Félek, hogy elrontják a barátnőmet

2024. március 01. 08:01 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem akarja féltékenységgel és túlzott aggódással mérgezni a kapcsolat légkörét, de a barátnőnek az új munkahelyi haverjai nincsenek rá túl jó hatással, és emiatt nyugtalan.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves Blog,
sok udvarlás után, nehézkesen jöttünk össze.
De együtt vagyunk. A barátnőmnek – aki már valóban a barátnőm, nem csak a csajom - új munkahelye lett, ami új kollégákat is hozott. Tehát mivel már nem a csajomnak, hanem a barátnőmnek nevezem, ahogy az előbb is írtam, fontos nekem és aggódom érte. Elmesélte, hogy velük „totál egy hullámhosszon” van, meg milyen jó fejek. Többször tartanak olyan összeröffenést munka után, amit én csak „csapatépítő piálásnak” neveztem. Ezekre ugyebár én nem vagyok hivatalos. De látom őt utána, és rossz ránézni.        

       

               Nincsenek rá jó hatással, néha egyenesen azt érzem, elrontják, mert nem ilyen volt, erre nem volt soha igénye, az estézést se bírta, a piát se. Most szerintem csak azért iszik velük, mert a többiek is, és nem akar kívülálló lenni, nem akar kilógni. És itt játszik be a féltékenységi faktor is, mert elég sok a korabeli srác, és a pasik nem arról híresek, hogy adott mennyiségű alkohol után nagyon visszafognák magukat nyomulás terén.
+ a barátnőm egy imádni való, közvetlen nőszemély, nagyon szeretem, ezért is féltem. Arról is meg vagyok győződve, hogy életem szerelme. Talán egyszer még a feleségemnek is tudhatom. Ha elhagyna, nem is tudom, mit csinálnék, talán egyszerűen összetörnék, magamba zuhannék. Épp ezért kényes téma ez, ...mert hogy ha szólok, azt mennyire veszi majd irányításnak meg korlátozásnak? Ez itt a kérdés.
Szép napot: Gábor          

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6418343023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.03.02. 18:44:05

"Félek, hogy elrontják a barátnőmet" Félhetsz is!

moonshadow 2024.03.03. 08:09:41

Súlyos tévedésben vagy. Nem ők rontják el a barátnődet, hanem a barátnőd szalad befelé a faszerdőbe, mert nem veled tervez hosszú távra.

naneszórakozz 2024.03.05. 10:20:34

Mindenképp tedd szóvá, hogy nincsenek rá jó hatással és ezt te látod minden egyes piálás után. Ha ez nem vezet eredményre, kezdj el leszokni az "életem szerelméről", mert nem lesz jó vége. Tisztelt kollégáim már elmondták mi lesz vele: a faszerdőben fennakad egy fán.

Sztravinszka 2024.03.06. 16:27:15

Ne hazudj se magadnak, se a blognak. Nettó féltékeny vagy, nincs más aggodalmad.
süti beállítások módosítása