A csajomnak túl sok barátja van

2017. július 03. 07:52 - csajokespasik

„Nagyon sokszor kaptam rajta úgy, közös ismerősök bulijain, hogy egy másik, egy általam totál ismeretlen csávóval beszélget, volt, hogy az egyik lazán fogta a derekát” – meddig volnál elnéző és béketűrő, ha azt látnád, hogy a barátnőd folyton másokkal flörtölget? Levélírónk nem féltékeny típus, de jó úton halad, hogy azzá váljon. Szerinte ez már nem az önigazolás kereséséről szól, mert ha egyszer időt és energiát fordít egy pasira, valószínűleg vár is valamit cserébe.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kíváncsi lennék, ki, mit tenne a helyemben. Nem vagyok féltékeny típus, de mindez átlép egy határt. A barátnőmmel az utóbbi két évben van az - legalábbis ekkor szúrt szemet nekem -, hogy elmegyünk valahova, és mindig várja őt egy pasi, aki régi haver, meg nem tudom, mi még, és beszélget vele sokáig. Múlt szerdán is ülünk egy helyen, ő sms-ezik valakivel, már menni akartunk, de közli, hogy 10 perc múlva jön valaki, véletlenül ő is a környéken van, és rég nem látta. Aztán be is fut a gyerek. A párom ötpercenként mondogatja nekem, hogy mindjárt mehetünk, csak még beszélgetnek, és ne unjam magam ilyen látványosan. Én várok, várok, majd két óra eltelik, végül azt mondom, hogy este 11 van, én most elindulok.

Azt válaszolja, akkor menjek... - elindulok egyedül, ő meg ott marad. Rendben van ez így? És ilyen, s ehhez hasonló esetekből nagyon sokat fel tudok hozni, nem először történt, csak nem tudom, mit jelent nála. Mindig találkozunk, összefutunk pasihaverokkal. Mi a célja ezzel? Egyszerűen csak élvezi, hogy húzhatja őket, azok meg nézegethetik? Mondja, hogy sosincs semmi, bízzak benne, csak barátok. De melyik férfi mire gondolna, amikor a nőjére állandóan vár valahol egy csávó? Nagyon sokszor kaptam rajta úgy, közös ismerősök bulijain, hogy egy másik, egy általam totál ismeretlen csávóval beszélget, volt, hogy az egyik lazán fogta a derekát. És a pofám leszakad, amikor mások azt kérdezik tőlem, hogy már nem vagyunk együtt A.-val, mert egy másik emberrel látták, vele volt egész este...

A nőktől azt szeretném kérdezni, hogy miért csinálják ezt a párjuk mellett, ha nem akarnak tőle semmit? Önigazolás keresés? A férfiaktól azt kérdezném, hogy ők meddig tűrnék ezt? Ez a tipikus Ha szeretem, elengedem-helyzet?

Azt mondja, csak szórakozik velük... Őszintén, ez szórakozás? Nyilván akar is tőlük valamit. Meg amikről nem tudok, amiket a hátam mögött bonyolít... Az sem érdekel, ha egyikkel-másikkal lefeküdt, csak tudnék róla. Jó, szexeltek egyet. És akkor mi van? Már az sem zavarna, csak ezek a sűrű találkozások, mint visszatérő dolgok zavarnak.

Én őszintén nem tudom elképzelni, hogy egy intelligens, dolgozó, párral rendelkező, felnőtt nőnek van ideje arra és kedve, energiája, hogy mindezek mellett örömöt leljen abban, hogy teljesen feleslegesen magába bolondítson valakit. Komolyan, minek? Elmondhatja, hogy valaki beleszeretett. És? Ha egyszer időt és energiát fordít valakire, valószínűleg vár is valamit cserébe.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2412637469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása