Nem mert felhívni

2010. április 30. 07:18 - Panni CsP

„Szia! Megkaptam az üzeneted. És a kérdésedre válaszolva, azért nem hívtalak fel, mert nem mertelek” - a csaj, egy találkozót követően, hiába várja, hogy a kiszemelt pasi végre felhívja, neki kell az első lépést megtennie. De vajon illik manapság egy nőnek kezdeményeznie? Mégis meddig várjon, ítéletnapig? Most kiderül, hogy néha magunkhoz kell ragadni a kormányrudat, mert a végén még rossz irányba fordul a hajó.

 

Sziasztok! Most elmesélem, mennyire tud hülye lenni egy lány. Rólam van szó :) Egy barátnőm bemutatott az egyik kollégájának egy buliban. Ő nagyon megtetszett nekem - akkor még nem tudtam, hogy ez a másik irányból is igaz volt. Telefonszámot cseréltünk, majd a srác (Tamás) azt mondta, hogy sajnos mennie kell, mert fáradt. Mondom neki, akkor igyon egy kávét. Azt felelte, hogy este soha, mert akkor nem tud aludni pedig holnap sok dolga lesz és frissnek kell lennie. Jól van... elbúcsúztunk. Hazafele tartva folyton azon kaptam magam, hogy állandóan ő jár a fejemben. Vajon mikor fog felhívni? Nem ment ki a fejemből sokáig, mint a benzingőz.

Nagyon szerettem volna újból látni. Vagy legalább egy igent vagy nemet. Három napot vártam, majd rákerestem a nevére a neten. Megtaláltam egy közösségi oldalon a blogját. Bekommenteltem neki, hogy "Miért nem hívsz föl?" + utána a saját nevem. Tudom, hogy erőszakos megoldás, de nem fogjátok ezt gondolni, ha megismeritek a folytatást. Még aznap délután csörög a telefonom. Ő az: "Szia, megkaptam az üzeneted. És a kérdésedre válaszolva, azért nem hívtalak fel, mert nem mertelek" Mi van?! Ilyen mamlasz lennél? - gondoltam. Jól esett, hogy nem azért nem hívott, mert le akar rázni. Zavarban voltam, mert ilyennel még nem találkoztam. Aztán, hogy bátorítsam, azt javasoltam Tamásnak, hogy találkozzunk másnap délután. Így is lett. Aztán magamba néztem: rájöttem, hogy én sem mertem felhívni őt, pedig manapság a csajok is felcsörgethetik a pasit, ha úgy látják jónak. Inkább vártam. Inkább írtam neki - persze hívhattam is volna. Talán úgy gondoltam tudat alatt, hogy az már tolakodás? Nagyon tetszett Tamás. Valahogy meg akartam szerezni. Rámenős voltam? Meddig kellett volna várnom arra, hogy hívjon? Ezt nem mertem megkérdezni tőle azóta sem. Vajon ha én nem lépek, meddig várt volna? A lényeg, hogy összejöttünk és jelenleg is együtt vagyunk. Ha nem lépek felé, akkor annyi az egésznek, és egy nagyon jó pasit szalasztok el.... ő pedig egy nagyon jó nőt :) Lehet, hogy felhívott volna a negyedik napon és fölöslegesen pánikoltam? Ez akkor is jó kérdés: ki és mikor kezdeményezhet, egy elindult megismerkedést követően?

 

 

264 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr141963480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vendriner aladár 2010.04.30. 07:58:40

"Most elmesélem, mennyire tud hülye lenni egy lány."
WTF? Azért mert mertél kezdeményezni.
Gratulálok ön kiállította a szegénységi bizonyítványát jelesre.
A rámenős az nálam sokkal durvább vagy csak én vagyok maradi. Ráadásul a 21. században élsz, itt meg már a nők azt csinálnak, amit akarnak.

Erásss 2010.04.30. 08:12:47

Szép napot mindenkinek!

"Miért nem hívsz föl?"---Helyesen: Miért nem hívsz FEL! :)))
Most nem gondolod komolyan, hogy ezen pánikolsz, hogy mi lett volna, ha....??Ugyan már! Együtt vagytok, szeretitek egymást...akkor meg mi a baj?

zeneigéniusz 2010.04.30. 08:23:49

Sok boldogságot Nektek! :)

Fel lehet hívni a srácokat, de adjátok meg neki a lehetőséget, hogy férfiként viselkedhessen - és ez nem csak a kapcsolat elejére vonatkozik, hanem az egész idejére.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.04.30. 08:25:07

Szerintem Tamás részéről a "nem mertelek felhívni", kifogás volt. Le akarta rázni. Ez a "miért nem hívsz már fel!" kommentje meg borzalmas dolgokat vet fel, előrevetíti micsoda hárpia amúgy.

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2010.04.30. 08:33:12

Nincsenek szabályok, hiába erőlködtök okoskodni. Egyik esetben ez a jó a másikban az. Van olyan nőnél akinél épp az a vonzó, ha tudja mit akar. Pl egy ronda nőnek nem is igen van más választása.
De egy jó nőnél is lehet pozitív, ha hagyjuk hogy kifejezze, hogy érdekeljük, mert így lehgalább kitűnünk a sok nyomulós pasi közül, akik basztatják egész nap. Lehet, hogy épp egy olyan időszakban van, hogy egy szerény pasit akar kipróbálni.
Ha ügyes vagy kefélsz, ha nem akkor nem. Ez az evolució :)
@Erásss: Te vagy az a bula az avatarodon? :)

kóristalány 2010.04.30. 08:33:20

Nem értem, miért kell ezen parázni. A legrosszabb, ami történhet, hogy elutasítanak, de abba még senki nem halt bele. Jobb egy egy gyors nem, mint napokig/hetekig azon rágódni, mi lett volna ha.
Manapság már nem kirívó, ha egy nő kezdeményez. El lehet ezt intézni okosan úgy is, hogy a pasi büszkesége se sérüljön.
Persze én már könnyen beszélek, de zsenge ifjúkoromban én is félénk és parázós voltam. :)

Devil2 2010.04.30. 08:34:24

ÁÁ, ezt nem birom ki, hozzá kell szólnom.

Lányom,lányom! Egy ilyen tutyimutyi pasitól ne várj sokat azontúl hogy jól néz ki! Azt mondod együtt vagytok. Nincs kétségem afelől hogy ki hordja a gatyát közületek. Lehet ez jó is nektek akár, de ne várd el tőle hogy támaszod legyen az életben.

Good bye everybody! I've gone for work.

Erásss 2010.04.30. 08:35:53

@Devil2:
Jóóóó munkát Szivikeeee! ;)

Doubledeceker 2010.04.30. 08:44:11

"ő pedig egy nagyon jó nőt :)"

Én a fentiek fényében ennek a mondatnak az igazságtartalmában komolyan kételekedem, de lehet csak a reggeli kávé hiányzik.

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 08:44:30

@Erásss: neked is tavaszt!:-) A föl és a fel igekötő egyaránt helyes, hogy ki melyiket használja, abban a szimpátia dönt. Tehát úgy igaz a megállapításod, hogy neked nem tetszik a "föl", de ettől még nem lesz helytelen a használata. Néhányan szorgalmazzák is, hogy ne a "fel" alakot használjuk, mert így kompenzálható az e hang túlzott térnyerése, melynek következtében nyelvünk gyakran úgy hangzik, mintha mekegnék. KicsÖngettek.:-)))

Osiris_X 2010.04.30. 08:46:27

Na és akkor rájöttél hogy 2010 van, az Űrodüsszeia éve után 9-el? Eddig melyik dimenzióban éltél? 19. századi szabályok szerint épitetted a párkapcsolataidat eddig, vagy mi van veled? Tiszta feudalista posztkommunizmus ez az ország komolyan mondom.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.04.30. 08:46:29

@Nandi29:

Az ilyen rémek valamilyen oknál fogva iszonyú nagy önbizalommal rendelkeznek :) Szerintem Tamás a mai napig fut a postíró elől :)

kóristalány 2010.04.30. 08:51:56

@Devil2: "...ne várd el tőle hogy támaszod legyen az életben"
Igaz, amit írtál a tutyimutyi pasikról, de lehet, hogy neki pont ilyenre van szüksége és nem támaszt keres.
Vannak erős jellemű nők, akik két dudás alapon nem jönnek ki mással, csak olyan pasival, aki engedi őket vezetni. Nincs ebben semmi rossz, ha mindkét fél elégedett a szereposztással.

Cathcart_ezredes 2010.04.30. 08:55:35

Lehet szegény Tamás csak nem merte megmondani, hogy nem tetszik neki a lány, vagy hülyének tartja, felesége van, asztronauta, és amilyen szerencsétlen azóta is csak sodródik az eseményekkel:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 08:58:47

ja, ON: én töretlenül bízom az emberekben, hogy legyőzik a félelmeiket, ha valamit igazán akarnak.:D Amúgy nyilván kezdeményezhetnek a nők, de sokkal szerintem izgalmasabb, ha ezt finomabban és rafináltabban teszik, mint a posztban leírtak:-)

7esbusz 2010.04.30. 09:01:06

A nők csak maguknak köszönhetik a tutyi-mutyi, félénk manusokat, megpróbálták feminizálni őket, és most jól ráb@sztak...

2010.04.30. 09:15:33

Áh, nem értitek.:D
Vonzás törvénye van. Pozitív a negatívra. Határozott a határozatlanra.
Azonkívül pedig nincs szabály, bár én is szeretem, ha legalább annyira határozott a férfi, hogy keresse velem a kapcsolatot, ha tetszem neki és akar valamit.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2010.04.30. 09:18:31

Kedves posztíró! Esetleg az utolsó kérdésidet nem próbáltad még meg feltenni Tamásnak?? Lehet, h tőle némileg reálisabb válaszokat kapsz, mint vadidegenektől. Szerintem nyugodtan hívd fel, főleg most, h már együtt vagytok.. :)))

EvangelineS (törölt) 2010.04.30. 09:32:59

Anno nálunk is én voltam a kezdeményező,mert tudtam,hogy magától sosem jönne rá,hogy tetszik nekem a párocskám. A tesóm legjobb barátja,tehát nem nagyon mert nyomulni :) de azóta is együtt vagyunk,és imádjuk egymást...

nemezisazis 2010.04.30. 09:34:25

illik-e manapság???

na te takarodjál vissza a konyhába a wcbe meg a fürdőszobába mert rohadtul ott van a helyed...

blacklord 2010.04.30. 09:39:04

Én csűrtem el így életem első kapcsolatát. :-) Mondjuk 17 voltam csak, de addig nem hívtam fel a lányt (2-3 hónap?), hogy végül mire sikerült, már mással volt... (de nagyon korrekten meg is mondta ezt egyből) Szóval posztíró, szerintem nagyon is jól tetted, amit tettél, sok "jó" pasi van, aki kicsit tud félénk is lenni és nem értelmezi jól a jeleket. Ha nem jöttél volna be neki, akkor nem hívott volna föl, hanem kamázott volna ott is valamit. Bár több nő menne el ebbe az irányba, több erő, nagyobb függetlenség... Mintha a 21. században élnénk, nem?

jaffandi 2010.04.30. 09:47:14

Ezeket a kérdéseket nyugodtan felteheted a pasidnak is, nem nagyon értem, hogy miért nem mertél erről beszélni vele. Lehet, hogy őt meg pont az zavarja, hogy nem ő kezdeményezett és barátaitól azt kérdezgeti, hogy ez nem nyomi-e és nem gondolod-e róla azt amit valóban gondoltál is: "Mi van?! Ilyen mamlasz lennél?"
Szerintem beszélgessetek.

kóristalány 2010.04.30. 09:51:56

@jaffandi: "Szerintem beszélgessetek." Ezzel csak egyetérteni tudok.
Ha ilyen apróságot se mersz megkérdezni tőle, akkor előbb utóbb a nagy elhallgatásoknak rossz vége lesz.

Asszúrbanapli 2010.04.30. 09:58:35

Nem tudom a választ, amíg gondolkodok, addig hallgassatok egy kis zenét egyzene.blog.hu/2010/04/30/sweet_smoke_silly_sally#more1962427

AgathaSeymour · http://puderestusarok.blog.hu 2010.04.30. 10:02:12

Szerintem jól tetted, hogy felhívtad a srácot. Leginkább azért, mert mindenkinek magának kell tennie azért, hogy boldog legyen, mindenki saját magáért tartozik felelősséggel. Persze attól még előfordulhat, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy az ember eltervezi, ez esetben meg maximum tanult az esetből. Azt hiszem a lényeg, hogy ne vigyünk túlzásba semmit. Te nem estél át a ló túloldalára, azt tetted amit kellett, se többet, se kevesebbet.
Remélem a későbbiekben is jól alakulnak a dolgok, drukkolok nektek!Puszi Agatha Seymour
www.agathaseymour.com

Haibane 2010.04.30. 10:02:18

Szerintem egyáltalán nem gáz ha egy lány kezdeményez, sokkal negatívabbnak találom mikor a másik fél képtelen kinyögni valamit. Mikor felhívok egy lányt, azzal azért valamilyen szinten kinyílvánítom a szándékaimat. Úgy gondolom, hogy annyit már csak megérdemelnék, hogy kinyögjön egy igent, vagy nemet (vagy utaljon rá)... az ilyen se ilyen, se olyantól megyek a falnak. Ismerkedni szeretnék nem kvízjátékozni :S

Endiman1980 2010.04.30. 10:16:36

talán Tamás már kapott egy pár visszautasítást lányoktól és ezért volt óvatos, nem akart nyomulni. egyébként szerintem egy lány is kezdeményezhet, nem a 18.szd-ban élünk....

summerstorm 2010.04.30. 10:24:29

szép napot mindenkinek...
a posztot hirtelen nem is értem....
felhívtad... hát ez néhány ezer másik nővel is előfordult már szerintem...

deflorator 2010.04.30. 10:24:50

Nagyon helyesen tetted, hogy ezt a kérdést nekünk tetted fel! Hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően mi jobban tudjuk a kérdésre a választ mint maga Tamás...

phaszfej 2010.04.30. 10:30:06

Sok fiú, főleg a gyámoltalanabbja, szereti, ha egy nő szemet vet rá. Ezzel csak az a baj, hogy egy kis anyai szeretetért és figyelemért még olyan nőt is vállalnak, aki nem tetszik nekik maradékalanul. Ebből jön a szenvedés mindkét részről. A pasi örül és szenvedélyesen szeret, de mivel nem ő döntött úgy, hogy megszerzi magának a nőt és még nem is tetszik neki igazán, terhére is van. Anyjaként néz rá, féltékeny és gyűlöli, de nem mer szabadulni tőle, mert nélküle nem tudna élni. Ebből van mindig a fergeteges szeretkezés. A nő meg örül, hogy egy jóképű csávója van, de nem férfija.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2010.04.30. 10:34:10

@Erásss: "Helyesen: Miért nem hívsz FEL!"

Mindkét hangalak helyes (a "föl" és a "fel" is), erre nincs írott szabály.

bagolybagoly 2010.04.30. 10:38:15

Hülyeség írni annak, aki tetszik?
Tök fölösleges volt megtanulni ezt a sok hülye, barom betüt.

IronLowrider 2010.04.30. 10:39:19

Előfordulhat, hogy nagy paraszt vagyok, de én a kezdeményező nőket az Anyegin negyedik fejezetéhez szoktam irányítani.

tőzegmalac 2010.04.30. 10:58:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: egyet értek én is szívesebben használom a föl-t, ahogy álljunk meg egy szóra tanár úr is;)

2010.04.30. 10:59:06

@phaszfej:
:)) Ejha, micsoda bölcs gondolatok.:)) Egyetértek.

bagolybagoly 2010.04.30. 11:10:40

@IronLowrider: Nekem imponál, ha egy férfi ismeri a világirodalmat.

2010.04.30. 11:20:09

@bagolybagoly:
Akkor te most kezdeményeztél?:)) Mert akkor mész az anyeginbe.:)))

kóristalány 2010.04.30. 11:21:32

@bagolybagoly: Nekem is, de a nagyképűséget és az arroganciát utálom. :)

kóristalány 2010.04.30. 11:22:26

@Traktorka: Félek, szállóige lesz ebből. :)))

S0und 2010.04.30. 11:23:15

jajj te, fogsz még ide postolni, ráadásul Tamásról :DDDD

Micsoda pofára esés lesz, amikor egyszer rád un, és közli, hogy nem is akart veled semmit se kezdeni. Ez a "nem mertelek" duma, tipikusan az a szitu, hogy odamondod hirtelen, de a fejedbe meg se fordul, hogy élő ember ezt a dumát beveszi, majd meglepődsz, hogyésb+ tényleg elhitte.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.30. 11:33:53

Ez a beírás mennyire értelmes... Kb. mintha azon nyavajognék, hogy randi közben nem mertem megfogni a nő kezét, de randi végén másfél órás csókcsata CSATTANT EL :D

G_P 2010.04.30. 11:34:17

PERSZE

Aztán ha meg a pasi hívja fel a csajt, akkor ő lesz az értetlen/bunkó/maradi/erőszakos.

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 11:43:26

@Grace Park: telefonszámcsere után azért ez kevésbé valószínű.

Asszúrbanapli 2010.04.30. 11:48:13

hát ez eléggé semmitmondó egy poszt volt bocs, inkább hallgassatok zenét egyzene.blog.hu

Snowmass 2010.04.30. 11:56:59

Erre a kérdésre csak kérdéssel bírok válaszolni. Szóval miért is olyan fontos ez az ismerkedési etikett a posztíró számára éppen most, amikor boldog párkapcsolatban él? Esetleg arról van szó, hogy úgy érzi, az ő kezdeményezése folytán eltérő lapokat osztottak neki ahhoz képest, mintha kivárta volna a srácot?

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 11:58:06

@mooon:): hello, mannschaft!:-) (De zizi napom van)

@kabátnyúl: fölvilágosult:D:D

Snowmass 2010.04.30. 12:01:59

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Fene tudja. Lehet, hogy a fondorlatosság és a rafinéria Tamás esetében nem sok jóra vezetett volna. Akár emigrációra is adhatta volna a fejét.:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 12:18:42

@Snowmass: szÖget ütöttél a fejembe, ezt ki kell próbálnom.:-))))

@kabátnyúl: Föléd-e vagy feléd-e?:D

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2010.04.30. 12:23:21

ilyenkor hun van a női egyenjogúság...? :p

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.04.30. 12:28:42

@vendriner aladár: Szerintem pont fordítva értette, mint te...

tőzegmalac 2010.04.30. 12:30:57

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: bizonybizony, de legyenek egyértelműek azok a jelek;)

Snowmass 2010.04.30. 12:34:49

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ördögi fortéllyal kiüldözöl valakit az országból?:D

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.04.30. 12:44:03

engem mindig taszított, ha egy nő látványosan éreztette, hogy kellek neki.. ahogy Alvy Singer szerepében mondja Woody Allen: “I'd never join a club that would allow a person like me to become a member" - Groucho Marxot idézve az Annie Hallban :)

2010.04.30. 13:04:27

@Bukowszky:

Az ilyesfajta viselkedésre (ha nem kell küzedni, akkor nem is érdekel) semmi szükgség, amennyiben egyételművé teszed a helyzetet a viselkedéseddel pozitív vagy negatív irányban.

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 13:04:33

@kabátnyúl: vadnyugat?:-))) Ha egyértelműek a jelek, akkor nem kell rajta gondolkodni, az úgy nem izgis.:-)

@Snowmass: huncutmód kíváncsi vagyok, hogy sikerülne-e.:-))

kencel 2010.04.30. 13:08:16

na ez max 20 eves lesz. De lehet hogy sokat mondtam.

Snowmass 2010.04.30. 13:11:53

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ez csak attól függ, hogy megfelelő alany-e az illető eme fortélyoskodáshoz?:)

halak37 2010.04.30. 13:31:03

Kedves Posztíró!
Ha együtt vagytok azóta is akkor mi a faszt kell agyalni azon,hogy nem hívott "föl"......szerintem azért írtál,mert valami gázocska van a levegőben.....és mégsem kerek az aminek annak kell lenni.
Méghogy jó pasi+jó nő.....ÚHHHHHH

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 13:33:03

@Snowmass: ha sikerül elüldöznöm, akkor épp erre megfelelő az alany, nemde?:-)

@kabátnyúl: ez igaz.:-)

órarugógerincű (törölt) 2010.04.30. 13:46:35

Én úgy vagyok vele, hogy ha kinőttük azokat az időket, amikor a pasi hordja haza a lóvét és tartja el a nőt, aki eközben a kölykeit nevelgeti, és ma egy nő ugyanannyit (esetenként akár többet is) dolgozik, mint élete párja (plusz a házimeló, ami valahogy nem emancipálódott), akkor ugyanmár illessék meg ugyanazok a jogok, mint a "teremtés koronáit". Lehet feministázni.

Anno nálunk is én hívtam fel a páromat, mert rém mamlasz volt. :D Aztán kiderült, hogy nem ilyen, csak félt tőle, hogy kosarat kap. Nem kapott. :) Most pedig fél kezet kérni. Mert hátha kosarat kap... :) (Ezt a saját szájával mondta.) Nos, a kezét nem fogom megkérni. Annyira nem vagyok feminista. ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.30. 13:47:12

@halak34: Én sem értem, hogy mer ilyet írni, mikor ez csak kettőnkre igaz :D

summerstorm 2010.04.30. 14:15:21

helló mannschaft :)
visszatértem...

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 14:23:58

@mooon:): jaj, legénység, képzeld: reménytelenül beleszerettem egy bátor tintanyúl-színű blúzba. Ki kell gyógyulnom.:-))

Father Justice (törölt) 2010.04.30. 14:52:08

@Traktorka: Arról nem is beszélve, hogy a hasonlat nem alkalmazható erre a posztra. A "Sosem kezdenék olyan nővel, aki látványosan érezteti, hogy kellek neki." nem egyenlő a "Sosem kezdenék olyan nővel, aki még engem is hajlandó lenne elfogadni." kijelentéssel. A klubos analógia ugyanis az utóbbit implikálja.

A posztíró kérdésére egyébként egyszerű a válasz: simán kezdeményezhet bármelyik fél. Egyetlen rövid üzenet még közel sem tekinthető nyomulásnak, bár akinek volt már dolga nehezen levakarható nővel, könnyebben levonhatja belőle ezt a következtetést.

Vannak nők, akik apró jeleket küldenek, elvárják a kezdeményezést (és többnyire az azt követő fokozatosságot), mások pedig legszívesebben a nemes testrészednél fogva rángatnának ágyba, ha bejössz nekik. Nem azért, mert annyira emancipáltak, hanem egyszerűen ez illik jobban a habitusukhoz. Jelentkezzen az a férfi, aki az utóbbi csoportba tartozó hölgyeket kölcsönös vonzalom esetén is elutasítaná az antik forgatókönyvek feltétel nélküli szeretete miatt. Na. Ne hazudjál!

summerstorm 2010.04.30. 14:52:25

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

egy blúúúúzba :)?
nem éjtem.... télleg blúúúúzba :) :)?

@kabátnyúl:

véleményt még reggel írtam :D

summerstorm 2010.04.30. 15:05:06

már nem merem szó szerint érteni :)

én egy cipőbe zúgtam bele...
mán a zenyém... mer én olyan vagyok....

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 15:08:56

@Father Justice: azért nem minden férfiembernek jön be a kissé erőszakosabb magatartás, lehet hogy épp ennek hatására illan el a vonzalom kölcsönössége.:-)

tőzegmalac 2010.04.30. 15:11:27

@mooon:): tényleg, kérlek nézd el nekem:)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: egyik szemem itt, a másik ott:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.04.30. 15:24:07

@mooon:): ha adnál egy sallert jószívűségből, az sokat segítene a szakításban.:-)) Nem akarom megvenni.:-)

Father Justice (törölt) 2010.04.30. 15:32:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Azt nem mondtam, hogy a második csoportba tartozó nők (természetesen nem csak ez a két kategória létezik) mind így is viselkednek. Csak lehet rajtuk látni, hogy legszívesebben ezt tennék. Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. :) Szerencsére a posztíró nem túl félénk de nem is túl rámenős - épp csak annyira, hogy ne szaladjon el mellette a szekér -, így felesleges azon paráznia, hogy túl erőszakos volt esetleg.

summerstorm 2010.04.30. 15:35:01

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

érteem...
pofozkodhatok, ha szeretnéd... de csak akkor... :)

summerstorm 2010.04.30. 15:36:51

de másfajta tanácsom is van :D...
priv :)

Snowmass 2010.04.30. 15:45:25

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Vagyis akkor pont erre volt megfelelő alany? Ördögöd lehet.:DD

Madpapa 2010.04.30. 15:57:23

Ez a jelzés a részedről úgy gondolom, hogy a megengedhető és viselhető kategória volt. Csak a későbbiekben ez át ne csapjon erőszakosabb stílusba, mert az viszont már nehezebben viselhető. Inkább azon gondolkozz el, hogy ezen kis férfiatlanságon kívül vannak-e egyéb olyan, most már látható, de a szerelem rózsaszín köde miatt még igazán nem zavaró férfiatlanságok is a kedvesedben. Ha vannak, akkor azok idővel problémák lehetnek.

summerstorm 2010.04.30. 16:01:49

hümmmm....
ez félreérthetően hangzott :D :D :D :D

Snowmass 2010.04.30. 16:22:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Azért ha kifordulsz önmagadból, még az is bekövetkezhet.:DD

2010.04.30. 16:24:17

@Father Justice:
Alapvetően teljesen mindegy hogy jön össze két ember.
Van a vicc, amikor a tyúkot kergeti a kakas, és a tyúk gondolkodik, hogy
"Ha tovább futok szűzkurvának fog tartani, ha megállok simán kurvának. Elesek...":)))
Szóval mindenki nyomuljon vérmérsékletének és a szitunak megfelelően, aztán vagy lesz valami, vagy nem.:)) Mindenképpen tapasztalat, és mindenképpen jó lesz, ami a kimenetel lesz.

2010.04.30. 16:25:56

@mooon:):

Nyúlné-ségre pályázol?:))

2010.04.30. 16:28:39

@kabátnyúl:

Nyilatkozz, elveszed a Moon-t? :))
Már lassan kommunát alapíthatunk itten.:D

tőzegmalac 2010.04.30. 16:37:16

@Traktorka: nem nyalatkozok, még csőbe húzol:P

2010.04.30. 16:47:24

@kabátnyúl:
jahhh...:D
szépen vagyunk!
pedig milyen szép család lehetnénk.:D

csillag× 2010.04.30. 16:49:05

@Traktorka: Te mégis mit művelsz?? :D Nem elég, h magadat állítod össze fűvel fával....és még van képed másokat is erre ösztökélni? :D
Hová fajul a világ?...

2010.04.30. 16:58:02

@csillag×:
Nana.:D
Én csak konkretizáltam a freudi elszólásokat.:))
Inkább te is keress magadnak valakit.:D
Erről szól az élet, itt a tavasz, párosodjunk!:DDD

tőzegmalac 2010.04.30. 16:59:03

@Traktorka: no akkor világosíts fel;)

@csillag×: kifogásolod?:D

csillag× 2010.04.30. 17:02:20

@Traktorka: hogy én??? a kommentelők között? :D
Te mint kerítő, kit ajánlanál? :D

@kabátnyúl:

csak véleményt nyilvánítok ;)

2010.04.30. 17:02:40

@kabátnyúl:
:)))) nem dőlök be a provokációdnak.

2010.04.30. 17:10:38

@csillag×:

Én a Madpapa-t vagy a Father-t.:))
De őket is meg kellene kérdezni a nősülési szándékaikról, nehogy lukra fussunk.
Mer' a nyúl is itten kéreti magát...:DDD

2010.04.30. 17:12:24

@kabátnyúl:
Őszinte kérdésre vártam volna őszinte választ, de Te inkább ködösítesz.:D

tőzegmalac 2010.04.30. 17:18:35

@Traktorka: köd előttem, köd utánam:) a gondolataim is elég ködösek... :D

tőzegmalac 2010.04.30. 17:19:52

@Traktorka: csak nem tőled kell a kezét kérni?:)

2010.04.30. 17:25:36

@kabátnyúl:

jajdehogy!:))
azt feltételezem, hogy mindenki felnőtt ember, és tudja, hogy mit és kit akar.
erről beszélünk egész nap, pont.:))
aggyá' egyértelmű jeleket meg válaszokat, és akkor nincs melléhanta.:D

2010.04.30. 17:30:56

@csillag×:
Mi? A lukrafutás?:)))
Az inkább a fiúk célja kéne, hogy legyen.:D
Vagy most valamit nagyon félreértettem?:D:D:D

tőzegmalac 2010.04.30. 17:31:56

@Traktorka: tudom, tudom... csak azt nem, hogy @mooon:): kit takar;)
gyanús, hogy ennyire tukmálod:P

boss888 2010.04.30. 17:33:34

Na most felhívom mind a 34női nevet, ami telefonomba van, és azt sem tudom kik azok, de tuti h várják a hívásom!:)

2010.04.30. 17:37:26

@kabátnyúl:

Jajmár, mitől félsz?
Max nemet mond. Und?
De legalább megpróbáltad.:D

Itt vagyok jó példának, boldog blogfeleség vagyok.:D
Sose veszekszünk és sosem unjuk meg egymást a Devillel. Sőt, imádjuk egymást.

csillag× 2010.04.30. 17:45:05

@Traktorka: jah, hát gondoltam a céljaidba az is beletartozik, h a srácoknak is tavasz örömére keríts valakit és ők akkor "oda" futnak :)

@boss888: IGEN-IGEN!! várom ;) te cőke herceg :D

tőzegmalac 2010.04.30. 18:01:49

@csillag×: a próféta szóljon belőled:)

@Traktorka: nincs ellenemre:)))
egyet azért árulj el
miért ő?

2010.04.30. 18:08:59

@csillag×:
Félreértesz. Én csak a cejelmi házasság mellett vagyok.
De nem is álszenteskedem, és természetesen a jó szexet sem vetem meg, sőt.:D
Én csak azt akarom, hogy mindenki boldogan szerelemsekedjen, akármit is jelent neki a szerelmeskedés.:))

2010.04.30. 18:10:03

@kabátnyúl:

Miért, Te mást választanál?:))

tőzegmalac 2010.04.30. 18:26:56

@Traktorka: kicsit olyan ez, mint mikor nagyanyám és a barátnője fejükbe vették, hogy megházasít mikor elmúltam 20. a két szipirtyó már mindent kitervelt:D

csillag× 2010.04.30. 19:31:28

@Traktorka: jaj, hát persze , h én (is) a boldogságos szerelmi életet pfreferálom :) csak semmi érdekkapcsolat :D

@kabátnyúl: Mond Te kit választanál...? :D:D

tőzegmalac 2010.04.30. 23:43:33

@csillag×: na de ilyet kérdezni...
egymás alá vagy mellé írjam a neveket?:DD

csillag× 2010.04.30. 23:48:58

@kabátnyúl: csak legyen benne rendszer :D

tőzegmalac 2010.05.01. 00:24:05

@csillag×: abc?:) abban jó helyen állsz;)

csillag× 2010.05.01. 12:07:45

@kabátnyúl: persze csak akkor, ha a listán én is szerepelek :)

tbarmit 2010.05.01. 13:35:40

Tehetünk bármit, 20 éven belül úgyis a magyar lesz a kisebbség Magyarországon.

2010.05.01. 14:28:41

@kabátnyúl:
Gyakorlatilag egyfolytában hárítasz, ahelyett, hogy előállnál a farbával.:))
Legyél férfi, aztán mondd ki, ami a sziveden van, hátha meg fogsz lepődni!:)))
Nincsen veszítenivalód, azt értsd meg.:))

2010.05.01. 14:30:47

@csillag×:
Na! Szóval a Nyúl tetszik neked?:)))

csillag× 2010.05.01. 23:29:46

@Traktorka: áh nem pályázok én a Nyúlné címre ... még a végén kengyelfutógyalogkakukkot farag belőlem ;)

2010.05.02. 11:14:46

@csillag×:
Bari jól eltünt. Biztos nem bír a sok nyúl-bari gyerekkel. :) Szaporák ezek a nyulak. :P

csillag× 2010.05.02. 11:33:46

@Zsu0805: hát tuti lett egy alommal :D Viszont a külsejükre kíváncsi lennék :D :D ... göndör bundi hosszú fülekkel, és bégetve rágcsálják a répát :P

2010.05.02. 12:24:17

@Madpapa:
de mosolyogsz, úgyhogy tetszik ez neked!:)))
nősülnél?:)))

2010.05.02. 13:27:22

@csillag×:
És más 'né'címre?:D

Madpapáné, monnyuk?:D

Madpapa 2010.05.02. 14:14:05

@Traktorka:

Az a helyzet, hogy meg vannak a zsánereim. Nos így látatlanban megnősülni, oszt majd amikor lekerül a fátyol, bugyi...
Van benne rizikó na :)))

2010.05.02. 15:53:27

@Madpapa:
Még kiderül a végén, hogy töke van a menyasszonynak!:)

Mesélj, milyen a zsánered, hátha ráillik itt valakire, akinek pont te vagy a zsánere.:))

Madpapa 2010.05.02. 16:09:21

;-) na látod, vágod te mi a szitu :)

nos egy tüsihajú, vékony harmincassal, aki tud és szeret is táncolni, maximálisan ki lenne elégítve a látens homoszexualitásom :))))

Madpapa 2010.05.02. 17:11:03

ja és nő ofc... :-)))

2010.05.02. 18:51:26

@Madpapa:
:))
Na! Végre valaki előállt a farbával, bravo-bravo!:))

csillag× 2010.05.02. 19:41:28

@Traktorka: csak 3kötül lehet választani? :S ejj asszem nem feyneget a bőség zavara :D
Áhh, fel kéne írnom az alternatívákhoz az érveket ellenérveket :P :D

@Madpapa: egyetértek! :) ( én nem esek bele a kategóriába!) :P

tőzegmalac 2010.05.02. 21:44:58

@csillag×: ;)

@Zsu0805: úgy valahogy, jól eltűnt...

tőzegmalac 2010.05.02. 21:46:44

@csillag×: had látom azt a döntési táblázatot:)

tőzegmalac 2010.05.02. 22:07:15

@Traktorka: nem hárítok. add elő:D
@mooon:): én is cejetlek;)

csillag× 2010.05.03. 07:41:03

@Traktorka: nah szóval, a Nyúl láthatólag már elkelt...Madpapátnak nem vagyok az este...maradt Father. Már csak az a kérdés, h ő mit szól ehhez ill. hozzám :D

@kabátnyúl: fent olvashatod, miért nem kellett a listához folyamodnom :P

2010.05.03. 08:13:49

@kabátnyúl:
Na végre!:))
Ezért kellett ennyit könyörögnöm???
Fájt kimondani?:)))

2010.05.03. 08:18:51

@csillag×:

Hát majd ma megkérdezzük a Fathert.:D

Madpapa 2010.05.03. 09:30:56

lassan lehetne nyitni blogot, 'Virtuális szeretők klubja by Traktorka' :-))))

2010.05.03. 09:36:11

@Madpapa:
Áh unics lenne, mert ehhez kell ez az itteni típusú "van egy fő blog és mellesleg házasodunk feszt" feeling.:))
Pont a lényeg veszne el, érted.:)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.03. 09:37:07

reggelt! *morcos* Szóval itt csetletek, huncutok?!:-) Megint esküvő lesz?:-)

Madpapa 2010.05.03. 09:50:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Traktorka nyomassa nagyon, szerintem van neki érdekeltsége Lász Vegászban egy kis cuki csepölben ahol hétvégén fusizik, azért megy ez ennyire neki :D

csillag× 2010.05.03. 09:52:13

@Madpapa: és ott lehet legálisan huncutkodni? :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: noh? miért durc-morc?
Látod itt "csetlünk"-botlunk :P

2010.05.03. 10:09:05

@Madpapa:
Igen, én Marilyn Monroe-nak szoktam öltözni, Devil pedig Elvis-nek és össze szoktuk adni a párokat jó pénzért.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.03. 10:17:59

@Madpapa: :D:D Hogy papnő volna?:D

@csillag×: szia, mannschaft.:-) Olyan feladatot adtam a bürokráciának, amely meghaladta a képességeit. De már elmagyaráztam nekik, úgyhogy elmúlt.:-))

csillag× 2010.05.03. 10:24:18

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: akkor már süt a nap az életed egén! :D :D

... jézusom miket produkálok :D

tőzegmalac 2010.05.03. 10:37:13

@csillag×: nem értem:S korán van még nekem ehhez...

@Traktorka: :)

tőzegmalac 2010.05.03. 10:38:18

@Traktorka: belőled egy Marylin Manson-t néztem ki a fodros bugyidban:P

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.03. 10:40:46

@Madpapa: :-)) (Na, most csakazértsem kombinálom össze a fejemben a papot és a műnőt.:D)

@csillag×: @kabátnyúl: :D:D

csillag× 2010.05.03. 10:44:17

@kabátnyúl: mit nem értő'? :D azért nem készül lista, mivel kizárásos alapon már csak Father maradt :))
Szójjá' ha ez is magas, mert akkor részletekbe is belemegyek, de persze csak a kedvedért ;)

summerstorm 2010.05.03. 10:44:29

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @csillag×:

sziasztok legénység :) :)
de jól kialudtam magam :)... el sem hiszem :D...

@kabátnyúl:
Cejetc :) :)?
el is akarsz venni?
És Barival meg a gyerekekkel mi lesz?
A bigámizmus távol álljon tőlem....
:D

csillag× 2010.05.03. 10:47:42

@mooon:): nah, feljött a Hold :) szia-szia Hold! :D

tőzegmalac 2010.05.03. 10:49:08

@mooon:): aha:)
milyen bigámia? kamiont vezetek, nem háztartást;)

summerstorm 2010.05.03. 10:53:01

@kabátnyúl:

jól van, akkor meg tudod nekem adni a kellő teret, amire nekem szükségem van... Mert hát egész éjjel az eget járni...
Egyébként azt még nem is beszéltük meg, hogy neked mi a zsánered...
kérünk listát... csak mielőtt meglepődünk az esküvőn...

Madpapa 2010.05.03. 10:56:28

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ez olyan kis alattomos szurinak tűnt nekem, de lehet csak nekem :-)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.03. 10:56:41

@kabátnyúl: kamiont? Komolyan beszélsz?

@mooon:): szia, másik mannschaft!:-) Jól-e?:-)

2010.05.03. 11:10:29

@kabátnyúl:
Áá, én inkább olyan visszafogott Teri Hatcher-es vagyok a zéletben.:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.03. 11:13:01

@Madpapa: ja, leesett, azt hiszem: Traktorka nem egyenlő egy műnővel a fejemben - csak a helyzet továbbgondolását tartottam mókásnak, de látom, te sok sunyiságot feltételezel az emberekről.:-)

tőzegmalac 2010.05.03. 11:14:40

@mooon:): meg:)) fontos, hogy ne fojtsuk meg egymást;)

milyen szempontok alapján állítsam össze azt a listát?

Madpapa 2010.05.03. 11:18:04

@kabátnyúl: de csak kézen fogva :-))

summerstorm 2010.05.03. 11:19:44

@kabátnyúl:

hááá minimum külső belső :)...
na de csak szépen ügyesen...

meg arrúúl is kérek listát, hogy te milyen...

így látatlanba csak így lehet férjhez menni... :) :)

Madpapa 2010.05.03. 11:20:22

@Traktorka: Teri Hatcher....jó kis MILF :-)))

2010.05.03. 11:20:58

@mooon:):
Na? Jól férjhez adtalak?:)))

summerstorm 2010.05.03. 11:27:56

@Traktorka:

még azért egyeztetjük a részleteket... :) :)

tőzegmalac 2010.05.03. 11:37:19

@Madpapa: na szép... vak vezet világtalant:D

@mooon:): konzultálnom kell az ügyvédeimmel:)

summerstorm 2010.05.03. 11:44:51

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

hááát, látod, hogy még ügyvédekkel akar egyezkedni :) :)

@kabátnyúl:

jaj szivem, te már a házassági szerződésnél tartasz :)
vagy tulajdonságlisát is csak az ő beleegyezésükkel adsz ki :D?

summerstorm 2010.05.03. 11:47:13

ejjjj, a bürokrácia mindjááá el****i a jókedvem :(
pedig eddig mijjjjen jóóó vóót..

2010.05.03. 11:48:36

@kabátnyúl:
Szerintem haggyad magad áramolni az élettel, és vedd el úgy a moon-t ahogy van.
Túlbonyolítjátok má'...:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.03. 12:01:43

@mooon:): mér'? Felcseréltétek a sorrendet? Előbb váltok inkább?:-))

summerstorm 2010.05.03. 12:50:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

épp másra gondoltam...
de már rájöttem, hogy nem a bürokrácia, hanem a rohadék rosszindulatú szomszédok...

Madpapa 2010.05.03. 13:13:52

@mooon:): és lagzi lesz? egy jó kis parasztlagziba már mennék. finom tyúkhús leves, pörkölt, sültek, vitt torta.... :DD

summerstorm 2010.05.03. 13:18:12

@Madpapa:
Sztem máár nem akar elvenni :)))....

@kabátnyúl:
vagy mégis :)?

Madpapa 2010.05.03. 13:23:31

@mooon:): Ne add fel ilyen könnyen! Ha kell írj neki SMS-t és kezdeményezz! :-))) Ne riasszon el a neve, nem olyan nyúl Ő! :)
Meg ha bele gondolsz, hogy úgy csinálja mint a nyúl... :-))))

2010.05.03. 13:23:51

@Madpapa:
Táncolhatnánk hajnalig meztéláb!:))

tőzegmalac 2010.05.03. 13:24:30

@Traktorka: kirúgtam a naplopókat;)

@mooon:): nehéz ám engem megingatni... :)
a listára majd később visszatérünk

summerstorm 2010.05.03. 13:27:04

@Madpapa:

Ez aztán az ajánlás:D :D....

@kabátnyúl:

szal először esküdjünk, azt majd lesz lista :)?
menjünk e tévéműsorba szerepelni :)?

Madpapa 2010.05.03. 13:27:32

@Traktorka: istenem a tudat befolyásoló hatása, amikor azt olvastam, hogy 'meztelenül' :-))))
hol jár az eszem :-)))))))

Madpapa 2010.05.03. 13:28:59

@mooon:): kampányolok na! sok boldog vidám szempárt, és sok kis nyuszit szeretnék már látni :-))), na meg meztelenül táncolni :DDDD

summerstorm 2010.05.03. 13:36:52

@Madpapa:

valld be nyugodtan...
igazából ez utóbbit szeretnéd a legjobban... a többi csak járulékos... :D

summerstorm 2010.05.03. 13:37:31

hümmm...
a hold-nyúl párosnak nemááá hogy csak nyúl vonásai lennének...

tőzegmalac 2010.05.03. 13:39:52

@mooon:): semmi tévéműsor:)
látom nagyon kell már az a lista:D

2010.05.03. 13:43:17

@Madpapa:

Éhes makkal disznókat álmodsz.:D

Önthetnéd a pájinkát a számba üvegből messziről.:DD

tőzegmalac 2010.05.03. 13:48:42

@Traktorka: hol traktoros a nagyanyád?:)

@mooon:): adjak személyleírást?:D

Madpapa 2010.05.03. 13:48:43

@Traktorka: aha, az urad mög a vasvéllával döfne át éngöm, a szögény szöröncsétlent ;-))

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.03. 13:55:23

@kabátnyúl: hosszú fülek, izmos lábak, kicsi pamacs farok?:-)))

tőzegmalac 2010.05.03. 13:59:08

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: kajla fülek;)
nem mindegy ám hogyan izmos az a láb, (erre meg nem is reagálok)

2010.05.03. 14:00:51

@Madpapa:
Ugyan miért? Mert táncolni merek egy másik kannak?
Uttyan kérem. Nálunk nincsen ilyen terror.

Madpapa 2010.05.03. 14:03:43

@Traktorka: az én értelmezésemben táncolni valakivel, vagy táncolni valakinek az más ;-)

csillag× 2010.05.03. 14:10:53

bocs, h belekotyogok, de jó volt olvasni ezt a 'meztéláb' szót :))))) még máshol nem hallottam, azt hittem, h ezt csak mi szoktuk így hívni fálun :P

otthon érzem magam :))))

Madpapa 2010.05.03. 14:12:07

@csillag×: ugye-ugye, a gyökerek messzire nyúlnak :-)

csillag× 2010.05.03. 14:18:28

@kabátnyúl: @Madpapa: nah, mivan?? arra akartok célozni, hogy @Traktorka: -nak én vagyok az eltitkolt gyermeke? :D vagy ő az eltitkolt nővérem? :P

tőzegmalac 2010.05.03. 14:21:57

@csillag×:
nem. arra, hogy én is így szoktam mondani:)

summerstorm 2010.05.03. 14:21:57

@kabátnyúl:

mindenképpen...:D :D
Pl: ha már a füleket, lábakat, és farkat kielemeztük...
milyen színű ez a nyúl... :)?

csillag× 2010.05.03. 14:24:45

@mooon:): este világít :D és dagályt okoz ...

2010.05.03. 14:30:35

@Madpapa:

Nem biztos, hogy értem a logikai üsszefüggést aközött, hogy táncolhatnánk együtt, és aközött, amit írtál.

Madpapa 2010.05.03. 14:33:34

@Traktorka: Traktorka 2010.05.03. 14:00:51

csillag× 2010.05.03. 14:41:50

@kabátnyúl: ne röhögj! bedobjátok a barlangba és jöhet a nyúlfényes romantikus vacsora ;)

2010.05.03. 14:41:50

@Madpapa:
bocsánat. ma dislexiás vagyok.
ezt akartam írni: kannaL

summerstorm 2010.05.03. 14:48:08

@csillag×:

ejnye :D :D....

@kabátnyúl:

aham... némi sötétbarna beütéssel, táblával a kezében :)?

csillag× 2010.05.03. 14:49:21

@Traktorka: az nem a diszgráfia? (ha írni nem tudsz?) :$

2010.05.03. 14:50:56

@csillag×:

az is.:D
simán kurva fáradt vagyok, és bárhol szivesebben lennék, mint ahol vagyok jelen pillanatban.

tőzegmalac 2010.05.03. 14:51:01

@csillag×: nem dobok be semmit. nem vagyok én huligán:P
látod most se jön ide, lehetetlen így nőül venni;) szorosabban kel fognom...

csillag× 2010.05.03. 14:52:20

@mooon:): csináltok pár ilyen kis szentjánosnyulat--> villanyszámlán spórolás :)

tőzegmalac 2010.05.03. 14:52:31

@mooon:): miféle tábla?
ne csak én vizsgázzak

tőzegmalac 2010.05.03. 14:53:59

@csillag×: téged meg nehogy szenté avassanak:P

Madpapa 2010.05.03. 14:54:03

@kabátnyúl: mutasd meg neki a kis pamacsot! garantált lesz a siker! a röhögéstől görcsöt fog kapni, na és akkor kapd el! :DDD

Rebelde 2010.05.03. 14:55:14

na mire jutottatok?

a poszthoz: van némi fáziskésés....:)
ha nem hívnak pedig megígérték, akkor én úgy veszem, hogy le se szarnak, ennyit erről:)

csillag× 2010.05.03. 14:57:07

@Traktorka: :D:D:D

@kabátnyúl: áh, kizárt, ha csak közelébe érek a szentelt víz már forrni kezd :P

@Madpapa: jaaaj , nee ...fene a vizualitásomat :)))))))))))))

2010.05.03. 14:57:46

@kabátnyúl:

Jajj, gyárekek, nem tuggyátok tik a szárelmet...:))

Egyezkedtek itten ahelyett, hogy összebújnátok!:)))

tőzegmalac 2010.05.03. 15:01:23

@Traktorka: egyezkedünk? inkább kóstolgat:)

2010.05.03. 15:04:05

@kabátnyúl:
kérjed meg rendesen, és akkor majd nem méricskélni fog, hanem elolvadni, má'na.:))

summerstorm 2010.05.03. 15:24:15

@Madpapa:

hülye :D :D :D

@kabátnyúl:
miféle.... nehommmá nekem kelljen elmagyarázni :D :D

@csillag×:
gyertya helyett jók lesznek :)?

jesszus, ma mindenki ennyire pihent :D :D :D?

@Traktorka:
de hozzon ám virágot... este nyílót...
akkor lesz majd igenigenigen :D :D

tőzegmalac 2010.05.03. 15:27:42

@mooon:): este csak a jégvirág nyílik:D

summerstorm 2010.05.03. 15:49:32

@Madpapa:

az a szegény lány tényleg mosolyogni próbál azon a képen...
jaj istenem...

tőzegmalac 2010.05.03. 15:56:31

@Madpapa: szerinted véletlen?;)

@mooon:): te mosolyod milyen?:)

summerstorm 2010.05.03. 15:58:10

vagy inkább szexi nyúlfeleség legyek..... :))?
www.eskuvoi-ruha.hu/termek_452.html így?

summerstorm 2010.05.03. 15:59:06

@kabátnyúl:

hát nem ilyen, ebben egészen biztos lehetsz... :)

Madpapa 2010.05.03. 16:00:45

Na gyerekek, ne lacafacázzatok már!
Esküdjetek és szaporodjatok!
Nem bírom már ezt a feszültséget, ezt az örlődést, hogy mi lesz veletek!
Lesz nász vagy sem?!
:)))

tőzegmalac 2010.05.03. 16:19:11

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: a gyógyszerekhez nem értek, semmilyen patikust nem ismerek :-D

@mooon:): nagyon:)))))

summerstorm 2010.05.03. 16:24:04

@Madpapa:

jól van naaaaa.... most épp ruhadilemmában vagyok, és a jövendőbeli kisdrágám nem segít, én meg olyan bizonytalan vagyok vagy mégse, mert mi van, ha olyan napra kapunk időpontot, mikor épp telihold vagyok.... olyankor más ruha kell, mint amikor újhold vagyok...

tőzegmalac 2010.05.03. 16:33:06

@mooon:): dilemma? nekem kell eldöntenem?

summerstorm 2010.05.03. 16:42:39

@kabátnyúl:
a ruha, vagy az én szörnyű dilemmám :) :)
(gondoltam hogy a ruha :D )

summerstorm 2010.05.03. 16:52:08

@kabátnyúl:

tényleg az elsőt :)?
wooow.
Szóval nem kell átavanzsáljak Jessica Rabbit-té :)?

summerstorm 2010.05.03. 16:57:14

@kabátnyúl:

édibédi nyuszika vagy :)
jó ruhát választottál :)

summerstorm 2010.05.03. 17:03:17

további szép estét mindenkinek :)

tőzegmalac 2010.05.03. 17:05:10

@mooon:): korán van még holdat nézni;)

tőzegmalac 2010.05.03. 21:36:14

@mooon:): ebben még mindig nagyon tetszenél:)
süti beállítások módosítása