A barátnőmnek kéne egy barát

2023. január 02. 07:54 - csajokespasik

       

               „Faggatni nem fogom. Azt se tudom, miért most állt elő ezekkel, és ha meg nem igaz, miért mondta? Unalomból?” - Az év első posztja a kapcsolaton belüli titkolózások, illetve ferdítések nyomába ered. Konkrétumokat Levélírónktól ugyan nem kapunk, ám sok kérdést viszont igen.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Harmincas korosztály vagyunk és öt éve együtt, de ebből már egyszer össze is költöztünk, majd szét, majd megint visszatalált hozzám. Én vagyok a férfi. Elejtett szavakból kiderült, hogy hazudott pár dologban a múltjával kapcsolatban. Nem súlyos dolgok, nem megcsalás, és csak annyiban zavarnak, hogy én ezek miatt hamis képet alakítottam ki addig róla. Nem is ez a baj, a múlt elmúlt, csak emiatt úgy érzem, megakadályozta annak lehetőségét, hogy én dönthessek a kapcsolat alakulásáról. A részletekbe most nem mennék bele, nem is ez a lényeg.
Mi a bulizós korszakunk egy részét együtt éltük meg, majd tudtuk le. Nem képezi a jelenünk fontos részét.        

       

               Voltak nehézségeink is, de ha kicsit megrekedtünk pénzügyileg, szüleink segítettek ki. Most nála az van, hogy neki alig van már élete a kapcsolatunkon kívül. Ennek oka, hogy körülötte sok régi barát lecsaládozott. Újabb barátokat meg nem szerzett. Azt én is tapasztaltam, hogy ha család alakulódik valakinél, akkor az illetővel a heti egy találkozásokból havi egy lesz, majd egy sem, lassan teljesen meg is szűnnek. (Aztán gondolom majd 18 év múlva megkeres, hogy igyunk már egy sört).
Szexuális igényeink megegyeznek, bár másban nem mindig teljes az összhang, pl. felvette azt a gondolkodást, hogy számára a kapcsolaton belüli személyfejlődés egyenlő az automatikus anyagi gyarapodással, pénzben mérve mindent. Persze ez így nem életszerű, és a múltjában lappangó dolgok közül sok közrejátszhat ennek kialakulásában.
Aki a teljes igazságot nem hajlandó beismerni, attól fél, talán az megalázó lenne számára? Amennyiben így van, akkor elvárásoknak nincs helye. Ha valaki titkolózik előttem, azt nem minden esetben veszem hazugságnak, bár a közelében van, mert elferdített igazság, ami teljesen át tud értékelni egy viszonyt. Majdnem olyan súlyos, mintha kibeszélte volna a közös ügyeinket valakinek. Addig lelki társamnak hittem őt, aki nem vezet félre. De a homályos pontok közt el lehet veszni, és veszíteni valakit. Mind emiatt nem költözik el tőlem, de látja rajtam, hogy még válaszokat kérek. Faggatni nem fogom. Azt se tudom, miért most állt elő ezekkel, és ha meg nem igaz, miért mondta? Unalomból? Ha jól gondolom, segítene rajta, ha lenne egy bizalmas barátja, akivel meg tudna beszélni olyat, amit velem nem mer, így később magában feldolgozza és úgy talán megosztaná majd velem is.           

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9918016210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time 2023.01.02. 08:02:22

2023 első napján köszöntötte Viccország első számú kvótanője a híveket a már megszokott dedikált csatornán. Nagycsaládosok bemutatásával emlékeztetett arra, hogy a nőtámogatási rendszer elemei amelyek családtámogatás néven közismertek ez évben is megmaradnak, sőt ki is egészülnek a nők részére szánt SZJA mentesség, diákhitel mentesség, illetve mentesség minden felelősség alól is. A cél világos: 6 gyerek, 6 különböző apától. Az apáknak is jár ez évtől 10 napos apaszabadság, tovább rájuk úgysincsen szükség a jobbágyok legyártásán felül. Egyébként is dagad a férfiak számlája a pénztől, melyet mind tudással,szorgalommal és a magyar leleményességnek köszönhetően szereztek, itt példaként említette Mészáros Lőrincet és Rogán Antalt. Egy másik nagycsalád is meghívásra került, de ők sajnos nem tudtak eljönni a műsorba, mivel annak fele épp börtönben ül. Gazdag ország a miénk, hiszen egyszerre kettő kormányzat is van, igaz az egyik csak árnyékban, mint egy tartalékkormány, de hát ilyen sincsen minden országban. Ha unja már ezen kormányzat hazugságait akkor bármikor lehetősége van váltani a másik kormányzat hazugságaira. Boldog Újévet!

body_andras 2023.01.02. 09:16:41

Tökéletes évkezdés! Mondtam is valamit, meg nem is. Mint a népmesében: hoztam is valamit, meg nem is.

Lorrh 2023.01.02. 09:18:56

szerinetm valami butára programozott AI írja ezeket, annyira sablonosak. Nem is AI akkor hanem AS: Artificial Stupidity.

God Harald 2023.01.02. 12:33:37

Lecsaládozott…család alakulódik…
Az ilyen degenerált nem érdemli meg, hogy a leütött karakterek után pénzt kapjon!

luis5 2023.01.02. 13:45:43

@Real_Time: esetleg a témához lenne értelmes gondolatod? Költői kérdés volt

Lorrh 2023.01.02. 14:22:31

@luis5: milyen témához? nincs itt semmi téma.

antisocialnetworkagain 2023.01.02. 15:30:04

"Kedves" poszter. Nyögd már ki b@zd+ mi van! Az év első kamu posztja is nulla alatti. Tényleg nekünk kell írni valamit, meg kommentelni is? És hol kell jelekentkezni a fizetésért?

szeme közé, laposan! 2023.01.02. 15:52:07

Ha nem tudsz a csajod barátja is lenni egy személyben, az elég nagy baj. Minimum 50%-ban a te hibád. Ha nem akarod kifaggatni, az is elég nagy baj. Talán attól félsz, hogy kiderül, az 5 év alatt párszor, esetleg folyamatosan félrekúrt, és most az beérni látszik és neked kinéz egy lapát? Hát, legalább megszabadulsz tőle.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.01.02. 18:01:41

"segítene rajta, ha lenne egy bizalmas barátja"

Nem is barátnője?

VOGAben 2023.01.02. 19:23:08

Mekkora marha! Öt éve balekja egy leélt ribinek és most még direkt faszipajtást is keresne neki... Persze, ilyen nincs!!! :D Lökd vissza a f@szerdőbe, hülyegyerek!

Motorogre 2023.01.02. 20:19:24

mi az, ami heti 1-ből havi 1 lesz, majd 18 év szünet ?? Közben meg fejlődik a személyiség és a lappangó dolgok közrejátszanak ! Zavaros lenne, ha nem kamu.
süti beállítások módosítása