Elmúlt a tűz, a pasi meg lelécelt

2015. január 23. 07:37 - csajokespasik

Ha a pasinak futotta volna egy hivatásosra, talán maradt volna a régi kapcsolatánál. Egy jó örömlány családokat tarthat össze, míg egy rossz szerető kapcsolatokat verhet szét. A szingli létforma csak annak rossz, aki nem akar szingli lenni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Még nem ráncosodom, nem vagyok már 25, viszont még 35 sem, de ebben a korban azért egy nőnek már más tervei vannak, másra vágyik, mint arra, hogy a párja miatt aggódjon. Ezen már túl kéne lennem. Ugyanis történt, hogy nem rég 5 év után elhagytak. Fájt, hogy pár nap múlva már egy másik nője volt. Nem tudom azt mondani, hogy hurrá, legalább tapasztalatnak jó volt, később okosabb leszek, mert újra kezdhetek elölről valamit és az idő meg megy, és aki még szeretne családot, annak most kell elkezdenie. Ő olyan volt, akit mindig is kerestem, értékelt, tudtam vele együtt működni.

Hát, koppantam. Nem volt kedves tőle, hogy ilyen hirtelen eltűnt és máris horgonyt vetett egy új helyen. Jobb ha elfelejtem - ha ez ilyen könnyű lenne. Ő túltette magát rajtam. Azt mondhatni, ő nem érdemel meg engem – és én kit érdemlek meg? Nem szomorkodom, inkább valami üresség van bennem, ami szintén nem lesz vonzó egy esetleges következő úrnak. A keresést megint elkezdeni nem könnyű. Szinglinek lenni nem rossz, csak annak, aki nem akar az lenni. Fáj, hogy ennyire könnyen vett engem. Abban is kételkedem, hogy szeretett az utolsó 1 évben, ezt is jó volna tudni – vagy nem tudni. Úgy hittem, a kettőnk dolga működik, és 5 év után elkomolyodik egy bizonyos irányba, ehelyett a teljes ellentéte valósult meg...

Tudom, hogy a tűz pár év alatt kialszik, de úgy tudtam, hogy utána – vagy jobb esetben, jobb híján - átveszi a helyét egy mélyebb kötődés. Ekkor még a szex is létezik, csak az is minőséget vált. Ő talán azért lécelt le, mert ezt pontosan érezte, ő már közelebb a negyvenhez, és férfiként megijedt, majd a kapuzárási pánik jegyében még gyorsan levarrom, akit csak érek és ezért beáldozok mindent. A szenvedély csökkent, hát simán odébbállunk, vagy hűtlenek leszünk, de igazából mindegy is. Egy már nem túl fiatal férfinek alanyi jogon jár az állandó és heves szerelem, ha nem esik az ölébe, akkor is biztosítja magának, ezt mindenki vegye tudomásul. És akkor senki nem érdekli, ha fussa rá, hivatásosnál rendezi le, és marad a réginél – de neki nem futotta rá.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr127100105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása