Egyszerűen csak szeretem

2023. szeptember 15. 07:59 - csajokespasik

       

                „Egy valamit nem szabad elfelejteni: a másik embernek is ugyanakkora szabadságigénye van, mint neked, és többnyire ugyanakkora mozgásteret is szeret. Ha ezt tudod, többet nem hibázol” - Posztolónk a hosszútávú és jól működő párkapcsolatok titkát osztja meg velünk.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Van egy rossz tulajdonságom: nem vagyok féltékeny és nem faggatok senkit. 31 vagyok, férfi, és az eddigi kapcsolataim is miattam voltak működőek. Mert nem álltam bele sehova se vezető vitákba és nem akartam elnyomni a másikat - ennek az lett a vége, illetve pozitív következménye, hogy mindig, minden alkalommal ők jöttek később oda bocsánatot kérni, belátva a hibájukat. Mert meg tudom különböztetni, mikor hibázok én és mikor van igaza a páromnak. Mindezt mosollyal. Én alig várom, hogy kiderüljön, hogy én voltam a bűnös valamiben, és örömmel beláthatom. De elég jól kiigazodok helyzeteken, és magamon is, ahhoz, hogy érezzem ezt.        

       

               Ha most azt gondoljátok rólam, hogy ha ez így van, akkor elég unalmas papucs lehetek, elárulom, hogy még sosem voltam az. És egyetlen párom sem unatkozott mellettem. Szóval, sok minden vagyok, de unalmas nem.
Féltékenység: Ha nélkülem is jól érzi magát, oké, ha több közös hobbija van másokkal, mint nekem, rendben van. Itt egy valamit nem szabad elfelejteni: a másik embernek is ugyanakkora szabadságigénye van, mint neked, és többnyire ugyanakkora mozgásteret is szeret. Ha ezt tudod, többet nem hibázol. Korlátozni a teraszt érdemes, hogy ne potyogj le.
„De hát akkor mit csinálsz a csajoddal? Így elkanászodik melletted, ember!”
- Hogy mit csinálok vele? Én semmit. Egyszerűen csak szeretem... És szeretem a kapcsolataimban magam is jól érezni.
Hazugságok: ha valakinek a párja hazudik, az azt jelenti, hogy úgy érezte, erre van rákényszerülve. Az igazság szelíden is kideríthető, lazán, nem faggatva, érdeklődve el kell meséltetni vele ugyanazt a történetet. Ez zsarumódszer, de beválik, mert tényeket nem felejtünk, és ha igaz, nem mondunk ellent nekik. És ez a kérdés nem arról szól, hogy megcsal-e a másik, … ha megcsalt, az kicsit mindig a mi hibánk is.
Ha már kapcsolatosdi, legalább mindketten érezzük jól magunkat benne.          

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2218214691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.09.15. 11:39:45

"ha valakinek a párja hazudik, az azt jelenti, hogy úgy érezte, erre van rákényszerülve"
Nem nem nem és ötödször is NEM.

Vannak akiknek a saját énképük miatt kell a hazugság, mert magukat egy becsületes konzervkeresztény erkölcsi tótumfaktumnak akarják látni.

Vannak akik azért hazudnak mert semmiféle konfliktust nem akarnak vállalni még annyit sem hogy a párjuknak felhős lesz a tekintete.

Vannak genetikailag hazudozók, ezekből lesznek a politikusok. Nálunk burjánzik ez a fajta a legjobban.

Meg millió fajta okból hazudnak az emberek, súlyosan naiv vagy ha azt hiszed te uralod a világot és ha megengeded a félrekúrást akkor neked sosem hazudnak. Naivitás a köbön.

Sztravinszka 2023.09.15. 18:24:17

Ez az izé miért kapott szerelem címkét?

body_andras 2023.09.16. 13:15:30

@antisocialnetworkagain: ha lefestette volna akkor még azt is mondhatnánk, ez művészet.

God Harald 2023.09.16. 21:37:02

De szép írás! Főleg a “kapcsolatosdi” tetszett.

látjátok feleim szümtükkel 2023.09.17. 13:36:34

"Én alig várom, hogy kiderüljön, hogy én voltam a bűnös valamiben, és örömmel beláthatom."

Nem is tudom hirtelen ez mazochizmus, vagy egoizmus. Izmus az biztos. No meg valószínűleg egy rendőr reménye arra, hogy minden fel tud deríteni. Ha ez téged kielégit ( örömmel várod ), akkor talán mindkettő, de én mástól tudok kielégülni, nem attól hogy örömmel belássam a bűnösségem. Szerintem talán cihiáterrel kéne beszélgetned.

Lorrh 2023.09.17. 14:45:25

@látjátok feleim szümtükkel: ez inkább ilyen incselkedés: hogy ő annyira tökéletesnek érzi magát hogy várja azt a szellemi kihívást hogy majd valaki valami hibáját előveszi és ő erre megfelelően tud riposztolni.
süti beállítások módosítása