Mindketten megcsaltuk a párunkat

2016. október 28. 07:00 - csajokespasik

„Az egyetlen megoldás az lenne, ha teljesen elfelejtem, már arra is gondoltam, hogy szakítok a barátnőmmel és elhagyom az országot” – Posztolónk nehéz helyzetben van, ugyanis a jelenlegi csaját az ex-nőjével csalta meg. Korábban közös megegyezéssel mentek szét, mert a lánynak ő volt az első, és úgy vélte, még tapasztalnia kell, nem maradna mellette. De elfelejteni sehogy sem képes.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

5 évig voltunk együtt a barátnőmmel. Neki én voltam az első kapcsolata, első szerelem, első minden. Ebből következik, hogy én vagyok az idősebb. Mégis, amit iránta érzek még most is, az leírhatatlan. Mivel én voltam az első, ez lehet az oka annak, ami történt. Nem voltam se féltékeny, se birtokló. Mindenben támogattam. Valahol felkészültem rá, hogy nem marad mellettem. Így is lett. 5 év után idén szétmentünk. Mégse tudunk elszakadni egymástól. Nekem is van valakim már, és neki is van. Az új pasiját bemutatta egyszer, rendes, minden tekintetben szimpatikus, jó fej, remélem, boldogok lesznek hosszú távon is.

A kapcsolatunk barátiba ment vissza, és amikor találkozunk, olyanokat mond, hogy reméli, hogy idővel meg tud bocsátani magának, hogy elhagyott. Bár közös megegyezéssel mentünk szét, én csak az ő érdekében egyeztem bele, mert tudtam, hogy még tapasztalnia kell és úgy sem maradna velem. Ilyet nem kérhetek.

Amikor egyszer találkoztunk, történt valami elég súlyos: lefeküdtünk. Mindketten félreléptünk – ez tény, nincs rajta mit szépíteni, nincs mentség, nem is keresek. És most mindkettőnkben benne van a bűntudat, de ami megtörtént, nem lehet visszacsinálni. Úgy döntöttünk, hogy ez maradjon a kettőnk titka, senkin nem segít, ha előállunk ezzel (mellesleg akkor kellett volna, nem utána). De nem ismétlődhet meg. Ezt megfogadtuk.

Ez történt lassan két hónapja és igaz hogy néha beszelünk róla, sokáig mégis kerüljük a témát. De ugyanolyan nevetséges lenne nem beszélni róla. Én viszont, mióta ez megtörtént, nem vagyok önmagam, eszem, alszom, eljárok dolgozni, figyelmes vagyok a barátnőmmel, teszem a kötelezettségeimet és azt látni rajtam, hogy minden OK. közben vívódom belül.

Azt szokták mondani, hogy az idő segít, de nálam ez nem működik még. Nem tudom, mi van velem, örülök a volt párom kapcsolatának, hogy jó emberrel van, de belőlem azóta olyan, mintha kivettek volna valamit.

Nem tudom, hogyan tehetném túl magam rajta. Lehet, hogy ő már eleve szakítani szeretett volna velem, csak várta az alkalmat, és én tökéletes lehetőséget biztosítottam azzal, hogy a tudtára adtam, hogy az első kapcsolatok nem szoktak örökké tartani, sőt. Lehet, hogy én gondolom egyedül így, de szerintem egy, különben jól működő és őszinte szereteten alapuló kapcsolatban is van olyan szünet, ami esetleg évekig tart. És tudat alatt, illetve már nagyon is tudatosan, abban reménykedek, hogy éveket is képes volnék rá várni, ha van értelme. Kitapasztalja magát és ő dönt, mit akar. Persze a jelenlegi barátnőmmel ez közel sem tisztességes. És azzal, hogy megtettük, amit megtettünk, ez a remény csak hatványozódott. Úgy érzem, ez a mélypont. Az egyetlen megoldás az lenne, ha teljesen elfelejtem, már arra is gondoltam, hogy szakítok a barátnőmmel és elhagyom az országot egy darabig, mert bárhova is mennék határon belül, mindig rá fogok gondolni, hogy nincs messze és elérhető, ha látni akarom. Talán ezzel az ő kapcsolatán is segítek, mert megkönnyítem a dolgát, ha helyette hozok meg egy ilyen döntést.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1311845083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása