A haverom lelépett a barátnőmmel

2023. február 09. 07:49 - csajokespasik

       

               „Azok pedig, akiket elszedtek mástól, azt hiszik, hogy őket majd nem fogják ugyanilyen könnyen dobni. Hogy őt majd az illető biztos nem fogja ugyanígy megcsalni” - A hármasban való mulatozás egyik veszélye, hogy amíg téged elküldenek sörért egy koncerten, addig bármi megtörténhet a hátad mögött.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Akkor derült ki a dolog, amikor nyár végén lementünk a Balatonhoz kettesben, és mivel nem volt jó idő, csak a parton lődörögtünk. Megfelelő háttér volt ahhoz, amit mondani akart. Hogy egy közös ismerősünket választja helyettem. Megittunk egy kávét, aztán lezártuk a dolgot.
Röviden ennyi. Hosszabban meg úgy folytatódik, hogy ez a közös barát igazából az ő ismerőse volt mindig is, régebb óta ismerte, mint engem. Nálam valamivel fiatalabb, és annyi volt, hogy eljártunk hármasban koncertekre. Nem gyanakodtam, (a haveromnak is tartottam valahol) hiszen csak régi ismerősök, úgy álltam hozzá, hogy ami pedig megtörténhetett volna köztük, talán már megtörtént régebben, és le van zárva. Meg bíztam az ízlésében is, mert nem volt egy nagy szám a csávó. A dolog szépsége, hogy tudtommal annak a pasasnak akkor még volt barátnője, így az exem talán elég izgalmasnak találta, hogy valaki szeretője lehet. Valakinél ez húzóerő.        

       

               Nem akartam pitizni, se könyörögni, hogy gondolja meg magát, abba meg végképp nem akartam belemenni, hogy menjen, próbálja ki, üljön fel a ló hátára, de ha ledobja, visszavárom... ehhez már öreg vagyok. Szóval, új életet kellett kezdenem, így lassan az 50. felé.
Nem keres, nem keresem. Nem panaszkodom, biztos ugyanezt csinálja még rengeteg ember, mindegy hogy nő vagy férfi az illető, ha a szív szava hangosabb a józan észnél. De egymás párjának elszeretése baráti, vagy akármilyen más körben, és titokban olyan dolog, amitől hánynom kell. Ennél megalázóbb nem tudom, mi van. A nevető harmadik meg addig, amíg előnyére nem billen a mérleg serpenyője, nem is lép ki a meglévő kapcsolatából, hiába olyan, amilyen. Ő a biztosra megy.

Azok pedig, akiket elszedtek mástól, azt hiszik, hogy őket majd nem fogják ugyanilyen könnyen dobni. Hogy őt majd az illető biztos nem fogja ugyanígy megcsalni, mellettük nem fog szeretőt tartani, megbecsüli, ha már harcolt érte. Hogy kiábrándítsam őket, sajnos mindez alkalomtól, helyzettől és vérmérséklettől függ csupán. Aki egyszer megteszi, még egyszer meg fogja. Én meg is érteném valahol, ha kívülálló lennék, mert azért alakul sokaknál így, mert a negyvenen túliak már inkább az azonnali szexuális vonzalmat tekintik mérvadónak, hátha az lesz az utolsó. Egy ösztönös impulzusnak ülnek fel. Nem azt nézik, hogy milyen ember is a másik, hogy milyen belső tulajdonságai vannak, az másodlagos.
Van, akiknél ez belefér, elnézi, mert úgy látja, ha a közös haverral egy vacsorát is meg tudott eddig osztani, akkor onnantól már csak egy lépés, hogy a párjával is így járjon el. Hát nem. Engem zavar, de csak találják meg egymást az ilyenek. Az ilyen nők olyanok, mint a macskák, elmegy a szomszédba, ott is kap valamit, aztán estefelé hazatér a szokásos simire. Hát én nem vagyok ideális macskatartó...          

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9318044748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2023.02.09. 11:10:10

A maradékhalmaz valamirevaló példányai 100% ez a közösség. Valamire valók és semmi többre...

Real_Time 2023.02.09. 11:19:58

Most akkor a haverod lépett le a barátnőddel vagy a barátnőd a haveroddal? Ez így már majdnem olyan mint egy indexes cikk...

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.02.09. 12:03:34

Ne sértegessük a macskákat, kérem szépen.

Rubasov nertárs 2023.02.09. 12:28:12

Azért egy jó fél évszázadnyi élettapasztalattal illene tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a "jobb" (smv>= 5) nők egy része (sajnos egyre növekvő hányada) mivel nem tud becserkészni olyan fickót aki egyszerre hejjjesss (smv>= 8), és vagyonos is (vagyon>= 100M), ezért kénytelenek különválasztani a kettőt: idősödő kevésbe előnyös megjelenésű, de vagyonos fickókkal oldják meg életük finanszírozását a párkapcsolat illúziójáért cserébe (jó esetben), míg a csóró, de fiatal bikával kiélvezik női mivoltuk minden egyes pillanatát, hogy ilyen költőien fogalmazzak. A te esetedben annyi történt, hogy a csaj a fiatal bika mellé talált helyetted egy jobb (=gazdagabb) gazdatestet.

Rubasov nertárs 2023.02.09. 12:37:56

@Rubasov et.:

Konklúzió/jó tanács: el kell döntened, hogy mi a fontos, a fiatal feszes test, vagy az, hogy tartósan legyen melletted valaki. Az előbbi esetben mindig számolnod kell azzal, hogy lesz egy fiatal bika a háttérben, akivel persze "csak barátság" (= kötetlen kúrogatás) van. Mivel nem te vagy Mészáros Lőrinc, ezért vannak nálad módosabb gazdagabb fickók a korosztályodban, ami azt jelenti, hogy egy 30-as hozzád képest fiatal csajnak csak átmeneti időre leszel jó gazdatest.
Ha jót akarsz magadnak akkor a viszonylag jó karban lévő késő 40-es közt kezdesz el nézegetni, nekik a jó egzisztenciád és elfogadható fizikumod miatt meg fogsz felelni akár klasszikra akár kötetlenre.

Go on! Take it!

Lorrh 2023.02.09. 14:11:55

"Azok pedig, akiket elszedtek mástól, azt hiszik, hogy őket majd nem fogják ugyanilyen könnyen dobni."
Jól hiszik! Aztán vagy dobják őket vagy nem.
50 év alatt nem tanultad meg hogy mindenre és mindennek az ellenkezőjére IS van példa? Hogy a jövőt nem lehet ilyen faék egyszerű coelhóskodással bizonyossá tenni. Sértett egó megilyesmi játszik.

Burgermeister 2023.02.09. 18:55:56

Balfasz vagy, vagy eppen bunyerak.

antisocialnetworkagain 2023.02.10. 04:59:55

Hétvégi buli ajánló poszt. (R)

luis5 2023.02.10. 17:31:05

Hogy ide posztolsz azt jelenti a sértett egodnak nem tett jót a lelepes hiába mutatod a büszke ffit...

Billy Hill 2023.02.10. 22:01:09

Ferris Bueller meg a Ferrarival. Na ki járt jobban?

fkv.119 2023.02.13. 18:05:27

"egymás párjának elszeretése baráti, vagy akármilyen más körben, és titokban olyan dolog, amitől hánynom kell"

Azt mondod nem is a te haverod volt, hanem a csajé. Akkor mit problémázol?

fkv.119 2023.02.13. 18:06:49

@Rubasov et.: "smv>= 8"

És a qxc meg a pcl, valamint a ghj az mennyi?

Lorrh 2023.02.15. 16:00:23

@fkv.119: ha nem vagy képzett a tudomanyos szexologiaban akkor itt sokat tanulhatsz
süti beállítások módosítása