Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hármas szex igazi önbizalom-tuning volt

2011. október 20. 07:52 - csajokespasik

„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az ilyesmi mennyire fel tudja rázni az embert. Ugyanis az élmény hatására az önbizalmi válsága szertefoszlik és rájön arra, hogyha egy csaj nem hányja le szex közben, sőt, egyenesen kívánja, akkor mégis van még remény egy bombanőre. Igen ám, de van még egy feleség is a képben, akit posztolónk nem szeretne átvágni. Pedig gondolkozott már szeretőtartáson, swingerklubon és k*rvázáson át a válásig mindenen. Azon töpreng most, hogy van-e remény feléleszteni a házasságát vagy csak a válás maradt?

 

Helló! Mindig is a 30-as nőket kedveltem, már 20 évesen is. Sajnos ez most 45 évesen is így van. Ez okozza az összes problémámat. 20 éve élek együtt a feleségemmel, aki egy évtizeddel idősebb nálam. Nem egy lángoló szerelem, talán sosem volt az, de jó barátok vagyunk, jól megértjük egymást. Gyereket nem akartunk, tehát eddig nem az tartotta össze a kapcsolatunkat. Sok minden nem történik velünk már, afféle állóvíz kapcsolat ez, szex hetente rutinból, hétvégén takarítás. Néha szeretem ezt a nyugalmat, máskor zombinak érzem magam. Tudni kell azt is, hogy árva vagyok, ezért a szülői szeretetet nem tapasztalhattam meg, ennek biztos, hogy volt köze a választásomhoz is. Talán ezért is szenvedek ebben az elidegenedett nyugati társadalomban, ahol nagy baráti közösségek helyett kis zárt egységek vannak, ezért az ember sokkal kevesebb szeretetet kap. Valószínűleg egy hippikommunában vagy egy polyamory felállásban érezném igazán jól magamat. De még egy dél-amerikai vagy arab társadalmi közeg is vonzóbbnak tűnik innen nézve.

A negyvenedik születésnapom nem telt túl jól, elkezdődött a mid-life crisis. És azóta sem múlt el. Aki olvasott már róla, az tudja, hogy ez a mindent megkérdőjelezés időszaka. Amíg huszonévesen hízelgő volt, hogy egy 30-as nő vonzódik hozzám, most már egyre jobban zavar a korkülönbség, és az se segít, hogy a feleségem felszedett 20 kilót. Olyan hülyeségeken kezdtem például matekozni, hogy „ha most találnék egy nálam öt évvel fiatalabb nőt, az 15 év nyereség, majdnem annyi idős lenne, mint amikor megismerkedtünk, újrakezdhetném az életemet”. Vágyakozva nézegetem a csinos 30-as nőket az utcán, étteremben, társaságban. Úgy érzem, sorra érnek a veszteségek, elvesztettem a saját fiatalságom, a feleségemét, az ő szépségét, az egészségem se tart már sokáig. Hogy innentől már csak egy nagy lejtő az egész, halálvárás.

A problémát leginkább önbizalomhiánnyal és a magam ijesztgetésével kezeltem eddig: „20 év után azt se tudnám, hogyan kell egy nőt megszólítani; hol lehet egyáltalán ennyi idősen ismerkedni; 95% hím ivararányú munkahelyen dolgozom, semmi esélyem; sose találtam meg a hangot a nőkkel igazán; 35 éves, elvált nőknek kisgyereke van és én nem akarom más gyerekét nevelgetni; részegen lefektethető Sziget- és diszkócicák nem érdekelnek; egyáltalán ki találna engem vonzónak.” - És így tovább, nagyon kreatív tudok lenni, ha negatívumokat kell valamiben találni.

Jól felépített védőbástyáim egy részét tájfunként söpörte el egy esemény a múlt hónapban. Egy jóbarátomat látogattam meg, és ott is aludtam, mert messze laknak. Okos, modellszépségű 35 éves felesége mindig nagyon tetszett, két gyerek után is tökéletes alakja van (nem a hormonok beszélnek belőlem, tényleg). Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte. Rám mászik és szenvedélyesen megcsókol. Valahol itt értettem meg, hogy mit is jelent pontosan az a közhely, hogy „azt hittem, álmodom”.

Régebben beszélgettünk már hármasról, húztuk egymást, de nem túl komolyan. (Másnapra kiderült, hogy a férje most se gondolta azért teljesen komolyan a dolgot, kicsit meglepődött, amikor felébredve nem találta a feleségét ott, ahol lennie kellett volna. :) ) Ez nem egy szexblog, szóval a továbbiakat a képzeletetekre bízom, de a lényeg az, hogy kettesben, majd később hármasban (igen, végül megtalált bennünket :) ) fantasztikus órákat töltöttünk együtt. Egész éjjel nem tudtam aludni az adrenalintól, másnap 5 centivel a föld felett jártam és nem bírtam letörölni a vigyort a képemről.

Az érzelmi vihar kicsit később ütött be, amikor haza kellett indulnom. Olyan szomorúság fogott el, mint még soha. Legszívesebben odaköltöztem volna hozzájuk, hiába tudtam az eszemmel, hogy én csak az életük legjobb részébe láttam bele és hogy az élet nagy része unalmas rutin vagy hogy egy ilyen hármasban a „harmadik” az csak a biovibrátor szerepét tölti be és mennyire megdöbbennének, ha felvetném ezt. Tudtam azt is, hogy ezt az egész vihart a hatalmas különbség okozza a jelenlegi lapos életem és az itt eltöltött éjszaka között, de ettől még kikapcsolni nem voltam képes.

Egyszerre felerősödött az összes krízistünetem, ráadásul az önbizalommal kapcsolatos érveim is odalettek. Akkor mégiscsak lehetne nekem is ilyen nőm? Ehhez már az is elég lett volna, ha a csaj nem hány le szex közben, de ennél azért sokkal jobb volt, hatalmasakat élvezett velem ő is, éreztem, hogy izgatónak talál. (Amiből szintén nem lehet következtetéseket levonni, pillanat heve, meg ilyenek, tudom, tudom. De legalább józan volt. :) )

Azóta eltelt egy hónap, és a helyzet nem sokat javult. Állandóan azon jár az agyam, hogy mit csináljak, hogy visszakapjam azt az érzést, amit akkor éreztem: hogy élőhalottból újra élővé váltam. A szeretőtartástól a swingerklubon és kurvázáson át a válásig minden felmerült már, ezek között körözök fáradhatatlanul. Nem segít az sem, hogy folyton ilyen esetekről írnak pl. a Nők Lapjában is (Kepes András 61 éves, most születik gyereke 30-as feleségtől; 56 éves férfi stroke után elhagyja az őt fáradhatatlanul ápoló feleséget mert beleszeret a 30-as nővérkébe, hogy csak az utolsó hónap cikkeit nézzem) és nem is ítélik el az ilyen férfiakat. Ettől én lúzernek érzem magam.

Józanabb pillanataimban tudom, hogy a kapcsolatom felrúgása még akkor is nagyon sok fájdalommal járna, ha utána jól alakulnának a dolgaim. Meg lehet az egésznek baromi rossz vége is, hogy évekig szenvedek netes társkeresőkön, nem jön össze semmi, ezért egyre görcsösebben próbálkozom, amitől persze még kevésbé sikerül. Vagy elkap a szerelem, rózsaszín köd és utána kiderül, hogy nem bírjuk elviselni egymást és elvesztek újabb 2-3 évet, akár többször is. Annyiféleképpen elromolhat a dolog.

Ha rossz kapcsolatban élnék, egyszerű döntés lenne, hogy mit csináljak: válni kell, mert ennél csak jobb lehet. De egy közepes kapcsolatban élve, már nem olyan egyszerű a választás. Meg ilyen lelkiállapotban eleve tilos nagy döntéseket hozni, tudom jól. Meg kellene beszélnem a feleségemmel is az érzéseimet, akár elmenni párterápiára, de nem akarom megbántani, nem tehet az egészről. A tanácsadók ilyenkor azt mondják, próbáljuk megújítani a kapcsolatot valamivel, irányítsuk át az energiákat a jelenlegi kapcsolatra és egyéb marhaságok, amiket mondani könnyű, de megtenni már nem. Szóval elég tanácstalan vagyok. És mivel egy férfinak 60-70 éves korában is vannak vágyai, sőt sokan termékenyek is, attól félek, hogy a kétségek soha nem fognak megszűnni, ha együtt maradunk és így kell leélnem hátralévő életem nagy részét. Ami nem lesz hosszú, mert ha ez a lelkiállapot sokáig tart, biztos, hogy belebetegszem és elvisz valami rák.

 

 
1011 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr153316703

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sosem volt neki igazán jó senkivel az ágyban 2011.10.20. 12:04:15

Nem tudom, lehet-e itt szexuális kérdést is feltenni? Van egy barátnőm, már fél éve járunk. Az a gond hogy ez amolyan féloldalas kapcsolat, mert szex az nincs benne. Azt hittem azért, mert szűz lehet. Mikor megkérdeztem elmondta hogy nem az, csak so...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2011.10.20. 16:51:36

@michaela77: Tegnap bekenegettem feszesítőkrémmel. :))

michaela77 2011.10.20. 16:53:21

@gernika: inkább nem akarom tudni melyik részét:DD
Amúgy kaptál azóta olyan mellfeszesítőt, amit mondtam?

Чапаев 2011.10.20. 16:55:28

@A polcfúró: Egy kikötés kevés, legalább két helyen kösd ki! :D

Чапаев 2011.10.20. 16:56:39

@Nathan D'Xantine: Nem is tudtam, hogy Dzsámáikába' is dívik a tortilla-tekercs! ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:56:48

@KovA: Igazad van. Írhatna néha magáról egyes szám harmadik, különösen hangsúlyos esetekben többes szám első személyben is!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:58:21

@Чапаев: Ez azért lehet, mert nem nézel rendszeresen "Így jártam anyátokkal"-t... Pótold! :-)

KovA 2011.10.20. 17:01:28

Tanács:
Előbb döntsd el mi helyes és mi érték... (segítek: ne tégy mással olyat amit magadnak nem kívánsz, viselkedj úgy ahogy szeretnéd, hogy veled viselkedjenek.)
Miután eldöntötted, mi helyes és mi nem - találd meg abban a boldogságodat, hogy azt teszed - örülj, ha sikerül amennyire sikerül.
Ha ez nem tesz beoldoggá az a te hibád - és addig kell változnod, amígcsak nem sikerül.

Különben boldog nem leszel és sok boldogtalanság forrása leszel.
Az önzést jóllakatni nem lehet - minél többet eteted, annál nagyobbra hízik.

jadu 2011.10.20. 17:03:52

próbálom időrendben...

@Muha: ja... nagyon ropi :)

@Dövan: oké 1000 már egyikünknek sem lesz (ne is legyen :P)

@A polcfúró: azért nem, mert nem tudtam. Most már viszont pótlom :p. ki leszbi? Kytiának meg kifejezetten azért, mert ő is 20on éves, az ő példái nem relevánsak ebben az esetben. Mi könnyen/könnyebben kiléphetünk egy kapcsolatból, rajtunk nincs olyan felelősség és teher még, mint egy házas emberen. Tudom, h nem azt írta, h dobbantson ez a balfék, hanem először jöjjön tisztába a dolgaival és lépjen. De amikor a saját példájára hivatkozik, az nem helytálló ilyenkor. Ezért írtam csak neki, mert csak ennyit akartam közölni.

@Kytia: utólag is bocsi a hangnemért... igen, érezhetsz hasonlóképp/ugyanúgy, csak amit már fentebb említettem, te még "könnyen beszélsz" s ez így van jól.
Most akkor kapok verést? XD

KovA 2011.10.20. 17:10:04

@Nathan D'Xantine: Többeket érintő dolgokban ne csak magában gondolkodjon és írjon az ember.
Ez egy önmagára beszűkült látás a "nekem is ilyen nőm" is csak egy eszköz a vágyak kielégítésére - hogy én mi lennék/vagyok valakinek - sehol az egész gondolatmenetben. Meg a feleségéről sem, hogy azzal mi lesz és neki mi (nem) volt - ami (még) lehetne.
Szerzésről, birtoklásról, önzésről szól az egész.

dr. gernika 2011.10.20. 17:13:01

@Köldökszösz (csodalampa): Gyanúsan magyaros a csaj vezetékneve.

dr. gernika 2011.10.20. 17:13:50

@michaela77: Nem. :( Sunfleur márkát vettem a témában.

HelloDoggy 2011.10.20. 17:20:04

@gyvy: Blokkolnám a hölgyet.

vayven 2011.10.20. 17:35:08

Szerintem felesleges pálcát törnünk a poszíró felett. A mai világban ki tud előre 20-30 évet megtervezni? Amikor elvette az asszonyt hozott egy döntést, lehet téveset. És akkor mi van? Miért ne dönthetne másképp, miért kellene valakinek megmaradni egy állóvízszerű kapcsolatban? Más kérdés, hogy a posztíró meglehetősen bizonytalan, és nem akarja a biztosat a bizonytalanért lecserélni, ugyanakkor számos embert ismerek, akik döglődő kapcsolatban élnék, és mégsem lépnek semmit. A kényelem, a megszokás nagy úr, és lépni nagyon nehéz.
Az asszony oldalát nem nagyon elemezte senki. Én inkább maradnék egyedül, mint egy olyan kapcsolatban élni, ahol a párom már nem szeret, és másban gondolkodik.
Szerintem mindenképpen beszélnie kell a posztírónak az asszonnyal, mert ennyivel tartozik neki. El kellene mondani a gondját, baját, még az is lehet, hogy az asszony partner ebben.
Én biztosan tudni szeretném, ha párom már nem velem, hanem nélkülem gondolkozik, még akkor is ha nem lép konkrétan. Megérdemli (a posztíró levele alapján, nem tűnik egy házisárkánynak), hogy neki is legyen esélye olyan párt találni magának a későbbiekben, aki szereti.

Hurri Kán 2011.10.20. 17:49:39

@jadu:
Minden megoldható. ;-)

@HelloDoggy:
Hajrá.

dr. gernika 2011.10.20. 17:51:07

@HelloDoggy: Az agya igen. :)
A vezetékneve alapján meg magyar. :)

Jozeph Pelikahn 2011.10.20. 17:51:30

Ezért kellene elismerni és elfogadni a kurvázás intézményét minden feleségnek. Nem szerelemért megy oda a férfi, csak élni egy kicsit.

tizennegy 2011.10.20. 18:00:32

@duveen: "Miért ne dönthetne másképp, miért kellene valakinek megmaradni egy állóvízszerű kapcsolatban?"

Döntsön persze, az nem kérdés hogy le kell koccolnia.
A gond inkább az, hogy óvodás szinten gondolkozik, így soha nem fog bombanőt találni magának.

Jazzzer 2011.10.20. 18:07:34

Posztoló ott csinált hülyeséget - feltéve, hogy nem hivatásos trolletető-hirdetésbevételmaximalizáló szakember -, hogy egy olyan fórumon panaszkodik, ahol a rangidős troll is maximum egy nagycsoportos óvodás empátiaszintjével rendelkezik. Keress olyan helyet, ahol 40-esek vannak, mindjárt többen fogják érteni a problémádat.

Ti meg tökéletesen alátámasztjátok azt a közvélekedést, hogy a huszonéves csajok csak dugni jók, aztán nyugodtan ki lehet őket dobni, fel se veszik, nincsenek érzéseik. (Tisztelet a néhány kivételnek, Kytia párja például igen szerencsés ember.)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.10.20. 18:10:27

az a baj, hogy egy görény vagy, ez erősen átüt a történeten...

vayven 2011.10.20. 18:12:38

@Jazzzer: Lehet, hogy csak egy kis lökés kellene neki.
20 év nagy idő, és nem tűnik tapasztaltnak a félredugás tekintetében. Ráadásul a kapuzárási pánik miatt annyi önbizalma sincs, mint egy óvodásnak.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 18:22:36

@Jazzzer: @Jazzzer: "Keress olyan helyet, ahol 40-esek vannak, mindjárt többen fogják érteni a problémádat."

Szerintem nem ezzel és nem az empátiával van a gond. Csak a magam nevében beszélhetek, de én csak szórakozni járok ide. Kurvára nem értem, ha valakinek ilyen gondja van, miért baromkodó nickekkel osztja meg. 
Én kikapcsolódni járok ide... Gondom akad elég nekem is... 
Ha valaki az interneten posztol egy csajok és pasik elnevezésű szaros blogon... Nem is érdemel többet!
Komoly gondokkal, forduljon komoly emberhez!
És elég bunkóság részedről ily módon minősíteni a lányokat. :)  (mondjuk én nem veszem fel, me' má' nem vagyok 20)

Bírom, h itt okos emberek nick mögött baromkodó embereket h elítélnek! 
Ez egy játék, amit egyesek kibaszott komolyan vesznek! 

Hmm, és látom délutánra bejelentkeztek a hülye faszok... Ehh!

HelloDoggy 2011.10.20. 18:31:15

@gyvy: Telcsiszám?

@gernika: Csak fura volt, hogy nem emelted ki.

"A bipoláris zavar a teljes népesség kb. 1%-át érinti, így egyes becslések szerint Magyarországon 100 ezren, az Amerikai Egyesült Államokban mintegy 3 millióan szenvednek e betegségben." - Wiki, a barátnőm

Itthon még megúszhatta volna...

@Jozeph Pelikahn: Kicsit segítsen be a házimunkába József, ekkor a feleségének lesz energiája önre, a kurvákra szánt pénzből pedig vigye el egy kicsit kikapcsolódni. Ezt gyakorolja 1-2 hetente és a házirobot helyett visszakapja azt a szeretett nőt, akit egykor nőül vett.
Gud lákk!

jadu 2011.10.20. 18:34:39

@Jazzzer: lol most komoly? Mit vár az, aki ide ír? Majd mások megoldják helyette a problémáját? Ugyan, akkor menjen egy drámacsoportba.

@Picicsibe: pontosan :)

jadu 2011.10.20. 18:36:35

@gyvy: egy seggrepacsiban benne vagyok XD

Hurri Kán 2011.10.20. 18:37:25

@jadu:
A semminél ez is több :P

A polcfúró 2011.10.20. 18:42:16

@jadu: És még az hiszed máris kaphatsz verést? Ugyanmá...azt ki kell érdemelni!

@gyvy: Hihetetlen alak vagy! mennyé jaduzni... XD

A polcfúró 2011.10.20. 18:43:25

@jadu:@Picicsibe: éppen ezért tök fölösleges itten reagálni a posztokra, max 2 mondat, azt csevej...

Hurri Kán 2011.10.20. 18:43:42

@A polcfúró:
Most vacsizni megyek, aztán folytatom a robotolást... Sose végzek. Szegény én.:( :DDD

Hurri Kán 2011.10.20. 18:44:44

@A polcfúró:
Igazából ezt tesszük... reggel 10 után már nem igazán illik a posztról beszélni. :D

jadu 2011.10.20. 18:45:09

@gyvy: egyelőre több nem lehet... papírtigris vagyok...félek a véraláfutásoktól...az újoncoknak ez a sorsuk, ugye? :p

A polcfúró 2011.10.20. 18:46:35

@Muha: Rendben kedves, tőled még ez is ajándék! :)

@Чапаев: odafigyelnék erre, ha nem dobott volna a kedves! De hát ez van! :D

A polcfúró 2011.10.20. 18:50:03

@gyvy: Mi igen, de nem mindenki! Há mé írod le éppen azt amit most mondok??? Nem értelek én ma, mennyé dolgozzá, másra úgy sem vagy jó ma! ;-) :P :D

Szöszi 28 2011.10.20. 18:54:55

@Kytia: Pacsi! A magas pasikkal vigyázni kell:D

A polcfúró 2011.10.20. 18:58:20

@jadu: Ne is törődj vele, ennek csak a kettőnk közötti kommunikációban van értelme....

;-)

Hurri Kán 2011.10.20. 18:59:12

@jadu:
Majd kesztyűt húzok, úgy nem lesz véraláfutás. ;-)

@A polcfúró:
Mégis mi alapján feltételezed, hogy más napokon jó vagyok egyáltalán bármire is? :D

A polcfúró 2011.10.20. 18:59:38

@Kata1987: Most jöttél vissza? Ez órákkal ezelőtt volt! Na ehhez nem csatlakozhatom, nekem bejönnek a magas pasik! ;-)

csiribi (törölt) 2011.10.20. 19:00:14

Most te hívd meg a barátodat hozzátok, mondd el a feleségednek, hogy viszont látogatásra érkezik és ő az első az este folyamán. Majd ha meglátod a barátod farkát a feleséged szájában, valszeg megváltoznak az "érzéseid":)

jadu 2011.10.20. 19:04:08

@Kata1987: ez így van...

az edzőterembe, ahova járok, nem jár sok magas pasi, de az a kevés nagyon jó a szemnek csak ne szólaljon meg XD

jadu 2011.10.20. 19:09:49

@gyvy: a kesztyű olyan doktoros...félelmetes steril XD Vagy box-kesztyűre gondoltál??

Hurri Kán 2011.10.20. 19:10:51

@jadu:
Nem, olyan fekete, szegecses bőrkesztyűre. :D

A polcfúró 2011.10.20. 19:11:45

@gyvy: Megérzés és tapasztalat. A mai napig helyesen tudtad értelmezni a bejegyzéseimet, ez ma elpárolgott! Tudsz csinálni nyúlkaját, meg vaddisznót is gondolom és tudsz gyűjteni paprikát...hát ennyi amit biztosan tudok h. tucc! :D

Hurri Kán 2011.10.20. 19:13:52

@A polcfúró:
Ezt is nehezen, szóval baromira össze kell hozzá szednem magam. :D
Az van, nem tudok többfelé figyelni, de én legalább bevallom. :D

jadu 2011.10.20. 19:14:35

@gyvy: jaj...hello szivi ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 19:15:00

@jadu: Az még csak hagyján lenne, de az én faromat pásztázzák az öltözőben.

A polcfúró 2011.10.20. 19:15:23

@gyvy: Nem lényeg, ne is figyelj rám... (orrfelhúz!)

Hurri Kán 2011.10.20. 19:16:49

@jadu:
Jó lesz, ne aggódj... :DDD

@A polcfúró:
:PPP
Mondtam már, sajnálatos módon senki nem végzi el a munkámat helyettem... és sajna határidő van...:(((

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 19:21:51

@gyvy: És te mégse dolgozol! Hajj, így nehéz lesz... ;)

jadu 2011.10.20. 19:21:52

@Köldökszösz (csodalampa): lol ha pasi vagy, ne csodálkozz ha megpaskolják majd...és örülj ha nem zuhany közben teszik majd ;)

Hurri Kán 2011.10.20. 19:23:44

@Picicsibe:
Vacsoraidő még a rabszolgáknak is járt az ültetvényeken. :P

A polcfúró 2011.10.20. 19:25:04

@Köldökszösz (csodalampa): Eddig gondolkoztam, h sértésnek vagy bóknak vegyem-e ezt a beszólást a szmájlik ellenére. Aztán úgy döntöttem, h bóknak veszem, éljen az EGO! :) Szal köszi drága! :)

A polcfúró 2011.10.20. 19:27:37

@gyvy: Így jártál... :P Már értem h az otthoni piszkos munkát is miért mással akarod elvégeztetni! De nekem csak polcfúrásra van képesítésem! :P

Hurri Kán 2011.10.20. 19:28:52

@A polcfúró:
Ha van, aki megcsinálja, miért végezném én? :DDD

A polcfúró 2011.10.20. 19:31:09

@jadu: Ez a legszebb általánosítás a mai napon!
Az egyik legokosabb, legkedvesebb, legérzékenyebb mégis legférfiasabb pali akit ismerek 190 cm körül van. Engem meg nem győztök! :)

jadu 2011.10.20. 19:31:13

@gyvy: aha, nem aggódom. Nem aggódom? Jó ha tudod, hogy csaj létemre gyúrok :p (bár igaz, nem dagadok a hatalmas izomkötegektől... XD)

Hurri Kán 2011.10.20. 19:33:02

@jadu:
Akkor te fél kézzel eszed a dobostortát? Ennek a fele sem tréfa. :D

jadu 2011.10.20. 19:33:50

@A polcfúró: és ő is edzőterembe jár? Azok a magas pasik, akik az "én edzőtermembe" járnak... nagyon ne szólaljanak meg.. mert vagy sikítok a nevetéstől, vagy ezerrel facepalmolok, s súlyzóval a kezedben ez igen veszélyes XD ettől függetlenül nagyon szexik... de hát a külső néha kevés :p

jadu 2011.10.20. 19:36:27

@gyvy: azt nem.. de a félzsíros túrót simán XD de csak este :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 19:39:49

@jadu: Az még nem történt meg. Valahogy nem műfajom a homoerotikus törcsivel seggrepacsi. :D
Ez a hátránya a wellness termeknek, kevesebb a hárdkór figura.

@A polcfúró: És az optimizmus! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 19:41:43

@jadu: Csak hobbi, vagy versenyre is készülsz? Milyen kategória?

jadu 2011.10.20. 19:44:16

@Köldökszösz (csodalampa): és a szauna? oh hogy én miket láttam már.. szegény fejem... és még mondják, h nincs sok meleg... ja, csak biszex? :p
egyik bulin, egy csaj megkérte az épp vele flörtölő srácot, h csak akkor csókolhatja meg, ha a srác lesmárolja a haverját (pasixpasi)... ha nem előttem zajlik le, el sem hiszem... nekem erre nem nedvesedik a bugyim, pedig fiatal vagyok még :(

jadu 2011.10.20. 19:48:38

@Köldökszösz (csodalampa): egyelőre tömegnövelés amit csinálok... mert eddig csak aerobicoztam...

jadu 2011.10.20. 19:51:39

@gyvy: délután speciális fehérje shaket kapok ;) lol... a pasikám így hívja :D jáj de nem szabad ilyeneket írni..ez nem egy szexblog...kivéve ha hármasban csinálják :D

Hurri Kán 2011.10.20. 19:53:29

@jadu:
szívószállal fogyasztandó? :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 19:54:53

@jadu: Broáf. Beteg emberek vannak. És szerintük ez még vicces is, meg szórakoztató.
Attól hogy fiatal vagy, még nem kell feltétlenül idiótának is lenni! :D

Ajánlom a cottage cheese-t. Alacsony a zsírtartalma. Gondolom a túrót csak esti lassú fehérje gyanánt eszed.

jadu 2011.10.20. 19:57:33

@gyvy: shalalala ;) (a baj, h vizuális típus vagyok.. s most elképzeltem egy bréből kiálló szívószált..ááá ez még nekem is fáj XD)

jadu 2011.10.20. 19:59:04

@Köldökszösz (csodalampa): pontosan :) lefekvés előtt egy kis fincsi túró, h reggel is fitt legyek, néha megspékelem egy kis zabpehellyel.

Hurri Kán 2011.10.20. 19:59:20

@jadu:
Izé... bioszívószál. :D

jadu 2011.10.20. 20:04:48

@gyvy: lol... bioszívószál... XD

jadu 2011.10.20. 20:09:08

na jó, lassan elteszem magam... még muszáj tanulnom :( holnap zh... nem lehetne átugorni ezt a sok szrt és megkapni a papírt???... aztán jön két év plusz szívás, h mester lehessek XD hurray

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 20:45:32

@A polcfúró: oké megvan a gin és a tonik is. Te akkor hozd a citromot a szilvát és a dinnyéket :)

"Aszontad nálad kell valami polcot felrakni! A gint sajnálnám fertőtlenítésre elpazarolni, meg árt ám az a vídiának! ;-)"

Téényleeeg, nálam fúrunk, el is felejtettem. Akkor már csak a mikor kérdéses :) Egyet értek, jobban járunk, ha a gint orálisan pusztítjuk, bár a vídiának nem árt az ilyesmi, sőt.. ;)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 20:58:15

@jadu: az ÁVÓ csinált olyan kínzásokat, hogy egy vékony üvegcsövet feldugtak a férfi húgycsövébe, és aztán kalapáccsal megveregették a cerkát. Ha nem vérzett el egyből, akkor úgy bedagadt, hogy pisilni sem tudtak.. a végeredményt képzelheted :(

Ja amúgy gratula a speciális fehérje shake-hez. Egészségedre :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.20. 21:12:09

ááááááááááááááááááááááááááááááá
és még el se olvastam

de csak előítéletes satrafa vagyok úgyis (és tudom, nem értem).... na de ... önbizalmat!!!!????
Piha!

c0 2011.10.20. 22:22:42

Ezt a sok szemét hozzászólást...

c0 2011.10.20. 22:33:18

Kéne 'azoknak' egy cs+p chatszoba.

Чапаев 2011.10.20. 23:40:50

@Zsit (nyau és rémizé): Hát, ebből levezetheted, hogy van hím egyed, akinek még az álló fasz jelenti az önbizalmat, és nem a bömös vagy a merdzsó kulcsának birtoklása! ;) Gondolom anyuval évek óta viagrával jön csak össze, itt meg csak úgy, par excellence. Komoly dolgok ezek, kérem szépen...

Чапаев 2011.10.20. 23:55:16

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Igazán lendületes maszturbálás volt egy ingerszegény éjszakán, kéretik a monitort letörölni! :D

Чапаев 2011.10.21. 00:15:06

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): A dzsinneket nem pusztítani kell, hanem munkára fogni, tanulhatnál Aladdintól! ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 08:58:36

@KovA: Még ekkora marhaságot.
Kicsiny világunkban nincs egy embert érintő dolog. Minden mindennel összefügg.

A csávó a saját(!) problémájaval jön. Arra vár választ, nem a feleség problémájára! Naná, hogy magáról beszél.
Mégis ki a francról beszéljen? A dalai lámáról?
Hogy a feleségről nem értekezik hosszan? Minek?
Könnyebben tudnál(egyáltalán akarnál) segíteni neki, ha írkálna olyan ostobaságokat, hogy jajj szegénynek is mi minden máskép lehetett volna, ha nem így lett volna? Anyám!
Az összefüggések feltárása a következő lépés lehet.
De tudod mit?
Tegyük meg itt mi! Ha már ez ennyi embernek a nyavajája!
Beszéljünk a feleségről! Jó? Aki lenyomott huszon akárhány évet egy fiatal csávó mellett és EZT sikerült kihoznia belőle!
Na mesélj! Szerinted mi lehetett volna még vele? Mi van vele? És mi lehet még? Mondjál valamit ami miatt annyira hiányzik a feleség elemzése!

Na?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:31:26

@Picicsibe: Sima az idegrendszerem mint a Műjég.
Pusztán totál unom, hogy már 82-ik ember jön ezzel a mellédumával, hogy a pasi önző, mert nem beszél a szegény feleségről, aki miatt hamarosan krokodilkönnyeket fogok hullatni annyira sajnálom, hogy 55-éves koráig egy nála 10-évvel fiatalabb pasi dugta. Nyomor a köbön.

pöndörödő macskafülszőr 2011.10.24. 11:43:46

Kedves Posztoló!
Rinyálsz és vinnyogsz, mint egy fürdőskurv@, másik hapsival bújsz ágyba (persze alibinek ott volt a nő is) és Nők Lapját olvasol. Ha te nem vagy buzera, akkor senki...

KovA 2011.10.25. 11:08:28

@Nathan D'Xantine:
Magad mondtad : minden mindennel összefügg.
Ugyanezért a pasi problémája a felesége problémája is és viszont. Ugyanígy a vágyott "ilyen nő" előrelátható problémája a pasival is problémája kell legyen a pasinak.

Amikor az ember kezdi elszigetelni magát a tőle függőktől - akkor kezdődnek az igazi szemétségek : teszi mással amit magának kikérne. Feleség hűtlen el/cserbenhagyása majd pedig egy újabb naiv nő kihasználása az ő szórakoztatására.
Persze ez nem az ő problémája - így kezdődik az egoizmus, a diszkrimináció és minden kettős mérce: vagyok én és van(nak) ő(k).
A feleségen nincs mit kielemezni, meg a remélt vágyott "ilyen nőn" sem - feltételezhetően mindkettő normális a maga kategóriájában/élethelyzetében.
Az egyiknek ígértek valamit amikor feleségül vették - a másik (a 30-as) pedig feltehetőleg családkát akarna vagy még esetleg bővítendő családkájához keresne hűséges harcos-/szövetségestársat.
Ez a figura pillanatnyilag mindkét normális(nak feltételezhető) nő számára csőd ezzel az énközpontú hozzáállással.

Az ember mások által lesz érték - viszonyaiban értékelődik fel.
Magában semmi.
Pillanatnyilag még a felesége viszonylatában ér valamit.
Egy 30-as "ilyen nő" számára meg nem sok jót ígér - de majd eldönti az akit becserkészik magának. Akad elég naiva.

A lényeg: ha az ember akar valamit valakitől vegye számba mit adhat neki - azt éri ugyanis.
Az önző hozzáállás: koldus hozzáállás.
Ez a pasi igazi problémája.
Szeretet sokféle van: a macska is szereti az egeret - megenni.
Jaj annak aki nem igazodik el.
Szeretet magamnak - azt csinálnék valakiből ami nekem kell.
Valakit szeretni - szabad elhatározásból törekvés azzá válni amire szüksége van annak akit szeretünk (nem biztos, hogy egybeesik azzal amit az vágyik magának).

Manapság igen sok (elsősorban pasi) foglal el olyan helyet a másik (elsősorban nő) életében, amit nem akar/tud betölteni.
Ez sokak nyomorának oka. Majd a darwini szelekció rendet tesz :-)

Ezért egy intelem - az efféle emberkéknek - mint ez a pasi is: ne foglalj el olyan helyet amit nem tudsz betölteni - illetve töltsd is be amit elfoglaltál.

Én itt az önzésen kívül egy nagy rakás gyávaságot önmagáért aggódást látok - de szemernyit sem azok iránt akik függenek most és (esetleg) a jövőben tőle.("lehet az egésznek baromi rossz vége is... évekig szenvedek netes társkeresőkön, nem jön össze semmi... Vagy elkap a szerelem, rózsaszín köd és utána kiderül, hogy nem bírjuk elviselni egymást és elvesztek újabb 2-3 évet, akár többször is. Annyiféleképpen elromolhat a dolog.".)

A boldogtalanságának a nyitja azért a saját értékrendjében keresendő - nem az boldogítja, amiért érdemes lehetne arra, hogy boldog legyen.
Azért boldogtalan lesz és boldogtalanság forrása is e boldogtalan.
Változnia kell - ez az ő döntése és szabadsága.

macisajt10 2011.11.25. 22:14:19

@vayven: ezt így könnyű kijelenteni és mondani, de mint tudjuk nehezebb meglépni. Én inkább arra térnék ki, hogy egyáltalán miért volt erre a félrelépésre szüksége. Viszont ha már megtette, akkor az illem és a becsület alapján menjen szépen haza és mondja meg az asszonynak hogy mi történt, aztán kezdjen csomagolni. Ha már abban a pillanatban "nagyfiú" volt akkor most is legyen tökös srác. 20 év után pedig azt gondolom igazán ennyit megtehet párjával szembe,n ha már nem bírt magával meg a lábaközöttivel. Mindenkinek vállalni kell tettét még akkor is ha ez most fájni fog

illatoskert 2011.11.26. 12:25:29

Kedves Posztoló,

küldj egy privát mélt kérlek...

Üdv,

Illatos
süti beállítások módosítása