Buli volt, buli lesz!

2010. február 18. 14:55 - Panni CsP

Múlt héten pénteken dübörgött a Csajok és Pasik Valentin-napi buli, amire sokan eljöttetek és reméljük, mindenki jól is érezte magát. Örömmel közöljük, hogy további rendezvényeket is tervezünk, melyekről folyamatosan, itt a blogban értesítünk benneteket.

 

Sziasztok! Remélem, mindenki jól érezte magát, és ha magányosan is érkezett, vidáman és/vagy telefonszámokkal távozott! A partin lődözött fotók elkészültek és ezen az oldalon megtekinthetők. Lehet, hogy te is rajta vagy? Nézd meg a képeket, írj nekünk véleményt a buliról, kíváncsiak vagyunk, hogy éreztétek magatokat.

Ha van valami ötleted, hogyan tehetnénk még színvonalasabbá a találkozókat, írd meg nekünk, hiszen nektek és értetek csináljuk. Továbbra is várjuk a történeteket, és őszintén reméljük, hogy segítségünkkel mindenki megtalálja az igazit. Puszi mindenkinek: Panni.

 
5 komment
Címkék: buli

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr341766667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.02.18. 15:09:09

Jó buli lehetet. Szép csajok is voltak szép számmal! :)

Madpapa 2010.02.18. 15:52:58

Jó lehetett az biztos!

Nikica21 2010.02.18. 21:29:48

Sziasztok!

Nem voltam, ezért nem tudom milyen programok voltak!
De szerintem, ha már pasik és csajok...akkor akár rapid randikat is rendezhetnétek egy ilyen buli keretén!
Csak ötlet!:)
süti beállítások módosítása