A csaj csak levélben királynő

2013. augusztus 27. 07:32 - csajokespasik

Általában „levelezés” és „találkozó” a sorrend, de ennél a mangalicánál fordítva történik minden. Szegény Posztolónk nem tudja eldönteni, mit tegyen, mert a nyomulásba lassan belefárad, akárcsak a csaj lehetetlen elvárásaiba. Miért vágja egy nő maga alatt a fát?

 

Sziasztok,

21 éves vagyok, férfi. Egy elég érdekes nőbe botlottam. 24 éves. Személyesen ismertem meg, úgymond, már túl vagyunk a személyes találkozón. Erre három hete levelezünk, épp csak fotót nem kért tőlem. Ő egy kicsit testes és személyesen nem, de levélben nagyon akaratos, mintha nem is ő lenne. Attól függetlenül, hogy annyira nem egy szépség, tele van elvárással felém, amiket meg is ír.

Legyen egy férfi sportos, jóképű, jól kereső, szórakoztató – leírta az összes sablont, egy nem létező pasiról, aki csak az ő fejében kering. Még azzal is megtoldotta, hogy nem baj, hogy nem vagyok ilyen (kijelentés), ezek csak az ő ideái és mindenkinek van ilyen. Látta, hogy nem felelek meg minden pontnak, írtam is neki, akkor miért húz? Lehet, hogy nem akar valójában senkit és ezzel üldözi el a férfiakat, hogy elérhetetlen igényeket támaszt feléjük. Most erre ki izgul fel?? Viszont: nem hiszem, hogy ezzel akar lerázni, mert amikor nem válaszolok neki, rögtön ír, hogy na biztos megsértődtem.

Elég magas vagyok és a 190 centim mellett ő kb. a mellkasomig ér – azt mondja: túl magas vagyok hozzá. A telefonban viszont nyájas. Ez mi?

És egyre megy el a kedvem tőle. Sejtem, mi lehet a probléma, mert olyan dolgokat is elmondott, amit személyesen nem, hogy a szülei nem akarták őt, és az anyjától azt is megkapta egyszer, hogy sajnálja, hogy megszülte. Most egy ilyen pszicho-csomaggal veszem át a nőt, akkor mit várhatok? Eleinte még tetszett, de egyre jobban ábrándulok ki belőle. Mindent elkövet, hogy lerázzon és ha sikerül, azt magának köszönheti.

Ezt az egészet nem értem, de próbálom megfejteni. Nem nagyképűségből mondom, de kapok jobbat. Különösen, ha látom, hogy kár minden energiáért. A lényeg, hogy élőben közvetlen és normális, de írásban átmegy királynőbe.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr665479940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása