Majd' megerőszakolt a szemével

2009. október 05. 07:20 - Panni CsP

A rejtély, a titokzatosság mindig vonzó, de ennek is megvan az egészséges határa. Egy fiú rendszeresen összefut egy gyönyörű lánnyal, van erotika, vibráció, félreérthetetlen vonzalom, számcsere és ajánlatok, de a mondat végére valahogy nem kerül pont.

 

Sziasztok! Nem tudom mennyire lesz érdekes a következő történet, mindenesetre elmesélem nektek. Nos, a történet még 18 éves koromban kezdődött, amikor frissen kirepülve a szülők aggódó kezei közül belevetettem magam az egyetemi bulizásba. A gólyatábori élményekkel gazdagon felvértezve igyekeztem minden alkalmat megragadni a csajozásra. Nos, minden évben tartanak egyetemünkön egy puccos, öltönyös bulit, ahol az elsősöknek kötelező a jelenlét. Én is, kellő alkohol társaságában, megérkeztem a buliba és átadtam magam a zene varázsának. Ekkor történt velem, ami addig még soha.

A társaságunkból egy lány olyan tekintettel nézett rám, hogy ott helyben megerőszakolt a szemeivel. Nekem sem kellett több, vad táncba kezdtünk, már amennyire az illem megengedi egy ilyen helyen a tánc erotikus jellegét. Órákig táncoltunk, s közben egy szót sem beszéltünk, majd egy gyenge pillanatomban leléptem inni, utántölteni, persze a lányt otthagytam. Sajnos mivel elég sok új/régi ismerős volt, mindenkivel el kellett beszélgetni egy kicsit. Az idő pedig repült, s mire visszatértem, a lány eltűnt. A buli után kérdezősködtem róla, de én hülye, még a nevét sem tudtam. Sajnos senki sem ismerte, pedig mondhatom, feltűnő jelenség volt. Majd két év múlva, mikor már majdnem teljesen elfelejtettem a dolgot, egy egyetemi buliban egymásba akadt a tekintetünk és innentől fogva többé egész este izzott körülöttünk a levegő. Egy szót sem beszéltünk, a testünk beszélt helyettünk is, a vágyak megállíthatatlanok voltak aznap este, és egy forró átszerelmeskedett éjszaka után végre megszólaltunk. Számot cseréltünk, majd mindketten megígértük a másiknak, hogy hívjuk egymást. Nem így lett, nem tudom miért, de ennek így kellett lennie. Majd egy hét múlva újra egy buliban találkoztunk és hasonló forgatókönyv szerint alakult az este. Tökéletes volt, csak ismét nem kerestük a másikat. Aztán ismét megrendezték azt az elegáns bált, ahol először találkoztunk, és természetesen összefutottunk. Finom és kellően érzéki tánc után a hölgy a fülembe súgta, hogy "Ma nálad alszom!" és közben óvatosan kinyitotta retiküljét, s egy csinos tangát villantott közben. Na erre minden férfi azt mondaná, igen ... Nos, bennem megmozdult valami, ami azt súgta ne, s nemet mondtam. Talán felzaklattak az érzések, amik hiányoztak, de mégis ott voltak, nem tudom. Mindenesetre, bármikor összefutok ezzel a hölggyel, azóta is vibrál körülöttünk a levegő, ha találkozik a tekintetünk.

 
88 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr761412061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boss888 2009.10.05. 08:32:38

Egyet nem értek!?!? Ha vibrál a levegő, vagyis bejöttök egymásnak, akkor miért nem keresitek a másikat? Szerintem egy próbát megért! Főleg, hogy amikor az első incidens volt, utána elkezdtél érdeklődni felőle, keresni stb... Akkor most miért nem?

Tuti valami lényeges kimaradt a történetből!

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.05. 08:39:46

Két éve, egy átkokózott éjszaka után tudtam meg, hogy a tudomány által eddig ismert összes létező nemibetegséget sikerült beszereznem a szomáliai fociválogatottól. Addig sem voltam éppen szűzlány, de utána elhatároztam, hogy életem célja az lesz, hogy új képességeimet felhasználva minél több embert (és haszonállatot) fertőzzek meg.

Elkezdtem egyetemi bulikba járni és minden buliról valami istenbarmával hazatérni. Az egyik ilyen alkalommal is épp stíröltem a pasikat, amikor megakadt a szemem egy öltönyös pubin.

Két dolog miatt vettem észre. Az egyik, hogy matt részeg volt és telihányta a saját zsebeit, a másik, hogy csak ő volt öltönyben és végig rinyált, hogy mekkora puccos szar hely ez, hogy ki kell öltözni a bulihoz. Valószínűleg a sok pia miatt nem vette észre mit vesz ki a szekrényből.

Bármennyien mártóztak már meg bennem, erre a srácra nem fájt a fogam, ezért inkább bementem, hogy a táncparketten keressek magamnak valakit. Pár perc múlva megjelent ő is és elkezdett vonaglani mellettem, majd, hogy elkápráztasson breakelni kezdett, már ha a padló homlokkal való felszántását annak lehet nevezni.

Ekkor leléptem, kifelé menet összefutottam a kidobóval, akivel töftünk egyet, aztán én balra el.

Valamivel később, megint találkoztam a sráccal, újból vonaglani kezdett, meg bámult a nagy bamba szemeivel, gondoltam megérdemel egy kis szifiliszt ezért, így felmentünk hozzá. Mivel ekkor is részeg volt, viszonylag hamar bealudt, így a szexig nem jutottunk el. Én elkezdtem tévézni, de amikor elkezdte töcskölni a párnáját és közben a nevemet üvöltötte, - álmában - úgy gondoltam, hogy inkább távozom.

Azóta még egyszer összefutottunk egy buliban, ahol megmutattam neki Berta barátném (circa 180kg) vonalkódos, pisifoltos cérnatangáját , amit a táskámban hordok, ez meg is tette a hatását, azóta nem láttam.

vagány csaj 2009.10.05. 08:58:34

@bazmegbazmeg: Hát ezt nem bírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már teljesen hülyének néznek, hogy itt a munkahelyemen egyedül visítozok az irodában... :D

vagány csaj 2009.10.05. 09:02:16

@boss888: Egyetértek, valami mégis csak nem stimmel... Mi??

Igazság Atyja 2009.10.05. 09:08:20

"...és egy forró átszerelmeskedett éjszaka után végre megszólaltunk."

Ha nem kamu a történet, elég egyértelmű, miért nem kereste az említett éjszaka után a lány: a tettek végül nem pótolták a szavakat, hiába is bízott ebben. :) Később mégis beajánlkozott - nyilván ha nincs ló, jó a szamár is alapon. Hogy nézett ki a lány? Miért csak annyi derült ki róla, hogy lány volt? :)

"Mindenesetre, bármikor összefutok ezzel a hölggyel, azóta is vibrál körülöttünk a levegő, ha találkozik a tekintetünk."

Ez teljesen hihető azok után, hogy nemet mondott a tangás felajánlásra. Bár lehet, hogy tényleg vibrál, csak a lány részőről a düh miatt. :)

@bazmegbazmeg: Csillagos ötös már megint, így kora hajnalban. :)

Igazság Atyja 2009.10.05. 09:14:54

@boss888: Szerintem az maradt ki a történetből, hogy a hölgy nem igazán volt az esete. Csak imponált neki 18 évesen (néhány üveg pia után), hogy a gólyabálon máris felkeltette valakinek az érdeklődését. El tudod képzelni, hogy egy kellően érzéki tánc után egy _kellően vonzó_ nőnek nemet mondasz egy extrabuja ajánlatra? Nekem akármi súgná azt a nemet, valamivel túlharsognám. :)

Persze van másik variáció is: a lány igazi bombázó volt, ezért a fiú azt gondolta, nem csak vele csinálja ezt az egyetemi bulikban. Mivel ő kizárólagos tulajdonos akart lenni, nem részvényes egy cégben, visszakozott. De ehhez a feltételezéshez már nagyon jómájúnak kell lenni. :)

vendriner aladár 2009.10.05. 09:49:08

Sziasztok!

Én lennék a szerző. Nos, hogy miért nem lett semmi a dologból azóta sem nem tudom. Nos a kiscsaj nem volt qrva, nem igazán csinálta ezt mármint kiderítettem róla egysmást. Nos 10-es skálán olyan 7-es lenne, tehát nem az a bombázó, de nem is kellett mellette megijedni mikor felébredtél. A szexről meg annyit, hogy életem egyik legkomolyabb "dugása" volt, még egy ágyat is kicsináltunk rugóstúl, szóval egy igazi vadállat volt, de a tapasztalatom inkább ez, nem a bombázók vesznek le nagyon. Csak ezt nem szerettem volna beleírni, de iwiw linket nem teszek be:(
Ya és a történet így kerek. No love just sex, sorry.
Bmegbmeg rajtad meg bexarok, érdemes érte felkelni:)

Igazság Atyja 2009.10.05. 09:56:20

@tökömbökömcsütörtökön: Jó reggelt! Ha no love, just sex, akkor mi súgta azt a bizonyos nemet a végén?

vendriner aladár 2009.10.05. 10:11:48

@Igazság Atyja: Nos ez az, máig nem értem, de ez így jó! Azóta sem bánom, pedig sok történt már azóta.

Glg 2009.10.05. 10:56:57

@tökömbökömcsütörtökön: hát kedves szerző azért a nálad alszok szövegre csak nem mondanék nemet. nemtudom hol hagytad el a tököd annál a válasznál-ha addig minden gond nélkül meg-megkufircoltad a csajt. az ilyen kapcsolatból lehet tökéletes dugipajti viszonyt kialakítani btw.

@Igazság Atyja: egyetértek. ez a kizárólagos tulajdonos dolog meg azért csak nem tántorítana el attól h ha már osztozni kell azért kiveszem a részem. :)

Chowder 2009.10.05. 11:12:05

Vajon hány srácnak mondta ezt a csaj, hogy "Ma este nálad alszom."? :D És ami még jobb, vajon hányan mondták neki hogy nem? :D

Glg 2009.10.05. 11:27:08

@Chowder: úgy kell hozzáállni a dologhoz mint a csaj és akkor teljesen mind1 :).

csillag× 2009.10.05. 12:25:59

Fúú, hát bennem is felvetődött a történettel kapcs-ban jópár MIÉRT???...de ezeket már feltették előttem.
Viszont érdekelne, h azóta beszéltetek normálisan, vagy találkoztatok? Vagy ezt a történetet úgy könyvelted el magadban, h volt egy csaj, aki téged megfogott, volt egy-két fergeteges bulitok/éjszakátok és erről a lányról szinte nem is tudsz semmit?
@bazmegbazmeg: :D ütős...nevetéstől fetrengős.. :D Kíváncsi lennék milyen fazon lehetsz :D

2009.10.05. 12:35:22

@csillag×: Ez bennem is felvetődött @bazmegbazmeg: -el kapcsba, de jobb így titokba. :)

Még soha életembe nem ajánlkoztam fel pasinak ilyen formába, de... a csaj helyébe néztem volna nagyokat, h mivan? :) Mert ha még az elsőnél modntad volna azt, h nem azt még csak-csak megérteném, de h pár éjszaka után... :)

Igazság Atyja 2009.10.05. 12:38:50

@Zsu0805: A legjobb könyvet is megunja egy idő után az ember. És van, amit csak egyszer olvasunk el. :)

Glg 2009.10.05. 12:41:47

@csillag×: @Zsu0805: nekemis ez a legfurább a dologban. korábban minden gond nélkül bevállalta a csajjal az egyéjszakás kalandot aztán hirtelen nemet mond egy újabb szexuális felajánlásra:). nem igazán fogtam meg a logikáját a dolognak.

Én konkrét egyértelmű felajánlást sajnos :) csak egyszer kaptam, de akkor pont foglalt voltam szal nemet kellett mondani.

2009.10.05. 13:01:00

@Igazság Atyja:
De ő többször olvasott bele abba a könyvbe... és jó néha egy kis nosztalgaia, belelapozni a könyvbe, h mégiscsak miről szolt. :) Főleg ha tudod, h nem kell elolvasnod az egészet. :) Nemhiszem h a könyv ráeröltette volna azt h márpedig olvass el. :) Max ő is nosztalgiázni akart egy kicsikét. :)

Igazság Atyja 2009.10.05. 13:14:11

Igaz. Lehet, hogy csak azt akarta, hogy ismét átnyálazza a lapokat. ;)

vendriner aladár 2009.10.05. 13:21:47

Logikát ebben nem lehet keresni, s nem is kell. Nos meg lehetett volna tartani gyógyhotelnak, s néha visszajárni kellemesen felfrissülni, lefáradni benne, én nem tettem, azóta sem járok vissza hozzá, néha összefutok vele, de legtöbbször csak a tekintetünk találkozik, s nem beszélünk, ez eddig se erről szólt.

vagány csaj 2009.10.05. 13:25:55

@tökömbökömcsütörtökön: Ha egyszer ennyire hidegen hagy ez a lány, mint ahogy ezt itt mondod, akkor miért pont az ő történetét írtad meg nekünk??? Erre lennék még kíváncsi, ha már semmire nem tudsz válaszolni. Te nagyon gyenge jellem lehetsz, már ne is haragudj. Beszélni nem beszélsz, és azt se tudod, hogy mit miért teszel... Naggyon komoly...

vendriner aladár 2009.10.05. 14:11:33

@vagány csaj: Nos a hidegen hagy túlzás, mivel pont ez az. Nem szívesen égetném meg magam vele, ezért lett így. Ezért maradt ez, amit leírtam. Az, hogy milyen jellem vagyok egy történetből leszűrni, szerintem nehéz lenne, de te tudod.

Glg 2009.10.05. 14:16:20

@tökömbökömcsütörtökön: hát ez elég mártírosan hangzik. csak magadnak csinálod a problémát.van egy csaj akivel lényegében bármikor eltölthetsz egy kellemes éjszakát, de te túlspilázod és hatalmas drámai vívódást kreálsz a dologból. jó munkát.

2009.10.05. 14:42:37

@tökömbökömcsütörtökön:
"Félsz" h megégetnéd magad vele? Mondjuk van benne vmi. :(

@Glg:
Lehet neki több kell már mint egyszrű szex. :)

Glg 2009.10.05. 14:47:02

@Zsu0805: nyilván, de észreveendő h ez a csaj nem egészen a mély érzelmekre utazik. tudja mit várhat tőle szóval csak akkor égeti meg magát ha komolyra akarja fordítani a dolgot.

Missy88 2009.10.05. 14:49:58

@bazmegbazmeg: Megint ütött!:D:D Sírok!!!:D:D:D:D xD xD

Lobelt 2009.10.05. 14:50:12

@Zsu0805:

"@Glg:
Lehet neki több kell már mint egyszrű szex. :)"

Hát elég valószínű, de akkor meg miért nem BESZÉLTEK róla? Vagy ha nem kenyere a beszéd (bár úgy elég nehéz hosszútávú kapcsolatot fenntartani), akkor az első alkalom után miért nem kérte el a telefonszámot? És akkor lehetett volna randizni. Vagy akár a második alkalom után megbeszélni, hogy hol lakik a csaj, ki fia-borja, tud-e kapálni, akar-e gyerekeket, volt-e már szomorú fűzfa alatt vígan seggbe rúgva, ilyenek...

Valami sántít nekem...

Lobelt 2009.10.05. 14:53:42

@Igazság Atyja: :D:D:D ez valóban több, mint "egyszerű szex"... :)

2009.10.05. 15:03:39

@Lobelt:
Igazad van. :) De ha megvolt a száma mért nem hivta fel? Ez nekem magas. Minek kérte el a számát ha nem hívta fel? Mert ha nem akarta adja itt elő úgy, h "szexeltünk, elkértem a számát, h ne tünjek bunkonak, de eszem ágába se volt felhívni" De ő itt nem így fogalmazott. :) És amúgy valószínű, h szex után nem a csaj fogja felhívni a pasit. :) Nem azért mert konzervatív lennék, de azért... ezt hagyjuk már meg a pasiknak. :)

vendriner aladár 2009.10.05. 15:08:18

@drága: Nos egy szimpatikus lány, amúgy túl sokat nem tudtam róla, azért lecsekkoltam, hogy nem egy világ qrvája. Viszont előttem voltak elég komoly kapcsolatai.

őszibarackdzsem 2009.10.05. 15:11:12

@tökömbökömcsütörtökön: "néha összefutok vele, de legtöbbször csak a tekintetünk találkozik" - gondolom már nem megerőszakolni akar a szemével, hanem inkább +ölni! :P
Engem még soha nem utasítottak vissza, bár ennyire konkrét ajánlatot még nem tettem. :P De ez mekkora érvágás lehetett csórinak :D Képzelem mit érezhetett! Ilyenek vagytok ti pasik...
@bazmegbazmeg: grat! nagyon jól tolod! :P

Glg 2009.10.05. 15:15:46

@őszibarackdzsem: hát nagyot nézhetett a csaj h az előrántott tangára nemet mondott a forma:). énis meglepődtem volna szó se róla pedig láttam már falon pókot, de nem kérdás h mi lett volna a válasz:).

2009.10.05. 15:17:30

@Glg:
Az tény, h egy ilyen visszautasítására nagy érvek kellenek, de itt olyat nem olvastam. :)

Glg 2009.10.05. 15:31:59

@Igazság Atyja: khm...:) ilyen kellemes pillanatot még nem okozott nekem hello kitty :D

Glg 2009.10.05. 15:33:06

@Zsu0805: benned milyen gondolatok merültek volna fel ilyen esetben-mármint a csaj szempontjából:)?

Igazság Atyja 2009.10.05. 15:33:35

@Glg: Elképzelhető, de az adott helyzetben illúzióromboló is lehet. :)

vendriner aladár 2009.10.05. 15:41:28

Ha az érvet keresitek, utólag talán annyi lehetne, hogy nem akartam ebbe a játékba belekezdeni. Akkor így döntöttem. A szemében pedig nem megvetés van most sem, flörtöl. Az viszont jogos, hogy nem a legjobb pillanat volt úgymond e kis affér befejezésére.

boss888 2009.10.05. 15:45:43

Nagyon egyszerű a dolog!!! @tökömbökömcsütörtökön: azért nem akart többet a csajtól, mert nem kellett érte küzdeni! Itt jelentkezik a ribanc szindróma! Nem sok olyan faszi van, aki megfektet egy csajt egy buliból, és utána komoly kapcsolatot akar vele kialakítani... Senki nem akar olyan csajt, akinek még a nevét sem tudja, de már összerakták amijük van. Tök egyszerű a megoldás!:)

Lobelt 2009.10.05. 15:54:16

@boss888: vééééégre... valaki ezt is kimondta :)

Igazság Atyja 2009.10.05. 15:57:38

@boss888: Tényleg itt lenne a kutya elásva - ha nem mondta volna, hogy szerelemről szó sincs, csak szexről. Ott meg nem nagyon számít az "elsőre megvolt" körülmény. :) Vagy lehet, hogy mégis jönnének az érzések, csak pont amiatt, amit mondtál, fenntartásai vannak. Majd csütörtökön kiderül. :)

boss888 2009.10.05. 16:01:27

@Igazság Atyja: Amúgy tényleg ez lehet a megoldás! Ott volt a történet eleje... Amikor elsőnek látta, csak táncoltak és utána eltűnt a csaj. És akkor el is kezdett kérdezősködni utána, kereste.

vagány csaj 2009.10.05. 16:05:39

@tökömbökömcsütörtökön: Nem akarlak megítélni, de elég valószínű.. És persze megint nem válaszoltál a kérdésemre, mily meglepő! Hány éves is lehetsz? 18???

őszibarackdzsem 2009.10.05. 16:16:55

@boss888: ribancszindróma? Ne általánosíts, nekem így kezdődött az előző kapcsolatom és majd' 3 évig tartott...

boss888 2009.10.05. 16:30:52

@őszibarackdzsem: Ribancszindrómát úgy értettem: amikor a faszi attól retteg, hogy a csaj a lefekszik fűvel-fával minden buliban.. naná, hogy nem kell az ilyen csaj!

Persze vannak véletlenek...

Igazság Atyja 2009.10.05. 16:30:58

Mindenki általánosít, mindenki a saját véleményét közli, és nem utolsósorban mindenki erkölcscsősz. Van makulátlan erkölcsű fehér holló is - bár ez nem az én véleményem, hanem a nagyanyámé. :)

Egyébként az, hogy valaki belemegy a kapcsolatba egy olyan nővel, akit az első buli / találkozás alkalmával megdugott, még nem jelenti azt, hogy nem vonta le a megfelelő következtetéseket. Nagy valószínűéggel levonta, csak neki így is elfogadható a dolog: kényelmes nemi és anyagi érdekszövetséget alakíthat ki. És nyilván ezalól is van kivétel. A blog.hu-n általában több, mint a "való világban". :)

vagány csaj 2009.10.05. 16:32:41

@boss888: @őszibarackdzsem: Na igen, ez egy rettenetes összetett kérdés, de tényleg nem lehet általánosítnai. Helyzettől és embertől függ.

De ebben a sztoryban talán igaza van Bossnak és tényleg ez lehet a titok nyitja... :)

Lobelt 2009.10.05. 16:48:15

@Igazság Atyja: nagyon hasonlóan látjuk a dolgokat.:) Kivételek, azok mindig vannak...

A nagymamádat pedig csókoltatom, a makulátlan erkölcsű fehér holló már-már allegória, vagy legalábbis eléggé komplex költői kép ahhoz, hogy röhögjek rajta :D:D:D

drága 2009.10.05. 18:13:57

@tökömbökömcsütörtökön: Mire vársz?,hogy a lány hívjon téged??? Szerintem a lány alig várja,hogy jelentkezzél!!!

Igazság Atyja 2009.10.05. 18:45:25

Ő meg alig akar jelentkezni. Van ilyen. :)

drága 2009.10.05. 18:47:47

@tökömbökömcsütörtökön: Mégis belekezdtél::::)))!!! HÁT HM FEJEZD BE A JÁTÉKOT!!!

drága 2009.10.05. 18:58:13

@Igazság Atyja: Amúgy a lányt védve!!! Senki nem tudja,hogy a lányban milyen gondolatok voltak??? Lehet neki ŐŐŐ az igazi!!! ENNYI A VÉLEMÉNYEM!!!

Igazság Atyja 2009.10.05. 18:59:08

@drága: "Órákig táncoltunk, s közben egy szót sem beszéltünk..."
Ahogy mondod. Senki nem tudja, csak a lány. :)

2009.10.05. 18:59:39

@Igazság Atyja:
Ez a pont megfelelő tanga... mókás továbbá ápol és eltakar... már amennyit kell. :)

@Glg: Sztem fejbevátam volna a srácot, v ráhuztam volna a srác fejére a hello kittis tangát, h nesze akkor ezzel legyél boldog. :) Amúgy velem ilyen nem fordulhat elő... nem teeszek ilyen ajánlatokat és kijelentéseket. :) De amúgy biztos néztem volna nagyokat én is egy ilyen "nem"-re, jah és egy "te mekkora töketlen balfék vagy kijelentést". :)

drága 2009.10.05. 19:30:43

@Igazság Atyja: ÓÓÓÓÓ Nem!!! Elrontottam!!! Meg a nagy ŐŐŐ-nek!!! Csak még magának sem meri bevallani!!! Gyerünk már!!! De lehet,ha vársz életed legnagyobb hibáját követed el!!!

stellina 2009.10.05. 20:40:55

Kedves Posztíró!
Először csak a szemöldököm vágta magát kampóformába, mikor a vad tánc után minden szó nélkül otthagytad a Lányt - még csak annyit se nyögtél be: "Pár perc & jövök, várj meg!" v vmi hasonló -, s mikor nagy nehezen sikeredett visszatalálnod a táncparkettra, perxe, h a Lány szőrén szálán eltűnt! Jól otthagytad, mint kutya a...Aztán 2 év múlva újra összefuttok, s ott folytatjátok, ahol abbahagytátok...na jóóó, OKs, még ezt is beveszem, de h együtt elmentek, s még akk se szóltok egyetlen szót se?!? Némasági fogadalmat tettetek, melyet a másnap reggeli öltözködés tört csak meg v mi?!? S aztán, az utolsó felvonás...ha tényleg annyira megmozgatott Benned vmit, akk nem az arcába vágsz egy "nem"-et, hanem elmondod, h Te vmi másra (is) vágysz. Ha izzott a levegő, s nem csak Te érezted úgy, akk lehet, h nem csak alkalmi sex lett vna köztetek...még úgy is alakulhatott vna, h összejöttök?!? Még jól is jártál vna...Ám döntöttél, Te tudod...ám nekem még mindig sántít a dolog:
1.) a Lány után kérdezősködtél, nem k...va volt, tehát TŐLED szeretett vna vmit
2.) Neked is bejött a Lány

bazmegbazmeg: Tiéd a pont most is!;)

drága 2009.10.05. 21:13:23

@tökömbökömcsütörtökön: És amúgy mit tudtál meg??? A világ k....ja? Vagy egy tündér???

vendriner aladár 2009.10.05. 21:43:58

@drága: a csaj nem volt kurva, tehát tudomásom szerint csak velem tette ezt. Nekem is bejött a csaj, másként bele sem megyek egyáltalán a játékba. Azóta már egy fél ország van közöttünk meg egynéhány másik párkapcsolat. Szóval Game Over.

Devil2 2009.10.05. 21:48:16

Ááh, itt a megoldás: ez csak egy álom volt, ami posztolónkban elég mély nyomot hagyott ahhoz, hogy azt higgye, valóban megtörtént. Először is, ilyen nő nincs. Mármint nem olyan aki felajánlkozik, hanem olyan aki 2 év után még mindig felajánlkozik. Egy pasira ennyit várni, minek? Főleg ha jó csaj az illető, akkor minden napra találhat ilyen figurát. Ráadásul még nem is beszéltek (eleget), így meg aztán hogy a bánatba tudna kialakulni egy tartalmas kapcsolat???
Sőt már ott sántít a dolog kissé, hogy a pasi részeg volt mikor a csaj elkezdte először stírölni, lehet hogy nem értek hozzá, de a részeg ember minden csak nem vonzó, pláne ennyire!!

drága 2009.10.05. 22:14:29

@tökömbökömcsütörtökön: Kit érdekel a fél ország??? Meg a tőbbi kapcsolat? Valószínű,hogy egymást kerestétek a zöbbi kapcsolatban is!!! NINCS VÉGE!!! LEGYÉL BÁTOR ÉS NYERJ!!! A KIS TÜNDÉR CSAK RÁD VÁR SZERINTEM!!! MERT NEKEM ÁTJÖTT A SZTORID!!! JA ÉS SZERINTEM TE MEG A KICSI TÜNDÉRRE!!! GONDOLD EL!!! Amúgy sokat gondolsz a lányra???

drága 2009.10.05. 22:26:31

@Devil2: NEKED AZT ÜZIZEM,hogy ha valóban két ember érzi egymás minden rezdülését,gondolatát úgy,hogy meg sem szólalnak!!! Na ez megér mindent!!! Áthág mindent!!! NA EZ CSODA!!! ÉS A LÉNYEG!!! KISUGÁRZÁS!!!

vendriner aladár 2009.10.05. 22:43:29

@drága: Mondasz valamit. Lehet dobok neki egy üzit. A lány néha eszembe jut, de tényleg csak néha. Ja és ott pont kisugárzás, ezt keresem a mai napig is!

@Devil2: Nos nem voltam részeg, úgy tényleg nem lehet csajozni, ezt aláírom. A csaj valóban találhatott volna valakit, sőt volt is neki valakije úgy tudom, de akkor mikor megtörtént az eset akkor senki.

Igazság Atyja 2009.10.05. 22:46:18

Azért bemutatkozni akkor is illendő, ha az első perctől érezzük egymást. Utána már meghághat mindent az bizonyos közös hullámhossz. :)

drága 2009.10.05. 23:00:45

@tökömbökömcsütörtökön: Hívd fel!!!!!!!!!! Nem hiszem,hogy néha jut eszedbe,ha írtál róla!!!!!!!!!! MÁR MEGTALÁLTAD!!! NEM KELL KERESGÉLNI TOVÁBB!!! ÉN NAGYON SZORÍTOK NEKED!!! EGY TÜNCI PASI LEHETSZ!!!:)))) SOK SIKERT TE DRÁGA:))))

drága 2009.10.05. 23:14:06

@tökömbökömcsütörtökön:VÁRJ!!! MÁR KÉPET IS CSATÓLTAM!!! PERSZE,HOGY NEM VOLTÁL RÉSZEG:)) A LÁNY MEG TUDAT ALATT VOLT!!! ÉS AHOGY TÉGED MEGPILLANTOTT,AKKOR KEZDETT EL IGAZÁBÓL ÉLNI!!! MERT ADDIG A PILLANATIG ÁLOMBAN ÉLT!!! ÉS TE VAGY AZ ÉLETE TITKA!!! ÉS KULCS A SZÍVÉHEZ EGY ÉLETRE!!!

drága 2009.10.05. 23:18:30

@Igazság Atyja: NEM VOLT RÁ ALKALMUK!!! NEM EZ A LÉNYEG!!! SOSEM KÉSŐ!!! MÁR BÍZTOS TUDJÁK EGYMÁS NEVÉT!!! ÉS NEM IS FELEDIK!!!

csillag× 2009.10.05. 23:31:23

Ha írsz neki, azzal sztem nem származik hátrányod:) (és gondolom Te is kíváncsi vagy, h végül is mi van vele) Próbáld meg és számolj be nekünk (akik nem értik ezt az egész sztorit és csak találgatunk) :)

remélem nem változott meg a száma :)

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.10.06. 00:30:25

"Nem így lett, nem tudom miért, de ennek így kellett lennie". Nebazmeg.

Devil2 2009.10.06. 09:06:17

@drága: "NEKED AZT ÜZIZEM,hogy ha valóban két ember érzi egymás minden rezdülését,gondolatát úgy,hogy meg sem szólalnak!!! Na ez megér mindent!!! Áthág mindent!!! NA EZ CSODA!!! ÉS A LÉNYEG!!! KISUGÁRZÁS!!! "

(Még nagyon fiatal lehetsz.)

Na ez az ami nem tart sokáig. Talán ettől félt tökiböki barátunk is, nem akarta (tudat alatt) tönkretenni ezt a szép tündérmesét, holmi szavak és mondatok egymásra hajigálásával.

Devil2 2009.10.06. 09:13:55

@tökömbökömcsütörtökön: "kellő alkohol társaságában, megérkeztem a buliba és átadtam magam a zene varázsának. Ekkor történt velem, ami addig még soha.
A társaságunkból egy lány olyan tekintettel nézett rám, hogy ott helyben megerőszakolt a szemeivel."

Sorry, nekem az jött le a fentiekből, hogy részeg voltál. Bár mentségedre legyen mondva, tudod hogy mi a mérték az alkoholizálásban, amikor már megszabadulsz a gátlásaidtól, de még vonzó vagy a csajoknál. Maximális respect. :)

drága 2009.10.06. 09:40:50

@Devil2: Nem volt részeg!!!!! ÉN A DRÁGA TEGNAPI SZERZŐT SZERETNÉM!!! FAGGATNI,HOGY MI VOLT TEGNAP!!! VAGY MA!!! HOL LEHET???? NEKEM ŐŐŐ HIÁNYZIK!!!:(

vagány csaj 2009.10.06. 10:03:26

@drága: Ekkora nyálcsorgást... XD XD XD

drága 2009.10.06. 10:13:50

@vagány csaj: Mindenkinek saját véleménye van!!!! Ez nem nyálcsorgatás!!!! Puszka neked is!!!

vendriner aladár 2009.10.06. 11:46:32

@drága: nos megjöttem, látom te méh pörögsz ezerrel:) az a kíváncsiság nagy úr.

drága 2009.10.06. 11:51:50

@tökömbökömcsütörtökön: Szia Drága! Na mi történt? Bocsi! Csak a Drága kutyim piszkál! Írtál neki?

drága 2009.10.06. 12:04:29

@tökömbökömcsütörtökön: Na! Már megint várnom kell a válaszra? mindegy! Megéri:)

vendriner aladár 2009.10.06. 12:33:24

@drága: nos igen, egyelőre no answer, de még nem nézte meg. Majd jelentkezem.

vendriner aladár 2009.10.06. 12:34:54

@drága: nos igen, egyelőre no answer, de még nem nézte meg. Majd jelentkezem.

drága 2009.10.06. 14:39:19

@tökömbökömcsütörtökön: Minnél előbb! És akkor én is mesélek... Persze csak akkor,ha érdekel:)

vendriner aladár 2009.10.06. 15:44:21

@drága: Persze, érdekel:) Minden újra vevő vagyok:)

drága 2009.10.06. 17:49:37

@tökömbökömcsütörtökön: NE HARI DRÁGA! PRÓBÁLTAM LEÍRNI A TÖRTÉNETET,DE NEM JÖTT ÖSSZE!!! NA MIZU VELED? MI VAN A TÜNCIKÉDDEL?

drága 2009.10.07. 09:53:54

@TÖKÖMBÖKÖMCSÜTÖRTÖKÖN:HOL VAGY!ÉLETEM! BEVALLOM MÁR NAGYON IZGATOTTAN VÁRLAK!!! ÉS NAGYON HIÁNYZÓL.......:(

vadmacska1995 2009.10.08. 18:02:50

Hát ez elég érdekes. Szerintem verd ki a fejedből és keress másik lányt, akivel boldog lehetsz.

reader613 2009.10.09. 14:06:59

most mi ez a cikk, de komolyan... dugjad már meg, baszki.
süti beállítások módosítása