszott elmebajossá kell válnom, aki azt hiszi magáról, hogy ő "Az élet, a világmindenség, meg minden..."

Hurri Kán 2011.08.15. 15:40:40

@penelope garcia:
Mikor épp melyik van kitiltva ;)

gfjfhj467676768 2011.08.15. 15:41:07

@phaszfej: Nem fértél a tálhoz a kutyáktól? :D

phaszfej 2011.08.15. 15:41:21

@Kata1987: Ti vagytok az én kis pornóbabáim. Forgatlak, gyömöszöllek, ütlek kedvemre, csak elélvezni nem tudok.

phaszfej 2011.08.15. 15:42:24

@cyd: Te vagy elmebajos, ha azt hiszed, te nem vagy a világmindenség és az örökkévalóság. Amíg ezt hiszed, életed a satan uralja, a stan beszél belőled és a seggedet is ő kurja meg.

Burgenlandi opelos 2011.08.15. 15:43:23

@penelope garcia: Fogalmazhattam volna Poppermüllercoelho stílusában is, de ez tőlem nem lenne hiteles. Így viszont bunkóságnak vetted, ezért egy homokszekszuálist kívántál ide a hátam mögé.

phaszfej 2011.08.15. 15:44:52

@gfjfhj467676768: Geci! Gyanús is volt, hogy milyen alacsony az asztal. De amúgyis szájjal eszem, mert egyik kezemmel állandóan a faszom verem, a másikkal meg a seggemet túrom. Csak úgy szakadnak ki seggszőrrel együtt a megszáradt szardarabkák. Tudod, úgy, hogy a szőr kiszakad az ánuszrózsádból és a kis szargalacsinba tapad. A legjobb a véresdarabkás. Annak jobb az íze.

phaszfej 2011.08.15. 15:46:14

@Kugeln - Rock me Amadeus: Nem vagyok impó, de a mennyei mannám kiáradásához egyszerre kell megkúrnom minden nőt a földön, egyidőben.

kiraaaaa 2011.08.15. 15:46:49

@cyd: sztem már nincs olyan kategória, hogy szűz 18-19 éves lány/fiú
(de azt nem tudom megállapítani, hogy jó vagy rossz ez)

phaszfej 2011.08.15. 15:48:00

@penelope garcia: én vagyok barbie83 is. igazad van. de hát bazmeg valamely értehetetlen oknál fogva az összes blogból örökre ki vagyok tiltva. érted? örökre. kaptatok ti már ilyen üzenetet?

Dökvín 2011.08.15. 15:48:11

@phaszfej: ja bocs, tévedtem, az akkor csak kisebbrendűségi komplexus :) vagy: annak álcázott impotencicus ;)

phaszfej 2011.08.15. 15:49:14

Hogy a legnagyobb ma élő klasszikust idézzem: "Büdös a lábam, szaros a seggem, ez a kurva mégis leszop engem."

summerstorm 2011.08.15. 15:51:05

látom itt ma nagy a buli :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.15. 15:53:21

@Kugeln - Rock me Amadeus: Szerintem inkább tizenéves lehet! Már csak a "geci" szó használatából kiindulva is.

@Kata1987: Azta! Hogy jöttél erre rá?

Minek etetitek? Még a végén itt ragad és dorombolni is fog!

summerstorm 2011.08.15. 15:55:19

@phaszfej:

baa+
eszeeem.....
a mai szintedre való tekintettel szeretettel küldöm... :)
www.youtube.com/watch?v=W-TFRodqAMk

Dökvín 2011.08.15. 15:56:03

@gyvy: az már csak úgy csendben dorombolgat :)

Szöszi 28 2011.08.15. 15:56:21

@Bundabandi: Én ennyit régen röhögtem, mint ma:D Egyelőre élvezem, de majd megunom, aztán nem beszélgetek vele:D

Madpapa 2011.08.15. 15:58:57

@mooon:): közel már a Mariana árok alja, de lehet megy ez még lentebb is....:-S

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.08.15. 16:04:46

@Kata1987: Akkor elég alacsonyan van a humorküszöböd! Ez nekem inkább szánalmas... :D

summerstorm 2011.08.15. 16:05:21

@Madpapa:

panni lassan linkeltethetné a lapot a legalja.hu-ra :D?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.08.15. 16:12:19

Kedves @bob1111: !

Kívánom, hogy ánuszgyűrűd táguljon oly mértékben, hogy egy MSZ EN 1089-3 szabvány szerinti gázpalack könnyed mozdulattal csusszanhasson végig egészen a gigádig.

Baráti ajánlatomat olvashatták.

Hurri Kán 2011.08.15. 16:14:31

@Köldökszösz (csodalampa):
Azt mondod dugja seggbe egy elefánt, érzés nélkül, szárazon, kőporos fasszal? :DDD

blah 2011.08.15. 16:16:38

ó anyukám, ilyen fiatalon mindig jön egy helyesebb pashee vastagabb buxával és nagyobb bránerral...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.08.15. 16:20:50

@gyvy: Tudod mit, egyszer élünk, legyen neki ATM egy elefánttal! :DDD

Hurri Kán 2011.08.15. 16:21:44

@Köldökszösz (csodalampa):
Legyen... Mondottam már, engem nem zavar a más bolgogsegge :DDD

Dökvín 2011.08.15. 16:23:50

@mooon:): ismerem az oldal atyjait, intézzem? :D

summerstorm 2011.08.15. 16:26:45

@Kugeln - Rock me Amadeus:

:DDDD
hát de hogy mulassunk, ha "egy igazi férfi az sohase táncol"
:DDDD
egyébként üzenem hogy fetrengtünk rajta a röhögéstől :)

summerstorm 2011.08.15. 16:27:26

de ahogy néztem, ezzel voltak még így egy páran...

summerstorm 2011.08.15. 16:37:03

na mivan :DD
megöltem a blogot?????

SciNu 2011.08.15. 17:21:59

@Burgenlandi opelos: Nagy szemüveg, fogszabályzó, vézna test, pattanások, nem úgy kezdtem a történeteim hogy "hétvégén úgy bebasztam", meg ronda vagyok.
A helyzet meg azóta sem változott csak most már nincs pattanás, fogszabályzó meg vézna test. De lúzer az maradtam. Meg bele is törődtem.

Netuddki. 2011.08.15. 17:57:36

Hüpi. Sajnálom aki végül elveszi...

Muha 2011.08.15. 18:39:16

nekem csak spórolt millijóim vannak.
nem tok ehhez hsz-ezni.

:D

Szöszi 28 2011.08.15. 18:49:19

@Bundabandi: Pontosan, de még fiatal vagyok, az úgyis mentség, majd 10 év múlva már biztos én sem tudok ezeken röhögni...

JOKKA21 2011.08.15. 19:42:50

"Azt hiszem méltó beszélgetőpartnere akadt Jokka-nak"
Igen, mert jól látja a dolgokat Phaszfej, bár szerintem a tizenéves lányok is ribik.De igaza van a huszonéves nők fogni akarnak mindenáron valami madarat, aki kinyalja a feneküket.

JOKKA21 2011.08.15. 20:12:00

Az ideális nő legyen domina.:D A sok álszent érdekből kedveskedő ribivel tele a tököm.

Muha 2011.08.15. 20:19:46

Szerintem az ideális nő legyen RABSZOLGA!
Úgyis MEGTILTOM neki, hogy PARANCSOLGASSON!
:D

Virgo1975 2011.08.15. 20:22:10

@cyd: nekem egyik exemnek se volt pénze:) legalábbis, nem túl sok, kettő meg kifejezetten csóró volt. na és?@Burgenlandi opelos: ilyet én is ismerek, a 160 cm, 47 kiló neki "nem vékony testalkat".

Virgo1975 2011.08.15. 20:26:15

@Burgenlandi opelos: szerintem a járás, evés, mosdás, stb. megtanulását is...

Szöszi 28 2011.08.15. 20:26:38

@Muha: Találtál már megfelelő nőt ilyen adottságokkal?:D

Muha 2011.08.15. 20:39:10

@Kata1987: hát, nem könnyű nekem, de már kifejezetten jó vagyok interjúztatásból.
A rutin meg az évek. Messziről megszagolom, hogy mi válik arannyá, ha hozzáérek. :D

Szöszi 28 2011.08.15. 20:46:22

@Muha: Megfogdoshatnál pár dolgot, hogy eladhassam:D

Muha 2011.08.15. 20:54:35

@Kata1987: cc, istenem. ezt sosem értettem. minek eladni azt, ami jó?
Az venni szokás. :D
a vackokat szórja ki az ember, pont mint a nőkkel is, amelyik vacak, azt kilapátolod, a jót meg be.
D:

ati2 2011.08.15. 21:01:31

@JOKKA21: A domina se rossz, de nem tudom mi bajod van azzal, ha ki kell nyalni a feneküket? A dominának is ki kell :)
Olvasd el inkább a könyveket amiket ajánlottam, és utána röhögj egy jót azon mit csesztél el idáig. Utána meg gyakorold a leírtakat, nem bánod meg.

Lencsi Lány 2011.08.15. 21:08:09

@phaszfej: "A hokizás a napom fénypontja."
Legalább ne lopnál Lester Bankstől...

Lencsi Lány 2011.08.15. 21:12:29

@phaszfej: tudtam, hogy te vagy barbie:-)Abból a mantrázós, spritiszta firlefrancból átjött...

Szöszi 28 2011.08.15. 21:19:51

@Muha: Arannyá változik amit megérintesz, én eladom és sok pénz lesz belőle. Ennyi:D Egy teherautó megérintésére gondoltam, abból elélek egy ideig:D

Muha 2011.08.15. 21:25:11

@Kata1987: én mondjuk egy kombínóra gondoltam, de ha elég lesz egy IFA is, hát legyen. Megteszem.
De csak mert a múltkor megtörtént velem, hogy vettem magamnak egy magánrepülőt, de beleültem és arannyá változott, s nem tudtunk felszállni.
Úgyhogy mivel megértelek, ezért megteszem. :D

JOKKA21 2011.08.15. 21:28:54

@ati2: Hol lehet beszerezni vidéken a könyveket?Alexa?Libri?

Szöszi 28 2011.08.15. 21:35:22

@Muha: Köszönöm:D Egy kívánágod lehet érte cserébe, ha már ilyen rendes vagy:)

JOKKA21 2011.08.15. 21:37:50

@Kata1987: Én a helyében azt kérném, hogy hozz egy sört és ne állj a tv elé.

JOKKA21 2011.08.15. 21:39:06

@Muha: Mind az, konyhába zárva kell őket tartani.:)
@ati2: De a dominát nem kapja meg bárki, mint a ribiket és ők igazi nők nem úgy, mint a sok cidagép könnyűvérű dög.:)

Muha 2011.08.15. 21:41:48

@Kata1987: korlátlan kérést is lehet kérni, vagy az túl gyerekes? :D

@JOKKA21: Ez kiváló ötlet. :D

Szöszi 28 2011.08.15. 21:47:49

@Muha: Ööö...Hát lásd be, ez azért nagy hatással lenne az életemre, mondhatni fel kellene azt adnom...Mivel azt kérnéd, hogy minden nap mosgassak, főzzek, vásároljak, takarítsak nálad. És a saját életemre már nem maradna időm:D De, ha naponta csak egy kívánságod van, akkor úgy működhet a korlátlanság:D

Muha 2011.08.15. 22:04:27

@Kata1987: Velem lehet alkudozni.
Ez így elfogadható számomra.
:D

Szöszi 28 2011.08.15. 22:11:07

@Muha: Rendben, megegyeztünk:D Ha megvan az arany teherautóm, jöhetnek a kívánságaid is:)

dr. gernika 2011.08.15. 22:34:34

Komolyan egész délután etettétek a trollt?
Nézzetek már ki az ablakon, telihold van...

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hát a ronda azért túlzás.

Muha 2011.08.15. 22:42:13

@Kata1987: Az a baj, hogy valamivel motiválni kell egy muhát, mert hamar ráun, ha csak gürcöl meg melózik, de nem kap semmit. :D

cyd 2011.08.15. 22:53:55

@gernika: Volt. Szombaton. Már fogyóban van :)

kovászosUbukla 2011.08.15. 23:11:23

Ezt a dajkamesét volt itt olyan aki beszopta?

kovászosUbukla 2011.08.15. 23:15:15

de azért ha bármi valóságalapja van ennek a maszlagnak, és nem pannika rémálmodta egy lemerült-vibrátoros éjszakán mikor nem számíthatott tárgyi segítségre a nemi feszültségei levezetésében, akkor sincs ekkora faszláma mint az ilyen aki fél évet szopatja magát mire ki tud bökni egy bocsika, de nem kellesz sort. Igaz-e pannika?

dr. gernika 2011.08.15. 23:22:08

@cyd: Mindegy, jó kerek, ilyenkor felforr a holdkórosok agyvize. :)

JOKKA21 2011.08.15. 23:35:34

@kovászosUbukla: Amekkora buta libák a nők én kinézem belőlük, hogy mégis van ilyen picsa.

cyd 2011.08.15. 23:57:52

@gernika: Az ilyen arcoknak szerintem nincs szükségük katalizátorra :)

Joe69 2011.08.16. 00:07:11

Végzös egyetemistákban erös vagyok, mármint sok sorsot látok. Tipp: posztoló falusi vállalkozóék jótanuló kislánya, az elsö a családban, aki egyetemre került. Kap a segge alá anyuéktól egy kigányolt régi kiskocsit hogy tudjon gyakran hazajárni kajáért és az utasítást: férjhez köll ám menni ! Csakhát csajszi kissé bálnajellegü, kisebbrendüségi komplexusokkal terhes. Vagy esetleg épp ellenkezöleg, túlértékeli magát. Ezért marad az érettségi táján falusi buliban felszedett síkbunkó töklúzer pasija, merthogy pasinak annak köll lennie, nehogy lesajnálják a többiek. De legalább így nem kurvul el, másrészt a tanulással foglalkozik. Aztán államvizsga-évben, amikor már ráér, ezerrel azt csinálja, amit a hozzá hasonló vidéki csajok : felszedni akárhogy valami városi pasit, ne kelljen visszamenni a faluba.

A jobb csajok ilyenkor rakás pasit futtatnak párhuzamosan,ezzel verik szét a laptopjukat, célpontok az idösebb pasik, azoknak jól használható eröforrásaik vannak és gyorsan össze lehet velük jönni.

Posztolónknak azonban egy gátlásos és hazudós lúzer jutott, ami szerintem a zsák a foltját esete, mert ö is gátlásos és hazudós, hiszen tartotta a régi pasit is. Viszont addig nem lúzer, amíg anyuék adják a segge alá, ami kell. Bocs, a seggük alá.

dr. gernika 2011.08.16. 00:12:05

@cyd: Mi már régóta ismerjük szakítósról. Holdtöltekor aktívabb.

ati2 2011.08.16. 08:53:48

@JOKKA21: A libriben biztos, meg a trivum kiadó oldalán is postával.
www.libri.hu/talalati_lista/?text=mars+%E9s+v%E9nusz&x=0&y=0

Pippa eeesssz 2011.08.16. 11:17:32

@Joe69: Szerintem: 1. ha egy pasi csinálta volna ugyen ezt, akkor ő lenne a minta hím.
2. mi van, ha suli mellett dolgozott?
3. honnan tudod, hogy nem második diplomáját csinálta?
4. Lehet, hogy az ex bele puhult a kapcsolatba és baszott rajta javítani?
Lehet, hogy a csaj elhúzta a dolgot, de lépett. Sok boldogságot nekik.

phaszfej 2011.08.16. 14:49:41

@Lencsi Lány: nem tudom, ki a csávó, nem szoktam olvasni. unalmas és fárasztó.

bohuš 2011.08.16. 18:16:22

Azért jó ilyen történeteket olvasni, mert az ember mindjárt másképpen néz a körülötte levőkre; a legostobább, legidegesítőbb ismerősöm is tök okosnak tűnik emellett a csaj mellett. Mondjuk ő is zseni lehet, mert már túl van az egyetemen, az írása alapján meg kb. 15 éves körül van.
És tanultam egy új szófordulatot: "az akkori vőlegényem"... :-)

Nati Walter 2011.08.16. 21:50:52

Joe gratula...ezt tényleg összefoglaltad....nagyon sok igzság van benne..és tényleg ilyenek a vidéki csajok...pl 32évesen egyetem elött is...

Mikrobi 2011.08.18. 07:24:38

Ó, és még csak első randis szex sincs benne!
süti beállítások módosítása