Az eljegyzést nem akartam megvárni

2024. február 23. 07:55 - csajokespasik

       

               A szakítás után három évvel a pasi újra bejelentkezik, abban bízva, hogy a lány már jobban megérett, és ugyanazokat a társadalmi normákat keresi már, mint ő.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Én elég fiatalon jöttem össze egy nálam 9 évvel idősebb férfival. Nem éltünk együtt, de ő nagyon akarta volna. Elég hamar beleszerettem, de később sok nézeteltérésünk volt. Végül én szakítottam vele, nem láttam más megoldást. Ő nehezen engedett el. Én is őt, mármint nehezen felejtettem el, mert mellette éltem meg sok mindent, amit korábban szoktak a nők – zártan, csak ő volt az életemben. Őt a szakítás meglepte, de nem akartam, hogy az eljegyzésig eljussunk – amit egyre gyakrabban emlegetett. Mert úgy jobban fájt volna neki. A szakításnak már lassan 3 éve… nem is hallottam róla, egészen a múlt hétig.        

       

               Felhívott. Azt hittem, ennyi idő után már beletörődött, hogy nem vagyunk együtt. Látszólag túltette magát rajtam, voltak kapcsolatai közben, de most nem volt senkije. Egy órát dumáltunk telefonon, és mondott valamit (csak kár, hogy nekem) hogy egy bizonyos kor felett már nem a lángoló szerelmet és a testiséget keresi egy férfi, hanem olyan nőt, aki képes megfelelni a társadalmi elvárásoknak, esküvő, majd gyereket akar szülni, míg párja a biztonságra törekszik. Én meg úgy fogtam fel, hogy pont ezek hiánya miatt mentünk szét, mármint, hogy én erre alkalmatlan voltam. Most annyi van, hogy elhívott mozizni, de ha ezt elfogadom, akkor elindítok újra valamit, amiről azt hittem, le van zárva már. De megbántani sem szeretném. Akkor mit tudok még tenni?          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2018337417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dænerys Targaryen 2024.02.23. 08:10:24

Én felfigyeltem a számokra a posztban: 9... 3... 1... véletlen? aligha!

szeme közé, laposan! 2024.02.23. 20:44:25

Mit tudsz még tenni? Nos, lássuk: mozi, sötét, mostanában a filmek unalmasak és szarok, tehát: ott helyben lecirmantod. Aztán felmentek hozzá, ahol szétkeféli az agyadat, majd csinálsz neki reggelit és szépen hazamész. Nyilván nem azért jutottál az eszébe, mert hiányzol neki, meg nem tette túl még magát rajtad, hanem egyszerűen unatkozott, újra a városban járt és hát, na, miért is ne hívott volna fel.

Kis hülye.

Andy73 2024.02.24. 16:59:04

Neked kell döntened, te ismered. Nem írod, hány éves vagy, de lehet, hogy korábban még tényleg éretlen voltál, és a kilenc év korkülönbség esetleg soknak tünt. Azóta lehet, hogy változott a helyzet. Te tudod, mik a terveid, de az idő mindenkinek gyorsan telik, ha családot szeretnél, akkor a nőket még jobban szorítja az idő, még akkor is, ha fiatalabbak a férfinál. Ha azóta neked sem lett másik komolyabb kapcsolatod, akkor lehet, hogy tényleg fontos neked is, de ezt neked kell érezned. Ismeretlenül ezt nem lehet megítélni.

God Harald 2024.02.24. 21:20:03

@Andy73: mindent kiderítettem neked a hősnőnkről. Szabadföldi Eperke néven látta meg a napvilágot. Amikor szakítottak, még csak 18 volt, vagyis most múlt 21. A Zöldfa utcai oviba járt, a Szeder csoportba. Mérleg volt a jele és minden reggel 20 percig gondolkodott azon, hogy kakaót vagy teát igyon reggelire. A bal mellén van egy göncölszekér formájú anyajegy. Antropológiát tanul, de influenszerként akar ismertté válni. 37-es a cipőmérete.

Vén motoros 2024.02.24. 21:29:53

Hát ez érdekes. A fickó nem a lángoló szerelemre törekszik, meg szexre, de feleséget akar, és gyerekeket. Ez így egy vicc! Soha az életben nem akarnék gyereket csinálni egy olyan nőnek, akibe nem vagyok szerelmes, és nem kívánom annyira, mint egy lázas kamasz. Az már kérdés, hogy ez később úgyis elmúlik, de a gyerekcsináláshoz nem árt egy kis nekibuzdulás, egy kis hajtóerő. Akkor talán vegyen feleségül egy 2 gyerekes elvált vagy özvegy nőt, és soron kívül, ráadásul "munka nélkül" megvannak a gyerekek is.

Vén motoros 2024.02.24. 21:31:49

@Dænerys Targaryen: Nem értem. Mi ezekben a számokban a különös? Valami matematikai sor, vagy mi? Nem tűnik annak.

Real_Time_2 2024.02.25. 14:40:54

"egy bizonyos kor felett már nem a lángoló szerelmet és a testiséget keresi egy férfi, hanem olyan nőt, aki képes megfelelni a társadalmi elvárásoknak, esküvő, majd gyereket akar szülni, míg párja a biztonságra törekszik"

Mondjad akkor az embernek hogy ez nehézkes lesz, mert kb. minden ez ellen dolgozik:

"Az új embertípus kinevelése – a kommunisták a hagyományos családmodell felszámolása és a kommunista embertípus megteremtése terén legfeljebb részsikereket értek el. Ezzel szemben napjaink feministái, LMBTQ-mozgalmai lényegesen hatékonyabban működnek. Igaz, a technika is sokat fejlődött: a szingliség, a gyerektelenség népszerűsítése teljes gőzzel zajlik a fősodratú globális médiában, és a fiatalokat leginkább befolyásoló „közösségi terekben”. A „digitális bennszülöttek”, de a mobiltelefonjukon csüngő idősebbek jó eséllyel lesznek már „különös anyagból gyúrva”: nem csupán az Isten, Haza, Család fogalmai lesznek számukra idegenek, de könyvek, komolyabb tanulmányok elolvasására, színvonalas műalkotások megértésére és élvezésére, kicsit is elvontabb gondolkodásra sem lesznek képesek. Így a világ mélyebb összefüggéseit sem tudják megérteni – valóságnak képzelik a média révén köréjük varázsolt „mátrixot”. Ugyan mi lehetne kényelmesebb az „új világrend” oligarchiája számára, mint az elbutított, a média pórázán vezetgetett engedelmes rabszolgatömegek hada?"

Forrás: kuruc.info/r/7/270789/

Dænerys Targaryen 2024.02.25. 16:10:13

@Vén motoros: ezek a mongolojev féle perturbáció határponti számai. Véletlen!?? aligha!

Sztravinszka 2024.02.27. 06:14:58

@Dænerys Targaryen:
A bálnák meg arany spirálban szarnak. Tudtad?
süti beállítások módosítása