Pincér, fizetek!

2009. augusztus 19. 07:17 - csajokespasik

Minden csaj koppan egyszer. Vagy kétszer. Vagy többször. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. A következő történet csattanója egy SMS-ben is elfért volna, de a zamat mégis kifejtve hat igazán. Egy pincértől bármit rendelhetünk... olyat is, ami nincs az étlapon…

 

A nyáron Hajdúszoboszlón voltunk unokatesómékkal (aki egy évvel idősebb nálam, 21) nyaralni. Egész héten arról "álmodtunk" hogy hogyan fogunk bepasizni, akár strandon, akár egy szórakozóhelyen. Esténként mindig a várost jártuk, beültünk koktélozni (ahol kapásból kiszúrtunk magunknak 1-1 helyes pincérfiút), de mivel nem úgy készültünk neki az estének, ahogy azt szerettük volna, így kedvenc koktélunk megivása után inkább hazaindultunk, minthogy léptünk volna annak érdekében, hogy legyen egy jó esténk. Sebaj, hazamegyünk, majd holnap, gondoltunk magunkba. A napunk szokásos strandolással telt, ahol végig arról álmodoztunk, hogy milyen jó lesz az este, megint koktélozás, stb. Azonban aznap más helyre ültünk be, ahol én kapásból kiszúrtam magamnak -ismét- egy helyes pincérfiút, akinek láthatóan én is tetszettem, mivel szemezésünk közben majd elesett a tálcával. Meglepő módon ő jött oda hozzánk felvenni a rendelést, én pedig lányos zavaromban, pedig már 20 elmúltam, csak hebegtem-habogtam, de megértette! Megittuk sörünket, a társaság másik fele már le is lépett, de mi még tesómmal tartottuk a frontot, mert nagyon bejött a srác. Folyamatosan azon gondolkodtam, hogy hogyan kellene megcsípni, mígnem eszembe jutott, hogy az általa kiadott blokkra felírom nevem, telefonszámom, és odaadom neki.

Addig simán ment a dolog, hogy a blokkot telefirkáltam, azonban hogyan adjam neki oda??? Mivel igencsak kellett mosdóra is mennem, odahívtam az asztalunkhoz azzal az ürüggyel, hogy a mosdót keressük. Udvariasan elkezdte magyarázni, én pedig félbeszakítottam, mélyen a szemébe néztem, és odanyújtottam neki a cetlit. Láthatóan nagyon meglepődött, körbenézett, és csak ennyit mondott: "tehát a mosdót a recepció után jobbra találjátok". Megköszöntem, és már iszkoltam is el, remegő lábakkal. Lázasan vártam a hívását, egy sms-t, de semmi. Próba szerencse, másnap este ismét oda "vetődtünk", és ismét ő szolgált ki, azonban megköszönte a telefonszámot, és elmondta, hogy sokat gondolkodott mit is tegyen vele?! Elmondtam neki, hogy én szívesen találkoznék vele, másnap úgyis bulizni megyünk, mi az akadálya? Még mindig vártam, és vártam a telefonját, de nem hívott. Már feladtam, és legszívesebben a pokolba kívántam volna az egészet, mert nagyon bejött a srác, de ezek szerint túl alamuszi, és kicsíptük magunkat, elindultunk bulizni. Tesómnak elfogyott a cigije, útközben beugrottunk ezért egy éjjel-nappaliba. Mit ad Isten, ott volt a "lovagom", aki meglepődve rám nézett, és látszott rajta, hogy legszívesebben most azonban eltűnne a föld színéről. Én persze megvártam, nem, nem adom fel. Elkezdtünk beszélgetni, mondta, véget ért a meló mára, de bulizni nem jön, elindult, elköszönt, és otthagyott. Én csak álltam tátott szájjal, nem értettem az egészet, de az biztos, hogy ennél nagyobb pofára esésem nem volt még. Hihetetlen nagyot csalódtam...de hát ebből is tanul az ember...én is tanultam!

 
25 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr821310568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tucus 2009.08.19. 08:06:21

Sziia!

Nagyon kíváncsi voltam a sztoridra, mert szoboszlói lakos vagyok...ha nem lennék indiszkrét (nagyon) ez a "talpraesett" fiatalember, melyik bárban dolgozott?

zzzza 2009.08.19. 13:21:02

Egyszerűen nem jöttél be neki. Ennyi.

Mondjuk ez kiderült rögtön, a telefonszám megadása után...(Nem hív vissza)
Egy jó tanács: ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel.
Ultra gázak a "ragadós" csajok.

Hencsí (törölt) 2009.08.19. 13:51:12

Lehet,h volt barátnője..xD:D

angel30 2009.08.19. 14:08:02

Legalább megpróbáltad..nem vesztettél semmit..amúgy is a mai világban annyi a tutyi mutyi pasi , hogy na az a gáz!!!!..szerintem nem voltál ragadós,csak próbálkoztál..Üdv

fecóó 2009.08.19. 14:43:42

Halihó!

Hát ha a pincér nem is én szívesen megiszok veled egy koktélt ezen ne múljon :)
ÉN nem vagyok semmi jónak az elrontója tőlem akár jöhet a Sex on the Beach :)

csabi123 2009.08.19. 18:32:54

ez iszonyúan unalmas sztori volt... vártam hogy valami érdekes lesz benne, de semmi...

Nonin 2009.08.19. 18:35:03

@Tucus:

Erre én is kíváncsi lettem volna, szoboszlai vendéglátósként...
De ne aggódj, több is veszett Mohácsnál, tudva lévő, a pasik ilyenek... :)

senkitobbetharmadszor 2009.08.19. 20:50:15

valahogy többet vártam a végtől...

Devil2 2009.08.19. 21:57:34

És mégis mi volt itt a csalódás?? Az hogy nem vette a lapot? Hát van ilyen. És? A csalódás az lett volna, hogy ha ő kezdeményez, te belemész a játékba, aztán végül bevallja hogy van már csaja ezért veled nem tervez hosszabb távra.

Thimy 2009.08.19. 22:23:21

A pofára esésem leginkább az volt...hogy meghívott minket, beszélgettünk, ígérgetett, hogy eddig dolgozik...stb...legalább egy lepattintó sms-t írhatott volna! Olyan nagy kérés? Na sebaj...! A hely nevére sajnos már nem emlékszem! :S
Ja és egyébként az én kedvenc koktélom is a Sex on the beach! :D

EE|33 2009.08.19. 23:21:21

@Devil2: @Thimy:
Szerintem a srác vette a lapot, mivel (azt lega') bevallotta, hogy "sokat gondolkodott mit is tegyen vele", de ha ezen ennyit kell gondolkodni, akkor túl bátortalan, vagy magánéleti gondjai vannak, legrosszabb esetben ő is beképzelt magának vmit rólad Thimy, amit el is hitt, ahogyan azt a mai fiatalok zöme is teszi. (Tixtelet a kivételnek.)

Thimy, ne aggódj a srác miatt. Sunnyogós vagy gátlásos típus úgy látszik szegény, (mondom ezt annak ellenére, hogy az ő álláspontja előttünk nem ismeretes)..., az ilyentől ne várj SMS-t, mert nem fogja bevallani egy számára idegennek őszinte érzéseit, ha egyszer bezárkózik.

EE|33 2009.08.19. 23:23:14

Am. én is többet vártam a végétől, mert lehűtött, viszont köszee az italajánlót, mert így lega tudom, legközelebb mit kóstolok meg a parton. :)

fecóó 2009.08.20. 06:15:46

Hát én nem tudom mit vártatok a végétől?
Ha máshogy végződött volna akkor nem ide került volna és nem húsz sor lett volna az egész történet.
Ha igazi love story-t akartok szerintem máshol olvasgassatok.

A koktél pedig csak egy tipp volt, de ezek szerint jo helyen kapizsgálok, pedig nem is vagyok pincér :D

mastahblastah 2009.08.21. 01:11:55

Jézusom ezt a sok marhaságot amit összehordtok megáll az eszem... milyen őszinte érzésekről meg hosszútávról beszélünk uramatyám. Nem hivta fel a srác mert csak. ad1 lehet eleve nem is tetszett neki, esetleg kapásból van a tarsolyban 3 jobb nője. Az, hogy neked úgy tűnt hogy szemez veled hát ezek szerint mégsem.. csak jó ötletnek tűnt beleképzelni a szituációba. Olyan szerencsétlen nincs a földön aki egy ilyen nyomulást ne vágna le.. Nem használta ki azt kész.. Nemhiszem hogy összedőlt volna a világ lévén csak azért kerestetek srácot mert éppen viszketett...:P

biosüti 2009.08.21. 12:52:42

Én vendéglátós (lány) vagyok és mindig is kíváncsi voltam, hogy hova teszik azok a lányok az erkölcsüket, akik csak így ott hagyják a számukat a blokkon?! Márpedig rengetegen csinálják, ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem! Aztán még futni is utána, miután negatív visszajelzéseket kapsz...szörnyű! Lehet, hogy túl maradi vagyok, de jobb szeretem, ha elkérik a számom és nem én tukmálom! Amúgy meg, ha igazán bejöttél volna annak a pincérsrácnak, tényleg ő kéri el a számod! Biztosan tudom! :)

Talorien 2009.08.23. 03:34:09

Üdv!!

Nem tudok elmenni komment nélkül a Story mellett, hogy ne szólaljak meg a másik fél oldaláról. Én jómagam is vendéglátós vagyok, fiú és a munkahelyemen a lány vendégek "kedvence". Érdekes a Story amit elmeséltél, de megvédelek abban a dologban, hogy nagyon sok jóképű pincér fiú nyuszi még akkor is, ha ilyen módon ugymond odadobod magad neki. Te lehet, hogy pont egy ilyet fogtál ki. De ezen kivűl sok más ok is lehet pl. a legföbb ok a barátnő. Nagyon sok nagyszájú pincér srác van aki adja a szépet a lányoknak de mikor arra kerül a sor hogy történjen valami nem teszi meg a párja miatt és ebből is van a nyuszi fajta! Sajnos ez nem derül ki a storydból, hogy azon kivül hogy helyes a pincér milyen a viselkedése hova tartozik! De sok más dolog is van pl pincérek szoktunk olyat csinálni, hogy egy este ki gyűjti a legtöbb számot! Sőt fogadásokat is szoktunk kötni, hogy annak a kislányak meglesz e a száma illetvve ezt bonyolitva te kéred el vagy ő adja meg!! :) Nagyon sok verzió létezik ami miatt nem hivhatott fel a srác. Lehet hogy tényleg nem jöttél be neki csak ez volt a lényeg! Mondjuk megmondom őszintén én nem szalasztok el egy alkalmat sem! Fiatal vagyok most élem a fénykorom most kell élnem nem alamuszi nyuszinak lenni és igen, ha egy lány belemegy a játékba akkor nem hagyjuk félbe. Azok a pincérsrácok akik nem használják ki az adottságukat és az adandó helyzeteket lököttek! De neked egy jó tanács. Magadtól ne add meg soha számodat pincérnek, hacsak nem akarsz többet egy jó éjszakánál vagy semminél :) Játszani kell, ha tetszik játssz vele igen de ne add ki magad. Menj vissza másnap és ha tényleg érdekelni fogod ő fogja elkérni! Mert megmerik tenni javarészt, ha nagyon tetszik nekik valaki meg főleg! Én már csak tudom! Megtalálják az útját. Ha nem akkor egy analfabéta és nem is szabad vele foglalkozni.

J. Daniel 2009.08.23. 15:47:25

Nem vagy Te szőke, véletlenül???

Az örök szingli 2009.08.24. 23:21:09

Semmi baj nincs azzal, hogy egy lány adja meg a telefonszámot egy fiúnak. Én csak bíztatni tudom a lányokat, hogy nyugodtan kezdeményezzenek ők is már nem a középkorban vagyunk. Rengeteg jó dolog sülhet ki abból is ha egy lány kezdeményez.

vagány csaj 2009.08.25. 13:28:33

Én biosütivel értek egyet teljes mértékben! Hol van a lányok büszkesége?? Erről a blokkra irogatásról egyértelműen lejött, hogy könnyen kapható vagy! És csak gratulálni tudok a pincér srácnak, hogy nem használta ki az alkalmat! Vagy túl tisztességes volt, vagy tényleg be se jöttél neki! :D

Nelly3 2009.08.31. 16:05:14

@Talorien: merre is dolgozol? :P

amúgy a storyhoz meg a kommentekhez kapcsolódóan: nekem látványkonyhán volt szakács a volt barátom! odamentem a helyre ahol dolgozik/ott egy barátnőmmel, megkajáltunk és poénból mintha, nem ismerném (meg hát a filmeken is milyen mókás)ráírtam egy szalvétára a számom és oda adtam neki majd elmentem..sajnos a fiú ostoba volt mert, amikor találkoztunk annyit kérdezett hogy, miért adtam meg a számom amikor így is tudja...nem vágta le..igenis van akinek nem esik le :D:D Mondanom se kell 2hónapig tartott a nagy"szerelem" :) :)

Talorien 2009.09.01. 11:49:52

@Nelly3: BP-n :):) Felhasználónév alapán megtalálsz :) Várlak :P :D:D

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.09.04. 15:04:25

Teljesen nyugodtan kezdeményezhet egy lány is, akár többször is, de ha a pasi foglalt vagy nem érdekli a lány illik egyértelmű jelzést adni pl. megforgatni a gyűrűjét, ilyesmi.

Amúgy ha egy vendéglátóipari egységben valaki a pincérrel szemez az fizetni akar - szerintem :)

Amúgy Hszoboszló igencsak király hely, jókat buliztam a fő út melletti T-boy nevű helyen..

Nelly3 2009.09.04. 17:31:02

@Talorien: Nincs kedvem keresgélni..valahogy csak feltudjuk venni a kapcsolatot privátba :)

Talorien 2009.09.05. 02:32:49

Akkor mondjuk ha a talorien.inda.hu-n felfirkantod a falamra vagy üzibe az elérhetőséged valamilyen úton módon igérem én megtalállak :D Ha ez nem elég jelezd és egyezkedünk tovább :P Kompromisszum kész vagyok! :)

Nelly3 2009.09.05. 16:38:37

@Talorien: írtam neked egy üzit:) Majd lesd meg:)
süti beállítások módosítása