Nem tudunk élni egymás nélkül

2009. október 22. 07:14 - Panni CsP

"Mikor egymás előtt álltunk, se szia, se semmi, csak megcsókolt!" - kezdődik egy befejezetlen történet, ami annyira friss, hogy jelenleg is zajlik. Ha párunk hirtelen, minden magyarázat nélkül le akar cserélni, nem mindig megy könnyen.

 

Az én történetem még kétséges, hogy „happy and” lesz! De azért belekezdek! A pasikkal soha nem volt szerencsém, ha tetszett valaki, tuti ő dobott engem, és aki „rendes” volt, nekem nem kellett. Próbálkoztam mindenhol, aztán tanácsolták, tegyem fel magam egy társkereső oldalra. Bejött, mert sorra kaptam az ajánlatokat - ám sajnos nem a nekem megfelelő emberek keresték a társaságomat! Aztán rátaláltam egy helyes, korban hozzám illő fiúra, és csak 45 km választott el minket. Kértem tőle hozzáférést a többi képéhez, hadd lássam több képen is: nem írtam neki, ennyi volt mit tettem! Arra gondoltam, túl jóképű ő hozzám. Rám írt, hogy megismerkedne velem. Több sem kellet nekünk: msn-cím váltás és hosszas, hajnalig tartó beszélgetések következtek…

Kicsit óvatos voltam, a sok engem ért csalódás miatt. De kitartó volt és randit kért tőlem. Kicsit féltem, de igent mondtam (4 nap után). Megbeszéltük, hogy este, ekkor és ekkor, találkozunk egy bevásárlóközpontban. Egész nap izgultam és vártam, hogy eljöjjön az este. Kicsit késésben voltam, de már sms-t kaptam tőle: „nagyon várom már, hogy lássalak”. Beléptem az ajtón és megpillantottam, ahogy jött felém ! Mikor egymás előtt álltunk, se szia, se semmi, csak megcsókolt! Olyan természetesek voltunk, mintha már ezer éve ismernénk egymást! 2 éve már, hogy „együtt vagyunk”, boldogság, meg minden, ami kell! Soha nem volt komolyabb veszekedés vagy ellentét köztünk! Mindent együtt csináltunk, és nem éreztük tehernek a másikat!

De sajnos jött egy nap, amikor Ő elbizonytalanodott!

Nem értettem, hiszen tényleg minden klappolt. Elkeseredtem és kutatni kezdtem magamban a hibákat, hogy történhetett ez, egyik napról a másikra….nem jöttem rá! 2 hónap elteltével rájött, nem tud nélkülem élni! Nem tud mással lenni és teszem hozzá én sem tudok! Félek, ha ez egyszer megtörtént, megtörténhet még egyszer! De a szívem azt diktálta, adjak neki egy esélyt, hiszen tiszta szívből szeretem! Hogy mi lesz, az idő majd eldönti.

 

 
86 komment
Címkék: csók

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr531451775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillag× 2009.10.22. 07:36:36

Szerintem itt nem lehet tanácsot adni. Ez (is) egy jó példa arra, h az internetes társkeresések által is lehet párt találni :)
Itt elég különös, h ha tényleg minden jól ment és nem tud nélküled élni, akkor miért torpant meg egyszercsak...

TBal 2009.10.22. 07:39:18

Jó reggelt!

Szerintem minden (vagy majdnem minden) kapcsolatban van elbizonytalanodás. És abszolút jogos: igenis az ember vizsgálja meg, hogy a másik fél jó választás-e, kielégíti-e az igényeit. A másik ilyenkor ki kell, hogy álljon egy próbát, újfent meg kell mutatnia, hogy érdemes arra, hogy a másikkal legyen. Persze ez kölcsönös, a másik is kerülhet próbatétel elé.
Szerintem nem az a fontos, hogy ne legyenek nehézségek egy kapcsolatban, hanem hogy hogyan oldjátok meg őket - a kiállt próbák tehetik a kapcsolatot igazán erőssé.

Remélem, lesz "boldog és" :)))

Nem vagyok híve a "nem tudok nélküled élni" formulának egyébként. Szerintem az ember tudjon élni egyedül is. Más az, ha párban ideális, meg más, ha anélkül megrokkan. Az ember önmagában is tudjon állni a két lábán, szvsz.

Caddy 2009.10.22. 07:49:55

Jó reggelt!
Én nem hiszek abban, hogy egyik napról a másikra változik meg valami. A sokat elcsépelt fordulattal kell élnem, miszerint kommunikáció, és kommunikáció. Ez a legcélravezetőbb. Ja és kérdezni, mindent őszintén.
Én drukkolok mert elég sorszerű találkozásnak tűnik.
(eszembe jutott a Kedves,meg a Drága az is ilyen) :)

Caddy 2009.10.22. 07:51:43

@csillag×: szerintem ennek sok oka lehet, de ezt csak ők tudják, és megoldni is.

csillag× 2009.10.22. 08:19:26

@Caddy: igazat adok :)A posztoló elég röviden tárta fel az esetet, lehet h voltak a háttérben korábbi jelek, amiket ő nem tartott jelentősnek. Meg ugye itt csak az ő nézőpontját ismertük meg :)

2009.10.22. 08:22:49

"A pasikkal soha nem volt szerencsém, ha tetszett valaki, tuti ő dobott engem, és aki „rendes” volt, nekem nem kellett."

Ilyen történetkezdést. :) Ezeken mindig a tipikusan mindig "körbenézek" a helységbe, h már megint egy... Mért gondolják egyesek úgy, h ha nem úgy alakolnak a dolgok akkor egyből szerencsétlenek. A "ha" utáni rész kivel nem fordult még elő?! Bevallom velem is megesett, mégse fogom fel úgy, h sose volt szerencsém, inkább örülök annak, h megismertem őket, h tapasztalatot szereztem. :)

Nekem még nem volt ilyen netes talim (első talikor egyből csók), de obban belegondolva nem is szeretnék, attól függetlenül, h Nálatok bejött. :)

A különtöltött 2 hónap... szerintem ott valami megváltozik. :( Egész kapcsolat alatt változunk, sőt egész életünk alatt változunk (bizonyos dolgokba), viszont egy elbizonytalanodás néha nagy változásokat tud okozni, ami akár lehet jó is, de lehet rossz is...

Kíváncsi lennék, h mi lett a story vége (gondolom azóta eltelt cirka 2 hónap)

2009.10.22. 08:24:21

minusz egy "mindig a" az idézés utáni első sorba. :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.10.22. 08:34:16

@Zsu0805: én is kíváncsi lennék a végére: ha jelen a szerző, dobja be magát

vendriner aladár 2009.10.22. 08:44:36

Béla vagyok, könyvtár ruhatár szakos egyetemista. Az internetes degeneráció egyik kiemelkedő példánya vagyok, nem tagadom. Ismerkedni csak társkereső oldalon merek, mert baj van az önértékelésemmel.

Egyszer találtam egy helyes csajszit a neten és írtam neki. Annyira aranyos volt válaszolt. Hát ennek örömére egész este Hentait néztem, el is fáradt a jobb kezem.

Aztán sokat msneztünk, nagyon kitartó voltam és ő is animés volt, így sok közös téma volt. Meg is beszéltük, hogy talizunk. Tudtam, hogy nem fog felismerni, ezért Pikachu jelmezbe öltöztem, hogy feltűnjek neki. Ez olyannyira szűk volt, hogy alig kaptam levegőt, s mikor épp odaért hozzám már a villámtámadáson gondolkoztam. Lekaptam, ez lett a vége.

Azóta egyszer leléptem, mert találtam egy új japán sorozatot, ami annyira lekötött, két hónapig zombultam a Dvd előtt. Aztán már ínhüvelygyulladásom is lett, a sok "rejsz...", akarom mondani rajzolástól, így visszakönyögtem magam az exhez.

szepi79 2009.10.22. 08:57:06

2 dolog: iszonyatosan zavaró a sok felkiáltójelezés. sokkal kevesebb kellene.
másik: sose jó, ha egy kapcsolat túl tökéletes. ha nincsenek viták. mert ellentét bármely két tetszőleges ember között van, de ha ezeket besöprik a szőnyeg alá, akkor egyszerre törnek a felszinre, és annak olyan vége van, mint a fenti történetben. szerencsés esetben újra fel tudják egymást fedezni, aztán vagy tanultak belőle, és néha napján összehoznak egy jó kis ordibálást, vagy nem...

Caddy 2009.10.22. 09:01:35

@csillag×: igen ez sokszor probléma, hogy csak az egyik nézőpontot ismerjük. Tapasztalataim szerint nincs olyan, hogy hirtelen romlik meg. Ha megismerkedik valamelyik fél egy harmadikkal, akkor is létjogosultsága van a behatolónak, mert valami nem volt száz. DE ez: "De sajnos jött egy nap, amikor Ő elbizonytalanodott!" Ezt én nem értem. Pláne két hónap is eltelt azóta.

Mondjuk ha elvonatkoztatok attól, hogy már kicsit bizonytalan vagyok én is, és nem dőlök be rögtön mindenkinek, akkor még az is lehet, hogy a srác tényleg megijedt, de két hónap múlva rájött,hogy hülyeséget csinált, és boldogan élnek míg meg nem halnak.
Vagy dugni akart egyet valaki mással, akkor viszont korrekt volt, mert előtte szakított.

Ááá nem tudom, ez többismeretlenes, így nehéz.

alumi 2009.10.22. 09:25:56

Szerintem tipikus sztori, tipikus fordulatokkal.
Ebben simán benne van, hogy azóta is boldogan, de az is, hogy azóta már rég nincsenek együtt.

dex.ion 2009.10.22. 09:33:12

eléggé 15-7 éves kamasz-story, az íráskép meg a stilisztika alapján.
bazmeg, ez a jövő (de)generációja...boldog vagyok, h te fogod kitermelni a nyugdíjamat, kedves postoló.

dex.ion 2009.10.22. 09:36:09

ja és felejtsd el, h nem tudtok élni egymás nélkül. túl fiatal vagy még az ilyen nagy szavakhoz, és sajnos úgy látom magam is, h ez jellemző a korosztályodra...úgy mondtok ki dolgokat, h fogalmatok sincs a szavak valódi súlyáról.

Lobelt 2009.10.22. 09:36:35

Hi!

Az egyik oldalról tök jó, hogy vannak ilyen sztorik, és örülök nektek, bármi lehet a vége.

A másik oldalról viszont rövid lett eléggé. De sebaj. Úgyis ma van a munkahét utolsó napja, mindenki siet. :)

@Zsu0805: mit szólsz a tegnapi felvetésemhez? :)

Lobelt 2009.10.22. 09:39:38

@dex.ion: mert te nem ilyen voltál 15-17 évesen... Annyira tetszik mikor valaki leolt valakit csak azért, mert fiatal és hülye. Senki sem volt komoly, felelősségteljes, semmi hülyeséget el nem követő ember kamaszkorában. Aki meg igen, azt sajnálom.

Igazság Atyja 2009.10.22. 09:39:51

Jók ezek a rövid, nyitott történetek - legalább nem kell mindig keserű csalódásról meg szakításról olvasnunk. Bár ebből úgyis az lesz, van egy ilyen érzésem. A rossz ómen nem a fiú elbizonytalanodása, hanem a klasszikus tartalmi elem: hajnalig tartó MSN-beszélgetések. Ennek soha nincs jó vége. Vagy Skype, vagy szigorúan megállapodni, hogy legkésőbb 23:00-kor ágyba bújunk. :) Azért nem mindegy, hogy az elbizonytalanodás miben, hogyan nyilvánult meg. Legalább ezt kifejthette volna 1-2 felkiáltó (óhajtó / felszólító) mondatban.

@vendriner aladár: Támadj, Pikacsu! :)

Stupidella 2009.10.22. 09:41:43

Először is, happy END. Ha nem tudunk idegen nyelven, akkor ne dobálózzunk idegen szavakkal.

Másodszor, vannak olyanok (csajok is, pasik is), akiknek néha kell egy kis különlét ahhoz, hogy rájöjjön, a másik mennyire fontos neki. No meg aztán 1 (egy) esélyt mindenki megérdemel.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.22. 09:41:46

Az a "happy and" üt mint az ipari áram :)

Stupidella 2009.10.22. 09:42:57

@dex.ion: nyugi, kinövik. Mi is kinőttük a kamaszkori baromságainkat.

dex.ion 2009.10.22. 09:43:02

@Lobelt: ööö...na most, az van h te nem ismersz engem, úgyhogy ne mond el, milyen voltam...mert kurvára nem ilyen. és még mielőtt feldobnád, h akkor én mér mondok véleményt, válaszolok előre, h azért, mert a stílusból ez jön le.

Igazság Atyja 2009.10.22. 09:46:04

@Lobelt: Jó reggelt. Összességében nincs gond a tini írásával, engem is kizárólag a "nem tudok nélküle élni" szófordulat zavar, és már 14 évesen is zavart volna. Bárki nélkül lehet élni, legfeljebb nem ugyanúgy. Ez a Szívhang vagy a Tiffany lapjaira való szerintem.

Utánanéztem, tévedtem: a Biancában vannak ilyenek. :)

Igazság Atyja 2009.10.22. 09:47:13

Mi a gond azzal, hogy "boldog és..."? Nyitott, mint maga a történet. :)

Lobelt 2009.10.22. 09:50:15

@dex.ion: Igen, valószínű, hogy nem ismerlek. Azt is tudom, hogy "a stílus maga az ember."

Ettől még tartom a véleményem. Lehet, hogy nem pont ilyen voltál kamaszkorodban, szépen, szabatosan fogalmaztál, és nem ragadtattad el magad az első szerelem miatt. Lehet. Nem ismerlek, és h azt mondod, nem ilyen voltál, akkor azt elhiszem. De azt nem mondd nekem, hogy felelősségteljes, felnőtt fejjel gondolkodó ember voltál 15 évesen, aki semmi hibát nem követett el!

De nem akarok a múltadban, a magánéletedben turkálni, nincs közöm hozzá, nem rám tartozik. De te is úgy mondtál konkrét véleményt valakiről, hogy olvastál 20 sort tőle...

Missy88 2009.10.22. 09:52:50

Aranyos... Mi olyan meglepő abban, hogy egy jól működő kapcsolatban elbizonytalanodik az egyik fél?! A jóból is megárt a sok, vagy nem ezt szokták mondani?:)
Internetes társkereső?! Hmm...vicces kis történetem van... Mivel nem igazán hiszek abban, hogy neten keresztül meg lehet valakit igazán ismerni, soha sem próbálkoztam vele. Persze most meg lehet kövezni, hogy mondhatok ilyet, azonban nem szabad megfelejtkeznünk arról, hogy írásban a kommunikáció teljesen másként működik, mit élőszóban. Ha csak arra gondolunk, hogy a hangsúly mennyiben befolyásolja egy adott mondat jelentését, már sejthető, hogy mire is szeretnék kilyukadni. Ezt majd máskor...
Néhány hónapja, nagyjából fél éve munkahelyet váltottam. Mivel imádom a sportokat, főleg a focit, soha sem volt különösebb gondom, amikor fiúk vettek körül és meg kellett szólalni a tegnap esti meccsel kapcsolatban. Egy ilyen beszélgetés során, egy srácnak nem tetszett a véleményem, abból adódóan, hogy ellenkező neműek vagyunk és két "ellenséges" csapatnak szurkolunk. Próbált piszkálódni, de nem igazán vettem fel, mivel olyan gyönyörű kék szemei vannak, hogy nem tudtam odafigyelni arra, amit mond. Egyre jobban élveztük, hogy piszkálhatjuk a másikat, és annak kedvenc csapatát. Kifejezetten jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk(baráti kapcsolatról van szó). Aztán hirtelen váltás, sértődés. Nem értettem, de mivel teljesen más jellegű dolgok foglaltak le, nem törődtem vele. Egy céges buli alkalmával, ahol csak csajok voltunk, egy igen érdekes dolgot hallottam. Ez a helyes, udvarias, kedves, okos és végtelenül humoros szép szemű srác, egy internetes társkereső oldalon, férfi társaságot keres. Kizártnak tartottam, hogy meleg, ezért elhatároztam, hogy regisztrálok és megnézem. Meg voltam győződve róla, hogy a srác nem meleg, így csupán egy rossz tréfa áldozatául esett. Regisztráltam, megkerestem és igen, fiúkat keresett. Az nap, amikor bementem dolgozni, elhatároztam, hogy elé állok, és egy életem egy halálom, elmondom neki, amit láttam. Odamentem és elhívtam sétálni. Először megkérdezte, hogy esetleg ismeri e az oldalt, amikor igennel válaszolt és közölte, hogy tagja is, levert a víz. A mondandómat úgy kellett megfogalmaznom, hogy semmilyen esetben ne bántódjon meg. Amikor kimondtam, hogy én nem hiszem, hogy az vagy, de ha az vagy nekem az sem baj koreográfiájú mondatot és elmondtam mit láttam, nagyon meglepődött. Azt hitte viccelek. Végül kiderült, hogy rosszul állította be, 2 évvel korábban. Megkérdezte, hogy hogyan találtam meg, és ekkor elszóltam magam, hogy csak azért regisztráltam, hogy őt megnézzem. Ekkor buktattam le sajnálatos módon néhány olyan embert, aki teljesen megérdemelte volna azt, hogy leköpjem, amiért nyomja a "jajj de szeretlek" dolgot,aztán ilyenkor...
A kék szemű lovagot, teljesen meghatotta a bátorságom. Valamiért másnak ítélt meg, mint ami vagyok. Azóta rengeteget beszélgetünk, viccelődünk, szórakozunk... Barátok lettünk, de nem sokáig, hiszen jöttek a pillangók a gyomorban és...:)

Most a sok rosszindulatú komment partner mondhatja, hogy a srác tuti meleg és én csak álca vagyok, vagy azt, hogy ha tényleg olyan jó, amilyennek látom, miért van fent egy ilyen oldalon. Nem tudom miért volt erre szüksége, de ha nem lett volna fent, nem lennék most egyre vidámabb!:)

2009.10.22. 09:52:56

@Lobelt:
Küldheted, szivesen elolvasom őket. :) De azért majd ha az elsőt átolvastam tisztázzuk, h milyen véleményt vársz. :) Dehát ez majd úgyis alakul. :) Amúgy nagy megtiszteltetésnek érzem h rám gondoltál. Tegnap teljesen elpirultam. :)

Erásss 2009.10.22. 09:53:53

Kedves posztíró,Én személy szerint nem hiszek abban,hogy egy úgymond tökéletes párkapcsolatban az egyik napról a másikra elmúlik a szerelem.Jön a szakítás, majd 2 hónap múlva pedig kibékülés,mert rájöttök,hogy nem tudtok egymás nélkül élni!Mi vaaan??Szerintem a pasi részéről voltak előjelei a szakításnak,csak te nem vetted észre,vagy észrevetted,csak nem tudatosult benned.Most meg attól félsz,hogy megint megtörténik?!Tehát nem bízol benne!Akkor viszont ne folytasd a kapcsolatot.Szerintem...
Bár még fiatal vagy (a levél stílusából gondolom),még előtted az a nagybetűs élet!Majd rájössz Te is...,hogy a szerelem mindig elmúlik!Mindig elmúlik!
Húúú ma nagyon pesszimista vagyok! :)

Erásss 2009.10.22. 09:55:03

Eltűnt amit írtam! :(

Lobelt 2009.10.22. 09:55:06

@Zsu0805: inkább melónak fogd fel, mert az lesz. :D És én köszönöm, hogy segítesz.

Hol kapok e-mail címet? Wiwen mondjuk? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.22. 09:55:14

@Missy88:

Pedig lehet tényleg az! :) Varietas delectat! Bár az ilyen szintű változatosság engem taszít :)

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.10.22. 09:57:36

Egy cipőben járunk, csak mi a második esélynél tartunk...

dex.ion 2009.10.22. 09:57:40

@Lobelt: biztos h hibáztam, sőt, ma is hibázok még eleget.

azt mindenesetre tudtam, h felelősségteljesen beszéljek, és átéreztem, h minek mekkora súlya van. nulla élettapasztalattal - mert ebben a korban az van, bármennyire is hiszik az emberek ezt másképp 15 évesen - felesleges ekkora szavakkal dobálózni.

van az ismeretségi körömben egy srác, 30 körüli, és ugyanezen a színvonalon van, mint a postoló. aki ismeri, nem tudja komolyan venni...szóval ezzel csak azt szeretném kifejezni, h sajnos nem mindenki növi ki ezt.

Igazság Atyja 2009.10.22. 10:02:18

@Missy88: Én is elhiszem, hogy két évvel korábban meleg volt, de már egyáltalán nem. Akkor rövidujjúban szaladgáltam az utcán, most kabátban. :)

Lobelt 2009.10.22. 10:04:05

@dex.ion: na ebben látod egyetértünk. :D Az én ismeretségi körömben is van olyan ember, aki 33, és az érzelmi meg szociális IQ kb. a 15 éves szinten rekedt. Sokan vannak ilyenek.

Igazad van, utólag nézve felesleges ekkora drámákat csinálni. De fiatalon, mikor benne vagy, akkor úgysem látod. A legtöbben meg kinövik, persze van aki nem... :)

Lobelt 2009.10.22. 10:05:00

@Igazság Atyja: na, te is biztos Monty Pythonon nőttél fel... :D:D:D:D (és ez pozitív.D)

Missy88 2009.10.22. 10:06:47

Nem volt meleg...és most sem az...egyszerűen elrontotta a beállítást...én is voltam már özvegy mert nem figyeltem oda, hova kattintok..:D A volt barátom értékelte is, amikor látta iwiwen, hogy meghalt!:D Azonnal felhívott és közölte, hogy él. :D

hangaagi · http://hangaagi.blog.hu 2009.10.22. 10:09:57

SZerintem!
Gondold! Át ezt! Még! többször! Is!
Hátha! Tényleg! Emberből vagy te is! Vagy ő is! vagy lehet, hogy nem magadban kéne! Gondolkodnod, hanem párbeszédet folytatnod! Vele!

dex.ion 2009.10.22. 10:12:29

@Missy88: és 2 éven át nem vette észre?:D és 2 évig nem is jelentkezett nála senki?:DD

öööö....nem baj ha nem hiszem el?:DD

Igazság Atyja 2009.10.22. 10:15:14

Lehet, hogy tévesen állította be a szexuális orientációját, csak a hónapok során tényleg belemelegedett a játékba. :)

vagány csaj 2009.10.22. 10:16:28

@Missy88: Ha meleg lenne nem hülyítene Téged. :) Rég láttalak. Merre jártál mostanában? Na és azóta hogy vannak a pillangóid? Mi történt?? :)

vagány csaj 2009.10.22. 10:19:20

@Erásss: Sya! Mi az oka a pesszimistaságodnak? Hol a kislányod aki felvidít? :)

vagány csaj 2009.10.22. 10:22:38

A poszthoz meg annyit, hogy az tényleg érdekes számomra is, hogy semmi előjele nem volt az "elbizonytalanodásnak".
Ezt így nehéz kommentálni, jó lenne ha itt lenne a posztíró és elmondaná, hogy mi történt azóta.
De ha véletlenül szakítás lett a vége, az élet akkor is megy tovább! :)

miszter ium 2009.10.22. 10:26:19

randa csaj, nulla társasági élettel, internetre borítja az életét.

klasszikus.

de legalább van a posztban "happy and", ami már rögtön az elején feldobja a sztorit.

Missy88 2009.10.22. 10:36:20

Áááááá...ne szívassatok már..:D Elmondom...a Tökfejem regisztrált, és vannak olyan adatok, amiket automatikusan kitölt az oldal, a többi adat alapján. Ő valamit elcseszett. Mivel minden egyéb paraméter arra utalt, hogy lányt keres senkinek nem tűnt fel. Nekem is fél órámba telt, mire megtaláltam azt, amit kerestem. A vicc az egészben, hogy az ideáljáról leírtaknak teljes mértékben megfelelek. Szívtam is a vérét, hogy csak a nemem nem stimmel. Biztosan nem meleg, és akkor sem volt az.:)

Lobelt 2009.10.22. 10:37:13

Windóz reinstall, nemsokára jövök vissza :S

Igazság Atyja 2009.10.22. 10:44:06

@Missy88: Beírta, hogy 180 cm, 45 kg, szőke / kék, a rendszer meg automatikusan kitöltötte, hogy forró, mint a kályha? :) A viccet félretéve, szerintem az ilyesmi nem kerülheti el az ember figyelmét. Szerintem happy and lesz úgyis. Bár most kicsit elbizonytalanodtam. :)

Missy88 2009.10.22. 10:44:44

@vagány csaj: Nem hülyít!:)A pillangóim jól vannak:)És az ő pillangói is:)Veled mizu?

Missy88 2009.10.22. 10:49:29

@Igazság Atyja: Ez jó volt!:) Sikerült a tökfejemnek a nemét nőre beállítani, így az ideál automatikusan férfi lett. Mivel több helyen kell megadni, nem mindenhol volt az, hogy ő nő és férfit keres. Mivel a képeken egy helye srác vigyorgott, senki nem kezdte el a nemét nézegetni. Mivel be lehet állítani, hogy az adatlapodat csak nők lássák, így elég hihető, hogy senkinek nem tűnt fel a dolog. Akinek meg igen, az nő volt, tehát nem jelentkezett ideálnak.:)

vagány csaj 2009.10.22. 10:50:08

@Missy88: Jó értelemben írtam, hogy "hülyít". Javítom. :) Ha meleg lenne úgyse kavarna veled. Szóval összejöttetek??? Namááá! Kíváncsi vagyok ám! :D
Velem? Áááá, nekem nincsnek pillangóim... :(

Erásss 2009.10.22. 10:54:17

@vagány csaj:
Szia!Alszik!Képzeld éjféltől 2ig babázott a kiságyban,meg játszott ezerrel,ezáltal én sem aludtam-játszottam vele.Nagy nehezen 2kor elaludt,és már 6kor kelt.Nem tudom mi volt vele,ilyet soha nem csinált...Úgyhogy ma nagyon fáradt vagyok,és ma nem nagyon bírom a szerelmes sztorikat!:)
Veled mi újság?

Missy88 2009.10.22. 11:10:14

@vagány csaj: Tulajdonképpen igen, de bent még nem tudják.:)
Majd megjönnek azok a fránya lepkék!:) Csak ne akard őket... Majd jönnek, ha itt az ideje..:)

vagány csaj 2009.10.22. 11:12:49

@Erásss: Hát az a baj, hogy engem meg hagytak aludni... :D :D :D

vagány csaj 2009.10.22. 11:16:34

@Erásss: Komolyra fordítva a szót... Khm.. :D Biztos sokat aludt tegnap napközben, nem?

@Missy88: Jah, nem is akarom annyira, jól elvagyok.. :)

lunatik 2009.10.22. 11:44:10

@Missy88: hát abból ahogy írtad mit reagált amikor felhoztad ezt neki, tehát hogy rögtön volt kész magyarázat, következik, hogy már tudott róla, tehát szóltak már neki vagy kapott levelet pár látens leszbitől, csak biztos nem sietett hogy kijavitsa az adatait. :)

Erásss 2009.10.22. 11:48:41

@vagány csaj:
:D Ez jó!Halálra röhögtem magamat a válaszodon!Minek legyünk komolyak? ;)
@Missy88:
Látom szívják a véredet a sztorid miatt! :)

Emberek,ma mindenki milyen pihent ma mindenki! :)

Erásss 2009.10.22. 11:49:19

Az utolsó mondatom furcsára sikerült!Újra nekiállok!

Emberk,milyen pihent ma mindenki!:)

Missy88 2009.10.22. 11:52:48

@lunatik: Nem volt kész magyarázata!Erre már együtt jöttünk rá:)
@Erásss: Látod...:) Tényleg ma mindenki milyen pihent ma mindenki:D Bocsi nem hagyhattam ki:)

lunatik 2009.10.22. 11:57:30

@Missy88: gondolom rögtön utána levette magát, vagy azóta nem csekkoltad?

Missy88 2009.10.22. 12:03:17

Nem vette le magát...Még mindig fent van:)Bár már nincs rá szüksége:)

Erásss 2009.10.22. 12:03:27

@Missy88:
Köszi!Köszi!Köszi! :D

lunatik 2009.10.22. 12:06:48

@Missy88: jaja, lányok szokták így főleg, egy jó részük már kapcsolatban van, de azért él a profiljuk, mert hát ugye "sose lehet tudni ki ír majd nekem". ebből szoktak lenni szép kis incidensek, dehát valaminek táplálni kell az ilyen blogokat is.

Kham 2009.10.22. 12:47:56

De szép nap a mai! A Felkiáltójel Fetisiszta Némber újr írt!!

vagány csaj 2009.10.22. 13:29:18

@Erásss: Igen, lehet túl pihentek vagyunk... Minket túl sokat hagytak pihenni, tudod! :D Illetve engem. Missyt nem hiszem! :P

vagány csaj 2009.10.22. 13:31:30

@Missy88: Ez nagyon izgi! ;) De azért már levehetné magát... Mit (kit) keres még mindig ott? Lehet azért nem volt neki senkije eddig, mert mindenki azt hitte, hogy... De ez neked pont kapóra jött. Szóval véletlenek nincsenek! :D

2009.10.22. 13:58:55

@vagány csaj:
Ugye milyen jó is facérnak lenni? :)

alib 2009.10.22. 14:01:44

"Happy and", ez jó :D

vagány csaj 2009.10.22. 14:08:11

@Zsu0805: Hááát... Egy ideig jó, persze! Nézzük a jó oldalát, legalább tudsz aludni, és kipihenheted magad... :D :D
Bazz képzeld Zsu, ma vettem észre, hogy hétfőn kaptam egy sms-t a "hókirálytól"... Hát ez nagyon gáz! :D Álmomban ezek szerint elolvastam, és ma ahogy fosztorgattam a telefonom, mondom mi ez? Persze a kolléganőim jól kiröhögtek. :D Hát 3 nap után már inkább nem válaszolok...
Ja és írtam neked zátonyosra! :)

alib 2009.10.22. 14:11:08

@Missy88: Nem értem, 2 év alatt hogy nem tűnt fel neki, hogy csak srácok akarják felszedni?

2009.10.22. 14:12:49

@vagány csaj:
Nem vagy fent, de azért majd várom arra a kérdésemre a választ, h mit irt? :) És tényleg ne irj már... :) Tudod dumáltuk.
Amúgy én is vagyok néha ilyen ügyes, h félálomba elolvasok egy üzit, reggel meg már ki emléxik rá. :)
Bár az éjszakai üzikről mindig bnőm jut eszembe. Hétköznap éjjel, hajnali 3kor képes volt küldeni egy üzenetet, h nem tud aludni és h nem e megyünk vmikor megnézni a Sissy kiállítást. :) Gondolom lehet kiszúrni akart velem, h ha ő nem én se aludjak. :) Ráadásul az sms hangom... még a halottak is felkelnek rá. :)

2009.10.22. 14:23:59

@vagány csaj:
Zátony kezd már sztem túltelítődni, alig akarnak megjelenni a kommentek. :) Sőt van h csak az 5 nappal ezelőttiket látom... :( Lehet előbb-utobb új poszt után kell néznünk. :)

vagány csaj 2009.10.22. 14:36:27

@Zsu0805: Volt már, hogy én is megbeszéltem álmomban barátnőmmel, hogy másnap itt és itt ekkor és ekkor találkozunk. Persze nem mentem el. És utána még állítottam neki, hogy nem is beszéltünk telefonon. Mire megnéztem a telóm, és bent volt a hívás... :D
Lehet barátnőd is úgy gondolta, hogy nehogy már Te meg jóízűen aludj, felkelt. :P
Jah, zátonyosunk betelt.. Game over! :D
Az én posztom alatt viszont van hely bőven, úgyhogy át lehet pártolni! :D

Missy88 2009.10.22. 14:49:52

@alib: Mert srácok nem próbálták meg felszedni, mivel be lehet úgy állítani, hogy csak nők, vagy csak férfiak nézhessék meg az adatlapját. Ő beállította, hogy csak nők...ezért fiúk nem is látták,hogy mi van.:)

vagány csaj 2009.10.22. 15:04:06

@csillag×: "Legyen csak sex köztünk"
Az alá kevés van írva, van befogadóképessége bőven! :)

Igazság Atyja 2009.10.22. 17:16:30

Magyarán kizárólag azért regisztrálta magát a női szekció számára homidaként, hogy azok szomorkodjanak, amiért egy ilyen hejjespasee nem rájuk bukik! Azt a huncut-kopasz mindenit! :)

csillag× 2009.10.22. 21:07:14

hát ma nem voltatok valami hűdetermékenyek :) Vagy mindenkit megérintett a hosszú hétvége szele? :)

2009.10.22. 23:42:29

@csillag×:
Rövid poszt rövid kommentelés. Amúgy annyira élvezetes se volt, h sokat kommenteljünk. :)

Mansyn 2009.10.23. 00:49:30

Hát igen ez is 1 tipikus sztori csak kár, hogy ilyen rövid lett. :D

csillag× 2009.10.23. 09:48:26

@Zsu0805: De ha megnézzük az elmúlt napok posz-kommentjeit :P...hát már a közepe fele is olyan dolgokról szólt a traccs-party , ami messziről nem a történethez kapcsolódott :)

attila73bmw 2009.10.27. 04:51:20

szevasztok!!!!be szivtam énis!

respect830907 2009.11.03. 11:17:02

azt nem tom ha minden frankó akkor a csávó mért bizonytalanodik el. talán azért mert a jóból is megárt a sok :D
a lényeg az hogy rájöttek hogy egymás nélkül nem tudnak élni. én bírom az ilyen dolgokat, talán tulzottam is romantikus vagyok.
szerintem a csajszinak már nem kell félnie hogy ismét elhagyja mert rájött a srác hogy mit veszíthet.

erre csak annyit mondok röviden:

"Ne azt az embert keresd akivel letudod élni az életed, hanem azt akivel biztos nem!"

Nikica21 2009.11.03. 21:48:31

@respect830907: tettszik a hozzászólásod!
Bár félek tőle, hogy a kék szemű pasi besokalt! De legyen minden szép és jó!:)
süti beállítások módosítása