Nem akarok konfrontálódni a pasijával

2014. november 27. 07:30 - csajokespasik

Megcsalásnak számít a csókolózás? Posztolónk nem akar belerondítani a nő kapcsolatába, és a szerető szerep se tetszik neki, mégis elindult benne valami, amin egyre nehezebb uralkodnia.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mielőtt belekezdenék, leszögezném, ebben a dologban főleg magamat hibáztathatom. Évek óta ismerek egy lányt, akinek két éve van már valakije. Lassan belenyugodtam, hogy nem engem választott, de néhány héttel ezelőtt csináltunk egy hülyeséget. Nem tudom, mit eszik a pasiján, unalmas, kicsit se szimpatikus személyiség. Én nem hiszem, hogy harmadik évet is megérnek együtt. Amikor még nem volt senkije ennek a lánynak, mondott pár érdekes dolgot, pl. azt, hogy ő igazából nem is igényli, hogy szeressék... Ez akkor fura volt, de most már értem.

Én jól megvagyok magamban, jól érzem magam egyedül, de a függetlenség is lehet előbb-utóbb unalmas. Történt, hogy ő feljött hozzám, én megcsókoltam, ő nem ellenkezett, elég szenvedélyesen viszonozta, de több nem történt, időben hazament tőlem. És most mit tehetek? nem akarok konfrontálódni a pasijával. De ami köztünk történt, arra enged következtetni, hogy nem túl boldogok ők ketten, nem tudom, mi marasztalja nála. Nem tudom, mit kínál neki a hapsi, megkérdezni meg természetesen nem fogom. A csaj nála lakik, gondolom, ennyi is elég.

Most felkeltette bennem a reményt és egyre többet gondolok arra, hogy tervezni kéne valamit és nem hagyni ennyiben. Szerető nem akarok lenni, azt sem akarom, hogy neki kelljen miattam ilyen szerepbe kényszerülnie. De ami megtörtént, megtörtént. Szeretném ezt a lányt, de sok minden van az életben, amit nagyon szeretnénk és nem kaphatunk meg. Szeretném, ha boldog lenne, épp ezért nem akarom elrontani, se a kapcsolatát, se a barátságunkat, azzal h. összejövök vele... egyelőre talán jobb, ha nem csinálok semmit. Ha találkozom vele, akkor jól érezzük magunkat, aztán mindenki megy a maga dolgára. Míg elcsitulnak bennem ezek a felkorbácsolt gondolatok, még sok időnek kell eltelnie, mert én nagyon nehezen teszem túl magam az ilyesmin... elég makacs vagyok a terveket illetően. Eddig sok kapcsolatom is ezért futott zátonyra, de fejlődni kell és leküzdeni ezt is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr666936561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása