Mit akar egy ex pasi 11 év után?

2023. október 19. 07:46 - csajokespasik

       

               „Folyamatosan magát mentegette, épp csak azt nem írta – vagyis épp azt írta körül – hogy a férfiakba bele van kódolva a félrelépés, és egy nőnek nincs más dolga, mint szemet hunyni efelett” – A pasi hosszú idő után azzal próbál bevágódni a volt csajánál, hogy sztárügyvédi ravaszsággal megmagyarázza neki korábbi félrelépésének jogosságát.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Volt egy barátom 11 évvel ezelőtt. Egy másfél éves távkapcsolat volt, és ő lépett félre. Amikor bevallotta, talán azt várta tőlem, értékelem majd az őszinteséget - szakítottam vele rögtön, tehát értékeltem is, a magam módján.
Másfél év az nem akkora szakasz, hogy valakit ne lehetne lezárni és elfelejteni, főleg ezek után. Meg én annyira belsőségesnek se éreztem az egészet, hogy így ragaszkodjon még 11 év után is, noha addig nem hallottam róla. Úgy kezdődött nem rég, hogy először csak ismerősnek jelölt, de nem reagáltam, visszavonta, majd megint bejelölt, ekkor elfogadtam. Utána sokáig semmi, csak minden posztomat lájkolgatta. Aztán elkezdett magáról régi nyaralási képeket küldözgetni nekem, szöveg nélkül. Amikor nem reagáltam ezekre se, rám írt, hogy mizu.        

       

               Egy-egy szavakkal válaszoltam neki. Elkezdett bővebben írni, hogy sajnálja a történteket, és újra találkozna, ha van kedvem. De ha már így megszólított, érdeklődtem, hogy mit akar, amikor ő csalt meg? Ja, amúgy foglalt vagyok, írtam neki, de nem érdekli.
Akkoriban amúgy nagyon ügyesen csalt meg, mert semmit se sejtettem, még „valami bűzlik” érzésem sem volt. Azt írta, hogy az akkori melóhelyén „megkörnyékezte egy nő”... jaj szegény, ezek a megkörnyékezős nők...szörnyű. Áldozatként állította be magát, esküszöm. Azt is írta, hogy akár egy nő is „végezheti így”, ha jön egy olyan valaki, akinek képtelen ellenállni. A lényeg, hogy folyamatosan magát mentegette, épp csak azt nem írta – vagyis épp azt írta körül – hogy a férfiakba bele van kódolva a félrelépés, és egy nőnek nincs más dolga, mint szemet hunyni efelett és elfogadni.

Ja, a legszebb végszói közül: nem volt szép tőlem, hogy úgy „cserben hagytam akkor”... mintha nem ismerné a szó valódi jelentését, hogy milyen helyzetekre lehet és milyenekre nem lehet alkalmazni. De találkozni nem fogunk. Egyre inkább nem.
Az érdekelne, főleg férfiaktól, hogy ilyenkor mi munkál bizonyos emberekben? Tényleg van olyan pasi, aki teljes mértékben azt hiszi, hogy ilyen szöveggel vissza lehet édesgetni valakit 11 év után?          

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6118238073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2023.10.19. 11:12:24

HAgyd a faszba ezt a faszt!

Sadist 2023.10.19. 17:41:16

Megdugni. Szívesen.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.10.19. 18:59:31

Szerintem kérdezz rá. Nem célozgatva, hanem egyenesen, szókimondón, és követelj rövid, egyenes választ.

luis5 2023.10.19. 19:23:47

Minthogy 11 év után képes vagy egy posztot szentelni neki: igen a pasinak van esélye ha kitartó. Ki akar kormolni és elovette a régi számokat...

szeme közé, laposan! 2023.10.19. 19:23:59

Mit akarhat, hmmm... eszébe jutott, hogy amikor nem csalt téged, akkor azért elég jól cirmantottad őt és mivel most már egy ideje nincs kit kúrnia/szopatnia, vagy esetleg körbeért, ismét berakná neked. Mégis vajon mit akarhattál TE tőle, amikor újra szóbaálltál vele, 11 év és egy felejthető kapcsolat után? Ami nem hagyott mély nyomot benned? Miközben épp "foglalt" vagy? Elárulom neked: bassza a csőrödet még ennyi idő után is, hogy akkor volt melletted olyan nője, akit ugyanúgy szívesen kúrt, mint téged (vagy mégúgy, ki tudja), és ezt azóta sem tudtad megemészteni, de most jól esne egy feloldozás, csak hát az a fene nagy büszkeség, az ne lenne...

"Egy-egy szavakkal válaszoltam neki." - ja, gondolom pár átbőgött éjszaka, meg pár elkoptatott műbráner után vetted már végre a bátorságot, lesz, ami lesz alapon. Igazi NŐ vagy, a mostani párod biztosan büszke lenne rád és magára, ha ezt megtudná.

amúgy meg, @Kovacs Nocraft Jozsefne: cserébe kap majd egy hosszú, egyenes választ! :)

body_andras 2023.10.19. 21:11:10

Mindjárt vége a világnak, szeretne újra megmártózni az összes lukban ami eddig egész jó volt.
Annak idején, mit ad isten, véletlenül megbotlott és merev szerszámmal pont beleesett egy nőbe, aki csalárd módon széttett lábbal ott várta. Ebből az derül ki hogy az élet minden területén szégyentelenül átvert, hazudott neked, és az esetek többségében csillogó szemekkel hittél neki. Na, íme a válasz, teljes mértékben meg van győződve arról hogy bedőlsz neki, valószínűleg 11 év alatt másoknak is bedőltél.
Szinte nyilvánvaló hogy te is tettre készen várod a világvégét, máskülönben válaszra se méltatnád és nem kérnél a nyilvánosságtól jóváhagyást a várható döngölésre.

fkv.119 2023.10.20. 00:15:55

"Mit akar egy ex pasi 11 év után?"

Hogyhogy mit? Hát dugni. Mi nem világos ebben?

fkv.119 2023.10.20. 00:21:58

"Tényleg van olyan pasi, aki teljes mértékben azt hiszi, hogy ilyen szöveggel vissza lehet édesgetni valakit 11 év után?"

Hát hogyne. Annyi h.lye nő van, kb. mind. Mind mondogatja hogy neki az értékes emberek kellenek, aztán mégis a hulladék kúrógépekkel kúratja meg magát. Mert az kell neki. Szenvedni akar. Hiába a sablonduma hajtogatása, nagy bicepsz, nagy fasz, nagy pénztárca ami egy nőnek kell. Mindig.

Andy73 2023.10.20. 08:41:54

Azonnal töröld az ismerősök közül!
süti beállítások módosítása