Gusztustalanul átvert!

2010. február 10. 07:22 - Panni CsP

A srácnak tapasztalt lány kellett. Szakítanak. Amikor a lány szert tesz némi gyakorlatra, az ex-barát újra megkívánja. Létezik annyira hülye pasi, hogy a barátnőjével történő veszekedés alatt annyira felpipázza magát, hogy kiszalad a száján: a lány orra előtt akar felszedni egy másik lányt? Sajnos igen. Az alábbi történetből kiderülnek az izgalmas részletek is. Egy megalázott lány beszámolója következik.

 

Sziasztok! Gondoltam én is megírom nektek legfrissebb és életem eddigi legrosszabb élményét. Készüljetek kávéval, mert hosszú lesz! 24 éves vagyok, és Edinának hívnak. 16 éves voltam, amikor megismertem egy srácot, nevezzük Gábornak. Ekkor 21 éves volt és irtó "Helyes pasi". Nem tehetek róla, (na, jó igen) de belehabarodtam. Mit is várnánk egy kis tinitől? Nem volt hosszú a kapcsolatunk, 8 hónapig tartott, és mindenhol megfordultunk közben, lagziban, buliban. De szex nem volt köztünk, mert azt mondta, hogy nem akarja, hogy csak egy lyuk legyek az övén, és végül ezért is szakított velem, mert egy sokkal tapasztaltabb csaj kell neki.

Ez eléggé szíven ütött. Akkor nemrég múltam 17 (augusztus 20.-án) és nővérem, meg a barátnőim elvittek bulizni, hogy egy kicsit felrázzanak. Ennek csak annyi lett a vége, hogy összeszedtem egy srácot, legyen Gyuszi a neve. Nagyon rövid, de testileg nagyon tartalmas kis kaland volt. A srác se akart többet, hál’ istennek. Vele legalább szereztem némi tapasztalatot. Utána is volt pár srác, de ez a történet szempontjából nem számít. Volt egy jó barátnőm, akivel tényleg mindent megosztottam, legyen Virág a neve. Virágban megbíztam, bár nem kellett volna, és a tudtomon kívül, elpletykálta a szexuális életemet egy Gáborral közös ismerősünknek, aki természetesen mindent visszamondott Gábornak. Ezt persze akkor tudtam meg, amikor újra találkoztam Gáborral, de haladjunk sorjában. Amikor 20 éves lettem, némi otthoni alapozás után elmentünk egy helyi neves szórakoztató központba.

Nagyon jó volt a buli, amíg meg nem jelent Gábor. Ott volt Virág, és a mostani legjobb barátnőm is, Csilla. A lányok el akartak menni, de én megmondtam, hogy egy pasi miatt se megyek el a buliról :D Odajött hozzánk, de elküldtem, mert még mindig piszkálta a csőröm, a "Tapasztaltabb lányt akarok" szöveg. De nem tudtam elfelejteni, mert egyetlen srácot se szerettem annyira, mint őt. A buli után több hétig, hónapig ostromolt iwiw-en, hogy találkozzunk, beszélnünk kell, mennyire megváltoztam, milyen jó csaj lettem, és hallotta Virágtól, hogy már tapasztalatom is van (ezen a ponton vesztem össze Virággal). Szó se róla, beadtam a derekam. Volt minden, rózsa, meg szép szavak, nem is ragoznám. Újra összejöttünk. Az, hogy mit, és hogyan csináltunk nem lényeges a történet szempontjából, de a fő, hogy kicsivel több, mint 3 évig együtt voltunk. Nála nem szerettem jobban egy embert sem, de egy sajnálatos elszólása miatt, mindent összetört bennem. Soha nem vitatkoztunk, de ezen az estén nagyon összekaptunk. Minden áron közös bulit akart a barátaimmal, aminek egyszer se lett jó vége. Amikor korábban csináltunk ilyet, valaki mindig balhézott.

Amint kerek-perec kijelentettem, hogy nem lesz buli, kiszaladt a száján (halkan, de hallottam.) hogy így soha nem fogja tudni felszedni Csillát, ha nincs közös program. Lényegében ez volt. Rákérdeztem. Először tagadott, aztán engem vont felelősségre, mit képzelek, aztán persze mindent beismert. Sőt, hogy szítsa a tüzet, azt is elárulta, miután szakítottam vele, hogy csak Csilla miatt jött velem össze, mert megtetszett neki a buliban. Na, bumm... ez volt a kegyelemdöfés. Milyen jó, hogy nem engedtem a közös programokat, és csak néha találkoztak Csillával. Ezt mind elmondtam Csillának, aki elmondta, hogy már így is teljesen kikészült, mert Virág megadta a számát Gábornak, aki a szakítás után, egyfolytában hívogatja, hogy szabad, jöjjenek össze. Azóta számot is cserélt miatta. Nekem meg csak most merte elmondani, hogy én ezt elmondtam neki. Nem akart még nagyobb fájdalmat okozni nekem. Nagyon jó barátnő, soha nem jönne össze egy exemmel sem, főleg nem a pasimmal. Aki ismeri, tudja, milyen őszinte és becsületes. Azóta is a legjobb barátnőm. A szakítás után pár hónappal összefutottam az utcán Gyuszival, aki teljesen megváltozott, elhívott kávézni. Olyat beszélgettünk, hogy csak úgy elrepült öt óra. Nagyon jól érzem vele magam, de nem teljesen hevertem ki Gábort. Ezt mondtam is Gyuszinak, hogy azért tiszta lapokkal kezdjünk, és ő ezt elfogadta. Nagyon vigyáz rám, nagyon figyelmes. Érzem, hogy megtaláltam a párom. Nekem csak egy a furcsa: amikor először szakított velem Gábor, akkor is Gyuszi karjaiban voltam, bár akkor egyikünk se gondolta komolyan. Most, az újabb szakítás után, 24 évesen (6 évvel később) megint Gyuszival vagyok. Mindketten komolyan gondoljuk, és már féléve, hogy együtt vagyunk. Ez az én történetem, és bocsánat mindenkitől, hogy ilyen hosszú lett.

 

 
115 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr561741204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaffandi 2010.02.10. 09:25:56

@tarquin - 1. Piréz FC: aha, "Minden szép volt és jó" (ettől a mondattól mindig kiráz a hideg)
Vagy nem igaz, hogy a srác csak Csilla miatt jött vele össze, vagy a lány 3 évig sturccoskodott és fogalma sem volt róla, hogy kivel jár.

Frucsasz 2010.02.10. 09:29:51

@Devil2: az én sztorim pont ilyen :) Külsőre átlag, semmi megmozgató sárm... de a jelleme, a szavai, a személyisége, az esze, a gyengédsége... :) Jajj, de jó nekem :) Nem cserélném el 10 Brad Pittre vagy Gáborra se.

2010.02.10. 09:35:20

Áááá ez szerintem tök kamu. Nem vagy együtt valakivel 3 évet csak azért hogy hébe-hoba lásd a barátnőjét akivel össze akarsz jönni. Ez számomra teljességgel érthetetlen. Az ok, hogy idővel az évek során egyre jobben bejött neki a barátnőd, de az hogy már a kezdetek óta csak azért van veled hogy őt felszedje.
Amúgy a srácot felejtősre kellett volna venni. Ha valaki már úgy kezdi hogy béküljünk ki (főleg hogy 8 hónapig "együtt voltatok"), mert "mennyire megváltoztam, milyen jó csaj lettem, és hallotta Virágtól, hogy már tapasztalatom is van", ott már gondok lesznek. Ebből a kis mondatból mi jön át? Jó csaj lettél: új külső, nagyobb mellek, jobb alak, másképp sminkelsz, más ruhákat hordasz... külsőségek. Tapasztalt vagy: már nem lesz veled macerás az ágy, nyugodtan megd-hat. Ha akkora ügyes lett volna a pasi akkor azzal jött volna, hogy milyen jól megvoltatok a 8 hónap alatt, ide-oda jártatok, élvezet volt a minden veled töltött perc... De ebből a mondatból amit ide leírtál süt az hogy csak a külsőségekkel törődött, holott valahol már ismert.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 09:36:05

@jaffandi: észre kellett vennie, hogy valami nem stimmel. Azt nem feltétlenül tudhatta, hogy mi az, de nem hiszem, hogy kérdezte volna, hiszen akkor nem egy ilyen elejtett félmondat alapján jön a megvilágosodás.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 09:37:56

@Zsu0805: talán épp ezért jött a külsőségekkel, mert tudta, hogy a lány ilyen felszínes. Be is jött a stratégia, ami őt igazolja.:-)

Frucsasz 2010.02.10. 09:39:01

Amúgy legjobb barátnőket, meg pasikat nem váltogatunk oda-vissza, oda-vissza... Értem én, hogy egyszer-egyszer megesik, hogy egy kapcsolat felmelegszik, de ha valaki egyik ex után jön össze a másikkal... Drágám, te kapcsolatfüggő vagy. Rühellsz egyedül lenni, ezért inkább visszarohansz az exhez, (akármelyikhez), akit legalább fix pont. Gyuszi után majd jön az a srác, aki anno őt követte az ágyadban?

Virág bűne mindössze annyi, hogy elkotyogott vmit valakinek, akivel jó volt a kapcsolata... gratulálok, feszítsd keresztre érte...ellenben Csilla, ha akaratlanul is, de szétzúzott egy kapcsolatot, és hagyta, hogy 3 évig olyan pasival legyél, aki utána csorgatja a nyálát. Ha olyan k..va jó és gerinces barátnő, akkor eléd áll és szól, nem hagyja, hogy ilyen féreggel légy együtt. De ő hagyta ,hogy te kidobj 3 évet az ablakon, hogy hazugság legyen az életed, a kapcsolatod... Virág meg sztem semmi olyat nem mondott, ami ne lett volna igaz. Ha nem vagy rá büszke, netán egyenesen szégyenled, amit tettél (futó viszonyok, stb), azért ne rá haragudj. Én nem teszek olyat, ami, ha kiderül, nekem kellemetlen.
"Mostani legjobb barátnő"... nem lennék a helyében. Nekem egy legjobb barátnőm van. Fixen, csereberék nélkül, 10 éves korom óra. Nincs régi, mostani, majdani. Legjobb barátnő csak egy van. Legjobb barátságot nem zúz szét egy pletyka vagy egy pasi, mert a legjobb barát messze, ezerszer több, mint bármelyik másik barát. A legjobb barát akkor is őszinte, ha az őszinteség fáj.

2010.02.10. 09:40:00

@tarquin - 1. Piréz FC:
Nah igen, erre én is gondoltam, csak gondoltam nem szemétkedek ilyen korán. :) De végülis a csajok 70% bedől ha a külsejét dícsérik. Hiú egy csoport vagyunk mi nők. :)

Frucsasz 2010.02.10. 09:41:12

Ja, és nem derült ki, hogy miért nem csináltatok közös programokat a baráti társaságoddal és a barátoddal? Volt vmi nyomós oka? Nekem ez nagyon fura, mert vagy a barátaidat szégyenled a pasid előtt, vagy a pasidat a barátaid előtt, de egyik sem túl jó. Akkor jó, ha fel tudod vállalni őt/őket egymás előtt is, ha megférnek egymással. Ha ez nincs meg, az gyanús. Embert barátjáról, ugyebár, és ha a barátaiddal nem jön ki a pasi, akkor miért működne a dolog veled? Szóval, ez fura. Nekem legalábbis.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 09:47:52

@Frucsasz, az őzikelány: írsz igazságot, de én úgy értelmeztem, Csillának nem sok köze volt a 3 évhez. Mondjuk, lehet, hogy hazudik, de nem ebből indultam ki. A posztban úgy van, hogy szakítás után kezdte hívogatni Gábor - nem mellesleg Virág adta meg neki a számát, csak úgy kikotyogta azt is.

Glg 2010.02.10. 09:48:16

@Devil2: semikor mert számít a külső-olyat se fox hallani h bűn ronda volt a csaj de olyan jó lelkű h agyből belészerettem :D:D:D

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): virág a legnagyobb spieler a történetben-végig gáborra fáj a foga nem véletlenül sztorizgat neki az exéről és nem véletlenül adja meg csilla számát gábornak...azthiszi neki is csurran cseppen valami, ha máshogy nem hát beszáll harmadiknak :D:D

a történet tipikus középsulis csaj idősebb felsőoktatásban részt nem vevő pasi esete. csávó dugott valakit edina mellett amíg edinát meg nem unta, aztán amikor hallotta milyen "élményekkel" gazdagodott az ex gondolta fel lehetne melegíteni a káposztát. a csaj végig gábort akarja, gyuszi meg a "ha nincs ló szamár is jó" esete.

dr. gernika 2010.02.10. 10:02:16

@Frucsasz, az őzikelány: Ezt a történetet marhára benézted. Csillát csak akkor kezdte zaklatni Gábor, mikor már szakítottak.

Father Justice (törölt) 2010.02.10. 10:03:50

Naná, hogy Csillát is blokkolni akarta, de nyilvánvaló, hogy nem kizárólag emiatt volt az a három év "együtt". De legalább Gábornak ez nem volt időveszteség, mert Edina mellett össze-vissza dughatott, ahol csak kedve szottyant. A lánynak viszont évekig volt egy mutogatható hejjespaseeja, így nem történt károsodás. :) A posztíró a viselkedése alapján megfelelően naivnak tűnt a az ideális kényelmi lyuk szerepére, főleg ha tényleg annyival jobb csaj lett 20 éves korára. Sok sikert Gyuszihoz, de arra nagyon odafigyelni, hogy Gábor véletlenül se bukkanjon fel az esküvőtök előtt pár nappal a színen. A 8 és 36 hónapos felvonásokból kiindulva akkor már 13 és fél éves tözsölgés veszi kezdetét, és azon kapod magad, hogy átejtett milfként zártad a szappanoperát. :)

summerstorm 2010.02.10. 10:14:37

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ):

a tegnapihoz méééég:
4-es úton nem jár az ismerősöm (legalább is hétközben nem), nem ő volt a delikvens akivel találkoztál.

tárhejj · http://atarhely.hu 2010.02.10. 10:26:18

Én azt mondom, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó... persze lehetnek kivételek.

Manzanilla 2010.02.10. 10:29:50

Nyilvánvaló, hogy a posztíró három éves kapcsolata Gáborral nem lehetett habostorta, a pasiról már a leírás -a tettei, amiket mond- alapján is lehet tudni hogy egy skalpgyűjtő, aki mellett nem érdemes komoly kapcsolatot fontolgatni.
(Még akkor is ha eredetileg nem Csilla miatt jött össze Edinával...)
Minek maradt mellette 3 évig? A jeleket nem nehéz észrevenni, csak nem kell homokba dugni a fejünket, elvakulva a hejjespasitól.

"Érzem, hogy megtaláltam a párom." - hát, a Gáborral töltött három év alatt is biztos mondtál ilyet, úgyhogy ezzel vigyázni...

summerstorm 2010.02.10. 10:29:51

ehhez én most érdemben nem tudok kommentelni...
valahogy nem érint meg a poszt.

dr. gernika 2010.02.10. 10:43:14

@mooon:): Végülis egyremegy, eddig életemben egy olyan bömössel találkoztam, amelyik kibírta a hátam mögött 1 percnél tovább. Pedig nem megyek lassan...

dr. gernika 2010.02.10. 10:51:08

@tarquin - 1. Piréz FC: Ezen én is csodálkozom, mert egyszer-kétszer én is mondtam már életemben, ellenben sokkal több kapcsolatom volt, amiknél éreztem, hogy nem az igazi ugyan, de volt szimpátia/szeretet/erőteljes vonzalom stb, úgyhogy csak az élmény kedvéért is csináltam...

Father Justice (törölt) 2010.02.10. 10:59:33

@Manzanilla: Az is kizárt dolog, hogy a három év alatt nem mozdult rá Csillára. Csak a szakítás után kapcsolt SPM fokozatra. :)

2010.02.10. 11:14:58

@Primitív Állat:
Van amikor csak az a bizonyos megérzés van, de még semmi konkrét állítás a pasitól. Ilyen dolgokat meg elmondani igencsak "veszélyes"...

Kham 2010.02.10. 11:17:59

Vigyázni kell nagyon az ilyen halkan elmormogott félmondatokkal. A múltkor én is csak azt akartam mondani, hogy "Drágám, milyen jól áll rajtad ez a fehér pulóver" de valahogy azt futott ki a számon: "Úgy megraknám a hetyke mellű barátnődet, hogy a hímoroszlánok jöhetnének jegyzetelni, pedig ők átlagosan 10 órán keresztül bírják":D

alumi 2010.02.10. 11:22:48

Habár nem akarta, mégis lyuk lettél az övén, strigula a falán, vagy ahogy tetszik.

És innentől ez már a te döntésed volt.

Ezt a körfűrész effektust sosem értettem. Gábor-Gyuszi-Gábor-Gyuszi...

Nincs más, aki megfarkalna?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.10. 11:24:34

@Zsu0805:

Ezek a "megérzések" meg "jóslatok" a női fél részéről 98%ban tévesek. Hogy mondjak egy jó soviniszta mondást, a női megérzés a többezeréves nemgondolkodás eredménye.

alumi 2010.02.10. 11:25:33

@Kedves Nard: bocs, ezzel vitatkozni vagyok kénytelen.

létezik!

:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 11:27:41

@primu: csak két legény volt a gáton.:-) Eddig.:-) Azt képtelen vagyok feldolgozni, hogy a srác nem így akarta, keresek is valami tanácsadót magamnak.:-)

summerstorm 2010.02.10. 11:27:43

@Kedves Nard:

a női megérzés inkább a szexuális összeillésre adhat infót :))
de ettől még nem lesz holtomiglan holtodiglan... :D

Manzanilla 2010.02.10. 11:27:45

@tarquin - 1. Piréz FC: Könnyű hát, bármit könnyű mondani amíg nem én vagyok egy adott szituációban :) Tudod, a kívülálló szindróma. :D

@Primitív Állat: Ááá hát még jó hogy. BiSZtos nem akarta hogy Csilla is "csak egy lyuk legyek az övén". :)

2010.02.10. 11:31:29

"azt mondta, hogy nem akarja, hogy csak egy lyuk legyek az övén"

Ezt a szar dumát!!:))
De mindig van az a naív lélek, aki az ilyet beveszi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.10. 11:32:09

@primu:

Létezik, mondtam is hogy minek az eredménye! :) Nem azt mondtam hogy nincs, van, csak olyan amilyen. 50-50-90 az eredményessége. Vagy bejön vagy nem, de a választás a kettő között 90% hogy a téves lesz :)

2010.02.10. 11:33:55

@Traktorka:
javítok: illetve, nem hogy beveszi, hanem pozitívan értelmezi.

"milyen rendes gyerek ez a Józsi, hogy ilyen figyelmes,hogy érdekli a lelkivilábom, és nem akar megdugni csak úgy ukk-mukk-fukk 8 hónap után 21 évesen, mikor én minden nap tárt lábakkal várom"....:)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 11:34:46

@Manzanilla: oké, köszi. Nekem még érintettként sem könnyű, nem is mondtam, bár a Gerni-féle élményszerző megoldás tetszik. Egyszer megkérdeztem ébredés után, hogy "Na, akkor most elveszel feleségül?", de valahogy nem értékelték a humoromat.:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.10. 11:38:55

@tarquin - 1. Piréz FC:

Igen, ez egy tök jó riasztó mondat :) Nekem is mondták már. Bár én nem ijedtem meg tőle, csak nem válaszoltam rá :)

Father Justice (törölt) 2010.02.10. 11:40:38

@Traktorka: "azt mondta, hogy nem akarja, hogy csak egy lyuk legyek az övén" Ráadásul surmóság is. "Nem akarom, hogy csak egy lyuk legyél az enyémen." Mondja meg, na ez micsoda dolog! :)
www.youtube.com/watch?v=HfaBkRLof6Y

alumi 2010.02.10. 11:50:42

@Kedves Nard: még egyszer mondom, létezik:)

summerstorm 2010.02.10. 11:51:12

@tarquin - 1. Piréz FC:

újabb mondat, amit fel kell vennem az erre-emlékeznem-kell-a-megfelelő pillanatban listára :D...

indapass90210 2010.02.10. 11:51:28

"De szex nem volt köztünk, mert azt mondta, hogy nem akarja, hogy csak egy lyuk legyek az övén,"

Valamiért nem tud dugni, előfordul az ilyen!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 11:51:33

@Kedves Nard: csak ha komolyan veszed, akkor riasztó.:-)

summerstorm 2010.02.10. 11:53:33

Mátrai borzaskát eszem szederlevessel.
Felváltva...
lehet hogy terhes vagyok :D :D :D?

indapass90210 2010.02.10. 11:55:22

Faszom, én vagyok a hüje, hogy mindig a személyiségfejlődést keresem a történetekben!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 11:55:37

@Kedves Nard: ha úgy tűnik számodra, hogy adott esetben nem az igazat hallod, akkor neked is van női megérzésed?:-)

summerstorm 2010.02.10. 11:58:55

@Dövan:
látod, látod... :D :D
nem kell...

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 12:01:24

@mooon:): szerintem inkább bünteted magad valamiért tudat alatt.:-DDD

2010.02.10. 12:09:06

@Dövan:

:) Gyuszi is megér egy misét, hogy miért kattanik rá olyan lányokra, akik másért vannak oda.
Itt is érzek egy kis paradoxont:
"Nagyon jól érzem vele magam, de nem teljesen hevertem ki Gábort. Ezt mondtam is Gyuszinak, hogy azért tiszta lapokkal kezdjünk, és ő ezt elfogadta."
MIVAN???:))

summerstorm 2010.02.10. 12:13:00

@tarquin - 1. Piréz FC:

nemnem... imádom mindkettőt...
csak mostanában furcsa étkezési szokásaim vannak....
de fent említett oka nem lehet :D :D :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.10. 12:20:20

@primu:

Létezik. Csak szarul működik :)

@tarquin - 1. Piréz FC:

Volt akitől riasztó volt, és komolyan gondolta.Aki meg nem gondolta komolyan, attól meg nem riadtam meg :)
Ja nekem is van megérzésem, de az nem női :) És nem hagyatkozom csak erre, a nők jó részével ellentétben :)

Manzanilla 2010.02.10. 12:22:35

@tarquin - 1. Piréz FC: @Drága IV gernika (1749 - Haiti ): Én biztos túl szkeptikus lettem már ilyen zsenge koromra, sosem jelentek ki olyasmit hogy "na most megtaláltam az igazit" stb., mert sose lehet tudni, akármilyen jól indul is egy kapcsolat.

Olyat meg végképp nem kérdezek, még poénból sem, hogy na akkor elveszel e feleségül, mert lehet hogy visítva menekülne a delikvens :D

indapass90210 2010.02.10. 12:27:29

@Traktorka: mi van, mi van.... mi lenne? Kurvára viszketett a lába köze! Van úgy az ember, hogy a legyet is röptében, miért lennének a nők mások?

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 12:33:41

@mooon:): jó is mindkettő, csak nem úgy össze-vissza.:-)

@Kedves Nard: mire tudsz hagyatkozni, ha úgy gondolod, hogy az arcodba hazudnak? Nyomozol?

@Manzanilla: én viccesnek találom a lefagyott arcszerkezeteket.:-))

2010.02.10. 12:34:16

@Dövan:
De akkor mit is kér ki magának, ha ő is ugyanazt csinálja, csak mással?:)

FlybyWire 2010.02.10. 12:44:41

Eh, megint egy 6 fős falu története.
Mondom ezt vidékiként....

FlybyWire 2010.02.10. 12:54:34

@tarquin - 1. Piréz FC: mindig elborzadok, amikor valaki az elmúlt 6-8 éve szerelmi életét vázolja, amiben összesen 2 faszi/nő szerepel, és nem azért, mert egész végig harmóniában együtt lett volna azzal a kettővel.

Tessék elmenni a szomszéd faluba, ott lett volna Sanyi, meg talán még Béla is!!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 13:05:03

@FlybyWire: ne tessék itt mutatni a képet, akkor azon problémáznál, hogy már VI. Béla, pedig még csak 26!:-)))

FlybyWire 2010.02.10. 13:19:26

@tarquin - 1. Piréz FC: szó nincs róla, az embernek igenis legyen "pörgős" korszaka, ismerjen meg több férfit/nőt, hogy saját maga is fogalmat alkothasson róla, mit szeretne magának.
Sajnos sok embernek ez az időszak csak már házas/szülő állapotában ugrik be. Gáz.

indapass90210 2010.02.10. 13:30:26

@Traktorka: azt, hogy nem kettő tolta egyszerre!

2010.02.10. 13:40:37

@Dövan:
:) jahh, olyan naív vagyok, hogy mindig az adott problémára koncentrálok a fő igazságok helyett...:)

indapass90210 2010.02.10. 13:48:38

@Zsu0805: Küldjed a telefonszámod, ha véletlenül feléd járok, akkor teret engedhetünk az egyetértésednek!

szerintem nem így van 2010.02.10. 14:09:51

Az lehet, hogy Csilla a legjobb barátnőd, de te vajon megérdemled-e ezt? Szerintem nem, mert meg se fordul a fejedben, hogy talán boldog lehetne az expasiddal, ha már neked nem jött össze. Önző vagy.

indapass90210 2010.02.10. 14:15:49

@Kedves Nard: pláne, ha megnézzük, néhányan olyan hosszú posztot küldenek, ami már belecsúszik az időskori elhüjülés éveibe!

2010.02.10. 15:06:57

@Dövan:
Köszi, de inkább nem. :)

2010.02.10. 15:07:54

@szerintem nem így van:
Ha Csilla akart volna valamit a pasitól akkor nem cserélt volna telefonszámot és nem rázta volna le a pasit.

Kytia 2010.02.10. 15:21:24

Huhh, szép történet. Éltem már hasonlót, akkor közösen aláztuk le végül a pasit. Attól a barátnőmtől kérdezősködött, hogy mennyi esélye lehet nálam, ill. amiket mondtam, az mit jelent rá nézve, akit előtte fél évvel jól megszívatott. A minimum, amit megtehet az ember, hogy tisztességesen bosszút áll a legjobb barátnőjéért.:)

b.dinus 2010.02.10. 15:24:15

Sziasztok!Én vagyok a poszt írója.Ha van valami kérdésetek,nyugodtan.
Ami nagyon fontos de nem írtam le,hogy anno Gábor volt az első pasim...Meg naív is voltam....lehet még most is az vagyok egy "kicsit"...
Azt már nem tudhatom meg,hogy tényleg csak azért jött e velem össze,hogy Csillát felszedje,de ez jött ki a száján...
A baráti társaságaink azért nem jártak össze,mivel amikor megcsináltuk az első pár bulit,mindig akadt valamilyen balhé...A legdurvább az volt,amikor egy házibuliban két srác(egyik az én haverom,másik Gáboré) összeverekedett valami irtó hülyeségen és összetörtek valami antik cuccot...NAgyon örült neki a tulaj...De nem csak ezekkel a srácokkal volt probléma,másokkal is.
A másik ami fontos,nem vagyok kapcsolatfüggő,azt nem írtam mennyi az a párhónap a szakítás után,meg amikor először szakítottunk Gáborral,utána nem volt kapcsolatom,csak futókalandjaim(szám szerint 4,a majdnem 4 év alatt)...De hát az mindenkinek volt/van (legalább egyszer)szerintem...
Csillát,már ovis korom óta ismertem,barátok is voltunk,de nem a legjobbak.Virággal egy suliba jártunk már általánostól,vele addig amíg nem derült ki pár dolog,legjobbak voltunk.Nem csak a pletykáról van szó,sokkal több mindent csinált mint pletykált,de ez itt,és most nem lényeges...Mondjuk úgy,elég sok gigszere volt....
Most hirtelen más nem jut eszembe..Ha kérdés van,nyugodtan...

Kytia 2010.02.10. 15:30:56

@szerintem nem így van: "boldog lehetne az expasiddal, ha már neked nem jött össze"

Kutyából nem lesz szalonna. Ilyen ajánlólevél után Csilla bolond lenne ezzel a pasival kezdeni. De boldog biztos nem lenne, mert a leírások alapján a pasi egy fasz.

Eleve nem szimpi nekem az a pasi, akinek "be kell adni a derekamat". Az már magában foglalja, hogy nyomul rám, mint az atom, az én ellenkezésemet figyelmen kívül hagyva. Leszarja, hogy akarom-e. Aztán 3 év múlva meg azt szarja le, hogy már megszerette, és vele akarok maradni. Kis önző parasztok ezek mind. Addig elég lenne megírni egy ilyen sztorit, hogy "A buli után több hétig, hónapig ostromolt iwiw-en, hogy találkozzunk, beszélnünk kell..."

indapass90210 2010.02.10. 15:31:31

@b.dinus: ha nem lennél önző, bevitted volna Csillát is a kapcsolatba legalább egy óra erejéig. De ti nők (kis kivétellel) mindenkit ki akartok sajátítani magatoknak!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 15:32:22

@b.dinus: Szia!:-) A kapcsolatotok alatt - gondolom inkább a vége felé - egyszer sem vetted észre, hogy Gábor Csillára hajt? (Vagy hogy másra, de semmiképp sem te kellenél neki. Pl. találkozó lemondása, kifogások, ilyesmik)

indapass90210 2010.02.10. 15:32:53

@Kytia: mi pasik mennyivel értelmesebben működünk, hiszen megunni szoktuk a nőket, nem megszeretni....

Kytia 2010.02.10. 15:35:43

Egyébként úgy látszik, a nőknél is van "beavatás", mint a bennszülött törzsek férfitagjainál.:) Érdekes, hogy mindig 20 éves kor körül történik, és majdnem mindig ugyanaz a sztori.:)

Kytia 2010.02.10. 15:40:38

@Dövan: A 90%-ukat a pasiknak mi is megunnánk, de előbb basszák fel az agyunkat, és hagyjuk el őket miatta, mint hogy ez megtörténhetne.:)Itt van példának Gábor.

Egyébként meg a magad nevében nagylegénykedj itt. Olyan sírás-piccsogást, amit a pasik produkálni tudnak, ha leszarja őket egy nő, egyetlen nő sem tud produkálni. Persze névtelenül májerkodni az interneten mindenkinek megy.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 15:49:47

@Dövan: :-)))) Az ugyanaz, csak mi szebben fogalmazunk.:-))

Kytia 2010.02.10. 15:52:27

@tarquin - 1. Piréz FC: Jaja, mondjuk olyan is van, hogy unod, ezért elintézed, hogy átverjen.:))) Két hónapig nem szexelsz vele, utána garantáltan megalapozott lehet a felháborodásod bizonyítékok hiányában is.:)))

2010.02.10. 15:53:57

@Dövan:
Ezzel a két utolsó kommenteddel elég sokmindent elmondtál magadról. :)

@Kytia:
Nah igen, a hisztiről nem is beszélve... :)

Kytia 2010.02.10. 15:57:35

@Zsu0805: Ó, Dövant nem kell bemutatni.:DD

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 15:59:35

@Kytia: így is igaz.:-) Úgy gondoltam, hogy a megszoktam-megszerettem szavakat párkapcsolatra vetítve hajlamosak vagyunk összekeverni. A rutin megnyugtató, de unalmas.

Kytia 2010.02.10. 16:04:50

@tarquin - 1. Piréz FC: Hát, igen. Mindaddig, amíg az izgalomra való igényeinket kizárólag egy másik ember megismerése tudja kielégíteni. Néha mondjuk el lehet ám olvasni egy jó könyvet, esetleg elkezdeni egy új sportot akkor is, ha évek óta párkapcsolatban él az ember.:)))
A nővéremnek például az az elmélete, hogy az unalom nem létezik. Legalábbis ezt vette észre magán. Szerinte az unalom érzése csak frusztráltság, ami abból ered, hogy mást csinálsz, mint amit szeretnél, vagy máshol/mással vagy, mint ahol/akivel jól éreznéd magad.:)

Kytia 2010.02.10. 16:06:49

@Kytia: Mondjuk az új sport elkezdése nem mindenkinek jó ötlet, ha tartós párkapcsolatban akar maradni, mert én például mindig belezúgok az edzőbe.:DD

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2010.02.10. 16:34:27

Gyuszin és Gáboron kívül az összes pasi kihalt már arrafelé?

Father Justice (törölt) 2010.02.10. 16:39:59

@Kytia: Ha tartós párkapcsolatot akarnál, női edzőt választanál. ;)

b.dinus 2010.02.10. 16:46:47

@Dövan: Hát nem volt még olyan partnerem akivel kipróbáltam volna a hármast...
@tarquin - 1. Piréz FC: nem nem volt jel,vagy lehet,hogy csak nem vetem észre.A barátnőmre biztos nem,mert vele közösen a 3 év alatt csak fontosabb ünnepségeken találkozhatott...Mint gólyabál stb...De akkor volt barátja barátnőmnek..Úgyhogy,nem gondoltam ilyesmire...

b.dinus 2010.02.10. 16:47:38

@Koczy: Nem nem haltak ki,elég nagy a város:D

indapass90210 2010.02.10. 16:53:18

@Kytia: A picsogás csak amiatt van, mert a nők képmutatóak, sokáig kéretik magukat, emiatt nehezebb nőt szerezni, mint a nőknek pasit. Mi nem teketóriázunk, taktikázunk, egyből vagy megdugjuk, vagy dobjuk a csajt!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.10. 17:05:26

@Kytia: A nővéred elmélete stimmel, csak ezt párban nehéz összehozni: én olvasni akarok este, ő pedig nem.:-)) Vagy fordítva.:-) Ideális esetben mindkét fél jól jár a végén, hosszútávon azonban mégiscsak huzakodni kell rajta, és ez akár unalmassá is válhat.:-)

@b.dinus: értem, köszi.

Devil2 2010.02.10. 21:02:05

@Frucsasz, az őzikelány: Oh, ehhez csak gratulálni tudok. De ha szabad kérdeznem miért nem írod meg nekünk ezt? Nagy sikere lenne szerintem. :))

Devil2 2010.02.10. 21:10:25

@Glg: Nem bűnrondaságról van szó, hanem arról hogy valaki, akár pasi, akár nő, leginkább attól lesz vonzó, hogy saját magával tisztában van és elfogadja. Tehát nem azért lesznek kapcsolatai mert ránézésre elolvadnak tőle az ellenkező nemű egyedek. Ezek a kapcsolatok sokkal kiegyebsúlyozottabbak, mint a fellángolós-majd-gyorsan kihűlősek. Valahogy nemigen olvasunk itt ilyet, vajon miért?

Devil2 2010.02.10. 21:16:30

@b.dinus: Semmi különösebb gáz nincs a sztoriddal, tekintettel a fiatal korodra. Valahogy csak meg kell tapasztalni az élet ügyes-bajos dolgait, különben mi lenne az alap az erkölcsi éréshez, ha nem maguk a tapasztalatok, akár rosszak, akár jók. Sok kedves kommentelő úgy ír mintha ő nem tanulta volna, hanem beprogramozták volna az erkölcsileg makulátlan viselkedésre. Köszi a posztot!

Nikica21 2010.02.10. 22:04:39

Sziasztok!
Legyetek boldogok!:)

dr. gernika 2010.02.11. 07:19:33

@Kedves Nard: Csak az irigység beszél belőled, mert neked nincsenek ilyen fasza kis megérzéseid. :P

dr. gernika 2010.02.11. 08:05:35

@Kytia: "Olyan sírás-piccsogást, amit a pasik produkálni tudnak, ha leszarja őket egy nő, egyetlen nő sem tud produkálni."
Ezt Dövannál jobban senki sem tudja, nekem elhiheted. :)

Kytia 2010.02.11. 08:27:22

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): Jaja, ez teljesen egyértelmű. Az ember kommentjei árulkodnak.:)

Kytia 2010.02.11. 08:29:45

@Dövan: Tökmindegy, mi miatt piccsogtok, akkor is pont ugyanolyan szánalmas. Nem leszel attól menőbb arc, hogy megfelelő magyarázatot találsz a piccsogásodra.:)

b.dinus 2010.02.11. 17:06:52

@Devil2: szívesen a posztot:D Köszönöm a véleményt,tényleg tapasztalni kell,hogy minden jó legyen.Majd egyszer talán elérem azt a szintet is:D
@Nikica21: Köszi szépen,azok vagyunk,teljes a harmónia:D
süti beállítások módosítása