Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem létezett szex a foci vébé alatt

2010. július 12. 07:49 - Panni CsP

„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett annak érdekében, hogy a pasija végre rá figyeljen, mindig kudarcot vallott. Most megtudhatod, hogy milyen eszközökkel érdemes elterelni az erősebb nem figyelmét második szerelméről.

 

MI (a csajok), és ŐK (a pasik) annyira, de annyira különbözőek vagyunk. Ezt már biztosan ti is észrevettétek - feltéve, ha nyitott szemmel mászkáltok a világ dolgaiban. Az ellentétek persze zömmel vonzzák egymást, de vannak olyan ellentétek, amik irtóra taszítók tudnak lenni. Az egyik ilyen nálam a FOCI. Igen, jól látjátok: FOCI. Így, csupa nagybetűvel. Kardinális, szinte már megoldhatatlan probléma. Még a széthagyott használt zoknik, a mosdóba hullajtott hajszálak és a fogkrémpöttyös tükörnél is gigászibb! Elismerem, nem vagyok trendi nő, egyszerűen képtelen vagyok trendi kis nőként viselkedni, amikor meghallom, hogy felzümmög a tv, meghallom a dudálást, vuvuzelázást, sípolást meg az összes többi pokoli hangzavart, ami egy focimeccsel együtt jár.

Mert az én pasim, a teremtés legszexibb koronája máris ott ül a kanapén, arca a képernyőre tapadva, és felőle utasszállító repülőgépek is csapódhatnak az aszfaltba, a kertbe, jégeső tarolhatja le tíz évre előre a termést az országban, vagy akár a Victoria’s Secret teljes modellflottája ott libeghet a nappali szőnyegén - teljesen totálisan kizárt, hogy BÁRMILYEN földi vagy földön kívüli erő elmozdíthatná Őszentségét imádott meccse elől. A VB első hetében megértő voltam. Bevittem a sörét, és tálcán a vacsiját. Pont úgy, ahogy szereti. De komolyan - a Ritz séfje elsápadt volna szégyenében, ha a tálalásomat látja. A második héten is szerettem volna cuki barátnő lenni, de amikor meghallottam a vuvuzelát és a sípokat, egyszerűen kiesett a sülthús és a szószoskanál a kezemből, és azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja (persze megcsinálta magának, vagyis összedobált valami szánalmas kis nyammognivalót a két félidő közti szünetben). Én pedig (mert nőből vagyok, szóval Éva egyenesági leszármazottjaként nem lehet ám olyan könnyen elbánni velem) lehorgonyoztam a net elé, és elolvastam nagyjából az összes cikket, ami arról szólt, hogyan éljük túl a foci VB-t egy focirajongó pasas mellett. Amikor ott tartottam az olvasásban, hogy a foci VB kifejezetten ideális a szingli nők számára, mert nem kell mást tenniük, mint behaladni egy kocsmába, ahol a fél város facér pasija óriáskivetítőn bámulja a meccset, és kacéran szürcsölni egy krigli sört a kiszemelt áldozat félméteres vonzáskörzetében köldökig kigombolt blúzban, akkor végképp elszállt a csöpp kis agyam, és hagytam a fenébe az egészet. Úristen, azt magyarázza meg nekem valaki, minek egy olyan hapira vadászni, aki imádja a focit?! Gondolják, hogy később majd leszokik a meccsnézésről? Naneeeem! Kizárt. Na, akkor elő a női praktikával. Csábítsunk! Legszexibb bugyi, dögös cipellő, gyorsan ide hozzám, ha bedobom a Mata Hari formációt, attól tutira elcsábul. Komolyan mondom, életem legjobb sliccgombröptető fátyoltáncát adtam elő - nagyjából hétszer egymás után.

- Mi az Nyuszikám, miért ilyenkor edzel? - kérdezte Ő, a PASI, aki állítólag nem tud nélkülem élni, legalábbis májusban, amikor még nem kezdődött el a fociszezon, ezt susogta a fülembe egyik hajnalban, félcentis borostáját a fülemhez passzírozva.

Hahh! - mondtam magamnak. Az ügy komolyabb, mint gondoltam! Szexi kisbugyi, dögös cipellő le, fekete lakkcsizkó, fekete combfix, fekete fűző föl, és gyorsan elő azzal a latex korbáccsal! Nagy mákom volt, épp a félidőben szivárogtam be a nappaliba, mint egy démoni Vámpírnő, azzal a szent és nagyon nemes elhatározással, hogy most aztán kiszívom az összes vérét; na jó, nem pont a vérére gondoltam, de ha minden piszkos kis gondolatomat elárulnám, az piros karikáért kiáltana. Pasim szemei felcsillantak, hagyta, hogy a combjai közé bújjak, miközben szakszerű mozdulattal lehántotta rólam a fekete lakkfűzőt. (Győztem! Győztem! Győőőőzteeeem - nyihogtam elégedetten lelki számmal, jajj csak nehogy meghallja), de ekkor felzúgtak a vuvuzelák, turbóban zengeni kezdtek a sípok, a pasim szemében kihunyt a tesztoszteron villogása, és én ott ültem a szőnyegen egy szál lakkcsizmában, kócosan, vesztesen, és arra gondoltam: ha Oszlopos Simeon kibírta azon a vacak oszlopon annyi éven át, kizárt dolog, hogy én ne élném túl vasárnapig egy fociőrült hapsival, egy szál lakkcsizmában szex nélkül; Szerintetek?? Tényleg minden nő lenyeli a focit, és én vagyok az EGYETLEN beteg mutáns, akinek feláll a nemlétező szőr a hátán, ha a pasija lezöttyen a tv elé meccset nézni?? Üdv: Anna

 

 
470 komment
Címkék: vita szex vágy

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr772145629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingpong 2010.07.12. 08:07:00

miért túrázod magad? lazítsál! hagyd meccsezni, te meg barátnőzzél, miért kell vele foglalkozni ilyenkor? ez a műsor, amit ide posztoltál, hát ez too much...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 08:18:11

Amelyik pasi kihagy egy dugást a szánalmas fos foci miatt, az meg is érdemli, hogy a rákövetkező időszakban is max Céronáldó jusson neki. A foci szar, pórias sport, melyet a még póriasabb sör fogyasztásával lehet tovább alulmúlni. Proliknak való alantas szórakozás.

Devil2 2010.07.12. 08:28:02

@Kedves Nard:

Khm... Vannak azért olyan pasik is (állítólag) akiknek nem hiányzik oly nagyon az az egy két "kihagyott" dugás az életéből, mert később be tudják pótolni, ha akarják..:D

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.07.12. 08:28:51

@Kedves Nard: egyet értek a fociról alkotott véleményeddel: én sem tudtam volna szebben körülírni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 08:30:14

@Devil2:

A foci és dugás között kéne választani, én a dugást választom. Nem pótolok semmit, a pótlás szót max gimiben használtam utoljára. A foci unalmas és szar, végtelenül lenézem a focirajongókat. Primitív szórakozás a proliknak.

Devil2 2010.07.12. 08:31:48

By the way, miért éppen a meccsek alatt akartál szexelni? Hajnalban pl. nincsenek (nem voltak) meccsek, vagy keljen a fene korán, mi?! :D

Devil2 2010.07.12. 08:33:06

@Kedves Nard: Jó rendben, én sem vagyok foci-fan, de talán dugás-fan se. :D

JoSé 2010.07.12. 08:35:48

sziasztok

jee.. egy ujabb nő aki nem tudja tolerálni a focit ^^ imádom... hallod kisanyám... én focizok is és meccset is nézek.. szerintem fel is akasztanád magad :D :D , ez egy olyan dolog mint a vásárlás.. a nők órákig eltudnak lenni egy boltba, és ruhákat próbálgatni míg a férfiak nem tudnak 10 percnél többet eltölteni.. ezt el kell fogadni :P, az meg hogy ezért posztot írni ( :uram atyám)... rohadt hisztis vagy...( ja és szólok ^^ Hamarosan kezdődik az EL és BL :D )

listen this awesome track :D www.youtube.com/watch?v=mIBaE2H8jow

CyberPunK 2010.07.12. 08:36:13

Komolyan azt a 1,5 órát nem lehet kibírni? Teljesen mindegy, hogy foci vagy más, vannak olyan picsák, akik vérszemet kapnak, ha a pasi mással mer foglalkozni egy kicsit és nem velük. Az ilyen nem tudja magát elfoglalni vagy mi a franc?

Devil2 2010.07.12. 08:38:17

@Kedves Nard: Ez legyen a legnagyobb bajom. :D

Devil2 2010.07.12. 08:39:23

@JoSé: listen TO this awsome...

nyomika 2010.07.12. 08:40:07

Nem tudom miért van kiakadva a posztoló. Nem hiszem el, hogy 1 hónapot szabadságot nem lehet adni a fickónak. Ő is elnézi neked, ha hülyeségeket csacsogsz, vásárolgatsz, stb.
Ha okos lennél Anna, akkor lehuppantál volna a fickód mellé és néztétek volna együtt a meccseket. Hidd el érdekes dolgok történtek volna közben. (nem feltétlenül a képernyőn)
Én is csaj vagyok, semmi bajom a focival, sőt! Volt olyan, hogy Ember elaludt a meccsen, én pedig végignéztem.

Nard! Ezek szerint elég sok proli él a Világon...

boss888 2010.07.12. 08:47:23

Ilyenkor azt nem értem, hogy miért nem csinál programot nő? Nincsenek barátnői barátai akivel kimozdulhat? Szexxelni meg lehet este 22.30 után is...

JoSé 2010.07.12. 08:48:00

nard.. ha te mondod... most az hogy te utálod nézni és ezek szerint játszani is az nem azt jelenti hogy másnak is utálnia kell mert nard ő urasága utálja...Akármilyen hihetetlen de nagyon sokan szeretik :O:O ( "na hoppá" gondolja magában nard)amúgy meg azt gondolsz amit akarsz... mindenkinek más a szórakozás (tudod -ez van sprite),okoskodhatsz amíg akarsz nehéz elfogadni, és ahogy látom nem is fogod... Gondolom az Országok vezetőit is ugyanígy lenézed akik kivándorolnak 1-1 ilyen mérkőzésre.

JoSé 2010.07.12. 08:50:40

befosok itt tényleg mindenki csak okoskodik :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 08:59:15

@JoSé:

Azok sem feltétlen szeretik, csak protokollból mennek ki, amúgy meg ha a magyar miniszterelnökre gondolsz, az a fociőrülete mellett is primitív kis fasz. Győzikét is sokan szeretik, de ettől még alantas.

2010.07.12. 09:08:49

@Kedves Nard:

Gondolj bele, 22 felnott ferfi rohan egy levegovel teli borgomb utan :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 09:10:43

Posztírót kétségtelenül próbára teszi az élet, na.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 09:16:19

@Budapesti Brigaderos:

Elég szomorú, hogy ezt szórakoztatónak tartják. Mondjuk attól hogy Madjarisztán kijut valami ilyesmire mint a vb, vagy nyer akár meccset is, nem félek, szerintem előbb lesz a Napból szupernova. :)

Caddy 2010.07.12. 09:19:56

Sziasztok!
Most csak én nem értem azt, hogy miért a meccs alatt akar szexleni Anna? Miért nem várja meg a meccs végét,vagy kezd bele előtte?
Én sem vagyok oda a fociért, de azt gondolom, hogy intelligens ember nem unatkozik. :D Talán lehetett volna egyéb elfoglaltságot találni ezeken a napokon. Nem?

tuli _ 2010.07.12. 09:21:49

a srácnak nincsenek barátai, akikkel egy kocsmában nézhetné végig a meccset? micsoda mártírtípus az, aki egy állandóan puffogó nő mellett is képes élvezni a focit?

@Budapesti Brigaderos: az egyik barátom szerint sokkal érdekesebb lenne, ha két labdával játszanák. :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 09:22:46

Uristen, Anna, ez most komoly?! Utalnam, ha megzavarnanak valami kozben, ami erdekel, es ilyenekkel farasztananak. (Na nem azert, mert a zasszony furan nezne ki fuzoben es lakkcsizmaban :))) Mit kell eroltetni, de komolyan? Nem hiszem el, hogy nincs olyan, amit te is szeretnel megnezni, megtenni.

Azt meg nem ertem, hogy ul a tv elott, te meg vacsorat csinalsz neki. Minek, miert? Nekem is boven megfelelne valami "nyammognivalo".

Azt hittem nehez eset vagyok baratnonek. Most latom, hogy nem. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 09:23:05

@Caddy:

Gondolom akkor jött rá. De 1 hónapig tartott ez a szar! Focit nézni dugás helyett, ősi román szokás és nem vall sikeres emberre.

Caddy 2010.07.12. 09:24:02

Oké, nem csak én nem értem. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 09:26:52

@Frigyesur:

Kittyt én is megnézném lakkcsizmiben meg fűzőben! :)

Caddy 2010.07.12. 09:29:11

@Frigyesur: az asszony fűzőben, lakkcsizmában. :D:D:D

@Kedves Nard: de nem mondd nekem, hogy csak a meccs alatt lehet szexelni. Minden nap este fél kilenc és 11 között? Be van Anna programozva tán? Nem a foci helyett kell dugni, hanem mellette.

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 09:31:18

@tuli _: :D És tényleg. :D

Amúgy sz'asz tuli, mizujság? :)

@Kedves Nard: Gondolom, hogy megnéznéd, de abból nem eszel. ;))) És nem lett pucér maraton. :D
(Remélem gernika látja, hogy mit írsz, és kapsz érte a fejedre. :)))

2010.07.12. 09:31:28

Nah az 1/3-nál abbahagytam az olvasást...
Drága kicsi szivem, drága posztoló!
Nem a pasid tehet róla, hogy neki van egy dolog az életében amit szeret. Neked is megvan a jogod és a lehetőséged rá. Mit kell fennakadni azon, hogy nézi a meccset a tv-ben, vagy a lelátón, vagy a pálya szélén? Ennyire nincs életed, hogy nem tudsz magadnak más programot csinálni? Nincsenek barátaid-barátnőid? Nem tudsz beülni kávézni, teázni a barátnőiddel mig a pasid a meccset nézi? Nem tudsz vacsorát főzni, vagy kitakarítani a szobát? Nincs egy könyv vagy újság ami érdekel? Nincs egy másik tv a lakásban?
Azok az emberek akadnak csak fenn a pasik (és egyes csajok) focimániáján, akik annyira szerencsétlenek, hogy nem tudnak maguknak programot csinálni. Mért nem tudsz neki adni 1-2 órát, hogy kikapcsolódjon? Még ettől a kis időtől is meg akarod fosztani? Nem kell ennyire rátelepedni szerencsétlenre.

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 09:34:37

@Caddy: Majd felvetem neki az ötletet, látom mindenkinek nagyon tetszik. :D

tuli _ 2010.07.12. 09:37:44

@Frigyesur: háthello :)
minden rendben, minden oké, bódogság van. :)

tuli _ 2010.07.12. 09:38:33

@Frigyesur: jóhogy. mondd neki, hogy közkívánat van :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 09:39:49

@Zsu0805:

De ezt folyamatosan 1 hónapig? :) Gondolom nálad is kiverné a biztosítékot.

2010.07.12. 09:40:39

@Kedves Nard:
A csaj csak direkt csinálta, hogy pont a focimeccs alatt vágta be a démoni megmozdulást. Mert ugyebár nem tudott várni 1-2 órát mig vége van a meccsnek... Ez egy játék volt, ahol 1-0 a pasi javára. Ha most engedett volna minden mást is igy oldott volna meg a csaj. Feszegette a határokat és bebukta... pasival kezet ráznék, hogy igy tovább, tartsa csak meg a határokat.
És nehogy azt higgyétek, hogy máskor nem kapja meg a szexet...

2010.07.12. 09:43:35

@Kedves Nard:
Eddig még nem volt focirajongó pasim, de nálunk az egész család focilázban égett az elmúlt x hétben. Minden tv-n az ment, nemnagyon mozgatott hogy alkalmazkodni kellett a család új szokásaihoz. Sőt a társaság (akikkel eljárok) is folyton ilyen beülős kocsmába focinézős időszakot élt, gondolhatod mennyire hatott meg. Elmentem másokkal, vagy otthon maradtam filmet nézni-olvasni.

Father Justice (törölt) 2010.07.12. 09:47:51

"Az ellentétek persze zömmel vonzzák egymást.." +
"Mert az én pasim, a teremtés legszexibb koronája.." =

Itt a lényeg. Inkább megmagyarázod magadnak, hogy az ellentétek vonzzák egymást, semmint hogy le kelljen mondani az extra-hejjespaseeról a számodra elfogadhatatlan szokásai miatt, amelyekhez te nem kellesz. Horgászhatna, bulizhatna, biliárdozhatna a haverokkal sűrűn (ezeket is szívesebben tenné nélküled, az fix), az ugyanúgy kiverné a biztosítékot, mint a foci - csak most épp az böki a csőröd. Ez legyen a legnagyobb problémád vele, VB-t úgyis csak 4 évente rendeznek.

Ha kiderülne, hogy veled párhuzamosan még két rüfit kefélget és az egyiktől van már gyereke is, akkor sem lenne itt nagy károsodás. Pár hét duzzogás és picsogás után alázatosabban szolgálnád ki, mint valaha, és a saját nyálkádon csúszkálva mesterkednél rajta, hogy a többiek végleg kiessenek a ringbű'. Ezekhez képest az, hogy megnéz egy-egy meccset hébe-hóba, kiskutya füle.

2010.07.12. 09:50:55

@Father Justice:
4 évente VB, de 4 évente van EB :)

JoSé 2010.07.12. 09:51:42

@Zsu0805: és hamarosan kezdődik EL és BL :D

2010.07.12. 09:54:16

@JoSé:
Hajrá-hajrá... már csak egy focimáiás pasit kell felszedni és nem lesz rinya amiatt, hogy a csajokkal megyek ide-oda. :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 09:57:14

@tuli _: :))) Azért kár, hogy tökre eltűntél. De terápia segítségével túléltük. :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 10:00:13

@tuli _: :D Így jártam. Túl jó nővel jöttem össze, mindenki őt akarja. *sóhaj*

www.youtube.com/watch?v=kWtLK7XP-Bk

"You're just good to be true..." :D

Father Justice (törölt) 2010.07.12. 10:00:55

@Zsu0805: Gyanúsan jól vágod! Fogadni mernék, hogy te már voltál szereplője ilyen történetnek, csak a másik oldalon. El is képzeltem, ahogy sörösüveggel ütöd a fél órája csippendélező pasid fejét, hogy húzzon már a képből, mert lesen van. :)
Persze, EB, EL, BL.. sőt, ezeken kívül is van hetente pár jó meccs - jó horgásztó meg tekepálya viszont minden nap akad. Meg shopping center is, hogy ne legyünk részrehajlóak egyik nem javára sem a haszontalan elfoglaltságok tekintetében. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 10:02:31

@Zsu0805:

EB-nek azért nincs akkora hype-ja mint egy VB-nek, elég szomorú, hogy mindig van valami fos. Hol EB hol EL vagy olimpia. Mindegyiket rühellem, mert nyomják bele az arcába az embernek, mindenhol ez a téma. Csinálják, leszarom, csak tegyék kussban. Másokat ne zavarjanak vele.

@Frigyesur:

Szerintem elvonón volt! :)

Madpapa 2010.07.12. 10:05:31

Tény, hogy nagyon rossz úton haladsz. Már a csicskák szintjén kezel a pasid. Fogsz te még jobban is megalázkodni. Nem vagytok egyenrangú partnerek, egy tárgy vagy a sok között. De ez így jó neked. Néha vet neked is egy kis koncot, amin nagy örömmel elnyammogsz és a végtelen boldogság érzése tölti el sivár kis életed.
Amúgy nekem kicsit gyanús ez a poszt. Pont a vb után. Nahát...

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 10:05:44

@Kedves Nard: :D Óóó hogy ez nekem miért nem jutott eszembe. :@ Igazad lehet. De tegyünk úgy, mintha nem tudnánk, hogy tulinak ne legyenek gátlásai. :))) (És persze dugjunk el minden piát a közelből.)

2010.07.12. 10:08:09

@Father Justice:
Az olvasás, a takarítás, a vacsikészítés nem haszontalan tevékenység. :) Sőt szerintem a barátokkal való kapcsolattartás sem...
Amúgy részem még nem volt benne, de elgondolkodtatóba ejtett az András mikor kijelentette, hogy midnen nője azon akadt fent, hogy 2 hetente focimeccset néz a haverokkal... egyből modntam, hogy ez miért lenne gond, kéthetente lehet legalább a csajokkal koktélozni. :) Főnyeremény a srác...

2010.07.12. 10:13:12

@Kedves Nard:
Mindent tesznek bele az ember képébe, a nemibetegségektől kezdve az élj egészségesen-en át a mittudoménmelyik "híresség" életéig mindent. Én már ezen nem akadok fent, csupán megtanultam kiszűrni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 10:23:42

Hogy egy kicsit felidézzem kedvencünk, majompásztor szellemét, előrukkolok egy elmélettel, a focirajongó nőket illetően:

Nagyrészt egyedülállóak, és minden vágyuk, hogy céronáldó megfarkalja őket, persze nem igazi a rajongásuk a foci iránt, csak addig tartják fenn a látszatot, amíg a focirajongó pasit meglasszózzák. Nincs nehéz dolguk, elég nagy a merítés ebben típusban, a sörissza lepukkant prolitól a pubban henyélőig. Eljár, általában a pubokba, mivel ott az anyagilag jobban eleresztettek áldoznak a primitívség eme bálványának, és ott próbálja levadászni az egy vagy több kategóriával felette levő pasit, több-kevesebb sikerrel, mert vagy fasztarisznyaként végzi, vagy koppan, mivel ezek már eleve foglaltak túlnyomórészt. Ha ez nem válna be, akkor a silányabb kategóriára is ráfanyalodik, az említett archetípus nyomi (és single) haverjai közül. Ja igen, ezek a nők általában sört is isznak, hogy a nyomik ezt jópontnak vegyék. Sok ilyen focislepp csajt láttam már :)

tuli _ 2010.07.12. 10:24:33

@Frigyesur: a függés nagy úr. vissza ne essetek :D

haruka 2010.07.12. 10:26:59

ugye ez csak valami kurva rossz vicc?

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 10:30:10

@tuli _: Pedig most 1 hétig az lesz a beszédtémánk, hogy láttalak egy blogon. :))

Vad.Korte (törölt) 2010.07.12. 10:33:58

@Kedves Nard: Sajnállak. Minden túlzás hiba. A focit imádni és minden elé helyezni éppúgy, mint ilyen veszettül utálni.

Az én kedvesem mutatna ennyi érdeklődést, felőlem a ház előtt a gyepen is mehetne a vébé. Nekem maradt a meccs. Így minden este volt "valami".

BTA 2010.07.12. 10:34:06

Most akkor készülhetne egy poszt arról is, ahogy sok-sok nő tátott szájjal bámulja (bámulta) minden nap (vagy mittudomén hogy heti hányszor) a szexésnewyorkot meg a többi überértelmes marhaságot és hozzájuk sem lehet szólni és másnap (harmadnap, egész héten,stb.) az a téma...

Caddy 2010.07.12. 10:34:10

@Kedves Nard: valamelyik nap hallottam két tinédzsert beszélgetni, és valahogy az az érzésem támadt, hogy a csaj, csak azért van képben, hogy imponáljon pasinak. :)
Szóval van ebben valami amit a mi kis mp barátunk képvisel, bár nyilván akadnak kivételek itt is. De csak azért nem nézem a wb döntőt, hogy ma el tudjak minden pasival csevegni róla. Máskülönben meg halál unalmas is volt, nem beszélve arról, hogy egyik kedvenc filmemet vetítették az egyik kereskedelmi csatornán. :)

skandikamera · http://skandikamera.blog.hu 2010.07.12. 10:37:39

Harmincegynéhány évvel ezelőtt sztrájkoltak a spanyol profik. Hogy miért, arra nem emlékszem, talán a pénz volt az ok? :-) Akkoriban a meccsek még "manana" módra, valamikor estefelé kezdődtak. Előtte az ifik, aztán a tartalékok játszottak. Az igazi szurkoló azt sem hagyja ki. Vasárnap déltájban elbúcsúzott az asszonytól, aztán éjfél táján hazakeveredett.

A sztrájk kitörése utáni hétvégeken megszaporodtak a családi veszekedések, a rendőrség alig győzte kiszállással. Egyre nyilvánvalóbbá vált a veszekedések fő oka: amíg a papa a stadionban ordította ki a társadalmi igazságtalanságok fölött érzett felháborodását, addig az inkább nő- mint focibarát "férfi kollégák" az otthonmaradt asszonyokat "vígasztalták".

A hetek teltével egyre többen sürgették a sztrájkolók követeléseinek a haladéktalan teljesítését. Ami meg is történt, és a "rend" helyreállt.

Régi szép idők...

:-)

"Can't Stop The Signal..." 2010.07.12. 10:40:22

@Kedves Nard: vesszőparipád a sörözős focirajongó, bántottak?
Miért akadtál ki ennyire?

Mourinho már nem a király 2010.07.12. 10:41:46

A sztori egy baszott nagy kamu.

Másrészt azt a másfél órát ki lehet bírni nem? A fennmaradó 22.5 óra alatt elég sokat lehet kúrni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 10:50:07

@Kanazawa "Can't Stop The Signal, Mal..." [SERENITY:

Nem akadtam ki. Nem bántottak, csak gecimód unom, hogy úton-útfélen ezt a szar gennyes fost tolják az arcomba, döglégyzümmögés mindenhol. Nem tudsz sehova menni, hogy ne nyomják bele a pofámba a focit. A sör, a foci, számomra a prolik egyik indikátora. A másik a méJmadjarság és ezek ötvözete.

Rebelde 2010.07.12. 10:53:47

azért az jellemző, hogy egyes pasik azzal jönnek, hogy ki lehet bírni azt az egy hónapot, mert a nőiknek is elnézik az agyatlanságaikat, a foci az persze egészen más, az már magaskultúra.... lol

a poszt túlzás, tipikus kancarinya, mint ahogy az erre adott sértődött höhőőő csődörválaszok is azok:)

nem érdekel a foci, unalmas:)

Rebelde 2010.07.12. 10:56:01

@Kedves Nard:

látom ma is van egy-két rossz szavad az aktuális hírekhez:)))))

McLoad 2010.07.12. 11:00:29

Ez mekkora hülyeség... Egyrész nem minden nap van meccs. Másrészt nem egész nap van meccs. Miért pont meccs közben kell sexelni, hisz egy meccs max 2-3 óra (mindenféle hosszabbítással együtt.)? Lehet előtte meg utána is.

Rebelde 2010.07.12. 11:00:40

@Caddy:
"Talán lehetett volna egyéb elfoglaltságot találni ezeken a napokon. Nem?"

pontosan, kereshetett volna magának egy új pasit:)))

Ma-ggie 2010.07.12. 11:01:03

@Kedves Nard: Hát azért ezzel vitába szálnék. Vőlegényem van, és kettőnk közül én szeretem jobban a focit. És aki azt mondja, hogy focit szeretni proli szokás, azt csak sajnálni tudom. Egyszer a sok rinyálás helyett üljetek le egy kicsit, és próbáljátok meg megérteni, hogy mit szeret rajta ennyire az a sok százmillió (milliárd) ember. Ja és szeretem a sört, nemcsak a VB alatt. És 2 év múlva EB. Addig is BL, és a többi....

TGabi 2010.07.12. 11:06:50

@Father Justice:

Nagyot tévedsz.

1. minden normális nő utálja a focit.:)))))
2. ha valaki más akár csak egy másikkal is csalna, úgy kivágnám, hogy a lába nem érné a földet..

tuli _ 2010.07.12. 11:07:04

@Ma-ggie: már miért kéne megértenie, hogy miért szeretitek a focit? hát szeresse, aki akarja.
én pont leszarom, hogy Nard utálja a sört, én attól még megiszom, mert szeretem :))

@Frigyesur: igen szenzációdús, valóban :D

delfing 2010.07.12. 11:07:33

@Kedves Nard: Egyetértek! Egy cipőben járunk! Én is utálom a sportot, mert arra emlékeztet, hogy milyen falánk, tunya, kövér disznó vagyok.

Nicole drága 2010.07.12. 11:07:58

Annyira bántóan hamis volt ez az írás, annyira kamu, annyira műanyag. Mint mikor villával karcolgatják a tányért, jaj, annyira fájt.
Nincs már igaz sztori?
Persze ez olyan, mint a kutya műanyag rágócsontja. Jáccani jó, végül is.

Rebelde 2010.07.12. 11:11:35

@Ma-ggie:

bár nem vagyok ennyire fociellenes, de én sem szeretem, egyébként is ki mit szeret, szóval nem értetlenkedem mások focirajongása miatt (annyira):)
annak viszont nem örülnék, ha valaki meg akarná velem szerettetni a focit, és fölényesen próbálná magyarázni a lesszabályt, azzal az attitűddel, hogy én úgysem érthetem:)

Ma-ggie 2010.07.12. 11:12:36

@tuli _: Jó, akkor ne értse... Igazad van, de csak azért leprolizni embereket, mert szeretik a focit, és esetleg fontos nekik a vb....?! Én szeretem a focit, mégse prolizom le azokat, akik nem. Ez ennyire egyszerű.

Ma-ggie 2010.07.12. 11:13:56

@Rebelde: Ezért írtam az imént, hogy igazatok van, visszavontam a rábeszélést.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 11:15:32

@Rebelde: most mér' nem az, hogy mehetett volna operába, pl.?:D

gpetersz 2010.07.12. 11:16:13

Hát... ez szánalmas, mármint amit csináltál.
Az intolerancia mintaképe lehetnél. Van egy adott (30 napig) szóló, négyévente rendezett dolog, ami baromira érdekli. Te meg meg akarod változtatni. El akarod terelni... bazzzz.
Mi értelme van ennek?

weirdone 2010.07.12. 11:20:00

Foci és dugás együtt - csak nem szabad megsértődni, ha a pasid szex közben félrenéz a tv-képernyőre.

Father Justice (törölt) 2010.07.12. 11:20:56

@Luella Menendez: Nem tévedek.

1) Lehet, hogy ettől függetlenül tényleg kifejezetten utálja a focit, de ha hokimeccsek, vagy pókerközvetítések kötnék le ugyanennyire a fickót, az is ugyanekkora probléma lenne számára.

2) A legtöbb nő a végletekig képes megalázkodni, ha valóban hejjespasee-t sikerült meglasszóznia állandóra. Az írás tartalma nem hagy szemernyi kétséget sem affelől, hogy ITT pontosan ilyen hölgyről van szó. Rólad nem állítottam semmit ilyen vonatkozásban, hiszen nem is láttalak még itt. Vagy te írtad a posztot esetleg?

Ezt az "egy hónapot ki lehet bírni" szöveget meg tényleg hagyjuk már. Egy meccs hosszabbításokkal, szünetekkel, extrákkal is csak az adott nap töredékét teszi ki. Nagy gáz lehet, ha emiatt nem jut idő szexre. Vagy a szex mindig fix időpontban, menetrend szerint esedékes, és mindig akkor vannak azok a fránya meccsek is? Na, az még nagyobb gáz akkó'. :)

mojszipupi 2010.07.12. 11:26:58

Nekem meg azoktól a nőktől áll fel a szőr a hátamon akik ennyire zsigerből gyűlölik a focit. Nem drága barátaim ők nem a foit gyűlölik mert az a másfél óra nem a világ vége. Ők azt gyűlölik h nem tudnak téged kisajátítani és nem az van amit ők akarnak. Ezt nem párkapcsolatnak hívják

purciur 2010.07.12. 11:33:48

Ezt a szar posztot tényleg komolyan gondoltátok?

rikkah79 2010.07.12. 11:33:58

Nő vagyok, és szeretem a focit...nem lennék normális? Igaz, hogy leginkább az EB-t és a VB-t nézem szívesen, de nézem. Van kedvenc csapatom, élvezem a vuvuzelát, a jó hangulatot....sőt még a les-szabállyal is tisztában vagyok. Nem vagyok elhízott disznó, rend van a lakásomban, munkahelyem van...sőt férjem is...szexelni is van időnk. Nem vagyok hajlandó valamilyen kitalált elvek alapján kreált előítéleteknek fejet hajtani. Pont.

Kósza 2010.07.12. 11:36:39

Gyenge, fake post, csak azért, hogy néhány mozgásképtelen hájpacni köpködhessen a foci ellen. Az elméleti alapokat a női kisajátítási kényszer adja, aki ilyesmit észlel, meneküljön!

MickthePick 2010.07.12. 11:36:49

@Zsu0805: "Azok az emberek akadnak csak fenn a pasik (és egyes csajok) focimániáján, akik annyira szerencsétlenek, hogy nem tudnak maguknak programot csinálni."

MAximális respect. A focit itt tessék behelyettesíteni *bármilyen* egyéb témakörrel, mert nem a foci maga a lényeg, hanem az , hogy igenis legyen mindenkinek valamilyen hobbija, amit a másik nemcsak hogy toleráljon, de elfogadjon, sőt támogasson is, ha úgy adódik. Már ha igazi társ akar lenni, nem pedig egy szerencsétlen, féltékeny, életképtelen vérszívő élősködő.

blacklord 2010.07.12. 11:37:35

Ne haragudj, de ez az egész totál röhejes. 1 hónapról van szó, és így is vannak szünnapok, hétvége napközben és késő esték a meccs után, azaz megtalálhattad volna azokat az időket is, amikor ment volna. De nem, te ráhisztizel a dologra, hogy milyen az már, hogy a focit választja helyetted... Nem tudlak sajnálni, te mindent teszel, csak nem szereted őt, ha ez leküzdhetetlen akadályt jelent számodra.

MickthePick 2010.07.12. 11:38:40

@Zsu0805: kurva jó ez a kommented is, maximálisan igaz. Sajnos én anno pont ezt csesztem el, hogy mindig engedtem. Nagyon nem lett jó vége!

Oleg Gontar 2010.07.12. 11:41:00

Minden no azt hiszi kaja meg kiszolgalas kell a ferfinak. Nem. Az szanalmas nyammognivalo is boven eleg. Siman neha beken kell hagyni az embert. Nem tapadni, terrorizalni a tolakodo gondoskodassal. De ezt hiaba mondom. Minden no kuldetesnek tekinti hogy a baratjat (pasijat bar szerintem ez kb az penisz onhordo alvazon szint szinonimaja) megfossza eletenek mindne orometol, es azokat megprobalja magaval potolni, ahelyett hogy kiegessziteskent kinalna csak. Ugy lehet elobb-utobb valoaban o lehetne a fofogas es a tobbi a kiegesszito.

Rebelde 2010.07.12. 11:42:16

@mojszipupi:

hidd el,hogy a focit utálják, és azt miután vége van a meccsnek azt meg kell beszélni, hogy miért van ennyi kétballábas a kedvenc csapatában?! megértőnek és empatikusnak kell lenni, ha vörös szemmel szomorkodik a drága, azért mert nem nyert a csapata, miközben vigyorgott azon, hogy kimúlt közös pincsi, és el kell viselni a hőzöngéseit is mivel képes összeveszni a haverjával azon, hogy kell e videobíró vagy sem a meccsekre:)))

egyébként igazad van, egy párkapcsoltaban nyilvánvalóan alap, hogy elviselünk ezt azt a másik részéről, ahogy a meccseket, úgy a sorozatokat is:))))

2010.07.12. 11:43:00

@MickthePick:
Persze ez minden másra is érvényes. :) Köszi az elismerést. :)

tuli _ 2010.07.12. 11:43:17

@Oleg Gontar: kaja, kiszolgálás, és tapadásmentes magatartás kell a férfiaknak. :))
(najó, a kiszolgálás nem olyan fontos)

hegyilany 2010.07.12. 11:43:29

Hát, te teljesen lökött vagy? Nézd te is a meccset, vagy örülj a szabadságnak, menj moziba, csajozni, pasizni, akármi.

Én se vagyok egy nagy foci-rajongó, de EB-t meg VB-t nézni szoktam. Amúgy meg meccs után remekül lehet szekszelni. Ha győzött a pasi kedvence, azért, mert fel van dobva, ha meg elvesztette a meccset, akkor lehet vigasztalgatni a drágát.

Ez a tévé bámuló pasi előtt szexi fehérneműben billegés meg egyszerűen szánalmas....

Kham 2010.07.12. 11:43:40

Mi annyira, de annyira különbözek vagyunk, mint a tükör meg a Mása. Az ellentétek annyira vonzzák egymást, mint a proton meg a neutron szupernovarobbanáskor, de aztán most lett egy olyan problémánk, ami annyira kardinális, mint három püspök egymás vállán állva. Még a szétdobált női magazinoknál, a hosszú hajszálak a fésűmben és cigisdobozba rejtett tamponoknál is Titanicabb probléma.

Elismerem nem vagyok trendi pasi, nem is próbálom elviselni, de amikor felhangzik a nójnkommafünf, fogászfúrósan megcsikordul a fém a jégen, belibbenek a csávók a seggfeszülős selyemnadrágokban, a fejük felé emelik a csajokat, pörögnek a tengelyük körül, mint egy heliocentrikus világkép, táncolnak a pórnép között népszerű klasszikusokra, vagy neadjisten divatos rákenróllokra, hát akkor az én legszexibb oldalbordám azonnal a kanapéra hever, a képernyőre tapad arccal, mint algaevő harcsa az akváriumoldalra, akár a teljes Conan a barbár's Secret modellkatalógust felvonultathatom előtte, tőle aztán 86%os leértékelhetés lehet a Westend tetőteraszon, bármi történhet őfelséges asszonyom le nem tépné a tekintetét a tévéről.

A VB első napjaiban még megértő voltam, néha én is odapillogtam amikor seggre ültek vagy extrém sminket viseltek az orosz nők, de utána betelt a pohár- Velem mint Ábrahám és Bradd Pitt egyenesági leszármazottjával nem lehet ám könnyen elbánni, nagy rózsaszín masnit kötöttem a szerszámra és a hátsómba tulipáncsokrot dugtam! Na erre már felcsillant a drágám szeme, tesztoszteron folyt a fülén és kezdődött volna a vad szex, de egyszercsak felharsant Csajkovszkij, óóó-t és üüü-t suhogott a tömeg, az asszony meg azonnal lerugdosott magáról: "Ne most, most jön a Dmitrij Csernisenko!" én meg ott ültem talpig masniban és arra gondoltam hogy szélirányjelzésre még mindig jó vagyok:( Tényleg minden nő lenyeli? Én vagyok az egyetlen Beteg Mutáns egy horrofilmben? Ja a végére még leírom csupa nagybetűvel így ahogy látjátok: műkorcsolya.

Fewco 2010.07.12. 11:44:27

Sziasztok!
1 hónapról beszéltek, de az utolsó két hétben alig volt meccs, volt egy csomó szünnap. Ezer százalék, hogy a csaj DIREKT a meccs alatt akarta meglepni a pasit, mert tudta, hogy úgysem kap semmit. Már napokkal az eset előtt elkezdte fogalmazni ezt a szösszenetet. Mindenáron fel akart háborodni valamin. Én sem cseszegetem az asszonyt, ha a kedvenc sorozatát nézi a tévében, mert tudom, hogy neki az kell.
Amúgy ha meccset nézek, nem várom el, hogy behozza a vacsorát meg a sört, nem házicselédnek tartom, egy pasi tudjon gondoskodni magáról.

MickthePick 2010.07.12. 11:45:27

@Zsu0805: Pontosan, ezért is írtam, hogy " A focit itt tessék behelyettesíteni *bármilyen* egyéb témakörrel".

Ez az egész "focit néz és nem velem törődik", sima gyerekes hülyepicsás féltékenységi hiszti. Tisztára mint amit a nagyobb gyerekek vernek ki amikor megszületik a kistesó. Már nem az övék az osztatlan figyelem, és ettől toporzékolnak. A szex csak duma, nem ok.

ElPadre 2010.07.12. 11:45:43

kedves nard, lehet hogy nem vagy proli, sőt, mi több, arisztokrata felmenőkkel rendelkezel, de az is biztos, hogy egy korlátolt, csökött agyú emberféleség vagy. azért, mert neked nem tetszik, nem kell leprolizni, lebaromságolni az egészet. ez inkább téged minősít, nem a focit.

és kedves csajok! nem, nem mondja senki, hogy szeretnetek kell a focit. elég, ha csak eltűritek ezt az évente pár hét, ill. négyévente 1+ hónap időt. gondoljatok bele, ingyenjegyet kaptok arra, hogy csajos összejöveteleket tartsatok, kibeszéljétek és kiröhögjétek focidrukker pasijaitokat, és mi egy szót nem szólunk emiatt (mert nézzük a meccset). ha már mosolyogva kibírjuk a havi rendszerességű vérfarkas-őrületet és az időnként előjövő vásárlási mániát (tisztelet a kivételnek), akkor ennyit már adjatok meg nekünk, ok?

amúgy meg a meccsnézés az szociális műfaj, szóval az a pasi, aki következetesen egyedül, vagy a barátnője jelenlétében nézi a focit, az valamit félreértett. és az a nő/lány is valamit nagyon elrontott, akinek ilyenkor nincs baráti társasága, ahová csatlakozhatna, hogy együtt szidják a vb-t. :)

az írás meg jó irodalmi készségekről ad bizonyságot, ámde kétlem, hogy a valósághoz bármi komolyabb köze lenne. lakkcsizma, ostor? plííííz.

ja, és aki úgy gondolja, hogy szeretkezni csak este 8tól 11ig lehet, annak is javaslom az osztályismétlést.

Kósza 2010.07.12. 11:47:55

@Kham: tesztoszteron, oder ösztrogén folyt a fülén? Eléggé nem mindegy, hogy ne idézzek ide egy Belga nótát! :)

MickthePick 2010.07.12. 11:48:02

@mojszipupi: te is pontosan jól látod a valódi problémát.

Ha USA-ba lennénk, ez a poszt az NBA-ről, NHL-ről szólna, ha Indiában akkor a krikettről, ha Írországban akkor a hurlingről, ha Afganisztánban akkor meg a tálibokról.
Tök mindegy, mi a téma, a gond itt nem maga az aktuális sport (vagy bármi), hanem a már említett féltékenység.

Oleg Gontar 2010.07.12. 11:48:22

@ElPadre: igy van mert este 11-tol lehet fel ejfelig amig el nem alszik az ember.

mézescsók 2010.07.12. 11:48:41

@Nicole drága: Na, végre, észrevette valaki! A posztoló talált magának egy ilyenkor - foci VB, BL, EB, stb. tájt - divatos témát és úgy gonddolta, hogy ír egy rettentően szellemes kis szösszenetet, amivel fel lehet tuningolni ezt az egyébként túldramatizált szitut. TV csatorna több van, mint kellene, Ő addig nézzen valami mást. Ha csak egy tv van a lakásban,ami különben nem is olyan rossz dolog, akkor olvasson mondjuk. Ha a posztban leírtak a legnagyobb baja, akkor ráfér! Esetleg nézzen más tennivaló után, a szekrényt átpakolni, selejtezni mindig időszerű. Vagy kényeztesse magát, a pasik úgysem nézik szívesen végig azt a műveletsort (szőrtelenítés, körömlakkozás, egyéb kencézés, stb.), amíg imádottjukból az a dögös csaj lesz, akinek hiszik. Menjen el csajos bulira hasonló fociutálókkal... és még sorolhatnám.
Én nem vagyok focirajongó, de ha van a párom iránt akár csak egy cseppnyi empátia, netán szeretet bennem, akkor az nem egy vb-n múlik. Hát, istenem, a fociimádatával együtt jön be nekem az a pasi vagy nem? S

MickthePick 2010.07.12. 11:50:03

@Kósza: jól van, megnyugodtam, sokan látják még itt is az erdőt a fa mögött :D

Caddy 2010.07.12. 11:50:31

@Rebelde: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P: mehetett volna bárhová, és az a pasi, aki nem egy kocsmában, vagy otthon ül, akkor az biztos nem focifüggő. Ez lett volna a megoldás.

2010.07.12. 11:51:15

@Kham:
:D megint ittál?:D

2010.07.12. 11:54:05

egyébként elém is pördülhetnének a pasik bőrtangában és álarcban kajak-kenu EBVBVilágkupa alatt, üveges tekintettel elzavarnám a tévé elől.:D

Clarimonde 2010.07.12. 11:55:44

igen, mutáns vagy, és ráadásul azt hiszed, hogy jó a stílusod. teddle azt a Nők Lapját gyorsan.

tuli _ 2010.07.12. 11:57:57

most jut eszembe az egyik focirajongó: Esterházy Márton. szar egy családból való. :D

2010.07.12. 11:58:42

@MickthePick:
Nekem minden kommentem k... jó. :) Persze mindenki feszegeti a határokat, hazudnék, ha azt mondaném, h én nem, az már más kérdés, h ki mit enged v sem - az már az ő baja...

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 11:59:03

@Fewco: "Amúgy ha meccset nézek, nem várom el, hogy behozza a vacsorát meg a sört, nem házicselédnek tartom, egy pasi tudjon gondoskodni magáról."

Szerintem is, utána pedig tudjon kitakarítani a nappaliban, ha már enni is a TV előtt kell.:-)

2010.07.12. 11:59:53

@MickthePick:
Szexelni lehet meccs után is...

TGabi 2010.07.12. 12:00:22

@Father Justice:

Abszolút nem én írtam a posztot - csak a fociutálat a közös. És az, hogy emiatt a baromság miatt lassan szinte egyik ismerősömmel sem lehet kommunikálni. Semmilyen témában, Szóval épp az ideje, hogy vége :))))))

És változatlanul tartom magam ahhoz, hogyha csalnának és az illető nem hagyna fel ezzel a tevékenységgel, akkor kipenderíteném, mint a macskát. Én ugyanis értékes embernek tartom magamat, akinek van tartása. Akkor is, ha a bódiszilvik és a zemánylindák korában utóbbi tulajdonságok hovatovább cikinek számítanak. Mellesleg: a poszt stílusa szerintem tök jó.

Rebelde 2010.07.12. 12:00:36

conan a barbar's secret:))

Petibá 2010.07.12. 12:01:10

Tényleg nem tűnt fel senkinek, hogy a posztoló férfi? Naiv barmok vagytok és felültetek egy buta provokációnak, hogy növeljétek a kommentek számát egy pocsék oldalon. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 12:02:40

@Father Justice:

Igen, valóban kevés időt visz el netto a meccs a napból, de ha nem vagy munkanélküli vagy milliárdos akinek nem kell dolgoznia, akkor pont akkorra érsz haza, készülsz el, mire kezdődik.Utána meg Átlag József elfárad, betompul a sörtől meg a vuvuzelától. Eléggé lohasztó lehet ez bármilyen nőnek :)

@ElPadre:

A csököttséget keressed a pályán. Én elhatárolódom a focirajongóktól. A foci a ti Győzikétek, biztos állati jó meg poénos, egy szint alatt. Madjar fociról meg írni sem érdemes.

Kham 2010.07.12. 12:06:20

@Traktorka: Nem kell igyak, olyan vagyok mint Obelix a varázsitallal, beleestem kiskoromban és állandó a hatása:)

Kósza 2010.07.12. 12:06:21

@Luella Menendez: És az, hogy emiatt a baromság miatt lassan szinte egyik ismerősömmel sem lehet kommunikálni. Semmilyen témában,...
Azért ez így téged is minősít, nem csak az ismerőseidet! Tarts önvizsgálatot, és felülvizsgálatot a ziwiwen! :)

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2010.07.12. 12:06:41

örülj, hogy nem sorozatfüggő, az egész évben van :}

Kham 2010.07.12. 12:08:11

@Kósza: upszbocsánt, igen pontosan arra az ösztrogén izére gondoltam igazából, ami felmegy a csajokban ha kezdődik a Grace klinika. Belgát ne idézzünk, mert akkor felízzitott kötőtűt szúrok a dobhártyák irányába:)

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2010.07.12. 12:08:23

@Kedves Nard: amit te szeretsz, az biztos minden felett áll és csak szuperlatívuaszokban lehet róla beszélni

KPC 2010.07.12. 12:09:24

Oh, te nemes Kedves Nard, köszönjük, hogy leszálltál közénk, prolik közé! Te magasztos elme, te mindnek felett álló nemes ember, mondd csak te mivel töltöd a szabadidődet?

Kósza 2010.07.12. 12:10:04

@Kham: jóvanna, bocsánat, ennél úribb módon nem tudok buzizni! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 12:10:06

@Kósza:

Már miért minősítené őt, hogy a többi barom rá van kattanva arra a plebejus-szórakozásra?

@pingwin:

Barátokközt meg jóbanrosszban fanatikusok szevasztok! :) Azok is vannak ilyen ocsmányak mint a foci, vizilabda +olimpia. Szerencsére annak is vége, és jó ideig nem is lesz! Sajnos lesz viszont EB meg EL, de azokat nem hypeolják mint a VB-t, szerencsére. A sportot csinálni jó, nem fotelből szakérteni mint ahogy teszi ezt sokmillió köcsög.

Rebelde 2010.07.12. 12:11:31

@Kedves Nard:

be vagy oltva sport ellen?:)))))

alumi 2010.07.12. 12:11:50

MOst komolyan...

Azon vitáztok, hogy a foci értelmes sport-e? Nem tök mindegy?
Foci van, volt, lesz. Ahogy lesznek focit imádók és utálók is.
Kár ilyen faszságokra karaktert pazarolni. Úgyhogy én be is fejezem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 12:12:28

@KPC:

Olvasni szoktam, meg eljárok edzeni, számítógépes játékokkal is játszom. Vagy haverokkal elmegyek valahova, (pl ők sem szeretik a focit). A foci nem része a kultúrának, az a cirkusz a proliknak, hogy addig se figyeljék, hogy lopják meg őket a politikusok :)

Kham 2010.07.12. 12:13:47

@KPC: Fényesíti a márványszobrát:D:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 12:15:52

@Rebelde:

Nem, dehogy. Még ifjú titánként sportoltam is :) De tévében max a K1-et vagyok hajlandó megnézni (nagyon ritkán tudnék Japánba utazni a döntőkre), de mivel ez viszonylag ritkán van, és kb csak az összefoglalókat mutatják, ezért netto évente másfél órát nézem, ha egyáltalán nézem :) Most is csak vézna kis gyík vagyok, mert ugyanazt csinálom mint Lui. Ja és netes gyíkarc vagyok én is :)

total eclipse (törölt) 2010.07.12. 12:16:10

ritkán olvasok posztokat ezen az oldalon, de van egy olyan érzésem, hogy valaki fizet értük, mert ilyen baromságot nem irna le senki.
ha meg mégis igaz, és akkora farok vagy, hogy még közhirré is teszed... könyv, tudod, olvasni szokták. mozi azt meg nézni. barátok, azokkal meg beszélgetni lehet.

Kósza 2010.07.12. 12:17:24

@Kedves Nard: Azért, mert aki lebarmozza a saját ismerőseit, az könnyen meglehet, hogy maga is egy barom. Amúgy nem vagy te egy kicsit nagyon túlsúlyos is? :)

alumi 2010.07.12. 12:18:11

@total eclipse: egyértelműen provokáció a poszt.

KPC 2010.07.12. 12:22:29

Na, kérlek szépen olvasni derék dolog, haverokkal találkozni derék dolog, de az én véleményem meg pl. az, hogy számitógépes játékokat játszani aztán totál időpazarlás, nem mondom, hogy a prolik szórakozása, mert a túl magas labdát azért sem ütöm le, maradjunk annyiban, hogy nem nem igazán a magas ívű kultúra része, de én komolyan mondom, hogy az embernek szüksége van néha ilyen jellegű butulásra. Neked a számítógépes játékok, nekünk a foci...
Attól egyébként, hogy néha focit nézünk, ezen kívül mi ugyanúgy olvasunk, találkozunk a barátainkkal is.
A politikát meg ne keverjük már ide, semmi köze az egészhez...

alumi 2010.07.12. 12:24:36

@Kedves Nard: a foci az élet része, nem a kultúráé.
először az indiánok kezdték el állati bőrből vart, szőrrel megtömött kezdetleges labdával, később végigsöpört a világon.
lehet, hogy proli sport, de az egész világot képes összefogni, és megmozgatni. emberek tömegei szurkolnak együtt, közösségben.
és persze vannak negatív mellékhatásai is (pl. szurkolói agresszivitás, verekedések, ellentétek), de a sikere ettől még elvitathatatlan.
elég, ha csak belegondolsz, hogy hány ember követte az elmúlt hetekben a világon. és végre valami, ami nem arról szól, hogy hányan haltak meg, vagy épp milyen pusztulás van a világon.
lehet örülni, drukkolni,fogadni, a családdal, barátokkal nézni..

és mindehhez hozzátenném, hogy én sem szeretem a focit, csupán betekintésem volt abba, hogy micsoda elhivatottság és kitartás kell ahhoz, hogy valaki erre a játékra tegye fel az életét.

alumi 2010.07.12. 12:25:07

@Kósza: ugyan. csak mert Nard ráugrott, egy fecske még nem csinál nyarat..

Peetee 2010.07.12. 12:26:33

Ez micsoda egy sz@r sztereotípia.....
A pasid egy lúzer, ez pedig nem igaz általánosságban.

Nézzük már meg, Bp-en ~15.000 ember ünnepelte a VB-döntőt szabadtéren, fiúk-lányok vegyesen.
Rengeteg kerti-party, baráti plazmatévés-buli, akármi volt, fiúk-lányok vegyesen.

Nem hiszem el, hogy mo-on 4,5millió fárfi otthon ült egyedül sörrel-csipszel, amíg a hozzá tartozó 5,5millió nő busszúsan, kisbugyiban szambázott előtte, és az meg elzavarta képernyő elől.

HAGYJUK MÁR EZT A 40 ÉVE ELAVULT HÜLYESÉGET, hogy a foci bonyolult, a nő utálja a férfi imádja, és férfi meghülyül tőle, a nő meg nagyon okos és átlát a szitán.
EZ 1 FASZSÁG!!!

Father Justice (törölt) 2010.07.12. 12:27:32

@Luella Menendez: Akkor te üdítő kivétel vagy, ami a második bekezdést illeti. De azért ne túlozzunk: attól, hogy focirajongó ismerőseid is vannak, még nem hinném, hogy ilyenkor kizárólag erről lehet velük beszélgetni. Akikkel tényleg csak erről lehet, azok nem szimpla rajongók, hanem őrültek szerintem.

A poszt stílusával nincs nagy gond, de azért a "nyitott szemmel mászkáltok a világ dolgaiban" megérne egy horgonyzottat! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 12:27:48

@KPC:

"A politikát meg ne keverjük már ide, semmi köze az egészhez..."

De van, csak ne térjünk ki rá :)

A számítógépes játékok valóban nem a kultúra részei, DE! Nem is tolja mindenki a pofádba, hogy pl Call of Duty VBvan! Kit érdekel? Akit érdekel, az nézi, csinálja. De nem erőltet rá felesleges szart másra, ahogy a focirajongók. Sajnos túl sokan vannak ahhoz, hogy a média ne lásson bennük fejőstehenet. Ez a baj.

@Kósza:

Hát egy barát őszinte is kell hogy legyen. Ha lebarmozza, hát tegye, legalább nem álszent :) Mihez képest nem vagyok túlsúlyos? Mert lehet balettáncosnak az vagyok :)

Kósza 2010.07.12. 12:28:08

@primula anderson: úgy értem kattintékony,... Ha már madár, akkor inkább strucc, mint fecske. Szerintem. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 12:29:06

@Peetee:

És 10 millióan voltak a Kossuth téren, ja :D

KPC 2010.07.12. 12:33:36

@Kedves Nard: Miért, ki szijjazod téged a TV elé, hogy akkor most neked muszáj nézned? A Tv-t sem kötelező bekapcsolni. Ha elmész olvasni, senki nem nyomja az orrodba a focit, ha lövöldöz a számítógépeden, senki nem nyomja az orrdodba a focit. Ha meg a haverok nyomják az orrodba akikkel találkozol, akkor meg prolikkal barátkozol...:-)))

2010.07.12. 12:33:59

nah kostoljuk meg a taiwanból importált ajándék sütit... :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 12:35:46

@KPC:

Az utcán, a szórakozóhelyeken, bármelyik tévéadáson ott tolják a pofádba a focit, vagy épp az olimpiát. Köze nincs már ezeknek a sporthoz, focizni lehet a strandon is, és jobban szórakozol.

Kósza 2010.07.12. 12:35:47

@Kedves Nard: lassan mondom, hogy te is megértsd:ha valakinek az ÖSSZES ismerőse csak a fociról tud beszélni a vb alatt, és nincs más közös téma, akkor ott nem csak az ismerősök, hanem a "valaki" észbeli felkészültsége is megkérdőjelezhető!

Peetee 2010.07.12. 12:38:21

Kiváncsi vagyok a poszt írója mit szólna hozzá, ha a napi kemény meló után (ja, ő kitarott picsa nem dolgozik...mindegy), szóval a napi dolgok után estefelé éppen 146.perce beszél a 14. legjobb barátnőjével telefonon, visítva-röhögve....jó hangosan úgy hogy a lakás egyik pontján sem lehet megmaradni tőle.... szóval mindeközben telefonoznak, beállít a szobába a pasija, csodáklatos napbarnított bőrrel, tökéletes higiéniában, parfümmel finoman megilyesztve csodálatos öltözetben, és ott azonnal rögtön dugni akarna, csábos pillantásokkal, sejtelmessen meredező répával.
MIT szólna hozzá?

Semmit. Dárgám, most nem lehet, fáj a fejem....és becsapja előtte az ajtót, és még 4 barátnőt felhív, hogy képzeld ez az idióta mit akart.......

MEGALÚZER!!!!!!!!

Fewco 2010.07.12. 12:39:02

Hmmm... Én a focit is szeretem, meg a számítógépes játékokat is. Feleségem is van, meg gyerekeim. Olvasni is szoktam, meg barátokkal találkozni. Sőt strandra járni is. Meg sört is iszom. Teljesen össze vagyok zavarodva... Valaki mondja már meg, hogy proli vagyok-e vagy sem?!?!

MickthePick 2010.07.12. 12:39:17

Szokásos Troll: "táncoljatok, kommentelők"
Kommentelők: "Hey, Macarena"

delano 2010.07.12. 12:42:06

Ha ez a poszt nem kamu, akkor a pasi helyében a csajt azonnali hatállyal rugnám ki, és óriási megkönnyebbülést éreznék, hogy megszabadultam egy ilyen életképtelen, idegesítő hülye p*csától.

Kedves Nard, és még sokan mások nem is értik, hogy ez ennek az egésznek semmi köze a focihoz. A férfinek van egy hobbija, a csaj pedig olyan szinten ostoba és primitív, hogy néhány estét nem tud egyedül eltölteni. Olvasson, zongorázzon, barátnőzzön, aerobikozzon, vagy kötögessen, teljesen mindegy, de valami hobbit találjon magának, mert az ilyen szintű megszállást egyetlen pasi sem viseli el, maximum a totális lúzerek. Ez a srác viszont úgy tűnik nem lúzer, mert az ő akarata érvényesült.

Rebelde 2010.07.12. 12:48:30

@Peetee:

azt gondolná, hogy álmodik és nem tudná hova tenni a "parfümmel finoman megilyesztve csodálatos öltözetet":)))))))

rajen 2010.07.12. 12:51:00

A meccs egyedi alkalom, ellenben szexre bármikor alkalmat lehet keríteni. A poszt meg egy elég béna paródia.

2010.07.12. 12:52:48

@MickthePick:

:D:D:D:D Ez nagyon jó!:)))) te nagy arc lehetsz!:)))

Luie Lepke 2010.07.12. 12:55:35

Mire vered magad? Ezt szereted benne, nem? Meccset néz, vedeli a sört, kiszolgáltatja magát, igazi macso bakker. Erre vágytok. Te választottad. Amikor meg találkozol egy pasival aki oda figyel rád, ágyba viszi a kávét, főz neked, a tenyerén hordoz, akkor megcsalod, ott hagyod, mert nem eleg férfias, mert egy igazi férfi nem ilyen. Ott hagyod baszki, egy igazi férfiért, aki meccset néz, vedeli a sört, es kiszolgáltatja magát. Ne rinyálj, ez a valasztásod.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 12:57:28

@Luie Lepke:

Ha az igazi férfi sört iszik meg meccset néz, akkor kurvára el vagy tévedve :)

gic 2010.07.12. 13:00:25

Hagyd a sírást, és keress egy olyan faszit, aki nem néz meccset. Vagyunk páran.

delano 2010.07.12. 13:00:26

@Kedves Nard: Az igazi férfinek egyrészt vannak hobbijai, másrészt pedig érvényesíti a saját akaratát, és nem hódol be a posztíróhoz hasonló szánalmas p*csáknak.

Luie Lepke 2010.07.12. 13:00:30

@Kedves Nard: Irónia, sarkítás, túlzás. Ismered ezeket a fogalmakat?

tuli _ 2010.07.12. 13:01:41

@Luie Lepke: ne vidd neki ágyba a kávét, ne főzz neki, ne hordozd a tenyereden, és ne figyelj rá.
kivéve, ha ő is megteszi ugyanezt.
az igazi férfi nem megy le kutyába, csak úgy.

Anna egy ponyvaregény · http://wallybaba.blogspot.com/ 2010.07.12. 13:04:20

A fenti posztot én követtem el ;(
Egyébként nagyon örülök, hogy a spanyolok nyertek tegnap este, és nem csak azért, mert ők találták fel a spanyolviaszt, meg - mert ők gyártják azokat a szuper cseppeket a spanyol légyből, amiktől a pasik még fickósabbak lesznek, a nők meg éjt nappallá téve csak párnacsatáznának...
A foci vébés dolog annyira szívügyem volt egyébként, hogy videót is csináltunk belőle:
www.youtube.com/watch?v=kKsWkexXzI0
Remélem azért érzitek az erős iróniát - ha a posztból nem is, legalább a videóból...

Hopp, még valami! javaslom Kham-nak megszavazni az idei Pulitzer-t;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 13:04:31

@delano:

A meccsnézés nem hobbi, nem produktív. A hobbi produktív, mint pl a makettezés, kertészkedés, vagy akár modding (akár autó, akár motor). A foci nem hobbi, elvileg az sport. A bunkóság akkor az igazi férfi sajátja, tök jó megtudni lassan 33 év után. Ez nem behódolás, csak komplett leszarást te sem bírnád 1 hónapig, ha jól sejtem...

@Luie Lepke:

Igen, csak nem fedeztem fel ezeket a kommentedben.

2010.07.12. 13:04:59

Fuuuu halljátok, a kollégám nagyon rosszul lett a sütitől... azóta 3 szelet csokival és literes kolával öblíti a gyomrát. :)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.12. 13:05:36

@Zsu0805: Én már sokszor feltettem magamban a kérdést, hogy mit csinálhatnak a nők a rengeteg (?) szabadidejükben, ha utálják a házimunkát és éppen pasi sincs? De most tényleg...?

Bár nincs statisztikám, de a jelek szerint egyes nő egyedeknek nincs hobbijuk és nagyjából semmi sem érdekli őket. Ha egyedül hagyod őket, akkor úgy is maradnak, mert nem tudnak magukkal mit kezdeni.

MickthePick 2010.07.12. 13:06:04

@Traktorka: vagy csak sokat fórumoztam anno :D azért köszi!

JOKKA21 2010.07.12. 13:06:28

Annus!
Vegyél egy vibrit és megoldódik a problémád!
Nálam esélyed sem lenne, ha nem szereted a sportot, lehetsz felőlem szépségkirálynő is bármilyen szexi cuccban!:)

Funkerman 2010.07.12. 13:07:16

Na, ez annyira szar, hogy csak a feléig birtam elolvasni. Mind írás tekintetében, mind pedig vernyákolás tekintetében.
Sok az időd! Néztél volna inkább meccset vagy csináltál volna vacsorát! :D

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2010.07.12. 13:08:55

Már elnézést, de a posztíró egy hülye p****.
Miért nem tudja kivárni a meccs végén?
Érdekes mód, az én barátnőmet nem zavarta a meccsnézésem, és ugyanolyan jó volt neki a dugás meccs után is.

Azt meg nem hiszem el, hogy egyszer sem keféltek a vb alatt. Ha így volt, akkor a pasival is komoly gondok vannak.

2010.07.12. 13:09:37

@molnibalage:
Hobbim tény, hogy nekem sincsen, de ha gondolod le tudom írni a múlt hetemet, hogy nézett ki. Én nem vagyok az-az "Ha egyedül hagyod őket, akkor úgy is maradnak" típus. :)

Doubledeceker 2010.07.12. 13:10:20

Lehet itt baszodni a foci mellett, de tudományosan bizonyított, hogy a foci az egyszerűbb népek lelki eledele.

Olyan ez mint a tuc-tuc zene kontra komoly zene, mindekinek az agyi szövevényeinek bonyolultsága szerint tetszik az egyik vagy a másik.

A foci nézhető, te fociörültnek lenni szar dolog.

Nem is kezdek bele azon ocsmány sztereótipiák felsorolásába, hogy a fociörültek többnyire tohonya lusta barmok is, mert nézni egy dolog de mozdulni csinálni az már sok.

Ha barátnőm így ronta rám, cserébe bármikor kibasznám az LCD-t a picsába.

Na fel a fejjel, van azért eki gyülöli a focit.

Luie Lepke 2010.07.12. 13:10:53

@tuli _: Ha oda figyelsz arra akit szeretsz, az nem lemenetel kutyába. Más kérdés, hogy nincs az a hülye p*csa amelyik képes értékelni, úgyhogy részemről megrohadhat mind ott ahol van. Siránkozzon az összes, hogy a macsó pasija milyen genyó vele.

@Kedves Nard: Hát ehhez csak gratulálni tudok.
Nézz utána a patriarchális társadalom fogalmának. Meg alkalmasint a különbözp irodalmi eszközöknek.
Két meccs között, sört vedelve.

Kósza 2010.07.12. 13:11:03

@Anna egy ponyvaregény: gondolom a videóból született az ihlet a fake posthoz?! Grat :)

Stupidella 2010.07.12. 13:11:26

Szerintem ez a csaj nem normális. Most komolyan nem tudja lekötni magát valami egészen mással arra a másfél órára?

Én a meccsek alatt pótoltam filmnézést, fürdőztem, de akár barátnőzhettem, vagy sétálhattam is volna. Amelyik nőci nem bírja elviselni, hogy a pasijának van valami olyan szórakozási igénye, ami neki nem tetszik, az keressen magának valami palotapincsi jellegű faszit. Ja, hogy az uncsi lenne... :)

2010.07.12. 13:14:13

@MickthePick:
egyébként pont erre gondoltam én is, csak nem tudtam ilyen f@szán megfogalmazni.:)
jön egy megosztó téma, ami azon túl, hogy eleve mint sport/hobbi is megosztó, még férfi-nő ellentéteket is belevihetünk (ellentétes neműeket helyből utálók különösen előnyben!:)) és kezdődhet a végelláthatatlan "te hülye vagy, én meg helikopter, nem te sokkal hülyébb vagy" vitatkozások és persze senki nem hallja meg a másikat, csak fújja a magáét.:D

ezt két szóban pontosan úgy lehet megfogalmazni, ahogy te tetted.:) szép az élet.:D

Luie Lepke 2010.07.12. 13:14:21

@molnibalage: Kapiskálod. Ha kezdenek magukkal valamit, annak folyamányaként sorban állhatsz a bőrgyógyásznál, hogy megtudd mik azok az izék a fütyiden.

Kósza 2010.07.12. 13:14:24

@Kedves Nard: gyengén érvelsz, csak fröcsögsz.

Vad.Korte (törölt) 2010.07.12. 13:15:07

@Kedves Nard:
Most te vagy direkt provokálsz, és akkor jól csinálod, vagy tényleg komolyan gondolod, amit írsz. Ez a fensőbbség, amivel automatikusan nézel le mindenkit, aki szereti a focit, valami komoly kisebbségi komplexusra utal. Előítéleteid talán a az utóbbi évek magyar sikertelenségéből és a magyar szurkolók randalírozásából táplálkozik. Az ilyen felszínes dolgok alapján csak felszínes véleményt alkothatsz.

De figyelj meg pár meccset, olvass csak egy picit is utána a nyilatkozatoknak, hallgasd meg a szakértőket és rájössz, hogy a foci is, mint annyi sport, fejben dől el, hogy komoly játékintelligencia kell ahhoz, hogy 11 ember hatékonyan, csapatként tudjon működni a pályán. Én magam, szeretem ezt a játékot. Meccsre sok jóérzésű társammal egyetemben azért nem járok, mert sajnos itthon nincs meg az a színvonal, ami miatt érdemes kimennem a pályára, vannak viszont helyette olyan visoznyok, ahová nem szívesen viszem a fiamat. Ez viszont nem a játékot magát minősíti. Ahogy szerencsére a te megnyilatkozásaid sem. Üdv!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 13:15:47

@Luie Lepke:

Már nincs patriachális társadalom, mióta a nőknek is van szavazati joguk, vállalhatnak munkát és járhatnak iskolába :) Sört nem iszom, csak skót whiskyt. Meccset se nézek, mert az nem tetszetős.Irodalmi eszközökből meg nem hinném, hogy korrepetálásra szorulnék :)

2010.07.12. 13:15:49

@Kósza:
Hellllloooooooooooooo! :)
De rég nem láttalak. :) :)

kukatr 2010.07.12. 13:16:40

@Kedves Nard: mintha a számítógépes játék annyira, de annyira produktív lenne...:P

amúgy ez egy flémposzt, vagy a miafasz? ennyire sztereotipikus kapcsolat nincs.

MickthePick 2010.07.12. 13:18:19

@Traktorka: hát, ez a kommentek/fórumok lélektana. Előbb-utóbb kiismeri az ember.
Itt is van néhány ember, aki egyből levágta a posztból átsütő valódi gondot (birtoklási vágy, féltékenység, hatalmi harc), a többi meg leakadt egy részleten, vagy direkt beleakadva valamelyikbe folyamatosan trollkodik (pl. foci szidása, stb). A sok tapasztalatlan meg ráugrik :D
Jó nézni néha, bár kicsit uncsi. Olyan mint a pornó: eleinte izgalmas, aztán egy idő után unalmassá válik :D

MickthePick 2010.07.12. 13:19:28

@Vad.Korte: logikus lenne a következtetés, hogy komoly lelki bajai vannak, de szerintem sokkal valószínűbb, hogy sima troll. Legalábbis a mai kommentek alapján. Bár az, hogy az íróniát/szarkazmust sem érti, sok mindent megkérdőjelez :)

delano 2010.07.12. 13:19:44

@Kedves Nard: Miért kéne egy hobbinak produktívnak lenni? A zongorázás szerinted produktív? Szerintem nem. Mégis egy jó kis hobbi.

Komplett leszarás, és a másik totális megszállása között vannak átmenetek. A meccsek nem egy hónapig tartottak non-stop, hanem néhányszor másfél órát.

Nem a bunkóság az igazi férfi sajátja, hanem a kapcsolat irányítása, és az akarat érvényesítése. Ezért írtam, h a posztbeli srác helyesen viselkedett.

Nem tudom miért tartottad fontosnak közölni a korodat, de gratulálok a 33 évedhez. Nem mintha ez számítana, de én még ennél is több vagyok.

Rebelde 2010.07.12. 13:20:15

@Vad.Korte:

ez szép, de tényleg, hogy intelligencia meg izé, ritkán hallani ezt a focival meg úgy általában a főleg a focistákkal kapcsolatban:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 13:22:50

@Vad.Korte:

A rutinosabbak kiszúrják a profi trollt :) Amúgy ha tényleg fejben dől el, akkor teljesen érthető miért sikertelenek a magyarok a fociban is. Meg általában mindenben. :)

Ennyire nem utálom a focit, csak unom a folyamatos médiaszereplését, hogy marha nehéz kiszorítani az életemből ezt a parazita mocskot.

Szakértők....ez az ország a 10 millió szakértő országa. Mindegyik ért a focihoz, a pénzügyekhez a joghoz és persze naprakész a tőzsdéből no és persze képzett szociológusok is :) Amint történik valami bárhol, biztosan számíthatsz rá, hogy 500 "szakértő" tűnik elő a képernyőkön, rádiókban, akik tudják a tutit. Aztán mégsem :)

Itt a valóság:

www.youtube.com/watch?v=XDLiRKF5J0o

Hát ha tényleg fejben dől el :)

Luie Lepke 2010.07.12. 13:24:23

@Kedves Nard: Van patriarchális társadalom. Abban élünk. A nők ugyanazért a munkáért például kevesebb bért kapnak. Ráadásul pont ezek az agyatlan p*csák akik akik kiszolgálják a patriarchális társadalom elvárásait, és ezzel tartják fent a saját alárendeltségüket.
Jó, akkor én vagyok a bunkó. Taníts még baszki.

Bocs, mindenkitől elnézést kérek, de rossz napom van, és ezt a módot használom arra, hogy levezessem a feszültséget.
Mármint a stílusért, de a véleményemet fenntartom. A férfiak bunkók, a nők agyatlan p*csák, amúgy meg az ország alkoholista és primitív balkán paraszt.
Patriarchális társadalom meg él és virul.
Amúgy meg mindenki bekaphatja tövig. :)

Luie Lepke 2010.07.12. 13:28:20

@Vad.Korte: Vadkorte, szerintem mi játszottunk már csapatban a neten. :)

Nem a focival van a baj, hanem azzal amit a sok paraszt köréje pakol.
Meg persze Nard is hülye. Ahogy mindenki. :)

tuli _ 2010.07.12. 13:28:28

@Luie Lepke: ha olyanra figyelsz oda komolyan, aki nem értékeli, akkor bizony lemégy kutyába.
nincs olyan, amit meg nem tennék valakiért, aki odafigyel rám. de ha mindezt nem értékeli, és egyoldalú a dolog, akkor azt hamargyorsan észre kell venni, és beszüntetni a kényeztetést. mert ott csak elvárások vannak, és nincs adni tudás. ebben az esetben nem egyenrangú a kapcsolat.
akkor valóban, rohadjon meg, ott ahol van :))

2010.07.12. 13:37:05

@MickthePick:

igen, pontosan erre jutottam én is, hogy halálosan uncsi ez így. mármint azoknak, akik esetleg kicsit szélesebb látókörrel rendelkeznek az átlagnál, és nem gondolnak mindenkit eleve hülyének, aki másképp él/gondolokozik, mint ők ÉS nem utálják alapból a világot.

a posztos jelenségre tökéletesen ráillik A.J. Christian "A nőkkel csak a baj van" c könyve.:)Mondhtani erről a csajról írta.:)) Birtoklási mánia rulez. Nehogymá azt csináld, amit akarsz, mer' engem szórakoztass és rajtam lógj nonstop-popprock, amikor pedig éééén kiteszem érted a lelkem.:)))

Luie Lepke 2010.07.12. 13:38:21

@tuli _: Tök igazad van, es mégsem ilyen egyszerű. Most nem akarom elmesélni az egészet, bár pont ebbe a blogba való lenne. Az a dühítő, amikor később jössz rá, hogy egy naív barom voltál, és meg sem érdemelte a ribanc, hogy jól bántál vele. Amikor rájössz, hogy visszaéltek a bizalmaddal, a naivitásoddal, az érzéseiddel. Na, akkor dönti el az ember, hogy ott rohadjon meg mind, és amikor legszivesebben bele rugna a ribancba, akkor kezd el szarni az összesre. Igen, igazad van, nem kell lemenni kutyába, de amilyen sunyi, gerinctelen féreg volt a ribanc, csak utána derült ki, hogy nem érdemelte meg. Úgyhogy most jó ideig főzzön nektek húslevest a harapós ló, vagy a macsó bikátok.
Igen, rohadjon meg. A lelke is.

T1GRIS 2010.07.12. 13:38:27

@Anna egy ponyvaregény: "A fenti posztot én követtem el"

Légyszi ne csinálj ilyet még egyszer.

2010.07.12. 13:39:16

@Traktorka:
Nah igen. :)
Ha neki nincs élete a másiknak se legyen...

delano 2010.07.12. 13:44:28

@Zsu0805: "Ha neki nincs élete a másiknak se legyen..."

Ennél jobban nem lehet ezt a posztot egy sorban összefoglalni.

iBKV 2010.07.12. 13:44:29

A nők többsége önző h. picsa. Bocsánat. Természetesen tisztelet a kivételnek. Tolerancia. Ha szereted a pasast, akkor tolerálod és együtt nézed vele, vagy addig olvasol. Komolyan elvárod, hogy a pasi mondjon le a szórakozásáról, amit milliók, milliárdok néznek és menjen veled vásárolni és sündörögjön mögötted? Nem egy esti sörözésről van szó, hanem egy négyévente megrendezett világméretű sporteseményről. Nem kurvákat hajt, nem csajokat hajt, hanem sportot néz.
Gondolkozzál már egy kicsit. Én nem rinyálok, ha asszony a barátok köztöt nézi. Nézze. Élvezze, mert tudom hogy fontos neki, hát nem fogok rinyálni, hogy nem a Cobra 11-et nézzük. De én szerencsés vagyok:)

toleranciából és egy kis kapcsolat ápolásból megbuktál.

Stupidella 2010.07.12. 13:45:21

@Luie Lepke: nekem főz húslevest, segít takarítani, mos-tereget, mégse csalom meg, nem veszem kutyaszámba, nem használom ki, hanem értékelem.

Nem minden nő ribanc, ne ess az általánosítás hibájába. :)

nicknek (törölt) 2010.07.12. 13:45:27

Erre a posztra innom kell egy sört, valaki még?

MickthePick 2010.07.12. 13:45:52

@Traktorka: hát igen, ez a viselkedés igen tipikus (a kommentelői is, de most nem erre gondolok, hanem a csajéra). Sajnos személyesen is belefutottam egy ilyenbe, és naiv tapasztalatlanként nem fogtam fel anno, miről is van/volt szó.
Megfigyeléseim szerint az ilyen típusú viselkedésre a gyerekként elkényeztetett emberek hajlamosak. Ahogy írtam is fentebb: az osztatlan figyelem kizsarolása már az egészen pici gyerekkorban megkezdődik (ordít a csecsemő, amíg fel nem veszed), és ez az önző zsarnokoskodás megy végig az egész gyerekkoron (addig üvölt a boltban míg meg nem kapja a csokit/kisautót/babát stb.) Az ilyen teljesen elcseszett gyerekekből lesznek a posztszerzőhöz hasonló eltévedt nők, akik a párkapcsolatot úgy képzelik el, hogy a férfi egyetlen funkciója az ő non-stop szórakoztatásuk és ajnározásuk. Az még a jobbik eset, ha cserébe ezt ők (szerintük) házimunkával, vagy bármivel kompenzálják is akár.

2010.07.12. 13:46:22

@Zsu0805:

nem ismerem a srácot, de gyanítom, hogy "zsák meg a fóttya", különben mi van a vonzás törvényével?:)

Luie Lepke 2010.07.12. 13:49:38

@Stupidella: A ribancot végig egyes számban használtam. Nem általánosítok, csak nem hiszem, hogy valaha megbízom még valakiben. Nem a nőkről beszéltem. Ha megfigyeled, egy nőről beszélek, és amikor a nőkről beszélek általában az leginkább rólam szól. Az az egy, az ribanc, és az az egy, az rohadjon meg.

2010.07.12. 13:50:49

@Traktorka:
Lehet, vagy csak még nem éltek át egy eb-t, vb-t. :) Gondolom akkor már hozzászokott volna... bár lehet akkor is posztolt, csak nem ide. Lehet akkor bekucorodott a sarokba és elsírt a bánatát, hogy az ő pasija mekkora egy szemétláda, hogy a focit nézi, és nem vele dug.

tuli _ 2010.07.12. 13:51:54

@Luie Lepke: húslevest én főzök, az összes konyhai művelet kimerül a drágámnak abban, hogy szépen feszít a grillezésnél, bezsebeli a dicséreteket, mert a húst, na azt ő forgatja. kivéve, amikor közben egy kicsit elkószál. :D
szar ügy, amikor az ember későn ébred. :(
@nicknek: kérek :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 13:53:24

@kukatr:

Van amelyik produktív, és nem passzív szemlélődésből áll mint a focivb bambulása.Ergo csinálsz is valamit, nem csak nézed a sok barmot.

@delano:

A zongorázás produktív, hiszen van eredménye a zongorázásnak és az nem más mint a zene. Megnézed a focimeccset, a max produktuma az, hogy elmégy szarni meg hugyozni. :)

Stupidella 2010.07.12. 13:54:59

@Luie Lepke: ha én is így gondolkoztam volna, hogy "nem hiszem, hogy valaha megbízom még valakiben", akkor magányos, megkeseredett szingli lennék.

(estem én is pofára nagyon sokszor, de nem adtam fel. Hittem abban, hogy lesz olyan, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok és nem használ ki)

Rebelde 2010.07.12. 13:55:16

@Luie Lepke:

jesszus, hagyd már abba! ha szidod itt mint a bokrot, attól még nem lesz jobb neked, egyébként meg te választottad, ha már előszeretettel jössz azzal, hogy a nők meg a macsókat választják és nem a húsleves huszárt... magadra vess ezek után

egyébként meg annál a nőnél csak jobb jöhet, ha lehiggadsz és a helyén kezeled a dolgot, nyugi:)

2010.07.12. 13:55:49

@MickthePick:

az a véleményem így sok tapasztalattal a hátam megett, hogy eléggé fel kell ébredni és magunkban helyretenni sok dolgot, ahhoz, hogy bejöjjenek a "normálisak".

mert ami kint, az van bent. ha érted mire gondolok.:)

hogy hogyan lesznek ilyen figyelemkikövetelősök az emberek, az tulajdonképpen lényegtelen, csak akkor lényeges, ha ilyeneket vonzunk. és akkor itt jön a kérdés, hogy MIÉRT jön nekem ilyen?:)) az a következő lépés, hogy már szagról megismerjük a szart, és nemet tudunk rá mondani, akármilyen szépen csillog.:)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.12. 13:56:07

@Zsu0805: Ok, jöhet. Privátban vagy ide, az a te döntésed. :)

Luie Lepke 2010.07.12. 14:00:27

@Stupidella: @Rebelde: Irtam feljebb, hogy csak rossz napom van. Csak levezetem a feszültésget. Nem akarok megbántani senkit. :)

Most le is megyek cigizni az udvarra. :)

Stupidella 2010.07.12. 14:01:49

@Luie Lepke: Hétfő van, végülis... :)
(engem biztos nem bántottál meg)

nicknek (törölt) 2010.07.12. 14:02:56

Engem levett volna a lábamról a fűzős sztori, bár a spanyol táncoslány 5letesebb lett volna:) Viccet félre téve... zökkentsd ki a megszokásból, mert az dart vadernél is nagyobb úr:)

@tuli _: fényposzt ment egy korsóval:)

MickthePick 2010.07.12. 14:06:36

@Traktorka: jelentem, megvolt (lehetett volna ugyanilyen, de "szagról" megismertem :D
Az a baj ám, hogy ez nem mindig jön át előre... sokszor bújkál az igazi én, és csak a rózsaszín köd felszállta után látszik..

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 14:06:41

@MickthePick: "a férfi egyetlen funkciója az ő non-stop szórakoztatásuk és ajnározásuk. Az még a jobbik eset, ha cserébe ezt ők (szerintük) házimunkával, vagy bármivel kompenzálják is akár."

Tessék? Hogyha azt mondod, hogy "csinos vagy, drágám" akkor egyből mosogatni kell? Vagy hogy kellene kompenzálni?:D:D

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:10:57

@nicknek: Darth Vadernél nincs nagyobb úr. :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: De kis naiv vagy! Mikor erdekli a ferfiakat, hogy el van-e mosogatva??! :)))

deflorator 2010.07.12. 14:10:59

@Rebelde: Hahaha, jogos megállapítás :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 14:13:10

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Nem veszi észre az új manikűrt, micsoda skandallum! :)

@Frigyesur:

De van, a császár nagyobb úr! :)

tuli _ 2010.07.12. 14:13:27

@Luie Lepke: este majd igyál egy sört is. a kontómra :D

@nicknek: köszi :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:13:45

@tuli _: Amugy ez tipikus: ha pasik foznek, akkor el vannak am ajulva maguktol, meg ha kozben neked sem hagynak nyugtot, mert o salatat nem tud csinalni, meg egyebkent is hol vannak a fuszerek es edenyek, majd a vegen kitakarithatod az egesz konyhat, mert ugy nez ki. Aztan elegedetten hatradolnek, hogy mennyit segitettek. :DD

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 14:14:11

@Frigyesur: ha nincs?:-)) Ezt a kompenzálást nem értem csak házimunka-ajnározás összefüggésben, na.

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:15:07

@Kedves Nard: Tevedes! Emlekeim szerint Vader erosebb volt nala, csak manipulalta artatlan es tiszta lelket, hogy kihasznalhassa. Darth Vader az SW legnagyobb aldozata. ;(

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:17:40

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Akkor se. :D Lehet enni kezzel, meg a zacskobol :D Gondolom arra celzott az illeto, hogy a nok szerintuk sokat adnak a hazimunkaval. Ami igaz is, de en azt vettem eszre, hogy a pasikat ez nem tulzottan erdekli. Hihetetlen, hogy mennyire masok az igenyeik rend es tisztasag teren. :S

Luie Lepke 2010.07.12. 14:18:24

@tuli _: Soha nem iszom alkoholt. :D

2010.07.12. 14:18:34

@molnibalage: (Melot egyértelműen nem írom, amúgy 6-7 felé értem haza múlt héten)
Hétfő: Posta, Auchan (heti nagybevásárlás), miután hazaértem megcsináltam 1-2 céges dolgot + amit megígértem bnőmnek (gép elött ültem)
Kedd: Muterral bolt, fürdés-hajmosás, este mozi
Szerda: Mivel kb. szerda hajnali 1-re értem haza, így miután hazaértem ahogy voltam ledőltem, elaludtam és reggel ébredtem nagy meglepetésemre
Csütörtök: Posta, céges dolgok bevásárlása, szoli, bnővel tali (filmcsere-könyvelhozás-beszélgetés)
Péntek: Koktélozás barátnővel
Szombat: "tíznél-előbb-nem-kelek-fel", segítettem muternak főzni+egyéb dolgok (teregetés, porszívózás stb.), bnőmet vittem keresztgyerekeiért, római parton séta és hekkezés haverokkal
Vasárnap: "tíznél-előbb-nem-kelek-fel", ismételten segítettem muternak főzni, megnéztem 2 filmet, elrámoltam a mosott nem gyenge ruhamennyiséget, elvittem mutert boltba-temetőbe, felporszívóztam (úgy este 8 után), írtam egy kisebb excel ismertetőt, megnéztem a spanyol-holland meccs végét (pont gól előtt kapcsoltam oda), aztán aludtam.

Semmi olyat nem tettem amit nem akartam és ha épp unatkoztam kerestem magamnak elfoglaltságot. Nem éreztem semmiféle éghetetlen kényszert, hogy valakit zaklassak a jelenlétemmel (aki azt nem akarja), bár ittas állapotban pénteken majdnem sikerült 1-2 sms-t kilőni a nagyvilágba. :)

tuli _ 2010.07.12. 14:18:48

@Frigyesur: a saláta természetesen a nő dolga. illetve, persze, a saláták. ja, és közben azért csinálj valami krumplifélét is, mert nem nyulak ők, hogy a hús mellé csak salátát egyenek, mert az nem köret, hanem saláta. :D
ami viszont jó, hogy elismerik négyszemközt!:D, hogy bizony, az oroszlánrész a mienk volt. :)

2010.07.12. 14:18:58

@MickthePick:

hát valamennyi bizalmat mufáj adni, VAGY meg kell beszélni, hogy figyi észrevettem, hogy eléggé szenvedsz, ha én hódolok a hobbijaimnak, szerintem ezt meg ezt kellene csinálnunk/nod, hogy ne így legyen, mit szósz?
konstruktív együttműködés esetén zöld lámpa, ellenben pedig piros és akkor futás.:D

JOKKA21 2010.07.12. 14:19:37

Father ezen a hejjespaseen mindig szakadok.:D
Jó, hogy agglegény vagyok és nem basztat egy hülye pics' sem, ha meccset nézek(hoki,foci,kosár,röplabda,vízilabda,tenisz,F1,tour de France és úszás a király).:)

tuli _ 2010.07.12. 14:19:42

@Luie Lepke: túl jó voltál, az volt a baj. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 14:22:44

@Frigyesur:

Ez tény és való! De a Császár akkoris a főnöke volt sok évig! :)

@tuli _:

Addig jó nekik amíg én nem kezdek el főzőcskézni. :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:22:57

@tuli _: Miert, el szoktak ismerni??? :O Mar megint tul sokat pialtal, tulikam. :S (:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 14:23:41

@JOKKA21:

Onanizálás közben sem zavar senki, van akinek ez jut. :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:24:16

@Kedves Nard: Ne nevezzuk fonoknek! Vader egy vedtelen, meghurcolt oregembert latott benne, akinek tamaszra volt szuksege. Csak a jo szive miatt volt vele!

nicknek (törölt) 2010.07.12. 14:26:53

@Frigyesur:@Kedves Nard: És akkor ebben a FOCI-s sztoriban kiVeder?:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 14:30:48

@nicknek:

Frici, ki más? :)

@Frigyesur:

Megtévesztette, hogy majd kap új sisakot meg kvarcjátékot a mellére :)

mütyür 2010.07.12. 14:30:50

kedves Anna!
Buta vagy, mint a föld. miért nem hagyod, hogy focit nézzen nyugodtan? miért akarod csábítgatni? miért hisztizel? neked saját elfolgaltságod nincs? találkozz barinőkkel, olvass, kertészkedj stbstb.

tuli _ 2010.07.12. 14:30:51

@Kedves Nard: ezzel én is így vagyok, nekem sem kell főzni, mert akkor meg kellene ennem, és még örülnöm is kellene neki. kihagyom. :)

@Frigyesur: nekem elismeri, mert kénytelen. nem mondom, hogy nincs benne néminemű provokáció, de ugye, a végeredmény számít. :D

Luie Lepke 2010.07.12. 14:31:04

@tuli _: Igen tudom. A múltkor azt mondja valaki, hogy mit tenne ha egy ilyen pasival találkozhatna, aki így bánik vele. Mondom mit? Megmondom, megcsalnád, elhagynád, mert nem tudnád értékelni. Ez nem azért van, mert a nők alapból rosszak, hanem mert működnek a társadalmi szerepek, a különböző elvárások. Fentebb írtam, hogy pont a nők azok, akik teljesítik a patriarchális társadalom elvárásait, és a rendszerben meglévő macsó szerepeket várják el a férfiaktól is.

Anyád a baráthal 2010.07.12. 14:34:24

Ez az írás egy faszság. Ha a pasit majdnem rá tudtad venni egy kis kamatyolásra a félidőben, akkor nem igaz, hogy ne lehetett volna elcsábítani előtte, vagy utána.
Az a posztoló hülyesége, hogy pont a meccs idején próbálkozik.
A múlthéten volt vagy négy meccs. 168 órából 8 óra. Ismétléssel, hírekkel stb. legyen 16. A maradék 150 nem volt elég szexre?

Ha nem is a foci, de nálam is van olyan, amit nem szeretek kihagyni. Utána is meg lehet dugni az asszonyt, meg előtte is. :)

Ki az a barom, aki egy vb miatt hetekig nem akar szexelni?

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:36:12

@Kedves Nard: :)) Latod, tiszta cukrosbacsi. Erre mit kap szegenykicsi Vader a Jediktol, meg egyatalan?? Mashol nem az aldozatokat hurcoljak meg. :x

@tuli _: Ugy erted, hogy addig kergeted a konyhakessel, mig be nem ismeri? :))

tuli _ 2010.07.12. 14:36:36

@Luie Lepke: egy ideig. utána fordul a kocka, a két kezüket összetennék, ha, miután kivágta őket a negyedik macsó pasi, vagy szültek neki 1-2 gyereket, és lelép szépen tőlük, akadna egy megbízható, normális nekik. de addigra ezek a férfiak már nem dőlnek be. de ez téged most nem vigasztal.

Vad.Korte (törölt) 2010.07.12. 14:37:02

@Kedves Nard:
A magyarok nem azért buknak el rendre a fociban, mert hülyék volnának. Legalábbis nem hülyébbek, mint az angolok, portugálok, németek. Sok más oka van, nagyrészt nem is tudom, hogy mi, mert nem értek hozzá. Leginkább koncepcionális baj van, nem azok vannak ott, akiknek kéne, és nem azt csinálják, amit kéne.

Azt mondod, a foci bámulása passzív tevékenység. Filmet szoktál nézni? Meg szép fotókat, festményeket? Szoktál puzzle-lal játszani? Csak produktívnak tűnik, pedig összeraksz egy képet, amit korábban szétszedtél, azért, hogy utána újra szétszedd. És hason feküdni a napon a strandon? Nem gondolod, hogy a pihenéskor az ember nem mindig akar aktív lenni? Asszem, nem...

@Rebelde:
Buta sztereotípia. Miért kéne hozzá kevesebb ész, mint a kézilabdához, vízilabdához vagy kosárlabdához?! Anyám is ezt szajkózza, hogy a focisták hülyék. Tény, hogy aki agysebészi kvalitásokkal bír, ritkán megy el focistának. De attól még kell hozzá intelligencia, ha másfajta is, mint seggelni az orvosin. (Bocs a dokiktól, direkt sarkítok...)

@Luie Lepke:
Ismerjük egymást? :-)

tuli _ 2010.07.12. 14:38:23

@Frigyesur: á, dehogy. utálok futni. bár köztudottan agresszív vagyok, de ebben az esetben gyöngéd ráhatással bírtam. :)

JOKKA21 2010.07.12. 14:38:39

Kedves Nard inkább, mint egy ilyen csaj, mint ez az Anna.:)

deflorator 2010.07.12. 14:40:06

@Anyád a baráthal: Az nem maradék 150 óra, hanem ahogy Nard nagyon helyesen rávilágított, a 7 estéből 4 este. Nappal dolgozol, éjszaka alszol. (Ezzel megelőlegeztem, hogy mind a 7 este szabad volt)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 14:40:53

@Frigyesur: felőlem a saját otthonában mindenki annyira igénytelen, amennyire tetszik, nem különösebben érdekel, hogy őket érdekli-e.:-)))

JOKKA21 2010.07.12. 14:41:14

Nőknek nem jó a focit néző macsó és az őt szerető "jófiú" sem.

nicknek (törölt) 2010.07.12. 14:42:06

Most komolyan léteznek még ilyen csajok, mint ebben a posztban? Hogy nem bírok egy ilyet találni:))

Kaja, sör, szex... kell ennél több?:D

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:43:19

@tuli _: Jah, eleg koztudott. Foleg ha pialsz. Kepzelem mi volt a 'gyenged' rahatas. Lattam mar egy-ket brutalis dolgot, de ezt inkabb nem neznem meg. :x

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 14:44:26

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Oke, de felteleztem, hogy belepsz szereny hajlekukba, ne adj isten meg egyutt is eltek. :))

Luie Lepke 2010.07.12. 14:45:12

@tuli _: Akkor jönnek rá, amikor már késő.
Mindenkinek joga van tönkre tenni az életét. :)

@Vad.Korte: Ha mond az neked valamit, hogy Attica, akkor igen. :)

mütyür 2010.07.12. 14:45:36

@nicknek: meg a hiszti is kell, amikor vmi épp nem úgy zajlik, ahogy ő akarja?

2010.07.12. 14:46:21

@mütyür:
Néha kell egy kis hiszti, az fűszert ad egy kapcsolatnak, de nem állandóan. :)

mütyür 2010.07.12. 14:46:33

@JOKKA21: na nehogymár vki attól macsó, mert foci vb-t mer nézni...
pfff

mütyür 2010.07.12. 14:47:31

@Zsu0805: ahha, biztos igazad van

deflorator 2010.07.12. 14:48:23

@Luie Lepke: Ezt úgy kell értelmezni, hogy azzal teszi tönkre az életét, hogy nem téged, hanem valami balfaszt (azaz mást) választ? Azért van ennyi boldogtalan kapcsolat a földön, azok a nők nem téged választottak...

Kósza 2010.07.12. 14:49:07

@Zsu0805: ja, jó a hasonlat, már amennyiben a madártej elengedhetetlen fűszere az őrölt bors :)

Luie Lepke 2010.07.12. 14:50:09

@deflorator: Isten mentsen, engem ne válasszon. Dehogyis.

nicknek (törölt) 2010.07.12. 14:50:17

@mütyür: láttál már olyan csajt, aki szex után hisztizik?:))

MickthePick 2010.07.12. 14:50:45

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: itt valamit nagyon félreértettél szerintem. Nézd meg traktorka kommentjét, amire reagáltam.
Sem a nő, sem a férfi nem azért kell(ene), hogy foglalkozzon a másikkal, mert az elvárja, sőt. Ebben benne vagy a figyelem, a kiszolgálás, a törődés. Opcionális, de ha nem jön magától, akkor nem az igazi. Fontos része ennek az is, hogy hagyjuk a másiknak a saját dolgát tennie, amikor az azt szeretné!

mütyür 2010.07.12. 14:53:01

@nicknek: húúú, te folyton pont akkor akarsz szexelni, amikor a kedvesed? szépszép:D

@MickthePick: úgyúgy

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 14:55:21

@MickthePick: oké, tisztáztuk. Nem értettem sehogysem, nemhogy félre, ezért kérdeztem.:-)

@Frigyesur: hát én ebbe nem lépek bele.:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 14:56:21

@Vad.Korte:

A filmnézés nem hobbi. Az szórakozás. Amúgy az aktív pihenést favorizálom. A puzzle produktív, mert összerakod. :)

A magyarok azért szarok, mert tehetségtelenek. Aki tehetséges, az elmegy külföldre, mert itthon kilóg a sorból.

nicknek (törölt) 2010.07.12. 14:56:48

nicknek elgondolkozott... és azt mondja azok a kapcsolatok működnek jól, ahol nincs elvárás a másik felé...

Anna egy ponyvaregény · http://wallybaba.blogspot.com/ 2010.07.12. 14:58:09

Akkor most elárulom a poszt megfejtését. Az írásom arról a szituról szól, amikor két együtt élő ember mást és mást akar. Most éppen fociba oltottam a történetet, mert ez volt aktuális. De lehetett volna bármi más is, pl a csaj vadul köt, mert Karácsonyig be kell fejeznie az öt ajándék pulcsit, de a pasi szexelni akar stb. Azt gondolom, az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben KELL, hogy nagy adag öniróniával kezeljük a helyzetet. És a történet vége se, véres, mert azt mondom: Ha Oszlopos Simeon kibírta, én is ki fogom bírni.
Ha Magatokba néztek, biztosan találtok a mindennapokban olyan kis harcokat, amikor az egyikőtök akart valamit, de később mégis engedett... Hát ezekről a kis napi harcokról szólt a poszt. Az a baj, hogy a XXI-ik század olvasói már nem gondolnak az olvasott szavak mögé. Hát istenem, La Fontaine sem pontosan úgy gondolta, hogy a Holló és a Róka közt pont egy ilyen szupcsi kis párbeszéd zajlott le az alatt a bizonyos Fa alatt ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 14:58:39

@nicknek:

Vagy az elvárás és annak teljesítése nem tudatos cselekedet.

Luie Lepke 2010.07.12. 14:59:12

@Kedves Nard: A filmnézés szórakozás, azonban ha elkezdesz foglalkozni a filmekkel stílus és/vagy alkotók szerint. Elkezdesz bizonyos filmeket gyűjteni, utána nézni dolgoknak, mondanivalóknak, stb. abban pillanatban hobbivá válik.

mütyür 2010.07.12. 14:59:58

harcok? egy kapcsolatban? höjjjj...

Anyád a baráthal 2010.07.12. 15:01:56

@deflorator: Ok. Tehát volt még 3 este, és a meccs utáni éjszaka.
Meg 7 reggel.
Értem én, hogy nem volt ideális a körülmény, de azért több, mint fura teljesen a focira fogni.

És milyen férfi az, aki nem akar két meccs között egy jót szexelni? Vagy miért nem akar?

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 15:02:30

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Hat, en eleg nagy bajban lennek, ha nem lepnek be olyan lakasokba, amikben nem teljesitik az en szintemet. :D

@Anna egy ponyvaregény: Bocs, hogy nem talaltuk ki a gondolataid. Legkozelebb igyekszunk absztrahalni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 15:05:25

@Luie Lepke:

Hoppá! Gyűjteni! Produktív cselekvés! :)

@Anyád a baráthal:

Mert akkora macho bazze! :) Amúgy a sör miatt, betompul tőle, meg a vuvuzela döglégyhangjától :)

nicknek (törölt) 2010.07.12. 15:06:34

@Kedves Nard: Egyetértek

@mütyür: nem hagyom magam manipulálni:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 15:06:45

@Frigyesur: már szakmailag? Könnyen dumálok, nekem nem is kell.:-)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.12. 15:08:43

1. mi köze a szexnek a foci vébéhez?

2. vége van a cirkusznak, de ott a másik a Forma-1

3. ha tovább sem megy a szex, írj privben és megoldjuk. ;)

5. számomra egy meccs, vagy bármi fajta tévé műsor nem lehet fontosabb mint a való életem. nekem furcsa, de az is hogy ebből ekkora ügyet kell csinálni.

MickthePick 2010.07.12. 15:09:08

@Traktorka: na igen, csak van akivel ezt úgy tűnik, megbeszélted, meg a saját kis tevékenységed közben nem is zargat egy ideig, de mégis, egy idő után elkezd szemrehányóan nézni, meg látványosan savanyú fejeket vág, majd egy idő után valami mondvacsinált baromságon kiakad, és a fejedhez vágja, hogy "mindig csak a hülye foci/számítógépes játék/akármi". Vannak, akik nem bírnak kibújni a bőrükből!

Stupidella 2010.07.12. 15:12:10

@Anna egy ponyvaregény: legközelebb próbálj meg irodalmi értéket produkálni, ha már La Fontaine babérjaira pályázol.

MickthePick 2010.07.12. 15:12:32

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ólrájt :)
Ezért érdemes az előzményt is elolvasni, mert csak úgy lehet egy kommentet jól értelmezni!
Csak továbbvittem a traktorka által jellemzett hülyep.na gondolkodását, ennyi történt :)

nicknek (törölt) 2010.07.12. 15:14:38

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Azért mert nő... gondja van a kapcsolatával... ez a VB-s sztori csak egy ügy arra, hogy felszínre kerüljenek a kétségei és az amit nem akar esetleg meglátni... Bár lehet nem ennyire bonyolult, csak én akarok nagyobb sztorit látni benne:)

Kytia 2010.07.12. 15:14:38

Hellóka!

A poszt stílusa nekem baromira sok, a focirajongó kozmópasiknál csak a szexrajongó kozmónők taszítanak jobban. Az jutott eszembe a posztról, hogy az ilyen nőknek minden dolog csak egy kellék az életükben az imidzshez. Lakkruha nélkül 2010-ben minimum apácának álljon az ember, hát nem? Csak az a ciki, hogy a kellékek között elengedhetetlen, hogy legyen egy focirajongó pasi, máskülönben minek vennéd meg a Joy magazin új számát, melyben 20 extra oldalon keresztül olvashatsz tippeket arról, hogyan "éld túl a foci VB-t egy focirajongó pasival". Ráadásul így a "le akartam szopni reklám alatt, de közben visszakapcsoltak a pályára" klasszikus etűdöt is el lehet játszani, ami manapság igen divatos.
Szerintem egyébként alapvetően egy szó sem igaz a poszt végén olvasható hódítási kísérletből, de az írói igyekezetet értékelni kell, ha így halad, egy másfél oldalas debütálásig is eljuthat a jövő havi kozmóban, csak így tovább.:) Esetleg Szabó Patríciát megkérném, okítson ki kicsit, hogy kell ezt csinálni.:)

Az alapproblémához annyit: hányok a focirajongó pasiktól. Meggyőződésem, hogy az annyira más faj, hogy az egyedei képtelenek lennének velem ivarosan szaporodni és életképes utódot létrehozni.:) De ezt a problémát megoldom úgy, hogy amint egy pasi lelkendezve kezd beszélni nekem a fociról, hirtelen halaszthatatlan, sürgős dolgom támad valahol, nagyon messze.:)) Röviden: ne járj olyannal, akit nem bírsz elviselni.

MickthePick 2010.07.12. 15:16:25

@Anna egy ponyvaregény: ennek a kommentednek konkrétan semmi értelme sem volt....

Luie Lepke 2010.07.12. 15:17:55

@Kytia: Pontosan erről van szó.

nicknek (törölt) 2010.07.12. 15:19:30

@Kytia: Szóval nem lesz foci rajongó férjed... ez merőben szükíti a kört, akiket sörözni kell vinnünk... menyugodtam olcsó lesz ez a kör:)

Stupidella 2010.07.12. 15:20:24

Egyébként csak én érzem úgy, hogy az egésznek reklámszaga van?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 15:20:49

@Kytia:

Na jó, ez is a ritka alkalmak egyike, amikor egyetértek veled és igazad is van. :) Amúgy a kozmópasiknak a kedvenc újságja a FHM meg a hasonlók, nagyon bratyizós hangnemben íródnak a cikkek, állaza dumákkal. És bemutatják mit kell megvenned ahhoz hogy menőpaseee legyél. Pl 25-30 millás autó alaphangon, ehhez passzoló 500k-ért a telefon :) És még sorolhatnám a rengeteg baromságot amiket ott összehordanak, kb mint a Glamour vagy a többi :)

Kósza 2010.07.12. 15:23:40

@Stupidella: egy elkésett, de mégis kommentbő próbálkozás lehúzni az utolsó bőrt is a foci vb-ről

2010.07.12. 15:24:11

@Kósza:
De én nem is a durva hisztire gondoltam. Van lightos...

mütyür 2010.07.12. 15:25:19

@Stupidella: mármint, hogy bemutassa milyen jó nő, mégsem értékeli a pasija, ezért hejhó, minden pasi azonnal írjon neki mélt?:D

Kósza 2010.07.12. 15:26:10

@Kytia: Mennyire digitális jellegű a gondolkodásod a focirajongással kapcsolatban? Megengedsz átmeneteket is, vagy kétbites módon focirajongó, vagy focigyűlőlő lehet egy férfi?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 15:27:40

@Kósza:

Gondolom nem bírja elviselni a taplóságot ami olyankor árad a tévéből :)

mütyür 2010.07.12. 15:28:03

@Kytia: átmenet van? mert mondjuk nem mindegy hogy kétévente eb-t vagy vb-t néz végig, vagy az összes ligameccsnél hozzáférhetetlen:)

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 15:31:55

@Kedves Nard: Most elkepzeltem Nard hogy jutott ehhez az informaciohoz. Ul a kis Cosmopolitan kokteljaval a kezeben egy barban, es kozben Glamourt olvas. Ooojeee! :D

Stupidella 2010.07.12. 15:32:56

@mütyür: a nickje melletti link a blogjára vezet, ahol kiderül, hogy szexújságok szerkesztője a hölgy.

Kytia 2010.07.12. 15:33:40

@nicknek: Lehet, hogy nem sörözni kell majd vinni, hanem mondjuk a vidám parkba. Az is belefér?:D

@Kedves Nard: Ó, az FHM-be nekem is volt alkalmam belepillantani. A kocsik meg a telók még hagyján. Igazából ott is minden a nőkről szól, ahogy a Glamourban a pasikról. A kedvenc fordulatom: "XY (mondjuk Zimány Linda, mindegy) most 10 oldalon keresztül CSAK A TIÉD!" ...mért nem teszik hozzá, hogy "meg a többi ötmillió balfaszé, akik veled együtt képesek pénzt kiadni ezért a szarért.":)))

mütyür 2010.07.12. 15:34:09

@Stupidella: hjaaaa....pffff....nocomment

Kósza 2010.07.12. 15:37:15

@Kedves Nard: nna, a fent leírt kétbites gondolkodásmódban te vagy az 1, a posztban leírt béla meg a 0. Még szerencse, hogy az élet ennél jóval sokrétűbb! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 15:38:30

@Frigyesur:

Szoktam olvasni a slozin ilyesmit :) Méltó helyen veszem magamhoz :)

@Kytia:

Meg a sok tevezsoké homoki niggeré aki fizetett érte Dubajban! :D Amúgy tudtad, hogy az ilyen női újságokat is, mind férfiak írják ? :)

Roberto1 2010.07.12. 15:41:36

Nem tudom eldönteni, ebben a cikkben ki a szánalmasabb:
1. a pasi, aki nem tudja otthagyni a meccset, ha egy női test vonaglik előtte szexre vágyakozva
2. a nő, aki nem bírja ki, és vacsora készítésen és dugáson kívül lövése sincs, mit tudna kezdeni magával
3. mindkettő, akik elhiszik, hogy azért nincs dugás már 1hónapja, mert vb van... :o)))

Szerintem megérdemlik egymást, két hülyével kevesebb a halpiacon...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 15:42:55

@Roberto1:

Vagy a csaj levarratja magát egy olyan pasival, aki leszarja a focit :)

Kytia 2010.07.12. 15:44:09

@Kósza: @mütyür: Nincs átmenet. Foci = nem menő.:)

@Stupidella: Bazz, ezt észre sem vettem. Akkor nincs több kérdésem.:)

@Kedves Nard: Igen, de a dubajiak legalább meg is dughatják.:)) Á, kizárt, hogy férfiak írják. Azok nem tudnak ilyen hülyék lenni.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 15:44:27

@Kedves Nard: egy nő nem bírna ennyi elvetemült baromságot összehordani a férfiakról, mint amit ezekben olvasni.:-)

Stupidella 2010.07.12. 15:45:49

@Kytia: kezdem sajnálni, hogy felhívtam rá a figyelmet. :)

nicknek (törölt) 2010.07.12. 15:45:57

@Kytia: persze elviszem a két keresztgyerekem is, ha mindezt túléli, akkor tényleg lehet a férjed:) Akkor melyik sport menő? Mit űzzön a leendő? Futni tudjon... gondolom, ha kell:D

2010.07.12. 15:46:44

@MickthePick:
Értelek. Mondjuk én eleve így ismerkedem, hogy az ilyesmire kinyitom a szemem. Rengeteg mindent elárul az ember magáról anélkül, hogy tudná mit is mondott valójában.:)
És még csak meg sem kell erőltetnem nagyon magam, mert egy kis gyakorlással zsigerré lehet fejleszteni ezt a képességet.
Persze a marketing hetek után még mindig beüthet a krach, de ennyi bizonytalansági hányados kell az életben.:) Különben hogy fejlődnénk?:))

Órarugófelpattanó 2010.07.12. 15:46:58

Köszönjük a pornóskisasszony posztját, őszintén remélem, hogy a héten még maga Csiccsolina nasasszony vagy Terry Black is beokád ide valamit.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 15:50:30

@Kytia:

Dolgoztam pár ilyen szerkesztőségnek :) Hidd el, de.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Ja, mondjuk ők is röhögnek ezen, hogy van olyan állat aki komolyan veszi ezeket :) De sok az ilyen hülye, és nekik az a céljuk, hogy minél több pénzt kihúzzanak a zsebükből :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 15:51:22

@molnibalage:

Egy halfajta. Igen ronda a feje, ezért levágják és úgy adják oda :)

nicknek (törölt) 2010.07.12. 15:52:02

Pornós ki? A minap láttam az egyik exem egy felnőtt filmben...

2010.07.12. 15:52:17

@molnibalage:
hekk a sült hal amit a főleg a strandon eszel. :) Tudod, halacska, koviubi, kenyér, sültkrumpli :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 15:52:50

@Kedves Nard: Azert kemeny, hogy a wc-n noi magazinokat olvasol. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 15:54:47

@Frigyesur:

Mindig van ott egy-két példány ezekből! :) Amikor megformázom miniszterelnökünk arcmását,mielőtt leküldöm az aquaparkba, jólesik olvasgatni. :)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.12. 15:55:13

@Kytia: Fájdalmas kérdés következik? Ha nincs más választás melyik a rosszabb?

- focirajongó
- megszállot barkácsoló
- számítógépes kocka

:)

Beefboneknock (törölt) 2010.07.12. 15:56:13

kamu történet.kizárt, hogy egy pasi a vb alatt hanyagolja a csaját, a meccsek max 10:30-ig tartott, ha ez után sincs szex akkor ott a csaj is ludas

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.12. 15:56:27

@Zsu0805: 2005 táján voltan utoljára strandon. Kész lebukás... :)

De most akkor tudom, hogy mit kell kipróbálom. (A koviubit nem szeretem.)

Luie Lepke 2010.07.12. 15:56:53

@nicknek: Ismerős, én a volt feleségemet láttam meg a golden gaten a muff tárban.

Luie Lepke 2010.07.12. 15:57:49

@molnibalage: Miért csak "idiótákból" áll a választék? :)

badturtleboy 2010.07.12. 15:59:12

A férfi focit néz,és sört iszik,aki ezt nem érti meg ne tartson olyat!

Kósza 2010.07.12. 15:59:18

@Luie Lepke: most dicsekszel, vagy panaszkodsz? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 16:00:03

@Luie Lepke:

A barkácsoló hasznos tud lenni, ahogy a számítógépes kocka is :) A focirajongó meg csak ott van és focit néz :)

Kytia 2010.07.12. 16:00:58

@Stupidella: Miért? Egy rakás felesleges találgatást spóroltál meg.:)

@nicknek: Félreértés ne essék, ŰZNI bármilyen sportot menő.:) Azt ugye senki nem tekinti űzésnek, amikor sörrel a kezében ül valaki a kanapén és tízpercenként artikulálatlanul felhördül valamin, és mindezért még a lakkruhás, házi tenyésztésű mélytorokkirálynőjét is elhanyagolja?:) Nem mondom, hogy a focizó pasik a kedvenceim, de igazából a legnagyobb baj velük csak az, hogy nézik is a focit, nem csak csinálják.:)
Mármint a keresztgyerekeid, vagy a vidám park túlélése a nehezebb?:)

@Kedves Nard: Nemár! Akkor az egy nagyon beteg rétege lehet a társadalomnak. De a cikkek aláírásánál legtöbbször női nevek vannak. És Szabó Patrícia is állítólag nő.:)

meggy! · http://pcplacc.blog.hu/ 2010.07.12. 16:01:32

Azta, én szerelmes lettem. :D ui.: Utálom a focit.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 16:03:20

@Kytia:

Szerinted mennyire valósak azok a nevek? :)

@badturtleboy:

Kiegészítem a mondatod: "A tapló férfi focit néz,és sört iszik,aki ezt nem érti meg ne tartson olyat!"

Így tökéletes :)

Kytia 2010.07.12. 16:03:25

@molnibalage: Focirajongó. A barkácsoló aranyos, a kocka sokféle lehet. Persze, bármelyik gáz, ha képtelen mást csinálni, mint az adott szenvedélyét.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.07.12. 16:03:37

Sablonpicsa.
Dögunalmas.
A focit amúgy rühellem...

Luie Lepke 2010.07.12. 16:04:20

@Kósza: Nem tudom, engem mondjuk sokkolt. Viszont már rég elváltunk, úgyhogy különösebben nem probléma. Újabb idióta. Ahogy én felismertem, úgy más is fel fogja. Ennyi esze van. A jelek szerint én csak idiótákkal tudok összejönni. :)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.12. 16:05:16

@Luie Lepke: Jó. Akkor a szimulátorrajongó (és fejlesztő) röplabdzáni iragalmatlanul imádó, akusztikus zene rajongó gépészmérnök az melyik kategória? :)

Kósza 2010.07.12. 16:06:09

@Luie Lepke: a felismerés már maga a fél siker! Magad sem tudod még, hogy ez a most ugyan szűkítőnek gondolt megjegyzésed mégis mekkora merítési lehetőséget takar! :)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.12. 16:06:29

@Kytia: Egy biztos. Egyetlen szenvedélyemet sem esett nehezemre dobni nő miatt. Sőt, igazság szeritn a legtöbbször inkább a kockább énemet fel sem fedem. Az a tuti...

Luie Lepke 2010.07.12. 16:06:39

@molnibalage: Nézd, mivel a leírás alapján pasiról beszélsz, és én is pasi vagyok, ezért nálam az esélytelen kategória. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.12. 16:06:46

@Kedves Nard: :-) Mondjuk némelyik cikken lehet is jókat derülni.:-)

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.12. 16:07:50

@Luie Lepke: Nem tudsz ilyet nőben elképzelni? Hej én igen! :)Viszont még nem láttam ilyet. Eh... XD

Frigyesur (törölt) 2010.07.12. 16:07:56

@Kedves Nard: Es nem neznek rad furan, amikor az ujsagosnal megveszed? :) Amugy meg :DDD

nicknek (törölt) 2010.07.12. 16:07:58

@Kytia: Jófej gyerekek... 2-en 3-felé rohannak:) Ha velük bírja a kiképzést a vidámparkban, akkor soha nem fog focit nézni sörrel a kezében:)) Persze gondolom nem csak ezzel lehetne kiprovokálni domina hajlamaidat?:))

Luie Lepke 2010.07.12. 16:08:58

@molnibalage: Ez a te kereszted, hogy még nem láttál ilyet? :)

MickthePick 2010.07.12. 16:09:08

@Kytia: "Persze, bármelyik gáz, ha képtelen mást csinálni, mint az adott szenvedélyét."

Na tán lassan neked is leesik, hogy nem az aktuális tárgy (itt épp a foci) a téma, hanem az, hogy mennyire van belemélyedve az illető. :)

Luie Lepke 2010.07.12. 16:10:25

@nicknek: Különösebben semmi. Azóta beszéltem vele telefonon, de nem említettem. Minek?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 16:13:51

@Frigyesur:

Nem én veszem meg, hozzánk csak valahogy odakerülnek ezek a dolgok.

@Luie Lepke:

Hogy elmondjad neki: "Te sem ebből fogsz sarokházat venni passzeg!" :D

Kósza 2010.07.12. 16:14:13

@Kytia: És ha csak annyira focirajongó a delikvens, hogy szeret elutazni a párjával az EB és VB döntőkre, és a meccs ideje alatt elküldi vásárolni az ő kis drágáját a költési limitek alól gondosan felszabadított társkártyával? Az sem menő? :)

Dwokfur 2010.07.12. 16:15:47

Csákó nem érdemel meg téged.
Remélem egyszer nekem is lesz ilyen sztriptízelő, csizmás-fűzős barátnőm.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 16:17:02

@Kósza:

Az már a gazdaghejjespaseet meglasszózó káejrópaji madjarpitsa archetípusa! :)

MickthePick 2010.07.12. 16:22:21

@Dwokfur: jaj, az fájt. Tudod, mit? Meg is érdemelnéd :D

Stupidella 2010.07.12. 16:22:48

@Kytia: mert hozzájárultam ezzel a reklámjához :)

Kósza 2010.07.12. 16:25:39

@Kedves Nard: felesleges ebbe földrajzi, vagy rasszbéli megkülönböztetést vinni!Elég a 23. XX kromoszómapárra utalni!

MickthePick 2010.07.12. 16:29:13

@Kedves Nard: tényleg nem ismered az irónia fogalmát :) felismered, amikor nincs, és nem látod, amikor üvöltve nyilvánvaló :D

JOKKA21 2010.07.12. 16:30:10

Nem attól macsó valaki, hogy nézi a VB-t, mert én is néztem és én sem vagyok az.:D

nicknek (törölt) 2010.07.12. 16:30:41

@Luie Lepke: persze érthető
@Kytia: eltüntél? tudom ám, hogy a fűzöd kötöd éppen egy tálca sörrel a kezedben. segítsünk?:D

Kósza 2010.07.12. 16:33:11

@JOKKA21: mert te a komplementer halmazba tartozol :)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2010.07.12. 16:34:00

@Kytia: Látszik, hogy NŐ vagy. Én sokkal rövidebben írtam le ugyanezt. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 16:38:48

@MickthePick:

Ilyet normális ember nem ír le irónia nélkül (és persze a kommentek elolvasása nélkül) :)

@JOKKA21:

Tehát igazam volt! :) Önigazolás tipikus esete, azért mert azt hiszed macho lehetsz, ha tahó vagy, focit nézel és sört iszol. Bár a tahók legjellemzőbb featurejei ezek: sör,foci, bunkóság. :)

Órarugófelpattanó 2010.07.12. 16:42:40

@Stupidella:
Nem csináltál reklámot, ott virít a nikkje mellett.

OMG 2010.07.12. 17:02:52

Azt javasolnam, hogy ne a meccs elott vagy alatt akarj dugni. Probald meg utana, 22:00 korul altalaban vege az esti meccsnek, de 23:00 ra biztos. Kerdesem is lenne: Miert pont akkor kell ramaszni a pasidra amikor eppen olyan dologgal foglalja el magat ami szamara fontos? Vagy csak te lehetsz fontos szamara, es minden mas dolgot ami feltehetoen meg elotted, szinten fontos volt szamara, hanyagolnia kell, mert TE vagy az elete? Az elet kicsit mas mint a hollywood filmeken, hosszabb is, igy nem art ha elfoglalod magad. Es az , hogy a pasid szereti a focit, nem azt jelenti hogy teged nem, csak VB 4 evben egyszer van, es senki sem az ismetleseket szeretne megnezni. A Szex es New York az mas, azt lehet ismetlesrol nezni, de azt nem is nagyon adjak eloben(hal` istennek). En azt mondom mindennek megvan a maga ideje, es ha te mindig magadra szeretned hivni a pasid figyelmet, amikor o esetleg eppen valami abbanem hagyhato dologgal foglalatoskodik, akkor nagyon szomoru ember leszel.

Kytia 2010.07.12. 17:18:03

@nicknek: Jó, hát a munkahelyről haza is kell jönni ám.:) Ráadásul valami bénák koccantak az úton, pedig sietni akartam.:) Jöhetnek a gyerekek. Megnézzük, mennyi türelme van hozzájuk. Ha elég, akkor hozzám is lesz.:)))

@MickthePick: Azért, ha hátmasszírozás a szenvedélye, jobban elnézem, mint ha a foci.:)

@Stupidella: Á, nem biztos. Én már épp ott voltam, hogy rákattintsak, amikor beírtad a kommentet. Utána már minek kattintottam volna? Vagy lehet, hogy a pasik viszont ráröppentek?:DD

@Before: Pont ez jutott eszembe nekem is.:DDD

@Kósza: Az sem, de az legalább zsák és foltja effektus.:P

ildi19 2010.07.12. 17:21:29

Csatlakozom az előttem szólóhoz (OMG)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 17:34:28

@OMG:

A foci abba nem hagyható? El sem kell kezdeni. Ki nem szarja telibe a focit? Az a pár millió paraszt? Leszarom őket.

nicknek (törölt) 2010.07.12. 17:44:58

ha okos lány kártérítést kér a FIFA-tól:)

@Kytia: szóval még forgalmi dugót is okozol?? Mondtam a miniszoknyát csak akkor vedd föl, amikor meg van a férj jelölt:))

Na mára ennyi:)

OMG 2010.07.12. 17:55:12

@Kedves Nard: Neked nick valtoztatast javaslok, es a kedvest szerintem ne epitsd bele az uj nickedbe. A foci egy sport, sokan szeretik, ez ellen te nem tehetsz semmit, viszont nem feltetlenul parasztok. Persze leszarhatod, de ettol meg a tenyen nem valtoztat, hogy sok millioan maskent latjak. Viszont a hozzaszolasod alapjan te vagy paraszt.

S0und 2010.07.12. 18:02:36

@Kedves Nard: öreg, beléd több arogancia szorult mint belém, pedig én se vagyok egy egyszerű eset. Amúgy nem tudom mit lovagolsz a focin, a sportnak nevezett időtöltések 99,99% valami primitív faszság, kivétel nélkül. Ráadásul mindegyikből rendeznek "világbajnokságot", egyik kicsit népszerűbb és elterjedtebb, mint a másik.

tőzegmalac 2010.07.12. 18:04:18

@mütyür: dehogy írok. nekem is van mániám
csak az nem a foci;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.12. 21:25:38

@S0und:

Talán te is túl sokat warcraftoztál. :)

dr. gernika 2010.07.12. 21:30:53

Ez annyira jó volt, hogy szerintem bérposzt, de sebaj, akkor is elviszi nálam a hónap díját.
Szívemből szólt -volna- hálistennek sose volt focibuzi pasim.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.12. 21:34:17

Nem létezett a foci vb alatt szex?
miért nem lehetett forgatni a tv-t:)?

dr. gernika 2010.07.12. 22:21:22

@JoSé: De legalább nem 6 soros semmiket írnak, mint te 1-el azelőtt. Amúgy az országok az kis o betű. Nem tulajdonnév ugyanis...

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.07.12. 22:29:52

mindenki balfasz, aki foci vb-t bámul, mintha az élete múlna rajta. de sebaj, én addig szórakoztatom a csajokat a többiek helyett is! :P

popkiler 2010.07.12. 23:54:36

@Kedves Nard: Te nemtom ilyen sportot szeretsz,de attól függetlenül nem proli csak szimplán paraszt vagy.Te szerencsétlen,tudod te mennyi pl egy éves bérlet a MAN UTD meccseire?Itthon annyiért autót vesznek sokan.A 70-es 80as években tényleg főleg a munkásosztály szórakozása volt a foci pl Angliába,de nem is volt még tán 1 légiós se az egész országba,manapság meg legfőképp üzlet az egész,és igen komoly emebereket láthattál,most a vb meccseken is,igaz,hogy csak f@szoskodásból,de meg kell már jelenni a meccseken,ugy,mint régebben az operába.Amugy meg a nőknek ez az 1 hónap nem lehet olyan nagy dolog,amugy a vb fele meccse kb szar volt,főleg hogy az Angolok kiestek.
Az igazi időrabló dolog annak aki szereti a meccseket, a szezonba kezdődik.Én csak angol meccseket tudom megnézni,de akkor is a szombat vasárnap délután-kora este ugrott,de ismerek olyan családapát,aki nem csak angol,de spanyol olasz focit is nézi,na annak egész hétvége foglalt:)Nem is tom mikor csinálta meg a gyerekeit:)Amugy meg a nők csak azért ne nézzenek meccset velem,mert akkor olyan kedvesek,vagy mittomén,azt fogalmuk sincs mi van a pályán de ne is állitsanak választás elé,mert hogy a szarba lehet féltékeny lenni 1 meccsre??

karikaV43 2010.07.13. 07:51:01

A hölgyek nagy része szerintem flusztrált picsa,akinek csak a vibrátora jut,férfi egy sem.Szeretem a focit,gyerek korom óta űzöm is és 20 éve barca szurkoló vagyok.A sört nem szeretem,van két gyönyörű gyerekem egy lány,egy fiú szoktam meccset nézni,de a feleségem ez miatt még nem panaszkodott.A foci legalább valós teljesítményen alapszik,nem úgy mint a kamu szingli vigasz szex és new york 4 szánalmas nőietlen főszereplővel.Gondolom a hölgyek is rendelkeznek hobbival,érdeklődési körrel,de azt tolerálni kellene a női logika szerint ami mint tudjuk nincs.
Hölgyeim a foci jó,ha tapló a férfi mindegy mit szeret és mit nem,nem tudom a csizmás hölgyike mit szólna,ha éppen az őt legjobban érdeklő dolga kellős közepén akarna valaki rá mászni.
Kedves Nord és Kytia, szerintem szánalmasak vagytok,lehet jól kinézni üres fejjel is és nektek a kommentjeitek alapján az van,mivel egyikőtöket sem láttam ezért a kinézet meg nem biztos,hogy jó.

dr. gernika 2010.07.13. 08:11:06

@popkiler: Tényleg nem megbántásból, de minden szavaddal igazoltad Nardot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 08:41:25

@popkiler:

Ki nem szar le téged köcsög? Költsél fasz meccsekre. Leszarom, te bajod.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 08:43:38

@karikaV43:

Frusztrált. Tahókám, írni tanulj meg először, aztán nyomjad a dumát.

"A sört nem szeretem,van két gyönyörű gyerekem egy lány,egy fiú szoktam meccset nézni,de a feleségem ez miatt még nem panaszkodott."

Lehet nem tőled vannak, amíg meccset néztél a feleséged is elfoglalta magát valószínűleg.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.13. 08:58:13

@Kedves Nard: nem találtam 44-est:p

Aki meg a focit választja a punci helyett csak meleg lehet:D:D:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 09:33:58

@Kool Kitty Kat:

De fűződ van? :)

Amúgy meg egyetértek a legutolsó megállapításoddal :)

JoSé 2010.07.13. 09:44:45

@Drága IV gernika: Ha te mondod mindenbe belekötök HP :), figyelj azok akik kimerészkednek az utcára legalább kimennek, nem úgy mint egyesek akiknek 18 órát elvesz az életükből hogy száj-karatézzanak a másik blog felhasználókkal?..magadra ismersz?.. és benyögnek egy teljesen infantilis dolgot hogy várj.. ja megvan.. az országok kis o-és hasonló.. gyerekes és szánalmas.. már akartam tegnap is írni hogy ilyenek mint nard és te a tipikus esete azoknak az embereknek akiket középsuliba vertek a többiek és mindig csak a klotyóba húzták le a fejüket mert ennyire voltak érdemesek... és akkor itt ezeken a fos blogokon meresztik seggüket oltva embereket mert ez az életük, és a való világba se vitték semmire, nard is állandóan hangoztatja hogy a foci milyen proli dolog és stb. eltudom képzelni hogy most is egy baszott csicska alkalmazott egy takarító cégnél ahol most is csak ugráltatják vagy azt se... like u :P, nem értem minek kell oltani másik embereket állandóan?.. életcél?... hehe :D, nézd már meg hogy mennyi kommentet fűztök hozzá minden nap egy-egy blogposzthoz , és hogy éves szinten mennyit értek el..szerintem elgondolkodtató.pont

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 09:44:54

@Kool Kitty Kat:

Dehogynem! :) Ha már a németek nem nyertek a vb-n akkor legalább ennyi legyen :)

karikaV43 2010.07.13. 10:24:48

@Kedves Nard: ebből is látszik,hogy egyedül vagy nincs ki dugjon,a két gyerek tuti tőlem van le sem tagadhatnám őket.
Próbáltam udvarias lenni,de ilyen nőnek nevezett vibri macákkal,vagy egy éjszakás kurvákkal nem érdemes,a hangnem csak a te hangnemedre válasz,ha ennyire prosztó vagy és nincs pénzed elemre küldök szívesen.

karikaV43 2010.07.13. 10:58:30

@Kool Kitty Kat: hát lehet tükörbe kellene nézni és ha a foci kívánatosabb akkor el kellene gondolkodni,hogy mi van.
Ezek szerint aki vb meccset néz a párja helyett az mind buzi,az IQ szinted elég alacsony lehet,de söpörni még jó lehetsz.

dr. gernika 2010.07.13. 13:31:30

@JoSé: Hű de felszívtad magad, gondolom érezted, hogy igazam van. :) A tragikus helyesírási hibák felemlegetésén meg csak az sértődik meg, aki semmibe veszi az anyanyelvét. Amúgy jellemábrázolásból ülje le, egyes. :)
Suliban általában fiúkkal verekedtem, a lányok túl hamar kezdtek arénázni és a tanítónénihez szaladgálni. :)

dr. gernika 2010.07.13. 13:35:42

@karikaV43: :DDDDDD
Ez a hónap kommentje! :D

És most már kopipésztelem:
"karikaV43 2010.07.13. 07:51:01
A hölgyek nagy része szerintem flusztrált picsa"

még a kommentablakban is alá van húzva pirossal...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 13:37:33

@JoSé:

Nagyon elbasztad tahókám :) Egy sem talált. De azért szépen önigazolsz és projektálsz paraszt! :) Nekem nincs miért szégyenkeznem, de ahogy látom, neked van miért.

@karikaV43:

Ezt mondja az asszony nyilván. És tudod, örülök, hogy nincs ki dugjon, mert férfi vagyok :)

Stupidella 2010.07.13. 13:41:05

@Drága IV gernika: nekem is tetszik a "flusztrált", fel is írom a "hőbölög" szó mellé. :)

Stupidella 2010.07.13. 13:41:34

@Stupidella: ja meg a "kaukció" mellé is

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 13:46:23

@Stupidella:

Van olyan is hogy "haláboló" de azt nem tudom mit jelent! :)

Kytia 2010.07.13. 13:54:28

Szelintem meg szabdítsuk ki Blájent.:)

Nard, hát veled mi történt? Bársonyos stílusod megtévesztette az alkalmi kommentelőket?:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 13:56:12

@Kytia:

Úgy néz ki tényleg nem tőle vannak azok a gyerekek! :)

Kytia 2010.07.13. 13:57:36

@Kedves Nard: Honnan tudod? Ők még nem kommenteltek. Néhány szóból rögtön kiderülne.:)

karikaV43 2010.07.13. 13:58:08

@Kedves Nard: ha te férfi vagy akkor csak buzi lehetsz és a lány szerep a tiéd,nem az asszony mondja,de akinek nincs gyereke az nyilván jobban tudja.Nem tudom mit kellene ön igazolnom,főleg olyannak aki a kommentjeiben él nem a való világban,aki elolvassa az írásaid nem férfinak gondol.A flusztrált szó meg ilyen mivel még egyszer sem kellett használnom ezért előfordulhat,hogy rosszul írtam.A építő jellegű kritikát mindig bírtam,ezért megnézem egy helyesírási szótárban.
Szerencsére nem az ilyen kispöcsű ingyen buzik véleménye számít,lehet ha ismernél le se mernéd írni velem kapcsolatban a tahó meg a hasonló jelzőket, de egy ilyen nulla seggfejnek ezt nem kell megérteni.
A hölgyeknek címzett kommentre férfiként mi a fenének irogatsz,ha nem vagy ratyi?
A veled való kommunikációt részemről befejezettnek tartom,ha akarod lehet tiéd az utolsó szó,ilyen gyökerekkel teli bloggot meg többet nem olvasok,van egy rakás jó könyvem inkább azokat olvasom.

karikaV43 2010.07.13. 13:59:57

A flusztráltat helyesen frusztráltnak írják elnézést minden nyelvünket féltőtől.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.13. 14:01:27

@karikaV43: "A hölgyeknek címzett kommentre férfiként mi a fenének irogatsz,ha nem vagy ratyi?"
:D:D:D A hónap kérdése.:D

karikaV43 2010.07.13. 14:02:59

@Kytia: az egyik most megy iskolába ő a lányom,a fiam karácsonykor született,mindkettő rám hasonlít a feleségemnek meg nincs oka félre dugni,mert 12 év után is szeretem és ez kölcsönös.A gyerekeimmel való pofátlankodást nem nagyon szeretem.Mindenkit meg lehet találni,róluk meg le lehet szállni.

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:07:02

@karikaV43: Vegul is csak a billentyuzet ket vegen van. :))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: En arra szavazok, hogy Nard meleg. Az a bizonyos Culture Club dal nagyon gyanus. :)
Te mire szavazol? Ki kenne irnom errol is szavazast. :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:12:17

@Kedves Nard: Azert jeleznem, hogy Nard hozzaszolasaival alatamasztja a 'ratyi'-teoriat. :)))

@karikaV43: Hmm, hat igen, szerintem is, tukorbe kene neznie. Es elgondolkodnia a noiessegen. :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.13. 14:14:42

@Frigyesur: :-) a Culture Club miatt még nem merném egyértelműen kijelenteni, de ha táncol is rá, meggondolom magam!:D

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:19:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: www.youtube.com/watch?v=pmQVWH9u8Xo

Nard, tancolsz ra? :)) Lassuk sorban: egy pasival kozosen ezt a dalt valasztottak reszegen dalkent, az ital hatasara felszabadultak a gatlasok, felszinre tortek az elfojtott erzelmek, es vegul a tajreszeg kozonseg is kifutyulte oket, mert tul erotikus volt a szinpadi jelenet (legalabbis az en fejemben igy nez ki a szituacio. :)) Kettes szamu bizonyitek: folyton erdeklodik Kitty Vriendship-baros elmenye, pucer maratonja es fuzos-csizma maganszama irant. Harmas szamu: Muha puszilgatta.

No, tessek allast foglalni. A tartozkodokat a vidraszorny ele vetjuk. :))

Kytia 2010.07.13. 14:20:34

@karikaV43: "van egy rakás jó könyvem inkább azokat olvasom" Épp kezdtük volna javasolni.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 14:32:41

@Frigyesur:

Ez nem így történt. Nem szabadultak el érzelmek részünkről, csak a hallgatóság dobált meg minket! :) Te is folyton a karaokes felvételeimet akarod látni! :)

Szólok gernikának hogy védjen meg!

Kytia 2010.07.13. 14:33:46

@Kedves Nard: Mindig lemaradok a legjobb dolgokról.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 14:36:34

@Kytia:

Erről igen sokan lemaradtak, szerencsére. Borzalmas trauma volt számomra, derékbatört showbusinessben a karrierem :(

JOKKA21 2010.07.13. 14:39:32

Kedves Nard azért vagyok tahó, mert szeretem a focit nézni és mellé jól esik egy hideg sör?:)
Ha ezért tahó vagyok, akkor tahó vagyok, ez van.
Inkább a VB, mint valami magát nagyon szexinek gondoló plázapunci.:)
Kósza mi az a komplementer?:)

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:40:42

@Kedves Nard: Na de miert dobaltak meg titeket? A Szigeten mindenki annyira reszeg, hogy barmit elviselnek. Egy lehetseges megoldas van: egy rakat borfeju elott melegnek tuntetek. Mi mas lehetett volna az ok?? :))

Az a felvetel kell nekem. Ne aggodj, en csak a monitort dobalom majd meg. :D 'Nagy utazaaaaas...' ;)

@Kytia: Sajnos errol mindenki lemaradt szinte. ;( Nard csak ferfiaknak enekel. *sohaj* :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:42:16

@Kedves Nard: Nekunk is trauma, hogy lemaradtunk. ;(

Gernika meg teny es valo, hogy eros, de amig a kisnyugdijas Mari nenivel fel kezzel ebanik, addig egy Sith nagyur nehezebb preda. Mondhatni eselytelen. Gondolj a bicepseimre. :D Illetve ne, mert tudom, hogy viszonyulsz a pasikhoz. :)))

Kytia 2010.07.13. 14:47:53

@Kedves Nard: Mutasd meg! Majd én kielemzem, és segítek felkészülni a következőre, hogy jobban sikerüljön. De ahhoz LÁTNOM KELL.:D

@Frigyesur: "Nard csak ferfiaknak enekel." Most akkor te is nő vagy?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 14:48:08

@JOKKA21:

Ez a kijelentés eléggé meleg volt, ha érted mire gondolok :)

@Frigyesur:

Annyira borzasztó volt a produkció, hogy ők sem bírták tolerálni. Ezért sem nagyon iszom vodkát azóta, mert ilyen aljasságokra vetemedem mit a karaoke. :) gernika nagyon kemény, nyuggereken tesztelte magát, tudja hogy kell elbánni egy sith nagyúrral! :)

No persze, bisztos odaadom azt a felvételt neked! :) Max megmutatom a memóriakártyát amin rajta van! :) Még mit nem! Majd amikor Kitty fűzőben és lakkcsizmiben balalajkázik! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 14:51:58

@Kytia:

Kizárt dolog, hogy azt megnézze bárki is! Házipálinkától részegen, modoros apukának öltözve tüdőnadrágban és szódásszifon-szemüvegben adtam elő. Visszagondolva is iszonyatos volt :(

Kytia 2010.07.13. 14:55:26

@Kedves Nard: Így első olvasatra poénos is lehet. Mi volt a megdobás konkrét oka? Hamisan énekeltél?

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:55:38

@Kytia: Ez egy indiszkret kerdes, nem szeretnek ra valaszolni. :)))

@Kedves Nard: Annyira rossz produkcio nincs, amit a reszegek sem tudnak toleralni. :D

Jaj, hogy tudna velem elbanni, fele akkora sincs mint en, es nincs vele az Ero. ;)) (SW-t se szereti!!)

Ad1. erre siman raveszem Kittyt. :DD Ad2. oke, akkor mar csak ki kell vennem a kezedbol, aztan futaaaas! Kicsit meg ragyurok a sprintre. ;)))

JOKKA21 2010.07.13. 14:56:13

Értem.:)
A foci VB nem csal meg, nem húz le, nem vinnyog, hogy vigyem discoba..

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 14:58:04

@Kedves Nard: Csak szerenykedsz. :))) Amugy meg ugye tudod, hogy ezzel csak felkelted az emberek erdeklodeset? :)

@Kytia: Aaa, sajnos a megdobalos jelenetrol nincs felvetel (hacsak nem a szanalmas.hu-n :))), de Nardy ilyen karaoke orult, maskor is eloadott nagy sikerrel. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 15:03:12

@Kytia:

Igen. És főleg mit....

@Frigyesur:

Már legalább 2 éve kínzol azzal, hogy ezt látni akarod :) Amúgy meg nem vagyok karaoke-őrült! Kikérem magamnak Frigyes! :)

Patria 2010.07.13. 15:09:53

Én néztem néha a focit. sört is iszok. Igaz, hogy inkább a kerek seggű faszik érdekeltek, mint bármi más az egész vb-n. *.*

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 15:10:41

@Kedves Nard: Most mi'csinaljak? Ezzel keltetted fel az erdeklodesem, es azota is erdeklodom. Kitartas mindenkepp jutalmazando :D

Jah, persze, en sem vagyok Sith nagyur. :D Ha nem csinalnad ennyiszer meg el is hinnem. :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.13. 15:13:00

@Kytia: szaftos ponyvák lehetnek a hozzászólásai alapján.:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 15:22:48

@Frigyesur:

Csak ha én is látom Kittyt lakkcsizmiben és fűzőben! :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 15:30:56

@Kedves Nard: En benne vagyok. :D (Meghogy nem vagy ratyi :D)

JoSé 2010.07.13. 15:51:19

hát persze :), a hp és az ősbunkó összefog, ősi magyar kisebbségi szokás :). semmi baj nem haragszok, de látom megint igazam van :) ^^, nézzük csak azóta mennyi hsz származik nardtól és gernikától..lám lám igazam van ez az életetek :), ja gernika "jellemábrázolásból ülje le" úgy ám :) meg MÚkódj nem? xD-sőt hogy bővítsd a szókincsed- úrállomás, kezdem azt hinni hogy téged is fekete pákó tanított. És Nard :),egyáltalán nem, az hogy csökönyös vagy és szerinted minden sport a prolikra vall , sajnálni tudlak, eme gondolkodásod miatt. Azon gondolkodtam hogy vagy ennyire emós vagy hogy a sport rossz az élet rossz és mindenki gonosz :), vagy egy 160kg os ember vagy aki már csak azért sem mozogna kénye-kedve szerint mert fel se tudja emelni a hatalmas valagát a fotelből, ehelyett egy blogon írogatja hogy "az elvi leges irodámból éppen azt sem tudom hova verjem a falhoz magam", ezeknek az agy-mosott embereknek lehet beadod, de szerintem sokan vannak akiknek nem, köztük én nekem se. És érdemes lenne megnézned hogy hány emberrel karatéztok közben, kicsit elgondolkodtató...20000hsz egy évben szerintem ez jelent valamit ;) ( megsúgom- függőség).
UI: jó lenne ha valami eredetibbel is előrukkolnátok, mert ezek a" te csinálsz magadból parasztot" válaszok, kezdenek unalmasak lenni... , és hát az hogy megint a nyelvtannal jöttök..mint mondtam egyszer szánalmas és infantilis személyiségre vall, mondjatok valami olyan érvet ami ellentmondana annak hogy nem töltötök 18 órát a csajokéspasik.blog.hu-n. Az hogy egy pasi szerint undorító ha sportol egy férfi, mert proli -NC( haha :))
@karikaV43:Az a gond hogy ez nem építő jellegű , hanem kötözködés, de egyetértek, szerintem is homár... Nard -Ha szeretnél írogatni még egy pár sort nyugodtan, sőt gyerünk nard mutasd meg ki takarítóbrigád feje :)!, de a véleményed egy lószart ér de komolyan,egy csángó véleményét is többre értékelem mint a tied :). Na hajj rá és gernika (Letsz GÓÓÓÓ) vagy vájjá :) ja bocs ez nyelvtanilag helytelen juj én most mit fogok kapni :)

alumi 2010.07.13. 15:52:45

khm
proli a foci, vagy sem, azért itt is remek meccshangulat kerekedett ahogy látom.
várjatok, hozok szotyit, meg sört.:)

JoSé 2010.07.13. 15:54:47

bocs lefelejtettem :) ,,Minden ember proli, aki kimozdul" ;) ( by Nard) szép idézet :)

JoSé 2010.07.13. 15:59:36

@primula anderson: nem... ezt a meccset nardék vívják meg saját magukkal, nem utálok semmit se jobban annál ha valaki állandóan okoskodik és magasabb rendűnek érzi magát a másiknál.. ezek általában gyenge személyiségű emberekre vallanak, de hagyom is.. Úgyis fog vissza írni mert a büszkesége sem hagyja már csak annyiban... de engem nem érdekel.. írhat akármit.. :), és ahogy a kolléga már le írta lehet az övé az utolsó szó :) don't worry be happy :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 16:01:22

@JoSé:

Elég szarul küldöd bazze :) Egyáltalán, tudod kik a csángók? Azt mondjuk nem tudom, miért kéne hogy számítson a csángók véleménye egyáltalán? Vagy hogy ez hírérték-e? :) Az hogy egy ilyen paraszt, aki ilyet leír, hogy : "nem haragszok" eleve vascsövet érdemel. Őstermelőkém, szóródik a vetőmag a zsebedbő' e! Azért írok így, hogy értsd.

"s szerinted minden sport a prolikra vall "

Nem, csak a fociról beszéltem ebben a postban. De nem sok curling-fanatikust láttam még, vagy golfőrültet. Mondjuk ezek egyike sem prolisport. :)

Caddy 2010.07.13. 16:12:44

Ó be sajnálom, hogy mennem kell. :D

alumi 2010.07.13. 16:13:23

@JoSé: új vagy erre. ha nem így lenne, tudnád, hogy Narddal vitába szállni olyan, mint kivont karddal szélmalomnak rohanni. teljesen felesleges. lehet vele egyetérteni, vagy nem, de jobban jársz, ha megtartod magadnak, mert véget nem érő szájkarate lesz a vége. olyat én még nem láttam, hogy valakinek azt írta volna, hogy "igazad van...":))

@Kedves Nard: óó, pedig elképzelem, ahogy szotyit köpködve dobozos ászokot kortyolva, kocsmahangon örjöngök a golfpálya melletti lelátón, hogy "mi van Tiger bammeg, vak vagy? szerinted ez a lyuk, az a lyuk??" :))))))

dr. gernika 2010.07.13. 16:31:28

@primula anderson: olyat én még nem láttam, hogy valakinek azt írta volna, hogy "igazad van...":))

Nekem már mondta. :)

Kytia 2010.07.13. 18:16:54

@JoSé: Egyáltalán nem akarnám védeni Nardot. Főleg, hogy néha nekem is sok a szélsőségességből. Főleg, mióta kitalálta, hogy bálna vagyok.:) De könyörgöm, küldjetek már a klubotokból valakit, aki legalább 70-es IQ-val rendelkezik. Most nem bántásból, de tényleg. Ha valaki szépen, stílusosan helyreteszi Nardot, annak pólót szavazok, de így kb. alátámasztjátok, amiket mond. Egyik lelkes, ifjú harcos sem képes az ugatós Pákó (ha már emlegettük) szinttől elemelkedni? Pedig esküszöm, drukkolok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 19:46:24

@Kytia:

Kocsogok most en szetverem fejed megollek afrikai vadjok bazmeg! :D *pákós hangon*

Tamarian 2010.07.13. 19:55:45

@Kytia: Szia :) azért én látok olyas összefüggést, hogy a datolyapálma-IQ szint alattiak hajlamosak anyázva, köcsögözve, buzizva nekiugrani - nem csak Nardnak. Aki érvelni tudna, kedved szerint stílusosan (nekem is, hajrá; ezek rémisztőek voltak) ;)), az elolvassa, és _érti_, hogy mennyit és mikor kell komolyan vennie, ehhez képest száll be - de inkább nem ;-)
A szellemi roggyantak, mint ezek is, engem például azért bosszantanak, mert az álláspontjuk kifejtése körülbelül abból áll, hogy betippelik a családfádat(zsidó-paraszt-stb), a foglalkozásodat(te ribanc-bélyegnyaló-stb), és ragozzák a LEminősítéseket. Esetleg megfejelik a "defaszacsávóvagyokénmert.."-tel. Sehol egy szellemi tevékenységre utaló szótag, vagy ilyesmi. Nem produkál, hanem sérteget. Mert attól lesz több. Elképzelése szerint. Ami summa 5 mp-ig fakaszt mosolyt.
Nah, azért bevallom; míg gépet értem erre a pár percre, felvidított :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 19:59:21

@Tamarian:

Én már voltam zsidónácikommunistatechnokrataliberálisbolsevikcigány is, megszoktam :) Mondjuk bigott kereszténységgel még soha nem vádoltak meg. Az már tényleg fájna... :)

Tamarian 2010.07.13. 20:09:57

@Kedves Nard: Neked szavad ne legyen, szerintem Te ezt élvezed. :))) Sőt, esetleg gyűjtöd? :D A bigottizével meg csak várd ki a megfelelő posztot XD (mondjuk valami rémlik, még a szakítósról; asszem írt már csaj, hogy a pasija nagyonnagyon, és csak az esküvő után akar hancúrozni, de ő aggódik, mert mi van, ha mégsem egyeznek ők úúúúúgy... Meg írt srác is, hogy hetek folyónyi verítéke árán érte el, hogy mint a kígyót, keblen melengessék :D, de ennél több semmi, és bár oda meg vissza van a rózsaszíntől, de lehet, hogy ez neki mégse megy... És akkor történtek teológiai elmélkedések is ;D)

Tamarian 2010.07.13. 20:11:00

@Kedves Nard: Ja, és most már NŐ is voltál!!! ;))

Tamarian 2010.07.13. 21:43:40

@Kedves Nard: Áááááááááááááááááááá............. És EZT nem hallja senki?!?!?!?! Mikor véletlenül kivillan a bárányláb a farkascucc alól?! :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.13. 21:58:34

@Tamarian: En hallom, de mindig is tudtam, hogy Nardnak van egy noi enje. Meg egy cukormokus, aki szeretet ad a halainak es maradekot szetosztja a baratai kozott. :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.13. 22:43:44

@Frigyesur:

Te meg háromlábú kutyákat osztasz meg a barátaiddal! :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.13. 23:42:01

@Kool Kitty Kat: ja, és igen...
akinek a párja bemegy talpig lakban, ...... éhesen és ő inkább tv-t néz, az homár...
vagy már nem áll fel, de ne izgulj erre már van megoldás:)

JOKKA21 2010.07.14. 09:46:16

Kitty Kat akinek nem áll fel rád, az nem azért van, mert meleg, vagy nem vett be viagrát, hanem Te nem vagy tutajos.:)

JOKKA21 2010.07.14. 11:41:13

Kitty!Azt hittem nő vagy.:D

karikaV43 2010.07.14. 13:17:34

@Kool Kitty Kat: anyukád a buzerátor köcsög,nézd meg a nick neved és ha nem vagy nő kezdhetsz faszt szopni,internet vitéz nehogy kimenj az utcára mert valaki rád néz és sírni fogsz.
Ide minden buzi női névvel jelentkezik?Mert te is az vagy!!Többet neked sem válaszolok,bár azt hiszem nem lettél meg szólítva,bele ugatni meg a kutyák szoktak.

karikaV43 2010.07.14. 13:18:34

@JOKKA21: Nem egy rossz buzi,kopaszodik és két centis a kuki ezért csak lány szerepre alkalmas.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 18:13:34

@Kedves Nard: kihagytad a virslit, mustárt meg a vurstlit :D amolyan németes módra :D

vadmacska1995 2010.07.14. 21:48:17

könnyű lenne mondani hogy én nem jövök össze focimániás pasikkal de ki tudja

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.15. 00:23:01

@karikaV43: a nevemnek olvass utána mielőtt hülyeségeket írogatsz...
majd ha kicsit tájékozottabb leszel beszéljünk.(te gyökér:) )
nekem nem para, hogy homár vagy:D
és köszönjük emese:D:D:D:D

ja igen, kérdezd meg a zasszonyt kitől vannak a gyerekek:D:D:D:D:D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.15. 00:35:22

@Kool Kitty Kat: és még valami, a gugli ebben az esetben nem segít:p

dr. gernika 2010.07.16. 07:48:24

@karikaV43: A Karika mitől férfinév?

popkiler 2010.07.20. 02:09:57

@Kedves Nard: a buzifesztiválon te se a tojásdobálók közt voltál köcsög:)Akkor proli sport a tenisz is meg a box is baromkám ugy,ezt is mind az angolok találták ki,és télleg alig páran szeretik ezeket a sportokat.Azért proli ez neked,mert hülye vagy ahhoz,hogy megértsd a szabályokat,mert tudod ezeket ugy lehet ám élvezni csak ha érted mit nézel.

dr. gernika 2010.07.20. 06:43:59

@popkiler: :D
Ez milyen egy szánalmas önigazolás volt. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.20. 08:15:32

@popkiler:

Nem nehéz a foci szabályait megérteni, mert meglehetősen egyszerűek, hogy a hozzád hasonló prolibunkók is élvezzék, mert ahogy írtad, érteni kell. Valóban nem voltam a tojásdobálók között, mivel ott sem voltam. Kis nyomorék szarcsimbók vagy, és akárhogy kapálózol, az is maradsz. Nézzed a focit köcsög, és igyad a sört. Az való neked.

popkiler 2010.07.20. 15:25:25

@Kedves Nard: Mostmár biztos,hogy azért utálod a focit köcsög,mert rossz felé jöttél hazafelé,egyszer a buzibárból,és jól összevertek focidrukkerek,mert teljesen érthetően nekik se tetszett a pofád.Most mi az anyádpicsájáér magyarázzam neked,hogy csak a szurkolóknak irt foci szabályai könyv több mint 100 oldal,a biróknak irt szabályzat,legalább 300,te életedbe nem olvastál még annyit.Érthető,hogy a csökött agyadba együtt jár a foci meg a sör,képzeld utálom a sört,majdnem ugy,mint téged.Javasolnék egy találozást is veled,mert itt ugyse érted meg,mit mondok,személyesen azért őszintébb tudok lenni.

CSHK 2010.07.22. 12:57:21

fantasztikus, még egy nő, aki Bridget Jones-nak képzeli magát... hát miért nem lehet békénhagyni a pasit napi pár órára? előtte-utána nem lehet szexelni? ne éld bele magad ennyire, a végén tényleg Bridget-té válsz, és elmélkedhetsz azon, miért gondolják a pasik, hogy egy másik bolygóról származunk. egyedül.

Moon_Safari 2010.07.22. 19:07:56

A világbajnokság idején ügyeltem arra, hogy megdugjam a szerelmemet a meccsek ELŐTT és UTÁN is. Csak hogy szó ne érje a ház elejét. Üdv, egy pasi

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2010.08.09. 11:34:13

hisztis ostoba ribanc. az ilyennel szoba sem kene allni...

Commodus 2010.08.10. 07:58:31

Véleményem szerint, a nő fordítva ült a lovon. A pasi talált magának elfoglaltságot...a nő miért nem ment el pletykázni vagy vásárolni a csajokkal? Érdekes módon ez nálunk egyáltalán nem volt probléma. Sőt, a barátnőm is odafeküdt mellém, és néztük néha együtt a meccset. Meg úgy mellesleg megjegyzem, nem egész álló nap megy a foci, van egy csomó más időpont is, mikor lehet kefélni. Én előre szóltam barátnőmnek, hogy bocsi, nem szoktam focit nézni, de az EB-VB nekem mindig fontos! És egy nyamvadt szó nem hangzott el. Ugyanakkor a másik oldalon, én is "kiengeszteltem", hogy ne boruljon fel az egyensúly. Mert ez meg a másik oldal feladata. Ha volt egy olyan meccs, ami annyira nem érdekelt, inkább csináltunk valami programot. Olyan egetverő nagy problémát gyártanak ebből a fociból, számomra érthetetlen!

Bár, nekem a szex fontosabb a focinál...így, ha belibben az illető egy szexis ruciban, inkább kikapcsolom a tévét, ebben az egyben értek egyet a csajjal. :)
süti beállítások módosítása