Az önimádó férfi maradjon a mazochista nők mákonya

2009. augusztus 25. 07:13 - csajokespasik

Az alábbi sztori nem az Amerikai pszicho recenziója, inkább egy hanyatló személyiség kórlapja, értékítéletileg torz figura lenyomata. Hol kezdődik a női büszkeség, és hol végződik? Most megtudhatjuk, mi „kell” a nőnek…

 

Sziasztok! Íme az én történetem: Nem olyan rég találkoztam egy fiúval (25 éves), férfinek nem igazán mondanám, bár ő azt hiszi, az. Márkás, nagyon drága autója van, talán ez az, ami az egoizmusát, meg a nagyképűségét növelte. Sokáig gondolkoztam, megírjam-e neki, mit is gondolok róla, de rájöttem, hogy felesleges. Úgy gondolom, nagyon sok nő dől be a gyönyörű autónak, sok pénznek. Én ekkor jöttem rá igazán, hogy engem ez mind nem érdekel.

A történtet úgy kezdődött, hogy a város külső kerületében találkoztunk, nem igazán értettem miért nem lehetett bent a központban, és azt a választ kaptam rá már személyesen, hogy: „Most gondolj bele, ha ebből az autóból te kiszállnál, hány ismerős rohanna oda hozzánk, hogy, jaj mi ez a gyönyörű autó?” Ekkora sznobizmust… Hozzáteszem, nem ő vette magának…de ezzel nem is lenne gond, ha kapja, csak akkor kicsit visszavehetne a nagyképűségből. Az a kérdés merült fel bennem, vajon hány nő feküdt már le vele azért, mert ilyen autója van? Biztos nem elenyésző a szám, és sajnos pont ezért gondolja magáról azt, amit… A szavak, amik elhagyták a száját, az alpári beszéd, hogy kivel, hogy és mit csinált (és mindezt az első találkozás alkalmával), és megmutatja a telefonját is, ha nem hiszem, mert az üzenetekben látni fogom, hogy mennyire imádják őt… És mi lenne, ha lefeküdnénk egymással, már az első találkozás után, mert akkor kiderülne, hogy lenne-e értelme még találkozni. Nem akarja, hogy „két hét randizgatás után is azt lássam a szemében, hogy ő meg akar dugni” (ezekkel a szavakkal fejezte ki magát). Az ő állítása szerint, volt, akinek már azt mondta egy sex után, hogy ebből nem lesz semmi, és a lány állítólag meg is értette, mert nem tudott teljesíteni… (MI VAN???)

Szánalmas, ő is, és azok a nők is, akik egyáltalán foglalkoztak vele.

Ennyi lenne!

További szép napot kívánok!

 

 
12 komment
Címkék: ego

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr981321219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indapass90210 2009.08.25. 08:54:59

Teljesen rendben van, hogy vannak nők, akik az autóra meg a pénzre buknak. Így legalább akármilyen ótvarnak születik valaki, amin ugye változtatni nem nagyon lehet, legalább lesz esélye, hogy az életben így vagy úgy, de tudjon blokkolni néhány dekoratív ribancot is.

Egyébként meg mi ez a kiba álszenteskedés? Miért rosszabb az, akinek sok pénze van, mint az, aki aranyos pofikával és/vagy nagy farokkal, esetleg jó agykapacitással jön a világra?

Az örök szingli 2009.08.25. 11:28:26

Ez a világ már csak ilyen vannak és lesznek is olyan nők akik a külsőségek és a csillogás miatt odaadják magukat. De ezzel semmi gond. Ha valakit le lehet így varrni meg kell tenni.
Nem rosszabb az akinek van pénze csak ezt ne fitogtassa. Az ilyenek szoktak beleszaladni olyan esetekbe, hogy találkozik egy másik palival aki egyszerűbben jelenik meg de viszont megvehetné kilóra.

indapass90210 2009.08.25. 13:08:09

@Az örök szingli: Én is pont így gondolom. Ezért is kell ismerkedni menni egyszerűen, nem feldíszítve, mint a karácsonyfa, legalább az erre fogékony ellenkező neműek nem akarják majd rabolni az időnket. Úgyis mindig lesz egy nagyobb hal, aki majd be akarja kapni a jelöltünket, és jobb, ha ez nem azon fog múlni, hogy fészlift előtti, vagy utáni a kocsija )))

2009.08.25. 16:27:20

Ez tényleg szánalmas. Márha igaz... .

kpeti_ 2009.08.26. 13:26:27

Hát, szánalmas, ez tény, de az is szánalmas, hogy sokan vannak olyan csajok, akik erre hajtanak. De ezek nem számíthatnak sok jóra, úgyis jön egy még pénzesebb pasi, akihez a csaj lelép, vagy jön egy dögösebb csaj, és akkor a pasi lép le.

Egyébként általában az így viselkedők nagy része "belecsöppentem a sok pénzbe" kategória, aki saját maga küzdötte fel magát kemény munka árán, az általában szolidabban viselkedik. (Ezért van nekem 20 éves autóm:)) Csak aztán nehogy apuci megharagudjon az egyetlen fiacskájára, és visszavegye a verdát :)

P.

BolyhosNyuzsitappancs 2009.08.29. 23:08:37

Szia!

Teljesen egyet értek veled... Nemrég én is találkoztam egy ilyen "férfival". 41 éves a lelkem és mindenáron megakarta magyarázni, hogy összeillünk. (én 23 vagyok) Még csak nem is a korkülönbség volt a baj... de ha az ember nem vonzódik a másikhoz, akkor nincs mit tenni. Azt mondta nekem nem egész 24 óra lezajlása után, hogy szerelmes belém... kiakadtam, mert ilyen nincs. Mivel nem tudott magára rábeszélni, így jött a következő kör... neki milyen kocsija van. Nem mondom szép darab, vezetni sem volt utolsó, de rájöttem, hogy miért is nyomja a kezembe minden egyes alkalommal a kocsija kulcsát... ha ő nem, majd a kocsija levesz a lábamról... megelégeltem. Mivel ez sem jött össze a harmadik körben azt ecsetelte, hogy az exei mindent megkaptak tőle, és hogy ő mennyire jófej meg odaadó, meg nincs rá panasz, és hogy csak jól járhatok vele, és higgyem el hogy... elég volt. Nem is találkoztam vele soha többet...

EE|33 2009.08.30. 00:59:55

Kedves Blogíró!

Sztem a srác totál megalomániás! Lehet kívülről akármilyen "csillogó", "menő", ez az elkényeztetett csákó véleményem és tapasztalataim szerint egy lelkironcs belül, mert apuci "pénzzel szereti". Ne feledjük, amilyen az apa, olyan a gyereke, ez általában igaz is, és a gyerek ezzel a viselkedésével az apját is leminősítette egyben, (szememben legabbis). Ha így "eszi" a bezsongott csajokat, várható, hogy vmeiktől kap esetleg egy kis "ajándékot"... XD

Ezt a gyereket kellene rávenni, hogy 1x menjen el orvoshoz és vizsgáltassa ki magát... de ebben nem bíznék, mert ha erre kerülne sor, sztem menekülne, mint a kopasz farkas a forró víz elől. Max behúzná fülét-farkát és gyáva nyuszkót játszana, pláne mert égő lenne számára, ha egyszer valami miatt ő nem tudna teljesíteni. És ha baja lenne délen, sztem apucihoz sem menne, de ezeket csak ez tanítja meg gondolkodni, (ha pofára esnek 1-2x, de nagyon...)

Ami meg a pénzét illeti, majd ha apucival neadjisten történne valami,sztem jobban megnézné azután, mije is van.
Ne foglalkozz vele! Nem érdemled mg, hogy az ő hüle fejecskéje miatt magadat büntesd azzal, hogy felhúzod magad!

Jó egészséget kivi.

szmercs 2009.08.30. 11:58:36

A gyereknél valami nagyon nincs rendben.Állatorvos látta már?Ha már abból indul ki hogy milyen jó verdája van meg menyien szeretik az SMS-ből kifolyólag akkor miért van egyedül????Ezen el lehet gondolkodni!!!!!!!!!!!!!

810725 (törölt) 2009.08.30. 15:20:44

Hmmm olvasva az első pár sort gondoltam úgy, h én is beküldök egy storyt (bár az egyém 3 évvel ezelőtt történt).
Ha azt vesszük valamivel kompenzálni kell azt ha csúnya az ember.
Csajok esetében v kidobni a melleket v annak hiányában öv méretű szoknyácskákba flangálni. Bár egy kis harci dísz (smink) is sokat segíthet a dolgokon, v ha már annyira vészes a helyzet ott a plasztika. :)
Pasik esetében meg... mókásan néznének ki miniszoknyába v mellet kidobva... és a feketére kiúzott smink se előnyös. Marad az autó (a legjobb ha a kulcsot is szem előtt tartja a randi folyamán), a drága ingbe, drága göncökbe való megjelenés.
Maradjunk annyiban, h mindkét nemnek megvannak az apró praktikái.

„Most gondolj bele, ha ebből az autóból te kiszállnál, hány ismerős rohanna oda hozzánk, hogy, jaj mi ez a gyönyörű autó?”
Ezt meg lereagálhattad volna egy szimpla:
Ha már miattad nem rohannak ide, legalább az autó miatt tegyék meg...-el. Persze széles vigyorral az arcodon.

TüNdi 2009.09.01. 23:57:08

Ez tényleg gáz sztori de én fennakadtam egy apróságon(nem feltétlenül a sztorihoz kapcsolódik)..."Márkás,nagyon drága autója van"...van márkanév nélküli autó is???De amúgy asszem értem...valami jobb márka lehet...merci,subaru,bmw...nem trabi...Csak ez olyan hülyén hangzik...bocsi de ezt az észrevételemet le kellett hogy irjam!:)

Vanessa 2009.09.02. 20:11:18

@Dövan: Semmi baj a ha pénze van és helyes és nagy a farka csak ne legyen egy öntelt majom. Ebben a történetben azt hiszem nem azzal volt gond, hogy ilyen kocsija van. Hanem azt hitte a srác, hogy ő a "Jani" mert xy márkájú kocsit vezet.

szvetozar 2009.09.16. 11:15:29

Csak egy gyenge megjegyzés... a hölgyek nem minden esteben gondolnak bele a nagy autó és a márkás mobilok láttán, hogy mindez akár lehet 0%-os hitelre elhozott cucc is, amit már hónapok óta kerestet a lízingcég. Az is elmondhat az emberről valamit, hogy albérletben vagy apukánál lakik és fontosabb a nagy kocsi, mint pl: a saját lakás.
Akkor mi is lehet a lácccat mögöt?:)))
süti beállítások módosítása