Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hármas szex igazi önbizalom-tuning volt

2011. október 20. 07:52 - csajokespasik

„Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte” – egy érett férfi jelentkezik, aki beavat minket a hármas szex titkaiba, és meggyőz minket arról, hogy az ilyesmi mennyire fel tudja rázni az embert. Ugyanis az élmény hatására az önbizalmi válsága szertefoszlik és rájön arra, hogyha egy csaj nem hányja le szex közben, sőt, egyenesen kívánja, akkor mégis van még remény egy bombanőre. Igen ám, de van még egy feleség is a képben, akit posztolónk nem szeretne átvágni. Pedig gondolkozott már szeretőtartáson, swingerklubon és k*rvázáson át a válásig mindenen. Azon töpreng most, hogy van-e remény feléleszteni a házasságát vagy csak a válás maradt?

 

Helló! Mindig is a 30-as nőket kedveltem, már 20 évesen is. Sajnos ez most 45 évesen is így van. Ez okozza az összes problémámat. 20 éve élek együtt a feleségemmel, aki egy évtizeddel idősebb nálam. Nem egy lángoló szerelem, talán sosem volt az, de jó barátok vagyunk, jól megértjük egymást. Gyereket nem akartunk, tehát eddig nem az tartotta össze a kapcsolatunkat. Sok minden nem történik velünk már, afféle állóvíz kapcsolat ez, szex hetente rutinból, hétvégén takarítás. Néha szeretem ezt a nyugalmat, máskor zombinak érzem magam. Tudni kell azt is, hogy árva vagyok, ezért a szülői szeretetet nem tapasztalhattam meg, ennek biztos, hogy volt köze a választásomhoz is. Talán ezért is szenvedek ebben az elidegenedett nyugati társadalomban, ahol nagy baráti közösségek helyett kis zárt egységek vannak, ezért az ember sokkal kevesebb szeretetet kap. Valószínűleg egy hippikommunában vagy egy polyamory felállásban érezném igazán jól magamat. De még egy dél-amerikai vagy arab társadalmi közeg is vonzóbbnak tűnik innen nézve.

A negyvenedik születésnapom nem telt túl jól, elkezdődött a mid-life crisis. És azóta sem múlt el. Aki olvasott már róla, az tudja, hogy ez a mindent megkérdőjelezés időszaka. Amíg huszonévesen hízelgő volt, hogy egy 30-as nő vonzódik hozzám, most már egyre jobban zavar a korkülönbség, és az se segít, hogy a feleségem felszedett 20 kilót. Olyan hülyeségeken kezdtem például matekozni, hogy „ha most találnék egy nálam öt évvel fiatalabb nőt, az 15 év nyereség, majdnem annyi idős lenne, mint amikor megismerkedtünk, újrakezdhetném az életemet”. Vágyakozva nézegetem a csinos 30-as nőket az utcán, étteremben, társaságban. Úgy érzem, sorra érnek a veszteségek, elvesztettem a saját fiatalságom, a feleségemét, az ő szépségét, az egészségem se tart már sokáig. Hogy innentől már csak egy nagy lejtő az egész, halálvárás.

A problémát leginkább önbizalomhiánnyal és a magam ijesztgetésével kezeltem eddig: „20 év után azt se tudnám, hogyan kell egy nőt megszólítani; hol lehet egyáltalán ennyi idősen ismerkedni; 95% hím ivararányú munkahelyen dolgozom, semmi esélyem; sose találtam meg a hangot a nőkkel igazán; 35 éves, elvált nőknek kisgyereke van és én nem akarom más gyerekét nevelgetni; részegen lefektethető Sziget- és diszkócicák nem érdekelnek; egyáltalán ki találna engem vonzónak.” - És így tovább, nagyon kreatív tudok lenni, ha negatívumokat kell valamiben találni.

Jól felépített védőbástyáim egy részét tájfunként söpörte el egy esemény a múlt hónapban. Egy jóbarátomat látogattam meg, és ott is aludtam, mert messze laknak. Okos, modellszépségű 35 éves felesége mindig nagyon tetszett, két gyerek után is tökéletes alakja van (nem a hormonok beszélnek belőlem, tényleg). Miután mindannyian aludni tértünk, egyszer csak ez a gyönyörű tünemény teljesen felajzva besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte. Rám mászik és szenvedélyesen megcsókol. Valahol itt értettem meg, hogy mit is jelent pontosan az a közhely, hogy „azt hittem, álmodom”.

Régebben beszélgettünk már hármasról, húztuk egymást, de nem túl komolyan. (Másnapra kiderült, hogy a férje most se gondolta azért teljesen komolyan a dolgot, kicsit meglepődött, amikor felébredve nem találta a feleségét ott, ahol lennie kellett volna. :) ) Ez nem egy szexblog, szóval a továbbiakat a képzeletetekre bízom, de a lényeg az, hogy kettesben, majd később hármasban (igen, végül megtalált bennünket :) ) fantasztikus órákat töltöttünk együtt. Egész éjjel nem tudtam aludni az adrenalintól, másnap 5 centivel a föld felett jártam és nem bírtam letörölni a vigyort a képemről.

Az érzelmi vihar kicsit később ütött be, amikor haza kellett indulnom. Olyan szomorúság fogott el, mint még soha. Legszívesebben odaköltöztem volna hozzájuk, hiába tudtam az eszemmel, hogy én csak az életük legjobb részébe láttam bele és hogy az élet nagy része unalmas rutin vagy hogy egy ilyen hármasban a „harmadik” az csak a biovibrátor szerepét tölti be és mennyire megdöbbennének, ha felvetném ezt. Tudtam azt is, hogy ezt az egész vihart a hatalmas különbség okozza a jelenlegi lapos életem és az itt eltöltött éjszaka között, de ettől még kikapcsolni nem voltam képes.

Egyszerre felerősödött az összes krízistünetem, ráadásul az önbizalommal kapcsolatos érveim is odalettek. Akkor mégiscsak lehetne nekem is ilyen nőm? Ehhez már az is elég lett volna, ha a csaj nem hány le szex közben, de ennél azért sokkal jobb volt, hatalmasakat élvezett velem ő is, éreztem, hogy izgatónak talál. (Amiből szintén nem lehet következtetéseket levonni, pillanat heve, meg ilyenek, tudom, tudom. De legalább józan volt. :) )

Azóta eltelt egy hónap, és a helyzet nem sokat javult. Állandóan azon jár az agyam, hogy mit csináljak, hogy visszakapjam azt az érzést, amit akkor éreztem: hogy élőhalottból újra élővé váltam. A szeretőtartástól a swingerklubon és kurvázáson át a válásig minden felmerült már, ezek között körözök fáradhatatlanul. Nem segít az sem, hogy folyton ilyen esetekről írnak pl. a Nők Lapjában is (Kepes András 61 éves, most születik gyereke 30-as feleségtől; 56 éves férfi stroke után elhagyja az őt fáradhatatlanul ápoló feleséget mert beleszeret a 30-as nővérkébe, hogy csak az utolsó hónap cikkeit nézzem) és nem is ítélik el az ilyen férfiakat. Ettől én lúzernek érzem magam.

Józanabb pillanataimban tudom, hogy a kapcsolatom felrúgása még akkor is nagyon sok fájdalommal járna, ha utána jól alakulnának a dolgaim. Meg lehet az egésznek baromi rossz vége is, hogy évekig szenvedek netes társkeresőkön, nem jön össze semmi, ezért egyre görcsösebben próbálkozom, amitől persze még kevésbé sikerül. Vagy elkap a szerelem, rózsaszín köd és utána kiderül, hogy nem bírjuk elviselni egymást és elvesztek újabb 2-3 évet, akár többször is. Annyiféleképpen elromolhat a dolog.

Ha rossz kapcsolatban élnék, egyszerű döntés lenne, hogy mit csináljak: válni kell, mert ennél csak jobb lehet. De egy közepes kapcsolatban élve, már nem olyan egyszerű a választás. Meg ilyen lelkiállapotban eleve tilos nagy döntéseket hozni, tudom jól. Meg kellene beszélnem a feleségemmel is az érzéseimet, akár elmenni párterápiára, de nem akarom megbántani, nem tehet az egészről. A tanácsadók ilyenkor azt mondják, próbáljuk megújítani a kapcsolatot valamivel, irányítsuk át az energiákat a jelenlegi kapcsolatra és egyéb marhaságok, amiket mondani könnyű, de megtenni már nem. Szóval elég tanácstalan vagyok. És mivel egy férfinak 60-70 éves korában is vannak vágyai, sőt sokan termékenyek is, attól félek, hogy a kétségek soha nem fognak megszűnni, ha együtt maradunk és így kell leélnem hátralévő életem nagy részét. Ami nem lesz hosszú, mert ha ez a lelkiállapot sokáig tart, biztos, hogy belebetegszem és elvisz valami rák.

 

 
1011 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr713316703

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sosem volt neki igazán jó senkivel az ágyban 2011.10.20. 12:04:15

Nem tudom, lehet-e itt szexuális kérdést is feltenni? Van egy barátnőm, már fél éve járunk. Az a gond hogy ez amolyan féloldalas kapcsolat, mert szex az nincs benne. Azt hittem azért, mert szűz lehet. Mikor megkérdeztem elmondta hogy nem az, csak so...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muha 2011.10.20. 07:56:28

Mamma maaa
Mamma ma muhahaaaa
Aaaa
Mammma maaa
Mammma ma muhaa haaa

Muha 2011.10.20. 08:01:42

@mütyür: Szedd szet forditsd le

mütyür 2011.10.20. 08:03:02

fúúú, pasirinya az egész. öeee.
a két pasi-egy nő felállást vhogy mindig buzisnak érzem. fuj.

Caddy 2011.10.20. 08:03:48

Húúú de hosszú. Előbb egy KVCG.

mütyür 2011.10.20. 08:03:59

@Muha: poly=sok, amory?? amor mint szerelem?szétszedni bármit tudok, összerakni kevésbé :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 08:09:54

A posztoló legyen öngyi. Az sokat segít, és önkritikának is jó. Gyáva lófaszjancsi amúgy. A feleségátküldős részt, szerintem álmodta, ilyet ember nem tesz a saját feleségével. Úgyhogy photoshop, balfaszság és fantasyregény a sztori.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 08:12:51

Ááá végre egy normális poszt. Kicsit picsogós ugyan de van benne eksön, meg lehet rajta gondolkodni.

1. 20 éve vagytok együtt és nincs gyerek? WTF?? Wéé TÉÉÉ EFFF ???

2. 10 évvel idősebb a feleséged? ÁÁÁ WTF?? Nem mondom hogy gond ez a korkülönbség, de mikor elveszel egy nőt, nem árt arra gondolni, hogy tovább élnek (statisztika), és hamarabb veszítik el a termékenységüket mint egy férfi. Valószínűleg nektek már nem is lesz gyereketek, de javíts ki ha tévedek.

3. bizony nem lehet könnyű 40+ évesen normális és szabad nőt találni, esetleg egy elvált fiatal anyuka szóba jöhetne, de ezt te kizártad. Mondjuk ha már nincs gyereked 40 éves létedre, nem értem miért lenne gond egy gyerekes anyuka. Mivel nevelőben nőttél fel, ezért egy gyerekes családra lenne szükséged szerintem, ahol a párod felé és a "gyereked" felé is kialakulhat a kötődés és valamilyen módon bepótolhatnád azt ami anno kimaradt sajnos az életedből. Na de ez már pszicho..

@mütyür: jajj már csak kardoztak egyet :)

A polcfúró 2011.10.20. 08:13:14

Jóóóóóóóó reggelt! :)

Hmmmm, a cím rímel az előző két nap gruppen témájához! Véletlen?

@mütyür: Má méééé, ez olyan sztereotip! Miért lenne két pasi buzis? A legtöbb 2 pasi 1 nő felállásban a két pasi egymáshoz sem ér, bezzeg fordítva 2 nő egy pasi, a nők falják egymást mégsem gond ha leszbis... Nem értem én a mai világot!

Na, majd olvasok, azt jövök, de kiábrándító, hogy ilyen hosszú.

mütyür 2011.10.20. 08:16:45

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): de nem akarnak gyereket, hol itt a gond?

kardozás, váá, mindjárt öklendezni kezdek:)

@A polcfúró: öööö, jó nagynak kell lennie annak a nőnek, akin elfér két férfi úgy, hogy egymáshoz nem érnek. plusz férfiként miért akarnék a csajomon egy másik állófaszt látni?? mondjuk itt abba is hagytam ezt a hármasozás témát, mert tényleg rosszulleszek.

dr. gernika 2011.10.20. 08:19:06

Önző vagy és hülye. Önző, mert az egész litániában csak magadat sajnáltad, az asszonyra egyetlen gondolatfoszlányt sem pazarolsz, hülye, mert 25 évesen képtelen voltál néhány számot összeadni.
Nem bírlak, nem segítek.

Eszembe jutott még, hogy ha lenne gyereketek, most nem lenne időd ennyit unatkozni, meg üresnek sem éreznéd az életed, de á, ilyen önző embernek jobb is, ha nincs.

A polcfúró 2011.10.20. 08:24:21

Azért érzed magadat lúzernak, mert kitartasz a választásod mellett? Szép... Aha, félsz mindentől, az lenne a legkényelmesebb, ha meglenne az új nő és akkor válthatnál, ha biztos lenne, h van kihez menned punciért. Iszonyú gáz ez a hiszti. Ha nem jó neked az asszonnyal, beszélj vele, mit lehetne változtatni. Ha nem müxiz a változtatásos dolog, akkor lépj le, nincs több korrekt lehetőség. ja és meséld el neki a 3-as szexet, lehet felvillanyozná a dolog és "legálisan" meg lenne, amit szeretnél!

További jó szenvedést!

A polcfúró 2011.10.20. 08:26:29

@mütyür: Tudod, h a hozzáérést nem így értettem! ...

miért? Talán, mert izgat?! Tükrözd az állítást, nőként miért akarnék egy bulát a pasim 1 szál faszán? Semmivel nem tudod alátámasztani, h miért buzis, ennyi....

Niko Simo (törölt) 2011.10.20. 08:28:20

Ez nekem nagyon rosszul esett így hajnalban...

mütyür 2011.10.20. 08:29:21

@A polcfúró: én más csajt sem szeretnék látni az emberen. ennyi. mint mondtam, nem érdekel továbbiakban a téma.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 08:29:39

Remélem a postíró elkap valami remek kis gombás fertőzést amitől leszárad a fasza.

Hurri Kán 2011.10.20. 08:40:02

Hűűűűűűűűűűűűűűű... Ez nem akármi... A posztoló ügye egy dolog, ha a másik feleség tényleg olyan jól nézett ki, ahogy leírja, akkor ott náluk sem stimmelhetett elég sok minden otthon...

Muha 2011.10.20. 08:40:29

Mas eletebe vagyni nagyon impotens es buzis te ven posztolo!
Megertem hogy tinipicsak ide irogatnak de bazmeg hogy egy negyvenes faszban nincs annyi onallosag sem mint a kaveskanalamban ami akar akarom akar nem de kiszurja a szemem, az szanalom.

Basszon el egy busz

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 08:41:00

Hehe, elképzelem amikor a kedves barát átküldte a nejét, hogy anya, menj már át és rendezd le ezt a szerencsétlen faszt.

De persze nincsenek kétségeim, a sztoriból max. a szar élet igaz.

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 08:42:23

@Boris the Bullet dodger:
Ja, és rohadj is meg, mielőtt bárki azt hinné hogy megesett a szívem rajtad :)

Muha 2011.10.20. 08:44:56

@Boris the Bullet dodger: Na azert!
Tessek szepen beallni a sorba!
:)

mütyür 2011.10.20. 08:46:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: aúúú, de hisz szegény még kiskorú szűz!!:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 08:48:09

@mütyür:

Pedofil zoofilnak ez remek párosítás! :D

Muha 2011.10.20. 08:48:41

@mütyür: En is mekkettyintenem a macskadat!

mütyür 2011.10.20. 08:49:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: @Muha: rémálmaim lesznek:D erényövet fogok rászereltetni:)

JOKKA21 2011.10.20. 08:50:00

Dugj meg valami ribit, a 25éves picsák 40éves faszokra vadásznak, sok kis ribanc örülne neked.

SciNu 2011.10.20. 08:51:30

"Néha szeretem ezt a nyugalmat, máskor zombinak érzem magam. "
És gondolom mindent megtettél hogy ne így menjen tovább a dolog.

"De még egy dél-amerikai vagy arab társadalmi közeg is vonzóbbnak tűnik innen nézve."
Akkor minek vagy még itt? Hazaszeretet?

"Aki olvasott már róla, az tudja"
Van egy olyan érzésem hogy TE olvastál róla és most ráfogod erre.

"újrakezdhetném az életemet"
Aztán azt is ugyanígy töltenéd.

"elvesztettem a saját fiatalságom, a feleségemét, az ő szépségét"
Gondolom azóta neked adonisz tested lett és a kor csak szépített rajad.

"nagyon kreatív tudok lenni, ha negatívumokat kell valamiben találni"
fak3r.com/wp-content/blogs.dir/12/files/challenge_accepted_Amazing_Feats_Fails_WIns_Lolz_and_A_Contest-s325x265-158648-535.png

"besurran hozzám egy szál bugyiban, mondván, hogy a férje küldte"
Te mucus legyél már jó háziasszony és dugasd meg magad a vendéggel.

"és nem is ítélik el az ilyen férfiakat."
Én igen. De én hülye vagyok.

"a kapcsolatom felrúgása"
Milyen kapcsolat??? A megcsalt feleség aki nem tetszett soha és már annyira sem tetszik csak így könnyebb élni?

Csak a rinya, rinya, rinya de semmi tenniakarás. Ugye én ennyire nem szoktam itt rinyálni?

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 08:51:35

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hogy te már kora reggel milyen kedves tudsz lenni! Ezt tanítják valahol? :)

@mütyür: nem mondtam, hogy baj, hogy nem akarnak gyereket, csak nem érezné magát ennyire üresnek ha lenne egy gyereke. Mert akárhogy is nézzük, szülei nem voltak, gyereke sincsen. Össz vissz egy párja van akihez lelkileg kötődik, de ahogy olvastam már ezt is megkérdőjelezi saját magának...

@A polcfúró: én ha tényleg szeretem a nőt, akkor nem tudom elképzelni, hogy mással is lefeküdjön rajtam kívül, a szemem előtt ráadásul. Lehet lúzer dolog, de nem tudnám szerintem lelkileg elviselni, hogy a szemem láttára kúrják meg életem szerelmét, és férfi f@rkát cumizza élvezettel, stb... ÁÁ még elképzelni is rossz :D El tudok képzelni 2 férfi egy nő felállást, de csak akkor ha nincsenek komolyabb érzéseim a csaj iránt. Ehhez még hozzájön, hogy nem sok hím van ezen a bolygón akivel hajlandó lennék kettesben megcsinálni egy nőt. Lehet mondjuk egy vadidegennel könnyebb lenne, mint egy jó baráttal vagy haverral, mert őket nem biztos hogy szeretném megismerni ilyen oldalukról is :) Te hogy vagy ezzel? És a lelki dolgok nálad mennyire játszanak be?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 08:51:39

@JOKKA21:

Ha elég gazdag. Ha csóró, akkor marad neki is, mint neked a meleg tenyér. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 08:51:59

- Te Béla, szerintem a Józsi még mindig ébren van. Hallom ahogy mocorog.
- Jajj asszony, mit zavar az téged! Baszd meg! Aluggyá'!
- Jó.

- Józsi, a Béla küldött, hogy basszalak meg.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 08:53:52

@JOKKA21:

Ez igaz. És mindig azt csinálja amit akarsz. :)

mütyür 2011.10.20. 08:58:18

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): sztem meg ilyen életfelfogással jobb, ha nincs gyereke. nem egy gyerektől kellene normálisnak lennie. először legyen normális, aztán ha akarnak, jöhet gyerek.

cyd 2011.10.20. 09:05:14

"...szex hetente rutinból, hétvégén takarítás."
Óbazmeg! Bár ez kb. tökéletesen jellemzi az egész posztot, meg a poszter hangulatát.
Szerintem válás. Ha boldog akar lenni kockáztatni kell, amiben benne van a pofára esés. Másik opció, hogy ül otthon a sarokban és mantrázza, hogy ő sosem lesz boldog.

Szöszi 28 2011.10.20. 09:06:10

Nem fogok férjhez menni:)

Jó reggelt mindenkinek:)

Hurri Kán 2011.10.20. 09:08:24

@Kata1987:
Neked is!

Megvan már a méret? :)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:08:39

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): A lehető legnagyobb baromság a belső ürességet gyerekvállalás útján feltölteni. Arról nem is beszélve, hogy mekkora kibaszás a gyerekkel...

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nekem eddig úgy tűnt, hogy ide minden posztoló rinyálni jön. Most pont ez a sztori vágta ki a biztit?

cyd 2011.10.20. 09:09:02

@gernika: "Nem bírlak, nem segítek."
:)
Na ettől lesz öngyi és problem solved :)

Caddy 2011.10.20. 09:09:42

Nem olvastam végig, képtelen voltam.
Sajnos a 40 éves nyüszítő férfiakat nem bírom. Na meg hogy ez legyen a legnagyobb problémája, hogy kibe mártogassa az ecsetet, na kérem, eddig kellett volna tájképeket festeni, most már marad a csendélet, és talán anyával kellene, ha már őt választotta. Mert hogy ez a házasság dolog ez olyan életre szóló,nem viccből csináljuk. Akarom,nem akarom. Megint csak nagyon egyszerű a dolog.

cyd 2011.10.20. 09:10:07

@gyvy: Ja de Moody's értékelési skálája kellett hozzá: A-

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 09:11:48

@Kata1987:

Ki venne el egy lapos nagyseggű szőkét? :)

Hurri Kán 2011.10.20. 09:12:33

@Caddy:
:)))

@cyd:
Gondolod? :D

@Kata1987:
A méret is? :DDD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:13:18

@Köldökszösz (csodalampa): "...a férje most se gondolta azért teljesen komolyan a dolgot, kicsit meglepődött, amikor felébredve nem találta a feleségét ott, ahol lennie kellett volna."

Ebből kiindulva kb valóban így történhetett...

cyd 2011.10.20. 09:13:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Remélem nem. Mert az azt jelenti, hogy dugott. Nem akarok neki jót. Balfasz patkány kategória.

Szöszi 28 2011.10.20. 09:14:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Abban biztos vagyok, hogy te nem:) De attól még más vállalkozhat a feladatra:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:14:42

@Caddy: Nyüszítő pasikból melyik korosztályra buksz?

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 09:18:36

@Nathan D'Xantine: ezzel egyet értek, de simán el tudom képzelni, hogy neki normális családra lenne szüksége, nála lehet segítene. És nem azért mondom ezt, hogy ezzel dobják fel a kapcsolatukat, ez normál esetben nem működne, de nála valószínűsíthetőleg a gyermekkori lelki sérülések lehetnek a problémák gyökerei. Na de nem vagyok agyturkász, hagyjuk a témát. Inkább beszéljünk a punciról :)

@JOKKA21: csak meg :D

Szöszi 28 2011.10.20. 09:18:37

@Muha: Te meg ribanccc:) De így szeretlek:)

michaela77 2011.10.20. 09:18:56

Úúúgy sajnállak. Gondolom erre vágytál.
Amúgy meg nem érdemelsz te se mostani feleséget, se fiatalabbat. Komolyan az az irigylésre méltó kapcsolat, ahol a férj átküldi a feleségét hozzád? Szerinted ők az eszményi pár? Szerintem ez gusztustalan. A hármas felállásokat meg amúgy sem értettem soha, én sem arra nem vágyom, hogy két férfi meztelenül egymáshoz érjen a jelenlétemben, sem arra, hogy egy nő hozzám érjen. Valahogy nekem a szex kétemberes, bár bizonyára régimódi vagyok.

Mindenesetre szerintem csak az van, hogy picsogsz mint egy kiscsirke, és fogalmad nincs az emberi értékekről. Ha szerinted a legrosszabb ami történhet az életedben, hogy nem lesz modell feleséged, akkor meg is érdemled a sorsod.
Ha segíteni akarnék azt mondanám, hogy simán meg lehetne az asszonykával beszélni, hogy fogyjon le, rázzátok fel a kapcsolatotokat. De nem nagyon akarok, mert nem vagy szimpatikus.
Meg amúgy is, az életkorán nem tud változtatni, nálad meg az a fő szempont.
Uff.

cyd 2011.10.20. 09:20:39

@Kata1987: Végül is elég sok a látássérült...

michaela77 2011.10.20. 09:20:40

@gernika: eheh, látom nem csak én nem akarok segíteni:)

FYI: bementem 9 percre, nem látom magam túl barnának (bár szerintem ez nálam már betegség, sosem látom magam annak), az arcomat viszont megkapta kicsit:)

Чапаев 2011.10.20. 09:21:04

Dövan mindig ilyen későn kel?

Na jó: PINA! :D

A poszt valóságnak túl fantáziadús, és egyben szánalmas is, forgatókönyvnek viszont elég lapos. Konklúzió: kukázza a nejét, az alkalmi baszópartnereit, és vonuljon el egy kappadókiai tufabarlangba elmélkedni, úgy két évre. Ha a végére rájön, mit is kezdjen az életével, még simán lehet 15-20 jó éve, ha nem, a sakálok majd eltakarítják.

Hurri Kán 2011.10.20. 09:21:19

Posztoló cserélje le 55 éves feleségét 3 18 évesre, évek száma így megvan, és minden (?) problémája megoldódik. :D

indapass90210 2011.10.20. 09:21:34

@JOKKA21: sőt, ezt is tudod változatosan csinálni. Próbáld ki, hogy ráülsz a kezedre, amíg az jól el nem zsibbad. Utána olyan érzés lesz, mintha más rángatná!

Szöszi 28 2011.10.20. 09:21:42

@cyd: Így van:D Nincs miért aggódnom:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 09:23:46

@michaela77: Ne viccelj már! Vagy most valami kisebbségi pótlékra gyúrsz? :D
Elég a 6 perc is, és használj krémet.

michaela77 2011.10.20. 09:25:19

@Köldökszösz (csodalampa): te ennyire otthon vagy csokicsőben?:)
Nincs most pénzem, amúgy szoktam venni krémet. De ez a kis leégés még nem gond, ha ma elég sokszor bekenem hidratálóval, gyönyörűen be szokott barnulni.

indapass90210 2011.10.20. 09:25:32

Egyébként simán lehet igaz a poszt. Lehet hallani ennél cifrább történeteket is.

@Чапаев: 2. PINA!

Чапаев 2011.10.20. 09:25:38

@Kata1987: Én meg nem nősülök! Dugunk? :D

Azt hiszem, ez volt eddigi életem legtömörebb, reggeli kávé előtti csajozós dumája... :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 09:26:09

Óóóó bazz! Az, hogy lapos a mostani életed, a te hibád is te szerencsétlen! Ha lenne egy harmincas nőd, azt a kapcsolatot is elszúrnád.

Basszus 25 évesen érett nő kellett, de most már túl öreg, meg túlsúlyos meg minden... te egy adonisz vagy???? Nem szereted a feleségedet, csak azért vagy vele, mert egyenlőre kényelmes. Sajnálom azt a nőt, akit meg fogsz találni magadnak (remélem nem találsz!).

"„ha most találnék egy nálam öt évvel fiatalabb nőt, az 15 év nyereség, majdnem annyi idős lenne, mint amikor megismerkedtünk, újrakezdhetném az életemet”. Vágyakozva nézegetem a csinos 30-as nőket az utcán, étteremben, társaságban. "

Ekkora egy szemétládát basszus! Remélem nem találsz magadnak senkit! Az egész poszt csak ÉN, ÉN, ÉN, ÉN! És mi van a nővel, aki 20 éve él veled??????????

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 09:26:11

"szex hetente rutinból, hétvégén takarítás"
csak hétvégén takarították el a szexből származó rumlit? :-D

ez a poszt a polcfúrónak készült :-)

én azt hiszem ódivatú vagyok, valahogy nem szexelnék a férjem barátjával még akkor sem ha megkér rá.

Pasas,te de egy MPG vagy és önző is,mi az,hogy az zavar hogy 10 évvel idősebb? ezt anno át kellett volna gondolnod,bizony nem minden asszony marad modell alkatú viszont minden nő megörekszik botox ide vagy oda...Betegségben egészségben,fiatalságban de nem öregségben,mi?De a feleséged számát add meg bevesszük a csp gruppiba,neki is legyen már jó :-D.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:26:28

@gyvy: De most komolyan! Adott egy elég meredeken lúzer pasi. Eddig rendben van.
De árulja már el valaki miért pont ő rosszabb mint az elmúlt másfél év termésének bármelyik hasonló agysérültje?
Ha jól olvastam sok kedvező modell nem állt rendelkezésére a "család" minta terén. Persze az "akció jelenet" olyan, mintha valami egykezes kézikönyvből nyesték volna, dehát láttunk már itt roppant hihető írásokat. Ha ugyanezt a leosztást macsó szöveggel kombinálja akkor mindenkin kitört volna a segíthetnék? Vagy mi?

Egy negyvenéves, lusta, és nyavajgó pasi. Ő lenne az egyetlen-e honban? Ó mily boldog ország!
(OK. Nem kell rámutatni, hogy én is negyven vagyok. :-) )

blah 2011.10.20. 09:27:29

az ilyen problémákhoz még kicsik vagyunk...

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 09:27:29

@Bundabandi: "Ekkora egy szemétládát basszus! Remélem nem találsz magadnak senkit!"
Már talált: a haverja feleségét :-) szegény sírt is amikor elváltak útjaik :-))

Чапаев 2011.10.20. 09:27:57

@Dövan: Hódolatom, Mester! Csak azért bátorkodtam, nehogy pina nélkül múljon el ez a mai téma! :D

mütyür 2011.10.20. 09:29:13

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): ha gyermekkori lelkisérült, akkor meg főleg ne vállaljon gyereket.

SciNu 2011.10.20. 09:29:27

@gyvy: Köszönöm mostmár megnyugodtam :D

@Nathan D'Xantine: Mert ez csak rinyált és jobban mint az elviselhető.

@Caddy: És mit szólsz a 29 éves nyüszítőhöz? :D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hát Dezsőke! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:29:46

@Bundabandi: Minden pasi ÉN, ÉN, ÉN. Legfeljebb van aki veszi a fáradtságot és becsomagolja.
(És persze a nők detto, csak ők többnyire már ösztönből csomagolnak [mindkét értelemben].)

Чапаев 2011.10.20. 09:30:07

@mütyür: Asszem valami gyalogsági akna, a brit gyarmati hadsereg használja.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 09:30:41

Remélem a posztolót egyszer elkapja egy kannorvég egy sötét sikátorban, és megtapasztalja milyen az őszinte szerelem.
Hátulról, izomból, szárazon.

Hurri Kán 2011.10.20. 09:31:25

@Nathan D'Xantine:
Nem rosszabb, azért tűnik talán annak, mert ő legalább magáról is leírt egy pár negatívumot, amit mások nem tettek meg. Ettől persze még szánalmas az élethez való hozzáállása.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:32:23

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem igaz, nem csak rinyált.
Az önsajnálatot vegyítette nem kevés dicsekvéssel, majd a végén megkockáztatott néhány gondolatot is.

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 09:32:30

na kb az átlag életkor itt csajoknál 30.A pasas 30as nőt akar sunázni.Nem lehet,hogy azért picsog itt,mert arra vár,hogy vmelyik 30as megsajnálja és elkérje a számát,stb és akkor voálá megvan ami kell neki...:-)

Szöszi 28 2011.10.20. 09:32:32

@Чапаев: Nem lett túl sikeres:D A válaszom nem:) Én nem vagyok ilyen lány...Sajnálom!

Hurri Kán 2011.10.20. 09:33:11

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Ennek örülök, hogy hozzájárulhattam napod nyugodttá tételéhez. :)))

Чапаев 2011.10.20. 09:34:42

Az elmúlt két nap gruppenjei után ránk férne egy kis szénhidrát, mit szólnátok, ha ma Kávé és Fánknapot tartanánk a Névtelen Amerikai Zsaru tisztleletére? :D

Ki is megyek egy zacskó teszkógazdaságos eperdzsemmesért, a legjobb gagyikategóriás cucc szerintem! :D

Muha 2011.10.20. 09:34:52

@( o_o ): Ilyen sok itt a ven rongy?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:35:05

@gyvy: Akkor talán küldjük neki sok szeretettel a Brian élete c. film zárójelenetét:

www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 09:35:56

@Köldökszösz (csodalampa): aztán Béla elindul asszonyt keresni,belép a szobába:
-Józsi,Anna mit csináltok? bassza(á)tok meg! :-D

A polcfúró 2011.10.20. 09:36:18

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Akármilyen meglepő én sem vagyok híve a gruppennek, az itteni hülyéskedéstől eltekintve. Viszont, és ez nagyon fontos, nem vagyok prűd és nem mondom azt h fúúúj, nem aggatok rá olyan közhelyeket, h buzis stb. Azt sem hiszem, hogy ha komoly érzelmek vannak, akkor nem lehet szó harmadikról, láttam már ilyet, ha mindkét szerelmes fél vágyik erre, akkor megcsinálják, az Ő dolguk. Én sem vágynék erre, ha komoly érzelmek vannak, mert valamilyen szinten elveszti akkor a szex az intimitását (akkor is van intimitás, de másféle), a "csak egymáshoz tartozunk" különös és fantasztikus érzését számomra. Egy párhoz sem szívesen csatlakoznék harmadiknak. Úgy, ahogy a férfiak egy része el tudja képzelni, hogy csak dugás van egy nővel, mert csak a testét kívánja, de nem kötődik hozzá, úgy én is el tudom képzelni a többes felállást. Hát így vagyok én ezzel... :)

cyd 2011.10.20. 09:36:55

@Köldökszösz (csodalampa): Nagyon nyomulsz ezzel a kakaó témával, de már egyre durvábban más az sem érdekel, hogy a ksizemeltednek párja van. Casanova :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:37:27

@( o_o ): Nyilván. És most mondd, hogy hülye taktika...

Чапаев 2011.10.20. 09:37:53

@Kata1987: Én se vagyok olyan lány, te, hogy bennünk mennyi közös vonás van! :D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 09:38:08

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "Csak a rinya, rinya, rinya de semmi tenniakarás. Ugye én ennyire nem szoktam itt rinyálni?"

De! :-D

Szöszi 28 2011.10.20. 09:38:52

@Muha: Mármint, mint barátot szeretlek, nem mint nőt:D

blah 2011.10.20. 09:39:03

@( o_o ): gruppiba? na ne hülyéskedj, 55 éves nőt basszon meg a 220

cyd 2011.10.20. 09:39:44

@Köldökszösz (csodalampa): És remélem Frici ezt majd olvassa :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 09:40:04

@cyd: és ráadásul azt hiszi a kakaó minden csajnál bejön,pedig... :-D

Madpapa 2011.10.20. 09:40:09

A kommentektől okosabb nem fogsz lenni, úgyis úgy fogod csinálni ahogyan akarod. Te sem vagy rosszabb mint bárki más.

Szöszi 28 2011.10.20. 09:40:45

@Чапаев: Jaaa, tényleg:D Kíváncsian várom, hogy lesz e még több is:D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 09:41:14

@blah: csak sajnálom a nőt,gondoltam ne csak a pasinak legyen jó :-)

michaela77 2011.10.20. 09:41:39

@Köldökszösz (csodalampa): :) Párom is jön velem néha.
Na akkor a továbbiakban veled is beszélgetünk erről a témáról:D
A legjobb krém az australian gold sinfully black, nem gondolod?:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 09:42:18

@cyd: Biztosan a hideg teszi, vagy a forró kubai vérem (Pedig nem a Havannán nőttem fel, istenbizony!) :D

Hurri Kán 2011.10.20. 09:43:19

@Nathan D'Xantine:
Ha ez sem segít, akkor a piócás ember sem. :D

@cyd:
Nem a párjára nyomul a kakaóval. :DDD

Szöszi 28 2011.10.20. 09:44:21

@gyvy: Lehet, hogy azt akarja, hogy vegyék be 3.-nak:D

Чапаев 2011.10.20. 09:45:34

@A polcfúró: Tehát ha két szál fasza lenne, akkor már nem zavarna a dolog? Ehh, nők ... ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 09:46:24

@michaela77: Nem merek állást foglalni a kérdésben. Én a szolis csajt (recis, akiket Cyd szokott inzultálni :D) szoktam megkérni, hogy ajánljon valamit. Nekem az arcom és a lábam szokott "lemaradni", és arra vannak speckó krémek, amik segítik a barnulást. Érdemes neten szétnézni, mert ezen is sokat lehet spórolni, pláne, ha a nagyobb kiszerelést veszed. Mert ugye, a nagyobb mindig jobb! :P

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 09:46:48

@( o_o ):
Na, hát asszem azt csúnyán benézte.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:48:12

@( o_o ): Ha 10-ből egynél bejön már megért 10 perc gépelés.

@gyvy: Pedig ha már ő sem, akkor nagy a baj!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 09:48:14

@cyd: Frici meg van zuhanva. Teljesen kiábrándultam, mikor itt sportruházati tanácsadó rovatot indított. Nem rá vall. :DDD

(Na, erre majd lecsap)

michaela77 2011.10.20. 09:48:46

@Köldökszösz (csodalampa): szerintem általában mindenkinek az marad le:)
Jaja, vaterán vannak olcsóbban, de nekem most az is drága...

Hurri Kán 2011.10.20. 09:48:56

@( o_o ):
Most őszintén, neked kéne egy ilyen vonyító sügér? :D

@Kata1987:
Lehet. Minden lehet. :D

A polcfúró 2011.10.20. 09:50:45

@Чапаев: Olyan hülye vagy! Hát én pont az mellett érvelek hogy ha lehet 2 nő egy pasi akkor a két pasi egy nő miért gáz? Olvass már előzményeket is drága, mielőtt szidol! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:51:17

@( o_o ): Ja! És ráadásul csak egyszer kell megírni. Aztán mehet mindenhova, az említett nőmagazintól kezdve minden hülye fórumra, ahová azok járnak önsajnálni, akik ide posztokat szoktak írogatni. Tudod te mekkora merítés ez?
És ismerve az ide poszotkat küldözgető nőket te mennyi kapást saccolsz neki egy hét alatt? Én 10 felett...

Чапаев 2011.10.20. 09:51:52

@( o_o ): Ó, neked alapból járna, egy terhes kismamának szüksége van a junkfood tápanyagaira is! ;)

Hurri Kán 2011.10.20. 09:51:55

@A polcfúró:
2 nő egy pasi jó. Amíg az egyik teljesít, a másik tud kávét főzni. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 09:51:59

@gyvy: Akkor vigyük a szalonnát is! Hátha abban van a rontás..

A polcfúró 2011.10.20. 09:53:14

@gyvy: Tudtam, h te a praktikum embere vagy! :)

indapass90210 2011.10.20. 09:53:27

@Чапаев: nemhogy a poszt, de reméljük, a nap sem :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 09:53:28

@michaela77: Mármint úgy értem, ahhoz képest, amennyiért a szolikban adják.
Már csak pár nap! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 09:53:33

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Jó mondjuk Dezsőkét leírni nekem fáj, mert van egy Dezső nevű munkatársam, aki tök jó arc és csípem. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 09:55:16

@mütyür: uhh nem mondod komolyan? Tudod te milyen sok lelki sérült van itthon? Attól még nem biztos hogy rosszabb ember valaki, vagy hogy nem fog tudni felnevelni tisztességesen egy gyermeket. Tökre egyénfüggő, így látatlanban nem lehet véleményt alkotni szerintem :)

@A polcfúró: "Azt sem hiszem, hogy ha komoly érzelmek vannak, akkor nem lehet szó harmadikról" nos én is csak annyit mondtam, hogy nálam ez tutira nem pálya, de másoknál simán beleférhet :)
Úgy látom nagyjából egyformán gondolkodunk ebben a témában.

@( o_o ): persze van aki a sűrített tejet szereti.. :D :D

Hurri Kán 2011.10.20. 09:55:55

@Nathan D'Xantine:
Ha túl kevés...

@A polcfúró:
Drága az én időm, és kevés, ki kell használni. :D

Kytia 2011.10.20. 09:56:58

Hi.

Nekem ez tetszett. Elég jól leírta, mik zajlanak, valahogy át tudom érezni. Úgy látszik, a férfiak 40-es éveikben kezdik érezni azt a dilemmát, amit mi nők minden életkorban, minden kapcsolatban.:) (Persze rögtön vissza is vontam a csúnya nemi előítéletet.:))

Szóval én azt gondolom, hogy bár az asszony semmiről nem tehet, azért köze van a gondjaidhoz, ha tényleg társak vagytok. Nem azzal kell indítani, hogy "boldogtalan vagyok, mucus, mert meghíztál és öreg vagy", hanem elmondani, hogy nem érzed, hogy élsz, mert minden nap ugyanolyan, öregnek érzed magad, nincs önbizalmad, stb. Hangsúlyozva persze, hogy nem ő tehet róla. Ha jó társ, megérti és legalább megpróbál segíteni, ha meg nem, akkor legalább közelebb kerülsz a válaszhoz, hogy elválj-e, vagy sem.

Azért az nem igaz, hogy nem haragszanak az emberek arra, akit súlyos betegen odaadóan ápol az asszony, aztán lelép a nővérkével. Ne érezd lúzernek magad attól, hogy ezt nem gondolod fair-nek, sokszor valóban hálátlanok az emberek. (Más kérdés, hogy nem lehet egy másik ember életét kisajátítani hála alapon.) Csak hát a Nők Lapjában nem feltétlenül a férjek fikázása lesz a cikk témája, inkább a nő további sorsa, stb. Amúgy meg miért olvasol ilyen szarokat? Nem csoda, ha nem érzed férfinak magad.

Kár, hogy nincs gyereketek, lehet, hogy az értelmet tudna adni a kiüresedett életeteknek valamennyire. Mondjuk neked még lehetne is és azt sem értem, miért nem akarod más gyerekét nevelni, lehet, hogy egy csomó új élményben lenne részed egy gyerek mellett és ettől megint éreznéd, hogy élsz.

"Úgy érzem, sorra érnek a veszteségek, elvesztettem a saját fiatalságom, a feleségemét, az ő szépségét, az egészségem se tart már sokáig."

Gondolom, nem újdonság, hogy az öregedés veszteségekkel, gyengüléssel, a hátralévő idő fogyásával, stb jár. Szarul lett kitalálva, de ez van. Nyugtasson a gondolat, hogy minden földi halandó ugyanezt az utat járja be, legalábbis a szerencsésebbek.:)

Összefoglalva:

1.) Fogadd el az öregedést, úgysem lehet vele mit tenni, majd a következő életedben mindent elölről kezdesz.:) (Ha meg nincs következő élet, pláne ne pazarold ezt az egyet rinyálásra és kesergésre.)

2.) Beszélj az asszonnyal. Persze, hogy üres az életed, ha senkivel nem tudsz beszélni egy olyan problémáról, ami a nap 24 órájában emészt, csak az internetes trollokkal.:)

3.) Meditálj azon, hogy valójában mi hiányzik. Több szex? Szex másvalakivel, mint az asszony? Egy új társ, mindent elölről kezdeni? Ahhoz előbb tudni kéne a konkrét problémát, hogy rájöjj a megoldásra. Ha például csak ilyen extrém kalandokra, meg némi önbizalomtuningra van szükséged, akkor nem feltétlenül kell rögtön a váláson rágódni. De ha teljesen új kapcsolatot akarsz, egy új emberrel, akivel mondjuk olyan dolgokról tudsz beszélni, amikről az asszonnyal sose tudtál, akkor eggyel radikálisabb megoldást kell választani. Ebben például egy jó (hangsúlyozom JÓ) pszichológus segíthet, mert átbeszélheted vele, hogy az életed melyik része nyomaszt igazán. A jó pszichológust onnan ismered fel, hogy miután elmodod neki, amit itt leírtál, nem azzal indít, hogy "Kedves János, értem én az ön problémáját, de higgye el, önnek nem új életre van szüksége, hanem arra, hogy visszataláljon a családjához és megtanulja megbecsülni a felesége szeretetét." (Egy ismerősöm konkrétan ezt kapta, miután 15 év házasság után beleszeretett egy új nőbe és nem tudta, mit tegyen.)

Szóval fel a fejjel, keress megoldást, de közben azért ne feledd, hogy akármit teszel, nem fogysz érte bónuszként kapni plusz 20 év fiatalságot, az öregedés csak ugyanígy folytatódik tovább, ezt tudomásul véve és elfogadva döntsd el, mitől lennél boldogabb, mint most vagy.

Popper Szófosó Kytia ünnepi nyitóbeszédét hallhatták, köszönöm a figyelmet, kérek engedélyt távozni.:DD

A polcfúró 2011.10.20. 09:57:07

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): "Úgy látom nagyjából egyformán gondolkodunk ebben a témában." Remek! :D A falakat döntögetni kell! XD

michaela77 2011.10.20. 09:57:24

@Köldökszösz (csodalampa): hát jah, egy 250 ml-es meg tudok venni 4ezerért, a szoliban meg a 15 ml-es csomagot adják 720-ért.
Visszaszámolok fizuig, csak sajnos nem tudom meddig kell visszaszámolni:DD
De azért jellemző, van pár száz forintom, de még abból is szeded össze szolira:)

Чапаев 2011.10.20. 09:57:33

@A polcfúró: Az a "Praktikum", az melyik ország hírszerzése? ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 09:58:30

@Kytia:

Szerintem írjál könyvet Popper stílusában csomó nyomi megvenné! :D

SciNu 2011.10.20. 09:59:21

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mutast be katának :D Bár ha csíped akkor ilyen szörnyűséget mégse művelj vele.

@( o_o ): Te is fiam BlueTooth? :D

A polcfúró 2011.10.20. 09:59:30

@Kytia: Bazze, hosszabb, mint a poszt...

@Чапаев: A III. Praktiker Birodalomé!

@gyvy: Miért, tudod előre mikor távozol-e földi létből?

Hurri Kán 2011.10.20. 10:00:31

@A polcfúró:
Már most távozva vagyok. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 10:00:40

@( o_o ): Te most beszóttál nekem! :D

Nem osztogatom én a kakaómat csak úgy, azt ki kell érdemelni! Arról nem én tehetek, hogy addiktív. :P

michaela77 2011.10.20. 10:01:40

@Kytia: hát ez aztán ez aztán...:)
Azt a részt nem értettem, hogy miért nem jó pszichológus, aki a családhoz való visszatérésben lát alternatívát, meg azt sem értem miért szimpatikus neked ennyire a posztoló, de mindenesetre jóóó hosszú válasz volt:)
Köszönjük Emese:)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:01:54

@Чапаев: mit keres vele egy mondatban egy terhes kismama is??? vagy te is gruppenben gondolkodsz,te perverz :-D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:02:00

@gyvy: Vonyító sügér? Viccelsz? Világszám!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:02:11

Nincs jó kedvem, nem leszek kedves! 

"Meg lehet az egésznek baromi rossz vége is, hogy évekig szenvedek netes társkeresőkön, nem jön össze semmi"

Puha pöcs vagy apukám! 
Faszé' nem húzol a picsába otthonról? Ja, me lehet bazdmeg h nem lesz pina heti 1x se! Pff! 
Dolgozz és lesz pénzed kurvára! Ők biztos mindig hasonló élményben részesítenek majd!

"Legszívesebben odaköltöztem volna "

Hábazdmeg ezen szakadok! Hogy örültek volna! :D

Fizesd be az asszonyt zsírleszívásra. Az csak test, alakítható! :)) 
Debazdmegmármegint! Azt nem értem, miért általános tény, h a nőnek elég, a heti 1 szex? Nem elég! Baszki gondolkozz már el, miért nem akar többet? 
Am a nők szexuális vágya a korral nő. Ezt mondják az okosok... 

"belebetegszem és elvisz valami rák"

Ámen!

Чапаев 2011.10.20. 10:02:12

@A polcfúró: Milyen Szidol? Frajdi elszólás? Titkon a Rézfaszúval flörtölnél, ne is tagadd! :D

Kytia 2011.10.20. 10:02:26

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "A feleségátküldős részt, szerintem álmodta, ilyet ember nem tesz a saját feleségével."

Én ismerek egy kétgyerekes párt, akik állandóan ezt csinálják. Jól néznek ki mindketten, de a monogámia nem ment, helyette ezt találták ki és náluk működik. Konkrétan hol a fickó hoz lányt, hol az asszony plusz pasit. (Pasiból több akad.:DDD)
Nekem nem menne, náluk működik, ez van.

cyd 2011.10.20. 10:03:05

@Köldökszösz (csodalampa): A szolira is le fog. Ő ne tenné, mikor neki elég gonsoz nagyúrnak lennie, hogy mindene fekete legyen, még a lelke is? :)

Rebelde 2011.10.20. 10:03:39

mindenki meneküljön a midlife crisisben leledző férfiaktól, hányinger mind

t-bal vajon mikor jön?:)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:04:24

@Picicsibe: "belebetegszem és elvisz valami rák"
eddig a részig el se jutottam :-D
biztos,hogy ez hetero? :-D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:04:44

"Ez nem egy szexblog"
Nem? Baszki, akkor hol vagyok? :D

Sose értem meg az ilyen beírogatós dolgokat. Most komolyan valaki innen akarja megkapni élete nagy problémájára a választ? Pff!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 10:07:28

@Kytia:

Ismerek ilyen párt én is, de ott csak a feleség igényel plusz csajt :) A pasi nem dughatja meg a plusz főt! :)

Hurri Kán 2011.10.20. 10:08:18

@Nathan D'Xantine:
Kezdjük tenyészteni? :D

@Picicsibe:
Jó estét. Hű de bal lábbal kelt itt valaki. :)

A polcfúró 2011.10.20. 10:08:39

@gyvy: Bah! :D

@Чапаев: Nem rossz ötlet! Viszont a trombitáért (-sokért) odavagyok...

@Picicsibe: Nem hinném, vagy csak jólesik leírnia, vagy a 3-as szexel akar dicsekedni, vagy kíváncsi, h ki mit szol az egészhez. Mert tudod több nézőpont, kívülállók másképp látják stb. bla bla..

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:08:57

@Picicsibe: "na kb az átlag életkor itt csajoknál 30.A pasas 30as nőt akar sunázni.Nem lehet,hogy azért picsog itt,mert arra vár,hogy vmelyik 30as megsajnálja és elkérje a számát,stb és akkor voálá megvan ami kell neki...:-) " szóval igen :-))) innen akar meríteni ;-)

A polcfúró 2011.10.20. 10:10:09

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az geciség...

Sokan úgy féltik a párjukat, mint kutya a csontot...

Kytia 2011.10.20. 10:10:41

@A polcfúró: A kávé tehet róla megint.:))

@michaela77: Azért, mert a pszichológusnak nem moralizálnia kell, meg eldöntenie a páciens helyett, melyik nőt válassza, hanem az ő szemszögéből nézni a dolgokat és segíteni feltérképezni, mitől lenne valóban boldogabb az illető. Attól, hogy erkölcsi alapon visszaterelték a karámba, még senki nem lett boldogabb.

Azért szimpatikus, mert van lelkiismerete és valódi problémája van, nemcsak valami elkényeztetett mpg, aki ott bassza át és szivatja az asszonyt, ahol tudja (a maradék 90% ezt tenné). Láthatóan nem akar ártani senkinek. Arról meg nem tehet, hogy rosszul érzi magát a saját életében és arról sem, hogy 20 évvel ezelőtt nem gondolt arra, hogy 45 évesen talán rosszul fogja magát érezni így. Sokan az aktuális kapcsolatukból sem tudnak kimászni, meg eldönteni, hogy mi a fasz legyen, mert leszaromjózsi bunkózik velem non-stop, de jaj nem merek szakítani, mert akkor két hétig is szinglinek kéne maradni és az deciki, ennek a szerencsétlennek meg nyilván már huszonévesen ki kellett volna kalkulálnia, hogy az akkori kapcsolata milyen lesz most és aszerint döntenie.

A polcfúró 2011.10.20. 10:11:23

@Picicsibe: Ja és azt a közhelyet kihagytam, h a beszélgetéssel (még ha az kritikai is) tisztulnak a dolgok.

Kytia 2011.10.20. 10:12:36

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na, tessék, nem is olyan elképzelhetetlen.:)))
az én ismerőseimnél mindenki dug mindenkit, kivéve a férfiak egymást. De apu gyakorta szívesen végignézi, ahogy asszonyt más rakja. Azt mondja, ez őt felizgatja.

dr. gernika 2011.10.20. 10:13:16

@Köldökszösz (csodalampa): :DDDD Kábé.

Amúgy értem már küldte át egy csaj a pasiját. Aztán az is jött személyesen. Nem mentem.

Rebelde 2011.10.20. 10:13:40

@Kytia:

45 éves, már 20 évesen és a harmincas nők jöttek be neki, kb. megrekedt ott, és szerintem ott is marad, ami még röhejesebb lesz 60 évesen.
a legegyszerűbb megoldást találta meg a problémájára érdekes módon nem a párterápia jutott elsőként eszébe vagy hogy beszéljen az asszonnyal

nem muszáj szeretni az asszonyt, de viselkedjen már rendesen, a kuu....

A polcfúró 2011.10.20. 10:14:25

@Kytia: Na erről beszéltem! Van ilyen? Van! Ennyi....

Kytia 2011.10.20. 10:14:43

@Picicsibe: Én se értem, mi a franc értelme van annak a blognak, amit amúgy 3 éve napi szinten olvasok.:DD

michaela77 2011.10.20. 10:14:57

@Kytia: nekem azért nem szimpatikus, mert szerintem csak sajnálja önmagát, miközben az értékrendje nullához konvergál. A feleségéről egyetlen szót sem hallottunk azon kívül, hogy hány éves és hány kiló. Akinek pedig csak ez fontos, az számomra nem szimpatikus.
Az úgy szokott lenni, hogy az ember dönt, aztán vállalja a döntése következményeit. Néha rosszul dönt, és akkor változtat a felálláson.
De aki csak azért akar változtatni, mert annyira sajnálja magát a sivár életében, de persze tenni nem hajlandó ellene semmit, és a legszuperebb alternatíva számára az lenne, ha beköltözhetne a barátjához és hármasban szexelnének boldogan, az szerintem nem túl érett gondolkodású és szánalomra méltó.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:15:25

@gyvy: Tudod ez nehéz ügy! Pont úgy fekszem az ágyban, h mindig a bal ér le előbb. Ez lehet a gond! :)

Чапаев 2011.10.20. 10:15:32

@A polcfúró: Mármint nem egy trombitásért, hanem sokért, értem én! :D Nem tudsz te leszakadni erről a gruppen-témáról ... ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:15:35

@gyvy: Szerintem volna benne dohány...
Na?
Vonyító sügér dohánnyal töltve?

Muha 2011.10.20. 10:15:37

Tinisexyropibejbe

_tx_ 2011.10.20. 10:16:21

1. fejezd be a rinyálást, végtére is férfi lennél
2. beszélj a feleségeddel
3. keressetek ti egy harmadikat vagy toljátok négyesben a barátodékkal

dr. gernika 2011.10.20. 10:16:26

@cyd: Figyi, mióta Opelost leszoktattam a piáról, tudom, hogy a szavaimnak SÚLYA van :D

cyd 2011.10.20. 10:16:54

@Kytia: Mikor már azt hiszem sejtem ki milyen reakciókat ad egy-egy posztra akkor jössz és időnként meg tudsz lepni, mint legutóbb a kurvázós sztorinál.

A polcfúró 2011.10.20. 10:17:15

@Чапаев: Sajnos ismételnem kell magamat! "Tükrözd az állítást!"

:P

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:17:15

@gernika: hogy te milyen "maradi" vagy :-DDD és akkor így hol marad az önbizalom tunning? :-D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:18:22

@Kytia: Számomra az, h röhögjek. A posztolók számára fogalmam sincs! :))
3 éve? Aztaaaa!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 10:18:38

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Szerintem is. Én akkor tudnék max. elképzelni ilyet, ha nem érzek túl sokat egyik iránt sem. Ha már van érzelem, akkor nem tudnám elviselni, hogy beszálljon egy harmadik, akár férfi, akár nő.

Hurri Kán 2011.10.20. 10:18:54

@Picicsibe:
tedd az ágy másik végébe a fejed, hátha. :D

@Nathan D'Xantine:
elképesztő. Ebben így lenne potenciál. Multifunkciós sügér, egyszerre vonyít és akár dohányzik is közben, ilyet sztem még nem látott a világ. :D

Чапаев 2011.10.20. 10:19:16

@Kytia: Ha elkezdesz ebbe belebonyolódni, akkor a végén csak a gyógyszergyárosok meg a pszichológusok fognak jól járni! :)

michaela77 2011.10.20. 10:19:50

@Kytia: ja, meg az is undorító, hogy szerinte nem könnyű megtenni, hogy az ember az energiáit a meglévő kapcsolatára fordítsa.
De azt nem volt nehéz megtenni, hogy az energiáját a barátja feleségére irányítsa, vagy hogy vad fantáziálásba kezdjen swinger klubokról meg kurvákról.

Rebelde 2011.10.20. 10:20:02

@michaela77:

aszontták itt pár napja, hogy a férfiaknak a jó segg, a mell meg a normális testsúly szilárd alapját képezi a szerelemnek,illetve ennyiben kis is merül, itt az eredmény:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:20:56

@michaela77: "Az úgy szokott lenni, hogy az ember dönt, aztán vállalja a döntése következményeit. Néha rosszul dönt, és akkor változtat a felálláson."

Ez olyan szép! De télleg!
Aztán melyik színű pirula is volt amelyik a való világba vitte az embert?

Kytia 2011.10.20. 10:21:20

@Rebelde: Ha valakinek 20 évesen a 30 évesek jönnek be, akkor 60 évesen a 70 éveseknek kell bejönni?
Hány olyan pasit ismersz, akinek nem a 20-30, vagy a 30-40 korosztály jön be? És ezek még a normálisak, mert olyat is hallottam már, hogy "20 év fölött minden nő szipirtyó". Nem vicc, tényleg.

"nem a párterápia jutott elsőként eszébe vagy hogy beszéljen az asszonnyal"

A poszt tanúsága szerint mindkettő eszébe jutott.

Muha 2011.10.20. 10:21:33

ON

Az aszonnyal tilos beszelni.
Utalni se szabad semmire. Ugy kell csinalni hogy ne fogjon gyanut hogy tinisuncikkal tekersz!

En is igy nyomom ocsempocse facsiga

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 10:21:51

@Rebelde:

Még mindig jobb mint a bankszámla, autó alapján történő megítélés! :)

A polcfúró 2011.10.20. 10:22:41

@michaela77: Gondolj bele, akkor milyen hosszú lenne a poszt, ha a zasszonyról is mindent így leír, mint magáról... :D

Netuddki. 2011.10.20. 10:22:41

Hát ha nem fotosopp akkor egy lúzer phaszfej. Pénzt kellett volna keresni, most nem lenne ilyen gondod...

Muha 2011.10.20. 10:22:47

@Kytia: Ez igy igaz.

A ropisegg orok!!!!!!!!

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:23:14

@gyvy: erre válaszoltam már? ha nem akkor most megteszem,nekem nem de nem én vagyok a célközönség :-)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 10:25:06

@A polcfúró: nem csak a falakat kell dön(tö)getni ;)

@Picicsibe: hol vagy? Sajnálom, hogy ezt nekem kell elmondanom, de... ez a MIT (Massachusetts Institute of Technology) fóruma, ahol a a Részecskefizikáról beszélgetünk, azon belül is a Kvarkok és Higgs-bozon részecskék vizsgálatáról/kereséséről (mert ez utóbbi még nem bizonyított), 4, 5 illetve 7 TeV-os energiájú ütköztetéseknél. (Tudod engem 2 dolog érdekel igazán: az Higgs-modell alkalmazása a részecskefizikában és a pina) :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:26:08

@kovi1970: Lehet, hogy kereste... De hidd el nem olyan könnyű megtalálni...

Anna Borcsa 2011.10.20. 10:26:08

Tedd elé ezt a posztot, légy őszinte. Azután hagyd, hogy ő döntse el, mit is akar kezdeni az információval. Mivel már le van írva a problémád, így azzal sem kell magad stresszelned, hogy szóban próbáld elmagyarázni, mi a baj. Besértődik, egészségére! Legalább annyira felelős a kialakult helyzetért, mint te. De lehet, hogy ő is érzi, hogy valami nem oké, csak talán nem tudja pontosan meghatározni, min, mit is kellene változtatni. No meg azt sem, hogy ez mennyire sürgető. Talán őt is fel lehet rázni, és együtt is érezhetitek - nagyon is - élőnek magatokat. A legnagyobb probléma talán az,hogy már nem beszélgettek, nem adtok magatokból már semmit a másiknak, vagy nem vállaljátok fel a másik előtt az igényeiteket. Mit szólnál hozzá, ha az asszony szemében látnád újra a vágyat, esetleg ti vonnátok be harmadikat (férfit, nőt, a fantáziádra bízva). Nem lesz egyszerű, akármi is alakul ebből. Ember..nem irigyellek.

A polcfúró 2011.10.20. 10:26:24

@Kytia: Jót tesz neked, igyál sokat! :)

Hurri Kán 2011.10.20. 10:26:38

@( o_o ):
Szerintem ERRE nincs célközönség... Bár a nők időnként elképesztő dolgokra képesek, mint tudjuk. :D

michaela77 2011.10.20. 10:26:42

@Rebelde: mondjuk olyan megközelítésből tényleg más a dolog:)

@Nathan D'Xantine: nagyon szívesen reagálok erre, ha átfogalmazod, mert így sajnos nem értem.

@A polcfúró: hát jah. De azért sok mindent elmond, hogy fiatal korában is a 30-as nők vonzották, nem az intelligens, vagy a szerény, vagy a talpraesett, vagy mittoménmilyenek. Most is csak a súly meg az életkor számít, minden csak számadat, a szex heti egy, de hogy esetleg feldobja kicsit, na azt nem...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:26:45

@A polcfúró: Beszélgetni nem szoktam!
Ja, h kiírni? Aham! Hát még ennek van a legtöbb értelme! :) De ahhoz minek elküldeni egy csomó ökörködő nicknek? :D
Vélemény, más szempont? A szexbe szerintem ez pont nem kell. Ki a faszt érdekel kinek mi a vélemémye a 3-as, 4-es, -5-ös... harapdálós, lehúgyálós, fojtogatos, vagy bármilyen élvezetről? Csináld ami jó! Szerintem...

De mivel szar kedvem van, nem vagyok beszámítható! Nem is kellett volna írnom, de há' mért is ne! :))
Szóval ne fecséreld rám a betűket! :D

magyar ember teli szájjal 2011.10.20. 10:27:09

Szenvedek az elidegenedett nyugati társadalomban, úgyhogy irány a szvingerklub.

Te jó isten, ekkora barmot.

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 10:28:17

@Muha:
Na jó, de neki nem jutnak tinisuncik, az összeset elhappolod előle.
Viszont egy 3d-s pornócsatornának már biztosan lesz egy előfizetője a poszter személyében.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:28:20

@_tx_:

1. Ne légy már nősténysovén! (Amúgy lényegesen több pasi rinyál, mint nő.)

2. ok

3. Nem gondolod, hogy a másik pár rácuppan az 55 éves, dundus asszonyra!

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:28:41

@Muha: nekem van önbizalmam, nem kell a tunning :-P.

cyd 2011.10.20. 10:28:48

@Kytia: ""nem a párterápia jutott elsőként eszébe vagy hogy beszéljen az asszonnyal"
A poszt tanúsága szerint mindkettő eszébe jutott."

Mondjuk azt én sem értem, hogy jött többeknek az önzőség, hogy csak magáról ír, több helyen megemlíti a feleségét, a házasságát.

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 10:28:58

Hát képzeld barátocskám, a 60 éves nőknek is vannak vágyaik. És nekik ehhez még a kék tabletta varázslata sem kell.

dr. gernika 2011.10.20. 10:29:24

@michaela77: HA ma mentél be, majd estére leszel paprikajancsi. :D
@( o_o ): Az önbituninghoz az is elég volt, hogy be akartak venni. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:30:46

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Ne haragudj, de ebből csak azt értettem, hogy "pina"! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:30:57

@michaela77: Ezer bocsánat és mea culpa.

Szóval arra céloztam, hogy ez bizony kurva jól hangzik, csak a helyzet az, hogy ez nem a valóság. A valóságban ez soha nem ilyen egyszerű.
Ott kezdődik, hogy minden ember, minden döntést addig halogat, amíg teheti...

A "pirula színe" vonal némi Mátrix-os beütés volt. Újra csak bocsánat!

A polcfúró 2011.10.20. 10:31:45

@Picicsibe: Köszi, egész egyszerűen leráztál... :)

@michaela77: Nekem is feltűnt, hidd el, ironikus megjegyzés volt. De igazából nem kell semmin meglepődni...azon sem, ilyen helyzetben van szegény...

Чапаев 2011.10.20. 10:32:28

@A polcfúró: "Tükrözd az állítást!" Nem tudok mit kezdeni azzal a perverzióddal, hogy te csak tükör előtt szereted felízgatni a pasikat, komolyan ... :P

Father Justice (törölt) 2011.10.20. 10:33:52

Nagyjából minden épkézláb megfejtés elhangzott már, a legfontosabb aspektussal egyetemben: pénz. Bármilyen hihetetlen, valójában ekörül forog az egész történet.

Persze, hogy nem igazán foglalkoztatják különösebben a posztírót a felesége szempontjai és érdekei, hiszen egyértelműen leírta, hogy a kezdetek óta csak langyosvizeznek egymás mellett. Viszont abból a kategóriából, amelyre ő vágyakozik (csinos, 30-as, független nők), csak akkor tudna érdemben válogatni, ha az anyagi lehetőségei bőven átlagon felüliek lennének. De ha így lenne, már vagy 10 éve dobbantott volna az asszony mellől, és meg sem születik ez a poszt.

Kicsit kamuszagú a hármas mellékszál, de nem teljesen elképzelhetetlen. Ha igaz, akkor a posztíró valóban kinéz valahogy, ugyanis egy dögös milf pusztán azért nem ugrik rá valakire, mert "rossz lehet neki két évtizede a kisbálna mellett". De ez önmagában édeskevés ahhoz, hogy ÁLLANDÓRA beújítson egy hasonló kaliberű hölgyet magának. Helyesen látta meg, hogy zseton nélkül számára csak a kétgyermekes, elvált anyukák maradnak, ráadásul 5-10 év múlva 92,5%-os valószínűséggel ők is felszednek ~20 kg-t.

Nincs itt igazán jó megoldás. Én a tömény italokat javasolnám.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:34:04

@Чапаев: Ezzel nem tudsz mit kezdeni? Nemár! :-D

Kytia 2011.10.20. 10:34:53

@michaela77: "értékrendje nullához konvergál"

Ez miből jött le? Szerintem nagyon is felelősségteljesen áll hozzá, ha nem így lenne, nem rinyál és nem panaszolja el itt nekünk, hanem simán levarrja az első szembejövő húszévest, ha kell, fizet érte, oszt jóllakottan továbbáll. Pont egy ilyen pasinak nincs értékrendje?? Akkor mit mondasz azokra, akik minden gond nélkül csajlák a nőt nem 20 év, hanem 2 hét után és mellé még bunkó is? A nők nagy része az olyan pasik után telesírja a párnát, az ilyet meg lesajnálja, pedig kb. ötvenszer szimpatikusabb.

@cyd: Segíti a dolgot, ha a psoztoló leírja a dilemmáit és a problémáit. Tudod, akkor embernek tudom tekinteni, nem aljadék szarházinak. Persze olyanok is vannak.:)

@Picicsibe: Azóta van uncsi munkám.:)))

@Чапаев: Ezért nem is firtatom.:DD

Muha 2011.10.20. 10:35:01

@( o_o ): Jol van, de kesobb ne gyere hozzam pityeregve hogy jaj muhaszita kerlek segits rajtam, mert lehet hogy akkor mar epp szerelmes leszek egy 18 eves ropikaba akivel orok szerelem lesz, mert akkor mar nem erdekelsz mar majd.

:)

@Boris the Bullet dodger: Ugyan mar. Egy csomot dobtam, ott hevernek csak ossze kell szedni oket:)

pitybull 2011.10.20. 10:35:24

Kytiával egyetértek!

Vedd bele az asszonyt egy hármasba (két nő, az hidd el jobb), hátha... :)

michaela77 2011.10.20. 10:35:44

@gernika: neemm, tegnap este voltam.

@Nathan D'Xantine: nem kell bocsánatot kérned, amiért nem értelek:) A mátrixot nem szeretem, ezért lehetett a képzavar:)
Igen, amit írtál valóban így van. A valóságban nem minden ilyen egyszerű. De azért felnőtt ember, még ha halogatja is a döntést, akkor ha már meghozta, vállalnia kell a következményeit.
De gondoljunk egyszerűbb döntésekre: nem ülök részegen autóba, vagy ha igen és elütök valakit egész életemben a lelkiismeretfurdalással élek; nem zabálok naponta ötezer kalóriát, vagy ha mégis, elfogadom, hogy megbámulják a 150 kilómat az utcán. Már az ilyen egyszerű döntésektől kezdve vállalni kell a következményeket, és akkor talán jobban megy a nagyoknál is.

A másik kérdés meg a prioritás. Igen, ha 10 évvel idősebb nőt választok, az várhatóan 20 év múlva is 10 évvel idősebb lesz. De ha nekem fontosabb a személyisége, akkor őt választom. Viszont akkor 20 év múlva is tudom, hogy miért választottam őt és nem csak azt látom, hogy a 30 évesek milyen csinosak és hány 16 éves jönne ki a mostani nejemből.

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:35:57

@Dr. Jula Watson: te jóban vagy ezzel a majommal ? :-P. na igen a pasik azt hiszik,ha asszony nem kívánja őket akkor a szexet sem :-).

Rebelde 2011.10.20. 10:36:13

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:

pont ezzel egyenértékű, jellemzően ez a két kategória meg is találja egymást, teljesen megérdemelten hozzáteszem:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 10:37:23

@Kytia: Hol van ennek lelkiismerete, mikor az egész poszt arról szól, hogy azon filózik, hogyan tudná lecserélni egy harmincasra a megöregedett és meghízott feleséget. Nekem ez jön át és nem az, hogy ő milyen rosszul érzi magát emiatt!

"Vágyakozva nézegetem a csinos 30-as nőket az utcán, étteremben, társaságban."
"Akkor mégiscsak lehetne nekem is ilyen nőm?"

A régi uncsi neki, új kellene, aki fiatal...szép stb.

indapass90210 2011.10.20. 10:37:25

@Father Justice: "Nincs itt igazán jó megoldás. Én a tömény italokat javasolnám."

Elég jól megfogtad a lényeget!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:39:06

@Father Justice: "Viszont abból a kategóriából, amelyre ő vágyakozik (csinos, 30-as, független nők), csak akkor tudna érdemben válogatni, ha az anyagi lehetőségei bőven átlagon felüliek lennének."

Ez butaság. Nem pénzfüggő. A függetleneknél pláne. Már ha független alatt a független gondolkodásút értjük...
Jópár ingyenélő pasiról tudok, akik egyedülálló harmincasokat húznak meg, és le...

michaela77 2011.10.20. 10:39:35

@Kytia: ez most olyan, mint amit tegnap írt valaki, hogy ha valaki végülis nem iszik meg nem kurvázik, csak eljátékgépezi a pénzt, az jó ember, merhát rosszabb is lehetne:)
Attól, hogy vannak tőle rosszabbak, ő még nem egy követendő példa.
Szerintem neki nem értékrendje van, hanem megfelelési kényszere, valószínűleg olyan környezetben él, ahol nagyon fontosak neki a társadalmi elvárások, így igazából magát kell meggyőznie arról, hogy ha elhagyja a feleségét, az teljesen helyén való, így kivonja magát a társadalom által megvetendő rétegből. Még csak lelkiismeret furdalásnak sem nevezném ezt, sima megfelelési kényszer, konvencionalitás (ha van ilyen szó), beleférés egy mások által felállított és magára is elismert hagyományrendszerbe.

indapass90210 2011.10.20. 10:39:55

@Kytia: "olyat is hallottam már, hogy "20 év fölött minden nő szipirtyó". Nem vicc, tényleg."

Tényleg nem vicc. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:40:25

@A polcfúró: Dehogy! :) Csak egy javaslat volt. Ha van számomra még mondandód, írhatod. :)
Még válaszolok is.

Muha 2011.10.20. 10:40:26

@Dr. Jula Watson: A gyvyvel biztos

Vihjfiodnync

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:41:35

@Father Justice: szerintem ez a poszt tényleg kapuzárásos,mint az amerikai szépség című filmben és mint tudjuk,ott sem a pia,sem a fű sem a szűz 18 éves kiccsaj nem tudta a pasi problémáját megoldani,csak a golyó a fejbe :-D

Muha 2011.10.20. 10:41:52

@michaela77: Szerintem is ertekrendetlen a posztolo ratyi

michaela77 2011.10.20. 10:42:14

@cyd: ja, számadatokban. Van 1 db feleségem, 55 éves, 20 éve élünk együtt, hetente egyszer szexelünk.

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 10:42:38

@Muha: Jah, persze, vele mindenképp :)

Kytia 2011.10.20. 10:42:40

@cyd: Szerintem minden, csak nem önző.

@michaela77: Tegyünk egy próbát. Tegyük fel, hogy a mostani pasidba szerelmes vagy. De mivel mink morálisan magas szinten állunk, kötelező nekünk jótékonykodni, tehát nem vonhatjuk meg az élvezetet holmi jó szándékú, 40 (vagy épp 140) kilós, hámlós arcú, büdös szájú informatikusoktól, tehát javaslom, hogy a párod iránti szerelmedet felhasználva vidd át a gerjedelmet egyre az említett csoport tagjai közül, ezzel okozva örömet neki (és nyilván magadnak is, hisz ez olyan könnyű és szórakoztató dolog, hogy biztos élvezni fogod). Majd mesélj, hogy sikerült.:)
De mindenféle agresszív érvelést félretéve (hangsúlyozom, csak a kávé teszi), valóban rohadt egyszerű azt mondani kívülről, hogy "nézd, tudom, hogy a Józsihoz vonzódsz, de szexelj a Bélával, mert ő jobban megérdemli". Az ilyen mindenféle Jokkák is folyton ezt nyomatják, hogy érjed már be azzal, aki nem vonz, mert hát azzal biztosan jobban jársz és még erkölcsös is leszel. Őszintén, neked menne?

Muha 2011.10.20. 10:42:43

@Muha: Mar megint huje vagy muha.

Mindenkinek van valamijen ertekrendje.

Vuhuhuuuuu

cyd 2011.10.20. 10:42:59

@Kytia: Igen, most már rájöttem :)
Ja és sok sikert a mi kommentekhez Don Quijote :)

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 10:43:00

@Muha:
Na de írta, nem tudja azt hogy kell.
Szerintem ha valaki nem megfelelő, küldd poszterhez, ez a fantázia úgyis bejön neki :)

@Dr. Jula Watson:
Poszterre gondolt, mert a barátodnak szólítottad :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:43:14

@Dr. Jula Watson: barátocskámnak szólítottad a posztolót :-)

ezttörölnikéne 2011.10.20. 10:43:44

Tegye fel a kezét a kommentelők közül az,aki elmúlt 40 éves és 20 év körüli párkapcsolat van mögötte.
Mennyien is vagytok? Ketten? Akkor a többinek: "csibate!" :)
Lehet véleményetek bármiről, erről a történetről is. Nekem is vannak benne érzékeny pontok. DE. Amíg még előtte vagy ezeknek a dolgoknak, addig ezek a vélemények az üres fecsegés kategóriába sorolhatók. És ne gyertek azzal, hogy a szüleitek, nagyszüleitek,szomszédotok, barátaitok. Nem feltétlenül köti az ember a gyerekei, unokái, szomszédai,ismerősei orrára azt,hogy problémái vannak és az esetleges megoldási módozatot sem...

michaela77 2011.10.20. 10:43:49

@Muha: köszönöm a támogató véleményt:)

Muha 2011.10.20. 10:44:33

@Dr. Jula Watson: Az 1040 sex.
Nem is rossz.
Bar nekem az a fel eves atlagom negyed gozon:)

Hurri Kán 2011.10.20. 10:44:35

@Kytia:
Ma gyanúsan a kávé mögé bújsz... :DDD

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 10:45:19

@Boris the Bullet dodger: @( o_o ): és ha nagypapinak szólítom, (a kora miatt), akkor az unokája vagyok? És ha fiacskámnak, akkor én vagyok az anyja? :D

Muha 2011.10.20. 10:45:46

@Boris the Bullet dodger: Nem.
En a picsaba kuldom oket.
Az mar jol bevalt.
Nem valtoztatok

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 10:46:07

@Muha: ez a szám honnan jött ki?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:46:49

@michaela77: Ugyan. Az első lépés után jön a második. Az pedig a felelősség áthárítása/szétterítése...

Az aki a kellő időben dönt, és valóban vállalja a felelősséget rikta mint a fehér holló. A következmények vállalása(te ezt írod) lényegesen egyszerűbb. Ugyanis azok bekövetkeznek, akár vállalod, akár nem.
Pl. elváltam. Gyerekek ex-asszonynál. A következmény, hogy ritkábban látom őket. De ez nem a vállalásomon múlik. Ez valami, amit a válás maga után vont, és ha a fejemre állok akkor is így van.

michaela77 2011.10.20. 10:47:29

@Kytia: a "mink"-nél elröhögtem a magam, többit pedig nem nagyon értem, bocs:) Mármint a párhuzamot, hogy mér kellene nekem büdösszájúakat szeretni:)
Én csak azt mondom, a vonzódás az egy dolog, teljesen normális ha egy férfinak tetszik egy 30 éves csinos nő, de ha ettől tovább nem lát és nem tudja értékelni a feleségét, az gyerekes.
Ha pedig úgy érzi, hogy egyáltalán nem kívánja már az asszonyt és kurvára nincs kedve ebbe energiát fektetni, inkább továbbáll valakihez akit majd szintén megun, hiszen mindenki öregszik és mindig lesznek fiatalabb 30 évesek, akkor tegye azt és ne picsogjon itt, mint valami tizenéves, mikor tisztán látszik, hogy egyfajta feloldozást vár arra a döntésre, amit ő már meghozott: vagy kurvák, vagy swinger klubok, vagy válás.

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 10:48:59

@Muha:
Ezen könnyen segíthetünk. Poszter, menj a picsába.
Na ott talán majd összetalálkoznak.

@Dr. Jula Watson:
Most már cseszheted, elárultad magad :)

michaela77 2011.10.20. 10:49:18

@Nathan D'Xantine: igen, de mikor a váláson gondolkodtál, és írtad a kis mérlegedet hogy mi szól mellette vagy ellene, akkor biztosan felírtad azt is, hogy ritkábban látod a gyerekeidet. Ergo úgy hoztad meg a döntést, hogy tisztában voltál a következményeivel és vállaltad azt.
Mindemellett értem amit írsz, néhány következmény csak úgy jön, akár vállalod akár nem.

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:49:29

@ezttörölnikéne: te beloptad magad a szívembe :-),csak mondjuk azért fogjuk be mert:
1. a posztoló amúgy is ehhez a korosztályhoz vonzódik?
2. pont ezt a korosztályt kérdezte és nem a 40 éve felettit?
3. te sem gondolod komolyan,hogy bárki ez alapján a blog alapján dönt sorsdöntő kérdésekben
4. akor miért nem olyanokhoz fordul akik átmentek ilyenen?
5."Nem feltétlenül köti az ember a gyerekei, unokái, szomszédai,ismerősei orrára azt,hogy problémái vannak és az esetleges megoldási módozatot sem" de bezzeg a mi orrunkra köti sőt még a megoldást is tőlünk várja.Szóval akkor most jelentkezzünk :-))

2011.10.20. 10:49:30

Csináltál volna gyerekeket. Akkor nem csak a halálvárás foglalkoztatna...

Чапаев 2011.10.20. 10:49:59

@ezttörölnikéne: Evidens, ha 60 hatvan éves vagy és rákos, akkor egy hasonló korú, cuki kis Kaposi-szarkómával rendelkező onkológus pofázzon csak neked, mert egy 40-es, makkegészséges ugyan mit érthet ehhez?! Gratulálok, leülhetsz! :D

ezttörölnikéne 2011.10.20. 10:50:30

@Kytia: Pszihoízé vagy-e? Vagy 40-es? Vagy simán ennyi empátiaszorult beléd?:)Tetszenek a kommentjeid.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:50:34

@gyvy: Asszondod? :) És akkor már sosenemlesz rosszkedvem?
Akkor kipróbálom! ;)

michaela77 2011.10.20. 10:50:59

@ezttörölnikéne: 34 vagyok, és volt 16 éves kapcsolatom. Nem férhetnék így bele a körbe?:)

Muha 2011.10.20. 10:51:08

@Dr. Jula Watson:
20(ev)x52(het)x1(sex)=1040 sexualis kozosules

Kytia 2011.10.20. 10:51:26

@Bundabandi: "A régi uncsi neki, új kellene, aki fiatal...szép stb."

Ja, ez van. Ezek a vágyai. Sajnos, a vágyainkat nem olyan könnyű irányítani, legfeljebb abban nagy a hatalmunk, hogy nem elégítjük ki őket, ha ezzel valahol kárt okoznánk. Emiatt tartom lelkiismeretesnek. Hogy bár felismerte a vágyait, nem rontott birkamód neki az első szembejövő egyetemistalánynak, hanem emészti magát és megpróbál megoldást találni. amúgy az itt kapott negatív reakciókat is ennek köszönheti részben szerintem. Mert önkritikát mert gyakorolni és mert a bizonytalansága nyomán fogást lehetett találni rajta.
Ha ugyanez a pasi egy macsó szívtipró, aki mélyen a szemedbe nézve adja elő a hattyú halálát a rossz házasságáról, meg a boldogtalan életéről, nemhogy azonnal szétteszed a lábad, de még meg is sajnálod szegényt (itt persze nem feltétlenül személy szerint rád gondolok, csak elég gyakori jelenség nők körében).

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 10:51:36

@michaela77:
Aztán mit csinálna ez a szerencsétlen a swinger klubban? :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 10:51:56

@Bundabandi: na örülök hogy te is hasonló érzelmi intelligenciával rendelkezel. Egyre többet tudunk meg rólad ;)

@A polcfúró: :D képzeld van egy zsír új fúró szettem, svéd acélból, kemény mint a gyémánt, és mindent kibír! Mikor akarsz polcot fúrni, muszáj kipróbálnod :D Csak nehogy kidőljön a fal a nagy igyekezetben ;)

@Picicsibe: nem haragszom, akkor már a felét értetted ;) Tessék: www.bumm.sk/58065/szukul-a-kor-az-isteni-reszecske-korul.html

indapass90210 2011.10.20. 10:52:06

@Kytia: "Az ilyen mindenféle Jokkák is folyton ezt nyomatják, hogy érjed már be azzal, aki nem vonz, mert hát azzal biztosan jobban jársz és még erkölcsös is leszel."

Ez nem volt fair a részedről.

És igazából szerintem a srácnak egy stílustanácsadóra lenne szüksége, lehetőleg nőre, nem valami buzi sztájlisztra. Emellett le is kellene valamelyikőtöknek feküdni vele innen a blogról (ennyire azért csak megsajnálhattátok volna), mert az nagyon látszik az embereken ha már régen nem dugtak. (Pontosabban az látszik, hogy ez már nagyon rájuk férne).

Persze előbb-utóbb jönni fog valami csaj, aki majd meglátja és egyből hűdearanyos meg minden lesz neki, de addigra beszárad a srácba az anyag és mindenkit elküld a kurvaannyába, esetleg le akar mészárolni valami bevásárlóközpontba, mint az a másik szerencsétlen, amelyik hónapok óta ül a kóterben, pedig csak egy kurvát kellett volna fizetni neki.

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:52:27

@Dr. Jula Watson: igen,mert mi komolyan vesszük szavaidat,mindegy mekkora baromság legyen az :-D

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 10:52:37

@Boris the Bullet dodger: Ó, hogy én sosem tudok vigyázni a számra! Mindig lebukom :)

Muha 2011.10.20. 10:52:41

@Boris the Bullet dodger: Bingooooo
:)

Vegre egy magara valamit is ado ertelmes kommenttars
:)

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 10:54:02

@Muha: ahha, de ezt a számot miért nekem írtad? :D

@( o_o ): Jól is teszitek! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 10:54:36

@michaela77: Általános példának szántam...
De ha rám vetítjük akkor: Nem.
Nem gondolkodtam rajta, nem írtam mérleget, és nem döntöttem.
A dolgok úgy alakultak, hogy ez lett...
Jó persze. Én tehettem főleg róla, és végül mégiscsak döntés is volt. De marhára nem úgy ahogy a fenti szentencia szerint kellett volna.

Muha 2011.10.20. 10:55:02

@Dr. Jula Watson: Ezt latod en sem tudom!

Ezert foldhoz vagom magam.
2x

Nyihiiihiiii

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 10:55:16

@ezttörölnikéne: " Akkor a többinek: "csibate!" :)"

De nekem nincs kedvem csendben lenni.
Háborúban se éltem. Mégis van véleményem róla! (ez hogy is jön ide? ja, má' tudom!) :D

Rebelde 2011.10.20. 10:55:41

@Kytia:

nyilván vannak szélsőségek, de ez legyen annak a nyomora, aki így gondolkodik. azzal legyen tisztában mindenki, hogy fiatalabb nem lesz, és nézzen legalább néha tükörbe.
bár ez a fickó 45 éves, ha vigyázott magára nem lehet rossz karban és sajna velük rendesebb is a természet, ami az idősödést illeti, bár itthon ez annyira nem jellemző

szóval ez nettó kibaszás az 50-es feleségével, akinek valszeg ez a jutalma, hogy annak idején ezzel a nyighajjal kezdett

igen felmerült, miután részesült a karitatív szexben, amúgy a felesége két aspektusban merült fel, hogy fiatalon szép volt, most meg 20 kilóval több, ennyit az említésről, ellenben bedobta az árva kártyát, hogy vekengjenek rajta, gondosan szinte az elején, remek

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 10:57:12

@Muha: Ne tedd, a lila folt nem menő :)De nem is szexy :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:57:12

@Picicsibe: ma nagyon vicces vagy,éljen a rossz kedved :-D

michaela77 2011.10.20. 10:58:06

@Nathan D'Xantine: nem rád vonatkoztatva, de eszembe jutott egy gondolat. Sokszor hallani azt, hogy jajj, megcsaltam a páromat és elhagyott, de mennyire szenvedek, milyen rossz nélküle, nekem csak ő kell, meg hát amikor megcsaltam nem is gondoltam ilyesmire, nem is volt komoly, stb..
Nos, szerintem ha valaki megcsalja a másikat, akkor tudnia kell, hogy benne van a pakliban, hogy kitudódik és a másik elhagyja. Mindig ennek a fényében kell megtenni a lépéseket, hogy így megéri-e. És ha valaki úgy dönt, hogy így is megéri, akkor utána elég szánalmas sajnáltatnia magát.
Ilyesmire gondolok én annál a tézisnél, hogy az ember vállalja a tettei és döntései következményeit.

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 10:58:18

@michaela77:
Ja, csak nehogy valaki fogasnak nézze és ráakassza az alsógatyáját :)

@Dr. Jula Watson:
Mindegy, köztünk marad :)

@Muha: :D

Чапаев 2011.10.20. 10:58:44

@Nathan D'Xantine: Miért tudnék? Ki lettem zárva a gruppenből, csak lenyúlta az ötletemet ez a nőszemély! :D

Muha 2011.10.20. 10:59:09

@Dr. Jula Watson: Aaaaaaa
Olyan kemeny vagyok hogy a fold lesz muhafoltos

HelloDoggy 2011.10.20. 10:59:50

Ööö...
Szerintem a Kytiát elrabolták a zufók.
Vagy a barátja - a Hosszúpuska Kacor király - írkál ma helyette.

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 10:59:53

@Rebelde: "szóval ez nettó kibaszás az 50-es feleségével, akinek valszeg ez a jutalma, hogy annak idején ezzel a nyighajjal kezdett"
24 évesen belém esett egy 18 éves.Mondtam neki nálam fiatalabb pasival nem kezdek mert most még csak 23 vagyok és 6 év se tünik soknak de amikor 34 vagyok ő még csak 28 én gyereket akarok,ő meg még nőzni.azt hiszem jól döntöttem
:-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 11:00:10

@ezttörölnikéne: Jahhh szóval amíg mondjuk embert nem öltem, addig ne kommentáljam, hogy az bűn, mert csak üres fecsegés... hiszen nem estem át még rajta. Vágom!

cyd 2011.10.20. 11:00:35

@michaela77: Ne csináld már! Sorok közötti olvasás?
"20 éve élek együtt a feleségemmel...de jó barátok vagyunk, jól megértjük egymást. Gyereket nem akartunk...Néha szeretem ezt a nyugalmat...Olyan hülyeségeken kezdtem például matekozni...Úgy érzem, sorra érnek a veszteségek, elvesztettem a saját fiatalságom, a feleségemét, az ő szépségét..."
Ez mind a házasságáról szól. Meg, hogy nagyon jól tudja, hogy nem normális amit művel, de attól még vergődik.
Az utolsót pedig mindenki úgy értelmezi, hogy "a szemét banyának volt pofája megöregedni és meghízni" pedig szerintem ez nem erről szól.

Muha 2011.10.20. 11:00:54

@michaela77: En vallalom hogy dobnak mert megcsaltam a masikat, de annak olyankor mar orulok hogy magatol pakol, hisz mar van uj orok szerelem akivel foglalkozni kell. :)

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 11:00:54

@Rebelde:
Hagyd már, dehogy részesült.
Valszeg jól sikerült a buli és a szesz ütött be neki annyira, hogy már nem tudja mi történt és mit álmodott hozzá.

Szöszi 28 2011.10.20. 11:01:31

Nem akarok megöregedni...

Father Justice (törölt) 2011.10.20. 11:01:58

@( o_o ): Látod, lehet gondolkodni huszonévesen is.

Kytia 2011.10.20. 11:02:08

@michaela77: És ti nem pont ebbe a hagyományrendszerbe akarjátok visszatuszkolni (erkölcs és lelkiismeret néven)?
Nem attól jobb, hogy vannak nála rosszabbak, hanem attól, hogy nem akar ártani. Férfitól ez világcsúcs.

A párhuzam ott van, hogy szerinted könnyű az ember vágyait és energiáit átvinni egy másik személyre arról, aki felébresztette őket (itt az asszonyra). Szerintem nem könnyű. Szerintem ha Józsit kívánod, akkor Józsit kívánod, ha a 30-as pasikat, akkor a 30-as pasikat, ha az izmosakat, akkor száz Jokka sem tud meggyőzni arról, hogy helyettünk inkább valami puhány hájadékkal szexelj. Vagy neked ez menne? Ha nem, akkor miért várjuk el a pasiktól, hogy ők bezzeg csettintésre azt a nőt kívánják, akit szerintünk illene?

@cyd: :DDD

@ezttörölnikéne: Tiltakozom, szerintem bennem sok empátia van. Csak én nemcsak egy vadidegen nővel tudok empatikus lenni (tudva, hogy egyszer simán az ő sorsára juthatok --ez azért segíti az empátiát, persze), hanem egy vadidegen férfival is, ha kellő részletességgel leírja a problémáit.

Tryptich 2011.10.20. 11:02:12

A részleteket meg lásd műveimben XD
www.tortenetek.hu/tortenet/felesegem-2/26505
De komolyan, csak engem emlékeztet ez a sztori ennek a stílusára? Régen jobb sztorik voltak... ja bocs. Összekevertem a szakítóssal.
"modellszépségű 35 éves felesége"
"besurran hozzám egy szál bugyiban"
„azt hittem, álmodom”
Hát, kedves uram, kapaszkodjon meg, tényleg álmodott XD
Ennél még Fenék Tibi sexuál-erotikus fantáziálásai is hihetőbbek voltak a celeb milfekkel. Naoszt, mikor a hites ura megérkezett dokkolás vót? XDXDXD

ezttörölnikéne 2011.10.20. 11:02:25

Sejtettem,hogy imádni fogtok :)
Természetesen nem az a lényeg,hogy ki hány éves.Csupán arra próbáltam célozni, hogy minél öregebb az ember, annál nagyobb eséllyel történnek vele "eztsohasemhittemvolna" dolgok. És hogy Zoránt idézzem: " szép,hogy mást hiszel" mikor még csak 20 vagy.Vagy 30. Vagy 40. Akármennyi. Egyszerűen nagyobb empátiával kellene embertársaink felé fordulni.
20 évesen elvárja az ember,hogy 40-50 éves szülei megértsék,mit, miért,kivel csinál. Én csak arra hívnám fel a figyelmet,hogy ti,20-30 évesek is próbáljátok megérteni a 40-50 éveseket.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 11:02:32

@( o_o ): "Mondtam neki nálam fiatalabb pasival nem kezdek ..."

Mert, te most mennyire vagy fiatal pasi?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 11:02:56

@Чапаев: Igen. Az ismert szállóge szerint is ez a legrosszabb a gruppenben...
Ha nem volt jogvédett baszhatod. ;-)

@michaela77: Ez már megint túl steril. Mondanád valakinek, aki a kalpáccsal rábaszott az ujjára, hogy "mint nyávogsz, amikor megfogtad, tudtad, hogy ez is lehet belőle"? Vagy ehelyett adol neki kis gyógyipuszit?

Чапаев 2011.10.20. 11:03:06

@Picicsibe: Az, hogy nem látszom benne, basszus! ;)

Szöszi 28 2011.10.20. 11:04:16

@Muha: Még ne:D Azért még élnék pár évet mielőtt kijelentem, hogy megöregedtem, addig bírd ki a meggyilkolásom nélkül:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 11:04:25

@michaela77: @Kytia: amit írtál arra pont jó válasz, ami michaela írt:

"Ha pedig úgy érzi, hogy egyáltalán nem kívánja már az asszonyt és kurvára nincs kedve ebbe energiát fektetni, inkább továbbáll valakihez akit majd szintén megun, hiszen mindenki öregszik és mindig lesznek fiatalabb 30 évesek, akkor tegye azt és ne picsogjon itt, mint valami tizenéves, mikor tisztán látszik, hogy egyfajta feloldozást vár arra a döntésre, amit ő már meghozott: vagy kurvák, vagy swinger klubok, vagy válás."

Ez a gáz a történetben!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 11:04:31

@ezttörölnikéne: Én megértem. De te is értsd meg! Rossz kedvem van!!!

Muha 2011.10.20. 11:06:04

@Kata1987: Akkor jarjunk.
Megcsallak, beleoregedsz a szerelmi banatba es akkor kinyirhatlak.
Nomiccolsz?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 11:06:04

@Kata1987:

Pedig most is öregedtél. :) Sőt, minden egyes perccel öregebb és öregebb vagy. Szinte érezheted, ahogy elkarfiolosodik a segged (ami nagy) és kezdenek a melleid a térdeid felé vándorolni! :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:06:05

@cyd: szerintem mert senki se vette a fáradtságot,hogy végig olvassa :-).Egyszerű a képlet kapuzárási pánikban szenved,ő is beismerte. nem a feleségével van baja,hanem hogy annak öregedése a saját öregedésére emlékezteti.Ezért is tuningolta fel a 3as szex,mert attól úgy érezte a mi rétegünkhöz tartozik még midnig,hiszen mi csinálunk ilyen őrűltségeket.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 11:06:13

@Чапаев: Ne mögé állj! Nem mondták még neked? Te...

Muha 2011.10.20. 11:06:45

@Picicsibe: Kell puszi?
Attol jobb lesz?

Kytia 2011.10.20. 11:07:29

@Dövan: "hónapok óta ül a kóterben, pedig csak egy kurvát kellett volna fizetni neki"

Ebben nem hiszek. Szerintem aki baszni akar, baszni fog, aki ölni akar ölni fog. Nem azért ölt, mert baszni akart, hanem azért ölt, mert ölni akart.

miért nem volt fair? Szerintem kurvára ott a párhuzam.

michaela77 2011.10.20. 11:08:20

@cyd: ha megkedvelném a posztírót, az téged boldoggá tenne?:)

@Muha: jaa, szóval te csak örök szerelemmel szoktál megcsalni, egy éjszakással nem:) Ezt is tudjuk már:)

@Kytia: mondtam, én nem úgy érzem, hogy nem akar ártani. Hanem hogy a lehető legtisztábbra akarja mosni magát.
Igazad van, nehéz az embernek magára erőszakolni, hogy kit kívánjon. De azért a házasság ennél egy kicsit többről szól, szerintem. És ott azért érdemes próbálkozni.

@Nathan D'Xantine: igazad van, tényleg túl steril.
Csak én úgy vagyok vele, hogy manapság szerintem az emberek elfelejtik az igazi értékeket és ha hülyeséget csinálnak, ahelyett, hogy tudnák, hogy az rossz és hülyeség és megbánnák, lazán elkezdik megmagyarázni, hogy az nem is volt rossz.
Ezért valóban néha átesem a ló túlsó oldalára, mert tök jól érezném magam attól, ha sokan legalább felismernék, hogy hogy kellett volna csinálni, vagy hogy lett volna helyesebb.
Max. azt mondják, hogy hát ezt most elb*sztam és legközelebb jobban átgondolok ilyesmit.

A polcfúró 2011.10.20. 11:09:01

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Jó hangzik! Kölcsön adod, vagy a saját faladat félted, ;-) Egyébként a saját szerszámaimmal szeretek dolgozni, de kivételt tehetünk egy svéd cucc kedvéért! :)

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 11:09:22

@Boris the Bullet dodger: Csak közénk ne álljon :D

@Muha: Hajjajj, szegény föld.

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 11:09:43

1. Az elet sz*r. Nezz szembe vele.
2. Nojj fel. Egy 45 eves pasi ne nyafogjon. Egyaltalan: egy felnott ember ne nyafogjon.
3. Egyszeru vagy, de valami nagyon: eleted problemaja, hogy nem szexelhetsz egy jol kinezo 30assal. Hat ez telleg oriasi. Ezt a terhet, bazz ;(
4. Az meg nekem is uj, hogy ettol rakos leszel. Publikalhatom, ha bekovetkezik?
5. Tanacsot a felesegedtol kerj. Menten eccerubb lesz az eleted es kevesebb ketseg, ha mindent elmondasz.

ezttörölnikéne 2011.10.20. 11:10:02

@Kytia: Mi ellen tiltakozol,te? :) Érzékelem,hogy erősen empatikus vagy. Legfeljebb rosszul fejeztem kimagam. Ez esetben bocs!

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 11:10:07

@Dr. Jula Watson:
Hát ne settenkedj egy szál bugyiban az ágyához :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 11:10:39

@( o_o ): Örülök, h legalább te hasznot húzol belőle! :)

Szöszi 28 2011.10.20. 11:10:39

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ami nincs, az nem tud lógni, miről beszélsz, ugyebár?:)

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 11:11:18

@Frigyesur:
Agydaganata nem lesz, az már egyszer biztos.

HelloDoggy 2011.10.20. 11:12:21

@Dövan: "esetleg le akar mészárolni valami bevásárlóközpontba"

Akkor befelé fordulna, nem itt MNK-zna.
Nem lesz gond a sráccal, kiadja a gőzt, közben kitanítjátok és flottul fog menni a csajozás =)

Szöszi 28 2011.10.20. 11:12:27

@Muha: Hmm...Kissé máshogy fog alakulni a dolog, de megpróbálhatjuk:D

Father Justice (törölt) 2011.10.20. 11:12:38

@Bundabandi: Ők csak azt nem látják, hogy a továbbállás lehetőségét meghiúsítja a zsetonhiány. Ha a posztíró egy tökátlag 45 éves férfi, aki nem akar kitartani / támogatni senkit a sunáért cserébe, akkor egy CSINOS, független, gyermektelen 30-asra kb. annyi esélye van, mint nekem a pozitív gondolkodásra.

Rebelde 2011.10.20. 11:12:45

@Kytia:

nem akar ártani? már ártott

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 11:13:02

@Boris the Bullet dodger: Ezt az egyet megigérhetem neked :D !5-ös, kapuzárási pánikos pasasnak nem settenkedem az ágyához, még felöltözve sem. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 11:13:34

@Tryptich: te ez a sztori nagyon beteg.. :D ki tud ilyen hülyeségeket kitalálni? :D

@Picicsibe: na jó feladom.. beszéljünk a pin*ról :)

valakitalánvagyok 2011.10.20. 11:13:57

1. Szimpatikus a posztoló!
2. Ezzel nem leszek népszerű, de a kurvázás átmenetileg jó lehet, másra nem, hogy -még ha hamisat is- kapsz pozitív visszajelzéseket. Csak tudd a helyén kezelni és később ennek megfelelően dönteni.
A szerető tartáshoz azt hiszem nálad (vagy nálam) sokkal stabilabb, erősebb ember kell...

cyd 2011.10.20. 11:14:23

@Dövan: "Ez nem volt fair a részedről."
Igaz. Ez nem fair volt, hanem lényeglátás.

Boris the Bullet dodger 2011.10.20. 11:14:47

@Dr. Jula Watson:
Ne aggódj, ilyet be sem engedek a lakásba.
Mondhatni, bezárom előtte a kaput :)

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 11:15:44

@Father Justice: A tökátlag faszit úgy érted, hogy valaki, aki semmilyen értéket (se külső, se belső) nem tud felmutatni? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 11:16:23

@Kata1987:

Ilyen tacskófül vagy teleszart zokni jelleget ölt. Akkoris lapos, csak nyúlik lefele! :) 1 dimenzióban terjed csak az y tengely negatív végtelenje felé! :)

A polcfúró 2011.10.20. 11:16:35

@Чапаев: Nagyon fantáziátlan vagy, ha ezzel nem tudsz mit kezdeni... ja értem! Kvazimodo nem szeret tükörbe nézni, még akkor sem, ha közben egy bomba nő pörög a farkán! ;-)
Egyébként annyi volt, h Te térsz vissza mindig a gruppen témára, de hát mit is várhatnánk, hiszen te voltál a szülő atyja! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 11:17:48

@ezttörölnikéne: soha nem gondoltam volna, hogy a 31 évemmel egyszer ebbe a skatulyába fogok kerülni. Hehe! Mire fel legyek empatikus egy picsogó 40-es pasival, aki a feleségét le kívánja cserélni egy 30-asra, mert az már uncsi. Eddig nem volt uncsi? Eddig is csak az volt a lényeg ezek szerint, hogy hány éves és hány kiló. Meg sem fordul a fejében, hogy beszélni kellene az asszonnyal a problémákról.

"Csupán arra próbáltam célozni, hogy minél öregebb az ember, annál nagyobb eséllyel történnek vele "eztsohasemhittemvolna" dolgok."

Akkor majd 80-90 évesen, mikor kopogtat a halál erre fogok gondolni!
Bakker! Ezt soha nem hittem volna! :D

Muha 2011.10.20. 11:18:58

@Kata1987: Erre kivi vok naon. :)

A polcfúró 2011.10.20. 11:19:21

@Picicsibe: Ááááá, baszki, már nem tom mit akartam reagálni, hagyjuk! Vegyél csokit a gyerekeknek a nevembe! :D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:19:22

@ezttörölnikéne: itt nem a megértés hiányáról van szó,hanem hogy nem vettük komolyan a posztot a stílusa miatt és megint ismételni tudom magam,ha valaki tényleges tanácsot akar akkor miért a rossz "tömeghez" szól? Szóljon az 50esekhez.Amúgy elkeserít az a tudat,hogy egyre kevesebb olyan 40es és 50es van aki komolyan veszi az esküvői fogadalmát.Azt hittem ha várok a nagy őre akkor az majd akkor is szeretni fog ha kövér és öreg vagyok,de úgy tünik ez nem így lesz.

Father Justice (törölt) 2011.10.20. 11:19:25

@Dr. Jula Watson: Külsőre 10/5.5, pontosan ennyit. A belső értékeknek semmi jelentősége az ő vágyai viszonylatában, ugyanis a leírt paraméterekkel rendelkező sunák nem azokat keresik egy 45 éves férfiban.

Szöszi 28 2011.10.20. 11:19:25

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jól van fiam, te se leszel már ennél hülyébb:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 11:19:29

@Muha: Ahova csak akarom? :)
Köszönöm! Sokkal jobb!

indapass90210 2011.10.20. 11:19:40

@Kytia: még nem is láttuk a csávót, lehet, hogy tényleg csak büdös ribancokba futott bele :D

Peetee 2011.10.20. 11:19:50

Egy pszichológust tudok első körben javasolni.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 11:19:50

Ezúton kérek minden hölgyet, aki email-ben tesz felajánlásokat, hogy legalább valami elérhetőséget adjon meg.

Az hogy "Bugyi Buci mosnék rád" nekem semmit nem mond!

Köszi!

Muha 2011.10.20. 11:20:17

@Bundabandi: Fuuuuj. Te is ijen oreg vagy?

Hammiez?

Nyuggerklub?

:)

Gyarló Hintaló 2011.10.20. 11:20:18

az a baj, hogy Nők Lapját olvasol!!!

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 11:20:21

@Boris the Bullet dodger: :D Akkor aztán döngetheti, nem jut be :)

Joe69 2011.10.20. 11:21:01

Annyit látni lehet, hogy a blogot uraló 16-30 közti ifjú titánok , és az esetleg idősebb nagyarcú túlkompenzálók nemigen értik a problémát, márpedig, ők is oda fognak jutni, feltéve, ha nem döglenek meg a pár éven belül várható globális gazdasági-társadalmi-környezeti összeomlásban, de nagy részük úgyis kipurcan kaja, fűtés és internet, meg ide kommentelési lehetőség nélkül. Úgyhogy én momentán nem sajnálom annyira, hogy a posztoló korosztályába tartozom. Hiába azt írják itt felettem, hogy csendben feküdjünk be a koporsóba.

Akit elvileg irigylek azért, mert még lát esélyt harmincas nőknél. Szerintem nem csak azért, mert egyszerűen ki akarja próbálni magát, hanem esetleg ösztönösen még gyereket is szeretne, ahogy pl. én is. Én csodálkozom, hogy lehet hosszú házasságba belemenni olyan megállapodással, hogy gyerek nem lesz. Én legalább meg se nősültem.

Viszont nős férfiként vitathatatlanul érdekesebb kihívás a harmincas szinglik és asszonykák számára.

A szinglikről rengeteget írtam itt. Sokadszor is leírom, hogy a 30+ női korosztály furcsa helyzetbe kerül. Nagy létszámú (Ratkó-unokák) Elkezd fosni a saját korától, másrészt a saját korosztályába tartozó még független pasik már nem őt keresik, hanem a fiatalabbakat. Ők maguk (a csajok) viszont simán levénemberezik a náluk 8-10-15 évvel idősebb férfiakat, nehogymá ő, a 35 évesen (!!) friss jó nő (naná, persze) ágyba bújjon egy vén trottyos negyvenessel, korai ötvenessel. Ez alól a nős férfiak kivételek, ők izgalmasak, azokra nincs korhatár. De általában huszonéves pasikra kezdenek el vadászni, "visszafiatalodnak" egyetemistába, koncertek, Sziget, stb..és a sötétben ugye nemigen látszik a 22 éves rockernek, kit dugott meg. Aztán addíg tart a kapcsi, amíg az ifjú farok feltételek nélkül dughat. Ha már elvárások vannak, ejti "sumamamát" , szegény szinglike meg telesírja az internetet a mocsok szemét pasikról úgy általában..

Sokszor leírtam ezt. Én folyamatosan koppantam velük, pedig nem vagyok zombi, tizest simán letagadhatok, de amikor kiderült hány éves vagyok, jött az orrhuzogatás. Pedig egzisztencia, pozíció ok, igaz villantani nem szoktam, mert ne azért jöjjön akárki is.

Viszont ami a poén: a huszonévesek meg ragadnak ! Ott én nem hallottam soha vénszarozást. Egyrészt nyoma sincs bennük a harmincasok pszichózisának, nemigen tudnak mit kezdeni a saját pasikorosztályukkal mentális okokból,másrészt persze számítóak - kellenek az erőforrásaink a pályakezdésükhöz. Viszont értelemszerűen legfeljebb csak elszórakozik velük az ember - ők nem lesznek anyák a számunkra..

Muha 2011.10.20. 11:21:14

@Picicsibe: Aha. Tied. Azt kezdesz vele amit csak szeretnel.

A polcfúró 2011.10.20. 11:22:30

@( o_o ): Ez azért van, basszus, mert hülye meséket olvastak nekünk kis korunkba, ahol "boldogan éltek, míg meg nem haltak"... :D
Egyébkent ja, ilyen szenny a világ! Szerencsés vagyok, mert elég sok sok több mint huszonéveházasokat ismerek, akiknél mükszik a dolog, de ha szétnézek, van ellenpélda is rendesen, rohadt egy világ!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 11:23:02

@Muha: azért megnézném bírod-e a tempómat, te kis pisis! :D

ezttörölnikéne 2011.10.20. 11:24:09

Búcsúzóul még valami. Az Anna Karenina első mondata:
"A boldog családok mind hasonlóak egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módján az." Ezeket a különböző boldogtalanságokat nem lehet egységesen kezelni. Némelyiket talán egy 3.bevonásával. Némelyiket valami mással. Némelyiket már nem lehet. De valószínűleg igen kevés problémat úgy, hogy:"bazd meg,ez így és így erkölcsös, elvárt,tisztességes,úgyhogy csináld így! És kész."

cyd 2011.10.20. 11:24:32

@Kytia: "Nem attól jobb, hogy vannak nála rosszabbak, hanem attól, hogy nem akar ártani. Férfitól ez világcsúcs."
Ok. Megvan a "régi" éned is. Ezt is szeretem, csak másképp :)

@michaela77: Akart már boldoggá tenni párkapcsoaltban élő nő, de máshogy állt hozzá :)
Viccet félretéve: nem. Csak szerintem nem igaz, hogy önző és csak magát sajnálja/sajnáltatja. És úgy gondoltam, hogy egy értelmes emberrel ezt megosztom, akiről tudom ,hogy tud értelmesen kommunikálni. Aztán hátha lesz belőle egy értelmes beszélgetés :)

Kytia 2011.10.20. 11:25:36

@Rebelde: "szóval ez nettó kibaszás az 50-es feleségével, akinek valszeg ez a jutalma..."

Nincs jutalom, ezt el kell fogadni. Mindenki saját akaratából van azzal, akivel van. Vagy azt gondolod, hogy anno asszony jótékonyságból kezdett a sráccal? Valószínűleg vonzódott hozzá ő is, úgy, mint a férfi őhozzá. Nem jár ezért jutalom.

Szerintem az árva kártyát azért dobta be, mert lehetséges magyarázat arra, hogy miért vonzódott fiatalon a nála idősebbekhez. Különben esetleg még le is gerontofilozzák.:))

@ezttörölnikéne: Nekem teccöl. Én huszonéves vagyok, de mégis belepofázok mindenbe, mert ettől érzem jól magam.:)

@Bundabandi: Ja. Csak pont ez okozza a dilemmáját. Hogy mindenki öregszik és mindig lesznek újak és minden lehet unalmas egy idő után, de amit még nem ismer, az még szar is lehet, nemcsak közepes, mint a mostani házassága. Ezért nem dob oda mindent. Mert nem tudja, hosszú távon az tényleg jó-e. Komolyan, az vesse az első követ, aki nem élt át hasonló dilemmát. Tőled is hallottam már ilyeneket ("nem akartam 5 évet kukába dobni, hiába éreztem szarul magam a kapcsolatban"), michaelától is ("nem bízom benne, hogy biztosan lesz jobb"). És persze én is voltam hasonló helyzetben és ehhez add hozzá, hogy mi huszonévesen dilemmáztunk ezeken, páréves kapcsolatok után, nem 20 békében együtt töltött év után, amikor egy nap arra ébredsz, hogy béke és nyugalom van ugyan a kapcsolatodban, de már nincs, ami felcsigázzon. Kurvára általános dilemmák ezek, miért kell úgy tenni, mintha mások döntéseinek fekete-fehérnek kéne lennie?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.20. 11:25:38

Én azért kicsit sajnálom ezt a palit. Szar lehet így vergődni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.20. 11:27:24

Ekkora kamu sztorit rég hallottam már, beszarás jó! Persze lehetett volna jobb is, ha a barátod feleségének ott lett volna a 21 éves unokahúga is, vagy valami ilyesmi...

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 11:27:58

@Father Justice: Akkor a 45 éves hejjespasheee-nak már esélye sincs a fennt említett kategóriánál?
Milyen szomorú ez. Látjátok, az ők tündöklése is tiszavirág életű :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:28:26

@Köldökszösz (csodalampa): "semmit nem mond" pedig ebben minden benne van,mosnék rád=házias, buci=nagy darab,bugyi=3sban is szívesen :-D

michaela77 2011.10.20. 11:28:35

@cyd: jaaa, akkor biztosan csak véletlenül kattintottál az én nevemre;)

Szerintem 500 mondatból három a feleségéről és a házasságáról nem túl sok. A végkifejlet szempontjából is csak annyit ír, nem akarja megbántani a feleségét, de arról ódákat bír zengeni, hogy ő mennyire belebukhat ebbe az egészbe.
Persze, ez az ő posztja, róla szól. De szerintem attól még akkor csak sajnáltatja magát.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 11:29:26

@( o_o ): Most már értem. Köszi! Te írtad? :DDD

Father Justice (törölt) 2011.10.20. 11:29:51

@Dr. Jula Watson: Eseti sunázásra lehet, kapcsolatra csak sok pénzzel.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 11:29:59

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Egyszer megnézném a CERN-t! Valami olyat olvastam nemrég, hogy lehet jelentkezni adatokat elemezni, mint az ufo kutatásánál (Seti). Sok kis gép, gyorsabban elemzi az adatokat. :D

michaela77 2011.10.20. 11:31:06

@Kytia: én csak azért merek ilyesmibe beleugatni, mert 15 éves unalmas kapcsolatot sem dobtam, hanem igenis energiát fektettem bele és megpróbáltam jobbá tenni. És nem az volt a fő gondom, amikor a szakításon gondolkodtam, hogy jajj nekem mennyire rossz lesz, pedig valóban nem hiszek abban, hogy biztosan lesz jobb is.
Azt már nem tudom miért kezdtem ezt leírni:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 11:31:21

@Köldökszösz (csodalampa):

"Cikizte a bőrnadrágomat, és a kezemre ütött!" :D

@Alfonzina:

Ha öngyi lesz mert szomcsi és depi, akkor az önkritikának sem utolsó, és a problémát is letudta! :D

Dr. Jula Watson 2011.10.20. 11:31:50

@Father Justice: Sok pénzzel, és egy helyes kis kertészfiúval :D

Kytia 2011.10.20. 11:32:19

@Rebelde: Nem azt mondom, hogy nem árt, vagy nem fog ártani. Csak, hogy nem akar.

@Joe69: "Annyit látni lehet, hogy a blogot uraló 16-30 közti ifjú titánok , és az esetleg idősebb nagyarcú túlkompenzálók nemigen értik a problémát, márpedig, ők is oda fognak jutni, feltéve, ha nem döglenek meg a pár éven belül várható globális gazdasági-társadalmi-környezeti összeomlásban, de nagy részük úgyis kipurcan kaja, fűtés és internet, meg ide kommentelési lehetőség nélkül. Úgyhogy én momentán nem sajnálom annyira, hogy a posztoló korosztályába tartozom. Hiába azt írják itt felettem, hogy csendben feküdjünk be a koporsóba."

Ritka pillanat, de ezzel a részével egyetértek. Még akkor is, ha jócskán beletartozom a fikázandók körébe.:)))

@cyd: Egy kis fajgyűlölet mindig kell.:DDDDD De látod, a kivételt mindig tisztelem.:)

A polcfúró 2011.10.20. 11:34:03

@Joe69: jo dolog az álalánosítás, az a kedvencem.

Talán a 30+-os csajok azért húzogatják az orrukat, mert ők is belefutottak egy két "vén faszba", aki csak sunázni akarta őket, meg sört inni otthon a tv előtt és abból nem kérnek.

Nem vagyok szingi, de nem vettem észre, h a korosztályom ne bukna rám, az idősebbek és a fiatalabbak között is akadna vállakózó, nem is értem a felvetést. Ne felejtsd el, hogy nem mindenki korosztály szerint osztályoz, engem az egyéniség sokkal jobban érdekel, a külsőnél is jobban. Ebből az következik, hogy vannak olyan emberek, akiknek a kisugárzás a fontos, nem a ropisegg, ahogy itt többen írják, az olyan embereket kell megtalálni, akik hasonlóan gondolkoznak mint te, azokat meg elkerülni és nem fikázni, akiknek nem jössz be.
Ezt nem is tudom miért írtam, na mnd1!

Miért ne léphetne házasságra 2 ember, aki nem akar gyereket? Miért kellene, hogy a "fajfenntartás" mindenkinek szerepet játsszon az életébe? Hány olyan embert láttál, akiknek azt a döntést kellet volna hozniuk, h nem vállalnak gyereket? Ez egy tök felelős döntés, ezért vagy azért, mi nem akarunk...miért gáz ez?

Joe69 2011.10.20. 11:34:19

@"the dragon":
Egyetértek, ez a hármasszex ügy gyanús, mi pasik nem vagyunk ennyire nagyvonalúak egymással...nálam mondjuk olyasmi volt, hogy a haver felesége kifejezetten a férje elleni bosszúból hámozott ki a gatyámból. De álmodozni lehet:))

Kytia 2011.10.20. 11:35:35

@michaela77: Igen, de azt a problémát hogy kezeled, amikor az a bajod a kapcsolattal, hogy nem vágysz a másikra? Vagy, hogy másvalakire vágysz. Eredetileg vágytál, x évig, de mostanra huss. Megpróbálsz dolgozni rajta, de mivel? Agykontrollal?

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:35:37

@Köldökszösz (csodalampa): :-D,nem de szakfordítást vállalok szívesen,neked még akár ingyen is :-D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 11:37:11

@Kytia: Persze, de én az 5 év után végül nem ugrottam bele a másik pasi ágyába! Ez az ember meg rögtön a hármasban, a swingerben, kurvázásban gondolkozik. Anno én is gondolkoztam, hogy nem éri meg kidobni az 5 évet egy bizonytalan dolog miatt. Na de ez a faszi nem szereti a feleségét, azon jár az esze, hogyan dobja fel az életét, mert nem jó így neki! Vagy beszéljék meg a zasszonnyal, vagy váljon el és után fogjon magának valami tini picsát, ha tud. Én is váltottam 10 év után, mert nem volt jó. De a posztoló csak itt picsog, hogy hát neki 30-as nő kellene... stb. Teljesen más értékrend ez, én úgy gondolom!

A polcfúró 2011.10.20. 11:37:34

@Joe69: Jah és erre szokták írni, hogy 5 millió dollárt már láttál egyben? Nem? Na és? Áttól még létezik...

Fviktor76 2011.10.20. 11:38:21

Miért az az érzésem, hogy magadnak b@sztad el???
Ha jól számolom, te 25 voltál feleséged 35, mikor összeházasodtatok. Feleséged még termékeny, sőt szerintem 5-8 évig biztosan az is maradt. Eldöntöttétek, hogy nem kell gyerek, aztán meg egyikőtök se merte felvetni a másiknak, míg végül jól lecsúsztatok a normális családi életről.
Klasszikus, de idevágó kérdés: Csak mostanában nem beszélgettek, vagy még a kapcsolat ellaposodása előtt se??? Szerintem ez utóbbi.
Amúgy 10 év különbség van az egyik legismertebb táncos házaspár, Keleti Andrea és Kovács Zoltán között. Zoli 20 volt, Andi 30, amikor összeházasodtak (nyilvános adat). Eltelt 10 év, együtt vannak 2 gyerekkel. És boldogok!
Most a feleséged 55 éves. Gyerek már abszolút nem jöhet szóba. Ő is hibás, mert ő se vetette fel, hogy mégis szeretne gyereket. Megértem, mert 40 évesen nem akart elveszíteni. De mégse értem meg, mert ha ISMERITEK egymást, akkor fel meritek vetni egymásnak, a megfelelő pillanatban, hogy mégis kéne ez a gyerek.
Na, most már az volna a tisztességes, hogy együtt maradjatok. Ha tovább állsz, önző vagy, ahogy mások is írták.
Te döntesz. Ha maradsz, jobb ha helyreállítod a kapcsolatod a feleségeddel. Le kell ülni beszélgetni... és újból és újból...

Na inkább visszatérek a munkámhoz, azt hiszem az hasznosabb...

michaela77 2011.10.20. 11:38:41

@Kytia: szerintem ha szeretem, vágyom rá. Vagy csak én vagyok egyszerű, mint egy faék:)
Na jó, pontosítok: ha szeretem, ő szeret, kívánatosnak érzem magam mellette, ki tud elégíteni, akkor vágyom rá:) Ha ezek valamelyike nem áll fenn, akkor azon simán lehet dolgozni.
Másvalakire nem nagyon vágyom. Ennyi idősen többre értékelem az összeszokott isteni szexet:)

indapass90210 2011.10.20. 11:38:44

@A polcfúró: "engem az egyéniség sokkal jobban érdekel, a külsőnél is jobban. "

B+, ettől a beírástól még itt, 1000 km-re légvonalban is elrepedt a plafon!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 11:38:59

@Alfonzina: Én is sajnálom. Egy dögös nő leteperte amikor vendégségben volt náluk... Rémes...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 11:39:05

@Köldökszösz (csodalampa):

"Csak vagányan, aki itt nem vagány, azzal kibasznak!"

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 11:39:11

@A polcfúró: Azvók! De am kicsik a kölkök. Egyik csak anyatejet eszik. Majd megkapja azon keresztül, a másik kap a csücskibő'! Így jó? :))

Muha 2011.10.20. 11:40:19

@Bundabandi: Nah gyere, csak le ne maradj!! :)

cyd 2011.10.20. 11:40:44

@( o_o ): Na azért Te is csak elolvastad és ugye, hogy nem csak egyféleképp lehet érteni :) *buksisimi*

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:40:49

@A polcfúró: na igen :-)
@Picicsibe: köszi bár szerintem nem vagy te olyan öreg,hogy gyermeked lehessek :-P :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 11:40:52

@Fviktor76: "Amúgy 10 év különbség van az egyik legismertebb táncos házaspár, Keleti Andrea és Kovács Zoltán között. Zoli 20 volt, Andi 30, amikor összeházasodtak (nyilvános adat). Eltelt 10 év, együtt vannak 2 gyerekkel. És boldogok!"

Tehát "Andi" jelenleg 40 és nem 55. Szép dolog a matek.
Térjünk vissza rájuk 15 év múlva! Jó?

Joe69 2011.10.20. 11:41:09

@A polcfúró:
Nem világos, férfivel vagy nővel beszélek, de ha nem vagy szingli, akkor vagy férj vagy feleség vagy, vagy párkapcsolatban élsz. Az más. A boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő ember alapból igen vonzó, sok szempontból kihívást jelent,és itt a kor nem számít. Másról írtam kissé.

Muha 2011.10.20. 11:42:53

Engemet is leteperhetne egy tizennyolceves ropisexy ikerpar

A polcfúró 2011.10.20. 11:43:10

@Dövan: Mert ezt Te magadról nem tudod elképzelni, van ilyen. Megmutatnám szívesen, h hogy nézek ki én és milyen palijaim voltak, akkor rájönnél, h igazat mondtam...
Nem mondom, h a külső soha nem fog meg, de ha nincs mögötte tartalom, akkor felejtős. Ezzel szemben, ha valaki nem igazán tetszik, de jó fej, egyéni a gondolkozása, van humora stb. akkor bele tudok szeretni, hosszú távra is...

Mellesleg honnan tod, h 1000km van köztünk? :)

Father Justice (törölt) 2011.10.20. 11:43:20

@Fviktor76: "Keleti Andrea és Kovács Zoltán között. Zoli 20 volt, Andi 30, amikor összeházasodtak (nyilvános adat). Eltelt 10 év, együtt vannak 2 gyerekkel. És boldogok!"

Azért térjünk vissza a kérdésre 10 esztendő múlva, amikor Zoli 40 éves lesz, Andi pedig 50.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.20. 11:44:39

Sokan írnak itt a faszi önzőségéről.
Én ezzel nem értek egyet. Ha önző lenne, nem írná le a dilemmáját, és nem vergődne ennyire, hanem szimpli félrekúrna és kész (ahogy 10 nős férfiból úgy nagyjából 7 meg is teszi).
Az,hogy ide ír, és vacillál azt mutatja,hogy gondolkodik, nem csak megy agyatlanul.

Hogy a hármas éjszaka mennyire fake, azt nem tudhatom, nem is tisztem megítélni.

Az,hogy a házasság egy életre szóló kötelék...Az meg..
Oké,hogy így állnak hozzá ideális esetben az elején, mikor szeri van, de tessék már belegondolni,hogy évtizedekig ugyanazt a f..t fogdosod, és ugyanaz a bugyi (ahogy az Üllői úti fák is megénekelték) újra, meg újra. Ebbe az elején aligha lehet belegondolni. És mindenhol vannak hullámvölgyek. Van, amit át lehet vészelni együtt és van, amit nem.

És ha valaki magára gondolva egy idő után inkább továbblép, azzal nincs semmi baj. Egy életünk van.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 11:45:06

@Muha: Elkőtötted már az ötvenest? Akkor nosza!

Joe69 2011.10.20. 11:45:28

@Kytia:
Az "30+ nagyarcú túlkompenzálókra" gondoltál ?:))))

Muha 2011.10.20. 11:46:24

@Alfonzina: Ugyanaz a pamutbugyi log mindig a szaritton es csak fercesedik meg fakul.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 11:46:35

@A polcfúró: "Mellesleg honnan tod, h 1000km van köztünk? :)"

Mert feltételezi, h te Mo-on vagy. Ő meg 1000km-re Mo-tól. Szerintem... :)

indapass90210 2011.10.20. 11:47:04

@A polcfúró: ahol a blog.hu megy, az kb annyit :) A szöveg meg onnan jött :D De mondhatnám azt is, hogy olyan 70% Bp.-ről írogat, tehát ilyen valószínűséggel lehet tippelni.

Miért, hogy nézel ki?

A polcfúró 2011.10.20. 11:47:05

@Picicsibe: Rendicsek! Azért a 3 éves már ehet csokit! Csokit minden 3 évesnek!!!

@Joe69: Fenotípusom minden kétséget kizárólag feminin. :D Nem viselek gyűrűt az ujjamon, akikkel érintkezem nem feltétlenül tudják, h kapcsolatban vagyok-e vagy sem. Még én magam sem tudom ezt meghatározni...tehát nyugodtan vonatkoztathatod rám is.

Rebelde 2011.10.20. 11:47:38

@Kytia:
az árva kártyát azért dobta be, hogy sajnálják(árva vagyok, igazából anyámat keresem a nőkben,az már más kérdés, hogy anyukám amíg világ a világ 35 éves legyen) mint ahogy megsajnálta a barátja felesége

szenved az elidegenedett nyugati társadalomban,. kevés szeretetet kap...
ez mekkora szánalom komolyan, és ez várja, hogy egy 30-as szexistennő nézzen rá csillogó, szeritől csipás szemekkel????

vannak emberek, valódi problémákkal őket valahogy jobban megértem

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 11:47:45

@A polcfúró: nem féltem a falakat, csak téged! Nem tudom bírod-e a rázkódást/gyűrődést fúrás közben. Ez a svéd cucc nagyon tolja neki :D Szeretnéd a fúrást te magad irányítani? :)

@Picicsibe: oké kezdem én! Mit is mesélhetnék róla.. serdülő korom óta oda vagyok érte :) Csak azt sajnálom hogy nekem nincs, de neked van! Mesélj róla valamit :D

@Bundabandi: igen én is megnézném... nem semmi látvány lehet az egész üzemi terület, high-tech minden! Még fősulin mondta annak idején az egyik tanárunk, hogy az volt a legnagyobb dilemma, hogy azt a sok gigabájtnyi adatot, ami a másodperc ezred része alatt keletkezik, hogyan tárolják el olyan gyorsan. Mert ugye winchester-re esélytelen, ssd-re is, bár akkor még ssd nem is létezett.. Sőt még a RAM-ok sem tudtak/tudnak olyan gyorsan írni/olvasni.. Seti-t én is nyomtam :D .. de nem találtam UFO-kat :(

drover(fanyul társa) 2011.10.20. 11:48:30

Postos!
Most beszéltem Dr. Freuddal.
Aszonta1 te beteg vagy.
Fiatal korodban anyádat szeretted volna megfírelni, most meg a lányodra utazol tudat alatt.
Pfejjj..
Amúgy fake marhaság az egész.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 11:48:32

@Muha: Lemaradni nem fogok, te nem bírnád szuflával! Kéne egy harmadik, lecseréllek miután kifárasztottalak! :D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:48:43

@cyd: a végét nem olvastam,nem volt idegzetem :-).Sosem mondtam,hogy egyféleképp lehet csak olvasni,csak szerintem akkor is önző a viselkedése (mondjuk kinek nem az)és hátha ettől a sok negatív kommentől magába néz picit...
Ps:Jobban esik ez a buksisimi mint a csöcsörészés :-D

Kytia 2011.10.20. 11:49:18

@Bundabandi: "Ez az ember meg rögtön a hármasban, a swingerben, kurvázásban gondolkozik."

RÖGTÖN???

45 éves. 40 évesen kezdődött a krízis. "Jól felépített védőbástyáim egy részét tájfunként söpörte el egy esemény a múlt hónapban." Múlt hónapban.

Ez 5 év! Nem tudom, milyen lehet 5 évig vergődni langyos állóvízben, azzal a tudattal, hogy talán már soha nem jön semmi izgalmas az életben, de tippem szerint annyira kurvaszar, hogy én már félúton felakasztottam volna magam, nemhogy még dilemmázom, hogy mi legyen. Nekem csak két évig volt olyan kapcsolatom, ami részemről inkább megalkuvás és áldozat volt (nagy csalódás után, biztonságot keresve), nem igazi vágy és szerelem, de a második évben már a saját véres nyálamban fetrengtem a földön a kínszenvedéstől. Ja, és persze nem járt ám érte jutalom. Utólag kiderült, hogy a lovagom, akivel ilyen kegyes voltam 2 évig, cserébe a vélt biztonságért, azért simán hülyére csalt, amikor adódott lehetőség. Baszottul nem érte meg, számomra ez volt a tanulság. Soha többé nem csinálok ilyet, nem is fogom javasolni senkinek. Szomorú dolog elhagyni egy szegény, 55 éves asszonyt, aki már lehet, hogy sosem talál magának párt utána, de ha ez kell a boldogsághoz, akkor tegye meg, különben az lesz, amit leírt, hogy elviszi valami rák.

Hurri Kán 2011.10.20. 11:49:22

Érdeklődés hiányában a mai nap elmaradhatna.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 11:49:32

@Alfonzina: Öööö... Mennyi az oroszlán átlagéletkora?

Muha 2011.10.20. 11:49:59

@Bundabandi: Mire pislantasz megcsaltalak kataval akit mar megcsaltam egy ilerparral:)

A polcfúró 2011.10.20. 11:50:39

@Dövan: Szerintem normálisan, kérdezz meg valakit aki látott már! ;-) Ha az embereket osztályokba soroljuk a kinézetük alapján, akkor voltak több klasszissal alattam lévő barátaim és persze fölöttem lévő is. Így értendő, amit írtam. Nem úgy, h bombázó vagyok és gnómokra bukom...

cyd 2011.10.20. 11:51:04

@( o_o ): +4, hozzád képest :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:51:08

@Rebelde: nekem most eset le mit jelent ez az arab világos rész: ő polygámiát akar,büntetlenűl! :-D

Szöszi 28 2011.10.20. 11:51:47

@Muha: Én foglak megcsalni, mert még fiatal vagyok és belebetegszel ebbe, és fordul a kocka:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 11:51:53

@Alfonzina: "És ha valaki magára gondolva egy idő után inkább továbblép, azzal nincs semmi baj. Egy életünk van."

Így van! A faszival az az egy baj van, h mivel nem akar a bizonytalanba menni, marad a "közepes" kapcsolatban. Pedig tudja, h nem ezt akatja. Mert a lucskos 30-as puncit szeretné!
De persze azt nem tudni, milyen otthon az asszony. Lehet már rég mással kefél! :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:52:21

@cyd: egyem a kis matematikus lelkedet :-D,te ugye nem mérnök vagy? és a tied + mennyi? :-D

Kytia 2011.10.20. 11:52:33

@Joe69: Eljön majd annak is az ideje...:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 11:52:57

@drover(fanyul társa): Khm. A drága Sigmund mesélt neked valamit a projekció mibenlétéről is? :-)

Joe69 2011.10.20. 11:53:27

@Kytia:
Tévedsz. Sokkal tovább is lehet dilemmázni. 5 év egyáltalán nem hosszú idő, jó, egy 18 évesnek még az..

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 11:54:13

@cyd: miért akarsz mindig összezavarni? :-D

Muha 2011.10.20. 11:54:22

@Kata1987: En meg nalad is fiatalabb vagyok.
En mar ugy szedlek fol hogy megcsaltalak

Kytia 2011.10.20. 11:54:32

@Picicsibe: Na, igen. Még az is lehet, hogy asszonyka élemedett kora ellenére nem dilemmázik ennyit, ha egy kis plusz izgalomról van szó...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 11:55:11

@Bundabandi: itt vagyok édes ;) de csak miattad vállalom :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.20. 11:55:39

@Picicsibe: ezzel a statisztikát erősíti.
a liánozás tömegdivat..

Kytia 2011.10.20. 11:56:20

@Joe69: Nyilván lehet, nem mondom, hogy nem. De azért nem is arról van itt szó, hogy "hopp, 40 lettem, kicsit uncsi az élet, pattanjunk le a legközelebbi swingerbe, vagy kurvázzunk egyet mókából". Erre reagáltam.

A polcfúró 2011.10.20. 11:56:22

@gyvy: Mire gondolsz? Fejtsd ki!

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nem vagyok annyira tervezős, ahogy alakul. Engem nem kell félteni, egy fal ledöntése nem jár olyan nagy robajjal! :) A légkalapács hangját nem szeretem, meg a disznóvágáson visító malacét sem, de rázkódás..áhh....

diktatorikus kleptokrácia 2011.10.20. 11:56:29

öregecskedőt kirúgni (vagy megvárni, míg ő rúg ki téged), fiatal nőt felszedni, életet élvezni. nyuszi vagy, McFly

Szöszi 28 2011.10.20. 11:57:57

@Muha: Melletted már van valakim több, mint 1 éve, szivi:D
18 azért elmúltál?:D Remélem...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 11:59:28

@Kytia: Simán! Ha egy nő a 10 évvel fiatalabb (jól emlékszem? el nem olvasom még1x) faszikra bukik...
Na nem mintha nem érteném meg... :D

A polcfúró 2011.10.20. 12:00:32

@Picicsibe: Pont erre gondoltam én is, h beszéljen vele, mert lehet neki sem pálya az állóvíz... Az is lehet már rég beújított.

Hurri Kán 2011.10.20. 12:00:39

@A polcfúró:
Azt szeretném, ha már holnap lenne, az elkövetkező pár órát kihagynám. Nem vagyok rájuk kíváncsi. :D

@Nathan D'Xantine:
Úgy érzed, csoda fog ma történni veled? :D

Hurri Kán 2011.10.20. 12:01:23

@Picicsibe:
Nem, holnapot azt akarom! ;-)

Muha 2011.10.20. 12:02:04

@Kata1987: Node mennyi mert nekem tobb van a felhomben mint fogad van:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 12:03:54

@gyvy: Öööö... Nem tudom. Ma nem nős havernál alszom...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 12:03:54

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Örülj, h nincs pinád! Tudsz állva pisilni! :)
Meg ha pinád lenne, nagy lenne az esély, h a kemény faszt szeretnéd! Az élet nem eccerű!

Mit meséljek drága? Mire vagy kíváncsi? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 12:04:41

@( o_o ): Szerintem se! ;) Csak úgy írtam. Mé' ne! Ilyen napom van! :))

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:05:10

@Köldökszösz (csodalampa): jaj édes ne haragudj! nem úgy értettem, csak tudod néha ez az állóvíz ami köztünk van nagyon zavar, lehet sose szerettelek igazán :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:06:53

@Nathan D'Xantine: nem akarsz ma a pasimnál aludni? :-DD

Hurri Kán 2011.10.20. 12:06:55

@Nathan D'Xantine:
Holnap akármi is történhet. Előre inkább nem gondolok bele. :D

A polcfúró 2011.10.20. 12:07:32

@gyvy: Na, mi lesz holnap?
Csak nem elkészül az a nyúlpaprikás másnak? ;-)

Szöszi 28 2011.10.20. 12:08:02

@Muha: Hogyne:) Ezzel nálam nem érsz el semmit:D Nem érdekel mennyi nőcid van rajtam kívül, az a fontos, hogy akkor is teljesíts, ha velem vagy:) És akkor jóban leszünk:D

indapass90210 2011.10.20. 12:08:32

@A polcfúró: "több klasszissal alattam lévő barátaim és persze fölöttem lévő is"

Ha több klasszis belefér 10-es skálán, akkor kb 5-6os lehetsz :D

cyd 2011.10.20. 12:09:47

@( o_o ): Hozzád képest? 7. Lelomboztalak, mi? :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 12:09:53

@( o_o ): Megyek és felvágom az ereimet. Hosszában.

Tudtam, hogy eljön az idő, amikor lecserélsz egy fiatalabbra. Nem hibáztatlak. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 12:09:58

@Nathan D'Xantine: :) De csak úgy, h végigfolyik a pisa a combján, végig a vádliján, a lábujjak közé. Az azé nem vicces!
Vagy rá kéne állnom terpeszben a wc szélére? Hmm! Erre még eddig nem gondoltam!
De lehet azé' mert pont pl kirándulás közben lenne praktikus. A szabadban! :D

michaela77 2011.10.20. 12:10:12

@Picicsibe: jézusom. Neked biztosan nem kell túl sokáig udvarolni, minek is az embernek annyit kéretnie magát.

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:10:24

@Dövan: ő szerintem nem skáláról beszélt,hanem elhelyezkedésről,ahogy ismerem az étvágyát :-D :-)

Hurri Kán 2011.10.20. 12:10:35

@A polcfúró:
Nem, holnap nem főzök. Léböjtkúra lesz . :DDD

@Nathan D'Xantine:
Akkor már minek? :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:11:00

@Köldökszösz (csodalampa): Csakazertsem :P

@cyd: Cikiznem kene Koldokszoszit, hogy szolariumozik? ;))

Page20 2011.10.20. 12:11:54

Bizony, bizony nem egyszerű felnőni. Aztán még az is lehet, h közben az asszony már mással összeszűrte a levet, jövő héten meg lelép, aztán a kedves posztolónak mingyá' adott lesz a helyzet, hogy merre is mozduljon. Szépen kurvázhat, meg kipróbálhatja a thaiföldi lányok profizmusát, már ha nem egy fiúba szalad bele. De ha fiú lesz legalább lesz olyan tapasztalata is.
Szerintem az úriember túl korán döntötte el, hogy felnőtt lesz. De sajnos a dolgok nem így működnek. Először sokat kell tapasztalni, meg pofára esni és talán, ha minden jól megy, akkor az ember úgy 35 éves korára kijelentheti, hogy felnőtt. Ő szerintem kihagyta a tapasztalós, pofáraesős időszakot.
Úgyhogy vesse bele magát az életbe, csak hajrá, hajrá!

A polcfúró 2011.10.20. 12:12:16

@Dövan: ezt egy végtelen egyenesnek kell elképzelni... :D

Nem tom, még senkit nem kértem meg, h pontozzon egy 10-es skálán...

michaela77 2011.10.20. 12:13:37

@Picicsibe: az ilyen izé... kevésbé finom nők ritkán igénylik, hogy a cizellált lelkecskéjükkel foglalkozzanak.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 12:14:10

@Kytia: Ezért mondtam, hogy beszélje meg a zasszonnyal, vagy lépjen és keressen másikat, de ne dilemmázzon, meg picsogjon itt, meg várja a feloldozást tőlünk. Szerintem a felesége nem is sejti, hogy probléma van! Ezért gusztustalan kicsit nekem, hogy lecserélné fiatalabbra és itt írja, hogy hááát mert a zaszony meghízott, meg most már zavarja a 10 év, meg állóvíz. Basszus ő választotta ezt a nőt anno! Most, hogy megöregedett, már nem kell???? Ha a felesége elolvasná, amiket itt írt... én a helyében kidobnám a faszit! A saját házasságát nem képes helyrehozni, de a barátjához meg a feleségéhez beköltözne 3-nak. Szánalmas!

A polcfúró 2011.10.20. 12:15:17

@( o_o ): Észrevettem ám ma a finom kis szúrásaidat "ez polcfúrónak való poszt", "ahogy ismerem az étvágyát"! .D :D :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:15:28

@A polcfúró: Kerje' meg, kuldesz fotot, megmondom a tutit. Ugyis mindenkit megnéznék, hogy nez ki. :)))

cyd 2011.10.20. 12:15:32

@( o_o ): És Te addig hol lennél kis huncut. Rónád az utcákat valami kakósért, miközben szegény párod és Nathan a világbékéről diskurál. Céda! :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:16:18

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jo, de en nem azt kerdeztem te mit olvasol :)))

mazs_ 2011.10.20. 12:16:18

Ááá, de bírnám, ha a 10 évvel idősebb feleség találna egy 35 éves pasit, kivirulna és otthagyná ezt az egoista, öntelt és önző farkat :D
Végülis a nőnek is lehet midlife-crisise, neki is kell, hogy még kívánatosnak érezhesse magát (ja, hogy ilyenkor a nő ordaskurva, bocsánat).

Abba belegondolt-e a nyomi főhősünk, hogy azért nincs normális szex, meg unalmas az egész, mert a felesége úgy van vele, hogy francnak kell ez a sörhasú, böfögő fingógép?

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:16:23

@cyd: nem voltam fellombozódva amúgy sem,csak kíváncsi pista :-P. a 7 a tökéletesség száma :-D. amúgy egyik kedvenc számom :-).A volt/jelenlegim -2 hozzád képest.

@Köldökszösz (csodalampa): köszönöm,hogy ilyen megértő vagy :-)egy igaz barát ezért is volt melletted olyan jó az a 20 év.
de ha gondolod besurranhatsz egy szál bugyiban gerjedezve és kitalálunk valamit te kis Buci :-D

Hurri Kán 2011.10.20. 12:16:40

@A polcfúró:
Mi a bajod vele? Egésséges. Vigyázok az egésségemre. :D

bloodfeud 2011.10.20. 12:17:45

Nahát. Nagyon tetszett ez az írás. Harmincas nőként láttam, hogy a 47 éves válófélben lévő szeretőmben ugyanezek a kérdések vetődtek fel. Nagyon nehéz helyzet ez és őszintén drukkolok, hogy a posztoló legyen még nagyon boldog az életben. És a feleség is.

Muha 2011.10.20. 12:18:03

@Kata1987: Majd ha elmosogattal es a soromet is kitoltotted.
Addig igenyekkel csitu van!
:)

Szöszi 28 2011.10.20. 12:18:17

@A polcfúró: Szerintem 10-es vagy:) Ez egy kis kedvesség a múltkori kedvességedért, hogy neked látatlanba is bejövök:D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:18:33

@A polcfúró: :-DDD,pedig eskü nem,hogy nem akarlak megbökni :-D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 12:18:54

@Picicsibe: Pont kirándulás közben vitatuk meg ugyane témát a kedvesemmel. Őt is zavarta a lábonfolyás lehetősége. De a kérdés csupán az volt, hogy tud-e... Hát tudni, tud. :-)

@Bundabandi: Jajjmár! Olyan vagy! Ha csak ezen múlik! Oldozzuk fel aztán jóvan!

Kedves Picsogó Sügér!
Ezennel feloldozlak a Bénaság, a Tehetelenség, és Töketlenség nevében.
Ábel...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 12:19:14

@Frigyesur:

Én is szoktam, slozin a magányban jólesnek müllerpéter szavai. Kialakítom hozzá a megfelelő miliőt! :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:19:33

@cyd: :-)))) nem akartam utcákat járni cak bugyiban libbengetni :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:20:23

@( o_o ): jaj ma nem megy az írás. Úgy értem nem akarlak megbökni

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 12:20:29

@michaela77: Jaj, ne haragudj! Megfeletkeztem rólad! :((
Tessék:

Legveszélyesebb csokis süti recept:

· 4 evőkanál liszt 
· 4 evőkanál cukor 
· 2 evőkanál kakaó 
· 1 tojás 
· 3 evőkanál tej 
· 3 evőkanál olaj vagy olvasztott vaj 
· 3 evőkanálnyi csokidarab (kihagyható) 
· egy csepp vanília aroma 
· 1 nagy bögre 

Tegyük a száraz hozzávalókat a bögrébe és keverjük jól össze. Adjuk hozzá a tojást is és jól keverjük el. Öntsük hozzá a tejet és az olajat (vajat) és ismét keverjük meg. Adjuk hozzá a csokidarabokat (ha használjuk) és a vaníliát és ismét keverjük meg. 
Tegyük a bögrét a mikrohullámú sütőbe és kapcsoljuk be 3 percre 1000 watton (magas fokozaton). A sütemény felemelkedik a bögre széléig, de ne aggódjunk! Hagyjuk kissé kihűlni és helyezzük kistányérra. 

És miért veszélyes? 
Mert így csak öt percre leszünk attól, hogy éjjel-nappal csokis sütit együnk!

penelope garcia 2011.10.20. 12:20:49

Na, ez a poszt egy komoly érv amellett, hogy miért hülyeség túlértékelni a szexet. Semmit nem tudtunk meg a pasi életéről, mert egyetlen dolog körül rajzanak a gondolatai. Ez tipikusan az élet dolgainak félre-priorálása, majd emiatti szenvelgés.
Ennek a fickónak azt ajánlanám, hogy fogadjon szüzességet mondjuk egy évre, és valahányszor rájön a kangörcs, a felhorgad energiát vezesse le valami értelmes tevékenységben. Ha van még számára remény, akkor ez az év rádöbbenti arra, hogy mennyi minden fontosabb és érdekesebb dolog létezik az életben, mint a szex és az utána való rinyálás.

mazs_ 2011.10.20. 12:21:08

@Frigyesur: Háj :)
Csak egyformán, a szokásos :DDD
Nálatok minden oké? :)

Hurri Kán 2011.10.20. 12:21:11

@( o_o ):
Mindent értek. Épp csak leugrasz villantani, hátha valaki hanyatt dönt. Értem én. :DDD

michaela77 2011.10.20. 12:21:12

@Picicsibe: ettől még kb. annyi benned a nőiesség és a báj, mint egy lórúgásban.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 12:22:50

@Muha: Hát igen, utánam már nehéz jobbat találni! :D

Hurri Kán 2011.10.20. 12:24:04

@Picicsibe:
Hogy Ti milyen értetlenek vagytok...;-)

Hominidae 2011.10.20. 12:24:23

Mondjuk az első, hogy az érzéseit jól megbeszéli az asszonnyal. Aztán lehet agyalni a megoldásokon.
De csak aztán.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 12:25:21

@michaela77: Szavaid simogatják sorvadt lelkemet! :DDD

Olyan kis butus vagy! Há' azt hiszed ismersz?
Bruhahahaha...

cyd 2011.10.20. 12:25:46

@Frigyesur: Szóval nem jött be. Akkor maradunk a nem létező piperéimnél :(

@( o_o ): "A volt/jelenlegim..."
A második szó! :O Visszafogadtad? Elmeroggyant lettél-e?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 12:26:43

@Nathan D'Xantine: Végülis igaz! Ha így nézzük, te is tudsz ágyba szarni! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 12:26:46

@penelope garcia: Esetleg kasztrálhatnánk, és akkor szép pályát futhatna be a bizánci, vagy az oszmán udvarnál. Ja hogy azok már nincsenek... Pech. Akkor talán a htásó udvar...
Vagy felújíthatná Cybele kultuszát! Az milyen lehetőségeket nyitna előtte!
Akárhogy is, azt tuti, hogy átértékelne a szex fontosságát!

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:27:09

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aztabetyarmindensegit!

@mazs_: Ertem. Szoval meg mindig lebecolsz a munkahelyesen (:))) es megveted az alkoholt (:))
Kepzeld, kiprobaltuk nyaron a paragliding-ot!!! Nagyon kiraly volt, bar oszinten szolva belegondoltam, hogy milyen lehet az ejtoernyos ugras, ha mar itt is ereztem valamit :D
Semmi extra nem tortent, szoval jah, terrorizalom, mint eddig is :)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 12:27:36

@Picicsibe: Na látod! Mondjuk az fura, hogy te ezt így nézni akarod... :-)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:28:23

@cyd: miből gondolod,hogy sosem voltam az? :-D.Nem nem csak még azóta se lett kimondva,hogy mert nem vagyok hajlandó látni/beszélni/stb.

indapass90210 2011.10.20. 12:28:48

@A polcfúró: ja értem. Akkor ez lehet akár 10000-es skála is, ahol te 9995-ös vagy, de volt pasid, aki 9992-es, meg 9997-es is :D

michaela77 2011.10.20. 12:29:49

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: há nem is tudom. Ilyesmit ismertem és nem irritált ennyire:)

Szöszi 28 2011.10.20. 12:30:43

@Muha: Pfff...Ennyi?:D Nincsenek nagy igényeid:) Ezt alapjáraton is megteszem, a sört szívesen kitöltöm neked, mert úgyis töltök magamnak is:D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:30:56

"Kingus, ne legyél már hülye picsa. Baszd ki már végre a francba azt a tróger Imrét. Hányszor könyörögte már vissza magát az a kurvapecér?"
ez kellett volna a tegnap előtti posztolónak :-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 12:32:34

@michaela77:

Pénzügyön hemzsegnek amúgy a szabadszájújutkák! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 12:33:19

@Nathan D'Xantine: :P Na ezért nem szabad felszínes dolgok miatt pl: külső választani társat, mert az elmúlik egy idő után és ott marad egy megöregedett, megcsúnyult valaki, akit igazán soha nem szeretett, csak "jó nő" volt anno és bejött neki. Ekkor jön a posztoló által is feszegetett dolog, hogy kéne egy szebb és fiatalabb...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 12:33:35

@Kata1987:

FÚJ! Sört iszol, lapos nagyseggű szőke vagy? OMG. Tetézed bazzeg, tetézed! :D

Fviktor76 2011.10.20. 12:34:10

@Kytia: "Utólag kiderült, hogy a lovagom, akivel ilyen kegyes voltam 2 évig, cserébe a vélt biztonságért, azért simán hülyére csalt, amikor adódott lehetőség. ...Szomorú dolog elhagyni egy szegény, 55 éves asszonyt..."

De az is lehet, hogy ez a szegény, 55 éves asszony, már 5(!) éve agyoncsalja, amikor adódik rá lehetőség, mondjuk (egyszerre) egy (vagy kettő) 30-35 évessel, nem? :-/

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:34:31

@Kytia: Szerintem az a problema az egesszel, amit irsz, hogy itt nem arrol van szo, hogy nem ertjuk, hogy milyen az amikor valakinek ketsegei vannak, vagy ugy erzi nem okes az elete. Akibe szorult egy cseppnyi tudatossag, az tudja milyen.
De ez az egesz amit eload annyira felszines. Tkp. mi is a baj? Nem a nagy filozofiai kerdes, hogy mi az elet ertelme, vagy 'A let elviselhetetlen konnyusege', nem, ennel joval egyszerubb. Unja az eletet, latja, hogy mennyire semmire nem vitte, es ezt a negativ erzest transzformalja. Haritja, leginkabb masra. Igen, nyilvan bonyolultabb ez annal, hogy jo nokkel akar lefekudni, de azert nagyon arulkodo, hogy ez az egesz errol szol. Nem azzal, hogy szembenezel a csupasz valosaggal, az bizony nem igy nezne ki. Egyszeruen csak azon mereng, hogy akasszon le egy fiatalabb, jonot. Es hogy eloadja mennyire erdekli az asszony? Gyanitom sokkal inkabb, hogy 'o' mennyit veszitene, mennyi problemaval jarna, lemondassal, nem a no lelkivilaga erdekli.
Az, hogy ordit az onzes, egy masik dolog.

Persze ez az egesz tavdiagnozis, de aki a huseget sutba dobja, azt igen, en alapbol lenezem.

A polcfúró 2011.10.20. 12:34:35

@Frigyesur: Rendicsek, bízom az értékítéletedben! :)

@gyvy: Jaa, csak nem tuttam, h te is szereted!!! ;-)

@Kata1987: Köszi! Látod a jó cselekedet mindig visszaér! :)

@Dövan: Ne bagatellizáljad már el, ez komoly dolog! :D

cyd 2011.10.20. 12:36:14

@( o_o ): Te ez nem egy nátha, hogy idővel elmúlik.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 12:36:22

@michaela77: "Ilyesmit ismertem és nem irritált ennyire:)"

De tudod miért! Mert nem ilyen vagyok! :D

És most kicsit eltűnök, me' dolgom van! De ígérem még visszatérek! ;)
Cupp

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:36:30

@cyd: Azert ne szomorodj el, nem feledkezem en errol sem sem *kacsint*

Hurri Kán 2011.10.20. 12:36:43

@A polcfúró:
Kizárólag megfelelően erjesztett és párolt leveket iszunk, ha így érted. ;-)

michaela77 2011.10.20. 12:37:06

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: szabadszájúság meg ordenáréság között azért van különbség:)
De nem is értem mér foglalkozom én ezzel...
Inkább mesélj, milyen nőcis dolgot csináltál mostanában?:D

Muha 2011.10.20. 12:40:19

@Kata1987: Hat jo. Kaphatsz a sorombol a tancolsz nekem sexy stripteaset

Szöszi 28 2011.10.20. 12:40:43

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Cicu! Neked aztán nem mindegy mennyire vagyok antinő?:D
Igen, izmoska, jól olvastad, szeretem a sört!:)
Csak ismételni tudom magamat, bekaphatod:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 12:41:32

@Bundabandi: Jelezném hogy a fiatalon még meglehetősen ruganyos elképzelések később rögeszmékké, rigolyákká, alakulnak. A belső varázs megkophat, a hajdan belevaló társ fásult, megtört lélekké válhat. Akkor most belső tulajdonság alapján se válassz?
Arról nem is beszélve, hogy míg a külső viszonylag hamar feltérképezhető a belsőt olykor egy élet alatt sem tárod fel.
(Ami persze jobb is.) Itt is adódhat tehát új elem...

mazs_ 2011.10.20. 12:41:54

@Frigyesur: Hehe, jól látod :DDD
No, akkor egy élmény kipipálva, jöhet a következő :) Tudok jót, szólj, ha kell :)

Na, lépek tovább lébecolni :D A Zasszonynak üzenem, hogy jól viselkedjen :)

cyd 2011.10.20. 12:42:46

@Frigyesur: Fő a bizalom, meg az alattvalókba vetett hit, mi nagyuram? :)

Szöszi 28 2011.10.20. 12:43:36

@Muha: Jól van, arról simán lehet szó, mindig is tudtam, hogy még használni fogom valahol a tánctudásomat:D

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:45:15

@mazs_: Ooo, mindenkepp teged kerdezlek majd, ha odaig jutok. :)
Ne vidd tulzasba a lebocalast, a zasszonynak mindig ezt mondom, de talan rad hallgat :D

Muha 2011.10.20. 12:45:53

@Kata1987: Nah akkor dobjuk ossze amink van!

cyd 2011.10.20. 12:46:33

@Frigyesur: Bíztam benned :)
Arra van valami ötleted, hogy egy 10 évvel ezelőtti heg miért most viszket?

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:47:26

@cyd: Egeszseges gyanakvas sosem art. Biztos vannak lazadok a blogon is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 12:48:07

@Kata1987:

De akkoris! SÖRT? Hogy lehet azt a szart meginni? :( És nem kapom be, mert élveznéd. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:48:52

@cyd: Amennyiben egy urleny vagy termeszetfeletti leny okozta, akkor a bizserges annak a jele, hogy ujra eletrekel.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 12:49:01

@Nathan D'Xantine: Adódhat, de akkor nem az lesz a poszt központi témája, hogy a feleség idősebb és kövérebb lett...ugye. Mert itt nagyjából ez a lényeg! A posztolónak a 30-as nőkre fáj a foga, "a szomszéd nője mindig zöldebb" alapon. Fakofferos! :D

Чапаев 2011.10.20. 12:49:32

@Kata1987: Azt hittem, azt Nard sírjára tartogatod! :D :D :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:49:34

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem tudom, a palinkara is ezt mondtad. Azzal mi is a helyzet?

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 12:49:47

@cyd: "küldtem mélt,de nehogy elolvasd!" :-D

Чапаев 2011.10.20. 12:52:12

@Bundabandi: Fakoffer?! Jaaa, mármint "fuck offer"?! Értemén! :D

Szöszi 28 2011.10.20. 12:52:54

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ha a szádba léphetnék a kis lábammal? Imádnám:D
Igen, SÖRT:) Szeretem, mert vannak finom sörök. Például a barna sör nagyon különleges ízű, de egy belga meggyes vagy málnás sör ellen sincs semmi kifogásom. Továbbá szeretem a házi páleszt is. A bort is, és a koktélokat is.
Kíváncsi vagy még valamire?:)

cyd 2011.10.20. 12:54:22

@Frigyesur: Nem, surlódás okozta égési.

Muha 2011.10.20. 12:54:31

Annyit beszeltek a nyilinyali finimini sorrol hogy
Megkivantam.

Szöszi 28 2011.10.20. 12:55:28

@Чапаев: Ááá, Muhának a szexy tánc jut, Nard sírjára majd koreografálok valami különlegeset:D:D:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 12:55:42

@Bundabandi: Akkor tehát leszögezhetjük hogy a változás ellen semi nem ad védelmet. Vagyis tökmindegy milyen szempont alapján választ az ember, a rögvaló jó eséllyel úgyis beleszarik majd a palacsintába.
Aztán majd elválik mihez kezd ezzel a két érintett egyed...

A polcfúró 2011.10.20. 12:55:48

@gyvy: Hát nem arra gondoltam éppen... :D De az rendjén való!

@Frigyesur: Átverés? Mire gondolsz?

@Kata1987: A búzasört kihagyod? A legjobb!!!

phaszfej 2011.10.20. 12:57:17

Ez a csávó a midlájfkrízisével egy buzi. Úgy valagon bassza az élet ezt a hurkagyurka lelenc gecit minden nap, hogy csak úgy recseg a végbele. Meg akinek egy hármas szex adja meg az önbizalmát, az egy lúzer. Édes istenem, miért nem darálják le ezeket az árvákat a gecibe? Szennnyezi itt bazmeg a morfogenetikus teret a baromságaival. Ez egy rohadt búza!

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 12:58:44

@cyd: Csak ott viszket? Gondolom mashol is van heged, mert mintha ecsetelted volna szeleskoru betegkarriered.

@Muha: Igyunk. Te sort, en rumot. Sok rumot :x

indapass90210 2011.10.20. 12:58:53

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Muha 2011.10.20. 13:00:08

@Frigyesur: Ok. Viszek neked melle gumicukrot :*

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 13:00:08

@A polcfúró: Ugy az egesz? Egyfelol az, hogy rendben, masfelol az, hogy bizol az ertekiteletemben. Most vagy ugy cikizel, hogy eszre sem veszem, vagy meglepoen kedves vagy. Az olyanok meg nem irnak ide.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 13:00:49

@Чапаев: Nem láttad a filmet? Fakofferos és Dzsungelnyuszi :D

Чапаев 2011.10.20. 13:01:43

@Kata1987: Ismerve a köztetek dúló "lávcsit" a csűrdöngölőt javaslom, az jól tömöríti a talajszemcséket! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 13:02:09

@cyd: Milyen súrlódás? Előfordulhat, hogy maradt benne idegen anyag, ami most szeretne kilökődni. (Egy idegen jármű, vagy akármi)
Bár valószínűbb, hogy csak simán kiszáradt a bőröd a hideg időben.

Чапаев 2011.10.20. 13:03:09

@Bundabandi: Ááá, ez valami hálivúdi szenny lehet csak, ami aláásná a szocialista erkölcsömet! ;)

Dandi79 2011.10.20. 13:03:15

A posztoló szerintem menjen pszihológushoz. Ha a jelenlegi lelkiállapotában otthagyná a feleségét, a saját belső üressége és elégedetlensége még magánnyal és önváddal is párosulna. Nem szerencsés elegy. A felesége nem tehet arról hogy megöregedett, csúnya dolog lenne ezért otthagyni. Ha a férfi minden áron nőt akar, akkor menjen el valami prostival, utána majd rájön mennyit is ért. Hármas szex...annak a párnak is volna min komolyan elgondolkodnia.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 13:05:24

@Frigyesur:

Az egyszer fordult elő. Soha többé. :) Speciális helyzet volt.

@A polcfúró:

Te is? :(

Attól félek, hogy csak Frici ért meg engem, aki nem iszik se sört se semmi ilyen nyomiságot, csak fincsi koktélokat és whiskyt. :) A rumot is megiszom :)

Чапаев 2011.10.20. 13:05:26

@phaszfej: Ettől a "morfogenetikus tér"-től azért elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában, és eszembe jutott a kazanyi lovasroham a géppuskafészkek ellen... :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.20. 13:06:05

@Чапаев: Jack Lemmon és Valter Matthau! Feregtegesek voltak.

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 13:06:44

@Köldökszösz (csodalampa): Idos emberek reumaja nem szereti ezt az idot. cyd-nel is valami hasonlo lehet a mechanizmus. Szegenyke.
Hiaba a sok kozmetika,
ot is megragta az ido vasfoga.

Miutan rajottem, hogy rimel, tagoltam.

@Muha: Nagyon helyes kislanyom. Apu most elmegy birodalmi ertekezletre, es ha nem fojtja meg kozben inkabb sajat magat, akkor betoljuk. :*

Muha 2011.10.20. 13:06:47

Most jelentette be a kormany hogy ugrik a pannonmuha

Mérges 1234 2011.10.20. 13:07:40

Faszom abba a hülyébe, aki szerint lehet a nő nem is érzi, hogy gáz van.

Ha tényleg így van, akkor ez a kapcsolat annyit is ér.

Nálunk is volt így, hogy hopp egyik reggel ott álltam a szekrény előtt és csomagoltam, kérdés jött miért.

Hát azért bazdmeg, mert azt sem veszed észre, hogy micsoda szar már amiben élünk.....

Mindegy különben mit lép a posztoló, ha marad egy életre szívni fog, ha kilép akkor is lehet ez. A dolog nem a maradáson vagy nem maradáson múlik, hanem hogy faszányosan nyomja vagy sem.....

Mérges 1234 2011.10.20. 13:08:17

@Muha:

Tegnap még gyorsnaszád voltunk... :D

Én ezt nem tudom már követni....

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 13:09:34

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Persze. Mint a szolarium. Josz te meg az en lakasavatomra, lesz am ott karaoke :))

En megertelek. Csak mi vagyunk itt joarcok, de ezt eddig is tudtuk.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 13:09:57

@Frigyesur: Meglehet. A rím plánehogy jó lett.

Rheumatoid arthritisre adott gyulladáscsökkentő okozhat viszketést.

A polcfúró 2011.10.20. 13:10:29

@Frigyesur: Ki kell ábrándítsalak, de. Nem cikizlek, kedvességből írtam. Szimpi vagy, szimpi a látásmódod, elfogadnám tőled a kritikát. A másik meg, rendben, hát miért ne? Nézzél csak meg, nem ragaszkodom az inkognitómhoz annyira...

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: jah! Szeretem a sört, de pl. a bort jobban, rövideket is, gint stb. A rummal nálam bevágódtál pia ügyileg! :D Absinthe? ;-)

Szúnyog 2011.10.20. 13:11:30

Az egészből csak a kőkemény önzés süt. A számítgató önzés. Így jár az ilyen.

Muha 2011.10.20. 13:12:40

@A polcfúró: Nekem is hizeleghetnel.
Azt birom nagyon:)

Mérges 1234 2011.10.20. 13:13:39

@Dandi79:

Most a hárma szex miatt faszért is itéled el a párt?????

Szép a szerelem, meg minden ilyen búzgolodás, de 15 év útán nem árt egy kis szín......

Majd megtudod.

Szöszi 28 2011.10.20. 13:14:03

@Muha: Kurvulsz:) Szeretem ezt:)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:15:59

@Bundabandi: uhhh de jó kis film az :-), meg az a páros is nagyon jó,kár hogy az ilyen színészek is elhunynak :-(

Ginlia 2011.10.20. 13:16:35

A posztoló helyében adnék egy esélyt magamnak és újra nyitnék. Menj és élvezd az életet. Sajnálatból ne maradj a feleségeddel, mert később nagyon bánni fogod. Hidd el nagyon szép az élet! :))))

Mérges 1234 2011.10.20. 13:17:22

@Ginlia:

Mi a franc szép van benne?????? Most komolyan?

Mérges 1234 2011.10.20. 13:17:57

@Kata1987:

Ne basz 80 útán is születtek emberek????? Ezt eddig nem is tudtam.

Muha 2011.10.20. 13:18:23

@Kata1987: Viccelsz?
Az ev kurvajanak valasztott az international bitch association

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 13:18:43

@( o_o ): Olyan ez a szakma, mint a répa. A java a föld alatt van.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 13:19:26

@Frigyesur:

Hát igen. Mi tudjuk, hogy miért. Azért Kitty is jóarc, csak hogy ne sírjon szegény :P Nem fogok karaokezni, illetve csak akkor ha Kitty felveszi az albán népviseletet, és úgy tolunk egy duettet! :D

@A polcfúró:

Igazából a borokért sem vagyok oda. Megiszom, de magamtól soha nem vennék bort (hacsak nem főzéshez). Abszint, nem a stílusom. Rum, whisky, white russian, vodka, zombie, mai-tai.

cyd 2011.10.20. 13:21:40

@Frigyesur: Persze van több. Simán előadhatnám a vonatkozó jelentet a Halálos fegyverből, mikor egymásra licitálnak a hegeikkel :)
Szóval csak ez.

@Köldökszösz (csodalampa): Betonon, de simára csiszolton, szóval nem gondolnám, hogy van benne valami. Nem száraz, reggel kentem be a hajlágyító Nivea Happy Time-mal :)

A polcfúró 2011.10.20. 13:24:51

@Muha: Megpróbáltam, lepattintottál. Magadra vess! ;-)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D Ittál már jó bort? :D Nem stílusod, hogy lehet az? :DDD Régen a vodka és viszki is bejátszott, csak mióta csúnyán kiütöttem magam velük, azóta a gondolatuktól is hánynom kell. :( Így jár, aki hülye..

De a gin-tonicrol, campari dzsúzrol nem is beszéltünk! Azok kis finom dolgok...

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:25:18

@Muha: a csirkénél olyanról már hallottam,hogy melyik részét szereted, a melle husát,vagy combját,de a gumicukornál is van ilyen? WOW :-D

Kytia 2011.10.20. 13:25:37

@Bundabandi: Nekem is volt már, hogy valaki először kellett, aztán egy idő után már nem. Persze hozzáragaszthattam volna magam erkölcsösségből, hisz egyszer már őt választottam, tehát kötelességem örökké vele lenni, de nem tettem, mert erkölcstelen vagyok.:)
Nem hinném, hogy bárki tőlünk vár feloldozást. Nem mi vagyunk a legfelsőbb bíróság.:)
De én is azt írtam, hogy beszélje meg, persze, az mindenképpen jó lenne.

@Fviktor76: Bezony.

@Frigyesur: A hűség fontos, persze. De igazából ha az lenne a gondja, hogy semmire nem vitte, akkor a karrierjéről, meg az ifjúkori, nagyratörő vágyairól beszélne, nem a magánéletéről. Honnan tudjuk, hogy mit transzformál? Szerintem pont az a baja, amiről ír. Az nem egy felszínes hülyeség, vagy egy semmiség, ha valaki nem azzal a partnerrel van, akire vágyik. Az az egyik legszarabb érzés a világon. Főleg, ha szereted, kedveled, jól megvagytok, csakhát semmi kémia. És igen, van olyan, hogy 20 éve még volt kémia, most viszont már nincs, nekem olyan is volt, hogy 2 hónap után múlt el, mindenki így működik.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 13:25:54

@A polcfúró: szóval a rázkódást az bírod, nagyszerű :)
Persze lehet óvatosan és halkan is fúrni, ha esetleg otthon vannak a szomszédok és zavarja őket. Fúrás előtt szeretnél még bedobni egy sört, csak hogy jobban menjen a munka? :)

@Picicsibe: ja, valószínűleg ha nő lennék, akkor nem a pi()na hiányozna :) Mit mesélj? Hmm mondjuk szülés után mi a helyzet? Azért ha egy baba kijön ott igen csak kitágul nem? Magától visszaáll az eredeti "állapot" vagy nem árt tornázni vele? Tervezel még szülni? Bátor vagy hogy egynél többet vállalsz, manapság már sokan csak 1 babát vállalnak vagy a fájdalom, vagy az anyagi helyzet miatti félelemtől.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 13:26:04

@cyd: :D Most már én is rápróbálok erre a hepitájmra.

Rejtélyes. Akkor idegi alapon van. :D

Szöszi 28 2011.10.20. 13:26:08

@Doubledecker: Hmmm...Sőt ezekben a pillanatokban is születnek emberek, bármilyen hihetetlen is:D

Muha 2011.10.20. 13:27:10

@A polcfúró: Kapsz meg egy eselyt. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:27:49

@cyd: szerintem te leprás vagy és le fog esni az arcod :-D először az orrod aztán kifehéredsz és úgy fogsz kinézni mint egy nő és a végén az orvosod is túladagol,hogy a világ megszabaduljon a látványodtól :-D

Dandi79 2011.10.20. 13:27:52

@Doubledecker: Voltam pár éve hármasban úgy, hogy nem az én nőmet kefélték a szemem előtt. A párocskának akkor is szar volt a kapcsolata, mostanra meg már tényleg csak az azóta született gyerek tartja őket össze. Ha már valaki változatosságra vágyik, miért pont a hármas a megfelelő? Az nem megcsalás? Ha már mindenképp bejön a képbe egy harmadik, akkor azt végig is kell nézni? Ha meg már valakit nem zavar az ilyesmi, szerintem a kapcsolat érzelmi töltete konvergál a nullához. Persze lehet hogy csak én vagyok ilyen csodabogár.
Szóval legvégső esetben lehet változatosság, no de otthon...

Muha 2011.10.20. 13:28:23

@( o_o ): Tanithatlak, de csak ha ropisegged van.
:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.10.20. 13:30:04

Kedves poszt toló:

1. véleményem szerint te nem feleséget kerestél magadnak, hanem pótanyát. így kompenzáltál, ezt még valahol meg is értem, de látod hova vezetett.

2. ha már nem működik a kapcsolat, akkor legyen annyi arcod, hogy felvállald az érzéseid. ne hazudozz, simliskedj. harcolj a boldogságodért, légy korrekt, még ha fáj érzelmileg/anyagilag.

3. teljességgel lényegtelen, hogy csupán álmodtad-e a megcsalást vagy valóság volt. ez nem kapuzárási pánik, egyszerűen egy sz@r kapcsolatban vergődsz.

4. ne másokat irigyelj, hanem cselekedj!

5. el lehet fogadni, hogy nincs gyereked. de azért rozsdás vascső jár, hogy egy 30 év feletti nőtől ugyan ezt elvárnád!

6. nincs hat, csak úgy..... vagy még is: egy hús-vér nőnek azért ne picsogj ennyit, mint itt a posztban....

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:32:55

@cyd: nem akarok beleszólni a "férfias" témátokba,hiszen nem értek én a kocsikhoz :-D, de cyd te miért kened az arcod hajlágyítóval? Igen a nők szeretik a rejtélyes pasikat,de a te rejtélyeid picit ijesztőek :-D

Szöszi 28 2011.10.20. 13:34:57

@Muha: Jól van, ügyes kislány vagy:)

Hurri Kán 2011.10.20. 13:35:16

@Bundabandi:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDDDDD

Muha 2011.10.20. 13:35:42

@Kata1987: Vegre valaki hizeleg. Ezt mar szeretem.
Fel is irom a neved a muhakek kis noteszkembe!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 13:37:06

@( o_o ): Hogy finomabbak legyenek a vonásai.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 13:37:30

@A polcfúró:

Ittam már jó bort, jó pezsgőt is. De nem szeretem. Abszintból meg nem iszom meg azt a butított verziót.Az eredetit kipróbálnám, de játékpiáért csak játékpénzzel fizetnék. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:39:14

@Dövan:
Dövan 2011.10.20. 12:58:53
Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Muha 2011.10.20. 13:00:08
@Frigyesur: Ok. Viszek neked melle gumicukrot :*

szerintem a Muha :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:40:35

@Köldökszösz (csodalampa): "finomabbak"
ja hogy ő az archarapdálós lányokat szereti? :-D

cyd 2011.10.20. 13:41:14

@( o_o ): Azért nem olyan rondák a nők, mint itt lefested, nem kell az összes nőre vonatkoztatni, amit reggel látsz a tükörben :P

pimpalini 2011.10.20. 13:41:57

Nos a párkapcsolatokban is a simlis, hazug emberek sikeresek (mint az életben), az úgynevezett kedves és jó emberek pedig hoppon maradnak. Ez a tanulság.

Abba nem gondolsz bele, hogy az a nő (ha ugyan nem lépett félre melletted) ugyanúgy rád áldozta a legjobb éveit, mint te reá?:)

Ma már mindenki baszik mindenkivel, a jó emberek meg rábasznak, mert ők nem, ők bíznak a másikban, s kihagyják a ziccereket.

Döntsd el melyik oldalon akarsz állni:
a) ha vágyakozol és félrelépsz, akkor pofátlanság, és aljas dolog itt sajnáltatnod magad (mondd, ezt mégis hogy a fenébe gondolod??),
b) ha meg kis önsajnáló jótét lélek vagy, akkor legyen elég az ami van, ami jutott (ami gondolom azért évekig igen jó volt!!!!!), s ne próbálj meg "faszagyerekeskedni"...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 13:42:30

@( o_o ): Csak kóstolgatják a lányok.

@cyd: Szép!

Mérges 1234 2011.10.20. 13:42:37

@Dandi79:

Értem, mivel te egyszer voltál már egy olyan hármasban, ami egyébként is gyenge lábakon állt, ezért mind szar.....

Nem mondom, hogy ez egyszerű emberileg, de sok boldog pár van aki él ezzel, és semmi bajuk sőt....

Kisajátítani a másik ember testét, elég prosztó dolog. A párkapcsolatnak a szex csak egy része, bár kétségkívül fontos.

Szöszi 28 2011.10.20. 13:43:09

@Чапаев: Nem értem miről beszélsz, Narddal a legjobb haverok vagyunk:D Bár ezek szerint együtt sörözni speciel nem fogunk:D

Egyébként is, elhiszem, hogy nem nőcis, ha sörözök, de milyen férfi az aki nem szereti a SÖRT??:D

Szöszi 28 2011.10.20. 13:44:30

@Muha: Jól van, ennek örömére koccintok magammal és iszom egy kis délutáni kávét:)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:45:49

@cyd: :-DDDD én ma tényleg nem tudok írni/fogalmazni.Jól van hű és jó szolgám nem csalódtam az észjárásodban :-). Reggel meg,hogy mit látok a tükörben hát...szeretnéd te azt tudni :-P

drhook 2011.10.20. 13:46:46

Hahaha. Nem csak álmodtad ,hogy álmodsz! Az volt a valóság.
Hülyegyerekek.

A polcfúró 2011.10.20. 13:47:33

@Muha: J'aime bien ce bleu. le blues bleue... :)

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Vannak szomszédaid?
Hát valami ütősebbet ha lehet! :D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:48:17

"és rájön arra, hogyha egy csaj nem hányja le szex közben, sőt, egyenesen kívánja, akkor mégis van még remény egy bombanőre"
Na csajok jelentkezzen az aki már hányt telibe pasit szex közben! Nekem ez is kimaradt az életemből :-(

drhook 2011.10.20. 13:49:37

Pimpalininél az igasság.

A polcfúró 2011.10.20. 13:51:01

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): ja! Van aki nem bírja? :-O

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mér viszkiből és vodkábol is csak eredetit iszol? :D Egyébként én is a svájcit kultiválom, ott nem hamisítják, szerencsére rokonság által hozzáférhető! ;-) De sztem a hamis is fincsi.

cyd 2011.10.20. 13:52:24

@( o_o ): Hol említettem az arcom nyuszifül? A könyökömről van szó, ott van ez a szép kis 2x5cm területű heg.
Különösen hülyének kell lenni, hogy betonon lehorzsolja valaki az arcát.

@Kata1987: "...milyen férfi az aki nem szereti a SÖRT??"
Normális.

mmonitor 2011.10.20. 13:52:40

Lehet ennél rosszabb? Azt tanácsolom,hogy őszintén beszélj a feleségeddel, ha rá tudod venni, hogy legalább hetente kétszer takarítsatok ne csak hétvégén és mellesleg dobjon már le huszonöt évet, akkor még van remény de ha ezeket nem akarja, akkor húzz a picsába és kezdj új életet amíg nem késő.
Szép dolog az önzetlenség, maradhatsz a feleséged kedvéért ha nem akarod megbántani vagy félsz új életet kezdeni de akkor ne rinyálj hanem törődj bele és csendben nézd végig ahogy az egyetlen életed süllyed egyre mélyebben a szarba.

Muha 2011.10.20. 13:53:02

@drhook: Kit erdekel az igazsag?
Csak sok jo no legyen, meg sor.
A tobbi le van szarva

pimpalini 2011.10.20. 13:53:14

@( o_o ):

:D

Ne hülyéskedj már... Még egy igazi, csaprészeg tinit sem dugtál meg fesztiválon, aki feküdt, mint egy darab fa? Pedig az aztán "igazán élvezetes" lett volna, nem?:) Igazán sajnálhatod... Gondolj bele, a nagy toszakodásra felébred, azt sem tudja hol van, s arcon hány. Igazi romantika...:) Igazi 21. századi élvezet...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 13:53:20

@A polcfúró:

Igen. Mindenből eredetit. Pl ezért nem iszom bourbont és más nem skót whiskyt. :) Vodkából az orosz az igazi, szerencsére hozzáférhetek ilyesmihez. De a Finlandiát is megiszom, nagy finnyogva.

Madpapa 2011.10.20. 13:53:39

@penelope garcia: nem-e frigid bárdó alteregója vagyol? :-))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 13:55:16

@( o_o ):

Én egyszer majdnem lehánytam az egyik nőmet, mert előzetes figyelmeztetésem ellenére is rátámaszkodott a gyomromra szex közben. Felugrottan, rádobtam az ágyra, majd kirohantam hányni. Fun.

Kytia 2011.10.20. 13:55:18

@( o_o ): Régen volt egy videó, ahol a srác annyira részeg volt, hogy telibe lehányta a szülinapja alkalmából rajta vonagló sztriptíztáncosnőt.:DDD

A polcfúró 2011.10.20. 13:56:53

@Muha: Valami olyasmi, hogy: Tetszik (vagy szeretem) ezt a kéket! A kékek kékje! :)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: na azé...

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:57:43

@cyd: én még azt is "különösen" kinézem belőled :-P.Amúgy megint nem követtem nyomon a dolgokat és úgy szóltam bele.Csak anno is (amikor beregisztráltam miattad,hogy menjél már el orvoshoz...:-D) az arcod volt a téma.

@pimpalini: na akkor jövőre Sziget!!!! nekem ez a történet kell,hogy tudjam majd az onokáknak mesélni :-D. csak akkor most én nő létemre hogy erőszakoljak meg egy részeg fiú tinit? nem tartoztatnak le miatta? :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 13:59:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: az ágyradobás szexisen hagzik :-D,de hogy lehet hogy veled az összes bizarr sztori megesett? :-)

Muha 2011.10.20. 14:00:42

Nah.
Ket ora.
Haza kene menni matyizni.

pimpalini 2011.10.20. 14:01:28

A posztoló példái meg... hááát... atyaúristen! Őt sem az eszéért fogják ellopni...

1. Kepes András celeb, neki ebben az elfajzott világban, ha akarja, kilencven évesen, járókerettel is lehet 30-as nője. Ugyanis akit a szájba******* média egyszer felkap, az utána isten lesz ebben a nyomoronc országban. Persze tartok tőle, hogy ez máshol is így van. Te, öregem nem vagy celeb. PErsze ha fiatal picsákat akarsz, akkor jelentkezz sürgősen a következő valóvilágba, vagy valamelyik másik "színvonalas" tévéműsorba. Vagy csinálj egy videót, amin éppen Schiller verseket szavalsz maszturbálás közben, fejen állva, majd töltsd fel a youtube-ra, garantált a siker.

2. Azt az 56 éves faszit irigyled, akinek volt pofája agyvérzés után otthagyni a feleségét, aki volt olyan kedves és mindvégig kiállt mellette és ápolta?:) Ez azért önmagáért beszél...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 14:02:06

@( o_o ):

Szerencsére nem az összes. Éltem az életet :)

Muha 2011.10.20. 14:02:07

@A polcfúró: Huhhhhuuuuuu. Nagyon cukor vagy.
:*

A polcfúró 2011.10.20. 14:04:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "felugrottam, rádobtam az ágyra" Úgy ugrottál fel, h a csaj közben rajtad csimpaszkodott? :D Vagy ahogy felugrottál lesett az ágyról a földre, te meg felkaptad és rádobtad az ágyra, :D Murisan hangzik. Egyéb iránt, ha ki tudtál menni a klotyóra, nem is kellett annyira hánynod... ;-)

cyd 2011.10.20. 14:04:50

@Muha: mintha szeretné kéket vagy valami hasonlót kamuzik a mauhkék szemedbe :)

pimpalini 2011.10.20. 14:06:16

@( o_o ):

:D

Nő létedre? Ne félj, neked nem kell vadásznod, elég ha passzív félként hagyod, hogy egy tökrészeg ifjonc rád másszon egy kicsit maszatolni, abban az állapotban úgysem képes másra...:) S közben még le is hány téged, majd másnap nem emlékszik semmire.:) Ha sztori kell az onokáknak, akkor ez könnyen kivitelezhető...:)

A polcfúró 2011.10.20. 14:06:32

@Muha: ;-* Plágium! 16 éves koromban mondta nekem egy srác FRo-ban a hajamra! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 14:07:37

@A polcfúró:

Ja, még rajtam volt, ledobtam majd kimentem hányni. Vissza tudom tartani egy darabig, de van ami inkább jöjjön ki :)

@cyd:

Látnád a durva képet amit róla készítettek! Sajtkrémes perverz játékok után! :)

A polcfúró 2011.10.20. 14:08:58

@cyd: Vagy h elüsse egy autó, miközben bicajozik. Egy haverom járt így, nem volt bőr az arcán (képén :D), csunnya vot...

Szöszi 28 2011.10.20. 14:09:53

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Lehet, hogy ismét meg kéne gondolnom a megvesztegetésedet a képért cserébe:D

A polcfúró 2011.10.20. 14:10:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Télleg izmos lehetsz! :D Igazságos Izom Tibor... :D

cyd 2011.10.20. 14:10:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A Finlandia szar. Akkor már Absolut.

@( o_o ): Miattam regisztráltál? De romi.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 14:10:14

@A polcfúró: De miért mondta a hajadra, hogy plágium? Már akkor is parókát hordtál?

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 14:10:41

Jelentem elolvastam a cikket és a végére egész izgi lett!
Ami szemet szúrt:
"a „harmadik” az csak a biovibrátor szerepét tölti be"
"de ettől még kikapcsolni nem voltam képes". tanuld meg a vibrátort kezelni,nem vagy hozzá túl öreg,nyugi! :-D

"56 éves férfi stroke után elhagyja az őt fáradhatatlanul ápoló feleséget mert beleszeret a 30-as nővérkébe"
"Ami nem lesz hosszú, mert ha ez a lelkiállapot sokáig tart, biztos, hogy belebetegszem és elvisz valami rák."
Te kis hamis,azt hiszed neked is lesz ekkora mázlid,hogy majd a betegápolód aki mellesleg nem mérleg hanem rák elvisz téged jobb mezőkre? :-D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 14:13:02

@A polcfúró: ütősebbet? Az ütvefúrás nem lesz elég ütős? :D Na jó akkor legyen whisky gyömbérrel az elég ütős? Vagy narancsvodka, esetleg gintonik? Rázva, nem keverve!

Meglepő hogy vannak szomszédaim? :) Nem vagyok kannibál, nem ettem/eszem meg őket! És igen van aki nem tudja elviselni a fúrás közben keletkező hangokat ;)

Hú és még a francia is megy? Fúrás közben beszélsz majd franciául? Légyszi, légyszi! :D

Szöszi 28 2011.10.20. 14:13:10

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jaj, neeeeeem. Ezt direkt csinálod?:D Amúgyis elképzeltem a jelenetet, most azt is, hogy lehányod. Ááá, fúúúj!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 14:13:18

@A polcfúró:

Nem, én nem vagyok taxis. :) Amúgy nem egy nagy dolog felemelni egy nembálna nőt.

@cyd:

Absolutot is megiszom, ugyanaz a kategória. :)

@Kata1987:

Hát jó, küldjél képet Scinunak meg nekem, hogy értékelhessünk. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 14:14:50

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: hm hm hm akkor sorolom amit edig tudok rólad:
1.volt rondanős vakrandid,amiről el kellett menekülnöd
2.volt 3as szex 2 rendőrrel
3.majdnem lehánytad a lányt szex közben
4.jártál férjes asszonnyal aki elfelejtette közölni hogy az és még két majmócája is volt.
Kihagytam valamit? van még olyan krézi történet amiben nem vettél részt? :-)))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 14:16:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jajaja, mégy egy. Whisky amaretto likőrrel, 1:1 arányban (Godfather). Az nagyon ott van.

Szöszi 28 2011.10.20. 14:17:40

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jó, vicceltem, nem kell a sajtkrémes Muhás kép:) Ennyit nem ér meg:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 14:18:56

@Köldökszösz (csodalampa):

Fincsinek tűnik!

@Kata1987:

Gyáva nagyseggű vagy. Mindig is tudtuk. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 14:19:40

@cyd: "De romi" szerintem nem az,hanem idióta.nem kéne,hogy érdekeljen egy idegen pasi leprás arca! :-DD

A polcfúró 2011.10.20. 14:20:42

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Neked? Bármit! De nem baj, ha csak versekre meg dalokra emlékezem? A Marseillaise megy simán, megy egy két mondatot elismételgetek! De ha tele a szám jobban megy! :D

Nekem nincsenek olyan közei szomszédaim, akik meghallhatnánk. Max ha flexelünk! ;-)

Gin-tonik, nem rázva, keverve ájvi! :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 14:21:23

@Köldökszösz (csodalampa): Mijer, olyan baja is van?

@A polcfúró: No ilyet is ritkan megmondanak nekem, reagalni se tudok ra. Kuldd a kepet! :)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Kisse kellemetlenul erint, hogy a zasszonyt be akarod oltoztetni valaminek. Aztan meg kozos szombati programra is jelentkeztel vele. A vegen meg lecsapod a kezemrol.

A White Russian kivetelevel nagyon egyezik az izlesunk. En se a bort, se a sort, se a pezsgot nem szeretem.

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 14:21:49

@pimpalini: na akkor gyakorlom a műbeájulást,hogy azért a hányás időszakában mégis csak tudatomnál legyek.Vagy nem lehetne,hogy én hánnyam őt telibe? az nekem jobban tetszene :-D

Muha 2011.10.20. 14:22:02

@Dövan: Mar megint kezded?
Most ettem csokit. Nem akarom kihanyni!
:)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 14:23:46

@Dövan: de cuki :-D "kiretusálta" a hátteret :-D

indapass90210 2011.10.20. 14:24:13

@Muha: a szépséget kellene bennük meglátni!

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 14:24:45

@Muha: ha hanyni keszulsz szojal,befekszem alad jo? :-D

A polcfúró 2011.10.20. 14:25:21

@Dövan: Na már na! Rózsaszín köddé változtatta a környezetét! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 14:25:29

@Frigyesur:

Ő ajánlotta még fel, évekkel ezelőtt. :) Ja szombat este raidre megyünk! :)

@Kata1987:

Szexi Muhát kapsz cserébe. Mit választasz? :) A rettegést, vagy Muhaszitát sajtkrémmel összekenve? :)

A polcfúró 2011.10.20. 14:27:47

@Dövan: Uhhh... Remélem látjátok a média romboló hatását! Bakker ezt kellene mutogatni a még értelmes 8-10 éves korosztálynak, h 5 év múlva ilyenek akartok lenni, ha nem vigyáztok!

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 14:29:35

@cyd: @Köldökszösz (csodalampa): Erre most beszoltam volna, de rajottem, hogy tul magaslabda lenne a masik oldalnak. A Happy Time telleg jo :)

Sajnos nekem csak par hegem es puklim van, sztem te gyoznel :S
Akkor vszeg telleg a Szoszide a pont, es a szarazsag miatt. Kenegesd csak szorgosan (bar ezzel a hajlagyitoval konyokvonalon megkavartal, de aprosagokon nem akadunk fel, legalabb finom illatod lesz :D)

A polcfúró 2011.10.20. 14:30:14

@Frigyesur: Oks, amint lesz lehetőségem (melózok)!

A polcfúró 2011.10.20. 14:33:06

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az ok, de felugrani vele fekvő helyzetből!!! :-O

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 14:33:18

@Köldökszösz (csodalampa): Zubrowka?

@( o_o ): Csomo cikis dolgot muvel. Meseljek? :)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nekem is felajanlotta, hogy beoltozik 'Hansinak, meine kleine bajosrische würstli'-mnek, aztan semmi. :S
Izgalmasnak hangzik, kar hogy kimaradok belole, nem is tudom mihez kezdek magammal. (Majd jol direkte elterelem a figyelmet, hehe ;)))

Muha 2011.10.20. 14:33:29

@( o_o ): Fuuuuu, kiraly.
Ma szivesen hanynek! :)

Szöszi 28 2011.10.20. 14:34:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez ám a kísértés...*szájrágás* Jól van, amint kerítek magamról valami jobb képet, el fogom küldeni nektek:)

tizennegy 2011.10.20. 14:34:05

"Régebben beszélgettünk már hármasról, húztuk egymást, de nem túl komolyan. (Másnapra kiderült, hogy a férje most se gondolta azért teljesen komolyan a dolgot, kicsit meglepődött, amikor felébredve nem találta a feleségét ott, ahol lennie kellett volna"

Nos ez a nő lehet hogy szép, de nem érett. Lehet hármast kezdeményezni, de nem így.
Ha szívni akarsz vele, menj rá nyugodtan...

"Akkor mégiscsak lehetne nekem is ilyen nőm?"

Temporárisan. Az a baj, hogy nincs tapasztalatod a nők terén és nem tudod hogy mit akarsz. Álmodozol itt a bombacsajokról, mint egy tinédzser, közben meg tele vagy problémával. Ez így nem megy, a jó csajok problémamentes csávókkal futnak, de legalábbis olyanokkal, akiknek nem az a legnagyobb problémájuk, hogy úristen mér' nincs jó csajom. Előbb oldd meg a gondjaid, gyere egyensúlyba és a jó csaj jönni fog.

"A szeretőtartástól a swingerklubon és kurvázáson át a válásig minden felmerült már, ezek között körözök fáradhatatlanul."

Mindenkiben felmerülnek ezek a dolgok - 16 évesen. Tapasztalnod kell még.

A polcfúró 2011.10.20. 14:34:22

@Dövan: Hát ez a leghülyébb! Ezek társkeresős képek? Le vagyok döbbenve... Együttérzésem a férfiaknak!

indapass90210 2011.10.20. 14:36:01

@A polcfúró: nem olyan rossz ám a helyzet, mert simán be lehet baszni ennyire is

A polcfúró 2011.10.20. 14:36:01

@Dövan: cegééén!
Ne adj már nekik ilyen neveket, kiábrándító, a szerves kémiát szerettem naon! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 14:36:32

@Frigyesur: Egy vágás és két pukli tényleg van rajtad. :DDD

Nem hinném, hogy lenne RA, csak ez jutott eszembe. Vagizni akartam, na! :P

Muha 2011.10.20. 14:36:38

A cigisdobozra ilyen csajokat kene rakni!
Egybol mindenki leszokna

Kham 2011.10.20. 14:36:43

Na most rájöttem, hogy nekem van a legtöbb jogom hozzászólni és tanácsot adni, mert már elmúltam kettőszázkilencvenhárom éves, túl vagyok harmadféltucat harmincévnél is hosszabb kapcsolaton, de mindig csak én maradtam fiatal, az asszonyokból mind vénségesenvén iguana lett a végére. A harmincas nők kívánalmat még értem, már ebben a században értelmezve persze, de hogy miért vágyakozik valaki négygolyós csocsóra, grillcsirkesütésre kombirúdon, makkpertura, közöslóhát turózásra, szippantyú közbeni bajuszpanorámára, kétoldali faldörzsölésre, tesztoszteronosizzadtság vegyítésre, nyáriszalámipárbajra, nomád barlangikígyózásra vagy egyáltalán menetközben, bármely idegen férfialkatrész szőrős látványára az számomra érthetetlen, pedig megjártam a krími háborút is, a könnyűlovassággal.
Igazi árva sem voltam még eddig és egy iszlám vallási alapon szervezödőtt argentin hippikommunába sem vágyok, legfeljebb EricCartman Hippie Digger-jével:)

A polcfúró 2011.10.20. 14:37:36

@Dövan: :D Akkor megnyugodtam!

A "szerveskémia" meg azt mutogatja, hogy "és itt minden szilikon", csak nem tud beszélni, mer most botoxoltatta a száját! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 14:37:47

@Frigyesur: Az is. De annak a nem bölényfüves változatát ittam, és nagyon finom, tiszta ízű volt.

A polcfúró 2011.10.20. 14:39:39

@Muha: :D :D :D és nekünk? azt is linkeljetek!!!!!

Muha 2011.10.20. 14:39:54

@Dövan: Kivanni lehet?
Nekem egy mosogatosat keress!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 14:42:21

@( o_o ): mélytorok után egy kis hányás, de romantikus vagy te bakker :D

@A polcfúró: ó de drága vagy! Nem baj mit mondasz csak franciául tedd ;) Azt mondják teli szájjal nem illik beszélni, de ha neked úgy jobban megy akkor feltétlen kell valami a szádba, nem venném a lelkemre, ha miattam nem lenne jó a francia kiejtésed :D
Gintonik jó választás, te szerzed a piát, én hozom fúróm :)

@Kata1987: Sajtkrémes Muhás kép, nabazz nekem már most hányingerem van, pedig nincs a közelben senki akit lehányhatnék..

A polcfúró 2011.10.20. 14:42:53

@gyvy: Há mire lenne jó az? Extra kívánalmaid vannak... pedig kvt főzni néma ember is tud!

pimpalini 2011.10.20. 14:42:56

@( o_o ):

De, az is működik, sőt! Egy igazi, mély és tartalmas kapcsolat titka a kölcsönösség. Ha te is hánysz azért is jó, mert a félig öntudatlan, hányingerrel küszködő ifjonc is felfedezi majd a helyzetben rejlő romantikát, s később ő is mesélni fogja a haveroknak a sztorit.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 14:43:32

@A polcfúró:

Erős lábak és hát kell hozzá csupán.

@Dövan:

Ilyet már én is :) De voltak ilyen platinán futtatott meg faszomtudja milyenek :) Szibériából hoztak nekem fincsit még régebben :)

@Frigyesur:

Azt én is megnézném! :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 14:43:56

@( o_o ): Hohoho, ingyer nem csak ugy. Mindennek ora van ovonalo.

@Köldökszösz (csodalampa): Mire leesett. Nem ertettem, hogy 3 vegtagom vagtak le, es milyen puklik.

Oke, akkor cyd RA-s. Es kesz.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 14:45:06

@Kata1987: "Jól van, amint kerítek magamról valami jobb képet" TESSÉK? :D Na itt már meg is bukott a mutatvány! :D

pimpalini 2011.10.20. 14:45:48

@Kham:

Hát igen, élni tudni kell... Van olyan, aki farkakat szeret az aktuális nője körül látni...:)

Ha már hármas, akkor nyilvánvaló, hogy inkább két punci egy farok, de nem vagyunk egyformák...

indapass90210 2011.10.20. 14:46:02

Most, hogy ezeket végignéztem, átgondoltam az álláspontomat, nem lehet annyira bebaszni.

Meghívom a posztolót egy rituális öngyilkosságra!

Muha 2011.10.20. 14:46:07

@gyvy: Geci!

:)

Nah mentem hanyni!

Hurri Kán 2011.10.20. 14:46:13

@A polcfúró:
Legalább tudja jelezni, hogy megértette, amit mondtam neki. Kávét főzni egyébként én is tudok. :D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 14:46:48

@gyvy: nekem is van ilyen fehérneműm :-DDDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 14:48:05

@Muha:

Ezzel nem pattansz ki az ágyból. Az is tuti. Lehet úgy járnál mint az a perverz csóka, aki tonnadonnákat szeretett dugni, aztán az egyik agyonnyomta. :)

Hurri Kán 2011.10.20. 14:48:27

@( o_o ):
És az is ekkora, mai benne van? :DDD

Szöszi 28 2011.10.20. 14:48:59

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nem fogok olyat küldeni, amin más is rajta van, olyan amin meg egyedül vagyok, keresgélnem kell, mert kevés van, nem olyan egyszerű dolog ez:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 14:49:12

@Muha: félre ne érts drága kék barátom :) mióta kimászott a sajtkrém a hűtőből, azóta rá sem birok nézni. És valljuk be őszintén, rád kenve elég bizarr látvány/"illatkavalkád" lenne :D bloáá

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 14:49:30

@gyvy: majd hülye leszek elárulni :-D,szerinted mitől ilyen nagy az arcom :-DDD

indapass90210 2011.10.20. 14:49:35

Azért felmérem a helyzetet, ha már ingyé' lehet üzengetni, hogy hányan reagálnak a "Húúúú gecó, te nekem nagyon teccő! Gyüssz topogni?" üzenetre :D

Hurri Kán 2011.10.20. 14:49:45

@Kata1987:
Nincs egy szekszi leszbizős képed? Jajjj... :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 14:49:52

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mijer, hany pasi vagyik a szex altali halalra :D

Hurri Kán 2011.10.20. 14:50:44

@( o_o ):
Nőknél az arc és a fenékméret között semmifél összefüggés nincs. :D

jadu 2011.10.20. 14:51:15

@Kytia: azért nem volt kötelességed, mert fiatal vagy :) még ezer másik kapcsolatod lesz... nehogy már egy házasság szintjére emeld a huszonéves próbálkozásokat (jadu, 22 éves, lány)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 14:52:03

@A polcfúró: tudom :) há mér' most mindent én vigyek? Fúrót, alkoholt mindent?? Ejjj.. na jó mondd, mit vigyek, de gyorsan, mert mindjárt megyek a boltba gumit venni :D

Szöszi 28 2011.10.20. 14:53:03

@gyvy: Nincs, sajnos. Szexy pillanataimat az emlékezetében kell annak megőrizni, aki láthatja, leszbizős képem pedig nem lehet, mert még nem próbáltam:D

Hurri Kán 2011.10.20. 14:54:12

@Kata1987:
Én jobb szeretem a biztonság kedvéért egy memóriakártyán is megőrizni. :D

Muha 2011.10.20. 14:54:32

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez a fingjal mar hogy legyen valami kiindulasi pontom tipusu

Muha 2011.10.20. 14:55:32

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Cuki volt pedig.
Egy igazi elmeny!
:)

Muha 2011.10.20. 14:56:42

@jadu: Ropisegged van?
Randizzunk!!

indapass90210 2011.10.20. 14:57:16

@jadu: annyi már nem lesz neki, mert még nálad is jobban benne van a korban.

Szöszi 28 2011.10.20. 14:57:21

@gyvy: Akkor veled nem szexelek, nehogy meg tudd örökíteni a szekszi pillanataimat:D

Muha 2011.10.20. 14:57:24

Hoppacska muhacska mit is csinaltam??
:)

A polcfúró 2011.10.20. 14:57:49

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): gumiban nincs furás, ezt már leszögeztük (ja, te nem vottá ott bocs)

gin, tonic, citromot viszek :D

Milyen mindent Teee?
1. Fúrni nekem kell
2. Francia tudásomat viszem
3. egy szilvát és két dinnyét is viszek

Szal erre billen a mérleg nyelve!

Példát vehetnél gyvy-ről, Ő legalább egy ál nyúlpaprikást is felajánlott! :D

indapass90210 2011.10.20. 14:57:51

@Muha: szerinted miért nincs fényképe a profilján? :D

Muha 2011.10.20. 14:58:44

@Dövan: Kinek hol mikor mi?
Meg avatarokat sem latok.
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 14:58:45

@Muha:

Nekem is az volt. :) Akkoriban még kaptál puszit is tőlem! :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 14:58:56

@Kytia: Miert, szerinted nem egyszerubb az egeszet odaterelni, ahova a legkonnyebb, a szex vonalra?
De, szerintem igen felszines hulyeseg azzal jonni, hogy az asszony annyit oregedett, mint en, es hizott 20 kilot is, ezert a fiatalabbakra csorgatom a nyalam. Ez nem a nagy szerelemrol szol, kozel sem. Ez nem Mengyelejev hibaja. Ez az, ami a cim is: bena voltam, most kene valami sikerelmeny, hogy ne erezzem magam egy nullanak.

Hurri Kán 2011.10.20. 14:59:31

@Kata1987:
Ennek egy módon tudod elejét venni. Le kell foglalni úgy, hogy ne tudjak közben fotózni! :D

@A polcfúró:
Mindennek megvan a maga járása. ;-)

Muha 2011.10.20. 14:59:51

@( o_o ): Ot megpengetnem.:)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Gyere, csavarj ide egyet most is.
:*

A polcfúró 2011.10.20. 15:00:06

@jadu: Hallod! Te ide jársz csajozni? :D :D :D

Hurri Kán 2011.10.20. 15:01:10

@( o_o ):
Azt erről a beállításról nem tudom megmondani. :D

Szöszi 28 2011.10.20. 15:02:32

@gyvy: Nem rossz ötlet, nekem is ilyesmi jutott ám eszembe:D

Muha 2011.10.20. 15:02:42

@gyvy: Nekem mar megvolt.
Ot csaltam mag a scarlett johanssonnal.
:)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 15:03:34

@Frigyesur: :-D hát annyira nem de csak ilyen képet találtam a fenekéről.

Hurri Kán 2011.10.20. 15:04:46

@Kata1987:
Ne fogd magad vissza! ;-)

cyd 2011.10.20. 15:05:22

@Frigyesur: "Kuldd a kepet!"
Aztán forward to us :)

@( o_o ): Válaszoltam az el nem olvasott e-mailedre.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 15:06:14

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Hehe! Hát nem pont erre számítottam... De egye penész!

Szerintem egészséges nőnél a szülés nem okoz maradandó elváltozást. Én is olvastam, h volt már olyanra példa... De szerintem az a ritkább. Az a helyzet, h a nő teste igazándiból erre lett kitalálva! :))
Ami gond lehet szülés után, azok a kurva hormonok. Az be tud zavarni a libidóba! Az első gyerek után nekem is volt gondom, de már nincs. (na ilyenkor lépnek félre a faszik, meg mennek kurvázni...)

Szóval ja, magától visszaáll. Kegel gyakorlatokat csak szex közben alkalmazok! ;)

Nem, nem tervezek több gyereket... De persze soha nem lehet tudni.

Ja, fájni kurvára fáj! De ezzel inkább nem traktállak! :D

Bátor? Vagy inkább hülye! (viccel)

A polcfúró 2011.10.20. 15:06:47

@cyd: hmmmmmmmmmmmm szerintem bízhatok benne! :)

A polcfúró 2011.10.20. 15:09:24

@gyvy: De azért remélem ismered a mesét a farkast kiáltó gyerekről...

A polcfúró 2011.10.20. 15:11:19

@Picicsibe: Ezt mire válaszoltad neki??? :-O

@gyvy: Ez nagy segg? Há nem küldök képet senkinek!!!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 15:11:46

@Muha: aha gondolom.. na cseszdmeg, megint mehetek a klotyeszra miattad :) Sok sörbe fog ez neked kerülni, mert a mai söradagom oda lett miattad!

@A polcfúró: óó hozol alkoholt, citromot, tonikot, szilvát, dinnyét.. mit dobunk össze ezekből, bólét? :D
A mérleg nyelve én vagyok, és majd meglátjuk merre billenget a nyelvem ;)
De ha nincs gumi fúráskor, akkor fúrás előtt mindent le kell fertőtleníteni a gin-nel :) Tudod tegnap néztem a Fertőzés c. filmet moziban és most kicsit paranoid vagyok, remélem nem haragszol meg érte? Azóta még kézmosás előtt is kezet mosok! Írd meg hol és mikor szeretnél fúrni és meglátjuk, hogy keverve vagy rázva jobb-e a gintonik :D

vernarancs 2011.10.20. 15:14:08

ez a story ez fotobolt.
valojaban a haverja osont be este es jol megpajszerolta a sotetben az posztert. aztan o meg igy emlekezik vissza.

Hurri Kán 2011.10.20. 15:14:17

@A polcfúró:
Mekkora szmájlit tegyek még mögé??? :DDD

Szöszi 28 2011.10.20. 15:14:39

@gyvy: Akkor fiam, velem nem szexelsz:D Lady Gaga, kb. 50 kilós:D Én ennél több vagyok:D Sajnálom, de nem vagyok az eseted:)

cyd 2011.10.20. 15:14:44

@( o_o ): Na ez a kategória, amelyiknél mindegy, hogy milyen a segge, megy ez is a Berry, Bullock féle polcra.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 15:14:53

@Picicsibe: miért mire számítottál? ... és ezt a Schweppes reklámból megismert hangsúllyal kérdezem :)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 15:15:07

@cyd: köszi:-)))),elolvastam. akarok rá váalszolni,vagy ne válaszoljak? :-D

Rebelde 2011.10.20. 15:15:28

ha nem jelenik meg a poszt írója, akkor a sztori nem igaz:)

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 15:17:20

@cyd: :-D.nem a feje a lényeg,hanem a feneke. Próbálom eldönteni,hogy nagy-e. amúgy hívhatlak kitetlen Tamásnak? :-D na igen messziről jött ember azt mond :-)))

Kytia 2011.10.20. 15:17:27

@jadu: Ki a faszom emelte oda? Miről beszélsz? Egyáltalán ki vagy te?:DDD

@Frigyesur: Lehet, hogy ez az alap, de ez mit változtat? Erre írtam az elején, hogy jó alaposan rágja át, mi a valódi probléma és lehet-e rajta változtatni. Ha csak maga az öregedés nyomasztja és minden elégedetlensége abból fakad, hogy azt nem tudja feldolgozni, akkor nem kell válni feltétlenül. De adjunk már 1% esélyt arra is, hogy valóban nem az már a kapcsolata, aminek indult és nem boldog amellett a nő mellett, aki a felesége.

"Az érzelmi vihar kicsit később ütött be, amikor haza kellett indulnom. Olyan szomorúság fogott el, mint még soha."

Ha már attól depressziós vagy, hogy haza kell menned, akkor otthon kurvára nincs rendben valami. Lehet, hogy csak annyi, hogy az egész kóceráj a szánalmas életedre emlékeztet, de akkor meg azzal kell tisztába jönni.

Hurri Kán 2011.10.20. 15:18:37

@Kata1987:
Nektek nőknek miért beteg az agyatok? Miért láttok olyan összefüggéseket, amiket nem mondtam? :DDD

A polcfúró 2011.10.20. 15:18:40

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): félreértetted! az felsorolás, h neked mivel kell készülnöd! gin és tonik. a citromot viszem én... :P

Aszontad nálad kell valami polcot felrakni! A gint sajnálnám fertőtlenítésre elpazarolni, meg árt ám az a vídiának! ;-)

Egyébként azt gumizol be, amit akarsz...

Kytia 2011.10.20. 15:20:02

“Minden módszer egy cumi. Módszer nélkül szorong az ember. Akinek módszere van, az tudja mit kell tenni. Hitre, reményre és szeretetre van szükség ahhoz, hogy az ember kivárja hogy mi is a helyzet, hogy megvizsgálja, belekérdezzen,(angolul "inquire"). A módszer az az INQUIRY. Inspirálom az ottlévőket, hogy vizsgálják meg velem, mi van. Miért nem élvezzük egymást és az életünket? Mert ha igen, akkor együnk, igyunk, táncoljunk, csókolózzunk... Ha nem, baszd meg, akkor beszélgessünk addig amíg el nem tűnnek a gátak amik miatt nincs boldogság, vidámság, "conviviality".”

Szöszi 28 2011.10.20. 15:20:23

@gyvy: Rohadt Nard! Miatta van az egész:D Már belém beszélte, hogy nagy a fenekem, és ez kezd a paranoiám lenni.

Hurri Kán 2011.10.20. 15:21:41

@Kata1987:
Erre megint csak azt tudom mondani, h elegendő információ híján nem tudom ebben a kérdésben kialakítani az álláspontomat. :D

cyd 2011.10.20. 15:22:19

@( o_o ): Egy segg önmagában semmi.

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 15:22:25

@gyvy: te fiú vagy? akkor bocs,nem mmutogatok neked több segget :-D azt hittem női szolidarításból beszélsz :-D

Hurri Kán 2011.10.20. 15:23:43

@Kytia:
Te mit ittál még a kávén kívül? :D

(O_O) (törölt) 2011.10.20. 15:23:59

@cyd: cyd olvass már előzményt.:-P azt próbáltam eldönteni női(akiről kiderűlt,hogy férfi)társammal,hogy én nagy seggűnek számítok-e.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 15:24:06

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Valami tisztátalanabbra... :P
(a reklámot nem ismerem. nem nézek tv-t)

A polcfúró 2011.10.20. 15:25:16

@gyvy: Minden viccben van valami kis igazság, ahogy már írtam... Bár te tudod...amit tudsz! ;-)

@Köldökszösz (csodalampa): Neked lenne egy olyan jó kívánságom, csak a "forum" vagy mi ez, gyermek tagjai is itt vannak...

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 15:26:55

@cyd: Höhö. Nem. Kuldhetsz te is kepet, azt szivesen korbekuldom ;)

@Kytia: Biztos nem jo no mellett van, ez nem kerdes. Az a kerdes, hogy vszeg neki senki mellett nem lenne jo.

Sztem nem a hazamenessel van gaz, ha kicsit kiszakadt az eletebol, es akkor kezdte erezni. Marmint ugy ertem, hogy nem az otthonnal. (Es most rogton Gedeon bacsi ugrott be.)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ooo, en ma is csak szornyulkodtem, ahogy az emberek dorzsolgettek az orrukat. Ezert terjed a natha, vazze! :@

A polcfúró 2011.10.20. 15:28:39

@Kata1987: Ne törődj vele! Nekem teccik! :-*

A polcfúró 2011.10.20. 15:29:58

@Frigyesur: "azt is"?????????? ez freudi volt, kezd el szállni a bizalmam!

jadu 2011.10.20. 15:30:26

@Kytia: az a fasz vagyok, aki egyszer te is voltál már itt...egy új arc. És hogy a te kis példáiddal jössz nem helytálló ebben az esetben, erre utaltam csak ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 15:31:07

@Kata1987:

Kifelejtetted a láthatatlan melleket szöszi! :D

@( o_o ):

Ha nagyobb mint Kim Kardashiannak, akkor nagy segged van (neki épp optimális, az alattiak meg kicsik). Lady Gaga amúgy tök undi nő szerintem. Én nem sunáznám, az biSZtos.

Szöszi 28 2011.10.20. 15:31:18

@A polcfúró: Jáhúúú, köszönöm:) Nekem is a tiéd, szóval bekaphatják:D:*

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 15:32:00

@A polcfúró: He? Most számoljam meg neked, hanyadik komment? Vagy mi? :)
Nézd meg az emailok között. Pont egy kommentbe vette a kérdést a neked szóló egyik válasszal.

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 15:32:47

@A polcfúró: Ööö, nem ezt irtam. Marmint cyd kepere gondoltam, ha mar ennyire szeretne a korbekuldozgetest.

A polcfúró 2011.10.20. 15:33:07

@jadu: hja, csak az új arcok nem szoktak ennyire nagyok lenni...

Teccik neked Kytia, már leszűrtem az első meg mozdulásodból, de ki kell ábrándítsalak, nem leszbi...

A többieknek miért nem válaszolsz? :P

Szöszi 28 2011.10.20. 15:33:29

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az nem érdekel, ezt meg tudom ítélni, hogy normális méretűnek nyilvánítsam őket:D Úgyhogy a melleimmel kapcsolatban psszt, rendben vannak!:)

A polcfúró 2011.10.20. 15:35:17

@Kata1987: Bizony, az összes seggünket egyszerre! :D

@Picicsibe: Nem, csak mer arra linkelted, amit nekem írott, ezért nem értettem, no de hagyjuk is, majd kikeresem, ha akarom... Béke! :)

cyd 2011.10.20. 15:35:18

@( o_o ): Semmi gond. Mutasd a célobjektumot és megkapod a pontos diagnozist.

@Frigyesur: Szeretlek (hazudtam)

@A polcfúró: Hol írta, hogy "azt is"? Tipikus nő vagy, Te is azt és úgy olvasod, hogy téged támasszon alá :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 15:35:46

@Kata1987:

Szerinted. Olyanok mint az ország költségvetése. Csak szerintük normális! :) Amúgy meg deficites! :D

2011.10.20. 15:36:11

Csak az első pár tíz kommentig jutottam, de a rosszindulat, zsigeri gonoszság olyan mély poklát mutatja itt például Muha is, ami már beteges. Szerintem a kommentelőknek is jót tenne egy pszicho.

A polcfúró 2011.10.20. 15:36:36

@gyvy: ez az, uh megvédhetnél! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 15:37:33

És ki honnan tudja, hogy a kapott képen tényleg a feladó van?

Szöszi 28 2011.10.20. 15:38:00

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mondod te, aki meg még nem is láttad őket. Ezért mondom, hogy psszt, én tudom, te meg nem:):D

A polcfúró 2011.10.20. 15:39:38

@Kulics: Köszönöm! Azt hittem ma már egy bók sem lesz ami a pszihoságomat magasztalná! :)

@cyd: Télleg bakker félreolvastam!!!! :)

@Frigyesur: Drága! A fentiek figyelembe vételével, bocsánatáért esedezem! :)

A polcfúró 2011.10.20. 15:41:20

@Köldökszösz (csodalampa): hmmm, van aki bizonyíthatná, de lapít! :D :D :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.20. 15:41:23

Posztoló, nem baj, hogy te sem jöttél ide személyesen, mint ahogy néhány bátrabb ember meg szokta tenni. Azért nem baj, mert így legalább azt gondolhatom, hogy az ilyenek egyáltalán nem léteznek, csak Panni talál ki benneteket, hogy minket szórakoztasson. A posztodról nincs mit mondanom, nem akarlak megsérteni, remélem megteszik a többiek helyettem is.

cyd 2011.10.20. 15:42:49

@Kata1987: Csak nem lehet annyira jó, ha be van tervezve egy korrekció ;)

Hurri Kán 2011.10.20. 15:42:50

@A polcfúró:
Ki az, aki itt kötözködni merészel? :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 15:43:54

@A polcfúró: Most én nemtom pontosan miről van szó! Csak sejtem. Az a helyzet, h én iPhon-ról írok, nem pont olyan az oldal, mint a gépen. Nem volt kedvem visszalépkedni, görgetni... A legközelebbi Ape válaszra rányomtam. Bocs, ha ezzel bezavartalak. És most kivételesen nem ironizálok! :))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 15:44:56

@Köldökszösz (csodalampa): Öööö...
Végülis az volt a dolga, hogy kiverje. Nem?

Szöszi 28 2011.10.20. 15:46:18

@cyd: Nem rossz, de 1 mérettel lehetne nagyobb is:) Csupán ennyi:)

Kytia 2011.10.20. 15:46:29

@Frigyesur: lehet, hogy neki 20 évente nőt kell cserélni és az lesz jó. Akkor ez van. De csak 1 élete van neki is, most mit mártírkodjon?

@jadu: Tévedsz. Én PINA voltam. (Újaknak: ezt a szót minden nap meg kell említse valaki, nem tudom, megtörtént-e már, ezért most kihasználtam az alkalmat.:D)
Attól, hogy más élethelyzetben voltam, még érezhettem hasonlóan, nem?

@A polcfúró: Hja, az újak csak lapuljanak és csicskuljanak és adják nekem az uzsonnájukat minden nap, mert különben leverjük őket.:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 15:48:18

@Kata1987:

Sajnálom, én ilyen vagyok.

@Kytia:

Már kora reggel megtörtént, többször is.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 15:48:56

@Kata1987: Azt mondtam már, hogy kézrátétellel tudok mellet nagyobbítani? Pénzvisszafizetési garit is adok! :D

SciNu 2011.10.20. 15:50:37

@Köldökszösz (csodalampa): Főleg a mai poszthoz ahol a posztoló fiatal lányt akar :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 15:50:45

@Nathan D'Xantine: Csak kihasználom a réseket. A piaci réseket. :P

A polcfúró 2011.10.20. 15:50:47

@gyvy: Nem tom, valaki azt írta h tömöriccsem be magamat, olyan nagy vagyok! :D

Szöszi 28 2011.10.20. 15:50:54

@Köldökszösz (csodalampa): Ööö...Igen, mondtad, amire azt mondtam, hogy ezt a mellnagyobbítást inkább egy szakemberre, pontosítva egy plasztikai sebészre bíznám legszívesebben:D De azért köszönöm a lehetőséget:D

Szöszi 28 2011.10.20. 15:52:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tudom, de így nem szívhatod gernika vérét, soha. Nem is gonoszkodhatsz vele. Mert rajtam kiéled ezt:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 15:52:36

@Kata1987: Ne viccelj, ez a legkevesebb amit megtehettem. :)

Kakaót szereted? :DDD

A polcfúró 2011.10.20. 15:53:28

@Picicsibe: Aha, valami ilyen volt! De nem volt gond, csak nem volt adekvát rá válasz és tudni akartam, mert én már csak ilyen kíváncsi vagyok! :)

@Kytia: Értettem! Ma túrós batyum van, jó lesz? És veszek kv-t neked az automatából, mer igazából én is új vagyok! Kantáros gatyám van, térdzoknim és leragasztott szemüvegem! :) XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 15:53:39

@Kata1987:

Nem így szoktam szívni az ő vérét. Cserébe viszont elver. :) Te vagy a háziszőkém, akit inzultálhatok! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.20. 15:56:20

@Kata1987: Hülyeség! Tiszta felesleges lenne! Egy szőkenőnek elég ennyi!
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 15:56:46

@JOKKA21:

Nincs melle, viszont nagy segge van és szőke. Szerinted? :)

@Nathan D'Xantine:

Nem, csak a fele, mint a hülyegyerekeknek régen :D

cyd 2011.10.20. 15:58:51

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "Sajnálom, én ilyen vagyok."
Sajnálom? Höhö. Az év vicce.

Muha 2011.10.20. 15:59:23

Ki erosebb nalam?
Had kotok bele!!!

alien47 2011.10.20. 15:59:31

45 évesen nincs gyereked? Akkor már ne is legyen. Önző vagy, ahogy már írták. Összejönnél egy 30+ -s anyukával akinek NINCS gyereke, mert annak még csinálhatnál. Szánlak téged.

Jelenlegi feleségedre nem gondolsz? Önző barom. Neki miért nem csináltál? Arra nem gondoltál, hogy amikor te 45 leszel ő már 55?
Esélye sincs egy jó életre, mert veled b@szta el. Éld le vele az életed most már, nehogy sz@rba hagyd szegényt!

A 3 -as szex utáni érzést meg nem érdemelted meg. Amiért így(nem a megcsalással) elbántál a feleségeddel.
Párszor még talán adna ilyet hasonló eset, de arra is ráunnál!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:00:14

@Köldökszösz (csodalampa): @A Jó Meglepően Izmos Hercege:
No. Tehát akkor smaragdzöld ragtapi van a feleszemén?
Gyűjtünk a műtétre?

A polcfúró 2011.10.20. 16:00:49

@Nathan D'Xantine: nem tom, mer nem látom...de akko valszeg!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.20. 16:01:36

@JOKKA21: Rossz hírem van a számodra! Kata qrva jó csaj, de nem vagy az esete. Ráadásul nem ismerkedik neten, és kőgazdag. Szóval nem a te súlycsoportod (Father Justice azt mondaná, hogy nem a te szinted). Ne is próbálkozz vele! Ja, és utálja a magas pasikat! Annál csak azt utálja jobban, ha ráadásul még Norbinak is hívják őket.

Kytia 2011.10.20. 16:02:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Fenébe, lemaradtam.:)

@A polcfúró: Hohó, tényleg. Akkor holnaptól minden reggel fényesre nyalod a cipőmet, nincs apelláta.:DD

@Muha: A újoncokat verjed, úgy igazságos.:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.20. 16:02:29

@cyd:

Valaki legalább érti a viccet! :D

@Kata1987:

Nem. Csak gernika verhet. Ő is csak bántalmazókardigánban/kezeslábasban :)

Ó most látom vége a munkaidőnek. Felrakom közép és kelet európa egyik legjobb férfifelsőtestét a metróra. :)

alien47 2011.10.20. 16:02:33

Van egy megoldás a posztoló problémájára.

Ülj bele a kocsidba
Padlógázzal hajts bele a Tiszába!

És ki ne ússz!

Sajnálom a feleséged meg azt aki esetleg összejön veled. Mindenképpen meséld el neki a fent leírtakat. Tudja kivel áll össze!

Kytia 2011.10.20. 16:02:56

@Ibrahim a tevehajcsár: Kata is utálja a magas pasikat?? Kata, pacsit!!:)

A polcfúró 2011.10.20. 16:02:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: pontosan ez az analógia akart lenni! Te akkor mondasz okosakat, amikor idétlenkedni akarsz! :P

@Nathan D'Xantine: Gyűjtsetek!!! és még meg is műthettek! :)

Muha 2011.10.20. 16:03:55

@Kytia: Hol van egy? Utom azonnal.
:)

Muha 2011.10.20. 16:04:47

Eleszto szagot erzek.
Valakit bucira verek ezert!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:04:54

@alien47: "45 évesen nincs gyereked? Akkor már ne is legyen. Önző vagy, ahogy már írták."

Az egyikből vajon miképp következik a másik? Rejtély!
Amúgy meg persze. Mindenki önző. Mit kell ezen ennyit sipítozni?

"A 3 -as szex utáni érzést meg nem érdemelted meg."

Mondták már, hogy az irígység nem szép dolog?

"Párszor még talán adna ilyet hasonló eset, de arra is ráunnál! "

Ez meg külön mókás...

A polcfúró 2011.10.20. 16:06:10

@alien47: szerinted akkor nincs szarba, ha egy ilyen "gennyláda" vele marad kényszerből? Te miről beszélsz?

Muha 2011.10.20. 16:07:07

@Kytia: Megtalaltam. Kiraly vagyok.
Es te akarsz?

A polcfúró 2011.10.20. 16:07:37

@Muha: Verésről volt szó, nem verekedésről! Verni szívesen, bármikor, ha akarod! ;-) Egy kikötésem lenne, azért ne a Kytia kedvéért! :P

Kytia 2011.10.20. 16:08:05

@Nathan D'Xantine: Védelmembe kell vennem az érvelését: a 400-adik után biztos valóban ráunna. És ugye, ha a 400-adik szar, akkor mi értelme a korábbi, fergetegesen jó 399 alkalomnak.::DDD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:08:50

@A polcfúró: Öjömbódottá egy ilyen paculák! Lássuk be! Takarítás + heti 1 szex.

Kytia 2011.10.20. 16:08:59

@Muha: Én nem vagyok újonc, teee. Öregdiák vagyok és mellesleg én vagyok a bandavezér, szóval addig keménykedj itt, amíg hagyom.:))

A polcfúró 2011.10.20. 16:09:03

@gyvy: na tessék, azonnal eltűnsz! :D

A polcfúró 2011.10.20. 16:10:18

@Nathan D'Xantine: BASZKI! Vagy 20 éve nem halottam ezt a szót!!!!! :D :D :D

Hurri Kán 2011.10.20. 16:10:34

@A polcfúró:
Sajnos hülyékkel vagyok körülvéve, és egyik sem végzi el helyettem a munkámat.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:11:32

@Kytia: Igazad van. Belátom. Most már én sem vagyok sárga az irígységtől, és őt sem vádolom ilyesmivel. Most már tudom, hogy a kristálytiszta logika kérlelhetetlen igazsága szólott belőle...
:-)

Muha 2011.10.20. 16:12:01

@A polcfúró: Jo, akkor megparancsolom hogy megverj!
Es nem a kytia kesveert! Megigerem!

A polcfúró 2011.10.20. 16:13:01

@Kytia: azé ezt megjegyeztem, megvédtelek a nagy arcú leszbitől, neked adtam a batyudat, még valami cipőnyalásról is volt szó, de azért kiszolgáltatsz a vérszomjas Muhának egy verésre...
Várhatod h megvédjelek ezen túl...

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 16:13:40

@cyd: Sokan ereznek igy (ne szegyelld :)))

@Kulics: Igazan kedves, hogy gonoszsagbol kiemelted a kislanyom. Apuci buszke :*

@Köldökszösz (csodalampa): Mi ertelme lenne mas kepet kuldeni? Felszedni nem akar, rajongasom biztos nem akarja, szoval :D

@Kytia: Nemtom, de sztem ez az egesz nem a martirkodasrol szol.

A polcfúró 2011.10.20. 16:13:45

@Nathan D'Xantine: neeeem, de nálunk is dívott! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:14:09

@Nathan D'Xantine: Mondjuk a magyar helyesírás alapjait át kéne futnom még...
Mondjuk azt, hogy New PalaCity olyan fasza hely, hogy mindeféle vonatkozásban nagy Ú...
Ami igaz is... hiszen Újpalota = ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:15:14

@A polcfúró: Örülök, hogy segíthettem megkorbácsolni a nosztalgiahullámot...

A polcfúró 2011.10.20. 16:15:27

@Muha: arról szó sem volt h én megverjek valakit!!! valamit félreértettél kedves!

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 16:15:31

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ooo, en picit kesobb indulok, meg fertotleniteni kell az irodat, es befalni valami ebedet, ne tegyel fel. :)))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 16:16:16

@Frigyesur: Természetesen igazad van, mint mindig. Nem értem, hogy ragadtattam magam ilyen feltevésre. :)

A polcfúró 2011.10.20. 16:18:34

@Nathan D'Xantine: no problem, egyebeket is túléltünk már...

És köszönöm! Jo volt, de egy gusztitalan is eszembe jutott róla. H volt egy kiccsaj, aki zabálta a fikáját és azt mondta azért kell megenni, mert akkor nem leszünk kolerások! Hát én nem akartam megenni és rettegtem a kolerától... :D

Hurri Kán 2011.10.20. 16:18:40

@Nathan D'Xantine:
Sajnos most a kevésbé élvezetes része van. ;-)

Muha 2011.10.20. 16:18:41

@A polcfúró: Jo, akkor en verjelek?
Gyere, fekudj a terdemre. Elfenekellel.
:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 16:20:08

@A polcfúró: Megbocsatok, de csak azert, mert szepeket irtal :D

@Köldökszösz (csodalampa): Biztos a szolarium megsutogette a pici agyacskad. ;)))

Muha 2011.10.20. 16:21:19

@A polcfúró: Ja es a kedvesezesert extraba kapsz meg kettot.

A polcfúró 2011.10.20. 16:21:32

@gyvy: de gáááz!!!!!!!!!! és nem kell ez a mentegetőzés! polcot fúrni jó lennék még a kamu nyulizédet is megetetnéd velem, de amikor meg kellene védeni, akkor megint csak nyuszi vagy!!! :D :D :D Dolgozol, mi??? Miért, mi mi a faszt csinálunk szerinted? ;-) :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 16:22:39

@Frigyesur: Ha nem figyelek oda, elplázapicsásodom.

Hurri Kán 2011.10.20. 16:23:09

@A polcfúró:
Mer mér, mit hittél, talán varjúból csinálom majd? :DDD

Hát hogy TI mit csináltok, abba én inkább most nem gondolnék bele... :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 16:23:36

@cyd: Kepzeldjed cyd: megszakertettek es aszondtak igazad van, a korte alkatu noknek is lehet melle, csak nem nagy. Szoval kinevezlek tiszteletbeli nove. :D (Jajdeszepvolt Frici, ittenem, olyan jol nyomod felbetegen is *feltartott huvelykujj)

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 16:24:50

@Köldökszösz (csodalampa): Hat jah, csinalj valami macsosat: menjetek el Narddal es a masik csajjal harmasban fodraszolni.

A polcfúró 2011.10.20. 16:25:43

@Nathan D'Xantine: Há úgy tűnik! Ez olyan, mint anyám, mesélte neki egy barátunk, h kicsinek szívizom gyulladást kapott, mire Ő szörnyülködő, együtt érző hangon visszakérdez: És nem haltál meg? XD

@Frigyesur: Észben tartom, h mire mi a gyógyír! :)

@Muha: Rendben van kedves! Csak ne vesszővel!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 16:26:47

@A polcfúró: "Miért, mi mi a faszt csinálunk szerinted?"
Ezen én is sokat töprengek, h hol a fészkes fenébe "dolgoztok". Nekem ilyen melóhelyem még nem volt! De majd ilyet szeretnék! :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 16:27:13

@Frigyesur: Az nekem nem jó, mert a kozmiba már bejelentkeztem.

Tudom, hogy nem szivesen beszélsz róla, de látom a szemeden, hogy igényled a törődést:
Hogy vagy, mi bajod, megfáztál?

A polcfúró 2011.10.20. 16:27:16

@gyvy: Sünbálóbóóóól! :D

Miért nem akarsz belegondolni?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:27:25

@A polcfúró: Jójó! De lehet, hogy csak azért úsztad meg, mert a szüleid titkon belekeverték az ellenszert a kakaódba!

Muha 2011.10.20. 16:27:50

@A polcfúró: Ne tetezd mer vesszo lesz!
:)

A polcfúró 2011.10.20. 16:28:35

@Picicsibe: Na ugye! Vannak lúzerek meg nem lúzerek, ilyen az élet! :D

Hurri Kán 2011.10.20. 16:30:02

@A polcfúró:
Szerzek ürgét is, ha kell. :DDD

@Nathan D'Xantine:
Igen, az vagyok. :D

A polcfúró 2011.10.20. 16:31:51

@Nathan D'Xantine: Áááá, a szüleim nem voltak ilyen gondosak az biztos... :D

@Muha: Olyan lovagopálcaaaaaaaa! kedves kedves kedves kedves kedves....

Frigyesur (törölt) 2011.10.20. 16:31:58

@A polcfúró: :)

@Köldökszösz (csodalampa): Aaa, egy ferfi nem panaszkodik, csak csendben elhalalozik.
Viszlát, és kösz a gumicukrokat ;))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:32:19

@A polcfúró: "Kétféle ember van. Az egyik szerint kétféle ember van, a másik szerint nem."

cyd 2011.10.20. 16:32:24

@Frigyesur: Elbasztad. Szerintem nagy is lehet.

[c] 2011.10.20. 16:32:58

Mások is írták már...

"Józanabb pillanataimban tudom, hogy a kapcsolatom felrúgása még akkor is nagyon sok fájdalommal járna, ha utána jól alakulnának a dolgaim."

Kedves posztoló, nem tudom, feltűnt-e, hogy a szöveg 95%-ában saját magadat sajnálod, a feleséged mintha egyáltalán nem is érdekelne. Egy mondat erejéig megemlíted végül, hogy nem akarod megbántani, de ez az összképen nem változtat.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 16:33:18

@Frigyesur: Nekem volt megtiszteltetés, hogy ismertelek.

Majd teszek a sírodra.

Gumicukrot. :)

A polcfúró 2011.10.20. 16:33:38

@gyvy: de most ne a kamuhusaidat ígérgesd tovább, hanem véggyé mag azt jó van!!! Vagy most mégis kell nálad polcot fúrni?

Hurri Kán 2011.10.20. 16:35:15

@Nathan D'Xantine:
B+.. :DDD Ebből a cuccból én is kérek. :D

@A polcfúró:
Persze, hogy kell. Ablakot is kell mosni, és ki kell lomolni a pincét is. :D

Muha 2011.10.20. 16:37:14

@A polcfúró: Most mar sirok toled.
Mar a veres ezen nem segit.
Sajnalom, de nem verlek meg . Ennyi vege kiabrandultam osszetortem vegem.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:38:33

@gyvy: Majd tekerünk neked is egy szendvicset...
Oszt' elszíjuk... akarom mondani megesszük a hídi oroszlánnál! :-)

Hurri Kán 2011.10.20. 16:39:38

@A polcfúró:
Őőőő... most rosszat mondtam??? :DDD

@Nathan D'Xantine:
Alig várom. ;-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:42:18

@Muha: Lehangoló látni, hogy ennyire kiégtél...

KovA 2011.10.20. 16:50:03

Sok baja van a posztírónak jódolgában...

"összes problémámat"
"sorra érnek a veszteségek"
"felerősödött az összes krízistünetem"
"mégiscsak lehetne nekem is ilyen nőm"
"lehet az egésznek baromi rossz vége is"
"évekig szenvedek netes társkeresőkön, nem jön össze semmi"
"elvesztek újabb 2-3 évet, akár többször is"

Egyes szám első személy minden. Önmagad körül forogsz... magadba vagy szédülve arról szó sincs milyen problémát okozol a feleségednek vagy mi akarnál lenni annak a bizonyos "ilyen nőnek" amit magadnak kívánsz.
Mert aligha lehetnél több egy faroknál... avagy tán társa lennél egy családban ?
Most kezdenél bele amit a feleségeddel se mertél bevállalni és (tán) ő se veled ?
Megintcsak rólad van szó... akkora koldus vagy hogy szörnyű.
Koldusnak pedig max. alamizsna jut - azt kaptál születésnapodra.

"kétségek soha nem fognak megszűnni"
A kétségeket döntésekkel lehet megszüntetni.
Meg a kétfelé sántikálásokat is.
Persze nem garancia rá, hogy az önzésedet is kielégítik a döntések akárhogy döntesz.
És ezért nem mersz te dönteni, mert az önzéseid uralkodnak rajtad.
Hát - inkább kínozd őket halálra, vagy ők kínoznak halálra.

dr. gernika 2011.10.20. 16:51:36

@michaela77: Tegnap bekenegettem feszesítőkrémmel. :))

michaela77 2011.10.20. 16:53:21

@gernika: inkább nem akarom tudni melyik részét:DD
Amúgy kaptál azóta olyan mellfeszesítőt, amit mondtam?

Чапаев 2011.10.20. 16:55:28

@A polcfúró: Egy kikötés kevés, legalább két helyen kösd ki! :D

Чапаев 2011.10.20. 16:56:39

@Nathan D'Xantine: Nem is tudtam, hogy Dzsámáikába' is dívik a tortilla-tekercs! ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:56:48

@KovA: Igazad van. Írhatna néha magáról egyes szám harmadik, különösen hangsúlyos esetekben többes szám első személyben is!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.20. 16:58:21

@Чапаев: Ez azért lehet, mert nem nézel rendszeresen "Így jártam anyátokkal"-t... Pótold! :-)

KovA 2011.10.20. 17:01:28

Tanács:
Előbb döntsd el mi helyes és mi érték... (segítek: ne tégy mással olyat amit magadnak nem kívánsz, viselkedj úgy ahogy szeretnéd, hogy veled viselkedjenek.)
Miután eldöntötted, mi helyes és mi nem - találd meg abban a boldogságodat, hogy azt teszed - örülj, ha sikerül amennyire sikerül.
Ha ez nem tesz beoldoggá az a te hibád - és addig kell változnod, amígcsak nem sikerül.

Különben boldog nem leszel és sok boldogtalanság forrása leszel.
Az önzést jóllakatni nem lehet - minél többet eteted, annál nagyobbra hízik.

jadu 2011.10.20. 17:03:52

próbálom időrendben...

@Muha: ja... nagyon ropi :)

@Dövan: oké 1000 már egyikünknek sem lesz (ne is legyen :P)

@A polcfúró: azért nem, mert nem tudtam. Most már viszont pótlom :p. ki leszbi? Kytiának meg kifejezetten azért, mert ő is 20on éves, az ő példái nem relevánsak ebben az esetben. Mi könnyen/könnyebben kiléphetünk egy kapcsolatból, rajtunk nincs olyan felelősség és teher még, mint egy házas emberen. Tudom, h nem azt írta, h dobbantson ez a balfék, hanem először jöjjön tisztába a dolgaival és lépjen. De amikor a saját példájára hivatkozik, az nem helytálló ilyenkor. Ezért írtam csak neki, mert csak ennyit akartam közölni.

@Kytia: utólag is bocsi a hangnemért... igen, érezhetsz hasonlóképp/ugyanúgy, csak amit már fentebb említettem, te még "könnyen beszélsz" s ez így van jól.
Most akkor kapok verést? XD

KovA 2011.10.20. 17:10:04

@Nathan D'Xantine: Többeket érintő dolgokban ne csak magában gondolkodjon és írjon az ember.
Ez egy önmagára beszűkült látás a "nekem is ilyen nőm" is csak egy eszköz a vágyak kielégítésére - hogy én mi lennék/vagyok valakinek - sehol az egész gondolatmenetben. Meg a feleségéről sem, hogy azzal mi lesz és neki mi (nem) volt - ami (még) lehetne.
Szerzésről, birtoklásról, önzésről szól az egész.

dr. gernika 2011.10.20. 17:13:01

@Köldökszösz (csodalampa): Gyanúsan magyaros a csaj vezetékneve.

dr. gernika 2011.10.20. 17:13:50

@michaela77: Nem. :( Sunfleur márkát vettem a témában.

HelloDoggy 2011.10.20. 17:20:04

@gyvy: Blokkolnám a hölgyet.

vayven 2011.10.20. 17:35:08

Szerintem felesleges pálcát törnünk a poszíró felett. A mai világban ki tud előre 20-30 évet megtervezni? Amikor elvette az asszonyt hozott egy döntést, lehet téveset. És akkor mi van? Miért ne dönthetne másképp, miért kellene valakinek megmaradni egy állóvízszerű kapcsolatban? Más kérdés, hogy a posztíró meglehetősen bizonytalan, és nem akarja a biztosat a bizonytalanért lecserélni, ugyanakkor számos embert ismerek, akik döglődő kapcsolatban élnék, és mégsem lépnek semmit. A kényelem, a megszokás nagy úr, és lépni nagyon nehéz.
Az asszony oldalát nem nagyon elemezte senki. Én inkább maradnék egyedül, mint egy olyan kapcsolatban élni, ahol a párom már nem szeret, és másban gondolkodik.
Szerintem mindenképpen beszélnie kell a posztírónak az asszonnyal, mert ennyivel tartozik neki. El kellene mondani a gondját, baját, még az is lehet, hogy az asszony partner ebben.
Én biztosan tudni szeretném, ha párom már nem velem, hanem nélkülem gondolkozik, még akkor is ha nem lép konkrétan. Megérdemli (a posztíró levele alapján, nem tűnik egy házisárkánynak), hogy neki is legyen esélye olyan párt találni magának a későbbiekben, aki szereti.

Hurri Kán 2011.10.20. 17:49:39

@jadu:
Minden megoldható. ;-)

@HelloDoggy:
Hajrá.

dr. gernika 2011.10.20. 17:51:07

@HelloDoggy: Az agya igen. :)
A vezetékneve alapján meg magyar. :)

Jozeph Pelikahn 2011.10.20. 17:51:30

Ezért kellene elismerni és elfogadni a kurvázás intézményét minden feleségnek. Nem szerelemért megy oda a férfi, csak élni egy kicsit.

tizennegy 2011.10.20. 18:00:32

@duveen: "Miért ne dönthetne másképp, miért kellene valakinek megmaradni egy állóvízszerű kapcsolatban?"

Döntsön persze, az nem kérdés hogy le kell koccolnia.
A gond inkább az, hogy óvodás szinten gondolkozik, így soha nem fog bombanőt találni magának.

Jazzzer 2011.10.20. 18:07:34

Posztoló ott csinált hülyeséget - feltéve, hogy nem hivatásos trolletető-hirdetésbevételmaximalizáló szakember -, hogy egy olyan fórumon panaszkodik, ahol a rangidős troll is maximum egy nagycsoportos óvodás empátiaszintjével rendelkezik. Keress olyan helyet, ahol 40-esek vannak, mindjárt többen fogják érteni a problémádat.

Ti meg tökéletesen alátámasztjátok azt a közvélekedést, hogy a huszonéves csajok csak dugni jók, aztán nyugodtan ki lehet őket dobni, fel se veszik, nincsenek érzéseik. (Tisztelet a néhány kivételnek, Kytia párja például igen szerencsés ember.)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.10.20. 18:10:27

az a baj, hogy egy görény vagy, ez erősen átüt a történeten...

vayven 2011.10.20. 18:12:38

@Jazzzer: Lehet, hogy csak egy kis lökés kellene neki.
20 év nagy idő, és nem tűnik tapasztaltnak a félredugás tekintetében. Ráadásul a kapuzárási pánik miatt annyi önbizalma sincs, mint egy óvodásnak.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 18:22:36

@Jazzzer: @Jazzzer: "Keress olyan helyet, ahol 40-esek vannak, mindjárt többen fogják érteni a problémádat."

Szerintem nem ezzel és nem az empátiával van a gond. Csak a magam nevében beszélhetek, de én csak szórakozni járok ide. Kurvára nem értem, ha valakinek ilyen gondja van, miért baromkodó nickekkel osztja meg. 
Én kikapcsolódni járok ide... Gondom akad elég nekem is... 
Ha valaki az interneten posztol egy csajok és pasik elnevezésű szaros blogon... Nem is érdemel többet!
Komoly gondokkal, forduljon komoly emberhez!
És elég bunkóság részedről ily módon minősíteni a lányokat. :)  (mondjuk én nem veszem fel, me' má' nem vagyok 20)

Bírom, h itt okos emberek nick mögött baromkodó embereket h elítélnek! 
Ez egy játék, amit egyesek kibaszott komolyan vesznek! 

Hmm, és látom délutánra bejelentkeztek a hülye faszok... Ehh!

HelloDoggy 2011.10.20. 18:31:15

@gyvy: Telcsiszám?

@gernika: Csak fura volt, hogy nem emelted ki.

"A bipoláris zavar a teljes népesség kb. 1%-át érinti, így egyes becslések szerint Magyarországon 100 ezren, az Amerikai Egyesült Államokban mintegy 3 millióan szenvednek e betegségben." - Wiki, a barátnőm

Itthon még megúszhatta volna...

@Jozeph Pelikahn: Kicsit segítsen be a házimunkába József, ekkor a feleségének lesz energiája önre, a kurvákra szánt pénzből pedig vigye el egy kicsit kikapcsolódni. Ezt gyakorolja 1-2 hetente és a házirobot helyett visszakapja azt a szeretett nőt, akit egykor nőül vett.
Gud lákk!

jadu 2011.10.20. 18:34:39

@Jazzzer: lol most komoly? Mit vár az, aki ide ír? Majd mások megoldják helyette a problémáját? Ugyan, akkor menjen egy drámacsoportba.

@Picicsibe: pontosan :)

jadu 2011.10.20. 18:36:35

@gyvy: egy seggrepacsiban benne vagyok XD

Hurri Kán 2011.10.20. 18:37:25

@jadu:
A semminél ez is több :P

A polcfúró 2011.10.20. 18:42:16

@jadu: És még az hiszed máris kaphatsz verést? Ugyanmá...azt ki kell érdemelni!

@gyvy: Hihetetlen alak vagy! mennyé jaduzni... XD

A polcfúró 2011.10.20. 18:43:25

@jadu:@Picicsibe: éppen ezért tök fölösleges itten reagálni a posztokra, max 2 mondat, azt csevej...

Hurri Kán 2011.10.20. 18:43:42

@A polcfúró:
Most vacsizni megyek, aztán folytatom a robotolást... Sose végzek. Szegény én.:( :DDD

Hurri Kán 2011.10.20. 18:44:44

@A polcfúró:
Igazából ezt tesszük... reggel 10 után már nem igazán illik a posztról beszélni. :D

jadu 2011.10.20. 18:45:09

@gyvy: egyelőre több nem lehet... papírtigris vagyok...félek a véraláfutásoktól...az újoncoknak ez a sorsuk, ugye? :p

A polcfúró 2011.10.20. 18:46:35

@Muha: Rendben kedves, tőled még ez is ajándék! :)

@Чапаев: odafigyelnék erre, ha nem dobott volna a kedves! De hát ez van! :D

A polcfúró 2011.10.20. 18:50:03

@gyvy: Mi igen, de nem mindenki! Há mé írod le éppen azt amit most mondok??? Nem értelek én ma, mennyé dolgozzá, másra úgy sem vagy jó ma! ;-) :P :D

Szöszi 28 2011.10.20. 18:54:55

@Kytia: Pacsi! A magas pasikkal vigyázni kell:D

A polcfúró 2011.10.20. 18:58:20

@jadu: Ne is törődj vele, ennek csak a kettőnk közötti kommunikációban van értelme....

;-)

Hurri Kán 2011.10.20. 18:59:12

@jadu:
Majd kesztyűt húzok, úgy nem lesz véraláfutás. ;-)

@A polcfúró:
Mégis mi alapján feltételezed, hogy más napokon jó vagyok egyáltalán bármire is? :D

A polcfúró 2011.10.20. 18:59:38

@Kata1987: Most jöttél vissza? Ez órákkal ezelőtt volt! Na ehhez nem csatlakozhatom, nekem bejönnek a magas pasik! ;-)

csiribi (törölt) 2011.10.20. 19:00:14

Most te hívd meg a barátodat hozzátok, mondd el a feleségednek, hogy viszont látogatásra érkezik és ő az első az este folyamán. Majd ha meglátod a barátod farkát a feleséged szájában, valszeg megváltoznak az "érzéseid":)

jadu 2011.10.20. 19:04:08

@Kata1987: ez így van...

az edzőterembe, ahova járok, nem jár sok magas pasi, de az a kevés nagyon jó a szemnek csak ne szólaljon meg XD

jadu 2011.10.20. 19:09:49

@gyvy: a kesztyű olyan doktoros...félelmetes steril XD Vagy box-kesztyűre gondoltál??

Hurri Kán 2011.10.20. 19:10:51

@jadu:
Nem, olyan fekete, szegecses bőrkesztyűre. :D

A polcfúró 2011.10.20. 19:11:45

@gyvy: Megérzés és tapasztalat. A mai napig helyesen tudtad értelmezni a bejegyzéseimet, ez ma elpárolgott! Tudsz csinálni nyúlkaját, meg vaddisznót is gondolom és tudsz gyűjteni paprikát...hát ennyi amit biztosan tudok h. tucc! :D

Hurri Kán 2011.10.20. 19:13:52

@A polcfúró:
Ezt is nehezen, szóval baromira össze kell hozzá szednem magam. :D
Az van, nem tudok többfelé figyelni, de én legalább bevallom. :D

jadu 2011.10.20. 19:14:35

@gyvy: jaj...hello szivi ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 19:15:00

@jadu: Az még csak hagyján lenne, de az én faromat pásztázzák az öltözőben.

A polcfúró 2011.10.20. 19:15:23

@gyvy: Nem lényeg, ne is figyelj rám... (orrfelhúz!)

Hurri Kán 2011.10.20. 19:16:49

@jadu:
Jó lesz, ne aggódj... :DDD

@A polcfúró:
:PPP
Mondtam már, sajnálatos módon senki nem végzi el a munkámat helyettem... és sajna határidő van...:(((

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.20. 19:21:51

@gyvy: És te mégse dolgozol! Hajj, így nehéz lesz... ;)

jadu 2011.10.20. 19:21:52

@Köldökszösz (csodalampa): lol ha pasi vagy, ne csodálkozz ha megpaskolják majd...és örülj ha nem zuhany közben teszik majd ;)

Hurri Kán 2011.10.20. 19:23:44

@Picicsibe:
Vacsoraidő még a rabszolgáknak is járt az ültetvényeken. :P

A polcfúró 2011.10.20. 19:25:04

@Köldökszösz (csodalampa): Eddig gondolkoztam, h sértésnek vagy bóknak vegyem-e ezt a beszólást a szmájlik ellenére. Aztán úgy döntöttem, h bóknak veszem, éljen az EGO! :) Szal köszi drága! :)

A polcfúró 2011.10.20. 19:27:37

@gyvy: Így jártál... :P Már értem h az otthoni piszkos munkát is miért mással akarod elvégeztetni! De nekem csak polcfúrásra van képesítésem! :P

Hurri Kán 2011.10.20. 19:28:52

@A polcfúró:
Ha van, aki megcsinálja, miért végezném én? :DDD

A polcfúró 2011.10.20. 19:31:09

@jadu: Ez a legszebb általánosítás a mai napon!
Az egyik legokosabb, legkedvesebb, legérzékenyebb mégis legférfiasabb pali akit ismerek 190 cm körül van. Engem meg nem győztök! :)

jadu 2011.10.20. 19:31:13

@gyvy: aha, nem aggódom. Nem aggódom? Jó ha tudod, hogy csaj létemre gyúrok :p (bár igaz, nem dagadok a hatalmas izomkötegektől... XD)

Hurri Kán 2011.10.20. 19:33:02

@jadu:
Akkor te fél kézzel eszed a dobostortát? Ennek a fele sem tréfa. :D

jadu 2011.10.20. 19:33:50

@A polcfúró: és ő is edzőterembe jár? Azok a magas pasik, akik az "én edzőtermembe" járnak... nagyon ne szólaljanak meg.. mert vagy sikítok a nevetéstől, vagy ezerrel facepalmolok, s súlyzóval a kezedben ez igen veszélyes XD ettől függetlenül nagyon szexik... de hát a külső néha kevés :p

jadu 2011.10.20. 19:36:27

@gyvy: azt nem.. de a félzsíros túrót simán XD de csak este :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 19:39:49

@jadu: Az még nem történt meg. Valahogy nem műfajom a homoerotikus törcsivel seggrepacsi. :D
Ez a hátránya a wellness termeknek, kevesebb a hárdkór figura.

@A polcfúró: És az optimizmus! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 19:41:43

@jadu: Csak hobbi, vagy versenyre is készülsz? Milyen kategória?

jadu 2011.10.20. 19:44:16

@Köldökszösz (csodalampa): és a szauna? oh hogy én miket láttam már.. szegény fejem... és még mondják, h nincs sok meleg... ja, csak biszex? :p
egyik bulin, egy csaj megkérte az épp vele flörtölő srácot, h csak akkor csókolhatja meg, ha a srác lesmárolja a haverját (pasixpasi)... ha nem előttem zajlik le, el sem hiszem... nekem erre nem nedvesedik a bugyim, pedig fiatal vagyok még :(

jadu 2011.10.20. 19:48:38

@Köldökszösz (csodalampa): egyelőre tömegnövelés amit csinálok... mert eddig csak aerobicoztam...

jadu 2011.10.20. 19:51:39

@gyvy: délután speciális fehérje shaket kapok ;) lol... a pasikám így hívja :D jáj de nem szabad ilyeneket írni..ez nem egy szexblog...kivéve ha hármasban csinálják :D

Hurri Kán 2011.10.20. 19:53:29

@jadu:
szívószállal fogyasztandó? :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.20. 19:54:53

@jadu: Broáf. Beteg emberek vannak. És szerintük ez még vicces is, meg szórakoztató.
Attól hogy fiatal vagy, még nem kell feltétlenül idiótának is lenni! :D

Ajánlom a cottage cheese-t. Alacsony a zsírtartalma. Gondolom a túrót csak esti lassú fehérje gyanánt eszed.

jadu 2011.10.20. 19:57:33

@gyvy: shalalala ;) (a baj, h vizuális típus vagyok.. s most elképzeltem egy bréből kiálló szívószált..ááá ez még nekem is fáj XD)

jadu 2011.10.20. 19:59:04

@Köldökszösz (csodalampa): pontosan :) lefekvés előtt egy kis fincsi túró, h reggel is fitt legyek, néha megspékelem egy kis zabpehellyel.

Hurri Kán 2011.10.20. 19:59:20

@jadu:
Izé... bioszívószál. :D

jadu 2011.10.20. 20:04:48

@gyvy: lol... bioszívószál... XD

jadu 2011.10.20. 20:09:08

na jó, lassan elteszem magam... még muszáj tanulnom :( holnap zh... nem lehetne átugorni ezt a sok szrt és megkapni a papírt???... aztán jön két év plusz szívás, h mester lehessek XD hurray

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 20:45:32

@A polcfúró: oké megvan a gin és a tonik is. Te akkor hozd a citromot a szilvát és a dinnyéket :)

"Aszontad nálad kell valami polcot felrakni! A gint sajnálnám fertőtlenítésre elpazarolni, meg árt ám az a vídiának! ;-)"

Téényleeeg, nálam fúrunk, el is felejtettem. Akkor már csak a mikor kérdéses :) Egyet értek, jobban járunk, ha a gint orálisan pusztítjuk, bár a vídiának nem árt az ilyesmi, sőt.. ;)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.20. 20:58:15

@jadu: az ÁVÓ csinált olyan kínzásokat, hogy egy vékony üvegcsövet feldugtak a férfi húgycsövébe, és aztán kalapáccsal megveregették a cerkát. Ha nem vérzett el egyből, akkor úgy bedagadt, hogy pisilni sem tudtak.. a végeredményt képzelheted :(

Ja amúgy gratula a speciális fehérje shake-hez. Egészségedre :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.20. 21:12:09

ááááááááááááááááááááááááááááááá
és még el se olvastam

de csak előítéletes satrafa vagyok úgyis (és tudom, nem értem).... na de ... önbizalmat!!!!????
Piha!

c0 2011.10.20. 22:22:42

Ezt a sok szemét hozzászólást...

c0 2011.10.20. 22:33:18

Kéne 'azoknak' egy cs+p chatszoba.

Чапаев 2011.10.20. 23:40:50

@Zsit (nyau és rémizé): Hát, ebből levezetheted, hogy van hím egyed, akinek még az álló fasz jelenti az önbizalmat, és nem a bömös vagy a merdzsó kulcsának birtoklása! ;) Gondolom anyuval évek óta viagrával jön csak össze, itt meg csak úgy, par excellence. Komoly dolgok ezek, kérem szépen...

Чапаев 2011.10.20. 23:55:16

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Igazán lendületes maszturbálás volt egy ingerszegény éjszakán, kéretik a monitort letörölni! :D

Чапаев 2011.10.21. 00:15:06

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): A dzsinneket nem pusztítani kell, hanem munkára fogni, tanulhatnál Aladdintól! ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 08:58:36

@KovA: Még ekkora marhaságot.
Kicsiny világunkban nincs egy embert érintő dolog. Minden mindennel összefügg.

A csávó a saját(!) problémájaval jön. Arra vár választ, nem a feleség problémájára! Naná, hogy magáról beszél.
Mégis ki a francról beszéljen? A dalai lámáról?
Hogy a feleségről nem értekezik hosszan? Minek?
Könnyebben tudnál(egyáltalán akarnál) segíteni neki, ha írkálna olyan ostobaságokat, hogy jajj szegénynek is mi minden máskép lehetett volna, ha nem így lett volna? Anyám!
Az összefüggések feltárása a következő lépés lehet.
De tudod mit?
Tegyük meg itt mi! Ha már ez ennyi embernek a nyavajája!
Beszéljünk a feleségről! Jó? Aki lenyomott huszon akárhány évet egy fiatal csávó mellett és EZT sikerült kihoznia belőle!
Na mesélj! Szerinted mi lehetett volna még vele? Mi van vele? És mi lehet még? Mondjál valamit ami miatt annyira hiányzik a feleség elemzése!

Na?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:31:26

@Picicsibe: Sima az idegrendszerem mint a Műjég.
Pusztán totál unom, hogy már 82-ik ember jön ezzel a mellédumával, hogy a pasi önző, mert nem beszél a szegény feleségről, aki miatt hamarosan krokodilkönnyeket fogok hullatni annyira sajnálom, hogy 55-éves koráig egy nála 10-évvel fiatalabb pasi dugta. Nyomor a köbön.

pöndörödő macskafülszőr 2011.10.24. 11:43:46

Kedves Posztoló!
Rinyálsz és vinnyogsz, mint egy fürdőskurv@, másik hapsival bújsz ágyba (persze alibinek ott volt a nő is) és Nők Lapját olvasol. Ha te nem vagy buzera, akkor senki...

KovA 2011.10.25. 11:08:28

@Nathan D'Xantine:
Magad mondtad : minden mindennel összefügg.
Ugyanezért a pasi problémája a felesége problémája is és viszont. Ugyanígy a vágyott "ilyen nő" előrelátható problémája a pasival is problémája kell legyen a pasinak.

Amikor az ember kezdi elszigetelni magát a tőle függőktől - akkor kezdődnek az igazi szemétségek : teszi mással amit magának kikérne. Feleség hűtlen el/cserbenhagyása majd pedig egy újabb naiv nő kihasználása az ő szórakoztatására.
Persze ez nem az ő problémája - így kezdődik az egoizmus, a diszkrimináció és minden kettős mérce: vagyok én és van(nak) ő(k).
A feleségen nincs mit kielemezni, meg a remélt vágyott "ilyen nőn" sem - feltételezhetően mindkettő normális a maga kategóriájában/élethelyzetében.
Az egyiknek ígértek valamit amikor feleségül vették - a másik (a 30-as) pedig feltehetőleg családkát akarna vagy még esetleg bővítendő családkájához keresne hűséges harcos-/szövetségestársat.
Ez a figura pillanatnyilag mindkét normális(nak feltételezhető) nő számára csőd ezzel az énközpontú hozzáállással.

Az ember mások által lesz érték - viszonyaiban értékelődik fel.
Magában semmi.
Pillanatnyilag még a felesége viszonylatában ér valamit.
Egy 30-as "ilyen nő" számára meg nem sok jót ígér - de majd eldönti az akit becserkészik magának. Akad elég naiva.

A lényeg: ha az ember akar valamit valakitől vegye számba mit adhat neki - azt éri ugyanis.
Az önző hozzáállás: koldus hozzáállás.
Ez a pasi igazi problémája.
Szeretet sokféle van: a macska is szereti az egeret - megenni.
Jaj annak aki nem igazodik el.
Szeretet magamnak - azt csinálnék valakiből ami nekem kell.
Valakit szeretni - szabad elhatározásból törekvés azzá válni amire szüksége van annak akit szeretünk (nem biztos, hogy egybeesik azzal amit az vágyik magának).

Manapság igen sok (elsősorban pasi) foglal el olyan helyet a másik (elsősorban nő) életében, amit nem akar/tud betölteni.
Ez sokak nyomorának oka. Majd a darwini szelekció rendet tesz :-)

Ezért egy intelem - az efféle emberkéknek - mint ez a pasi is: ne foglalj el olyan helyet amit nem tudsz betölteni - illetve töltsd is be amit elfoglaltál.

Én itt az önzésen kívül egy nagy rakás gyávaságot önmagáért aggódást látok - de szemernyit sem azok iránt akik függenek most és (esetleg) a jövőben tőle.("lehet az egésznek baromi rossz vége is... évekig szenvedek netes társkeresőkön, nem jön össze semmi... Vagy elkap a szerelem, rózsaszín köd és utána kiderül, hogy nem bírjuk elviselni egymást és elvesztek újabb 2-3 évet, akár többször is. Annyiféleképpen elromolhat a dolog.".)

A boldogtalanságának a nyitja azért a saját értékrendjében keresendő - nem az boldogítja, amiért érdemes lehetne arra, hogy boldog legyen.
Azért boldogtalan lesz és boldogtalanság forrása is e boldogtalan.
Változnia kell - ez az ő döntése és szabadsága.

macisajt10 2011.11.25. 22:14:19

@vayven: ezt így könnyű kijelenteni és mondani, de mint tudjuk nehezebb meglépni. Én inkább arra térnék ki, hogy egyáltalán miért volt erre a félrelépésre szüksége. Viszont ha már megtette, akkor az illem és a becsület alapján menjen szépen haza és mondja meg az asszonynak hogy mi történt, aztán kezdjen csomagolni. Ha már abban a pillanatban "nagyfiú" volt akkor most is legyen tökös srác. 20 év után pedig azt gondolom igazán ennyit megtehet párjával szembe,n ha már nem bírt magával meg a lábaközöttivel. Mindenkinek vállalni kell tettét még akkor is ha ez most fájni fog

illatoskert 2011.11.26. 12:25:29

Kedves Posztoló,

küldj egy privát mélt kérlek...

Üdv,

Illatos
süti beállítások módosítása