Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Legyen csak szex köztünk

2009. szeptember 06. 07:36 - csajokespasik

Hol vannak a határok szemérmesség és rámenősség között? Hogy meddig illik várni, általában személy-és helyzetfüggő, de legyen bármilyen szövevényes is egy szitu, bajban mutatkozik meg az igaz barát.

 

Bekerültem egy baráti társaságba, ahol megismerkedtem egy aranyos, jó humorú sráccal. Nagyon megkedveltük egymást, de mint pasi, nem igazán tetszett. Egy buli alkalmával mégis úgy alakult, hogy összejöttünk, persze erre az alkoholszintünk is rájátszott. Találkozgattunk, kb. 1 héten egyszer, aztán 3 hét múlva elém állt, és azt mondta, hogy ez így nem fog menni, nincs túl az előző kapcsolatán, és inkább maradjunk barátok... Akkor valami történt velem. Valamiért ez nagyon fájt. Jó képet vágtam, próbáltam megérteni, elbeszélgettünk az előző barátnőjéről, és még tanácsokkal is elláttam. Tartottam magam, amíg el nem indultunk a barátnőmmel haza. Meg se tudtam szólalni, csak néztem magam elé, és éreztem, hogy valamiért, valami fáj. Teljesen magam alatt voltam, nem tudtam másra gondolni, csak rá.

Aztán 2 nap múlva ismét találkoztunk a szórakozóhelyen, és valahogy újra nálam kötött ki. Akkor megbeszéltük, hogy egyenlőre maradjon így (mondhatni szex kapcsolat köztünk), aztán majd eldől, hogy mi lesz belőle. Nem tudtam mit tenni, az érzelmeim és a bizakodásom, hátha megszeret, arra sarkalltak, hogy ebbe a dologba, ha így is, de belemenjek... De ez sem tartott sokáig. Csak 1 hétig. De akkor egy hét alatt háromszor is találkoztunk. Aztán megszakadt a dolog, nem hívott. A barátnőm ellenem fordult, amiért belementem ebbe a helyzetbe így, pedig tudta, hogy az érzelmeim vezérelnek. Mert igen, szerelmes lettem. És sajnos ehhez pont az elutasítás kellett, ami rádöbbentett, mit jelent nekem az illető. És arra is rájöttem, hogy az a "barátnő", aki a bajban elfordul tőlem, nem is barátnő. 2 embert veszítettem el, akik fontosak voltak nekem. És egy még most is fáj: a szerelem! Nem kérdeztem rá, hogy miért, vagy miért nem, hisz egyértelmű: nem szeret! Lehet, hogy túl könnyen adtam magam??

 
373 komment
Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr881347821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csajokespasik · https://csajokespasik.blog.hu 2009.09.06. 08:59:17

Hiába van vasárnap - jöjjenek azok a kommentek !!

810725 (törölt) 2009.09.06. 09:51:49

Hmmm...
"Nem igazán tetszett", találkoztatok 3 héten keresztül hetente 1x (azaz 3x taliztatok, míg "jártatok"), és miután "szakított" rájöttél, h fáj, és h csak rá tudsz gondolni? Áááá... Fájt, h az a pasi, aki neked "Nem igazán tetszett" nemet mondott.

"Szex kapcsolat"...hmmm... Ez azt jelenti, h van 2 ember, akik nemileg kielégítik egymás szükségleteit érzelmek nélkül. Részedről volt érzelem, részéről nem. Naívan elhitted, h majd belédszeret. Szex-szex-szex-szex... inkább próbálkozhattál volna azzal, h találkozgattok (szex nélkül) szimplán haverilag. Akkor lehet előbb-utóbb elérted volna a célod.

Félre ne érts, nem lehurrogni akarlak, csak máskor inkább a fejed domináljon és ne a hormonjaid, és akkor lehet eléred azt amit akarsz. Hülyeség azt hinni, h a szex bármire is megoldás. Nem alakít ki, nem tart meg, és nem hoz helyre kapcsolatokat.

Ne is törődj a pasival, legyél a barátaiddal, szórakozz (ezalatt nem csak a discokat értem), érezd jól magad, és elhiheted 1-2 hét és már nem is fogsz rá gondolni. Sőt...

gouranga30 2009.09.06. 12:09:29

igen,a válasz a kérdésedben... túl könnyen adtad magad!! s a pasik az ilyeneket nem szeretik sokáig megtartani. Vadászó ösztön akkor izgalmas,ha a "vadat" sokáig tart elejteni,küzdeni kell érte... a könnyű prédának nincs varázsa,hamar elveszti titokzatosságát,s egyhangúvá lesz!
a pasik olyankor nem fent gondolkodnak,hanem lenn... ilyenkor kell a nőnek a vágyait leküzdeni,s az agyat használni! meg kell fékezni a hormonokat
Szép napot!

Picikaca 2009.09.06. 12:11:09

@810725: nem teljesen értek egyet a hozzászólásoddal. Persze, az életben mindig akadnak kivételek, lehet az én történetem is az. A mostani párommal 2 éve élek együtt, és a mi kapcsolatunk is szimplán szexből indult. Mindkettőnk akkori kapcsolata a padlón volt, hónapokig kerülgettük egymást, majd szexkapcsolatot kezdtünk mert vonzódtunk egymáshoz. (nekem közben már bőven voltak érzéseim, neki nem). Aztán telt az idő, és egyik nap kaptam egy sms-t, hogy belém szeretett.. azóta együtt vagyunk, elváltunk mindketten az előző kapcsolatunktól.. és csak szexszel kezdődött..
Néha igenis érvényes, hogy harcolok érte, akár hormonális indíttatásból,- de a posztírónak érzelmei is voltak- is, mert sosem lehet tudni hogy mi alakul ki belőle...

mrs.Coad 2009.09.06. 14:21:01

Csak annyit mondhatok,velem is majdnam ugyanígy történt meg.Volt barátnő története,tanácsadás és sex.Mi a mai napig együtt vagyunk,szeretem és viszont szeret.Kitartás!Nem vagy olyan könnyűvérű,mint ahogy gondolod,csak beleszerettél egy olyanba,aki nem érdemelt meg.Élni tudni kell!!

810725 (törölt) 2009.09.06. 14:24:00

Mindig van kivétel, de általába a pasik nem amellett állnak meg, aki hipp-hopp odadobják magukat.

tetchy 2009.09.06. 16:53:48

szerintem az is űrgáz, hogy egy 3 hetes, alig-alig kapcsolatban (ami amúgy is egy részegségből született) lefeküdtél a gyerekkel. Bár lehet, hogy túl konzervatív vagyok.

Flo86 2009.09.06. 18:48:46

Hát én nem csodálkoznék, hogy dobtak, amikor piálás után szex, aztán ugyan az minden héten. Gyakorlatilag pár felesért megkapott. Mit vársz mikor már a legelején nem maradt semmi izgalmas neki benned? A szexkapcsolattal meg, hát teljesen kiszolgáltad. Mit akarjon még ezután tőled?
Lehet, hogy én is túl konzervatív vagyok.
Ugyanakkor teszemazt a pasik többsége nem nagyon erőlködik, ha már az első alkalommal nem dobjuk magunkat hátra. Mert akkor már minek, túl sok idő, pénz, macerás meg minden, ez mostanában az általános divat, meg persze már eleve a nőnek kell elkezdeni udvarolni.
Az, hogy még tanácsot is osztogattál a barátnőjével kapcsolatban szerintem elég nagy butaság, és ez a maradjunk barátok :D, őszintén szólva az esetek többségében röhejes elgondolás, főleg ha érzel valamit az illető iránt, egyszerű önámítás.
Összefoglalva: A barátnőd tényleg nem barátnő. Igen, nagyon könnyen adtad magad, és igen, nem szeret a pasi, hisz a szextől nem lesz valaki szerelmes.

Devil2 2009.09.06. 21:27:55

Na igen, egyesek itt most nagyon okosak, és osztják az észt (akinek nem inge, nem veszi magára)...
Gyakran van úgy, hogy nem vagyunk tisztában a saját érzéseinkkel. Ha mindenkinek meglenne az a képessége, hogy teljesen tisztán lássa a saját érzelmi világát, akkor csalódni sem csalódnánk soha.
A szövegből nem derül ki hogy mennyi idős vagy, azt gyanítom olyan 20 körül lehetsz, esetleg még fiatalabb. Vagyis kevés a tapasztalatod még az élet ügyes-bajos dolgaival, ezért ezt fogd fel úgy mint egy jó leckét, ami ahhoz kellett hogy megtanulj olyan dolgokat, amiket eddig legfeljebb láttál, hallottál vagy olvastál. Vond le a megfelelő konzekvenciákat, lépj tovább, és a jövőben kerüld el azokat a dolgokat, amikről úgy érzed hiba volt megtenni. Tudod, az ember hibázik, viszont csak a buta ember követi el ugyanazt többször.
Magam tapasztalatából (is) tudom hogy lehetséges az, hogy akit első látásra nem tartunk megnyerőnek, később mégis képesek vagyunk beleszeretni, de csak egy idő után esetleg amikor már jobban ismerjük és/vagy megszoktuk azt, ami nem tetszett rajta eleinte.
A végére még jótanácsként mondom, hogy becsüld meg magad, ne alázkodj meg, se magad előtt, se a másik előtt, annak reményében hogy elérd a célod, itt arra gondolok például, hogy ne menj bele egy ilyen "csak szex" játszmába, amikor úgy érzed hogy ennél többet szeretnél.

Szaffi6 2009.09.06. 23:35:20

Hali!

Ha egy piás estéden fekszel le egy pasival, nem várhatod, hogy komolyan vegyen. Ha csak szexre vágysz, tedd meg, de ha bármi esélyét látod egy hosszabb kapcsolatnak, gondolkodj előre. Aki engedi magát kihasználni, azt a pasik ki is használják.
Egyébként nem lehet, hogy neked is csak azért kell ennyire ez a pasi, mert nem kaphatod meg? Elég tipikus eset lenne, én gyakran vagyok így, de max 2 hét, és kihevered. ;)
Amúgy a "légy megszerezhetetlen" technika sem mindig válik be, és volt már kapcsolatom, ami egyéjszakásként indult. Én azt mondom, hogy ha 2 ember összeillik, arra úgyis gyorsan rájönnek, és csak kisebb jelentősége van annak, hogy ki hogyan irányítja cselekedeteit. :)

Sok sikert a továbbiakhoz! :)

BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.07. 07:17:40

@Devil2: Egyet értek veled, maximálisan.
Látom, nagyon megoszlanak a vélemények. Nem értek egyet azokkal a véleményezőkkel, akik azt mondják, hogy azért nem akart téged a pasi, mert hamar "odadobtad" magad. Ez nem igaz, a dolog kicsit összetettebb. Ha 2 ember jól érzi magát együtt, és kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a későbbiekben teljesen mindegy, hogy mikor feküdtél le vele először.
A férfiak mindig találnak mentséget. 2 lehetőség van, ha egy csajt már a "kapcsolat" elején dobni akarnak. Az egyik az volna, hogy túl hamar adtad oda magad, a másik pedig az, hogy minek udvaroljak sokáig. A lényeg, hogy nem magadban kell keresni a hibát... nem kellettél neki, esetleg nem az ő világa vagy, vagy még szereti a bnőjét... ezer oka lehet, de semmi esetre sem a szex miatt dobott...
"Áááá... Fájt, h az a pasi, aki neked "Nem igazán tetszett" nemet mondott. " Ezt nem teljesen értem. A jelenlegi kapcsolatom is úgy indult, hogy a srác nem tetszett külsőleg... de megszerettem, sőt tovább megyek, beleszerettem. Nem minden embernek az a fontos, hogy a barátja/barátnője a címlapról másszon le... természetesen fontos, hogy igényes legyen, meglehessen vele jelenni, és adjon magára, de ha egyszer valakit nem egy Paris Hilton/Brad Pitt pofival áldott meg a természet, akkor nincs mit tenni. De attól még lehet szeretni, nagyon is...
Egy biztos. Jó tanuló pénz volt, és szerintem ne bánd, hogy belementél a "csak szex" kapcsolatba. Szerettél volna vele lenni... és máshogy nem ment. Soha ne sajnáld később azt, amit tettél. Csak goddolj vissza azokra a percekre, mikor ott volt, és te boldog voltál vele. Ha csak ennyi boldogság jutott, akkor is örülj neki. Ha nem mész bele ebbe a "kapcsolatba" akkor sem fájna kevésbé, hogy nem téged választott.
Soha ne sajnáld, hogy vége, mosolyogj és örülj, hogy a részese lehettél...

domdodom69 (törölt) 2009.09.07. 08:24:57

Nem vagyok már fiatal csirke, ennek megfelelően barátaim, ismerőseim sem azok. De olyat még nem nagyon láttam, hogy egy nőnek ment volna szerelem nélkül a szex, ill. hogy a szex után ne szeretett volna bele a partnetrébe. Biztosan előfordul ilyen is, de nem jellemző, úgyhogy jobb, ha ilyesmivel (kizárólag szexen alapuló kapcsolat) egy nőnemű nem áltatja magát.
Másrészt az, hogy hányadik találkozás után van szex, igazából a kapcsolat hosszára és tartalmára nincs kihatásal. Ha működik a kémia, akkor lesz még szex. Ha közben fellobban a láng, akkor lesz kapcsolat is, ha pedig jól illik a "puzzle", akkor jön az ásó-kapa-nagyharang.

810725 (törölt) 2009.09.07. 09:00:10

@vagyok, aki vagyok...:
Igazad van a nőknél azért ez kicsit bonyolultabb, mint a férfiaknál. Én se hiszek az érzelem nélküli szexben (nők részéről).

Ebbe a történetbe nem azzal volt a gond, h odaadta magát a lány x idő után. Nem is azzal, h "beleszeretett". Szerintem itt azzal volt a gond, h azt hitte, remélte, h a fiú hátha beleszeret azáltal, h szexkapcsolatba bonyolódnak. Már szex előtt megmondta neki, h nincs túl az exén. Lehet, h szexből egyszer komoly kapcsolat lesz, de nem akkor ha az egyik fél még az exen kattog.
Lehet rosszul döntött, lehet jól, majd máskor másképp fog gondolkodni. Megbánni nem kell, hiszen ezek a döntések tesznek minket azzá akik most vagyunk.
Mindenki másképp látja ezt a történetet, mindenki másképp kommentálja. Mindenki magából indul ki, azt h ő mit tapasztalt és h Ő mit tett volna a lány helyzetében. Mind itt, mind a való életben megkapja a hideget-meleget, és ez kell is, mert ezalapján is fejlődik a személyisége.
A bnő nem volt bnő, és nem is kell bánni, h már nincs, mivel ennél sokkal durvább dolgok vannak amiket kibír egy barátság. Csak akkor mindkét részről úgy kell hozzáállni, h meg akarják tartani azt a barátságot. Minden kapcsolat két emberen múlik nem egyen (én ezt tanultam meg az évek során).

vagány csaj 2009.09.07. 16:14:14

Sziasztok! Mindenkinek nagyon köszönöm a kommenteket, én vagyok a posztíró... És 23 éves. A pasi 29. Tehát egyikünk sem olyan fiatal már... Nem is a korral van probléma, hanem azzal, hogy más problémáját az ember képes érzelmek nélkül, tisztán látni, de a sajátját sajnos sosem. Ezért fordultam hozzátok! :)

vagány csaj 2009.09.07. 16:23:23

És akit érdekel a történet, annak üzenem, hogy a pasi 1 hónap kihagyással újra "visszatalált" hozzám, illetve múlt héten volt nálam kétszer... De annyira örültem, hogy vele lehettem, hogy meg se kérdeztem, hogy a jövőben mire is számíthatok... De ezt megteszem, ha legközelebb feljön hozzám. És igen, lehet hogy buta vagyok, mert kétszer is elkövetem ugyanazt a hibát... Nem tudom... Bizonytalan vagyok, és fogalmam sincs, hogy mikor teszek jól, ha elküldöm, vagy ha így folytatom... Erről is megoszlanak a vélemények, és én is láttam már ilyet is, olyat is! És igen, az, hogy visszautasított, nekem az hozta meg az igazi érzelmeket, előtte is ragaszkodtam, de az igazi érzelmeket a visszautasítás váltotta ki. És amikor a dolog elkezdődött, még nem tudtam hogy ez lesz belőle... Most meg azt nem tudom mi lesz a folytatás, ha lesz egyátalán...

Devil2 2009.09.07. 22:12:27

@vagány csaj: lehet hogy ő is szeret, lehet hogy nem, lehet hogy tanultál a történtekből, lehet hogy nem, lehet hogy jól cselekszel majd ha folytatod, lehet hogy nem. De ez biztos! :D
Viccet félretéve, ha tényleg ennyire bizonytalan vagy, nem tudsz döntéseket meghozni, akkor a pasinak csak játékszernek fogsz kelleni, nem fog komolyan venni, amit az is bizonyít, hogy 1 hónap csend után azért csak elkapott megint egy-két numerára. Ezt pedig addig fogja csinálni ameddig megteheti, illetve rád nem un. Mert te hagyod hogy ezt tegye veled. Ha ez jó neked akkor nincs szükséged tanácsokra, ha nem jó, akkor szedd össze magad és vedd a kezedbe a sorsodat, ne másoktól tedd függővé az életedet. Mellesleg a pasi jelleméről is elég sokat elmond, hogy egy olyan lányt használ ki, akiről tudja hogy képes összevarni, tehát aki úgymond "síma ügy", azért hogy homályban maradjon az ő valódi szándéka. Szóval, saját érdekedben, figyelj oda.

mskati 2009.09.10. 06:22:53

@vagány csaj: Szerintem tégy úgy,ahogy Te jól érezd magad és később ne bánjad meg tetteidet. Próbálj kicsit titokzatos lenni. Ne legyen egyértelmű számára,hogy odavagy érte. Néha mondj nemet,mondván,(amikor menne hozzád)más programod van már. Lehet,hogy neki is az kell,hogy elutasítsd a közeledését,akkor jönne rá,hogy mit jelentesz neki.Ki tudja? De egy próbát megér.
Kitartás vagány csaj

vagány csaj 2009.09.10. 12:51:41

@mskati: Igen, lehet hogy ez kellene neki... Mindenesetre köszönöm a bíztatásodat! :)

Érdekes 2009.09.10. 19:37:36

@BolyhosNyuzsitappancs: "A férfiak mindig találnak mentséget. 2 lehetőség van, ha egy csajt már a "kapcsolat" elején dobni akarnak. Az egyik az volna, hogy túl hamar adtad oda magad, a másik pedig az, hogy minek udvaroljak sokáig."

JAAAAAAAJJJJ, gyerekek..nem kell ennyire komolyan belemenni.Én pl. tök más képp gondolkodom erről.Attól, h elsőre..esetleg másodikra.. oda adja a csajszi magát..úgymond :D Attól még nem fogom azért dobni, h mert csak mert izé mert rögtön lefeküdtünk..JAH, teszem azt hozzá..h nem qrok mindenkivel össze vissza, és csak olyannal aki tényleg tetszik..szóval, ha valaki tényeleg bejön és el tudok vele képzelni komoly kapcsolatot, akkor absolute irreleváns az, h mikor történt meg az első.Ami fontosabb az az, h mennyien jártak"benne" előttem....Ha nem dúrva és nagy a szám, akkor ez se lényeges, ha nagyon tetszeik...

A posztoló "kis"gádzsit meg nem értem...van még millió pasi..és nem árt olyannal elmenni, aki esetleg tetszik is neki..nem csak az alkohol bódító hatásra...Persze, mindenkinek más a vérmérséklete..A mostani csajokkal meg nem konkrétan az a baj, h hamar elmennek valakivel..mert 1 évbe 1x oké..de nem 1x csinálják :D semmi tartás...sajnos

csajok&pasik 2009.09.13. 10:34:25

Cicamica! Velem is megesett már többször, hogy már az elején "csak rá gondoltam" de hidd el: ez nem szerelem!
Az emberek nehezen dolgozzák fel, ha homok kerül a gépezetbe, ennyi. Sok helyes pasival fogsz még találkozni, de az értéket tedd magasabbra. A fiúk szívesen belemennek kalandokba, ők erről teljesen másképp gondolkodnak! Olvasgasd mint a bibliát: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszről jöttek, és meg fogsz lepődni, mennyire másként jár az agyuk!
Nem zárja ki, hogy ő is rádkattanjon már az elején, de ez nem az volt. Lépj tovább ezen. Keresd azt aki TÉGED akar!

csajok&pasik 2009.09.13. 10:42:13

Ja, és ha azt várod el, hogy becsüljenek mások, előbb tedd meg ezt légyszíves önmagaddal! Akinek csak szépen kell néznie, pár kedves szó és megvan, az feltételezi, hogy ha mellette lennél se történne másként. Szóval becsüld magad többre és SZELEKTÁLJ. Az a pasi aki rögtön 'arra' hajt, ott benne van a pakliban, hogy csak szórakozni akar. Azt kell mondani, ok, ha nem vagy túl az előzőn, menj és tisztázd le hogy merre és ha én kellek, tudod a számom.

csillag× 2009.10.22. 20:16:42

@vagány csaj: asszem akkor mostantól itt csoportosulunk :)
Szerintem Hédivel kapcsolatban nem arra kis filmre gondoltál, amikor a mozgássérült/tolókocsis (a baja csak pszichés ugy tudom) kis csaj felutazik a hegyekbe a nagybácsijához (vagy dunsztom nincs kicsodája..) és ott összebarátkozik egy helyi csajjal meg egy sráccal és az önsajnálatos kiscsajból...életvidám lányzóvá változik. És végül úgy tudom, h megtanul járni is.....
Lehet, h Te nem erre gondoltál és tévedek, de nekem a Hédi névről ez ugrott be, mert emlékszem, h nekünk ez meg volt könyvben is :)

2009.10.22. 23:44:08

@vagány csaj:
A tesom 20 éves. :)
Az a film, amit mondtál, h apuci meghal-de mégse az a Kis hercegnő. :)

csillag× 2009.10.25. 16:45:44

nahát!! Hahó....emberkék!!! Nagyon bepunnyadtunk :( Valami témát fel kéne zavarni!! :) Merre fötör Mindenki??

2009.10.26. 08:30:11

@csillag×:
Hát igen, kicsikét bepunnyadtunk. :) Igazándiból semmi jó téma nem jut eszembe, de gondolkodok, hátha beugrik egy. :) Nektek nincs valami?

csillag× 2009.10.26. 11:30:15

gyorsan írok vmit mielőtt megint eltűnünk a képernyőről :P és keresgélni kell :)

csillag× 2009.10.26. 12:52:44

@Zsu0805: de van valami. Pl : tali? :) vagy sokak feje fölött csapkodnak a hullámok? :(

2009.10.26. 15:58:53

@csillag×:
Ez tudod jol, h nem csak rajtam áll. :) De pont ma beszéltük @vagány csaj: -al, h ahányan vagyunk annyi helyen élünk. :)

csillag× 2009.10.26. 16:42:08

@Zsu0805: de abban mindenki egyetértett h Bp.. :) csak az időpont... :S

boss888 2009.10.26. 16:44:08

Én Zsuig leutazok, ha ott alhatok Ildivel!:D:D:D:D

2009.10.26. 17:01:00

@boss888:
Kéééésssz vagy. :)

@csillag×:
Gondolom valamelyik szombat v vasárnap. :) V nem? És mit akartok csinálni?

2009.10.26. 17:01:50

@Kaccwalc:
Mért amugy nem jössz? :) :P

boss888 2009.10.26. 17:07:06

Nekem mind1! Pia legyen:D

Kaccwalc (törölt) 2009.10.26. 17:07:22

@Zsu0805: Csinálok neked reggelit is :P :D (L)

csillag× 2009.10.26. 17:25:08

óóóó, micsoda öröm! ide találtak a "fiaink" is? :) :)
@Zsu0805: én inkább a péntek v szombatot preferálom. Lehet, h valaki csak reggel tud haza menni, és ebből a szempontból a vasárnap nem olyan előnyös. De többség dönt, én tuti nem fogok hisztizni ha vasránapot szavazzátok meg :)

boss888 2009.10.26. 17:25:31

@Kaccwalc: Jajjaj, vigyázz az ilyenekkel, mert hozzá szokik... Ne légy papucs! Majd szépen felkel @Zsu0805: 6kor és neki áll kaját csinálni! Aztán 10-11felé az ágyba hozza a reggelit. Utána egy kis alvás tovább, majd 2felé jöhet az ebéd.:D

2009.10.26. 17:26:24

Nah utánanézegettem. :) A csapat egyik fele nyugatinál száll le, a másik fele vagy a keletibe v a délibe. :) Legalábbis Inez és Nóry javítsatok ki ha tévednék, h a vonat oda megy. :)

Szóval és ha a délit meg a nyugatit összekötjük, akkor 2 lehetőség van. Vagy a Deák v a Moszkva tér. :) Bár még bajlodok kicsit a térképpel. :) Most kezdem is felhuzni magam rajta, szoval utánajárok... :) De elötte sztem kidühöngöm magam. :)

2009.10.26. 17:28:32

@csillag×:
Nah igen ez is jo kérdés, h akkor most meddig tarto buli? Mert mondjuk azért nekem még 11 kor is megy vonatom, de azért nemtudom felétek hogy jár este vonat v ilyesmi. Tehát v napközbeni buli v nemtudom. :)

2009.10.26. 17:34:58

Azt is jó lenne tudni, h ki jön egyáltalán? :)

boss888 2009.10.26. 17:37:01

Nekem a 7vége tuti nem jó! Gyerek hetes vagyok...

csillag× 2009.10.26. 17:37:26

@Zsu0805: nah? miért vagy olyan ideges? :( vagy én maradtam le vmi információról?
ja-ja nekem a délibe v a keletibe érkezik...viszont én nagyon örülnék, ha még valakié oda jönne :$ ... el fogok veszni :D
Amúgy meg B+ róla senki nem halott semmit? mert még ő is felajánlotta h felszed egykét embert.... :)

csillag× 2009.10.26. 17:40:38

@boss888: miért? most erről a hétvégéről beszélünk?...dehát mindenszentek :$ lehet h sokan otthon sincsenek...
@Zsu0805: kéne körmailt írni? :) mert msn az reménytelen...:( sztem

csillag× 2009.10.26. 17:46:11

vagy tudod mit @boss888: hozd el őket is!! :))))

Kaccwalc (törölt) 2009.10.26. 17:47:49

most hétvégre ne tegyük mert baromi sokan lesznek a Mindenszentek miatt..

csillag× 2009.10.26. 17:51:09

@Kaccwalc: támogatom...meg rokonokhoz megyünk :)...meg őkis jönnek...:P És sztem nem én vagyok ez egyedüli ilyen :):$

Kaccwalc (törölt) 2009.10.26. 17:53:04

a vonatokat egyszer kell megnézni a menetrend az fix. csak Zsuzsinak meg köv héten lesz a műtét szal akkor meg azért nem jó.

csillag× 2009.10.26. 18:12:41

Gyerekek! Legyen Karácsony!! :D szenteste? hm? hogy hangzik? hógolyó- party? forraltborral? :))

2009.10.26. 18:47:12

@boss888:

Ezt figyeld:
bazsiiii^^      _(sn) üzenete:
*fényes nappal csak nem baszhatunk be mint boss? :D

:) :) :) :) :)

csillag× 2009.10.26. 18:50:34

@Zsu0805: ááá ez olyan volt @Kaccwalc: mint a piros ász ...mindent visz :))

2009.10.26. 19:08:50

@csillag×:
Igaz-igaz. :) Kevésszer mond jót, de akkor nagyot üt. :P

boss888 2009.10.27. 07:46:56

@Zsu0805: Hálaégnek, hogy mostanában korán sötétedik, így ez rám nem igaz!:P

boss888 2009.10.27. 08:51:29

Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - megittunk fejenként húsz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye húsz sör után:
- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,
- nem gondolkoztunk logikusan,
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak...

vagány csaj 2009.10.27. 09:29:36

@boss888: Hááát ez naggyon jóó! XD XD XD

Héé, az a szenteste nagyon jó ötlet! Csak van egy bibi: akkor az egész napot át kéne utaznunk, hogy estére vagy délutánra odaérjünk. Az meg mégse járja karácsonykor. De másnap akár... :) De a közeljövőben kéne tényleg, csak ne a mostani 7végén, mert nálunk Sárváron Simon Júdás vásár lesz, és előeste meg nagy buli, és forraltbor. Sok-sok forraltbor. Másnap felmosórongy leszek, de nem baj, majd a vásárba kijózanodok! :)

vagány csaj 2009.10.27. 09:30:31

@Zsu0805: Dehogynem Bazsi! Beb**hatunk fényes nappal is, főleg Pesten, mivel ott senki nem ismer minket! :P

vagány csaj 2009.10.27. 09:32:07

@csillag×: De asszem ez az Nóry. De mi a címe?

@Zsu0805: A kis hercegnő? Biztos az az! Köszi Zsu! :)

csillag× 2009.10.27. 10:15:51

@vagány csaj: én úgy tudom, h Hédi...persze nem maygarosan írva.. :P csak nem mertem megkockáztatni az idegennyelvet

vagány csaj 2009.10.27. 11:35:00

@csillag×: Ahhaa, kösz az infót csajok! :) Majd rákeresek neten, bár béla vagyok ahhoz is, azért tartom az öcsémet! :)

csillag× 2009.10.27. 12:27:32

@Zsu0805: de ugye Kacc nem marad otthon? csak a tnapi beszélgetésre/reakcióira visszagondolva.. :$

vagány csaj 2009.10.27. 13:26:51

@csillag×: Kacc nem maradhat otthon, az kizárt! :)

csillag× 2009.10.28. 09:51:58

jaj emberkék...eltűntünk :(

Nikica21 2009.10.28. 22:19:43

Hát Devil2 szerintem teljesen korrektn látod a dolgokat!:)
És visztek karácsonykor ajándékn sört a pasiknak?:D

2009.10.28. 22:46:41

@csillag×:
Én most nemrég értem haza pestről. :)

Nikica21 2009.10.28. 23:07:50

@Zsu0805: Akkor azért vagy ennyire fitt az itteni beszélgetéseken!

csillag× 2009.10.28. 23:56:23

@Zsu0805: Nah csajszi jól megmozgattad ma a népet :D Tisztára mint a búlvársajtó :D De figyi télleg Glg-vel volt tali? De ugye nem csináltál vele semmit? ma még nem is láttam msn-en. (asszem) :P És már egyre ritkábban kommentel :(

2009.10.29. 08:45:36

@Nikica21:
Jaja, este 6 után megittam egy kávét és pörögtem mint a bugócsiga. :)

@csillag×:
Ne is mond, tegnap mindenki úgy lehurrogott. :( Nah jó, kb mennyire hat meg? Haha, engem? :) :) :D :D
Jaja, taliztunk glg-vel. :) Volt 1-2x h várt és inkább ette a kis epres sütijét, míg én meg feküdtem az aszalon a nevetéstől, mert nem tudtam elmesélni a storyt nevetés nélkül. :) Kicsit túlestem addigra a holtponton. :)
Amúgy azért nincsen mostanság, mert múlt héten és e héten is oktatáson van fent pesten, és ilyenkor nem ér haza túl hamar. :)

csillag× 2009.10.29. 08:49:48

@Zsu0805: :D:D:D dejóó lehetett :P Elképzeltem, amint fojtogat a nevetés ő meg komoly arccal türelmesen majszolgat :D

2009.10.29. 09:31:08

@csillag×:
Majszolgat? Inkább küzdött azzal a rohadt sütivel. :) Vicces volt ahogy próbálta leválasztani a következő falatot. :) De sikerült Neki. Az már más kérdés, h a végére feladta. :)

Kaccwalc (törölt) 2009.10.29. 19:32:45

ELEM NEVE: Nő

VEGYJELE: Fm

FELTALÁLTA: Ádám

ATOMTÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-120 kg közt.

FELLELHETŐSÉG: Nagy mennyiségben található városi környezetben.

Fizikai tulajdonságai:

- Az elem ritkán fellelhető szűziesen tiszta állapotában.

- A felülete általában színes mázzal van bevonva.

- Erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorlunk.

- Azonnal forr és ok nélkül fagy.

- Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad.

- Rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk.

Vegyi tulajdonságai:

- Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel.

- Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni.

- Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül.

- Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával.

- Az ember által ismert leghatékonyabb anyag, ami a pénz mennyiségének csökkentésére szolgál.

Leggyakoribb felhasználásai:

- Leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban.

- Kitűnően alkalmazható relaxációs célokra.

- Nagyon hatékony tisztítóeszköz.

Végzett kísérletek:

- Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk.

- Szinét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül.

Veszélyek:

- Nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele.

- Illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket. Egyébként katasztrofális következményekkel kell számolnunk. :)))

csillag× 2009.10.29. 19:37:42

@Kaccwalc: köszönjük Emese!! Mostmár mehetsz dolgozni! :D:D:D:D:D:D:D Egyébként kifeküdtem tőle :D kösz Kacat :)))))))))

boss888 2009.10.29. 20:05:09

Jó volt Kacc!:)

Házasság előtt:

Férfi: Ahhh... végre. Már alig várom
Nő: Azt akarod, hogy elmenjek?
Férfi: Ne, ne is gondolj ilyenre!
Nő: Szeretsz?
Férfi: Persze. Eddig is, ezután is!
Nő: Megcsaltál valaha?
Férfi: Soha. Mért kérded egyáltalán?
Nő: Megcsókolsz?
Férfi: Minden alkalommal amikor tehetem!
Nő: Verni fogsz?
Férfi: Nem, megőrültél?
Nő: Megbízhatok benned?
Férfi: Igen!
Nő: Drágám!

Házasság után, olvasd alulról felfelé... :)))

csillag× 2009.10.29. 20:42:27

@boss888: sikítok :))))))))))))))))) :D

Nikica21 2009.10.29. 21:01:11

@boss888: Igen....csak akkor vangáz,ha ez tényleg így ttöténik a házasságban!:D

Nikica21 2009.10.29. 21:02:39

@Kaccwalc: Ezt taníani kéne....lehet így többet tudnának rólunk a pasik!:D

Kaccwalc (törölt) 2009.10.30. 07:38:38

Zuhanyzás
Így zuhanyoznak a nők

1. Levetkőzik és berakja a ruhadarabokat két különböző szennyestárolóba, egy tároló a fehér színűeknek és egy másik a színeseknek.
2. Magára ölti a fürdőkabátot és elmegy a fürdőszobába. Útközben találkozik a barátjával/férjével és akkor szorosabbra húzza a fürdőkabát övét és apró lépésekkel szalad a fürdőszoba felé.
3. Oda áll a tükör elé és alaposan szemléletre veszi magát. Elereszti a hasizmokat úgy hogy a hasa picit lesüljed, majd elgondolkozik azon, hogy milyen kövér lett az utóbbi időben.
4. Beáll a zuhanyzó alá. Előveszi a tároló szatyorból a mosdókesztyűket az arcra valót, a karra valót, a lábra valót és a hátra valót a hozzátartozó hátmosókefével valamint a bőrreszelőt a kemény bőr eltávolítására a talpa és a sarka alatt.
5. Mossa a haját egy speciális schampo-val amely avocado-t, mézet és 83 különböző vitamint tartalmaz.
6. Még egyszer megmossa a haját ugyan avval a schampo-val.
7. Bebalzsamozza a haját egy balzsammal amelyben citrom és méz van, majd hagyja ezt hatni 15 percig.
8. Mossa az arcát 10 percig egy borzalmasan drága szappannal amely körtét tartalmaz. Ez után az arca színe a homár színére hasonlít.
9. Megmossa a testét szintén egy borzalmasan drága szappannal amely diót és áfonyát tartalmaz.
10. Hajából kiöblíti a balzsamot - ez 10 percig tart. Ő ugye biztos akar abba lenni, hogy minden balzsam eltűnt a hajából, mivel máskülönben a frizura nehéz és lapos lenne.
11. Megborotválja magát a honaljba és a lábszáron, de elhatározza hogy a bikini vonalon epilátort használ.
12. Sikít amikor barátja/férje elzárja viccből a melegvizet.
13. Elzárja a zuhanyzót.
14. Lerázza magáról a vizet a zuhanyzóba.
15. Kilép a kabinból egy akkora törölközővel mint Afrika és alaposan szárazra törli egész testét.
16. Becsavarja haját egy különleges vízfelszívó törölközőbe.
17. Átvizsgálja testét szőrszál, pattanás és bőrleválás után és ezeket vagy körömmel vagy csipesszel letámadja.
18. Elmegy a hálószobába abban a köntösben amit már említettünk.
19. Útközben találkozik barátjával/férjével és jobban magára húzza a fürdőkabátot és apró lépesekben szalad a hálószobába. Most már csupán a felöltözködés van hátra ami 2 óra.

A férfiak meg így zuhanyoznak

1. Az ágyon ülve levetkőzik, és szétszórja ruháit a padlón.
2. Meztelenül megy a fürdőszobába. Útközben találkozik barátnőjével/feleségével, megmutatja a fütyiét és üvölt mint egy gorilla.
3. A tükör elé áll és behúzza a hasát. Megcsodálja fütyije nagyságát majd megvakargatja zacskóját és utána szagolgatja az ujjai hegyét.
4. Be áll a zuhanyzó alá.
5. Nem keresgél semmiféle mozsdókesztyű után mivel ő sohasem használ olyant.
6. Meg mossa az arcát egy méregzöld szappannal.
7. Púzik egyet és majd hogy összeesik a röhögéstől, mivel nagyon jól visszhangzik a fürdőszobába.
8. Megnyugszik egy picit de megint röhögőgörcsöt kap amikor a szag eléri az orrát.
9. Megmossa nemes részeit valamint akörüli részeket.
10. Megmossa a seggét a szappannal és egypár szőrszálat rajta hagy.
11. Megmossa a haját valami schampo-val de balzsamot nem használ.
12. A kezével formál egy vicces frizurát.
13. Megcsodálja új frizuráját a tükörbe.
14. Hugyozik a tusoló lefolyójába.
15. Leöblíti a szappant és a schampo-t és azonnal kilép a zuhanyzóból, de nem veszi észre hogy elfelejtette a drapériát behúzni és most az egész fürdőszoba csurom vizes a WC papírral együtt.
16. Gyorsan és könnyedén megtörölközik.
17. Megint a tükörbe néz és megfeszíti izmait és megbámulja fütyije nagyságát.
18. Elfelejti lekapcsolni a villanyt.
19. Vissza megy a hálószobába egy ici-pici törölközőbe öltve. Útközben találkozik barátnőjével/feleségével és azonnal letépi magáról a törölközőt és büszkén mutogatja fütyiét valamint üvölt mint egy gorilla.
20. A vizes törölközőt az ágyra dobja és azon hagyja, 2 perc múlva már fel is van öltözködve.

Nikica21 2009.10.30. 20:34:01

@Kaccwalc:
Miután a barátnő/felesége sikeresen felöltözött visszamegy megszárítani a haját a fürdőszobába
Mikor odaér majdnem hanyatt esik a brátja/férje otthagyott árvize miatt
Aztán elkezdi kicsit összetakarítani a fürdőt...ez úgy 1órájába tellik
Ezután visszamegy a hálószobába ahol a barátja/férje már édesen alszik
Bebújk mellé az ágyba úgy hogy nehogy felébredjen(mert 23:00kor nagyon álmos)
DE barátja/férje felébred és egyből rámászik...
...
...
Hamar hajnalodik és kezdődik újra a ceremónia!:D

2009.10.30. 20:53:48

@Nikica21:
Nah igen. :) :) Tipikus. :)

2009.10.30. 20:54:58

NŐI LOGIKA

Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a
jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy
lyukassza ki nekem a jegyet. De hogy szólítsam meg, "te" vagy "ön"? Az
utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik.
Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz
utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki.
A falunkban két férfi van, aki jól néz ki - az én férjem és a szeretőm.
A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy.
A férjemnek két szeretője van - Kati és Andrea. Kati szabin van éppen.

Én: "Andrea, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?"

Andrea: "Ismerjük egymást???"

csillag× 2009.10.30. 21:21:15

@Zsu0805: vajon férfi aggyal vajon, h nézne ki ez a szitu? :D

Nikica21 2009.10.30. 22:12:08

@Zsu0805:
Ez nagyon tetszett zsu...csak egy a a baj, hogy már a szeretőjéhez megy a nő!:D

Nikica21 2009.10.30. 22:14:45

@csillag×:
Férfi agynál nincs ilyen átgondolás...mert csak annyi történne, hogy szorosan hozzásimulna a nőhöz és egy széles mosollyal a szemébe néz és már lyukaszt is!:D

csillag× 2009.10.30. 22:38:02

@Nikica21: vagy alaposabban megnézem.....a mellét...fenekét....hmmmm és a pasi kérdezi meg: Ismerjük mi egymást? :P

2009.10.31. 17:19:50

@csillag×: @Nikica21:
De akkor is ez viszi a dolgot:

"Az alkoholtartalmú italok címkéin a következő feliratokat kellene elhelyezni a cigarettás dobozok mintájára:
Figyelem! Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig ez nem biztos!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása a legfőbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátait állandóan biztosítani próbálja a ragaszkodásáról!
Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja: tud énekelni!
Figyelem! Az alkohol fogyasztása elhiteti önnel, hogy az exbarátja/barátnője majd meghal az ön telefonhívásáért hajnali háromkor!
Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkező nem bármelyik tagjával!
Figyelem! Az alkohol hatására gondolhatja, hogy önnek misztikus kung-fu tudása van, aminek következtében jól elláthatja mások baját!
Figyelem! Az alkohol hatására reggel az ágyban, másik oldalára fordulva valami nagyon ijesztőt láthat!
Figyelem! Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy ön okosabb, ügyesebb és sokkal szebb is bármely más embernél!
Figyelem! Az alkohol hatására az gondolhatja, hogy ön láthatatlan!
Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy az emberek önnel együtt nevetnek!
Figyelem! Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idő kontinuumban, minek hatására az idő szó szerint eltűnik!
Figyelem! Nőknek! Az alkohol terhességet okozhat! "

Nikica21 2009.10.31. 17:23:32

hmm....és ezeket boss is tudja?:D

2009.10.31. 17:29:41

@Nikica21:
Az utolsót leszámítva sztem már az összeset megtapasztalhatta. :)

Nikica21 2009.10.31. 17:33:59

Kitudja lehe az utolsót is hihi:D

2009.10.31. 17:48:36

Mi a különbség a feloldás és a megoldás között?
Feloldás: Tégy egy férfit egy savval teli kádba.
Megoldás: Tedd bele mindet.

Miért teremtette Isten előbb a férfit és aztán a nőt?
Mert a kísérleteket előbb patkányokon végzik, és csak utána embereken...

Miben hasonlítanak a férfiak a csigákra?
Abban, hogy nyálasak, szarvuk van és a ház urának hiszik magukat.

Miben hasonlítanak a dinoszauruszok az intelligens férfiakhoz?
Abban, hogy mindketten kihaltak...

Miért kell több millió spermium egy petesejt megtermékenyítéséhez?
Mert a spermiumok hímek, és nem hajlandók megkérdezni, hogy merre kell menni...

Miben hasonlít egy férfi egy mikróhoz?
Abban, hogy először azt hiszed, hogy mindenre jó, de végül csak melegítésre...

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

2009.10.31. 17:51:07

Végre megtudtuk az igazságot a világ teremtéséről...

Egy napon az Édennek nevezett kertben igy szólt Éva az Úrhoz: "Uram, gondban vagyok..."
"Mi a hézag, Éva?"
"Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, még azt a mocskos kígyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog."
"Miért, Éva?" szól a hang fentről.
"Uram, egyedül vagyok és elegem van az almából"
"Ebben az esetben Éva, tudok megoldást. Megteremtem Neked a Férfit."
"Mi az a Férfi???"
"E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú lesz és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégítse testi szükségleteidet. Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni mint a birkózás és különböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait."
"Szuper " mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét. "És hol itt a gubanc, Uram?"
"Egy feltétellel kapod csak meg"
"Éspedig?"
"Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először. Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz: tudod, köztünk, nők között..."

Nikica21 2009.10.31. 17:58:22

@Zsu0805:
Most kicsit Te szívod a pasik vérét?:D

csillag× 2009.10.31. 19:09:48

@Zsu0805: ez jóóó! mármint ez az alkoholos :P És valóban Boss lehet, h mindegyiket megtapasztalta... :D Meg ugye már mi is tapasztaltunk Boss részéről párat pl 6. :D :D
Ejnye Zsu :) csak nem Kacc csinált valamit, h így "beindultál" :) ?? :P

boss888 2009.10.31. 20:22:14

mivanitt-mivanitt? Tán csak nem valami hím soviniszta napot tartasz Zsu!?

Ez az alkoholos meg nem is igaz:$:D Bár az az írtó ronda egyed mellett ébredés:D Wááá, kirázott a hideg! Gyorsan leráztam reggel, de két nap múlva megjelent, hogy nem járnánk? Hát mondom nem igazán:) Akkora orra volt szegénynek, ha lefeküdt a kukorica táblában, azt hitték hogy csőszkunyhó:))

csillag× 2009.10.31. 20:49:01

@boss888: csőszkunyhó ??? :D:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D:D:D iet neeee..szaporodnak a ráncaim :)))))

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:03:42

asszem ha nagyon készre akarjáotk magatok vágni akkor ajánlom a vofka-barakclé kombinációt majd egy kis sörrel obblítve mindienképpen abszint energiaital variávió nagoyn tud ütni :D

ilt még sose csörögtem fenyő mikire meg haőőpy gangeere... jőőjj asszem most nagyon offon vagyok :DDDDDDDDDDDddd

alapből úgy indúlt az este hogy vodaka meg egy kis söröcske hgoy fertőtlenitsük a torkunkat, aztán re egy kis rum, ami mellesleg agyon ott vpét a toopon, jöttek a disco uenék amire szarrá pörögtónk, majd irány a retro és aszem így még nem élveztem a old school zenét. pörgettem forgattam tök vadigen saookat meg haevrom nőjét. fú aszzem jövőhéten ofolytást következik. kb most a monditőrt nem látom :D

hűűűű most vmi játnszei kell mert így hog yf orog a világ nagyon nagy :DDDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:04:36

asszem ha nagyon készre akarjáotk magatok vágni akkor ajánlom a vofka-barakclé kombinációt majd egy kis sörrel obblítve mindienképpen abszint energiaital variávió nagoyn tud ütni :D

ilt még sose csörögtem fenyő mikire meg haőőpy gangeere... jőőjj asszem most nagyon offon vagyok :DDDDDDDDDDDddd

alapből úgy indúlt az este hogy vodaka meg egy kis söröcske hgoy fertőtlenitsük a torkunkat, aztán re egy kis rum, ami mellesleg agyon ott vpét a toopon, jöttek a disco uenék amire szarrá pörögtónk, majd irány a retro és aszem így még nem élveztem a old school zenét. pörgettem forgattam tök vadigen saookat meg haevrom nőjét. fú aszzem jövőhéten ofolytást következik. kb most a monditőrt nem látom :D

hűűűű most vmi játnszei kell mert így hog yf orog a világ nagyon nagy :DDDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:05:18

asszem ha nagyon készre akarjáotk magatok vágni akkor ajánlom a vofka-barakclé kombinációt majd egy kis sörrel obblítve mindienképpen abszint energiaital variávió nagoyn tud ütni :D

ilt még sose csörögtem fenyő mikire meg haőőpy gangeere... jőőjj asszem most nagyon offon vagyok :DDDDDDDDDDDddd

alapből úgy indúlt az este hogy vodaka meg egy kis söröcske hgoy fertőtlenitsük a torkunkat, aztán re egy kis rum, ami mellesleg agyon ott vpét a toopon, jöttek a disco uenék amire szarrá pörögtónk, majd irány a retro és aszem így még nem élveztem a old school zenét. pörgettem forgattam tök vadigen saookat meg haevrom nőjét. fú aszzem jövőhéten ofolytást következik. kb most a monditőrt nem látom :D

hűűűű most vmi játnszei kell mert így hog yf orog a világ nagyon nagy :DDDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:10:15

www.youtube.com/watch?v=5VVFCudZwac

ajánlom mindenki fiayygelm ébe mert erre kocsikáni nagyon vad :DDDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:11:26

www.youtube.com/watch?v=5VVFCudZwac

ajánlom mindenki fiayygelm ébe mert erre kocsikáni nagyon vad :DDDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:12:08

www.youtube.com/watch?v=5VVFCudZwac

ajánlom mindenki fiayygelm ébe mert erre kocsikáni nagyon vad :DDDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:14:17

fú mi a picsa hogy mintejt hárpomszpr külde ll miért csonáloja?? :D

fater vejóün hog yjú élnenne ha lekoccolék szunyálni mer t csúkfpsan fogok kinézi holna p :D mondom csak csitt mert meddditáolok :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:16:43

asszem még van tegy üveg ör a hűtüben meg kéne kóstolni mert lejet más mint amit eddig isttá?D:

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:18:48

egy ste h
árom telsámot bejőt9ttem azJÓ ?D.D

azt emse tom kit hívjak most híreltem bizps ölörünéenek egy hívásak tőle, :PDDDDDd

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 04:23:39

tyűűű én voltam a 100ik kommenteéú ebben a topicban nem jár érte vmi bonbon vagy ilyesmi? :D

csillag× 2009.11.01. 09:54:38

@Kaccwalc: hát ha valaki ilyen aljas módon űzi a kommenetelést, h rögtön iderakja magát egymás után 69x!!!!! akkor nem finomság jár érte, kedves Kacat!!! :P

csillag× 2009.11.01. 10:01:00

@Kaccwalc: húú....most olvastam végig...sztem azoknak járna csokiii, akik végig tudták/bírták olvasni és mindegyik mondatot értették :D Bár lehet, h @boss888: -nak ez nem nagy feladat :))) ő már gyakorlott ebben :D (verugtan)
Jah, és figyelmedbe ajánlom Zsu egykét alkoholfogyasztás mellékhatásaira utaló mondatait :P :)))

boss888 2009.11.01. 10:47:56

@csillag×: hehe, simán vágtam,h mit írt Kacc? De rég ittam már apszintot! Attól nekem is mindig jó kedvem lesz és pörgök mint a ringlispir:D

csillag× 2009.11.01. 11:04:14

@boss888: hm..ezt most tőlem kérdezed, kedves? tőlem szeretnéd megtudni, h érted e , h mit írt?:D látom, akkor még benned is van egy kis %....még te sem tudod kontrollálni magad.. Milyen lehettél tnap este, ha még ma délelőttre sem tisztultál ki? :D :P :)

boss888 2009.11.01. 11:18:32

@csillag×: Upsz bocsesz felkiáltó jel akart lenni:D Csak mellé ütöttem egy kicsit:))

csillag× 2009.11.01. 11:32:09

@boss888: jah, végül is csak egy arasz a különbség a két bötü között. Nah meg Kacc is csak félre ütögetett egy "kicsit" :D

2009.11.01. 11:47:48

@Kaccwalc:
Látom jó kis estéd volt. :)

@boss888:
Gondolom az ilyen esték Neked is ismerősek. :) :P

@csillag×:
Én nagyjából értettem asszem talán csak 1 mondatot leszámítva. :) Mindjárt megkeresem...

Kaccwalc 2009.11.01. 04:18:48
egy ste h
árom telsámot bejőt9ttem azJÓ ?D.D

csillag× 2009.11.01. 11:53:21

@Zsu0805: én a felénél feladtam, mert már annyira nevettem :D meg maga elé képzeltem a fülig érő mosolyát és ahogy próbálja eltalálni a billentyűzetet :D

boss888 2009.11.01. 11:57:37

@Zsu0805: egy este három telefon számot begyűjtöttem az jó?<---- mit nem értettél ezen?

2009.11.01. 12:00:26

@boss888:
Tényleg boss, igazad van. :) Erre nem jöttem rá. :)

@csillag×:
Kicsit odalehetett a bundája. :) Sztetek mi lesz ma? :)

2009.11.01. 12:01:16

fater vejóün hog yjú élnenne ha lekoccolék szunyálni mer t csúkfpsan fogok kinézi holna p :D mondom csak csitt mert meddditáolok :D

Ez vitt mindent. :) :) Nah itt én is kifeküdtem. :)

csillag× 2009.11.01. 12:15:42

@Zsu0805: nálam is ez vitte a pálmát:D:D:D:D:D főleg a végén a : meditálok! :D ez kéész! Sztem ha felkel rögtön hívja fel @boss888: -t hátha tud tanácsot adni, ő már tuti több gyakorlattal rendelkezik. Már ha megtalálja a telefonját és lesz neki lelki ereje.....juj nem lennék a helyébe :S :D szegény pocija..szegény feje...szegény Kacc:D

2009.11.01. 12:25:12

@csillag×:
Zsuu üzenete:
*kijozanodtál?
*:)
bazsiiii üzenete:
*mi?
*úgy fáj a fejem
*hgy minndjárt szétmegy

szted milyen lehet az állapota? :) :)

csillag× 2009.11.01. 12:29:44

@Zsu0805: ez elég jó :D a helyzethez képest! Nah, Kacc most érdemelne meg egy bon-bon-t, mert egészen helyesen tudta lenyomkodni a billentyűket. Őszintén gratulálok neki :D:D:D

...jaj, szegény.. :)))

boss888 2009.11.01. 12:35:05

@csillag×: Nem tudok tanácsot adni, mert nekem nem szokott fájni a fejem...

boss888 2009.11.01. 12:36:36

amúgy be kell nyomni egy felest vagy kettőt, nagyjából ennyi... Pofaleporolva, fejfájás megszüntetve:D

csillag× 2009.11.01. 12:38:32

@boss888: ohh, jaj valóban! Majd el felejtettem, h te megelőzöd a másnaposságot....ki se józanodsz! ...óóó én kérek elnézést!

Kaccwalc (törölt) 2009.11.01. 12:50:09

Hát megpróbálom feldolgozni az információkat.

csillag× 2009.11.01. 13:04:58

@Kaccwalc: hidd el mi is azon vagyunk! :)))) De azért remélem legalább jól érezted magad! :)

2009.11.01. 13:12:13

@csillag×:
3 csaj, sok pia... biztos jo volt. :)

Nikica21 2009.11.01. 19:02:22

@csillag×:
Igazad van nekünk jár valami....nem értette teljesen mindent velem nem forgott semmi!:D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.02. 08:57:27

Pusziból csók lesz,
Csókból csókolózás,
Csókolózásból ölelés,
Ölelésből simogatás,
Simogatásból pedig szeretkezés!

Na ki kér egy puszit? :P

csillag× 2009.11.02. 09:10:51

@Nikica21: jár hát :D Nah, ide azzal a csokival, de fekete legyen és marcipános :P

@Kaccwalc: szóval most nem vagy éjszakás! :)) Hát igen ... a sorrend, de vannak emberek egy két lépést kihagnak .... és marad a második és az 5. sor :)) Rohanó világban élünk...

boss888 2009.11.02. 09:19:46

@Kaccwalc: Az idő pénz! Szal kihagyom az első 4-et...:)

Glg 2009.11.02. 13:13:33

Hú mennyi szöveg van már, végig nem bírom olvasni :). Am hi mindenki. Összeröffenéssel kapcsban: én biztos megyek-csak 7végén legyen :D, tőlem tarthat akármeddig.

csillag× 2009.11.02. 13:27:18

@Glg: pedig érdemes :D ha mást nem legalább Kacat szombat hajnali megnyilvánulásait...azt nem hagyhatod ki:D

Glg 2009.11.02. 13:35:44

@csillag×: na jó-akkor majd ha már kilátok a szememen lehet erőt veszek magamon :)

boss888 2009.11.02. 13:43:19

@Glg: Üdv újra!Nekem meg Kaccnak nem volt semmi bajunk a zátonnyal! A csajok akarták, hogy legyen csak szex köztünk!:D

csillag× 2009.11.02. 13:53:16

@boss888: bbllaa......és mennyire mondtátok, h Ti hűségesek maradtok..ccchh..mindig csak a szátok jár :P

Glg 2009.11.02. 15:54:37

@boss888: mármint kettönk között ? :S:D:D

csillag× 2009.11.02. 16:20:44

@Glg: jahj...neee :D:D:D :S:D vizuális típus vagyoook :D :P Ne buzuljatok :D

Nikica21 2009.11.02. 21:08:56

@Kaccwalc:
A puszi is jó és az összes többi is!:p

Glg 2009.11.03. 10:14:54

@Nikica21: nicsak...kacc-nak udvarlója akadt? :P:D

mai poszról jut eszembe: miért nem jönnek rá a kis tinicsajok, h ha egy huszonix éves pasi leáll velük akkor ott valami gixer van?
ahogy eddig láttam az olyan pasi aki huszonévesen tinicsajok után kajtat az vagy nem járt egyetemre (és ez no offense a valamilyen szakmát profin űző emberek felé, viszont a link trógereknek igen), vagy csak simán gyökér. persze vannak kivételek...de ritkán :).
ti hogy vélekedtek erről?

csillag× 2009.11.03. 10:51:16

@Glg: a tinicsajok biznak abban, h ő a kivétel....meg ugye az a bizonyos rózsaszín köd ha leszáll...
Én inkább a szülőkön rökönyödök meg. Nekik látniuk kéne, h mi a szitu!

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 10:52:10

@Glg: huszonakárhány évesen tini pinák után rohangálni nagyon cink dolog.

Glg 2009.11.03. 11:05:17

@Kaccwalc: hát ezaz, de a kiscsajoknak nem esik le h nincs minden rendbe ha a csávó mégis onnan szemezget

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:15:13

@Glg: Hogy ne tetszene már nekik hogy megkaphat egy 2x éves kanit. Hisz így lesz nagy lány a bnői szemében :D Utánna a srác meg szisztematikusan végigmegy minden bnőjén miután dobta. :D

Glg 2009.11.03. 11:18:13

@Kaccwalc: persze mert azok meg örülnek h el tudták "hódítani" a barátnőjüktől :S:D:D. am egész jól hangzik amit felvázoltál :D:D:D:D:D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:22:11

@Glg: A csajok szokták mindig ezt mondani hogy : lyuk lyuk csak a keret más :DDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:25:16

@Kaccwalc: Amúgy mi meg nem szenvedünk kis 16 éves ribikkel ugye?

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:25:49

@Kaccwalc: Naja... annyi szenvedést nem ér pár kufirc :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:27:36

@Kaccwalc: Tökmind1 a csajok úgyis leáltalánosítanak minden férfit... csinálhatsz akármit :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:28:12

@Kaccwalc: Hja téged azért nem szeretnek mert hülye vagy xDDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:29:21

@Kaccwalc: Kikérem magamnak!! Ez negatív diszkrimináció :P :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:32:48

@Kaccwalc: Értékelnem ha nem írkálnál hülyeségeket egy ilyen komoly társadalmi problémákat felölelő közösségi portálon. :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:34:59

@Kaccwalc: Sry... most megyek és összeszégyenlem magam a sarokban :DDD

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:36:56

@Kaccwalc: Helyes... és tessék kukoricára térdepelni, de nehogy vmi konzerv kukoricát nyiss ki :D

csillag× 2009.11.03. 11:49:20

@Kaccwalc: persze ilyenkor térdepelsz amikor nem soká meló van és megmenekülsz...csodás.. te is csak kibújsz a szenvedés alól :D :D:D:D:D:D:D nem vagy komplett ma (sem):P

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 11:57:31

@csillag×: csillagharcos jelentkezz itt alpha bázis vétel...

Glg 2009.11.03. 12:23:16

@Kaccwalc: hát ezt nemhiszem h a csajok szokták mondani :D
am minden ok h magaddal beszélgetsz ? :D

csillag× 2009.11.03. 12:27:20

@Kaccwalc: brákó..brékó...vétel... :D Óóó és látom te is "képes" vagy :D hm..az az őszes halánték... :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 12:30:41

@Glg: nem nincs, és igen ők szokták mondani

@csillag×: a sas leszállt... xD tettem be másikat hisz nincs mindenki felkészülve hogy leboroljun a székből xD

2009.11.03. 12:35:17

@Kaccwalc:
Elvonási tüneteid vannak??? :)

csillag× 2009.11.03. 12:48:44

@Zsu0805: szegénynek nagyon hiánya van :D De én félek, h az új munkahely ártott meg szegénynek :$ :P

@Kaccwalc: uhh..valóban jól tetted, h másikra cserélted...jobb ez így. íhidd el könnyebb lesz az életed neked is és nekünk is, h nem szeretünk beléd :D

Glg 2009.11.03. 15:51:54

@csillag×: kikötözött és dominát játszott :D

@Zsu0805: most nézem csak h itt részletezed a sütievésemet :)
jóhogy küzdüttem vele-a rohadt epreket nehezen lehetett elvágni :)

2009.11.03. 18:53:08

@Glg:
Megnyugtatlak... csak Te voltál béna. :) :) :P :P

csillag× 2009.11.03. 19:22:42

@Zsu0805: Írjál róla posztot :) Hm..csak valami jó cím kéne :P

2009.11.03. 19:34:36

@csillag×:
A srác akin kifogott az epertorta... :)

Nikica21 2009.11.03. 19:39:12

@Glg:
nem...csak megállapítottam, hogy jó a puszi+ a többi is!:D

csillag× 2009.11.03. 20:19:50

@Zsu0805: ebből milyen szép sírfelirat lenne :D (ejj, de morbid vok) :$

Nikica21 2009.11.03. 21:08:14

@Zsu0805: Ez nagyon tetszett....szerintem jót nevetne minden kommentelő!:D

2009.11.03. 21:14:40

@Nikica21: @csillag×:
Áááá GLG-vel kapcsba más posztot írnék meg. :)

csillag× 2009.11.03. 21:32:12

@Zsu0805: kezdesz elég rejtélyesen viselkedni :P épp ezt trécseltük vagánnyal :D

2009.11.03. 21:48:51

@csillag×:
Én rejtélyes? Mert? :)

Nikica21 2009.11.03. 21:50:12

@Zsu0805: Hmm és annak mi lenne a címe?:P

csillag× 2009.11.03. 21:57:46

@Zsu0805: talival kapcs-ban is elég szűkszavú voltál :P :)

2009.11.03. 22:19:31

@Nikica21: @csillag×:
A mi talink nem volt érdekes... :) De nem nyilatkozhatok Glg helyett. :)

Nikica21 2009.11.03. 22:55:29

akkor nyilatkozzatok együtt!:d

csillag× 2009.11.03. 22:59:38

@Zsu0805: ajaj...@Glg: mit fog szólni ehhez a "nem volt érdekes" megnyilvánuláshoz....? :P :)

csillag× 2009.11.03. 23:01:54

@csillag×: jesszus...ilyen jelet én nem raktam be...micsináltam :P

Kaccwalc (törölt) 2009.11.03. 23:12:23

@Zsu0805: Nincsenek elvonási tüneteim.

Inkább maradok a jól bevett szokásomnál és kussolok.

Nikica21 2009.11.03. 23:22:53

@Kaccwalc: rossz kedvűnek tűnsz...?

Glg 2009.11.04. 10:02:22

@Zsu0805: Zsu Zsu Zsu ... mostmár sok lesz a szöveg :D;)

@csillag×: semmit mert tudom miért mondta :)

Guerrero 2009.11.04. 11:00:26

@Zsu0805: Üdv!:D:D Én ezt a poént már fordítva is hallottam ahol a ladbajátékok meg a birkózás illetve az arrogancia helyett a vásárlási kényszer meg a körömlakkozás illetve az "1 a 100 ellen(vagy éppen vele) dolog" szerepel de be kell valljam h így sem rossz!!!!! Sőt! Egyenesen hibátlan! Az egyetlen bibi az egészben h felsorolják a legtipikusabb pontosabban legrosszabb hím-tulajdonságokat mégis az ilyen fickókra buktok mert valamiért a legjobb nők mindig ezekkel az egyedekkel vannak! Akkor most kinek szól a zrika?? Nem az a tökéletlen akinek sok hibája van hanem aki arra bukik! :D:D:D Nekem az tetszik az egész életben h senki sem tökéletes! Ez a harmónia szerintem nagyon szép!:) Bár az is igaz, hogy ha nem meló közben sunyiban írogatnék ide akkor talán egy összefüggő szöveget is tudnék rittyenteni! háháhááááá

Guerrero 2009.11.04. 11:05:58

A posztolónak pedig részvétem! Komolyan! Beleszerettél a krapek belső értékeibe de ő meg förtelmesen be volt tojva Tőled is és önmagától egyaránt... Túl leszel rajt! Te többet érsz ennél!;) A barátnőd meg sztem odavolt ezért a pancserért csak miután Te voltál az vele jóban így ő túlságosan -hogy úgy mondjam- sértve érezte magát csak nem tudni miért... Nem baj találsz igaz barátokat és valódi férfit is! Nyugi! Szerintem!!!!

csillag× 2009.11.04. 12:37:06

@Glg: nah, ezért vagytok nekem nagggyyon gyanúúúsak :D Kíííváncsi vok :)

Glg 2009.11.04. 13:50:13

@csillag×: aki kivi hamar megörexik :D:D:P

csillag× 2009.11.04. 13:57:48

@Glg: NEMÉRDEKEL!!! :@ :D:D:D:D:D

Nikica21 2009.11.04. 22:33:40

Engem is érdekelne a talitok!:)

csillag× 2009.11.05. 00:04:34

@boss888: csak ismét a figyelmedbe szeretnék ajánlani Zsu kommenjeiből pár mondatot ! Fogyaszd egészséggel! (v részegséggel?)

Figyelem! Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátait állandóan biztosítani próbálja a ragaszkodásáról!
Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkező nem bármelyik tagjával! :D

Nikica21 2009.11.05. 00:12:21

@csillag×: Hát igen az alkoholnem képes csodákra, de aki fogyaszja az azt hiszi maga a csoda!:D

boss888 2009.11.05. 09:29:46

@csillag×: nem is beszélgettünk:D:D:P

Glg 2009.11.05. 14:58:02

hű de inaktívak vagyunk ma. Zsu milett a kocsival-meg a kutyával ? :)

Mai poszt nem volt egy megváltás-úgylátom nekem kell írnom ha jó posztokat akarok olvasni :D

csillag× 2009.11.05. 15:39:45

@boss888: nem, mivel nem bizonyultál értelmes társaságnak! :P De vissza gondolva Hál Isten, h nem vártál még 2percet :)
Ilyen állapotban az elején úgysem tudsz értelmesen megnyilvánulni :)) Ahhoz meg már későre járt, h kibírjam addig, amíg normális hangvételben tudsz válaszolgatni :))
De ezeket úgyis tudod... :P :)) ;)

2009.11.06. 08:06:23

reggelt fiatalság. :)

csillag× 2009.11.06. 08:38:59

reggelt??? Hajnal van még Zsuu :P alig pislogok :D

Nikica21 2009.11.06. 08:56:10

@csillag×: Mivel 24kor még fent vagy!:D Én is így jártam...alig pislogok most!:D Rájöttem ezért nincsenek este sokan fent, hogy reggel tudjanak pislogni!:D

2009.11.06. 09:04:04

@csillag×: @Nikica21:
tudjátok egyesek meloznak. :) Bár ma én se. :)

Nikica21 2009.11.06. 09:06:17

@Zsu0805: Én is melózok...10-amíg vannak!De ha kell előbb is bemegyek!:)

csillag× 2009.11.06. 09:23:22

@Nikica21: nem hagytak aludni :P :D
@Zsu0805: ma mész 12-re ? :S :$

2009.11.06. 09:27:37

@Nikica21:
Mit melozol?

@csillag×:
Igen, ma megyek, lassan indulok is. :)

csillag× 2009.11.06. 12:19:47

Jaj , Istenem! Dél múlt! Nah, akkor most emlékezzünk meg @Zsu0805: ról 5másodperces néma csendben :$ :) :P

boss888 2009.11.06. 14:20:55

@csillag×: Elhunyt Zsu?:D:D Hmmm... ezt sosem bocsáltom meg neki, hogy nem búcsúszexelt velem! :))) Remélem azért szól egy pár jó szót az érdekemben, oda lent a pokolban!:)

2009.11.06. 14:36:30

@csillag×:
tuléltem, majd mesélek, de most kicsit ledőlök szenvedni. Amugy 12:19kor már ültem és akkor nyomta a doki a kezembe a fogam. :) :P

@boss888:
Ha oda jutok igérem szolok. De Te öregebb vagy, lehet inkább Te jutsz elöbb oda, de ha jövök várj a kapuba. :)

csillag× 2009.11.06. 15:33:44

@Zsu0805: pont délben akartam írni, de átjáró ház volt..és elmaradt :P De akkor örülök, h sikeresen megjártad :))

@boss888: hééééé! te meg mit keresel itt??? 14:20 ezt még ha fejjel lefelé is nézem és leintegrálom nem lesz egyenlő 15:00 -val!!

csillag× 2009.11.06. 15:48:23

És a halállal nem poénkodunk...halál nem létezik :$

2009.11.07. 09:49:28

@csillag×:
Nah mmindjárt mesélek, csak még jegelem a képem és 1 kézzel nehéz pötyögni. :) Vegyis nem szeretek. :)

@Nikica21:
Az jó szakma. Bár kinzás 1 formája. :) Szeretsz kinozni? :) :P

2009.11.07. 10:29:12

Nah szóval műtét. :)

Úgy fél 12-3/4 12-kor behívtak. Elötte Muter pont azon röhögött, h egy csomó BinLaden kinézetű "orvosnak" látszó egyed rohangál ki-be a vizsgálóból. Bent jött a dokikám, aki elkezett angolul pofázni egy csomo sráccal és lánnyal. Mint kiderült ők is diákok (külföldiül tanulnak itt) és fél év múlva végeznek. Ők segétkeztek, beadta a dokim a szurikat, a diákok próbálták elvonni a figyelmemet, az egyik vmennyire tudott magyarul, az kérezgetett ezt azt, h félek e stb stb a többiek meg vadul mosolyogtak. :) Én nem is tudom h mennyire tudtam már mosolyogni, mert a fél arcom már alig éreztem. :) Aztán vmi csajszi megkapta a feladatot, h vmi feszítőszerű cuccal rángassa a számat balra, h a doki hozzáférjen a fogamhoz, felvágta az ínyt (kb semmit nem érezem) aztán jött a fúró. Furta, aztán vmi kalapács kinézetű fém izével elkezdte cibálni, aztán furta, cibálta, furta, cibálta, furta cibálta. Az egyik srác meg non-stop vizet spriccelt a számba, h lássanak a vértől meg gondolom a fogportól. :) Persze a szám már majd szét szakadt, mert az a hp úgy cibálta a szám balra, h kb meghosszabbított az amúgy is széles mosolyomat. :) És persze mivel nyitott szájjal ültem majd fél órát, így kezdett kiszáradni is a szám. Aztán jött a fogó és kiszedte a fogam. Utána jött a varrás. kb. 4 varrat lesz amit kiszednek belőlem. Utána végre eleresztett a hp is... úgy éggett a szám, azt hittem fejbeverem a csajt úgy megkínzott. :) Az arabok és a többiek vigyorogtak, h ügyes voltam. Megkatam a fogam és a doki szólt, hűljek le kint, megírja a recepteket és ad új időpontot. :) Kint ülök, jön ki az egyik ilyen inkább török v nem is tom milyen kinézetű srác, és elkezdi mutatni, h király voltam. :) Tiszta édes, aztán behívtak és 20-án megyek megint 8-ra a másikkal. :) És persze az akkor már mások szájába túrkáló srácik is telipofából vigyorogtak miközbe kaptam az észosztást, h mit csinálhatok és mit nem. :)
Nem volt gáz, de remélem jövő alkalommal a hp nem lezs már ott. :) Tegnap volt amikor azt hittem majd meghalok úgy fájt (mikor 4 óra után kiöblíthettem a számat, és ihattam végre egy korty vizet), de bevettem az antibotikumot és egy fájdalom csillapítot, és azóta tök jo. Utána már egyáltalán nem éreztem, sőt sajtaltöltött pulykamellet ettem, és este meg pizzát is. Mára kicsit beduzzadt, de nem vészes, és most kicsit érzem, volt ott vmi gebasz, de nem vészes. :)

Nah megvolt a beszámoló. :)

csillag× 2009.11.07. 13:03:37

@Zsu0805: köszönjük Emese :D Juj, végig mosolyogtam az egészet :) Kiemelnék pár momentumot: "próbálták elvonni a figyelmemet, az egyik vmennyire tudott magyarul, az kérezgetett ezt azt, h félek e stb stb a többiek meg vadul mosolyogtak. :)" Ha valakinek a figyelmét szeretnék elvonni, akkor mér kérdezik meg h fél e? Ilyenkor a páciens következő gondolata: Miért? kéne? :S :D:D De ez a vadul mosolyogtak ez jó volt...elképzeltem a képüket...olyan "mi tudjuk mi vár rááád...hm-hm!!" :D

Tudom, h elírás volt, de jó volt olvasni: "doki szólt, hűljek le kint, " ... csak nem kicsit tüzes voltál? :P :D

Nikica21 2009.11.07. 16:50:25

@Zsu0805: Nem szeretek kifejezetten kínozni!Az csak egy része a szakmámnak! Jobban szeretek sminkelni és maszírozni!:D

2009.11.07. 22:17:39

@csillag×:
Lehülni... hát egy jó doki se volt. :) Épp most csekkoltam dokibácsim wiw-en. :)

csillag× 2009.11.09. 01:12:50

@Zsu0805: hm..pedig az lett volna ám az igazi fájdalom csillapító :)).... szép szemeket bámulni, míg matatnak a szádban :)))

Glg 2009.11.09. 12:03:15

@Zsu0805: ügyes voltál zsu ... :D...cukorkát kaptál a doktorbácsitól amiért jól viselkedtél ? :D

2009.11.09. 12:11:02

@csillag×:
Áááá... csak barna szeme volt a dokinak. :)

@Glg:
Jó, hogy mondod, legközelebb reklamálnom kell. :) Nem kaptam se cukrot se semmit, csak pár varratot. :(

Glg 2009.11.09. 12:15:23

@Zsu0805: hát jóhogy-ez a minimum. mi a helyzet a kutyással ? :D:D

vagány csaj 2009.11.09. 13:29:17

@Zsu0805: Huhh... Ez kicsit részletes beszámoló volt, felkavarta a gyomrom... És ezek után merjek bejelentkezni fogászatra? Köszi Zsu! Én is szeretlek! :P :)

2009.11.09. 16:17:43

@Glg:
Nah akkor majd reklamálok. :) Kutyással... semmi extra, egész hétvégén keringett a discojába. :) Nem túl sokat láttam pulton kívül, mindig tüsténkedett, jah várj. Egyszer odajött hozzám kb. 2mp-re és "szya száguldozo", "szya vesztes" "Vesztes?" "elvesztetted a fogadást" "jah" és már szóltak is a pult mügűl, h oldjon meg vmit, v mittom én. Szóval kb. semmi. :) De nem is baj, jobb volt így...

@vagány csaj:
:) :) Áááá nem volt olyan vészes. :) De ha gondolod utazz fel, cuky a doki. :)

810725 (törölt) 2009.11.09. 19:33:24

Helloka Drágaságaim! :)

Mizus Veletek? Én úgy el vagyok mostanság havazva, hogy szinte gép elé se jutok. :) De most Andris elhúzott a tündérkékkel a tesójáékhoz. Szóval van egy kis időm. :)

Mi van Veletek? Tudom kérdeztem már. Meséljetek.
@Glg:
Csajok? Hallom mostanság sokat járkálsz fel pestre, és hogy megszenvedtél az epertortával. :) :P
@vagány csaj:
Drágám mi van a pasikkal? Melo megyeget?
@csillag×:
Mizu kicsilány? Milyen a suli? Mi van Bossal? Próbálod jó útra... alkoholmentes útra téríteni? :)
@boss888:
Szia Öregfiú! Mi van a piával? Még mindig vedelsz? Páleszkák hogy vannak? Mi van a kislányoddal? Mikor viszi már fel az első fiút?
@Kaccwalc:
Látom Neked is volt 1-2 jó kis részeges estéd. :) Mi van a csajokkal? Összevesztek már rajtad? Ki nyert? Vagány v Zsu? Vagy egyikse és új csajt szereztél?
@Nikica21:
Szya Niki! Téged még nem ismerlek, de Isten hozott köztünk, vagyis köztük, mert én mostanság nem túl sokat vagyok. :(

Pusszancs drágáim!

810725 (törölt) 2009.11.09. 19:37:46

@Zsu0805:
Téged majdnem kifelejtettelek... dehát... rólad úgyis tudok mindent. :) Remélem fogad gyógyulgat. :)
Köszy a képet, nagyon hus... @Kaccwalc: jó ez a félember én. :) De Zsu mért az az izé? Látom haragszol rá. :)

boss888 2009.11.09. 19:44:43

Dehogy vedelek!:P Csak megvédem embertársaim az alkoholtól, és pusztítom..:D Hmmm... lányom, majd adok én neki fiúzást!:D

boss888 2009.11.09. 19:46:57

@810725: Jössz talira Mia? Mivel te vagy a fő mag, így nem maradhatsz otthon:P

810725 (törölt) 2009.11.09. 19:50:15

@boss888:
Fő mag? Mióta vagyok az? Elöbb vagytok ti. :) Bár ahogy látom Zsu a büzforrás és körény gyülnek a legyecskék. :)
A taliról majd azért remélem értesítetek és akkor megpróbálok eljönni. :)
Elöbb utóbb eljön majd mikor a lánykád hazahozza Zolikát, vagy Sanyikát, hogy apa, ő a barátom. :) Nah akkor megnézném a fejed. :)

Nikica21 2009.11.09. 19:58:52

@810725: Oh kedves vagy...észrevettél! Néha én is itt vagyok! Remélem többet leszel és megismerjük egymást!:)

boss888 2009.11.09. 20:17:28

@810725: Amire felnő a lányom, addig elérem, hogy féljen minden kis tizen éves tőlem a városba, és nem merik majd megsérteni a lányom.:D Nem igazán attól félek, hogy lesz faszia, hanem, hogy haza jön, h megbántották, avagy megcsalták stb...

810725 (törölt) 2009.11.09. 20:35:14

@Nikica21:
Megpróbálok, csak kicsit nehézkes mostanság. :( Kicsit összejött az élet. :)

@boss888:
Elhiheted, h félni fognak tőled, de attól még ... nah jó inkább nem huzom az idegeid. :) Fuuu ha az én lányom megcsalná vki akkor sztem én is elővenném a konyhakést és a bedugnám a mélyhűtőt a picébe. De azért uyis át fog élni ilyet sajna... :(

Nikica21 2009.11.09. 21:00:08

@boss888: Arra gondoltál már esetleg, hogy míg Neked lett lányod hány b.nődet csaltad meg? Vagyis hány apának nyílt ki a zsebében a bicska?:D persze ezek csak képletes dolgok....:D

Nikica21 2009.11.09. 21:00:50

@810725: Remélem megoldódnak a prolémáid!:)

csillag× 2009.11.09. 21:58:09

@810725: Szia Miaaaa!!! :)))) Már épp kezdtelek hiányolni :)) Juj de örülök Neked!!! Bocs a posztod miatt :( DE túl jól éreztük magunkat és telekommenteltük :P Suli? uhh...hát közeledik a vizsgaidő...sűrűsödik minden :S

@boss888: -t nem kell jó útra téríteni :) Akkor már nem lenne Boss :)) Meg jó ember ő (mélyen) :P

@Kaccwalc: hatalmas ölelés a képért!!! :D Nah ki a legaranyosabb rajta??? :P :$ Kár, ajj de sajnálom, h nem voltam itt. Nem tudom észrevettétek e a farok méreteket. :D Főleg a legnagyobb és a legkisebbre gondolok :D
Nah és Mia :) télleg találó: félig van félig nincs :))
Még rengeteg észre vételem van, de majd kifejtem (rmlm hnap)...ajjj de tudnék dumálni, de szorít az idő... :( joccakát

csillag× 2009.11.09. 22:29:09

Vissza olvastam pár sort és látom ti is észrevettétek a méreteket :P

Zsu sztem nem bűzölögsz, csak éppen most teleportálódtál oda :)
De ezt a kerek fejet ami nekem van, hát nem tudok betelni magammal :D Hogy kapaszkodok, mint aki parázik:) & Olyan kis zöld vagyok és éretlen :P :D Mint egy rangidős :)) De nem tudom miért hunnyászkodok meg. Nem hogy feszítenék két srác között :)) Bár Boss hatalmas teste mellett...
Amúgy Glg mit bámulsz??
Sztem Rikus is aranyosan bújik Vagányhoz :)akinek látszólag tele a hócipője mindenkivel :))
Áááá és rájöttem Glg mit néz!!! Irigykedik Kacc km-es farkára!!! :DD
Kacc mégeccer Puszi érte ;) Össze kéne hozni még ilyet :D

Glg 2009.11.09. 22:32:14

@810725: Szia Mia! :D
jelenidejű dolgokról nem nyilatkozom :P:D. viszont posztíráson gondolkozom valamelyik régi sztoriból, h emeljem kicsit a színvonalat :D ( a színvonalminősítés nem vonatkozik a mag posztjaira mielőtt mellre szívná valaki :) ). ja az epertorták trükkösek tudnak lenni :).

csillag× 2009.11.10. 01:17:19

Vajon számit e rám valaki, vajon lesz akinek hiányzom
Vajon szeretnek, majd akkor is ha néha én is hibázok
... :)

vagány csaj 2009.11.10. 10:01:26

@Zsu0805: Az én dokym is olyan cuki, hogy ha meglátom, legszívesebben elfutnék, nemhogy utazzak bármelyikért is... :)

@810725: Sya Mia!! :) Tényleg rég jártál felénk, nagyon örülünk neked, és a jövőben gyakrabban gyere! Itt (főleg a fiúknak!!) szükség van a "gondviselésre"! :)

@csillag×: Asszem valamiéről már megint lemaradtam... :( :@
Milyen képek? Nehogy azt mondjátok, hogy volt tali, csak engem hagytatok ki! :)
A hócipőmet már felvenném, ha végre lenne hó! :) Egyébként nem, csak sok itt a hülye ember, és én nem bírom ki, hogy ne szóljak be! :)

@Nikica21: Hehh! :D Jó kérdés @boss888:-ra vonatkozólag! :P :D

vagány csaj 2009.11.10. 10:05:47

@810725: Hupsz! Sorry, mielőtt elfeledkezek a kérdésedről... :)
Pasi téren nincs sok változás, mindegyik egy ganéj!!! :)) Az exemmel nem beszélek már... :(
De van itt egy aranyos fiúcska, vele jól elvagyunk! :)
A meló... Hát tudod, ha nagyon muszáj... Néha dolgozok is egy keveset! :) Na jó, néha többet... :)

Inkább Te mesélj magadról. Azt tudjuk, hogy nagyon elfoglalt vagy, de mivel töltöd a napjaidat??
Pusy! És ne feledkezz meg rólunk! :)

boss888 2009.11.10. 10:46:34

@Nikica21: Én nem bántottam meg sosem egy lányt sem, mindig ők bántottak meg engem.:$

csillag× 2009.11.10. 10:47:43

@vagány csaj: igen talikép :D de kérd el kacc-tól!! én úgy tudom, h neked is elküldte :) vagy majd átküldöm délben, ha leszel, csak most nem tudok gépközelben lenni :) DE írtó jóóó :D

csillag× 2009.11.10. 11:58:19

@vagány csaj: önnek egy darab üzenete érkezett :)

csillag× 2009.11.10. 12:02:24

@boss888: ejj, az az érzékeny lelked és az a jó szíved ;) :)

vagány csaj 2009.11.10. 16:21:47

@csillag×: Jaaaj, megkaptam! cTényleg naggyon jó! :) Na de azért @Kaccwalc: -nak nagyobb a farka, mint @boss888: -nak!! :P

vagány csaj 2009.11.10. 16:22:46

@boss888: Khmm... Olyat mondj, amit Te magad is elhiszel!!! :P

csillag× 2009.11.10. 16:52:07

Hogy a csajok rögtön rátérnek a lényegre... :D

2009.11.10. 17:19:34

@810725: hát ez igencsak jó kérdés, hogy mért én vagyok az az "izé". :) Amúgy én tényleg jól vagyok, fogam megvan, holnapután megyek varratszedésre, ma meg elhoztam a kocsit a szerrelőtől. :)

@vagány csaj: @csillag×:
A faroktéma nálunk is felvetődött tegnap. :) De a fiúk azzal érveltek, hogy hiába Boss-é a legkisebb, de az ővé a legvastagabb. :)

csillag× 2009.11.10. 18:21:24

@Zsu0805: hát ha már a hosszával nem, akkor a vastagságával kell ellensúlyozni azt a hab testét :P h ne essen pofára... :D :)))

Nikica21 2009.11.10. 22:15:26

@boss888: Persze mikor szado-mazot játszottatok!:D

vagány csaj 2009.11.11. 10:37:22

@Zsu0805: @csillag×: A vastagság nem ellensúlyozza a "rövidséget"! :P :))

Glg 2009.11.11. 10:42:21

@vagány csaj: de azért nem is mind1 :)

boss888 2009.11.11. 11:30:44

@vagány csaj: Lelehet szállni, a farkamról!:P Teljesen tökéletes, a mai napig is visszajáró vendégeim vannak..:P:D

Glg 2009.11.11. 12:35:14

@boss888: miért rajta van ? :D:D:D:D

csillag× 2009.11.11. 12:46:32

@boss888: sztem kicsit tévedésbe vagy esve. Próbáltad már úgyis fogadni a "vendégeidet", nem főzöl nekik kaját?? :))

2009.11.11. 13:31:07

@Nikica21:
Szado-mazo? Ki kötöz ki kit? :) Mivel? Gyertya? Korbács? Latexruha? :) Mesélj csak Nikike. :)

@csillag×: @vagány csaj:
Na de csajok... vastagság, hossz... még jó hogy a keménységet nem vettettétek még fel. :)

@boss888:
Visszajáró vendégek? Szerintem azok inkább azért járnak vissza, mert egy szavukba se kerül, de "kérsz sört, kérsz kaját, kérsz ezt-azt". Gondolom ugyanúgy megkapnak mindent egy szó nélkül mint a multkori betérő cimboráid. :) Én is szivesen megyek oda ahol finom vacsit és piát kapok. :) Bár én inkább a bacardikolát preferálom. :)

csillag× 2009.11.11. 13:44:32

@Zsu0805: Áááhhh...azt így 2D-s képen nem tudjuk megállapítani, de ami késik... :D:D:D (az a vonat..) :P
Én is ezt vetettem fel a vendégek terén:D Enyhén vakvágányon jár, hogy ki miért is megy oda :D Csak utána meg sír, h megint megettek mindent :P

@Nikica21: ejjj csajszi!! Mit tudsz te a Főnök titkos cselekedeteiről? :)))

2009.11.11. 14:14:16

@csillag×:
És persze nekünk sose főz. :)

csillag× 2009.11.11. 14:45:44

@Zsu0805: pedig nem haragudnánk érte (nem vágnánk rá az ajtót) , ha egyszer beállítana pár kiló finom kajával :) ... Jaj,deszép is lenne Istenem ... hmmmm, de úgy érzem ebből az álomból nem lesz valóság... :))

Glg 2009.11.11. 16:10:47

@Nikica21: ja-mellcsipeszek meg szopóálarc mi ? :D:D:D:D

boss888 2009.11.11. 17:55:04

@Zsu0805: Vastagság, hossz elég, nem kell hogy kemény legyen! Nagyapám már kamaszkoromban mondogatta: fiacskám, még most tanulj meg lankadt fasszal baszni, mert öreg korodba nehéz lesz!:D:D

boss888 2009.11.11. 17:56:29

@Glg: Azt a mellcsipeszest szeretik a csajok.. hogy tudnak már izgulni tőle!?:))

810725 (törölt) 2009.11.11. 19:17:40

@Nikica21:
Hát a problémák igazándiból nem problémák, csak sok időt lefoglalnak. De először válaszolok nektek, utána meg majd írom, hogy velem mi van és mért vagyok ennyire lefoglalva.

@csillag×:
Tényleg nagy az a kép, én is elmélkedtem a farokméreteken. :) :P

@Glg:
Alig várom a te posztodat. :) Küld be mielőbb. :) Epertorta... inkább csak te voltál ügyetlen. :)

@vagány csaj:
Próbálok én jönni, de néha csak arra van időm, hogy olvassam a kommentjeiteket. Mindig ez az első, hogy ezt elolvasom, utána válaszolok, aztán jönnek az új posztok. De mivel itt se tudok már írni, arra tényleg nem sokszor jut időm, hogy a posztokat kommenteljem. Bár most kezdem behozni magam. Mit tesz egy jo kis betegség. Az aranyos fiucska gondolom a D. betűs. :) (mármint a kommentnve)

És boss és Kacc... hát ők nem is irtak nekem. :)

810725 (törölt) 2009.11.11. 19:31:06

Nahszóval, hogy mért is vagyok elfoglalt. Gondolom ott maradtatok le, hogy volt az esküvő, mármint a barátnőmé. Az rendre meg is volt, bár nem kis melonk volt vele, és persze 7országra szóló és napokig tarto volt. Utána való héten persze minden mást intéztünk. Ruhák vissza, fizetés ittott, meghát ami az esküvők után van. De eltelt. Utána azt hittem nyugság lesz, de mégse. Volt az amikor ágynak is estem úgy megfáztam, meg persze közbe voltunk "nyaralni" is (rokonlátogatás), és voltunk kettesbe is Andrissal 1-2 napot pihiztünk a nyári hajtás után. Muszáj volt már végre, hisz a nyár húzós volt. Aztán jött a neheze.

Andris tesójáék terhesek. Vagyis nem mindketten, csak asszonyka terhes. Éshát veszélyeztetett is volt (bár az első 2nél nem volt az) igy hamarabb befeküdt a korházba. Lassan már majd egy hónapja bent vannak. És kb. 1-1,5 hete megszületett a kissrác. Édes, de sajnos korán jött, igy maradni kellett a korházba. Persze az apus dolgozik megállás nélkül (nagy év végi hajtás) a kicsikre a család vigyázna (a 2 kis tündéremre - egyikük 3 a másikuk 5 éves), dehát időközbe Andris faterja is kicsit lerobbant, őt is folyton visszük ilyen-olyan vizsgálatokra, és müteni fogják pár napon belül. Tehát ez is egy jo dolog volt. Így ránk maradt minden. A kiscsajokat reggel viszem oviba, utána intézem az én melom és a kávézót is most szinte egyedül viszem, mivel Andrisnak az apja cégét kell csinálnia, amig azt vizsgálatrol vizsgálatra visszük. Estig általába nálunk vannak a kiscsajok, mivel apus folyton a korházba megy anyushoz. :) És ha jön haza akkor mennek vele a csajok. Eddig én is rendszeresen bejártam hozzájuk, de most megfztam, így "otthon" vagyok többet, hogy nehogy megfertőzzem őket. Tehát szépen összejött. Lassan már megint pihennünk kéne, hogy ezt az egészet kipihenjük. Szegény Andris is állandóan vagy a kiscsajokkal megy be anyujukhoz, vagy az apujánál van, vagy a céget csinálja, vagy a kávézóba van. Én szintén. Tehát most sorry, de nincs sok időm itt lenni. De azért igyekszek, és remélem hamarosan elül ez az egész.

Nikica21 2009.11.11. 20:46:23

@810725: Van mit tenned...,dehát így legalább nem unalmas az élet!:D
Minnél előbbi jó pihenést Neked!:)

2009.11.11. 20:51:09

@Nikica21:
Hello! Ment iwiw-en üzi neked, majd nézd meg és válaszolj ott léccy. :)

@810725:
Hello!
Pedig szoltam a fiúknak, hogy írtál, de Kacc lerázott annyival, hogy majd ír neked mailt és hogy nem nézi mostanság a blogot. :) De majd biztos írnak. :)

Nikica21 2009.11.11. 20:53:05

@csillag×: Semmit semmit....nem próbáltam @boss888-t élőben...csak annyira híres itt az ivásról és a dug...ásról, hogy ha nem szakítással bántotta a fiatal csajokat akkor leitatta őket és az ágyan bántalmazta!:D
Azért látom eindult a fantáziátok!:D @Glg: az már kicsit durva, de @Zsu0805: kikötözése még nem rossz!:D

csillag× 2009.11.11. 21:10:57

@Nikica21: "nem próbáltam @boss888-t élőben" ....ez milyen mondat?? Ha nem élőben próbáltad akkor hogy?? :D

@810725: a fiaink már csak ilyenek! Esetleg ajánlj (ezt így kell írni?? miez? ) :P fel neki pát cserébe! Hidd el kapsz tőlük egy kisregényt... :)

Nikica21 2009.11.11. 21:59:36

@csillag×: bocsánat...se élőben se máshogy!:D

csillag× 2009.11.11. 22:48:33

@Nikica21: bbllaaa...bbllaaa :D:D Nah majd Boss-t kifaggatom :P :) Gyanús nekem ez a dolog...

Nikica21 2009.11.11. 23:08:17

@csillag×: Hát faggathatod..., de nem hiszem, hogy ő többet tud mondani....!:)

Nikica21 2009.11.12. 08:58:02

@csillag×: Jólvan...de énelőremondam..., hog ő se fogja tudni....sőt eltudom képzelni, hogy fog értetlenkedni!D

2009.11.12. 09:53:28

@Nikica21: @csillag×:
Mivan? Elvesztettem a fonalat. Mi van bossal meg veletek? :)

vagány csaj 2009.11.12. 10:47:03

@Glg: Fiúk! A farokméretekről azt tapasztaltam, hogy nem minden a hosszúság és a vastagság. A kisebb, vékonyabbal is lehet ugyanolyan jó a dolog, csak tudni kell bánni vele. :P :))
Na jó, azért egyszer egy überpicivel én se tudtam mit kezdeni.... :))

@boss888: Nem is voltunk rajta. Meg nem is leszünk. Legalábbis én nem! :P Te vagy mindig elragadtatva a "képességeidtől"... :P

@810725: Na igen, a D. betűs! Tényleg aranyos! :)) De fényévekre van tőlem. :(
Szegény Mia, nem irigyellek, tényleg rátok zúdult most minden. Gondolom hogy el lehettek már fáradva rendesen. De minden jó, ha a vége jó. Ezért is remélem, hogy az anyuka és a pici fia hamar hazajöhetnek, és Andris apuja is gyorsan meggyógyul. :) Kitartás! :)

Glg 2009.11.12. 11:18:04

@vagány csaj: ez egyértelműen így van-de a nagyobb akkoris jobban mutat

csillag× 2009.11.12. 11:57:55

@Zsu0805: ...nem próbáltam @boss888-t élőben...<- ezt írta Nik :) És érdeklődtem, ha akkor h próbálta ki..nekem gyanús lett :P:))
@Nikica21: igazad lett...kerülte a témát :P :D pedig én rá akartam térni :D

vagány csaj 2009.11.12. 16:15:44

@Glg: Ha valaki nem tud bánni vele, hiába mutat jobban... A puszta látvánnyal nekünk nem lesz jobb... :P :))

@csillag×: Á, pedig ez már engem is érdekelne. Valahogy biztos "próbálták" egymást... :)

Nikica21 2009.11.12. 19:50:15

@csillag×: Ugye ugye...csak rosszul fejeztem ki magam!:D
@vagány csaj: Nem próbáltuk egymást....és bocsánatot kérek @boss888-tól, hogy véletlenül hírbe hoztak minket(az én bénaságom miatt)!:D

csillag× 2009.11.12. 19:58:56

@Glg: "jobban mutat" :D ez a kifejezés...:D:D:D:D Erről az ugrik be, mikor csajok vásárolunk és dilemmázunk, h most meik nyaklánccal mutat jobban az adott ruha :D
@Nikica21: áááhhh....ne kérj tőle bocsánatot :) Rontanád az "imidzsét" :D

Nikica21 2009.11.12. 20:18:12

@csillag×: ajjaj azt végképp nem akarom...szal inkább abbahagyom!:D

csillag× 2009.11.12. 20:21:42

@Nikica21: látod :D Boss-nak az a jó minél több "skalpja" van :D (ejj a végén még kapni fogok ezért) :P

Nikica21 2009.11.12. 21:03:57

@csillag×:majd mindketen megkapjuk boss-tól a magunkét!:D

csillag× 2009.11.12. 21:30:46

@Nikica21: de azt max csak következő héten, mert gondolom edz a hétvégére piailag :D

Nikica21 2009.11.12. 21:46:21

@csillag×: Hát inkább csak szinten tart nem? Edzeni már minek!:D

csillag× 2009.11.13. 00:10:25

@Nikica21: igaz, a máját már nem tudja nagyobbra "edzeni" :P:D

Glg 2009.11.13. 09:55:20

@vagány csaj: ez így van, hallottam már ezzel kapcsban szép sztorikat :D.

csillag× 2009.11.13. 13:49:22

valami hasonfekvősnevetős-t nem akar valaki benyomni??? punny vagyok... pl.: egy Kacc? már úgyis rég toltad fel a képed, kedves! :)

vagány csaj 2009.11.13. 14:59:29

@csillag×: Én is punnyadok ...még. De mindjárt megyek haza! :))
Hasonfekvősnevetős szerintem is jöhetne, bár én most nem tudok...

csillag× 2009.11.13. 15:22:07

@boss888: szolidaritást vállaltam...másfél órán keresztül leveleztem....huh.. :P :)

@vagány csaj: én meg asszem nekiállok tanulni... :D tiszta izgalom :P

2009.11.13. 18:47:14

Salalalalalala, van mexxe-em. :) :) :) Össze kéne szednem magam. :) Ma majdnem eladtam a lelkem az ördögnek (nem devil-nek), de megmentettem a szaros kis lelkem. :) :P

csillag× 2009.11.13. 23:58:12

:( :( mér nincs mindig igazság?? :(

boss888 2009.11.14. 11:02:09

Mi van itt? Csillag rajtam volt?:D

@Nikica21: ne áruld már el a titkainkat!:P

csillag× 2009.11.14. 11:29:31

@boss888: inkább arról mesélj, h tnap este volt-e táncoló fekete lakkcipőd? vagy csókkirály? :D és mennyi tel.számot sikerült bekaszíroznod? Jut eszembe, ma hányra jössz értem? vagy foglaljak asztalt?:D

boss888 2009.11.14. 16:12:27

@csillag×: nem volt tánci... jobb dolgom akadt, olyan egész estét ágyban töltős:D Jah és aludtam is:D

boss888 2009.11.14. 16:19:43

@csillag×: Jaaa, ma van a bál nálatok... Nem megyek mert, ha látják, hogy egy roppant jóképű, sármos, szőke hajú kék szemű daliával érkezel, majd nem mer oda jönni hozzád egy srác sem. És a csajoknak is majd csorog a nyála egész este, ez meg veszélyt jelent mindenkinek. Főleg amikor tiszta nyál az egész tánc tér, és elesnek a táncolók..:D

csillag× 2009.11.14. 17:49:48

@boss888: Oly büszke vagyok Rád, kedves :D hogy képes voltál az ágyat este alvásra is használni....ritka dolog ez nálad :) Nagy erőfeszítésedbe kerülhetett :P

Köszönöm, hogy így esélyt adsz a többi pasinak is :) és vigyázol a testi épségemre :))))

Nikica21 2009.11.14. 18:55:08

@boss888: Össze vissza beszéltem...,de a titkainkat így se úgy se szedték ki belőlem....!:D:P

Nikica21 2009.11.14. 20:44:26

@boss888: De remélem Te se szólod el Magad senki előtt!:D

boss888 2009.11.15. 08:39:51

@Nikica21: Nem árultam el, hogy kiszedtem a szemöldököd, és h az az ölembe borultál...:D:D:D

csillag× 2009.11.15. 10:09:55

@Nikica21: hm..szóval te nem feküdtél, hanem borultál?? :P

2009.11.15. 10:24:46

Készek vagytok. :)

csillag× 2009.11.16. 06:59:34

hajnalodik....kiugrom az ágyból, a barátom már vár reám... :D :D (vagy inkább kikúszom az ágyból... :S)

csillag× 2009.11.16. 07:04:43

jah és nem a barátom..csak a tanárom :P ...Jaj Istenem, már megint nem bírok magammal... :)))

boss888 2009.11.16. 09:36:17

Ma vagyok kereken 10935napos, ezt meg kell ünnepelni!!!:D:D

Csillag:8184napos. A 8200.-at csak meg kell ünnepelned:P

Zsu:8868napos már csak 20 nap és 8888napos leszel:)) Egy napon születél a bátyámmal

csillag× 2009.11.16. 09:44:39

@boss888: hú...aztaaaa. Milyen kis fiatal vok :D
Így fog az agyad kora reggel, kedves? :D

csillag× 2009.11.16. 09:50:01

@Zsu0805: Fúú....okvetlenül meg kell ünnepelned, hisz a Főnök szerencseszáma :D :D

@boss888: jut eszembe, fel tudtatok kelni? nem késett el a csajod az egyetemről ? :P

boss888 2009.11.16. 09:51:18

@csillag×: van a neten kalkulátor... Az beleszámolja a szökőévet is... de várom már, h 11000 napos legyek:D

2009.11.16. 11:03:13

Aztaleborult, nem vagytok gyengén pihentek. :)

boss888 2009.11.16. 11:28:53

@csillag×: már hatkor felkelt és nézte a tévét:D

csillag× 2009.11.16. 12:05:36

@boss888: ezt kár volt elárulnod..kicsit fittizhettél volna, h így csípőből nyomod (még a szülinapjainkat is...másodperc pontossággal)
De valljuk be az őszinteség is az erényeid közé tartozik.. :)) :D (jaj Istenem..reped a plafon? ) :P
6kor?? juj.. :S

boss888 2009.11.16. 12:25:30

@csillag×: majd bele jössz te is, ha kicsit öregebb leszel, olyan 2800napot:D

csillag× 2009.11.16. 12:56:10

@boss888: hova, mibe jövök bele? már megint miért értetlenkedek? :$:(

csillag× 2009.11.16. 13:01:39

@csillag×: jaaaaaaaaaaaaaaaa.....:) hát remélem, bár még elég kilátátalan :$ :)...amúgy csak 2751 :P

vagány csaj 2009.11.16. 13:08:20

Úristen miket számolgattok! Zsu! Ezek tényleg nem kicsit kipihentek!
Elárulok csak nektek egy kulisszatitkot! :D
...a mai posztot én írtam!... :D
Azért remélem tetszett! :)

Kaccwalc (törölt) 2009.11.16. 13:11:05

deathclock.com/

Itt pedig megtudhatod mikor halsz meg :P :D

Én Monday, August 10, 2043 már alig várom :DDD 57év szép szép xD

csillag× 2009.11.16. 13:16:39

@vagány csaj: sztem nem csak nekünk tetszett :D kellemes hétfői indítás...a hajnali felkeltés után :))) DE akkor nem is fogod leleplezni magad? :$ :)

csillag× 2009.11.16. 13:24:15

@Kaccwalc: én még eltudok menni a temetésedre :D és utána még több mint 20évig látogathatlak :P :D jaj de morbid már....ááááá :D
Bazsalikom, ha addig nem beszélnénk...örülök, h megismertelek...télleg :P :))))))))))

vagány csaj 2009.11.16. 14:14:27

@csillag×: Dee, felfedtem magam! :) Nem voltam bent biztos, de úgy gondoltam vállalom a tetteim következményeit. Pláne ha már beküldtem. :) Amúgy sem szeretem azt, amikor valaki nem szólal meg.

vagány csaj 2009.11.16. 14:15:11

@csillag×: @Kaccwalc: Ez olyan hülyeség! Én nem számítom ki. Babonás vagyok, nem mintha hinnék benne...

Kaccwalc (törölt) 2009.11.16. 14:16:47

@vagány csaj: Én nem vagyok babonás de már 2 éve van végrendeletem :D

boss888 2009.11.16. 14:58:31

Baszki, már csak 55évem van hátra... Akkor jobban bele kell húznom a bulizásba!:D:D MAjd én is megyek látogatni benneteket. 2065. májusába halok meg.. akkor még téged is túléllek csillag. Pedig még a dohányzót is bejelöltem:D

@vagány csaj: Jó volt a poszt! Hangosan olvastam a lányom miatt, neki is tetszett:))

boss888 2009.11.16. 15:10:46

bocs, most kitöltöttem a BMI-is helyesen és kitolódott a korom 2067.ápr. 20-ra akkor is már csak 57,5év:(((

csillag× 2009.11.16. 15:46:40

@boss888: ha az első verziód lett vna érvénes, akkor én "látogattalak" volna meg, de így még félévig túlélsz. Viszont ne örülj nagyon magadnak ki tudja, milyenenek lesznek azok a napok :P lehet, h nem lesz élvezetes.. :$

csillag× 2009.11.16. 15:55:26

:D :D nesze nektek normál helyett optimistára vettem a figurát..(az vagyok, nem ér vitázni) és kaptam még több mint húsz évet :D :D Nah asszem kezdhetek puncsolni...@boss888: nem szeretnél pár dolgot rám iratni? :$ :$ :P pl..egy medencét :D vagy a hálóval is beérem :D

@Kaccwalc: és érvényesítve is van...ügyvéd meg minden? ez a munkád miatt kellett vagy csak úgy szimplán te magadtól úgy gondoltad, h kell és kész?

vagány csaj 2009.11.16. 16:03:05

@Kaccwalc: Biztos nagy vagyonod van, amit nem akarsz, hogy illetéktelenek herdáljanak el. :)

@boss888: Örülök, hogy tetszett! Szerencsére nem köveztek meg! :))

boss888 2009.11.16. 16:21:00

@csillag×: Egyefene, majd rád hagyom a protkóm, hallókészülékemet, meg a járókeretet is. Bár a járókereten lehet egy kicsit kopott lesz a sok kocsmába járástól. Tuti nagy hasznát veszed majd még 20évig:D:D:D

csillag× 2009.11.16. 16:24:56

@boss888: már megint az az áldott jó szíved :D ... bár azért az olvasószemüveget meg a pipát hiányoltam, de majd még megsimogatlak, hátha kötélnek állsz :))))

boss888 2009.11.16. 16:27:44

@vagány csaj: Nagyon jó lett a poszt! Olyan viccesen sikerült megírni. Az ember beletudta élni magát az egészbe. Egyre figyeltem csak fel, hogy nem kommentelted a posztot...:P De nem volt gyanús, h te írtad...:)

boss888 2009.11.16. 16:31:03

@csillag×: Senki nem használ szemüveget az egész családban, még a 104éves üknagymamám sem. Ha meg pipázni szeretnél, akkor azt inkább még most hozzuk össze valamikor:P:D:D

csillag× 2009.11.16. 16:35:16

@boss888: készítsd a keresztapát... :P :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.16. 16:51:48

@csillag×: @vagány csaj:

Érvényesítve ügyvéddel, két tanuval. Lényegében nem a vagyonomról nyilatkoztam :)

Kaccwalc (törölt) 2009.11.16. 20:01:59

ááááh nincs kedvem dolgozni menni :@

este szar álmom volt. kitört a fogam. ami amúgy nagyon rosszat jelent. reggel meg a postaládában ott volt egy értesítő ahonnan pont levelet várok és ááááááá remélem jó lesz benne :D

csillag× 2009.11.16. 20:08:52

@Kaccwalc: én egész nap sugároztam feléd ;) és semmi csernobil... :P :)

Nikica21 2009.11.16. 22:30:04

@boss888:Köszi...most mindenki könnyűvérőnek gondol!:D @csillag×: Annyira fájt a szemöldök szedés, hogy beborultam tőle az ölébe!:D

csillag× 2009.11.17. 09:51:23

jaj-jaj eltűntünk :(

@Zsu0805: boldog 8869-ediket :P @boss888: neked meg 10936-odikat :D !! remélem sikerült jól megünnepelned tnap :D

boss888 2009.11.17. 10:21:45

@Kaccwalc: Én is sugároztam... Szal tuti jó lesz a napod:))

@csillag×: uhhhhhh, na most fáj a fejem rendesen... hívtam a srácot aki tegnap dolgozott h mi ez a halom apró, 40-en mentem és 38500-al jöttem meg kb 20000- ért százas van még az asztalon. Mondja h ne angódjak, mert van még fel írva 65000 amit nem bírt kifizetni nekem... Valami csomó pénzt nyertem a kocsmába.:))) De nem emlékszek rá:D Pedig nem is szoktam sose játék gépezni, valami dupla órát is kaptam de azt sem tudom mi az:D Sose fájt még ennyire a fejem.... Tudathasadásom van biztos.:)

csillag× 2009.11.17. 11:06:07

@boss888: nah, akkor tudod most jön az, h nem csak a fiúkat, de a lányokat is meghívhatod fagyizni :D:D *nevet-hangosan* Amúgy Kacc-nak tnap kellettek a sugarak, nem? Itt délen most eléggé szép idő van :)

csillag× 2009.11.17. 11:07:34

@csillag×: jah és gyűjtöm a százasokat :$ meg kétszázasokat :$

boss888 2009.11.17. 12:47:34

@csillag×: én a 20000-rest gyűjtöm.. Jól néz ki tapétának:P

Kaccwalc (törölt) 2009.11.17. 17:48:45

@boss888: Ezt csak neked :DDD

- Milyen a tökéletes nő?
- Néma, szőke, nimfomániás és az apjának van egy jó kis sörözője.

Nikica21 2009.11.17. 20:00:36

@Kaccwalc: na kac ebből nekem majdnem egészen 3megvan...de akkor csak majdnem vagyok jó nő!:D

csillag× 2009.11.17. 20:44:06

@Kaccwalc: milyen már, hogy egy pasinak akarsz kedvezni? ejnye :P :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.18. 06:57:51

@Nikica21: néma gondolom nem vagy, kép alapján szőkésbarna, elmegy :D ha nimfó vagy az már egész jó, bár eddig 1x tapasztaltam és egy ideig tényleg jó dolog :D söröző meg engem nem zavar :D összeségében azt mondom hogy szexelhetnénk :DDDDDD

@csillag×: mindjárt keresek neked is vmit :P :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.18. 07:11:16

@csillag×:

- Nagymama, miért olyan nagy a szád? Nagymama, miért olyan nagy a szemed? Nagymama, miért olyan nagy az orrod?
- Jaj Piroska, takarodj már a picsába azzal a nagyítóval!

fubu05 2009.11.18. 08:46:36

Nekem ez az egész történet egy kicsit zavaros. Vagy én vagyok hülye hozzá.:))

Nikica21 2009.11.18. 08:54:30

@Kaccwalc: De hüle vagy!:D
Kösz, hogy méltatsz egy kufir erejéig..., de amúgy tudom, hogy messze vagyok a jó nőtől! :DDD
Tetszett a vicc...én is kéreeek!:D

csillag× 2009.11.18. 13:57:05

@Kaccwalc: ilyet minden nap berakhatnál :)))))... kösz kösz...ezért jövök egyel :P ;)

vagány csaj 2009.11.18. 15:10:15

@csillag×: Szivem! Szerintem a mai posztot a tiednek tulajdonítják páran. Legalábbis volt rá utalás! :) Világosítsd fel a közönséget! :)

@Kaccwalc: Jaa, vicceket kérünk még! :)

csillag× 2009.11.18. 20:23:56

@vagány csaj: mi??? nemá:P Pont most mikor gépközelbe nem jutok.. áááá :D

boss888 2009.11.19. 09:10:44

@vagány csaj: Ez csillag posztja volt, nekem már mesélte ezt a történetet. Annyi maradt ki a posztból,h neki is volt férje, és 2 gyereke...:)))

csillag× 2009.11.19. 12:36:51

@boss888: igen és a férj te voltál... bocs.. ha te elárulsz, akkor én is ... :)

csillag× 2009.11.20. 03:43:33

saaalalalalala... :D :D :D

csillag× 2009.11.20. 09:26:10

@Nikica21: Áhh...ez inkább kapok, kapok, kapok...adok...kapok,kapok... Csak itt tünteti fel magát úgy ez a @boss888: gyerek, mintha fifti-fifti lenne a kimenetel, a háttérben meg letámad... Hogy milyen álszent emberek vannak :P

csillag× 2009.11.21. 14:41:34

csak a megmaradás végett... :$ :)

Nikica21 2009.11.21. 17:52:20

@csillag×: Hát igen...az álszentség...!:D

csillag× 2009.11.24. 16:04:38

...átugrottam kicsit megpihenni ide...húúha mi folyik a túloldalon :P :D

Glg 2009.11.24. 16:10:21

@csillag×: jó mi ? :D:D na így kell vitát generálni :)

csillag× 2009.11.24. 16:45:32

@Glg: ja-ja :)) Jó volt :)) Jókat nevette rajta..pontosabban rajtad, h föl kaptad a vizet :D Én itt szép nyugisan beirok pár sort..erre tálad meg beragad a caps lock meg a felkiáltó jel :D (jöhet ilyen máskor is, érdekes, ahogy mások látják a világot)

Hát nem vagyunk egyformák :) Valaki így, valaki úgy érzi jól magát :) Ezért nem is lehet meggyőzni a másikat arról, amit mi érzünk jónak :)

Nikica21 2009.11.24. 22:34:00

Hát igen mi emberek mindig azt hisszük, hogy az a helyes ahogy mi gondoljuk!:D Ezért nem érdekel mások véleménye!:DDDDDDD

csillag× 2009.11.25. 09:44:53

@Zsu0805: Láttam az új képeteket Ed-del :D Hát naggggyon jól néztek ki együtt...két hasonló karakter. De azért egy őszinte tanácsot megfogadhatnál :$ Ha lesz pénzed láogass meg egy plasztikai sebészt, mert az állad meg az orrod... háát enyhén szólva nem tetszik :(
Vagy ha nem akarsz rajtuk változtatni, akkor az orrodra egy bibircsókot tetessél lécci..és akkor teljes lesz a kép :P :D

Kaccwalc (törölt) 2009.11.25. 12:07:39

bocs mindenkinek de a hétvége nálam most nem fog menni :)

csillag× 2009.11.25. 12:15:33

@Kaccwalc: :((((( És te ezen mosolyox?????

csillag× 2009.11.25. 17:59:52

@Glg: meghitt családi kör lesz :)) Több jut az epres sütiből! Vagy nem arról volt szó, h hozol? :P

Glg 2009.11.25. 18:02:06

@csillag×: nem cipelek én semmit-majd ott veszek :P

csillag× 2009.11.29. 14:06:42

hahó emberkék..nagyon laposodunk :) valaki dobja be magát :) :$ :P

csillag× 2009.11.29. 19:05:52

Nah, nem én leszek az első, aki megnézi...még a végén kiderül, h bociiiii.... :$

vagány csaj 2009.12.08. 08:35:37

Jóó reggelt! Van valakia fedélzeten??
Hogyhogy nincs ma poszt? Azt mondta Panni, hogy lesz... ??
Tud valaki valamit amit én nem?? :DD
süti beállítások módosítása