Meguntam, hogy a találkozók zömét lemondta

2020. május 12. 08:39 - csajokespasik

       

                „Sokszor kezdett úgy mondatokat, amikor kioktatott, hogy „Minden nő...” ilyen meg olyan... én meg mertem kérdezni, hogy „ismersz minden nőt?” - Levélírónk exe szerint az a nő, aki nem tűri, hogy a pasija állandóan lerázza, rosszul kezeli a kapcsolatot azzal, ha szakítani akar.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem rég regisztráltam nálatok, és így találtam rá a blogra. Olvasom, hogy Írd ki magadból... Akkor hát én most ezt teszem. A cím lehetne az, hogy „A lerázás művészete és ami mögötte van” alcím: „a szerelmi vakság.” Legutóbbi párommal fél évig minden rendben volt. Aztán ott kezdett el lefelé tartani a dolog, amikor a találkozóinkat hirtelen lemondta, vagy nagyon távoli időpontra tolta el, a munkájára hivatkozva. Tudtam mivel foglalkozik, de azt nem hittem, hogy az az egyszerű munkakör ilyen követelményekkel is járhat. Volt, hogy azt mondta simán, most nincs jó hangulatban, és nem akar engem is lehúzni – milyen figyelmes tőle.        

       

               Visszagondolva, sokat rugózott olyanokon, hogy kinek hogyan kéne viselkednie, mit kéne tennie, hogyan kéne viselkednie vele szemben és sokszor kezdett úgy mondatokat, amikor kioktatott, hogy „Minden nő...” ilyen meg olyan... én meg mertem kérdezni, hogy „ismersz minden nőt?” Akkor meg kímélj meg a kitalált statisztikáidtól.

Én szerettem előre tudni, h. melyik nap látom újra, ő mindig azt mondta, hogy majd megbeszéljük – ha szóvá tettem, a válasz: „A nők mindig semmiségeken hisztiznek”.

Végül nyíltan megkérdeztem, hogy van e valakije rajtam kívül? Esetleg többen? Erre hebegett-habogott és lehülyézett. Nekem ennyi elég válasz volt. Ha le akarja zárni kettőnk közt, akkor tegye meg tisztességesen, mert megérdemlem. Erre közölte, hogy nem, dehogyis, csak most neki ilyen az élete, és legalább nem drámázik, „mint minden lány” és MAJD megbeszéljük. Végül én tettem pontot oda, ahova eddig ő csak vesszőket. Szerinte én nem tudtam megfelelően kezelni a problémát. Korábban kellett volna kilépnem ebből.

Arra nem derült fény, hogy szerinte meddig kellett volna ezt tűrnöm.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr915683906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása