Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A vörös hajú ragadozó

2010. február 05. 07:43 - csajokespasik

A lány külön noteszbe vezette azon férfiak nevét, akikkel lefeküdt. Hiába ígért hűséget a legújabb jelöltnek, nem tudta tartani magát. Újabb érdekes történetet olvashatunk, melyben egy srác kifejti elméletét a vörös hajú nőkről, és szomorúan veszi tudomásul, hogy immár ő is csak egy név egy lány füzetében.

 

Történetem egy született vörös nőről szól, egy igazi "ragadozóról". Akinek már volt dolga vörös nővel, annak nem kell bemutatnom, akinek nem, annak elmondanám, a vörös lányok nagyon tüzesek, általában több partnerük van, mint más típusú lányoknak, és sűrűbben váltogatják partnereiket és persze a hűség sem az erősségük, igazi "ragadozók". Te, aki ezt olvasod, ha férfi vagy és nem értesz velem egyet, mondván a többi nő közt is vannak ilyen típusúak, igazad van, persze lehetnek kivételek, én csak azt állítom, hogy a vörös nőkre ez jobban jellemző.

Ezt az állításomat felmérések is igazolják. Olvass utána! Vagy netán azt mondod, hogy a te barátnőd természetes vörös és őrá ez nem igaz, mert ő hűséges és csak téged szeret. Nézz mélyen a lelkedbe és rájössz, hogy becsapod saját magad. Ha nő vagy és a soraimat olvasod és felháborítanak ezek az állítások, te is nézz a lelkedbe és gondold át újra! De térjünk vissza a történethez. Minden egy áprilisi estén kezdődött. Ekkor ismertem meg a "ragadozót", egy bálon, egy barátom ismerőse volt. Amint bemutatkoztunk egymásnak, megszólalt a zene. Innentől kezdve minden ment a maga útján. Enyhén ittas állapotban voltam, talán ezért sem volt gyanús, hogy túl simán ment minden. Ekkor még azt hittem, én vagyok a "vadász" . Tévedtem, mindent úgy csináltam, ahogy ő akarta. Hazakísértem. A számát a barátnőjétől kaptam meg. Felhívtam, találkoztunk. Csak magamat hibáztathatom, mert ő nem titkolt igazából előttem semmit. Mesélt a régi kapcsolatairól, a szokásairól, stílusáról. A kedvenc mondatom tőle "Az előző pasimat annyira szerettem, hogy két évig meg se csaltam". Mi ez, ha nem jel, hogy ezzel a nővel nem szabad kezdeni? Még azt a füzetet is megmutatta, amibe a pasik névsora volt beleírva titkos írással. Rengeteg név volt a füzetben, egy férfi is megirigyelhetné, büszke lehetne, ha ennyi név lenne a noteszában. Sajnos nem láttam a szememtől, elvakítottak az érzelmek. Bebeszéltem magamnak, hogy majd mellettem másképp lesz, persze ezt ő is sugallta. Nem sokat kellet várnom az első félrelépésekig. Persze, bizonyítékaim nem voltak, csak jelek. Eleinte nem mutattam ki az érzelmeimet. Nem nyugodott addig, amíg bele nem szerettem, és ezt ki nem mutattam. Utána már nem voltam a számára érdekes, nem tudtam a kedvében járni, megkapta, amit akart. Alig költöztünk össze, már mennem is kellett. Végül is én mondtam ki, hogy elmegyek. Mélyen belül örökké szeretni fogom. Beleégette magát a lelkembe. Elvesztettem valamit, ami örökre meghalt bennem. Leginkább az esett rosszul, hogy nem volt hozzám őszinte. Hazudott nekem és kihasznált. Csak egy újabb név voltam a füzetbe. Persze, azért nem akarom elvenni senki kedvét a vörös lányoktól. Akinek lehetősége van összejönni egy vörös nővel, élvezze ki minden percét. A szexben páratlanok. Csak nem szabad egy szavukat sem elhinni és nem szabad beléjük szeretni. A boldogság csak pillanatokig tart. Szeretni egy vörös démont, olyan mintha kiugranál egy repülőből ejtőernyő nélkül. Eleinte élvezed a szabadesést, csodálatos mámorban vagy és szinte észre sem veszed amikor becsapódsz. Utána nem marad más, csak a fájdalom. Szeretőnek tökéletesek, de párkapcsolatban megbízhatatlanok.

 
333 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr961728744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Father Justice (törölt) 2010.02.05. 08:15:29

Rideg közönnyel és hajfestékszóróval a vörös démonok ellen! :)
"Alig költöztünk össze.." => Hogy mi van? Tényleg nem voltál magadnál, ha párkapcsolatban gondolkodtál egy olyan nővel, akit mindössze dugni kellett volna, amíg lehet - semmi több. Ráadásul ő maga is nyíltan felvállalta, hogy erre van berendezkedve. Azt hiszem, tényleg eljött az ideje, hogy megszülessen 2010 slágerkönyve "A makk" címmel. A Csernus-féle "A Nő"-t összegyúrjuk szeretetkönyves / "élj szívből" klisékkel, és meghintjük némi szarkazmussal. Vinnék, mint a cukrot! :)

Egoplazma 2010.02.05. 08:18:16

"Ezt az állításomat felmérések is igazolják."

És azt hogy? Angol tudósok megállapították, hogy a vörös hajú nők kurvák?

2010.02.05. 08:26:00

Még szerencse, hogy nem szeret általánosítíni a posztoló.-
Inkább beszéljünk megint a lagzinkról a Berryvel, az izgalmasabb.:)

Milyen volt a legénybúcsúd, Édesem?:))

vendriner aladár 2010.02.05. 08:39:20

Volt vörösöm nekem is szám szerint kettő. Az egyik a hűség mintaképe volt, de ő festett volt és szerelmes, a másik egy vadállat volt, a vörös hajhoz zöld szem is társult nála. Az az igazság, hogy rá többé kevésbé állt az állítás. Valamit tudott, idősebb is volt, mint én, de őt nem úgy kezeltem, mint szerelmet, mert futó románc maradt a kapcsolatunk. Szerintem ettől függetlenül a vörös hajas csajok nem általánosíthatók, mert minden nő más jellem. Az ilyen csajt meg kerüld, vagyis neked is csak egy strigulának kellene lennie semmi többnek. Mondjuk nehéz nekem egy nőről elhinni, hogy striguláz, főleg titkosírással. Abban a füzeben akár muffinrecept is lehetett, de ez már mellékes...

red.apple (A Navigátor) 2010.02.05. 08:46:47

Vörös (festett) hajam van, és zöld szemem.... akkor ezek szerint nekem meg kellene csalnom a párom rendszeresen?! Hááát, ha ezen múlik, lehet átfestem barnára a hajam.....:D

Father Justice (törölt) 2010.02.05. 08:47:32

@vendriner aladár: Miért hihetetlen a strigulázás? A fasznaplóhoz képest ( szakitshabirsz.blog.hu/2009/01/16/kozepes_meretu_de_eleg_cingar ) kutyafüle. :) A titkosírás pedig éppen hogy ilyen naplózásnál teljesen érthető, mert így senki nem tudja név szerint beazonosítani a makktársakat. Egyebeket miért kellene kódolni? Nehogy valaki ellesse, mi fán terem a finom fánk? :)

Barry Kent 2010.02.05. 08:57:31

Jó reggelt.

@Traktorka:
Jó reggelt :)
Igen fárasztó volt, még most is félig alszom :)
Hát a lánybúcsú? :))

Barry Kent 2010.02.05. 08:58:20

@red.apple:
Az csak utánzat, sosem lehetsz igazi vörös :)

Devil2 2010.02.05. 09:01:03

A makktárs lényegében a lyuksógor szinonímája?
Pontosítsunk! Ha egymás után jönnek a pasik akkor nem áll fenn ez a "rokoni" viszony köztük, hanem csak és kizárólag "egyidejűség" esetén.

Barry Kent 2010.02.05. 09:01:28

"Az előző pasimat annyira szerettem, hogy két évig meg se csaltam"

Ezek után mit vártál?

Devil2 2010.02.05. 09:01:52

@Klájd: Jáááj, szegény Liptai.. :D vagy nem szegény? :D

Devil2 2010.02.05. 09:03:34

No, ez a sztori velem nem fog megesni, én nem vonzódom az echte vörösökhöz. De ez az én teljesen privát "bajom".

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.05. 09:04:12

Brit tudósok igazolták, hogy a bikinis nők rosszabbul teljesítenek az IQ-teszteken, mint felöltözött nemtársaik. Vagyis a bikinit viselő nők kétséget kizáróan gyagyák.:-) A szőkékről szó se essék, a barnák meg olyanok, amilyenek.:-) Posztírónak javaslom kipróbálni a zöld hajú nőket komoly párkapcsolatra. Remélem, jön Fláj, és kifejti pl. a francia/német/olasz stb. nőkről szóló elméletét.:-) mindenkinek jó reggelt

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.05. 09:07:37

Reggelt.

Eléggé tré dolog ez az általánosítás. Nekem is volt vörös hajú (nem festett, igazi vörös) csajom, de nem volt rá ez a leírt szarság jellemző. A postíró meg így járt.

@red.apple:

Mert bisztos illeszted az idomot az R1-re. Meg hát értesz mostanság már a kocsikhoz is, meg a pókerhez. Nem tudom, hogy itt említetted-e, hogy a motorokhoz is értesz, de amihez a legjobban értesz, az a motor. Főleg a motorokhoz! :) De amúgy minden máshoz is, ami a motorokkal és a pókerrel kapcsolatos. Például ott vannak a motorok, amikhez nagyon értesz! De most, hogy az autókhoz is, ami azért érdekes, mert pont kétszer annyi kerekük van mint a motoroknak (bisztos említetted már, hogy értesz hozzájuk) :)

biohazard 2010.02.05. 09:07:54

Magyarán szerelmes lettél egy kurvába. Nem példa nélküli, film és könyv is van belőle.

blacklord 2010.02.05. 09:11:27

Ezt az állatságot... Szerintem keresd meg a Budapest TVs telegyógyítót, majd biztos kikúrál bánatodból! :-)

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2010.02.05. 09:11:47

Nekem is van füzetem, de nem mutogatom a csajoknak.

a vörös csajok sem rosszabbbak a többinél.

Barry Kent 2010.02.05. 09:13:14

@Kedves Nard: Eléggé tré dolog ez az általánosítás.

De mennyivel megnyugtatóbb ezt mantrázni, mint azon törpölni hogy vajon miért került lapátra.

Father Justice (törölt) 2010.02.05. 09:15:23

@Devil2: Makktársak = megdugták ugyanazt a nőt (bárhol, bármikor, egyszer, többször, együtt, külön - mindegy). A lyuksógor ezen belül alkot egy kategóriát: ők azok, akik párhuzamosan kezelik a nőt. Szintén makktársnak nevezik egymást a szerelmi szabadfoglalkozású hölgyek törzsvendégei, de az másféle kapcsolat ugyebár. Mondjuk a posztféle "kapcsolatnál" nagyságrendekkel jobb még az is. :)

blah 2010.02.05. 09:22:12

Azt hittem, hogy legalább 5 példát említ a posztoló... 1 alapján általánosítani elég dúrva. Ez meg lehetne a poszt alcíme: hülyéknek ne higyjetek. Mi a helyzet ha folyton átfesti a haját? Amikor barna intelligens, amikor szőke buta, amikor fekete meg szőrös a lába? (a posztoló hülye általánosítását simán meg tudom cáfolni a környezetemből...)

2010.02.05. 09:23:55

@Barry Kent:

Isteni volt!:)
Várod a holnapot?:))

uhhh (törölt) 2010.02.05. 09:24:29

egyébként baromság ez az általánosítás.
Szerintem a szemüveges csajok ilyenek.:D :D

csajokespasik · https://csajokespasik.blog.hu 2010.02.05. 09:25:13

@blah: igen, ezt én is hiányoltam, jó megfigyelés. Ezt a témát legfeljebb egy igen összetett, reprezentatív felmérés alapján lehetne csak kivonatolni. Csak a fókusz-csoport felállításán lehetnek problémák...vagy ellenkezőleg :) 1 példa tényleg baromi kevés. Én inkább a sértett bikát látom.

SzCsaba 2010.02.05. 09:25:28

Ez a füzet elég old school. Excelt (vagy Open Office-t, as you like) a csajnak, utána egyszerűbb keresni és paraméterek szerint szűrni.

S. Annyi 2010.02.05. 09:28:26

És milyen nők lehetnek a Marson huhuhuhúúúúúúúú, az az igazán vörös bolygó.

Barry Kent 2010.02.05. 09:30:02

@Traktorka:
Naná, persze hogy várom :)
Kenegetem a hajam olyan szürke izével, hogy meggyőzőbb legyek :))

Barry Kent 2010.02.05. 09:32:02

@Traktorka: És Te hogy állsz a készülődéssel?

@SzCsaba:
Jó, de ha behal a windóz, akkor oda a hall of fame.

Gazz 2010.02.05. 09:32:41

Mélyen egyetértek a posztíróval! Nekem ugyan csak festet vörössel volt dolgom, de pontosan ezt tapasztaltam. Egyszer rákérdeztem, hogy hány pasival dugott már életében, aztán a válasz után egy kicsit le kellett ülnöm, mert elszédültem.
A végén persze én is csak egy név lettem a noteszben.

metaxa 2010.02.05. 09:33:42

Alma! Igen, meg kellene! Lehetőleg velem.... Ördöggel ellentétben engem nagyon vonzanak a vörösök, főleg az eredetiek.

2010.02.05. 09:35:15

@Barry Kent:
Fú, már nagyon izgulok.:)
Elvégre még sosem mentem férjhez, és ez egy komoly lépés.
Hát attól meg különösen alélok, hogy őszes férjem lesz így azonnal elsőre.:)

ajajajjjjjj 2010.02.05. 09:35:24

vörös nők mint kaszt??? vagy külön faj? ekkora marhaságot rég olvastam.

kedves posztíró! attól, hogy pofára estél, ne általánosíts marhaságokat!

,,egy szőke nő"

azallamenvagyok 2010.02.05. 09:36:28

Húzzon strigulát, aki személyes tapasztalata alapján egyetért a posztíróval:)

I

SciNu 2010.02.05. 09:36:46

@Gazz: Biztos ugyanaz a vörös volt :)

SzCsaba 2010.02.05. 09:37:23

@Barry Kent 2010.02.05. 09:32:02
Időnként menteni/archiválni kell a fontos adatokat, otthon mehet CD/DVD-re is, ez informatikai üzemeltetés alapszabálya :)

_UnderCover_ 2010.02.05. 09:38:04

Ejnye, a cikk hemzseg a csúny általánosításoktól, ami rontja a sztori élvezhetőségét.
Posztíró barátunkat átejtettek egy vörös ribancoid, és ahelyett, hogy magába nézne, vagy egyzserűen elkönyvelné, hogy kurvával nem kezdünk, megfejti a földgolyó összes vörös szőrzetű egyedét.

Sajnálom, ami történt haver, de nőj föl a csalódáshoz.
NEm azért faragtál rá, mert a csaj vör9s volt, hanem azért mert viszketett neki alul, és nem szerette, ha mindig ugyanaz vakargatja.

_UnderCover_ 2010.02.05. 09:38:49

@diwat26: Istenem, de rossz a helyesírásom, ha sietek.

2010.02.05. 09:39:41

@Gazz:
Áruld már el, hogy miért jó tudni, hogy az éppen aktuális csajod hány pasival dugott már életében?
Mi a célja a kérdésnek?
Önigazolás, hogy ha sokkal, akkor azt tudd mondani, hogy "TUDTAM, hogy én is csak egy strigula leszek!"
Vagy mi?

Barry Kent 2010.02.05. 09:42:08

@Traktorka:
Ne is mondd, én is annyira izgulok hogy szerintem az éjjel nem is alszom.
Persze kétségeim nincsenek, tudom hogy csak tökéletes lehet :)))

Kósza 2010.02.05. 09:42:20

Marhaság ez az általánosítás!
Nekem eddigi a praxisomban egy igazi vörös bombázóval volt dolgom, valóban remek az ágyban, de ő például kifejezetten hűséges típus, képtelen voltam kirobbantani a házasságából. :)

2010.02.05. 09:44:14

valahogy a vörös szín ilyen megbabonázó jellegű, amit az igazi vörös nő ki is használ rendesen.. az, hogy a kerület kurvájaként viselkedik, vagy csak erősen flörtöl meg inkább a hátterétől függ..
de párkapcsolatban nem feltétlen csalja meg a pasiját, inkább uralkodik rajta :)

a hajfestéktől meg senki sem lesz vadóc, ugyanúgy ahogy a buta szőke nem lesz okosabb egy kis barna festéktől..

2010.02.05. 09:44:34

@diwat26:
egyetértek, és annyival kiegészíteném, hogy azért faragott rá, mert amikor a csaj az elején őszinte volt, akkor nem akarta meghallani. amikor már rá van pörögve az ember egy ellentétes neműre, akkor valamiért megsüketül és megvakul.
Ilyenkor kellene venni a jeleket, helyesen értelmezni, aztán lelépni. Csakhát ehhez tudatosnak és ébernek kellene lenni.
Mennyivel egyszerűbb a lekoptatás után a másikat hibáztatni, meg ujjal mutogatni.:)

2010.02.05. 09:48:21

@Barry Kent:
:)))
Na, ennek örülök.:)) Hát figyelj, amilyen körültekinteően és alaposan szerveztünk, semmi nem jöhet közbe és semmi nem ronthatja el.
Mondjuk gondolkoztam tegnap fürdés közben, hogy nekem az 5 hubi lehet, hogy sok lesz. Konkrétan ki fog ütni, ahogy magamat ismerem. Ezt lehet, hogy át kellene gondolni, de csak akkor, ha nem akarsz egy öntudatlan menyasszonyt meghágni.:))

Glg 2010.02.05. 09:55:26

Hát posztoló kib*szott nagy looser vagy-eeennyi. Jól átb*sztak a palánkon...ilyen csajokba nem ajánlatos beleszeretni csak használni kell őket. Ez a rakás általánosítás meg a nagy bölcs stílusában beszélés egyszerűen szánalmas :D. Majd talán egyszer...

@Primitív Állat: baszki ez nagyon kész-nem is láttam eddig azt a faroknaplós posztot :D:D

@Barry Kent: @Kedves Nard: nagyon igaz-inkább rájöhetne a skac h hogyan kell kezelni az ilyen csajokat.

@Klájd: lol:D

@Traktorka: egyetértek-én pont leszarom ha végigdugta a fél várost. csak akkor kérdezek rá ha ő is megkérdezi hány nőm volt-amit szintén nem értek miért fontos :D:D

Barry Kent 2010.02.05. 09:55:53

@Traktorka: :)))
Úriember ilyet nem tesz. No meg végülis nem árt ha emlékszel a lagzidra.
De remélem nem a spórolós asszonyság akar előtörni belőled :P

Kósza 2010.02.05. 09:56:26

Egyébként az eb itt van elhantolva: "Alig költöztünk össze, már mennem is kellett."
A pasi beköltözött a csajhoz, és onnan kellett hamarosan mennie. Ez sértette az önérzetét.
Egész más posztot írt volna a srác, ha ő rúghatja ki az utcára vörös dögöt a saját kéglijéből! :)

tárhejj · http://atarhely.hu 2010.02.05. 09:57:03

A lényeget elmondta... de egy alapján merész általánosítani.

Barry Kent 2010.02.05. 09:58:21

@Glg:
engem sem érdekel Traktorka előélete, mert tudom az Igazi én vagyok :D

annieofbodom 2010.02.05. 09:58:53

akit így pofára ejtenek, az mindig a másik félre keni a dolgot. "mert hogy ő csalfa". hát a francot aranyom, te vagy rémesen ostoba, mert már az elején is tudtad, hogy ez fog történni veled, de hagytad és most élvezed az önsajnálatot.

az meg, hogy ki csalja meg a párját és ki nem, nem hajszín, hanem intelligencia kérdése. kölcsönös szeretet (szerelem) és tisztelet esetén senki nem fog félrelépni. balfék. :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 09:59:38

"Akinek már volt dolga vörös nővel, annak nem kell bemutatnom, akinek nem, annak elmondanám, a vörös lányok nagyon tüzesek..."

Aláírom, a többit nem.

Az nem titkosírás, hanem a gyorsírásnak a jelei.

SarahConnor 2010.02.05. 10:00:03

Szánalmas amatőr a posztoló. Ilyet csak egy szánalomgombóc jelenthet ki. Volt egy nője, aki a nimfo alfajhoz tartozott, és az a különlegessége volt, hogy vörös volt a haja, ezért már minden vörös nő hűtlen pasifaló szexdémon. Hát ez a meglátás nem árulkodik különösebb mennyiségű szürkéről.
Ha fél karja lett volna, akkor most olvashattunk volna egy posztot arról, hogy a félkarú nőkkel jobb vigyázni, mert ribancok.

Jajnemár.

Barry Kent 2010.02.05. 10:02:02

@Fenimore:
Nem, nem, kevered. Azok rablók.
Többet is láttam már.

2010.02.05. 10:03:43

@Glg:
Tőlem akárki meg fogja a jövőben kérdezni hány fütyi volt az életemben, szimplán nem fogok rá válaszolni, ha tetszik a jövendőbelimnek (Berry?:)), ha nem.
Én sem akarom tudni mit csinált előttem az ember, az érdekel, hogy mi van VELÜNK, MOST.

Glg 2010.02.05. 10:06:47

@Fenimore: lol. így van-nem vágta a srác ha a tűzzel játszik megégetheti magát.

@Barry Kent: így van...ez a helyes hozzáállás. mindegy eddig kikkel volt én úgyis jobb vagyok :D:D

2010.02.05. 10:06:52

@Barry Kent:
Jaj, nagyon egy rugóra jár az agyunk, apjuk!:))
Nem a költségeket akarom letornázni, esküszöm.
Csak szimplán tudatomnál szeretnék lenni, ennyi az egész.
3 hubinál megállok.

dam34 2010.02.05. 10:08:04

Könyörgöm, miért kell általánosítani??? Kedves Postíró! Ha esetleg egy fekete lány sérti meg az önérzetét, ugyanezt írta volna a fekete lányokról? Én egy természetes vörös hajú lány vagyok, akinek leginkább törték a szívét és nem én törtem másét. Miért kell egy szín alapján ilyen idióta általánosítást tenni? A vörös haj miatt már gyermekkorban is kaptunk eleget (mert persze a gyerekek rögtön kikezdik azt, aki kicsit más, mint a többi), később pedig az efféle határozottan kimondott "hülyeségek" miatt tekintenek ránk másként. Nem akartam ezt a színt, ezt dobta a gép. Festeni nem fogom, mert hozzám tartozik, ezzel együtt vagyok én, viszont ez nem azt jelenti, hogy lobogtatva vörös fürtjeimet összeszedem az utamba kerülő pasikat csak azért, hogy jól átejtsem őket. A vörös csak egy szín, ami mögött egy ember van, aki bármilyen lehet: vad és kicsapongó vagy hűséges és tündéri is. Az pedig, hogy a Postíró beleszeretett ebbe a lányba a múltja tudatában, és most így duzzog, csak őt minősíti. Szerintem.

Rebca 2010.02.05. 10:10:25

@red.apple: te inkább szőke lehetsz. -.- Szerinted mennyit számít az hogy éppen ma milyen színű a hajad abban, hogy milyen a karaktered legbelül? A született vörösökről van szó.

SarahConnor 2010.02.05. 10:12:03

@Barry Kent: A franc, erről megfeledkeztem. Tényleg. :)

Glg 2010.02.05. 10:12:25

@Traktorka: ez nagyon igaz. sztem az előéletről kérdezősködés meg beszélgetés általában árt egy kapcsolatnak-mert előkerülhetnek olyan dolgok amik kellemetlen érzéseket keltenek az aktuális pasiban/csajban-igazából felesleges konfliktus forrás.

Barry Kent 2010.02.05. 10:13:43

@Traktorka:
Oké, a másik kettőt öntsd nyugodtan moon pálmáira, nekik is jár egy kis lazulás :)
Igérem én sem aljasodok le teljesen, nem sok hasznom vennéd a nászéjszakán :)))

jobbosbalos 2010.02.05. 10:16:24

"Rengeteg név volt a füzetben, egy férfi is megirigyelhetné, büszke lehetne, ha ennyi név lenne a noteszában."
A szokásos kis csacsiság.
Tételezzük fel, hogy egy pasinak -általában- 50 nője van az életében. Ha a nők többsége nem olyan, mint a csapodár férfiak, akkor a pasiknak mindig csak ugyanaz a néhány elvetemült némber jutna.
Egymillió ffi esetében ez ugyebár 50 millió nő. Ha az egy millió ffihez tartozó egy millió nő kétharmada "tisztességes", akkor az egyharmadra marad a munka dandárja: azaz, e nagy munkabírású populáció kitűnő teljesítménye a záloga a ffiak promiszkuus kalandozásainak.
Másképpen: a "tisztességes" nők - legyen 5 pasi az életükben- az 50 millió esetből bevállalnak (660.000×5=) 3.300.000 esetet, marad tehát, 330.000 nőre 46.700.000 aktus. Osztunk, és a lenyűgöző 141,5 pasi/fő eredményt kapjuk.
És akkor ,ez így most izé, vagy hogy?

2010.02.05. 10:18:49

@Barry Kent:
Belegondoltál, hogy hétfőn már nős ember leszel?:)
Már semmi sem lesz olyan, mint régen!:))

Lassan kellene gondolnunk a jövőnkre is. Hol lakjunk?

Manzanilla 2010.02.05. 10:18:53

Reggelt!
Na most kiderült, hogy ezért nem éreztem magam jól a bőrömben, amikor próbaképpen vörösre festettem a hajam, mert aki vörös, az hatlams ribanc is. :D
Viccet félretéve, a posztíró nagyot hibázik, hogy általánosít. Nálunk itt gaelic földön rengeteg a (természetes) vörös, akkor itt most mindenki k*rva? :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 10:19:10

@Traktorka: Én ilyen esetben gonosz módon feltételezem, hogy a nőnek egy pasija sem volt, ezért nem válaszol. Innentől pedig bukó, hisz kinek kellenek, harmincas szűzlányok?

ged 2010.02.05. 10:21:20

posztoló egy lúzer nyomi, akinek az fáj, hogy ő volt a név egy noteszben és nem az ővében a csaj, ezt jól leírja:' azt hittem, én vagyok a "vadász"'

némi ellentmondást vélek felfedezni:
"Csak magamat hibáztathatom, mert ő nem titkolt igazából előttem semmit."
versus
"Leginkább az esett rosszul, hogy nem volt hozzám őszinte. Hazudott nekem és kihasznált."

ejnye-bejnye kedves posztíró! egy büdös kis rasszista vagy, akinek most összement a pöcse a nagy érzelmi csalódásban:)

2010.02.05. 10:21:32

@Glg:
Vannak olyan emberek, akik szeretnek szenvedni. Meg féltékenykedni az exekre. Az ilyenek szokták megkérdezni az ilyesmit. Gondolom önértékelési zavarból táplálkozik a dolog, mert nyilván arra akar kihegyeződni, hogy "Biztos jól ellátták a bajod az exek, és fú, nem ÉÉÉÉN voltam, akivel élveztél, jaaaaajjj, de szenvedek mooooost!"
:))

2010.02.05. 10:26:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

hát már amennyiben 30-as lányt kérdeztél.
de ha így gondolkodsz (ragyogó a logikaiösszefüggés-látásáod!:)) akkor jobb is, ha nem kezdesz semmit egy ilyen lánnyal.

Kósza 2010.02.05. 10:27:36

@Manzanilla: hello,... azt nem mondtad, hogy skót földön is élsz?! :)

Barry Kent 2010.02.05. 10:30:53

@Traktorka:
Nem is tudom, építkezzünk? :)
Esetleg külföld? Van egy remek angol pajtim, segít kecót találni, a ház körül élősövénnyel.

Vogon 2010.02.05. 10:31:17

volt vörös barátnőm, minden szavával egyetértek a postolónak.

2010.02.05. 10:35:49

@Barry Kent:

Építkezzünk!:))
De ne menjünk Angliába, mert ott kaka az idő.
Ha már külföld, akkor valami "meleg" országba.
Élősövényt mi is tudunk csinálni, vagy?:))

Manzanilla 2010.02.05. 10:36:47

@Kósza: Bizony bizony itt tespedek skót földön már két éve. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 10:37:18

@Traktorka: Miért kit kérdezzek, tizenéves mindenki farkán járót? Arról úgyis tudom.
A logikám tökéletes, ne keverd össze a gonoszságommal.

Kósza 2010.02.05. 10:38:27

@Manzanilla: egyszer jártam arra, kocsival, vagyis Wartburggal :), Invernessig jutottam, nagyon tetszett a vidék, és az emberek, igazán barátságos népek. Irigyellek.

Barry Kent 2010.02.05. 10:41:40

@Traktorka:
Akkor építkezünk. A sövényt megoldjuk, nagy tapasztalattal rendelkezem :)))

2010.02.05. 10:42:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
a nem válaszol = szűz, valóban tökéletes logika.:)

ha azt mondaná 1472, akkor minden oké lenne?

Kósza 2010.02.05. 10:43:21

Vigyünk egy kis antropológiát is az ügymenetbe:
szerintem az eredendősen vörös lányok inkább gátlásosak, mert vékonybőrűek, túl fehérbőrűek, gyakran szeplősek,... gyermekkorukban sokszor voltak kitéve társaik csúfolódásának. Ezért, ha már általánosítani kellene, akkor talán őket felmenteném a posztoló vádjai alól. A festett vörös már valóban okot ad az elgondolkodásra, hogy miért is van szüksége a figyelem felkeltésére, a bujaság jelének, a vörösnek-pirosnak, a kitűzésére.

2010.02.05. 10:43:43

@Barry Kent:

Azta, mik derülni ki rólad, Szerelmem!:))
Sövényszakértő is vagy?
Én a főzésben vagyok nagyon jó.

órarugógerincű (törölt) 2010.02.05. 10:44:29

Rövid és tömör véleményem a poszolóról: Idióta. Több szót nem is nagyon érdemel.

egy barna

Táncolj Törő! 2010.02.05. 10:44:43

Minél több ilyen kis noteszbe belekerülni, az a tuti, balfasz postoló. Ellinkelhetnél vmi konkrétabbat is róla, hátha kiás engem is, imádom a vöröset. :)

dam34 2010.02.05. 10:45:14

@Vogon: Miért kell a postíró hülyeségét megerősíteni??? Fekete vagy szőke lányok között nincsenek k...ák? Tiszta olyan érzem van, mint a középkorban (minden vöröshajú boszorkány). Máglyát nem akartok gyújtani??? Ha valaki befolyásolható, elolvassa ezt a posztot, majd kimegy az utcára meglátva egy vöröshajú lányt, egyből azt fogja gondolni ez egy nagy ribanc. Holott lehet a világ legaranyosabb lánya. Miért kell azért, mert egy kicsit mások vagyunk mi vöröshajúak, rögtön kategorizálni?

dam34 2010.02.05. 10:46:42

@Kósza: Köszönöm szépen, hogy megvédtél minket! :o)

Rebelde 2010.02.05. 10:47:54

persze a szőkék buták, a feketék boszorkányok, a barnák meg okosak, kizárásos alapon valakiknek kurvának is kell lenni?!

én eredetileg barna, most vörös vagyok, de jó nekem:)

Kósza 2010.02.05. 10:49:28

@dam34: igazán semmiség,... bekerülhetnék a noteszedbe? :)

dam34 2010.02.05. 10:52:05

@Kósza: Nekem nincs noteszem! :o)

2010.02.05. 10:52:19

@Rebelde:

a pasik meg mind hülyék!:))

kivéve Berry, persze!:)))

Kósza 2010.02.05. 10:53:29

@dam34: akinek nincs esze, legyen notesze! Ergo,... :)

BARI 2010.02.05. 10:54:37

Úristen!Ááááá!Mi ez?Én ezen csak nevetni tudok! :)))

Barry Kent 2010.02.05. 10:56:14

@Traktorka:
Na jó nem, de az igazi Barry jól ismerte őket :)
A főzés jó pont, néha én is szoktam, és volt már aki megette.
Viszont remek evő vagyok :)))

jaffandi 2010.02.05. 10:56:29

Ilyen következtetéseket az ember az élete vége felé (se) vonjon le, ne 1db vöröshajú nő után.

"Hazudott nekem és kihasznált." Elég esélyes volt, hogy így fog történni. Hát igen van az úgy, hogy az ember tudja, hogy szarba nyúl, de mégis megteszi, hátha mégsem úgy lesz. Csak utána nem kell megsértődni és a másikat hibáztatni.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 10:57:20

@Traktorka: Akkor minden oké lenne.
Nem kislány, nem érted.
Nem válaszol - tudom, hogy nem szűz - de gonoszságból csakazértis feltételezem, egyrészt, hogy gonosz lehessek, másrészt, hogy szóra bírjam és kifejthesse hülye okfejtéseit az önbizalomhiányomról.
Egyébként mondjon 1492-t, 1472-ben nem történt semmi érdemleges:)

Barry Kent 2010.02.05. 10:58:25

@Rebelde:
A boszorkányság csak akkor áll meg, ha fent marad a vizen. Ezt minden művelt ember tudja :))

dam34 2010.02.05. 10:58:50

@Kósza: Akkor most ebből azt vettem le, nincs noteszem, ergo okos vagyok. Valóban! :o) Ám ennyi bókot már-már el sem bírok. Pláne természetes vörösként! Azért örülök, hogy van akinél ez nem jelenti a közellenség jelét!

csillag× 2010.02.05. 11:04:32

@Rebelde: barna vagyok-->okos vagyok :D, viszont..

@Kósza: van noteszem(több is)--> nincs eszem ...

Ejj..most összezavarodtam... :P :S :)

2010.02.05. 11:05:10

@Barry Kent:
Az igazi Berry is őszül?:))
De remélem nem fox elverni minden nap a kajapénzért...:))

BARI 2010.02.05. 11:05:24

Végülis posztíró, adtál a szarnak egy pofont.Mert tudtál róla, hogy ilyen a vörös dög.Akkor minek is mentél bele ármibe is, főleg, hogy már rögtön az elején intő jelet is kaptál - "A kedvenc mondatom tőle "Az előző pasimat annyira szerettem, hogy két évig meg se csaltam". Mi ez, ha nem jel, hogy ezzel a nővel nem szabad kezdeni?".
Vagy egyszerűen csak az a bajod, hogy egy lány babrált ki veled?

Barry Kent 2010.02.05. 11:05:26

@jaffandi:
Nem volt itt semmi becsapás, előre közölte hogy ribi.
Posztoló ennek ellenére (vagy épp ezért?) beleszeretett, így járt.

Rebelde 2010.02.05. 11:05:42

@Traktorka:

így van:)

lagzi mikor lesz? látom jól összemelegedtetek:))

Kósza 2010.02.05. 11:05:48

@csillag×: a kérdés, hogy mire használod a noteszedet?! :)

2010.02.05. 11:06:52

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

"Nagyfiú!":))
és ha csak annyit válaszolna, hogy "Közöd?"
hogy reagálnál?

Barry Kent 2010.02.05. 11:09:00

@Traktorka:
Ugyan, az már a múlt, amit ugye nem bolygatunk ;)

@Rebelde: Holnap délután, családi körben :)

2010.02.05. 11:09:01

@Rebelde:

Holnap 4-kor, jössz?:)
Ősz haja van a fiúnak, figyelj, szerintem nincs több kérdésem.:))

csillag× 2010.02.05. 11:10:02

@Kósza: hát mivel több is van...így eléggé vegyesfelvágott :))

Glg 2010.02.05. 11:11:07

@Traktorka: így van. pont ezért kell arra törekedni h előéleti ismeretek nélkül is tudjam én vagyok az aki jól ellátja a baját :D. egészséges egoizmussal (vagy túlzott ego-val:) ) rendelkező embernek mind1 hogy tud e valamit a pasija/csaja korábbi kapcsolatairól. ahogy te is mondtad a most számít. csak akkor kérdezek rá ilyen dolgokra ha én is kénytelen vok mesélni :D. nehezen is értik meg h miért nem akarok sztorizni semmit.

Kósza 2010.02.05. 11:11:18

@csillag×: az egyetemi jegyzetek nem számítanak annak!

Barry Kent 2010.02.05. 11:14:30

@Traktorka:
Nana, csak őszül, még nem teljesen az :)

csillag× 2010.02.05. 11:15:51

@Kósza: énsem kalkuláltam bele :P bár én inkább nem a notesz, hanem a napló kifejezést használnám .....jó-jó tudom a jókislányok naplót írnak, a rosszaknak nincs erre idejük vagy nem akarnak bizonyítékot hagyni... ;)

2010.02.05. 11:17:33

@Barry Kent:
remélem nem veszed majd rossznéven, ha rádugrom már az anyakönyvezető előtt...bár akkor még a hubik előtt leszünk, lehet, hogy bátortalan leszel?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 11:22:15

@Traktorka: A válasz: "mint eszed".

Sok ész, sok közöm, nincs közöm, nincs esze, hehe. A kör mindig bezárul.

Kósza 2010.02.05. 11:22:38

@csillag×: én eddig azt hittem ,csak a gimis lányok vezetnek naplót! :)

Barry Kent 2010.02.05. 11:23:10

@Traktorka:
Nem bízol bennem? Majd rákészülök és olyan bátor leszek mint egy tintanyúl :D

summerstorm 2010.02.05. 11:29:18

@Barry Kent:

drága, vegyek neked olyan pólót hétfőre, hogy Game Over, fölötte a házaspár az esküvőn :) :) :)

bocsika Traktorka....

2010.02.05. 11:29:32

@Barry Kent:
Vakon bízom benned.
Szemernyi kétségem sincs afelől, hogy mostantól erömöebódottá lesz, amíg élünk!:)
Dugunk madj, mint a nyulak, és lesz egy rakás gyerekünk.

summerstorm 2010.02.05. 11:35:36

@Kósza:

ééés itt a pont, itt a pont, itt a pont :)
csak ez volt a lényeg :)

Rebelde 2010.02.05. 11:36:06

@Barry Kent: @Traktorka:

sok boldogságot, sok pulyát stb.!:))))

Barry Kent 2010.02.05. 11:36:15

@mooon:): :)))

@Traktorka:
Na azért :)
Vigyázz, szavadon foglak :P

2010.02.05. 11:37:18

Hello Mindenki! :)

Jót derültem a poszton, nem lehet hogy az általánosítás miatt indult meg a csaj a lejtőn? Aztán meg persze a sok nevet nehéz fejben tartani, erre ott volt a füzetke. Jobb mint az ha a bútorba vésné a strigulákat. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 11:38:14

@Traktorka: Tudom. Ezért nem is szólok hozzád, nem szeretném, ha az esküvődön lelkiismeret-furdalás gyötörne, hogy már előtte hűtlenkedtél velem.

Kósza 2010.02.05. 11:40:35

@mooon:): végre valaki figyel a részletekre :)

Barry Kent 2010.02.05. 11:40:52

@Zsu0805:
Gondolod ő is elolvasta a brit tudosók kutatásait és gyorsan összedugott egy füzetnyit, nehogy ő legyen a kivétel? :D

És olyan kis kockás füzet volt vagy nagy spirál?

indapasssucks 2010.02.05. 11:41:57

cartman,

már mondtad, hogy gingers doesn't have soul. akkor meg mit rugózol rajta?

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.05. 11:56:16

Vetettem egy pillantást a noteszemre, a mai napra 12 név van benne, ebből 4 női. És még dél sincs. Van még 3 telefonszám, de nem tudom, kikhez tartozik. Keresnem kellene egy biztonságos rejtekhelyet, azt hiszem.:-)

Barry Kent 2010.02.05. 12:04:37

@Traktorka: Lécci, fogjál!:))

Már csak egyet kell aludnod :P

2010.02.05. 12:04:59

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Nem lenne hűtlenkedés, mert még semmi sincs köztünk Berryvel, csak holnap el vesz egy kicsit feleségül.:)
De ki mondta, hogy rád akarok ugrani???:))
Vagy te akarsz rám, csak így vezetted elő, mintha én akarnám?
Mert hogy gőzgép az értem, de mi hajtja???

Kósza 2010.02.05. 12:05:44

@tarquin - 1. Piréz FC: szia :) De neked nem vörös a hajad, nem kell aggódnod! :)

phaszfej 2010.02.05. 12:05:47

Aki ezt írta, az rinyál. Amíg a nő nem a feleséged, addig az udvarol neki, aki csak akar! Ha magadnak akarod, csináld úgy, hogy hozzád akarjon menni!

Az együttjárás nem házasság, azaz senkinek semmi joga számonkérni a másikat. Az összeköltözés pedig csak papás-mamás mímelés, semmi több.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.05. 12:09:02

@Kósza: szia, itt is:-) Azért mégsem mutogatom azt a noteszt, mert még meglátják a brit tudósok:-)

2010.02.05. 12:10:09

@Barry Kent:

majd telefonnal csináljunk magunkról esküvői fotókat, hogy tudjuk mutogatni az onokáknak, hogy "látjátok a nagyapátok milyen szép szál ŐSZÜLŐ legény volt...":)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 12:13:23

@Traktorka: Aha szóval ez ilyen vakházasság, nem látni és feleségül venni. Tudom, hogy rám akarsz ugrani, önbizalmam végtelen.
Lehet, hogy nem ugrani akarsz rám, csak belesimulni az ölembe szorosan, de ez már csak technikai jellegű kérdés.

Barry Kent 2010.02.05. 12:23:59

@Traktorka:
Fészbúkra is teszünk fel jófajta telefonos képeket hogy mindenki láthassa a boldog párt. :)

Na de mi az, hogy kicsit veszlek feleségül?

2010.02.05. 12:28:40

@Barry Kent:

Ja, a menyaruhás fotó kötelező egy férjes asszony fészbúk oldalán.:)
Képaláírás: "Apával életem legboldogabb napján!"
Majd vigyázni kell, hogy Meki felirat ne lógjob bele a képbe.:)))

Fú, NAGYON el fogsz venni?:)) Jóóóóó!:))

Barry Kent 2010.02.05. 12:32:22

@Traktorka:
Még jó hogy. Már azt hittem csak három hétre tervezel, aztán meg elkezdesz szektásodni :)))
A meki logó maradhat, majd kiszámlázzuk a hirdetést :)

summerstorm 2010.02.05. 12:34:43

@Kósza:

Én igyekszem mindig figyelni :)... csak hát épp mikor minek a részleteire :)))...
És igen. ennyi volt a lényeg. Ki lett rakva a -gondolom- kényelmes, szép kis kecóból, végre nem a közös tusolót kellett használni a koliban, és nem 3 másikkal együtt aludni...

2010.02.05. 12:34:53

@Barry Kent:
3 hétig az ágyból sem szállunk ki, nem fogok ráérni szektásodni.:)

Picur87 2010.02.05. 12:35:08

Huh, és ezt egy férfi írta? Jujj... én mindig azt, hittem, hogy a férfiak nem mutatják ki ennyire másoknak, ha szenvednek. Legalábbis nem mondanak olyat, hogy "beleégette magát a lelkembe". A csaj nyalván azért gázolt így át rajta, mert megtehette. Az meg, hogy valaki mekkora r*banc, sztem nem hajszín kérdése.

summerstorm 2010.02.05. 12:37:02

a bármikor kufircka kimaradt :)), bocs

2010.02.05. 12:41:16

@Barry Kent:
Az a helyzet, hogy egyes embereknek ha sokan azt mondják, hogy csúnyák, rá se néznek az utcán, szinte mindenki (kivételes részt vegyétek bele mindenhova) átnéz rajtuk, az egy idő után maga is elhiszi, hogy ő csúnya és nem mer soha kezdeményezni, mindenhez így fog hozzáállni.
Mért ne lehetne ugyanez a helyzet a vörösökkel? Meg persze a szőkékkel (bár az sztem sokaknál csak csel), barnákkal, feketékkel? Főleg hogy azért valljuk be, hogy a vörös démon, jó az ágyban, szenvedélyes stb. stb. jelzők pozitívak. Ha minden 2. pasi úgy megy oda hozzá, hogy ezt sugallja, vagy esetleg mondja is egyeseknél lehet ugyanúgy hat mint a csúnya példámnál. Persze mindez nem jogosítja fel arra hogy skalpokat gyűjtsön, vagy bármi ilyesmi, viszont azért ha egy fiatal kislány, aki befolyásolható (itt nem a kisgyerekekre gondolok) mindig ezzel szembesül, hogy őt mindenki szenvedélyesnek tekinti, jó szexpartnernek (ami ugyebár gyakorolható és bizonyos szinten fejleszthető) tartják akkor egy idő után ennek a lánynak nőni fog az önbizalma, nőni fog abban való hite, hogy ő tényleg egy jó nő, aki bármit megtehet, aki kb. mindenkit elcsábíthat. És persze bekerül az is a képbe, hogy a pasik x százaléka persze nem komoly szándékkal fordul hozzá, hanem csak ezeket a általánosításokat akarja tesztelni és megd*gja és annyi. Ergo eleinte nem is ő keresei ezt, de csalodik nem egyszer, utána meg ha épp olyan lelkületű, akkor elindul a lejtőn. És azért valljuk be a mai világ is a szabadosságot tukmálja belénk. Ergo van egy csaj, aki csinos (mert hiába vörös ha csúnya), vörös haj, szexuálisan lehet addigra már elég tapasztalt, és szereti az ellenkező nemet akár csak kihasználás szempontjából is.

summerstorm 2010.02.05. 12:48:23

@Traktorka:

a 3 hétből mennyit hagysz neki alvásra :))?

Father Justice (törölt) 2010.02.05. 12:49:54

@Picur87: Jó észrevétel, de ez sem gyenge ilyen szempontból: "Bebeszéltem magamnak, hogy majd mellettem másképp lesz, persze ezt ő is sugallta." Ilyet is butalibák szoktak bebeszélni maguknak a rosszfiús vonásokkal bíró hejjespasee kapcsán. Bár végül is nem kellett csalódnia: vele nem bírta ki két évig félrekúrás nélkül a vörösdémon, azaz tényleg másképp lett. :)

summerstorm 2010.02.05. 12:50:30

@Zsu0805:

jaja... "az önmagát beteljesítő jóslat"... ami egyébként tényleg vizsgálatokkal alá van támasztva... hogy ahogy viselkednek velünk, amit várnak tőlünk, ahogy nyilatkoznak rólunk, egy idő után annak megfelelően kezdünk viselkedni...
Különböző időtávban hat attól függően, hogy ki az akitől a visszajelzéseket kapjuk, (hogy az illető fontos számunkra, vagy sem...) de bizony hat....

Barry Kent 2010.02.05. 12:54:34

@Traktorka:
Hm, megyek nyomok egy-két fekvőtámaszt :D

summerstorm 2010.02.05. 12:59:10

@Barry Kent:

Szerintem a szexmaratonra már korábban kellett volna edzened...
Most mi lesz, ha leégsz a menyasszony előtt, hogy nem bírod 3 hétig egyfolytában...:))?

Kósza 2010.02.05. 12:59:34

@mooon:): az önbeteljesítő jóslat, és a környezetnek való megfelelési kényszer nem ugyanaz.

2010.02.05. 12:59:54

@Primitív Állat:

Arról már nem is beszélve, hogy igazán "férfias" viselkedés folyton azon rinyálni, hogy mikor csal meg az asszony...

"Ekkor még azt hittem, én vagyok a "vadász" . Tévedtem, mindent úgy csináltam, ahogy ő akarta."
Ezen a ponton látszik, hogy annyi történt, hogy mikor megérezte a csaj erejét (elolvasta a listát:)), átpozícionálta saját magát tökös legényből, szivatott kisfiúba.

Barry Kent 2010.02.05. 12:59:57

@mooon:):
Traktorka mellett aludni?
Ezt kikérem magamnak :)))

2010.02.05. 13:01:18

@Barry Kent:

Csak meglengeti a haját, mint a Shrekben a Szőkeherceg és mindent megbocsátok.:)
Vagy pózt váltunk.:)))

2010.02.05. 13:01:57

@Traktorka:
meglengeti=meglengeted

2010.02.05. 13:06:03

@mooon:):
Pontosan.
Viszont ahogy itt látom egyesek hogy fellángolnak, és egyből szerelmet kiáltanak egy nap után (nagyrészt fiatalkák), nah szóval abból kiindulva a nekik azok igenis fontos emberek, vagyis azt hiszik. A fiatalok nagy része igencsak hajlamos szinte mindenki véleményére, mondandójára adni aki kapcsolatba kerül velük legyen az csak egy hétvégi bulitárs vagy legyen az csak egy osztálytárs akit amúgy nem is annyira kedvel. Persze idősödve ezeket próbáljuk szűrni, de ők még túlzottan irányíthatóak szerintem, és beléjük lehet sokmindent magyarázni.

Picur87 2010.02.05. 13:09:06

@Primitív Állat: és ott van még az "örökké szeretni fogom", "valami örökre meghalt bennem", "eleinte nem mutattam ki az érzelmeimet" :D lehet nem voltak olyan súlyos gondok a nő hűségével, csak pucolt, ahogy tudott :D
Mikor egyik előző pasim közölte, hogy "nem is tudná mi lenne vele, ha szakítanék" ... hamar megtudta:)

Barry Kent 2010.02.05. 13:09:32

@Traktorka:
Kinek a haját lengetem meg? :D

2010.02.05. 13:11:50

@Barry Kent:

:D:D:D:D
Kicsit sok volt az aranygaluska, elcsaptam a gyomrom, és mellébeszélek.(holnapra rendbejövök, ígérem!:))
A saját hajad lengeted meg nekem, természetesen.:))))))

summerstorm 2010.02.05. 13:15:56

@Picur87:

"valami megszünt bennem,
elpusztult rég,
arcomon nem láthatod,
de belül üvöltenék...."

ez tökéletesen leírja a fiúkánakat, ugye?

Barry Kent 2010.02.05. 13:24:36

@Traktorka:
Ahhoz kicsit hosszabb haj kéne :)
De a rövid hajam nem lehet gátja a szerelmünknek :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.05. 13:25:40

@Zsu0805: annyit hagyjunk meg azért, hogy egészséges, felnőtt személyiségre nehézkes csak úgy rátukmálni bármit. Tehát ha a vöröske úgy dönt, hogy 2 havonta cserélgeti a partnereit, és az állandókat többnyire megcsalja, feltételezem, hogy így érzi jól magát.

2010.02.05. 13:32:48

@Barry Kent:
Jól van.:)
Még meg sem kérdeztem, hogy szereted-e a barnahajú lányokat.:)
Bár már mindegy, mert holnap elveszel egyet.:)))

2010.02.05. 13:36:29

@tarquin - 1. Piréz FC:
Igen, egy felnőttre tényleg nem lehet mindent rátukmálni, de ebből a posztból nem derült ki hogy a lány 18-20-24 vagy hány éves. Sőt az is azért változó, hogy ki mikortól számít "egészséges" felnőttnek.

BARI 2010.02.05. 13:38:44

""Nem kell a könyv, én eldobom. Nem kell a dal, én már nem hallgatom. Dulcinea, egyedül Ő kell nekem, álmomban vörös hajával ébredtem. Ő rabságban él, és játszik velem, én rabja vagyok, és engedem.
Refr.: Én sírok, ti röhögtök: már megint a rozsdás szög,
de nekem senki-senki nem kell, csak a kis, vörös dög.
Megmenteném, s ő vállat von. Magyarázom, hogy élünk majd egy szép napon. Ő csókot int, s hogy tűnjek el, valakit vár, ma sajnos menni kell. Ő játszik velem, és élvezi, szerenádomat kineveti."

Presser is bukott a vörös csajokra !? :)

Barry Kent 2010.02.05. 13:41:15

@Traktorka:
Természetesen rajongok a barna hajú lányokért, de ez nem is lehet kérdés, hisz tegnap óta tiéd a szívem :)
És ezt olyan búgó hangon írtam, mint egy igazi filmsztár :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.05. 13:43:17

@BARI: mindenki bukik a vörös csajokra.:-))

@Zsu0805: pontosan.:-) Így már tetszik, mert hiába a marketing, ha épp nem akarok venni semmit.:-)

2010.02.05. 13:45:42

@Barry Kent:
Mondom én, hogy szex lesz az polgármesteri hivatalban holnap.:))
Összegabajodik a lilazakó a habosbabosommal...:)

BARI 2010.02.05. 13:50:03

@tarquin - 1. Piréz FC: fene essen bele, mááá' majdnem elkezdtem visszafesteni :DDD

@Traktorka: és majd a vöröshajú lány : "A búsképű hangtalanúl tűnt el letört lován, és csak kicsi port vert.
Dulcinea az egészet álomnak hitte, és évek múltán elmesélte egy lélekgyógyásznak, aki fiatal volt, és erős." :D

Barry Kent 2010.02.05. 13:56:26

@Traktorka: :)))
De előtte mindenkitől elszedjük a fényképezőjét/kameráját, nehogy aztán valami videómegosztón találjuk magunkat :D

2010.02.05. 14:04:37

@Barry Kent:
Ki mindenkitől, mert a meghívottak listáját még nem egyeztetettük.:)

Mellesleg pedig: had lássák csak a népek, hogy milyen a jó szex!:D:D:D

Glg 2010.02.05. 14:12:18

@Zsu0805: Azér kérdeznék én valamit. az h egy csaj kefél össze vissza miért lejtőn elindulás...mintha valami dorgosról beszélnénk? ez mindenkinek szól aki ez a lejtős dolgot felvetette.

Kósza 2010.02.05. 14:22:19

@Glg: valóban, dorgóban elindulni a lejtőn nagyon veszélyes :)

Barry Kent 2010.02.05. 14:22:35

@Traktorka:
Moonnak jönnie kell a virágok miatt :)
A többieket még feltétlenül egyeztessük le :)

Kytia 2010.02.05. 14:23:35

Hi!

A nyilvánvaló vádak mellett valami rejtett rajongást is érzek a posztolóban a vörös nők irányába. Ez sokaknál így van? Mert akkor megyek hajfestékért.:)
Én sajnos unalmas barna vagyok, így többet csalódtam, mint amennyit csaltam.:)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.05. 14:27:34

@Zsu0805: max. elképzelésem van:-) De amúgy a fejemben nincs a hajszín és pl. a megbízhatóság között összefüggés, kevés ehhez az eszem.:-)

Kósza 2010.02.05. 14:27:56

@csillag×: egy gyűrűt ismerek! :)

Barry Kent 2010.02.05. 14:30:54

@csillag×: @Kósza:
Na de kérem, kicsit több komolyságot :)))

csillag× 2010.02.05. 14:32:42

@Kósza: ;) :DDD

@Barry Kent: hóótkomoly vagyok!! :P

Kósza 2010.02.05. 14:33:37

@Barry Kent:
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen. ....

summerstorm 2010.02.05. 14:35:02

@Traktorka:

az enyémet nem adom....
de ha szépen megkértek, csak a cs&p-ra küldöm be a felvételt, a tecsőre nem :D :D

summerstorm 2010.02.05. 14:38:19

@Kósza:

de ez csak rád igaz közülünk :))...

summerstorm 2010.02.05. 14:41:13

ejnye...
a fene nagy esküvői előkészületek miatt egyedül maradtam...
sebaaaj :D

ENYÉÉMANEEET!!!

Kósza 2010.02.05. 14:41:26

@mooon:): ha már itt tartunk, rám nem az egy gyűrű igaz, hanem a kettő :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.05. 14:44:40

@mooon:): van akinek termelni kell közben, de ha azt nem is, helyette elbájolóan csicsereg a telefonban, lelkesen térül-fordul, intézkedik.:-))

2010.02.05. 14:46:38

@Barry Kent:
Anyámat csak meg kellene hívni, meg a tiédet is.:)

2010.02.05. 14:48:14

@csillag×:

A gyűrűk már tegnap óta megvannak, csak szólok.:)
Mondjuk még nem láttam, de biztos szépek.:))
Valamelyik ujjamra csak jó lesz...:)))

Igen, lesztek szivesek komolyan venni, itten családalapítás van születőben, csókulom!:D

Kósza 2010.02.05. 14:48:55

..., további kellemes fecsegést, jó ideig nem láttok, elhúzok Mordor hegyeibe csúszkálni :)
Jót ne halljak felőletek!

Sziasztok

summerstorm 2010.02.05. 14:51:10

@Kósza:

mégiscsak van még itt valaki rajtam kívül :)

:D

summerstorm 2010.02.05. 14:51:57

@Kósza:

jó csúszkálást, aztán egyben tessék ám hazajönni :)

csillag× 2010.02.05. 14:53:28

@Kósza: ilyenkor szabad azt írni, h kéz és lábtörést?? :)
Egyébként kellemes időtöltést :) sziaszia

Kósza 2010.02.05. 14:55:58

@csillag×: azt írsz, amit akarsz, mert remek síző vagyok :)

csillag× 2010.02.05. 14:56:28

@Traktorka: óóó..tnap nem volt időm végigkövetni a bimbózó kapcsolatotokat :)
És minden elismerésem.... ! Családalapítás--> látszik,h szíveteken viselitek a maygar társadalom sorsát.. :D

Barry Kent 2010.02.05. 14:57:19

@Traktorka:
Ez nem is volt kérdés, családtagoknak mi más dolguk lehetne holnap? :)
A gyűrű biztosan jó lesz, de a biztonság kedvéért viszek egy szakembert is magammal :D

2010.02.05. 14:59:41

@Barry Kent:
Aki szakember mit fog csinálni, ha mégsem jó?
Elfut egy kisebbért/nagyobbért?:)

Mondjuk akkor ideje lenne szólnom a familynek, hogy kapják össze magukat, mert holnap lakodalom...:D
Lesz lepődés attól tartok.:D

Mivel megyünk?

Barry Kent 2010.02.05. 15:00:45

@csillag×:
Igazán köszönjük :)
Húzhatnánk-halaszthatnánk a dolgot akár évekig, de tegnap rádöbbentünk hogy mekkora összhang van köztünk, kár lenne túl sokat tökölni :)

2010.02.05. 15:01:42

@csillag×:

Már az is le van zsíroztva, hogy a lagzi, és 3 hét masszív szex után építkezni fogunk.
Csak hogy képben légy.:))

Barry Kent 2010.02.05. 15:02:57

@Traktorka:
Még nem szóltál nekik?!
Azt hitted, hogy csak szédelgem itt a házasságot? :D

summerstorm 2010.02.05. 15:05:04

@Barry Kent:

:D :D :D
hmmm ha ilyen mértékű egyetértést találnék valamely versenyzővel a hétvégén, mint nálatok, jössssssz a ceremóniára :)?
Csak azért kérdezem, mert olyan édesen meghívtatok, és látva bimbózó szerelmeteke egyszerűen megéreztem, hogy nekem is ez kell :D...

csillag× 2010.02.05. 15:06:13

@Barry Kent: óóhh..hát nagyon szívesen... :D

@Traktorka: Jaj, igen valamit óóvastam, h lehet h anglia meg élősövény?? :P bár ott felvetődött bennem, h vajon milyen lehet a halott sövény? :-/

Barry Kent 2010.02.05. 15:06:17

@Traktorka:
Hintóval :D
Tegnap elkötöttem egyet a Margit-szigetről. De nem a lovas verziót, hanem a tekerőset :)))

Barry Kent 2010.02.05. 15:08:15

@mooon:): ott a helyünk :)
El is hívtam pár ker. tv-t holnapra, hogy jó példát mutassunk a fiatalságnak :)))

summerstorm 2010.02.05. 15:16:25

@Barry Kent:

na akkor már csak ki kell találjam, hogy hova menjek bulizni ma este, hogy legyen vőlegény :D

2010.02.05. 15:16:48

@Barry Kent:
Hát csak óvatos voltam na.:))
Gondoltam még adok egy napot, hogy átgondold, nehogy ukk-mukk-fukk-HübeleBalázs módjára házasodjál, aztán én legyek mindennek az oka.
Holott pontosan mindketten tudjuk, hogy az őszülő hajad mindennek az oka!:D

Emberek!!! Eladó a MOOON! Valaki vegye má' el őt is!:)))))

Snowmass 2010.02.05. 15:17:38

Lehet, hogy van benne valami. Pl. általános iskolai első szerelmem is természetes vörös volt. Igazi kis ribanc módjára jól át is ejtett a palánkon. Legalábbis utólag ezzel próbáltam meggyőzni magamat arról, hogy nem én bénáztam el.:D

Amúgy meg manapság mindenki össze-vissza festi a haját. Meg sem lehet állapítani, hogy kinek milyen a természetes hajszíne. Sőt, jónéhány nő már a sajátjára sem emlékszik.:)

Barry Kent 2010.02.05. 15:18:30

@mooon:): @Traktorka:
Dupla lagzi holnap? :)
Gyorsan keresünk valakit @mooon:)-nak.

2010.02.05. 15:19:56

@Barry Kent:

Tekerős hintó???
Mondjuk a rollernél jobb egy fokkal...:)

2010.02.05. 15:21:49

@csillag×:

Ezt én sem értettem pontosan, de nem akartam akadékoskodni a lagzink előtt.:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 15:24:13

@csillag×: A halott sövény szerencsétlen csillag-zat alatt született.

2010.02.05. 15:24:48

@Snowmass:
Pontosan hogyan ejtett át egy álalános iskolás kislány téged a palánkon?:)

csillag× 2010.02.05. 15:26:49

@Traktorka: ja-ja , jobb a békesség :))

Hát én elvenném Mooon-t , mert már úgy mulatnék egy hatalmasat...csk hát van egy ici-pici bökkenő... khm...

2010.02.05. 15:27:41

@csillag×:
Add elő! Nős vagy? Vagy csak nő?:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.05. 15:30:05

@Traktorka: először is megkérte, hogy másszon fel.:-))

csillag× 2010.02.05. 15:30:23

@Traktorka: második verzió! eS nélkül...csak.. :PP

summerstorm 2010.02.05. 15:32:34

@csillag×:

tőlem a bulihoz is csatlakozhatsz :D :D...

@Traktorka:

annyira kedves tőled, hogy kerítesz nekem...

csillag× 2010.02.05. 15:33:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): de mégis hogy néz ki??

@Traktorka: bár ha őt ez nem zavarja.... :D felőlem mulathatunk :D

2010.02.05. 15:33:18

@csillag×:

Figyelj engem nem zavarna, ha elvennéd a Moon-t.:D
Bár lehet, hogy Snow-nak kellene, gyógyírként az általánosban szerzett sebeire.:D Meg ő mégiscsak férfi, asszem.:)

Barry Kent 2010.02.05. 15:36:07

@csillag×: de mégis hogy néz ki??
Hát ha a halott sövényre gondolsz, az elég nyomorultul :)

Nos, eS nélkül kénytelenek lesztek beérni a vadházassággal :)
De végülis mindegy, fő hogy boldogság legyen :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 15:36:56

@csillag×: A szerencsétlen csillagzat? Mint egy háromlábú nő.

Traktor melyik városban ette az aranygaluskát?

2010.02.05. 15:38:34

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Bp-n.
Micsoda fontos kérdések péntek délután!:D

Barry Kent 2010.02.05. 15:39:01

@Traktorka:
Jó, becseréltem lovashintóra, persze az többe kerül.
Sokba kerülsz Te nekem :D

Snowmass 2010.02.05. 15:40:45

@Traktorka: :) Inkább hagyjuk, roppant fájdalmas élmény volt, ezért nem is szeretem magamban felidézni. Legyen annyi elég, hogy nagyon csúnya ügy volt.:D

summerstorm 2010.02.05. 15:41:09

@Barry Kent:

áááá, sztem @csillag×: csak mulatni akar egy nagyot, azt lehet vadházasság nélkül is :D... Ahhoz hogy jól leigyuk együtt magunkat még szexelnünk se kell :D :D
És ha még szerencsénk van akár össze is szedhetünk mindketten valami versenyképes egyedet :)...

ma este buli :)?

csillag× 2010.02.05. 15:42:33

jaj most teljesen oda-vissza vagyok keveredve....

@Traktorka: "Meg ő mégiscsak férfi, asszem.:)" --> mooon pasi?

vagy..

@Barry Kent:
"kénytelenek lesztek beérni a vadházassággal :)"--> mooon nőnemű egyed?
hm--hm...

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a sövényre gondoltam :))mien lehet egy sövény ha nem él? ha nem él akkor már nem sövény....vagy én vagyok lemaradva?:)

summerstorm 2010.02.05. 15:43:32

De ha a végén le kell rázni a nemkívánatos egyedeket, még előadhatjuk, hogy mi tulajdonképpen egy leszbi pár vagyunk, és nem kérünk a társaságukból :D

2010.02.05. 15:44:04

@Barry Kent:
Jól fogunk mutatni egy lovashintóval a Kismocskos előtt.:D
Rádugorhatok majd már a hintóban is?:)))

Figyelj, a szerelmünk minden pénzt megér. Meg különben is, remélem hoznak a vendégek lóvét a menyasszonytánchoz, majd visszatáncolom.:)

Emberek!!! Senki sem jöhet a lagzinkba pénz nélkül, most szólok!:D

summerstorm 2010.02.05. 15:44:56

@csillag×:

szerintem tulajdonképpen válaszoltam a kérdésre :)

boss888 2010.02.05. 15:45:00

Mekkora marhaság volt ez a mai poszt!

2010.02.05. 15:45:58

@csillag×:

Snowmassre gondoltam, aki feltételezésem szerint hímnemű.
Neki kellene elvennie a Moont, de most mélyen hallgat valamiért.

Barry Kent 2010.02.05. 15:46:17

@Traktorka:
Ja igen, sőt.
Ajándék után senki ne szaladgáljon, beérjük némi kp-vel is :)

csillag× 2010.02.05. 15:46:29

@Traktorka: jaj már vágom nem mooon-ra értetted...jó..oks..kicsit agyamra megy már a vizsgaidő :D mivel hnap még egy vizsga így asszem a mai buli lefújva :(...nah de milesz hnap?:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 15:47:43

@Traktorka: Fontos is a kérdés, mert ha ugyanott etted volna ahol én, akkor kiderült volna, hogy munkatársak vagyunk.

@csillag×: Dehogynem sövény az, viaszba öntve például. Vagy műsövény. Az élő pedig él.

Barry Kent 2010.02.05. 15:48:12

@mooon:):
Jut eszembe: ha házasodni akarsz, csak el kell kapnod az elhajított könnyezőpálmát :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 15:49:22

@Traktorka: Osztrák shilling, görög drachma gondolom megfelel, no és egy-és kétforintosok, pár papír kétszázas.

Snowmass 2010.02.05. 15:50:20

@Traktorka: Persze, hogy hallgatok. Nem vagyok híve annak, hogy kutyaharapást szőrével, és eddig sajnos még nem sikerült túltennem magam az előbb említett csalódáson.:D

summerstorm 2010.02.05. 15:50:58

@csillag×:

holnap is lesz buli...
Mooon bulimán.

@Traktorka:
ááá, ez nem olyan egymásra találás lenne, mint a tietek Beerryy-veeel... :D

2010.02.05. 15:51:44

@Snowmass:

:)) Mióta is?
20-25 éve már?:D

summerstorm 2010.02.05. 15:53:56

@Barry Kent:

már látom, hogy megérte a sok edzés, így símán kibírom majd a súlyát... :) :)

@Traktorka:

rájöttem... mégsem akarok most férjhez menni, még nem készültem fel rá :D... csak olyan szép a ti szerelmetek, hogy kicsit elvesztettem a józan ítélőképességem...
mert hát hogyan lehetne minden este buli, ha a zuram várna haza :D :D...

summerstorm 2010.02.05. 15:54:54

@Snowmass:

isten bizony nem szeretném tetézni a traumát :D

2010.02.05. 15:55:11

@mooon:):

Hát az én Drágámnál keresve sem találhattam volna jobbat, igen.:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 15:57:49

@Traktorka: Pest megyében, de hoztam belőle vacsorára egy adagot Bpestre.

Barry Kent 2010.02.05. 15:59:46

@Traktorka:
Hát az én Drágámnál keresve sem találhattam volna jobbat, igen.:D

Remélem három hét múlva is ezt mondod :D

De mit is mondhatnék erre? Kerestem már sokfelé és most találtam meg az Igazit :D

2010.02.05. 15:59:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

:)) akkor kein kollegen lenni maga nekem.

2010.02.05. 16:03:51

@Barry Kent:
Túú-túú-tutúúú, tú-tú-tutúúú...D:D:D:D
Télleg, mi legyen a bevonuló zenénk, Apjuk???

Igen, azért a nász3hetünk eléggé vízválasztó lesz.:D
Kaptyad össze majd magad!:D:D:D

2010.02.05. 16:04:55

@Traktorka:

AC/DC: Highway to hell?:D

Snowmass 2010.02.05. 16:06:06

@Traktorka: Egész pontosan 20 éve és 92 napja. Mitagadás ebből is látszik, hogy egy picikét érzékeny lelkületű vagyok.:D

csillag× 2010.02.05. 16:06:17

@boss888: woow Bosston! Te itt? ien későn ?? :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát én annak a kerítés nevet adnám már...

@mooon:): oh, remek :) buli az élet :D

@Barry Kent: @Traktorka: jajjj, degyönyörűek lesztek együtt...már most látom :P

summerstorm 2010.02.05. 16:07:07

háááát, mindenkinek kellemeset :D

Snowmass 2010.02.05. 16:07:47

@mooon:): Köszönöm, ez nagyon kedves tőled. Valóban nagyon nehezen viselném, ha történne velem valami, ami ront a helyzetemen.:)

csillag× 2010.02.05. 16:08:28

ÉÉÉÉsss a nászút, az hovamerre? mucsaröcsöge?

2010.02.05. 16:09:59

@Snowmass:

Jaaaaajj, eszem az érzékeny szivedet....:D
Jó, hát akkor nem erőltetem még a továbblépést, abszolút megértem, hogy most még nincs kedved ismerkedni...:D

summerstorm 2010.02.05. 16:10:09

@Snowmass:

hüüüümmm... azért azt nem tudhatod biztosan, hogy rontanék a helyzeteden :)....
ki tudja, lehet hogy feldolgoznád a traumát...

summerstorm 2010.02.05. 16:11:56

nade most már tényleg L....

2010.02.05. 16:12:29

@csillag×:

Hát most több ötlet is felmerült, de asszem végül Szentendre lesz hévvel.:D Egy egész 4-es ülést el fogunk foglalni a ruhám miatt...:D

Snowmass 2010.02.05. 16:14:37

@mooon:): Ebben igazad van. Biztosan nem tudhatom. Azonban már önmagában az a tudat, hogy a helyzetem akár romolhat is, olyan lelki terhet ró rám, amellyel jelenleg nem tudok megküzdeni.:)

Barry Kent 2010.02.05. 16:15:22

@Traktorka:
:))
Az jó, hangulatos :D
Azért nem én vagyok az ördög, remélem :D
Max a magyar hangja :P

@mooon:):
Jó pihenést, holnap várunk :D

Snowmass 2010.02.05. 16:15:28

@Traktorka: Igen, hát ez egy kis időt még biztosan igénybe vesz.:D

2010.02.05. 16:17:28

@Barry Kent:
na, jó, félre a tréfával.

ezt fogom elénekelni neked a Kismocskosban:

www.youtube.com/watch?v=_I5jxHqKRtw&feature=related

2010.02.05. 16:19:49

@Snowmass:

Én sem pártolom a "melegváltást".
Ki kell heverni rendesen az előző kapcsolatot, és csak utána szabad belekezdeni újba. Van még legalább 40 éved, ne kapkodd el.:D

Barry Kent 2010.02.05. 16:21:42

@Traktorka:
Zenekar is lesz? :P
Én igérem nem fogok énekelni, de ha véletlenül mégis megtenném, meg fogod érteni miért nem akartam eredetileg :D

csillag× 2010.02.05. 16:24:20

egyházi is lesz v csak polgári?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 16:25:02

@Traktorka: Ez most kinek szerencsés?

@csillag×: Élősövényből is lehet kerítés.

2010.02.05. 16:25:17

@Barry Kent:

Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy szépen nézzél az őszülő hajaddal, és hagyd magad megszexualizálni, mikor rámjön, vagy rád...:D

Jó dolgod lesz, na.:)))

2010.02.05. 16:27:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Hát ezek csak száraz tények.:) Nemtom, ismernünk kellene egymást, hogy megmondjam melyikönknek jó, hogy még az életben nem találkoztunk.:D

2010.02.05. 16:27:52

@csillag×:

á, csak polgári lesz. Nem vagyok megkeresztelve...:)

csillag× 2010.02.05. 16:28:05

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): de ha a sövény nem él, akkor ő már nem sövény! :D

@Traktorka: tyűűűű , Barry valami ufó, h a hajával is tud nézni ?? :D

Barry Kent 2010.02.05. 16:28:52

@Traktorka:
hagyjam magam ha rámjön?
áh, a one man show-t kihagynám inkább :D

De a szép barna szemeimmel nézlek majd és úgy helyezkedek, hogy a fény mindig kedvezően essen az ősz hajszálaimra :D

2010.02.05. 16:31:03

@Barry Kent:

Na, ugye!
Érted te a szerelmet, apjuk!
:D:D:D

De úgy értettem, hogy ha rád jön, te is rámugorhatsz.
Csak add ki ami jön, ne folytsd el az érzéseid, soha.:D

Barry Kent 2010.02.05. 16:32:22

Elég a sövény-fétisből :D
Tuja lesz a kertben :P

2010.02.05. 16:32:44

@csillag×:
Figyelj, a Barry álmaim férfija, még a hajával is tud nézni, igen!:D

Barry Kent 2010.02.05. 16:34:40

@Traktorka:
Attól te ne félj, ugrok én ha érzem hogy kell :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 16:35:02

@csillag×: Dehogynem, műsövény:)

@Traktorka: Nekem szerencsétlenség, nem tudom "szívni a véred"

2010.02.05. 16:36:23

@Barry Kent:

Jól va, csak majd sűrűn érezzed!:D

2010.02.05. 16:37:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

lehetne, hogy SÖVÉNY szó többet nem íródik le ezen a blogon?
:D:D:D

2010.02.05. 16:40:20

Most elmegyek készülődni a holnapra.
Aztán mindenki ott legyen!

Barry drágám, akkor majd gyűjjé értem a hintóval 3-ra.:D

Barry Kent 2010.02.05. 16:40:27

@Traktorka:
És mi lesz a kertész posztolókkal? :D

Barry Kent 2010.02.05. 16:41:42

@Traktorka:
Puszi drágám :)
Akkor háromkor a ház előtt, de ott legyél ám, kicsinosítva :)

horas 2010.02.05. 16:44:30

Júbátavitneszhihápenecmisztpjórisz

2010.02.05. 16:45:07

@Barry Kent:

Az lesz ám csak az igazság pillanata!:D
Majd csak bámulnak a népek az utcán!:D

Csáó, édesem.:D

Barry Kent 2010.02.05. 16:45:59

@Traktorka: :D
Azért egy címet majd küldj :D

csillag× 2010.02.05. 16:46:49

@Traktorka: fúúú..már éget a kíváncsiság, h milyen álompasiszuperman lehet ez a Barry gyerek... hmmmmmmm...
Jó legyen, nem írjuk ki többet. de a sürübokor-tal helyettesíthetjük?? :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): igen ez a hétköznapi nyelvben valóban elterjed....:P

Barry Kent 2010.02.05. 16:57:23

@csillag×:
"milyen álompasiszuperman lehet ez a Barry gyerek"

Hát, a filmből nem találtam képet rólam :)
De a magamét meg inkább nem osztanám meg, nem akarok én senkinek rosszat :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 17:16:55

@Traktorka: Persze, ha megvesztegetsz sok-sok dollárokkal.
Szép szemek voltak. S ÖVÉ NYári éjeken csillogott igazán.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 17:51:40

@csillag×: Ha terjesztjük elterjed, de ha csak akadékoskodsz :P

csillag× 2010.02.05. 18:23:04

@Barry Kent: és mégis kinek lenne rossz? neked mert rád akaszkodna a sok csaj? vagy nekünk, mert rémálmaink lennének miatta? vagy a férfitársaidnak, mert rádöbbennének, h milyen messze vannak a tökéletestől? :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szóval megint azt akarod velem érzékeltetni, h én vagyok a hülye? :P

Barry Kent 2010.02.05. 18:45:37

@csillag×:
Rám aztán hiába akaszkodnak, holnap nősülök :P
Csak a szerénységem fitogtattam. :D

csillag× 2010.02.05. 19:48:16

@Barry Kent: tényleg, lóvéba ez mennyibe kerül nektek? összeadtátok már ?:D

2010.02.05. 19:55:32

@Traktorka:

Inkabb Kenny Loggins : Danger Zone :D

Barry Kent 2010.02.05. 20:23:25

@csillag×:
Traktorka csinált tegnap egy költségvetést, valahol 13ezer körül tartottunk. Ma még felmerült egy pár extra kiadás, azt hiszem átléptük a húszezret :)

2010.02.05. 22:10:24

@csillag×:
Igen, egy 20-as kb, de jó magyar szokás szerint azt reméljük, hogy visszajön a menyasszonytáncnál.:D
Romlásba döntöm Barry Drágámat.:)

2010.02.05. 22:14:59

@Barry Kent:
Még szerencse, hogy az senkit sem érdekel, hogy ÉN hogy nézek ki...:D
Mindenki csak rád kíváncsi, Szerelmem!:))
Dehát nekem nincsenek kétségeim, hogy a napra lehet nézni, de már nem.:D

csillag× 2010.02.05. 22:30:05

@Barry Kent: @Traktorka: nah, akkor már énis izgatottan várom a hnapot, ill. a beszámolótokat. Remélem folyamatosan kommentáljátok az eseményeket a sorstársaim számára, akik nem tudnak részt venni a világraszóló esketésen :D

csillag× 2010.02.05. 22:32:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jobb ha nem szekálsz, mert begurulok , rád ugrok és ííííízkre szedlek!!!!!!!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.05. 22:45:54

@Traktorka: Tényleg? És még azt is kimondom, hogy : savanyúcukor, Ni! , Woldemort.

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 07:30:02

Sziasztok!
Most jövök a fodrásztól meg a kozmetikustól, naon szép lettem!
Remélem Barry is készülik már és várja a délutánt!
Kezdek kicsit beparázni, de leküldtem egy hubit a nagy ijedségre, és most kicsit könnyebb.:))

Barry Kent 2010.02.06. 08:29:27

@Boldog Berryné Trakorka:
Jó reggelt :)
Még szép hogy készülök, nagy nap ez a mai :)
Násznép is készülődik? Hogy fogadták a nagy hírt? :D

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 08:55:39

Szia, Szerelmem!
Hát nagyon hepi volt a család, már nagyon készülnek!
Várják a gyermekáldást nagyon!:D
Nálatok mi a helyzet?
Otthon ne hagyd a gyűrűket (meg a pálmát)! (remélem olyat vettél, aminek lehet állítani a méretét...:D)

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 08:58:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Észrevettem, hogy te így szereted feszegetni a határaidat.
Vagy csak így blogon nagy a szád, és egyébként pedig pacsker vagy otthon az asszonnyal?:))

Barry Kent 2010.02.06. 09:11:07

@Boldog Berryné Trakorka:
Itt is nagy az öröm és boldogság :))
A pálma is, gyűrű is állíthatós, nem lesz gond :D

Viszont milyen szép neved lett, még meg sem dicsértem ;)

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 09:57:53

@Barry Kent:
Na, azért!:))
Örülsz, hogy már van a világban egy Berryné?:))
Ráadásul Boldog?:)) Mert boldogtalan Berryné akárhány is rohangálhatna, ugye.

Műpálmát hozol, hogy állíthatós???:D
Csodaszépek leszünk!:))

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 10:00:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Hát (és ezt még Berry sem tudja) az van, hogy én a FÉRFIT szeretem, nem a papucsot. Papucsa mindenkinek lehet, de én azt szeretem, ha tökös a legényem.
Nagy szám az van, ja. De kinek kell egy szótlan/sótlan némber?:)) Úgy szép az élet, ha zajlik. Olaszosan.:D

Barry Kent 2010.02.06. 10:14:30

@Boldog Berryné Trakorka:
Boldogtalan, sótlan Traktorka nem is kéne, mit kezdenék vele?
Hidd el, mellettem olyan boldog leszel mint még sose :))

Barry Kent 2010.02.06. 10:17:33

@Boldog Berryné Trakorka:
Eszedbe se fog jutni a szektásodás, a füzeted is Barry Kenttel lesz tele :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.06. 11:02:35

@Boldog Berryné Trakorka: Most, hogy megtudta, már azon gondolkozik, hogyan fog "véletlen" baleset érni téged. Olaszosan? Asszony verve jó?:D

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 13:17:18

@Barry Kent:
Mindenhova odaírkálom a neved. Felkarcolom a falra a lépcsőházba, meg a liftekbe, hogy SZERETEM BARRY KENT-ET!:))

3 óra múlva nős ember leszel!!!:))
(a ráncos szeretők szenvedélyes pillanáts váltottak...:)))))

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 13:21:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Az én Barrym soha nem tenni ilyet. Úgy fogunk élni, mint a galambok, bizony.
(remélem külsőre is az este vagyok, merthogy még nem találkoztunk. itt egy "kicsit" hibádzik a történet, de kicsire nem adunk. vakházasság-rulez.:))

Barry Kent 2010.02.06. 13:52:15

@Boldog Berryné Trakorka:
Jó, persze érhetnek meglepetések, de legyünk optimisták :)
Nézzük a jó oldalát: ha esetei vagyunk egymásnak, mennyi időt spóroltunk meg, és még jó példával is jártunk elől :D
Mindjárt indulok :P Már vársz? :D

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 14:20:06

@Barry Kent:
Nagyon!:)) Remeg kezem-lábam!:))
Most gondoltam bele, hogy csak az esküvő után fogunk először szexelni (hacsak rám nem ugrasz a hintóba, odafelemenet). Ez annyira olckúl!:))

csillag× 2010.02.06. 14:32:02

@Boldog Berryné Trakorka: persze hogy remeg kezed lábad! Iszonyat hideg van kint :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.06. 14:46:48

@Boldog Berryné Trakorka:
Vagyis:

Kenyérmorzsákon éltek majd?
Összeszarjátok a várost?
Betegségeket terjesztetek?
Reméled, hogy vevő lesz a töltött galamb formádra? :)

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.06. 15:26:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Féltékeny vagy?:D
És vasággyal együtt vagyok 50 kg!!!:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.06. 15:57:08

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Mire legyek féltékeny, a morzsákra? Ahá, szóval reméled, hogy majd jól megtölt galambocskám:)

csillag× 2010.02.06. 21:13:24

Naaaaa! Pls!! részletes beszámolót! ( nah, de a nászéjszakáról is!) :D

Devil2 2010.02.07. 12:17:04

@Boldog Berryné Trakorka: A nagy izgalom közepette még a nevedet is elírtad. 1 "T" betű kimaradt a Traktorkából. :D

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.07. 14:25:30

@csillag×:

Húúúúúúú.....:)))
Bocs, hogy csak most, de kicsit elhúzódott tegnap az ihaj-csuhaj.

Ez az én Barry-m egy igazi férfiállat!:)))
Most már kimenekültem a hálóból, mert már nem bírom a tempót!!!:DD
Jajj, már megint hív! "Saaajos", mennem kell!:D:D:D
Részletes beszámoló holnap (akkor majd megpróbálom leszerelni valamivel)!:D

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.07. 14:26:03

@Devil2:
né' má, milyen finnyásak vagyunk...:D

csillag× 2010.02.07. 14:37:33

:D:D:D:D:D:D:D Bolondok.... :D:D:D::D:D:D

Barry Kent 2010.02.07. 20:23:09

Na Traktorka elaludt, beköszönök én is. A tegnap valóban remekül sikerült, sőt igazán még véget sem ért :)
Mindenkinek csak ajánlani tudom a vakházasságot :P

@Boldog Berryné Traktorka:
Ne aggódj Kedvesem, holnap reggel megyek megkeresni a bontott tégláravalót, lesz időd pihenni, élménybeszámolni :D

Glg 2010.02.08. 09:01:50

@Kósza: hehehe...nagyon vicces:D:D:D

Boldog Berryné Traktorka 2010.02.08. 09:34:02

@Barry Kent:
Csáó, szerelmem!:)

Meg kellene beszélnünk, hogy hol építkezzünk. Te mit gondolsz?

Ps: tudtam, hogy isteni szerető leszel!:)) (isteni volt a hintó-szex!:)))
Ezért azt is megbocsátom, hogy lehánytad a szépruhámat a Kismocskosban.:D

hopp-hopp 2010.02.09. 16:20:26

lol - ez súlllyos volt!
süti beállítások módosítása