A nimfó csaj izmosabb, mint én

2013. január 10. 07:32 - csajokespasik

A kajakos csaj buja és izmos, de volt régen egy csúnya szokása, amitől a mai napig nem tud szabadulni: mivel nehezen bízik a férfiakban, hajlamos csak a szexért elmenni idegen pasikkal. Az új kapcsolat stabilnak látszik, a lány mégis felvilágosítja a lovagot, hogy tudja, mire számítson, ha bekattan.

 

19 éves fiú vagyok. Megismertem egy lányt, ő 21. Ismerősökön keresztül hoztak össze minket, úgy, hogy én először csak érdeklődtem iránta, egy véletlenül meglátott bulifotó alapján, majd megszerezték nekem a számát, hosszas könyörgésemre. Nagyon sokáig nem mertem felhívni. Mert mit mondhatnék neki? Végül vettem a bátorságot. Egyszerűen elmondom neki az igazat, hogy xy barátja vagyok, itt és itt láttam, és szeretném megismerni őt. Amikor először beszéltünk telefonon, én beleszerettem a hangjába.

Neki nem volt ellenvetése. Találkoztunk. A csaj kajakozik, és elég izmos testfelépítésű, vállasabb mint én, lehet, ez is vonz benne. Nagyon jól néz ki, ezt tudja is. Nincs pasija. Hamar összejöttünk. És már egy pár vagyunk kb. 4 hónapja. Elmondta, hogy az előző pasija sok mindent egyszerűen megtiltott neki, elnyomta - 1 évig voltak együtt. És azt is mesélte, hogy erős szeretet hiánya van. Elmesélte, hogy ez alatt az egy év alatt megváltozott és a szakításuk után sok egyéjszakás, alkalmi kapcsolatba is belement. Elkezdett nem bízni a férfiakban. Szerintem meg inkább nimfó lett. De ezzel kin állt bosszút? Nem merte érzelmileg kiadni magát és olyan is volt, hogy különböző buliban felszedett pasikat, és simán felment hozzájuk, minden félelem nélkül. Ez megijesztett, mert lehet, rám is ez a sors vár akkor. Szóval, ezt elmesélte, mert így gondolta tisztességesnek… Én mondtam neki, hogy mindenben mellette állok, amiben tudok, segítek, bízhat bennem … de ha megcsal, vége, nem érdekel. Azt nem tűröm. Mindent megadok neki, de ha megtudom, hogy a régi szokását még mindig űzi, akkor az nekem nem fog tetszeni. Mit tudok tenni? Hogyan segítsek rajta? Szeretem őt, szeretném megtartani.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr775009428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása