Meg lehet szelídíteni egy vadmacskát?

2017. január 16. 07:54 - csajokespasik

„Ha valamire elszánja magát, azon nem sokat töpreng és meg is teszi. Bevállalósnak mondanám” – a buliról bulira szédelgő lány szemet vetett Levélírónkra, aki azonnal bele is szeretett és elhatározta, hogy majd ő segít rajta, méghozzá úgy, hogy megszelídíti. Vajon van erre reális esély?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Először is: Ő 21 éves, én egy kicsivel több. Pár hónapja ismerkedtünk meg, hozzátenném: ő kezdeményezett. Egy elég jó külsejű lányról van szó, akiért sok férfi sok mindent beáldozna. Vannak a könnyen becsajozó típusú férfiak, és ha ma már nem annyira, régen én is ilyen voltam. Vele lenni szép emlékeket jelent számomra, még akkor is, ha barátság lenne köztünk. Ma már inkább azt mondanám zsáneremnek, aki szép, plusz kicsit még művelt és okos is, mégis visszafogott és látszólag nehéz meghódítani. De ez elég sok férfinek az ideálja, úgy hiszem : ) Ellentmondásos módon ez a lány, akit megismertem, pont nem ilyen (mármint nem visszafogott): sűrűn cseréli a pasijait (ő mondta), a barátait is váltogatja, sokat fesztiválozik, bulizik, él...

És ezeken a helyszíneken folyton csapják neki a szelet. És ha néha megtetszik ott valaki neki, nem csinál belőle morális kérdést. Mivel most nincs fesztiválszezon, kicsit lenyugodott és lehet vele értelmesen is találkozni.

Mi is pont így ismertük meg egymást, ő kérte el a számom és másnap már hívott is. Nem hittem el. Miért ővele borzolom az idegeimet? Mert a szebb éveimre emlékeztet. Az egyik, magát barátnőjének tartó lány, mesélt róla pár rossz dolgot is, amiknek nyilván van valóság alapja, viszont én nagyon jól elvagyok vele, velem rendes. Talán mert nem a pasija vagyok.

Mikor találkozunk, elég sokat beszélgetünk, jobban megismertem, rájöttem, hogy miért ilyen (a családi légkör megromlása). Persze, vannak vele gondok, de nem súlyosak, alapjáraton azért egy rendes lány, akinek helyén a szíve. Eleinte nem mertem hozzá különösebben kötődni, de ő kezdetektől másként viszonyult hozzám, érdeklődtem, de nem bókoltam neki, a külsejét tekintve erre nincs is rászorulva, tisztában van az előnyeivel, adottságaival. Ha valamire elszánja magát, azon nem sokat töpreng és meg is teszi. Bevállalósnak mondanám. Szóval, felkeltette az érdeklődésemet, elkezdtünk találkozgatni, csók is volt.

Felmerült bennem, hogy hány pasija volt eddig, és ez mennyire sok a korát tekintve? És inkább nem kérdezek, amit eddig mesélt, annyival megelégszem és nem ítélem el. Majd ha magától mondja.

Bevallom először elbizonytalanított egy kicsit. Aztán gondolkodtam rajta, hogy vajon ha fordított esetben ő kérdezgetne engem erről, hogy hány ex volt, és nem tetszene neki a válasz és emiatt dobna, ez engem hogyan érintene...és mivel a múltat már nem változtathatom meg, csak hazugsággal tudnám szépíteni a dolgokat. És ő is valószínűleg ezt tenné.

Más férfi azt mondaná, hogy az ilyen nő csak egy menetre jó, keresni kell utána egy normálisat, de szerintem pont az ilyen pasik ilyen hozzáállása formálták olyanná, aki ma, és azt akarom, hogy engem ne ilyennek lásson. A fiatalabb férfiak olyan szűzies nőre vadásznak, aki nem ilyen, ...DE majd ők ilyenné teszik. És az saját munka lesz. Az más. Nem szép, de ez az igazság, ezt a fiatalabb énem és az akkori barátaim gondolkozásából következtettem. Mióta őt megismertem, kicsit átértékeltem magamban a rendes lány fogalmát, a fentebb leírtak tükrében. Mert egy nő sem akar ilyen lenni: őt ilyenné tették. Felismertem, hogy ő belül érzékeny lélek, nem olyan, akinek mutatja magát, viszont egyéniség, ami talán nekem a legfontosabb a külső mellett. Úgy is feltehetném a kérdést, hogy: Érdemes ilyen lánnyal kezdeni és: mit gondoltok róla? - de ez még mindig túl szűk kategória... Inkább az lenne a kérdésem, hogy: Szerintetek, ha ennyire jóban vagyunk most, hagyná, hogy segítsek rajta és úgymond: megszelídítsem? Adna a szavamra? Vagy támadásnak venné, ha mindezt megosztanám vele élőben és elkezdene falakat építeni?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2912129201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása