A csaj meglehetősen perverz volt

2010. május 14. 07:16 - csajokespasik

„Ami a szexet illeti… valahogy megjátszotta magát: mintha valamilyen szerepet alakítana” – következő mesélőnknek a tegnapi poszt kapcsán jutott eszébe saját kalandja. Nem merül el a rejtélyes női pszichében, pusztán levonja a rá vonatkozó következtetést. Azt sejti, hogy új nőjének az lehet a perverziója, ha szenvedni látja férfipartnereit. Most kiderül, hogy nem minden férfit lehet lóvá tenni.

 

A tegnap közölt írásról jutott eszembe az én történetem, úgyhogy íme. Még az év elején ismerkedtem meg egy nagyon érdekes lelki attitűddel megáldott lánnyal. Tényleg nem elmarasztalásból írok róla, vagy bosszúból, inkább csak azért, hogy tudjátok, ilyen is van – egyik barátom szerint „igazából az összes nő ilyen, csak elnyomják magukban, hogy valaki szóba álljon velük.” A lányt A.-nak fogom nevezni. Szóval én nem vagyok egy olyan alkat, aki este szórakozni jár, szívesebben alszom inkább, meg amúgy is hamar elfáradok, és a piát sem bírom (nem is szeretem, csak a bort). Az egyik este egy csomó volt osztálytársam kitalálta, hogy találkozzunk késő délután, ami erősen estébe csúszott… Menjünk el valahova. Jól van, egyszer kibírom. Egy nagyon hangulatos helyen találkoztunk. Én érkeztem elsőnek, hely nem volt foglalva, így gyorsan leültem egy kis asztalhoz (az jutott) és vártam.

Amikor megérkeznek a többiek, összelejmoltunk néhány széket és úgy körülültük az apró asztalt, mintha tábortűz lenne. Az egyik sráccal érkezett A. mivel mellettem volt még egy hely, oda ült, két srácnak így is állnia kellett. Hiába, a péntek este ilyen, mindenhol doszt tele van minden. Elkezdtünk beszélgetni. Már gyanús volt, hogy a csaj alig várta, hogy megszólítsa valaki, mert azonnal elkezdett dőlni belőle a szó, elmondta, hogy a srác nem a barátja, csak a haverja, és meghívta ide. Egyébként nagyon dekoratív hölgyről volt szó: magas, ízléses ruhákat hordott, az arca meg smink nélkül is szép volt. Elszabadult az este. Hajnali háromkor értem haza. Lefeküdtem. Reggel zsongó fejjel észrevettem, hogy a gatyámban van egy papír. Pedig már éppen bevágtam volna szennyesbe. A csaj telefonszáma volt. Délután fel is hívtam. Találkoztunk párszor és szépen összejöttünk. Gyakran jött fel hozzám, és ami a szexet illeti… valahogy megjátszotta magát: nem is tudom leírni. Mintha alakított volna valakit/valamit. Nem volt rossz, csak furcsa. Valahogy megéreztem, hogy nem stimmel valami, mert egyszer kerekperec bejelentette, hogy tudja, hogy nem én vagyok a nagy Ő-je és lehetőleg ne is szeressek belé. Én szerintem a csaj meglehetősen perverz volt… mármint érzelmileg, mert nem tudta, mit akar. Egyszer elsírta magát, hogy ő csak boldog akar lenni és nézzem meg, hogy XY mennyire boldog a párjával, máskor meg nem veszi fel a telefont… Néha túl sokat fecsegett a semmiről, de amikor én beszéltem hozzá, látom, hogy nem figyel, gondolatban valahol messze jár. Persze én már az elejétől fogva tudtam, hogy nem lesz hosszú életű a dolog. Nem is lett: egyik este, úgy tíz óra fele, jön az sms tőle: „ne haragudj, ne találkozzunk többet, A”. Na, mondom, ez már csak idő kérdése volt. Valahogy úgy éreztem, hogy A. azt szeretné, ha szenvednék amiatt, hogy ilyen bizonytalanságban tart. Csak nem az a fajta fiú voltam… Szerintetek mi volt a csaj célja, ha nem a sanyargatás? Mert ha velem megcsinálta, másokkal is meg fogja.

 
103 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr802001794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Glg 2010.05.14. 09:26:04

hát posztoló te mégis mit vártál...a csaj kerekperec megmondta h ne szeress bele-csak dugni akart veled. de te komolyan vetted, neki meg ez nem tetszett és irritáló lettél számára, így dobott. kezelgethetted volna szépen csöndben.

Father Justice (törölt) 2010.05.14. 09:31:44

Nem sokat jelentett neked a nő érzelmileg, ez egyértelmű. Viszont dekoratív volt és ingyé' sunáztad jónéhányszor. Nem lopott el tőled semmit, nem lett terhes, nem írtad a nevére a lakást. Nem történt semmiféle károsodás. Igazából ennek tükrében az is lényegtelen, hogy szerepeket játszott az ágyban - még egy kis színt is vihet az akcióba az ilyesmi. :) Az, hogy konkrétan milyen pszichés defekttel küzd a hölgy, legyen annak a problémája, aki képes komoly párkapcsolatban gondolkodni egy ilyennel. Ebből a tapasztalatból okulva te már úgyis hamar kiszűröd ezt a típust. A nagy tanulság számodra: a jövőben inkább olyanokkal ismerkedj, akik alacsony, ízléstelen ruhákat hordanak. :)

bagolybagoly 2010.05.14. 11:16:34

Saját magát szórakoztatta. Szerepekkel. Becsempészett számmal ... stb. Előre közelte veled, hogy ez lesz. De valahogy ehhez is unalmas voltál. Ha beszéltél, ő máshol járt. Azt tényleg el is ment inkább máshova.
Nem tudom, a sanyargatás szó honnan jutott az eszedbe, de ebben a sztoriban ennek nincsen nyoma.

falesny 2010.05.14. 11:23:46

bazzz...én meg vártam a szaftos részleteket, azt hittem tényleg perverz volt a csaj.

vendriner aladár 2010.05.14. 11:25:43

Hát Panni ebből se lesz póló a posztolónak!

Father Justice (törölt) 2010.05.14. 11:32:25

@falesny: Az volt. Becsempészett szájjal is nyomult. :)

Snowmass 2010.05.14. 11:52:44

A barátodnak igaza van. A kérdés csak az, hogy meddig képesek elnyomni.
:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 12:10:13

"Én szerintem a csaj meglehetősen perverz volt… mármint érzelmileg, mert nem tudta, mit akar."
Csodálom azt a gondolkodásmódot, amelyben ezek a fogalmak így megférnek egymás mellett egy magyarázó összetett mondatban, anélkül, hogy elképzelésem lenne arról, hogy hogyan is kapcsolódnak egymáshoz. Képtelen vagyok értelmezni: érzelmileg perverz - eleve itt akkorát néztem, mintha letekertek volna egy sallert -, mert nem céltudatos. Nahát.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.14. 12:14:09

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Jó ez alapján nagyjából minden nő perverz, akinek nem értjük meg a gondolkodásmódját. Ez úgy a női népesség 99,9%-a, logikátlan dolgok és döntések mindennaposak a nőknél, ugyanis ők inkább a "megérzéseikben bíznak" (a női ösztön ugyebár a többezeréves nemgondolkodás eredménye) épp ezért rohadt nehéz rájönni arra, hogy mit miért tesznek bizonyos esetekben.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 12:21:38

@Kedves Nard: igen, tudom, posztíró csajszy is leírta, valahogy megérezte, hogy nem stimmel valami, és tényleg.:D
Az idézett mondatot nem értem, úgy ahogy van, ez már az a szellemi magasság, amihez én alacsony vagyok.:-))

Father Justice (törölt) 2010.05.14. 12:25:27

Szerintem az érzelmi perverzió a belső kisugárzás ellentéte, csak előbbi még nincs szabadalmaztatva. :) Egyébként nem kell nagy dolgokra gondolni: szeretlek is, meg nem is. Elég perverz, nem? Persze a srác benézte, mert a csaj nagyon is tudta mit akar: csakszexet, míg nem jön egy ütősebb kan állandóra. Biztosan abból a feltételezésből indult ki, hogy a jövendőbeli nagy Ő alatt a nő azt érti, aki elhozza a hatalmas románcot, túláradó érzelmeket. Holott a csudát, egyszerűen lehet a(z elég) tuti party is ez a személy. Ahogy a nők többségénél az is. :)

Stupidella 2010.05.14. 12:42:05

mennyi ilyen fiatal lány van már, te jó ég...

Snowmass 2010.05.14. 12:50:26

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Jó kérdés.:) A lehetséges válaszok: nekem, neked, a posztírónak, és/vagy a lánynak.:D A kifejezéssel kapcsolatosan az utóbbira tippelnék, mármint hogy az érzelmileg perverz címke valami ilyesmire utalhat. Ettől függetlenül az is lehet, hogy a posztíróé az, és azon keresztül szemlélve torz képet lát.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 13:02:54

@Snowmass: kezdem sejteni: a posztíró nem beszél hülyeséget, hanem nekem alacsony az EQ-m.:D

tomkófickó 2010.05.14. 13:05:40

@Stupidella: akkor én szerencsés fickónak mondhatom magam, hogy nem találkoztam, vagy nem jöttem össze ilyen csajjal. Lagalább ennyi előnye van a zárkózottságomnak ;). Megkíméltek engem az ilyen lányok. :)

Stupidella 2010.05.14. 13:10:42

@tomkófickó: mindenképpen :)
De komolyan. Sokat beszélgetek diákokkal, vannak, akik beavatnak a szívügyeikbe is és rengeteg ilyen példa van, hogy egyik másik csaj ilyen zakkant érzelmileg, azt se tudja mit akar, egyik nap így, másik nap úgy. Tesztelgetik a pasikat össze-vissza, ha ezt csinálják, az nem jó, ha azt, az mégsem, stb.

tomkófickó 2010.05.14. 13:15:38

Most mégegyszer mélyebben elolvasva a történetet én valahogy az írásból nem tudok rájönni hol van a perverzség? :/ attól, hogy szerepet játszott abban lett volna? ...meg hogy utóbb kiderült, hogy a lány nem akart tőle komoly kapcsolatot? Ez miért perverzség? Nálam a perverz szó egész más értelmezéssel bír. Szóval nem értem...még ha szerepet játszik az még bizonyos szempontból szerintem jó is. Aki tud szerepet játszani annak gazdag fantáziája lehet :-).

Stupidella 2010.05.14. 13:24:05

@tomkófickó: ez a szerepjátszás olyasmi lehetett, hogy úgy viselkedett, ahogy a pornófilmben szoktak a csajok (dobálja magát, sóhajtozik, já-já stb). Azért ahhoz elkél némi perverzség. :)

Rebelde 2010.05.14. 13:29:17

azt hittem, hogy a csaj fekete lakk dominaszerkóban felugrott hozzá és be akarta pelenkázni a posztírót...

mert ilyen is van pl.:))

Stupidella 2010.05.14. 13:33:25

@Rebelde: abban semmi perverz nincs.

:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.14. 13:36:16

@Stupidella:

Lehet tán fehér frottír teniszzoknit is húz! :)

Rebelde 2010.05.14. 13:40:36

@Stupidella:

igaz, ez elég szokványos:)

Snowmass 2010.05.14. 14:32:09

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :D Vagy csak a kákán is a csomót a keresed. Bár életvezetésileg egyik sem tanácsos.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 14:35:48

@Snowmass: :D Életvezetésileg roppant trendi vagyok egész héten, olyan döntésképtelen lettem, hogy csak na!:-)) Büszke lehetsz rám.:D

Snowmass 2010.05.14. 14:41:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Rendben, és hogy lásd, tudok súlyozni (és nem mellesleg roppant jó szívem van): életvezetési trendiséged miatt el van nézve minden életvezetési ballépésed ezen a héten.:D

Snowmass 2010.05.14. 14:43:46

@Dr. Jula Watson: :))) Ne csigázz minket, áruld el!:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 14:48:10

@Snowmass: ez remekjó lesz, köszönöm.:-) Nem valami könnyű ez a döntésképtelenség, tény és való, meg kell szenvedni a trendiségért.:D

Katsumi · http://antilapozo.wordpress.com/ 2010.05.14. 14:49:12

A mocskosmindenit, ez tényleg egy perverz állat.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 14:59:36

@kabátnyúl: szerintem az angyalkodás lehet az oka.:D

Snowmass 2010.05.14. 15:04:10

@Dr. Jula Watson: :) Hát a pelenkázást.:)) (Múltkor láttam egy hülye dokumentumfilmet az HBO-n, amiben olyan úriemberekről volt szó, akik rendszeres jelleggel befizetik magukat egy felnőtt oviba, ahol egész nap homokzhatnak, pelenkázzák őket, stb. Hogy is mondjam: izgi volt.:D)

Snowmass 2010.05.14. 15:06:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Kicsit még ki kell húzni, de majd meglátod: egy ponton túl már nagyon könnyen fog menni.:)) Addig is tartsa benned a lelket az életvezetési különdíj.:D

Shopping 2010.05.14. 15:11:50

@boss888:
"bedboys image" ?????

Az angollal mi a helyzet???

A péntek esti bulizás helyett nézz meg egy filmet angolul...

egyittlakó (törölt) 2010.05.14. 15:13:15

posztoló: "doszt tele volt"

te, mi az a doszt?

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 15:17:28

@Shopping: ágy(as)fiúk imidzs?:-))

@Snowmass: mi az a különdíj?:-)))

2010.05.14. 15:21:54

D.gni akart és kész, mit kell ezen fennakadni? Megmondta mit szeretne, és ő tartotta is magát ehhez. Jah bocsi, nő csinálta, az ugy már mindjárt más(?). Kivételesen nem egy nő picsog amiatt, hogy egy pasi csak megd.gta, hanem egy pasi azon hogy a nő őt. Nagy cucc...
Amúgy semmi különleges nincs ebben, szüksége volt szexre, és ha jól veszem ki jól működő kapcsot is szeretne, viszont te csak arra kellettél, hogy szex meglegyen, mert a jo kapcsolat lehetőségét benned nem látta.

Snowmass 2010.05.14. 15:21:57

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Már egyszer megkaptad: életvezetési ballépéseid elnézése erre a hétre.:)) De tudom: mivel ugye semmi sem elég jó, már törhetem is rajta a fejem, hogy mi legyen még.:DD

skechershoes 2010.05.14. 15:26:27

De tudom: mivel ugye semmi sem elég jó, már törhetem is rajta a fejem, hogy mi legyen még.:DD

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 15:27:02

@Snowmass: nem lehetne előre elnézni a jövő hetieket is, pl?:D:D

blacklord 2010.05.14. 15:28:00

Hú, bakker. Ez ismét egy olyan nyomi poszt, ahol a kommentek sokkal szórakoztatóbbak voltak... Ezt a csajt ápolgatni kellett, erre jó volt. Neeext!

Zöld Zoli · http://servian.hu 2010.05.14. 15:29:21

ki kéne mozdulni, akkor talán nem hagy faképnél a fap1cs4...
erre a linkre meg NE KATTINTSATOK RÁ, mert rossz lesz nektek. digs.by/9DpmVq én szóltam...

SciNu 2010.05.14. 15:29:34

"hogy tudja, hogy nem én vagyok a nagy Ő-je és lehetőleg ne is szeressek belé"
Hát ha ez ilyen könnyen menne...

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 15:30:05

@kabátnyúl: hopp, olyan szépet mondtál, hogy elsiklottam felette, mert alig merészeltem elhinni, hogy nekem szól:-))) *zavarba jött*

Snowmass 2010.05.14. 15:31:31

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Rendben, legyen. Hiába, valóban roppant előzékeny vagyok.:DD

2010.05.14. 15:32:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
De legalább előre letisztázta, hogy ő nem akar a sráctol semmi komolyat. Ez legalább becsülendő, az meg hogy ezután a srác beleszeret az már csak az ő egyéni szoc. problémája.

Öhöm Böhöm 2010.05.14. 15:37:47

az ilyen csajokat ott kell hagyni, ők se tudják mit akarnak, de azt nagyon. Szenvedés velük az élet nekem is volt ilyen csajom, mindig az ilyen, meg hasonló zenéket halgattott nyakra főre egyzene.blog.hu/2010/05/01/tori_amos_liquid_diamonds bakker, azt hittem felvágom az ereimet, és egy rossz szót se lehetett rá szólni, mert rögtön személyes támadásnak vette - borzasztó - egyet tehet az emberfia -> MENEKÜLŐRE FOGJA
de még utánas is üldözni fog egy darabig, úgyhogy meg kell keményíteni szívedet, és még egy kósza ajándékkufircért se kedj ki vele újra (részegen se)

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 15:43:59

@Snowmass: ezzel sem vitatkoznék.:-)

@Öhöm Böhöm: miért kell rá rossz szót szólni? Nemtől függetlenül senki nem veszi jó néven az ilyesmit.

Madpapa 2010.05.14. 15:47:30

A hölgy rájött, hogy egy unalmas alak vagy, aki még arra is képtelen, hogy rendesen kielégítse. Valószínű szeretett volna egy érzelmen alapuló kapcsolatot, de ez köztetek nem igazán működött. Te már az elején láttad, hogy kevés vagy és lám így is lett. Mindig hallgass a megérzéseidre.

FGSuperman 2010.05.14. 16:00:34

@Zsu0805: azért nem a nő dugta meg:-)

bárcsak több ilyen nő rohangálna a világon
mondjuk sikoltozni nem kell feltétlenül - tőlem lehet csöndben is

Snowmass 2010.05.14. 16:00:42

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Helyes. És ez a hozzáállás egy további életvezetési különdíjat is kiérdemel. Ráadásul igazán szerencsés vagy, mivel ezesetben a díjazott személy által szabadon választott díjról, amolyan fakultatív különdíjról van szó.:DD És lehet rajta gondolkodni egész hétvégén, mivel hamarosan lelépek. Ahoj!:))

2010.05.14. 16:03:42

@FGSuperman:
Agyban meg érzelmileg a csaj d.gta, csupán a fizikai dolgok szintjén d.gott a pasi. :) :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.14. 16:08:38

@Snowmass: rendben, majd kitalálom.:-) Jó hétvégét!:-)

sprenczl 2010.05.14. 17:16:11

Jézusom, ismerős ez a (fajta) nő....:-)))

Archenemy 2010.05.14. 17:25:06

Azért perverz ez a csaj, mert ilyen pasikkal dug!

Gastroger 2010.05.14. 17:38:32

Hát nem olvastam végig a kommenteket, de ebben mi a lófasz a perverz??? Vagy most mivan? Dugtak egyet, nemjött be a pasi, aztán itt sírunk. Ez most komolyan index címlap??? Há bazz ilyet sörözés közben hall az ember, vagy ímélből, nem értem, hol itt a sztori. Lapos.

kökény80 2010.05.14. 18:07:04

sziasztok!
nekem qrvára nem kell a badboys image, mert szélhámos, megbízhatatlan.
Jobban szeretnék otthon ülőset, akivel lehet ÉRTELMESEN beszélgetni, nem pedig a 2 mondta közötti kínos csendet kitölteni.
A csajjal meg ne foglalkozz, egy hülye p*csa volt, aki nem tudja, mit akar, a nők általában ilyenek, logikát sose keress bennük.
Mindezt írta:
egy 29 éves nőnemű egyed

KCB 2010.05.14. 18:35:18

"Én szerintem a csaj meglehetősen perverz volt… mármint érzelmileg, mert nem tudta, mit akar."

Te meg agyilag zokni.

Bloberf 2010.05.14. 18:39:10

Nekem is volt hasonló nöm! Nem játszott szerepeket de azt láttam, hogy magasem tudja mit akar. Vagyis tudta mit akar úgyhogy valami mást csak azt nem, hogy mit. Láttam és még minden ment a maga útján amikor nekem már az volt a legnagyobb gondom hol szedjem fel a következöt. Na ja, a nö csinos volt és egy darabig úgy hittem én vagyok a világ legszerencsésebb embere. De elment. Nem haragudtam rá mert nem volt semmi rosszindulat irántam ö csak úgy érezte mennie kell. Egy kicsit ö is gazdagabbá tette életemet vagy az emlékeimet.

Father Justice (törölt) 2010.05.14. 19:19:47

Igen, elképzelhető, hogy arisztokrata a fiú. Lehetséges!

virgin 2010.05.14. 21:48:51

gyerekek!a csaj nem perverz volt, hanem tapasztaltabb volt
szex terén, mint a srác.nincs ebben semmi különös!
Továbbállt, mert unalmas volt már ez neki, keresett egy izgalmasabb partnert.ennyi.....

iBKV 2010.05.14. 23:16:08

@tomkófickó: Megkimelnek ezek a lanyok egy jo szopastol,dugastol.. Legy zarkozott! ;)

iBKV 2010.05.14. 23:18:18

Perverzsegrol jutott eszembe.. Ha meg akarja jatszani magat mindenaron, kapna hetfon egy kurvas szerelest, kedden egy apaca jelmezt, szerdan.. satobbi. :D

dr. gernika 2010.05.14. 23:26:24

Szerintem nem volt célja a sanyargatás, csak labilis volt lelkileg. Talán valaki másba volt szerelmes, veled csak felejteni próbálta. Fogd fel tapasztalatként, futó kalandként, akivel tényleg nem egymást kerestétek. Legalább addig is volt kivel szexelned.

dinigon 2010.05.14. 23:27:48

Te egy ilyen kis buzi lehetsz. :D

dr. gernika 2010.05.14. 23:29:56

@Kedves Nard: Téged meg már ebédidőben leosztottalak telefonon ebben a témában.

timszon 2010.05.14. 23:35:33

Bakker, bár nem hihető, nekem pasim volt ilyen megjátszós. Dugtunk, de annyira volt hiteles és valószerű, mint mondjuk a zöld disznó....

timszon 2010.05.14. 23:39:21

Úgy értem, mindig csinált valamit, amiről később érdeklődött, hogy megfelel-e az elvárásoknak. De mikor helyzet volt, pont úgy hörgött, meg fröcskölt, mint bárki más.

dr. gernika 2010.05.14. 23:45:29

@Öhöm Böhöm: A büdös életben nem fogok ráklikkelni a hülye linkedre, akármilyen bújtatottan spammeled is a különféle blogokon...
Csak szóltam.

2010.05.15. 08:18:40

"a csaj meglehetősen perverz volt… mármint érzelmileg, mert nem tudta, mit akar."

Elég kevés nő tudja manapság mit akar.

lüke 2010.05.15. 09:02:27

semmi, egyszerűen hülye

kovácspéterke 2010.05.15. 10:18:45

Tényleg elég perverz lehetett a csaj, ha egy ilyen szerencsétlenben látta akárcsak az egészségügyi szükségletek megoldását.

gergel 2010.05.15. 11:45:11

ha nem is bipoláris, de valami személyiségzavara biztosan volt, vagy csak fel akart vágni a barátnői előtt.

2010.05.15. 11:51:34

Abből a "nőtípusból" származik A., aki keresi ugyan a komoly kapcsolatot, de amíg nem találja meg, addig is jól akara érezni magát.

Ahogy írtad, elég konzervatív lehetsz, ezért érezted furcsának a "szerepjátékokat". Ráadásul erre A. is rájött, és keresgélni kezdett tovább, így kerültél a levesbe.

Ha jó volt, akkor szép emlék.. ennyi :)

SLacc 2010.05.15. 12:14:34

Nem jött össze, ennyi. Nem passzoltatok. Mit kell ezen nyafogni?

Bicska Maxi (törölt) 2010.05.15. 14:34:32

Ez ismerős... van ilyen ismerősöm,aki így intézi el a dolgait. Ő azt mondja, hogy amíg nincs meg a nagyŐ, addig se szenvedjen hiányt. Ennyi.
A csaj meg nem volt perverz, csak fingja nincs mit akar.

varvizib 2010.05.15. 14:42:26

A csaj éretlen. Te legalább valamennyire kihasználtad őt (illetve kihasználtátok egymást), és az ilyen szituációkban ez normális: talán előbb-utóbb tanul valamit ezekből a helyzetekből és rájön arra hogy mit akar. Addig pedig csak rövid kapcsolatai lesznek és sok ember lelkébe fog belegázolni (oda-vissza). Sajnos a szülei is nagy mértékben felelősek azért, hogy ez lett a lányukból, hogy nincs egy normális érzelmi háttere és hogy alap dolgokról sincs fogalma...

Viszont perverznek nem mondanám. Egyszerűen új élményekre vágyik. Az az életfilozófiája, hogy az élet célja, hogy minél több élménnyel gazdagodjon, minél jobban érezze magát.

Ha egy pasi elég érett, akkor meg tud tartani ilyen csajt is, mert tud vele bánni. Igazából a csajnak is az kellene, hogy valaki helyretegye végre, és mutasson neki egy jó példát. Foglalkozni kell vele. Ez olyan összetett, hogy bele se kezdek.

Azzal nincs gond, hogy sokat fecseg, az a szangvinikus személyiségéből fakad. Olyan férfit kell majd találnia, aki elviseli, sőt kedveli / kiegészíti ezt a típust.

Egyébként bunkóság SMS-ben szakítani, de egy ilyen csajtól valóban ez várható: nem akar felelősséget vállalni a saját tetteiért, inkább mindig a felszínes, könnyebbnek tűnő utat választja. Sajnos saját személyiségének árnyoldalát is megéli (mivel nincs tisztában vele) és ezért csapongó. Mindig az új kalandok, az új lehetőségek éltetik és nála az a gond, hogy ehhez mindig új kapcsolatra is szüksége van, nem a kapcsolat mélységében találja meg azt ami neki hiányzik.

Rengeteg mindent tudnék látatlanul is írni róla, de ebbe szintén az összetettsége miatt nem kezdek bele. Azt viszont fontos tudni, hogy sokan összekeverik a személyiségtípusok tulajdonságait a hibáikkal. Azért is kell neki érett férfit találni, aki tisztában van ezekkel a dolgokkal és nem hibaként kezeli azt ami tulajdonság. (Ez olyasmi mint veszekedni azon kinek milyen az ízlése.) A csajnak van egy csomó erőssége (pl nagyon inspiráló tud lenni, könnyen felvidít másokat), ezzel talán tisztában van, de ugyanilyen fontos lenne, hogy a saját hibáit is ismerje, ahhoz hogy változtatni tudjon rajta (pl szeleburdi, látszólag nem tudja mit akar, csapongó, elhagyja a dolgait, nagyon hamar elveszti a fejét).

Ha tud tanulni a hibáiból akkor előbb-utóbb meg fog változni, és mintaszerű feleség is lehet belőle, vagy egyszerűen egy nagyon jó nő, aki tisztában van saját magával. Ellenkező esetben viszont újra és újra ugyanazokat a hibákat fogja elkövetni és nagyon sok szenvedést fog magának okozni (igaz, apránként). Illetve nagyobb eséllyel talál majd rá arra az arrogáns baromra, aki majd csak kihasználja.

odettt 2010.05.15. 18:17:01

nem értem. hacsak nem az a lényeg, hogy te se érted, de ilyet egy férfi nem csinál. vagyis vagy vállat von, vagy hallgat, értetlenkedni nem lehet méltósággal.

martonaron 2010.05.15. 18:58:28

mennyire nem értitek a nőket..:)))) ez a csaj depressziós.

tovlaba 2010.05.15. 19:00:10

Szerintem a lány akármennyire is dekoratív volt, önmagával szemben igen bizonytalan... és önbizalomhiányos.
Folyamatos szeretethiánnyal küzd és keresi a boldogságot amit még nem tud h milyen formában tudhat a magáénak. Szeretne tartozni vkihez és meg akar felelni ezért is játszotta meg magát szex közben. Viszont arra is rájött h ezt sokáig nem fog menni a részéről és én úgy gondolom már jó ideje vivódhatott mikor megírta azt az sms-t.
Sajnos mindig küzdeni fog a démonjaival a lány, és remélhetőleg lesz egyszer valaki aki segít is neki.

Môžeš mi pomôct'? 2010.05.15. 21:00:19

Hol vehetem át a tárgynyereményt?
süti beállítások módosítása