Szeretem, de nem vagyok szerelmes

2022. szeptember 15. 07:33 - csajokespasik

       

               „Elsősorban az zavar, hogy az elején nem ezt beszéltük meg, amit meg igen, ahhoz tartottam is magam” – Nem ritka jelenség a párkapcsolatok világában, hogy egy barátság extrákkal-dolog komollyá válik az egyik fél részéről. A helyzet onnantól kínos, ha a másik fél ezt máshogy érezte.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hogyan lehet udvariasan megoldani ezt a helyzetet?

Pár hónappal ezelőtt megismerkedtem egy laza, harmincas nővel. Lefeküdtünk, majd megegyeztünk, hogy semmi komoly nem lesz köztünk, ő is így akarta. Összejárunk, ha kell, párként viselkedünk, elmegyünk kettesben valahová. Addig, amíg jólesik mindkettőnknek. Megbeszéltük, és többször nem esett róla szó, bár egyszer még utólag is megerősítette, hogy egyáltalán nem akar tőlem semmi komolyabbat. Én ezt elfogadtam és elhittem, tartottam magam hozzá. Addig fog ez tartani, amíg ő vagy én meg nem találjuk az ideálist. (Neki fontosabb lenne, mert van egy gyereke. )        

       

               Végig abban a tudatban voltam, hogy mellette ismerkedhetek, ha úgy alakul. Igen, lefeküdtem mással is. Tettem ezt abban a hitben, amit megbeszéltünk, és hogy biztos ő is alakítja a maga kapcsolatát. Aztán szombaton jön tőle egy e-mail, hogy rájött, hogy én vagyok az, akit valójában keres. És ő nem ismerkedett mellettem.

Ő azt hitte, együtt vagyunk?

Utána felhívtam, elmondta, hogy ő szeretné komolyabban megpróbálni velem. Abba még ekkor sem avattam be, hogy közben én másokkal is voltam. Mert az új helyzetet felmérve, nem lehetett egy ilyet csak úgy bedobni. Dicsért, hogy rendes vagyok, és jól elvan velem, és el tudná képzelni a folytatást. Ezek után nem éreztem magam túl jól. Szerencsére nem kérdezte meg, hogy én építek-e más kapcsolatot, mert akkor vagy hazudok és boldog lesz, de átverem, vagy elmondom az igazat, amitől a lelkébe taposok. Tehát ott és akkor ezt a helyzetet nem tudtam kezelni, sosem voltam az, aki zsigerből képes hazudni ilyen szitukban.

Elsősorban az zavar, hogy az elején nem ezt beszéltük meg, amit meg igen, ahhoz tartottam is magam. Kötődésem hozzá nem alakult ki. Szeretem, de nem vagyok szerelmes. Szakításról beszélni megint fura, hiszen nem alkottunk egy párt, de ő szakításként fogja majd megélni, annak minden fájdalmával. Vagy arról próbál majd meggyőzni, hogy oké, ő volt aki megszegte a szabályokat, de attól még adhatnánk magunknak egy esélyt... Sok mindenre gondoltam már, talán az összes lehetséges variációt számba vettem.          

 

 

19 komment
Címkék: tévedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9517931821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rubasov nertárs 2022.09.15. 10:58:46

Mivel egy gyermek 2-vel csökkenti egy nő smv-jét (utána gyermekenként -1) ezért a lazának tűnő 30-as anyuka minden szalmaszálba kapaszkodik, különösen ha az a szalmaszál 8/10 szintet képvisel:

"Igen, lefeküdtem mással is."

A magas szintendre utal, hogy a külsőre csinos, jó alakú anyukát, te eleve csak áthidaló megoldásnak szántad, amíg nem találsz egy hozzád illő 7-8/10 gyermektelen 25-30 éves nőt, és ezt kendőzetlenül a tudtára is adtad, ő pedig elfogadta annak tudatában, hogy hátha egyszer pótapu lesz belőled.

A nők markáns szintkülönbség esetén gyermek nélkül is reménykednek, hogy a kúrópajtiból egyszer csak legalább élettárs lesz. Neked nem sok agyalnivalód van ezen, ha zavar a nő viselkedése kukázd, hisz egyébként is vannak más opcióid. Ha nem zavar annyira, akkor dugd amíg kedved tartja.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.09.15. 11:39:00

Hát ezt elszurtad. Egyébként meg ha párként viselkedtek akkor bizony ti egy pár vagytok.

TrökkösBélabá 2022.09.15. 11:52:24

@Peni a Valdes: megegyenek valamiben, a csaj nem tartja magát hozzá és valahoyg ez már megint a csávó hibája. Gratulálok, egyhetes Mérő Vera szemináriumot nyert.

TrökkösBélabá 2022.09.15. 14:39:53

@Peni a Valdes: azt nem tudom, de hogy tehetsz róla, az fix

body_andras 2022.09.15. 15:24:42

@TrökkösBélabá: "Nem tartja magát hozzá", a pofátlan!
Amúgy semmi meglepő nincs, ha a sok összejárás és pozitív közös élmény után egyszer csak elkezd kialakulni a kötődés. Erre a legjobb gyógyír ha mielőbb tudatosul benne hogy a másik szarba se veszi őt. A felismerés hogy nem is volt igaz amit szerettél, kijózanító tud lenni.
Az lenne ám a jó műsor ha a csaj "bekapná a legyet"...

TrökkösBélabá 2022.09.15. 15:31:38

@body_andras: meglepő nincs is benne, de ha a csaj akar többet annak ellenére, hogy mást beszéltek meg, az ne legyen már a csávó hibája. Legalább az ne!

Lorrh 2022.09.15. 19:06:06

@TrökkösBélabá: te most komolyan leírod hogy egy NŐVEL MEGÁLLAPODSZ valamiben és az NEM TARTJA be??? Megállapodni?

Basszus ez nem egy gázkereskedelmi egyezmény.

É-r-z-e-l-m-e-k.
Tudod te mit jelent ez?

Komolyan mondom beszarok mennyire fanatikus, technokrata, érzelmi alfabéta szöveged van.

Kb minden házaspár az esküvőn örök hűséget fogad egymásnak. éééééééééééééééééééés: NEM TARTJA BE!!!

Na mit szólsz?
Se férfi, se nő nem tartja be, pedig megegyeztek isten ember meg mindenki előtt.

antisocialnetwork 2022.09.15. 19:27:07

Úgy látom új író került a képbe. Ezt a sztorit, most elhiszem.

fkv.119 2022.09.15. 20:56:59

Jó a csaj? Akkor passzold át, megkúrom én is, aztán mehet a levesbe. :)

szeme közé, laposan! 2022.09.15. 22:20:48

Se nem a tiéd a gyerek, se házasok nem vagytok, szó és következmény nélkül kivághatod. Mit kell ezen aggódni ennyit? Érdekes azonban, hogy meglepődtél, hogy ő többet kezdett el érezni irántad egy ilyen kapcsolat során. Remélem, a kamat, meg az adók működését jobban érted férfi létedre.

God Harald 2022.09.15. 22:41:28

@Lorrh: attól függ mennyi az smvjük! Nem mindegy, hogy 10/10-es faszi, vagy 0/10-es. Az igazán nagy gond ott van, ha a srác 10/0-ás! Na vele nagy gáz van, mert egyszerűen értelmezhetetlen.

Lorrh 2022.09.16. 07:43:38

@God Harald: persze! a nullával való osztás olyan inercia nyomatékot generál, ami kitéríti a Föld bolygó perdület momentum centrumát és létrejön az ozmogenezis. És mindez ortogonálisan!

body_andras 2022.09.16. 09:54:01

@Lorrh: van egy tiktokos közel keleti faszi aki ilyeneket ír táblára aztán földhöz vágja a filctollat. most nagyon el tudom képzelni ezzel a mondattal :D

TrökkösBélabá 2022.09.16. 09:57:12

@Lorrh: a kommentem nem arról szól, hogy nem tartja be, hanem hogy az EGYIK nem tartja be, ami miatt a CSÁVÓ "szúrta el". Értelmező olvasás ugye

Lorrh 2022.09.16. 23:26:29

@body_andras: Így gondolod:

ينتج عن القسمة على الصفر لحظة من القصور الذاتي تنحرف عن مركز الزخم لكوكب الأرض ويتم تكوين التناضح. وكل هذا بشكل متعامد!

naty77 2022.09.30. 16:03:52

Mindig megdöbbenek a férfiak mennyire nem ismerik a nőket... és a kapcsolatokat.
Egy kapcsolat bárhogy alakulhat változhat, erősödhetnek is az érzelmek. Ez teljesen normális.
A nőtől korrekt volt, hogy elmondta, tulajdonképpen feladta a labdát, hogy dönts a folytatásról.
Ha korrekt vagy akkor megmondod, hogy Te nem szeretnél tőle semmit és eltűnsz.
süti beállítások módosítása