Nem miattam lett vége

2024. január 18. 07:47 - csajokespasik

       

               „Régebben csak viccből mondta, hogy segít nekem a cuccaimat átvinni a szüleimhez, de ezúttal tényleg így is lett” – A csaj nem érti, miért van meglepve a pasija, hogy elköltözött, amikor eddig ő javasolta ezt, ha vitában alulmaradt. Mégis naponta hívogatja még.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Egy hat éves kapcsolatból léptem ki nem rég. A vége felé volt pár hónap erőlködés, de nem ment tovább. Az ok annyi volt, hogy nem bírtam már, hogy a barátom ennyire megváltozott, és minden apróság miatt kiborul. Én laktam nála. Egy vita után volt, hogy elkezdtem csomagolni, és ő meg csodálkozott, hogy tényleg el akarok menni.
ÉN: - Azt mondtad, költözzek el.
Ő: - De nem gondoltam komolyan.
Most meg én gondoltam már komolyan. Miközben csomagoltam, végig ott sündörgött, hogy csak az én cuccaimat vigyem el, mert ott minden az övé.        

       

               Régebben csak viccből mondta, hogy segít nekem a cuccaimat átvinni a szüleimhez, de ezúttal tényleg így is lett. A legszebb, hogy már napok óta külön vagyunk, de ő naponta felhív, hogy mikor megyek vissza hozzá? Merthogy ő úgy érezte, köszönés meg lezárás nélkül hagytam ott. Nem tudom, mit ért külön köszönésnek, mert elköszönés az volt.
Ő viselkedett elutasítóan. Azzal vádolt, hogy mindent megtettem azért, hogy ne bízzon bennem -amit végképp nem értettem. És hogy neki gyanús, hogy túl hamar döntöttem... (nem lehetett hamar, se váratlan, mert érett a dolog). Mondhatnám, hogy nem kár érte, de néha hiányzik, mert sokáig nagyon jól megvoltunk. De visszamenni nem fogok hozzá. Nem miattam lett vége.          

 

 

2 komment
Címkék: megbánás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7118305585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.01.18. 17:52:35

Nagoyn helyesen tetted! Az idióta aki elküldi a másikat és arra számít, hogy majd gerincmegtörve hunyászkodik vissza, az egy játszmázó elnyomó despota. Tiltás törlés.

fkv.119 2024.01.19. 13:46:28

"de néha hiányzik"

Ebből visszakúszás lesz...
süti beállítások módosítása