A férjem egy csajozógép

2024. január 22. 07:52 - csajokespasik

       

               Posztolónk férje egyszer már félresiklott, de azóta megbánta. Viszont azóta is sűrűn mozognak társaságokban és a feleség nem tud annyira ellazulni, ha állandóan résen kell lennie, ugyanis a férfi még mindig nők körül sündörög, ám azzal védekezik, hogy csak szórakoztatja őket, semmi többet nem akar.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Nem hiszem, hogy ez olyan nagyon egyedi eset volna, de leírom:
Nyolc éve vagyunk házasok. Gyakran hívnak minket társaságba, vagy mi hívunk másokat. És ő, anélkül, hogy kicsit is zavarba jönne, simán nyomul mások barátnőire, vagy feleségeikre. Vagy legalábbis én így látom. Ő azt mondja, nem nyomul, csak szereti szórakoztatni őket. Ez jól is megy neki. De meddig lesz az, hogy valaki csak jófej havernak látja őt, és nem többnek, ha flörtnek veszi? Mert látom a reakciókat, a pirulást, a pillantásokat, a nevetéseket. Nem azt mondom, hogy ne érezze jól magát, de én se tudok ellazulni, ha állandóan résen kell lennem.        

       

               Ehhez hozzátartozik, hogy már egyszer, régebben félrelépett, de megbeszéltük és túlléptünk rajta. Nekem akkor nehezebb időszakom volt, és beláttam, hogy én se voltam akkor épp a legjobb társ. (Ha váltunk volna, én lettem volna hibásnak kihozva, mindenki elfordult volna tőlem, család, barátok, és neki jó a mesélőkéje, biztos úgy adta volna elő, hogy ő az áldozat.)
Mindig együtt járunk el szórakozni, így valamennyire biztosra vélem, hogy nem csalna meg, és semmi egyéb jelét nem látom, hogy ilyet tervez, a kis flörtjein kívül. Merthogy a korábbit is megbánta.
Ti mit tennétek a helyemben? Azzal ne nagyon jöjjön senki, hogy „örülj, legalább nem kocsmázik” - én nem vonnék párhuzamot két kapcsolatromboló dolog között, de ezekből egy is sok.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5018308489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoKK 2024.01.22. 21:30:00

Hol vannak a kommentek?

jajnemár 2024.01.23. 09:41:13

Erre a szarra minek kommentelni?
A faszi szórakoztató, ezért mentél hozzá. Ja, hogy eztr ő is tudja magáról, és ki is használja? :)
Ha igaz a sztori, akkor szül a csaj két gyereket, hátha za megjavitja a pinahajcsár férjet, aztán rájön, h az sem (szörprájz, szörprájz), és jól elválnak.

Most válj el, még minimalizálható a veszteség.

Burgermeister 2024.01.23. 19:10:18

Aki ekkora csajozogep annak vannak mellékutjai. Vagy elfogadod vagy tiplizz.

fkv.119 2024.01.24. 00:28:09

"én se tudok ellazulni, ha állandóan résen kell lennem"

Neked nem kell, csak a kanodnak.

larvar0 2024.01.27. 14:46:08

Nagy kanhoz ment a posztoló, olyanhoz, aki sok nőnek bejön. Vagy külsőre, vagy a magabiztossága, fellépése, dumája miatt. Szóval a posztolónak ilyen pasi kellett, most meg csodálkozik, hogy a ais élne a lehetőségeivel. És posztoló elvárná, hogy mostantól csak a hites kis feleségét kúrogassa. Ez nem jött be, egyszer már félredugott a kan. Abból jól jött ki, kibeszélték, megbeszélték. Magyarul kidumálta magát a férj, posztoló meg lement kutyába. Innentől a szoknyapecér tudja, hogy bármit megtehet.

Lehet, hogy soha többet nem fogja megcsalni a férje, de az nem önazonos viselkedés, nem autentikus önmaga, hanem pórázon tartott vad. Bele lehet szégyeníteni, kényszeríteni egy nagy szexuális étvágyú a férjet a hűségbe, de minek. Az színjáték.
süti beállítások módosítása