Állítólag kiabáltam vele és a falnak löktem

2018. június 25. 07:49 - csajokespasik

„Engem a szerelem sosem tudott teljesen elhülyíteni, hogy átadjam a magam feletti irányítást 100%-ban valakinek” - amikor a férfi nem hajlandó az egyéniségének teljes feladására, a csaj bekeményít: azt állítja a közös ismerősöknek, hogy párja rendkívül goromba vele, Posztolónk pedig nem érti, mit vár ettől a bosszúhadjárattól? És egyáltalán, létezik olyan férfi, akinél ez a módszer bevált már és rögtön meghunyászkodott?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Érdekelne, vajon mitől kattan be egy mosolygós, amúgy csendes, kedves, mások szerint is édibédi nő egyik pillanatról a másikra, komoly ok nélkül ?

Vannak, akik mindent megtesznek, amíg a lakásodba meg a fejedbe nem férkőznek, és ha a dolgok nem úgy működnek-alakulnak, ahogy elképzelik, bevetik a könnyfegyvert, ha úgy sem megy, a hazugságok gyártása következik, a külvilág rád vadítása, szőnyegbombázás hatékonysággal.

Ott követtem el a hibát, hogy bemutattam a barátaimnak, ezt nagyon megbántam, mert utána elkezdett privátban online cseverészni velük. Ezt benéztem, nem vitás, később visszaélt vele.

Amikor ő elkezdett engem belakni és utasítgatni, meg korlátozni, egy darabig tűrtem, elviseltem, hátha elmúlik nála, de végül megkértem, hogy költözzön el. Nem arról volt szó, hogy csak ő ad, én meg semmit, mert változtam én is a kapcsolatunk során, amennyire a helyzet megkövetelte, de ő az egyéniségem teljes feladását szerette volna. Ha sértve érezte magát, ott sebzett meg szavakkal, ahol a legjobban fájt, nem válogatott, nem finomkodott, célratörő volt ebben. Amikor kiadtam az útját, ő egy pillanat alatt megváltozott, olyanokat hazudozott ismerőseimnek, hogy kiabáltam vele, meg a falnak löktem, stb., amiből semmi nem volt igaz, ismernek, nem vagyok ilyen, és mindenféle vitánál is inkább én adom meg magam előbb, mintsem ilyesmire vetemedjek.

Nem értem, mit várt ettől a bosszúhadjárattól? Hogy megijedek majd, meghunyászkodom és vissza minden? Ki az a férfi, akinél ez a módszer bevált már? Rájöttem, hogy a legjobban az bántotta őt, hogy elvesztette felettem a befolyását, és már nem része az életemnek.

Sosem voltam szélsőséges, mindenbe beavattam, hova és kivel megyek, heti egyszer találkozom barátokkal, de a heti egy péntek az szent és sérthetetlen. Nem fogadta el ezt sem. Velem akart jönni - ennek egyszer adtam lehetőséget, és megbántam. Állandóan vele kellett lennem, belenézett a mobilomba is, azt hitte, nem veszem észre, de nem szóltam érte, mert nincs benne titkolni való. Nem csaltam meg, figyelmes voltam vele, de hát magammal is legalább annyira. Engem a szerelem sosem tudott teljesen elhülyíteni, hogy átadjam a magam feletti irányítást 100%-ban valakinek.

Elváltak útjaink és már nem válaszoltam az üzeneteire, amik már csak a gyalázásomból álltak. A változás csak a napokban következett be, hogy felhívott és mintha az előbbieket nem is ő írta volna, mintha nem is történt volna semmi, mézesmázas hangon érdeklődött a hogylétem felől... És ez nekem már eszelős, inkább skizoid, az állandó érzelmi forgolódás nem egészséges lelkiállapot, se nőnél, se férfinál. Főleg a nők értenek ahhoz, hogy egy pillanat alatt arcot és hangulatot váltsanak.

Tanács: amikor egy kapcsolatból eltűnt minden más, csak hibáztatás, csak követelés maradt, és már csak hisztiből áll egy nő, onnan azonnal tipli.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2014069691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása