A protkó az ülésen maradt

2009. szeptember 14. 06:55 - Panni CsP

Egy félresiklott randi inkább legyen kacagtató, mint bosszús. Az alábbi sztoriban sajnos mindkét attitűd jelen van. A történet főszereplője különös randevú túlélője volt, és egy valóban érdekes emberrel futott össze...

 

Halihó mindenkinek ! Nem csak a 20 éveseké a világ mondaná Aradszky László és milyen igaza van! Én Margó, most 50 éves vagyok - 46 évesen maradtam egyedül, és azóta keresem a párom, több-kevesebb sikerrel. Nagyon sok jó történetem van, könyvet írhatnék belőle. Legalább 200 emberrel találkoztam, mennyi elfecsérelt idő, volt köztük kongói néger is ! Azért vannak kedves történeteim, amiken ma is jókat derülök egyedül is, de ha van kivel megosztani, akkor pláne. Szóval egy monori társkereső ügynökség hirdetésére regisztráltam magam - náluk kedvezményesen, természetesen. Ezek után többször ajánlottak nekem partnert, de mind minimum 10 évvel idősebb, mint én. Igaz, hogy én is már 50 vagyok, de még a saját fogaimmal rágok, nem dohányzom, nem iszom alkoholt, így talán jó karban vagyok és igényeim nem kimondottan az idős korosztályra korlátozódtak. Egy szép novemberi napon hívtak, hogy megadták a telefonszámomat egy atomfizikus Úrnak, aki 59 éves és keresni fog. Hát én sem 8 általános után kezdtem a pályámat, nem lepett meg az Úr titulusa, gondoltam, jöjjön aminek jönnie kell …,nem baj ha idősebb, tán mégis jó lehet… A hívás nem késett, mindent megbeszéltünk, kocsival jön vidéki tanyáról, a parasztházából, ahol nincs fürdőszoba… Hát nem adunk apróságokra, az elme a fontos ! Egyetemi épület, Budán parkoló. Én a saját kocsimmal kb. 5 perccel hamarabb érkeztem kiöltözve, parfüm, cicoma, minden szükséges lelki felkészülés, izgalom!

Várakozás és láss csodát megérkezik a Lovag ! Beparkol mellém szabályosan, nagy figyelem, öröm, kiszállunk mindketten a kocsiból ! Bemutatkozunk és nagyon örvendünk egymásnak, de fél pillanat, mondja a kedves Lovag „bocsi, a protkóm az ülésen maradt csak egy percet várj és indulhatunk beülni valahova” Én jó humorú úrinő természetesen vártam, amíg a protkó a helyére kerül és aztán beültünk a cukiba - ha már 30 km-t jöttem idáig csak megnézem ezt az atomfizikust. Az előadás nem maradt el, természetesen ő a világ legjobb bikája, 3 válás hivatalosan, 23 éves cigány barátnője van, de ő lelki társra vágyik ! Nem mondtam el neki, amit gondoltam, csak szánalmat éreztem iránta és borzasztóan sajnáltam magam az elfecsérelt időért és pénzért, amit a benzinre költöttem. Azóta többször hívott telefonon és írt levelet, hogy én nem tudom mit vesztettem azzal, hogy nem Őt választottam. Én tudom, hogy nem vesztettem semmit, csak egy légyütőt hárítottam el magamtól. Azért nem adtam fel, hogy megtaláljam életem hátralevő részére a másik felemet, azóta is már több próbálkozáson túl vagyok, talán velem van gond ??? De a protkó az mégse semmi, nem ???

 
9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr951363126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.09.14. 07:02:27

annyira filmszerű!
Bár tényleg idegesítő lehetett átélni.
Randi alatt az ember módosult tudatállapotban van, amit a hormonoknak - valamint az egészséges izgalomnak - köszönhet. Azt hiszem "megkompolyosodás" rá a megfelelő szó, de közel sem biztos. De a történet rendesen átélhető.

Chowder 2009.09.14. 12:36:08

Én a hölgyet sajnálom. Bár biztos képben van, ha ilyen rugalmas 50 évesen, ez viszont figyelemre méltó. Nem könnyű értelmes párt találni manapság, de én szurkolok, hogy sikerüljön.

csajokespasik · https://csajokespasik.blog.hu 2009.09.14. 17:46:36

...2 komment? Érzem, hogy van itt még több is!

boss888 2009.09.14. 18:48:00

Szerintem jobban jár a hölgy, ha nem egy partner közvetítőnél próbálkozik. Attól még az online társkeresés is talán jobb.. De egyiknél sem lehet túl nagy sikerre számítani, bár vannak véletlenek. Majd megkérdezem a mamát, hogy annak idején, hogy csinálták, amikor még nem volt net meg iroda sem.:) A storyhoz meg no komment. Atom fizikus?? Lehet, hogy a sugárzás miatt hullott ki a foga.:) Veszélyes dolog atommal fizikázni:)

Cücök 2009.09.14. 20:50:41

Na de hogy kerül a protkó az ülésre? :D

Devil2 2009.09.14. 21:48:49

Hát.. hogy is mondjam.. ez a sztori nem volt szórakoztató, holott a kedves író alapvetően pozitív beállítottságú és próbálta kihangsúlyozni a helyzet komikusságát. De annyira szánalmas hogy emberek, mint ez az "atomfizikus", élete így el tudjon menni vakvágányra.., hihetetlen. És ne higgye senki, hogy ehhez eleve fogyatékkal kell születni. Nem. Sajnos az ilyen sérült lelkivilágot súlyos társadalmi problémák idézik elő elsősorban, de nyilván az egyén szerepe sem kérdőjelezhető meg. Ha valaki az élete érzelmi, társas területét elhanyagolja, mondjuk a karrier miatt, azt soha nem tudja bepótolni, vagy helyrehozni, mert már nem képes rá. Az idővel megcsontosodott szokások, gátlások, egy bizonyos kor után végképp börtönbe zárják az egyént, még ha az illető tudja is hogy nincsenek rendben a dolgai és a lelke mélyén változásért kiált, de fogalam sincs arról hogy mit kellene tennie ezért. Ez borzasztó.

EE|33 2009.09.14. 22:51:40

@Devil2: Igazad van...elsősorban a diszkrimináció, a másoktól (idegentől) való tartózkodás, félelem. Ha nem vmi kedvező az 1. benyomás, akkor nem valószínű, hogy az ember veszi majd a fáradságot, hogy megismerje a másikat, inkább kaparja a falat egész idő alatt.

Vigyorgok, mint a tejbetök a protkón, persze ugyanakkor félig húzom is a szám sarkát mivel uakkor sajnálatot is érzek az eset kapcsán mindkét fél irányába. Az "atomfizikus" bácsival kapcs. a szerencsétlensége miatt, hogy ide fajult az ő élete, plusz még a történet "csattogója" is rátesz erre egy lapáttal (sikerélmény hiánya), Margó felé meg azért, mert át kellett ezt élnie. Csak óvatosan a vak randikkal, és inkább személyesen keress magadnak partnert, mint egy társkeresőn, amely olyan mint az internet...soha nem tud6od, hogy kivel boronálnak össze, míg nem találkoztok.

Dr. Mazsola 2009.09.14. 23:41:49

tiszta "Móóuniká sóóó".... XD

csajokespasik · https://csajokespasik.blog.hu 2009.09.15. 07:16:25

kár hogy árnyalatnyi köze sincs hozzá Dr.
Láttál már Maónika sót közelről??
süti beállítások módosítása