Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Van szex az első randin?

2010. augusztus 09. 07:17 - Panni CsP

Először Sharon Stone-nál láttam, hogy a pasiját úgy kényezteti a kocsijában, hogy az vezet közben... hát, vicces helyzetek jöttek, néha úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lennék” - különleges hét áll előttünk, ugyanis az egész egyetlen hosszú poszt lesz. A fiatalember garantálja, hogy nem fogunk unatkozni, így 5 napot felajánlottam hosszan kifejtett sztorija számára. Tehát ezen a héten hétfőtől péntekig az ő kalandjait élvezhetjük, drukkolhatjuk és kommentelhetjük végig, jövő héten persze visszatér minden a megszokott formába.

 

Sokat gondolkodtam, hogy 7 évnyi történetet, hogyan sűrítsek össze úgy, hogy élvezetes legyen olvasni és ne szappanoperának tűnjön. Amit leírok mind igaz, sokat tanultam belőle és talán túl sok is egy embernek. Számomra fontos, mert hozzávezetett a személyiségem fejlődéséhez… Szóval 2003-ban kezdődik a történet, amikor is megismertem a neten Barbit. Csinos lány, egy válogatott focista volt nője. Hosszas netes udvarlás után találkoztunk először személyesen. Tényleg olyan szexis volt, mint a képeken. Van szex az első randin??? Igen van, de én akkor úgy gondoltam annál többet szeretnék tőle, mintsem ott helyben a kocsiban egymáséi lenne, amint az ölembe ült háttal a kormánynak. Láttam, hogy tetszem neki és ha visszautasítom ezzel csak jobban oda lesz értem.

Így is lett... a randikon ezer fokon égett, nyár volt, mindig egy szál nyári ruha volt rajta, ami alatt nem hordott semmit. Mozik, séta, kirándulások, vacsorák... nagyon élvezetes volt. Volt, hogy úgy búcsúztunk el éjszaka, amikor bekísértem az ajtóig, hogy csók közben a kezem a ruhája alatt matatott, éreztem a belőle áradó forróságot, de lefeküdni nem akartam vele. Azt gondoltam, többre vágyom, mint szexre - akkor még tudtam magam ehhez tartani. Minden jól alakult, de pár hétre rá az egyik esti kiránduláson, egy sziklán megtörtént… szeretkeztünk egy jót. Csillogást láttam a szemeiben... A következő hetekben az történt, amire azt mondod, álmaid hetei... Tartalmas beszélgetések, randik és töménytelen szex. Akkor még nem tudtam, hogy a sok hirtelen egymásnak esésnek egyszer meglesz még a böjtje.

A következő héten a haverommal egy partira voltunk hivatalosak, amikor azonban odaértünk, a fűből kiálló betondarab tönkretette a kocsi hűtőjét. Ekkor felhívtam Barbit, aki a közelben lakott, aludhatok-e nála? Igent mondott. A hétvégét együtt töltöttük. Bemutatott az édesanyjának, majd az azt követő hétvégén elmentünk a nagyszüleihez.

Balatonra utaztam a barátaimmal, majd Barbi is lejött a hétvégére, amikor is sokat ittunk és elmentünk közösen bulizni. A haveromnak akkor éppen szerelmi bánata volt, mert éppen akkor szakított vele az akkori partnere. Barbi ezt látta és elhívta beszélgetni. Majd a haverom jött, hogy lesmárolta Barbi és csináljak vele valamit. Megkérdeztem B.-t mi is volt ez az egész, mire azt mondta M. túlreagálta a dolgot és ő csak az önbizalmát szerette volna növelni ezzel.

Akkor azt mondtam Barbinak ez volt az első és utolsó dobása nálam. Eltelt 3 hónap és azt vettem észre, hogy nála lakom. Együtt megyünk reggel munkába és néha együtt is jövünk. Jött az együttélés, amire ez a kapcsolat még nem volt készen. Ezt persze utólag látom így, akkor nem tudtam ennyire racionálisan látni a dolgokat, mint most. Persze, nem is kellett...

Néha érkeztek furcsa telefonok neki, egyszer ebből annyit hallottam: " Köszi, most nem, van partnerem...". Jól megvoltunk, ezek nem érdekeltek. Elmentünk együtt a családjával is nyaralni, ahol kerestük azokat a helyeket, ahol csak ketten lehetünk... vajon miért?! :) Először Sharon Stone-nál láttam, hogy a pasiját úgy kényezteti a kocsijában, hogy az vezet közben... hát, vicces helyzet és helyzetek jöttek, néha úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lennék.

5 hónap telt el, olyan gyorsan történt minden, hogy nem láttuk a fejlődés irányát. A kezdeti hatalmas hőfokból minden átváltott hétköznapivá. Akkor azt láttam már rajta, hogy ez neki nem pálya... és elképzelhető, hogy ez már régebb óta így volt. Csak nem értem, miért nem mondta? Nem mondta, inkább várta, hogy hibázzak a kapcsolatban egy aprót is, hogy ki tudja adni az utam. Végül is, ezt ma is sokan teszik, ugye??

Ezt megtettem, ő is megtette :D Elkövettem azt a hibát, hogy utána felhívtam, kerestem, amivel persze még jobban távolodott... Majd lemondtam róla, amikor 3 hónap múlva csörgött a telefon és Barbi volt. Beszélgettünk, találkoztunk és megkért, vigyem ki a reptérre, mert fotózásra megy Mexikóba.

Mondom, hej, kivel? A barátnőjével... ja, mondom csak a barátnőjével, akkor lehet, azért keresett, mert vonzódik hozzám még... ez hülye gondolat volt. Később kiderült, hogy a csajjal együtt éltek és szexuálisan is vonzódnak egymáshoz. Na, utánam már csak a csajok jönnek? :) Évekkel később láttam a Keserű méz című filmet, aminek fő mondanivalója az volt, ha valaki ilyen hőfokon éli az életét hamar megél sok mindent... Hát nem tudom, azóta többször keresett, mesélt a szexfilmjeiről, amiben szerepel - nem lepett már meg - néha megnézek egyet, szexuálisan izgat persze, de őszintén már csak azt éreztem, ez a lány is megvolt... Hogyan ismerhettem félre őt ennyire...? Minden ilyen hőfokú kapcsolat halálra van ítélve?

(folyt. köv. holnap)

 

 
240 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr142208682

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az élmény másik oldala 2010.08.11. 08:10:56

Megírta.Harcedzett, sok (öröm)lányt látott vadász jórészt őszinte szavai, helyenként talán színezve, vagy épp férfimódra távolságtartóan, fantázia és érzések együttmozgása, társ a játékban, akinek van még mit megélni...Bántó? Bókoló? Rendhagyó?Olvassát...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 08:22:22

Egy madjar válogatott focista levetett ribancával kezdeni ősi román szokás. Ha csak levarrni, ok, másra nem jó. Havert is lekapta, önbizalomnövelésként...ja. Ott helybe kirúgni, önbizalomnövelésként.

Amúgy már nagyon fáj, hogy már csak ilyen lányregények lesznek itt.

Szöszi 28 2010.08.09. 08:33:45

Most ez miii? Senki nem hajlandó már szakítós sztorit írni? Nem érdekel, hogy hogy dugtad félholtra a magyar focista levett nőjét...Amúgy meg, nem gyanús az picit, hogy ha a csaj az első randin egy kocsiban simán rádmászik?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.09. 08:44:06

@Kata1987: Mi ebben a különleges? Én mindig így szoktam.

Szöszi 28 2010.08.09. 08:46:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ja, bocs:D Én nem, de lehet, hogy a mai világban ez a normális:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 08:48:53

@Kata1987:

Nem normális. Amúgy tuti a csaj ilyen pumpaszájú műmellű szőkeség volt.

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 08:58:53

Nem tudom minek megemliteni a "valogatott focita" dolgot. Muhahahha. A magyar foci en block egy nulla az Aranycsapat ota. Esetleg egy vizilabda kerettagsag meg jelentene valamit. ;)))

Eddig jutottam a sztoriban, de mar komikus. :))

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 09:02:03

No, ujabb. Egy szal ruha alatt nem hordani semmit roppant higienikus. Esetleg ha csak a sajat automibiljaban ul, meg elmegy, de mozi, vacsora. :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 09:05:26

@Frigyesur:

Hát miután egy egész csapatra való (+kispadosok) tahóparaszt végigment Barbin,4 óvszer egyidejű használata, plusz vegyvédelmi ruha viselése javallott. :)

Commodus 2010.08.09. 09:06:45

Ilyen típusú nővel komolyan tervezni inkább vicces :) "Van, akivel cicázunk. Van, akit feleségül veszünk." Első alkalommal a pasira mászik...elég gáz :) Nem visel bugyit...most komolyan, tényleg azt hitte, hogy ez a csaj a barátnője lesz? Közben még "önbizalomnövelésnek" lekapja a haverát is...inkább dugta volna még egyszer halálra, aztán lapát.

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 09:09:37

Az is roppant hiheto, hogy valaki vigasztalasbol csokol meg valakit. :)))

A tobbi meg. Juj. Mi abban nagy hofok, hogy egy kapcsolat elejen sok szex es tartalmas beszelegetesek?? Most oszinten, ki nem igy csinalja? Az ember meg csak most ismeri meg a masikat, rengeteg tema van. Vonzalom eseten a masik is adja magat. Milyen kapcsolatai lehettek, ha ez nagy hofok?! :))

3 honap utan osszekoltozni se tul jo szvsz.

Ettol fuggetlen mesedelutannak jo a sztori, csak a Barbi nev... hat, milyen lany hivatja igy magat alapbol? :)

No, jo, alaposan kiveseztem. :D

Ja, nem, meg valami. Vezetes kozben szex?? Ehh, ez felelotseg, es pont. Kar vele dicsekedni. Ha izgalomra vagysz, logasd egy szakadek fole az auto felet, es ugy probaljatok ki. Legalabb masokat nem veszelyeztettek. :x

Commodus 2010.08.09. 09:12:38

@Frigyesur: Teljesen egyetértek! Ha már kocsiban kefélnek, akkor ne vezetés közben...még csak az kéne, hogy elüssenek valakit...

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 09:13:02

@Kedves Nard: Ja, de most kepzeld, hogy egy ilyen csaj utan leulsz. :SS Nem tudok elvonatkoztatni a mikrobiologiatol a 'nincs rajtam bugyi' (de utalom ezt a szot) temakorben. :))

Mondjuk a felelossegteljes szex biztos nem volt a sztori erossege. ;)

Madpapa 2010.08.09. 09:13:35

Ugyan már kisfiam. Ezt a hülye dumát: "Láttam, hogy tetszem neki és ha visszautasítom ezzel csak jobban oda lesz értem." Szóval ez a csaj teljesen hozzá van ahhoz szokva, hogy mindent megkap első füttyentésre, hisz megteheti. Szóval max. felhergelted, hogy 'mit gondol ez a kis pöcs, hogy nekem ellentmond?'
Szerintem örülj, hogy megkaptad egy rövid időre, ezzel is fényezve az egódat. Az hogy igazából miért volt a csaj veled, nos erre csak ő tudna igazából választ adni. Nem egy ligában játszottatok. Az ilyen műnőknek a látszat számít amihez sok pénz kell. Valószínű te nem az a kategória voltál aki ezt finanszírozni tudta volna. Így tipli lett a vége. Lényeg, hogy az ő részéről maximálisan nem az érzelmek domináltak.
Az orgazmust meg színlelni is tudta ;-))

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 09:18:41

@Commodus: :) Szerinted megkapjuk, hogy besavanyodott nyarspolgarok vagyunk? :)

@Madpapa: Valoszinusitem, hogy holnap az is kiderul, hogy a srac penzes. Vagy csoro, de ragadnak ra nok, mert valami szuper belso tulajdonsaga van. :)

Mondjuk mar eleve gyanus, hogy egy bombazo miert neten ismerkedik. :))) Baaar... Nard is igy tett. :D

Kósza 2010.08.09. 09:24:44

Ejnye már, Uraim, azért egy-egy laza pipa vezetés közben még nem kellene, hogy ekkora felháborodást váltson ki belőletek! A dugás nem menet közben volt, bár arra meg a bal1-nél mindegyik ülés praktikusabb, de mindegy.

Commodus 2010.08.09. 09:28:07

@Frigyesur: Kapjuk. Kit érdekel?! :))

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 09:32:03

@Kósza: Nem felhaborodas, csak felelotlenseg. Tele vannak az utak olyan hulyegyerekekkel, akik meg akarjak mutatni milyen faszagyerekek es veszelyeztetik az embereket. Nem tud annyira koncentralni, csak a szerencsen es a tobbi emberen mulik, ha nem lesz baj. A sajat eletet mindenki ugy sodorja veszelybe ahogy akarja tolem, de masokat ne keverjen bele.

@Commodus: :))) Mondjuk jah.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 09:36:41

@Frigyesur:

Nekem Garp szerint a világ ugrott be a vezetés közbeni pippantásról. Aki látta, az hangosan felröhög majd :P

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 09:39:25

@Kedves Nard: Nekem nem marad meg ez a resz, nagyon reg lattam... Mi volt benne?

Commodus 2010.08.09. 09:39:27

@Frigyesur: Az a baj az ilyen emberek gondolkodásával, hogy - tegyük fel - valóban baromi jól vezetnek...azonban azt nem veszik figyelembe, hogy esetleg más hibázni fog. Ő nem számít rá - meg is van a baleset. Utálom, mikor egy-egy faszagyerek direkt kicentizi az előzéseket, vagy 2 centire megy mögötted. Múltkor pont egy ilyen barom jött belém, nem tartotta be a követési távolságot (az előttem lévő meg satufékkel állt meg). A kocsimnak nem lett baja, de az övének igen, szépen telibe kapta a vonóhorgot :D

Kósza 2010.08.09. 09:41:49

@Commodus: remélem megbüntettek, amiért indokolatlanul fent volt a vonóhorgod!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 09:43:29

@Frigyesur:

Véletlenül belement Garp abba az autóba amiben a felesége épp pippantotta a tanítványát. Anuta szájzárat kapott, srácnak meg ugrott a koronaékszer :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 09:57:14

@Commodus: Nem kell bemutatnod. Imadom az olyan idegbajosokat is, akik ossze-vissza valtogatnak savot. Meg akik intimitas iranti igenyuket ugy fejezik ki, hogy radallnak. :D Belem is jottek mar, mert nem hitte el, hogy megallok a pirosan. Hatul meg ott ult a felesege, pici babaja. :S

@Kedves Nard: Ja. Volt egy ilyen vicc is. De ezzel a csavarral jobb. :))

Commodus 2010.08.09. 10:01:04

@Kósza: Látom, a történetből a LÉNYEGET ragadtad ki. :)

@Frigyesur: Apropó, szombaton megszületett az unokahúgom, úgyhogy öröm és boldogság. :)))

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:02:04

Vajon ma miert nem tudok gepelni. :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 10:03:30

Szerintem a csaj tuti HPV-fertőzött is. A kedves postíró, hacsak nem ment el beoltatni magát (erősen kétlem hogy kiadott volna erre 80+ ezret) szépen továbbadja majd a következő áldozatára, a madjar "futballvilág" ajándékát.

Kósza 2010.08.09. 10:04:15

@Commodus: az én felfogásom szerint személyautón fix vonóhoroggal, vagy nem leszedett leszerelhető vonóhoroggal közlekedni, majd utoléréses koccanás esetén ezzel kérkedni ősi román szokás!

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:07:47

@Commodus: :))) Nagybacsi lettel, gratulalok. :))

@Kedves Nard: Dr. Nard infektologust hallottuk. Ennyire tudod, hogy mit hordoznak a focistak? :))

Mondjuk vicces volt, hogy hetfo reggel tele volt jopasikkal a bor- es nemibeteg gondozo. :)))

Commodus 2010.08.09. 10:09:10

@Kósza: És most talán vágjam le a Te kedvedért (fix vonóhorog) külön? :) Kávét hozzak esetleg? Amúgy egy történet elmesélése nem kérkedés, de sebaj :) Itt az volt a lényeg, hogy be kell tartani a követési távolságot. Ez olyan alap, mint a szorzótábla!

Rebelde 2010.08.09. 10:09:27

a focista barinő és a tartalmas beszélgetések egy történetben együtt teljesen hiteltelenné teszik az egészet, emiatt is teljesen felesleges addig nyújtani, mint a rágógumit...ráadásul, ahogy sejtem a "forró rágógumi" című ultraégő tini tragikomédia szellemi színvonalára hajazhat...
elnézést a leereszkedő hangnemért, de repülőnapon voltam:))))

Commodus 2010.08.09. 10:11:56

@Frigyesur: Köszönöm, büszke is vagyok nagyon! :)))

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 10:12:39

@Rebelde: a forró rágógumi igenis nagy szellemi magasságokban szárnyaló dokumentumfilm:p
:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 10:15:05

@Frigyesur: A kedd van fenntartva a pattanásos bénapasiknak...

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:17:12

@Rebelde: Ahogy olvastam tiszta volt az egbolt vegig, mindent jol lehetett latni. :)))

@Kool Kitty Kat: :D Szokeknek biztos. :)) (Bar nem lattam, es ahogy olvasom a sztorit, ez igy is marad :D)

Apropo, kell majd a velemenye egy szoke ajandek temakorben. :))

JoSé 2010.08.09. 10:17:41

Hali

Na ez az ;), most már nem csak pénteken lesz sztori :D hanem most kivételesen egész héten ! :)

Marha fontos információ- válogatott focista, volt barátnője.
A csaj neve is sejtetik már valamit...szerintem, de lehet ez az előítélet részemről...

"a randikon ezer fokon égett, nyár volt, mindig egy szál nyári ruha volt rajta, ami alatt nem hordott semmit."az a jó..., a szándékai nem voltak kiszámíthatóak..áh nem :), és milyen praktikus viselet :O, nem mellesleg higiénikus is..

"Láttam, hogy tetszem neki és ha visszautasítom ezzel csak jobban oda lesz értem." Ne szállj már el magadtól :D ,szerintem meg csak egy szexpartnert keresett :/

a haverodat lesmárolta mert megszánta ..jajj :D ez fájt, de persze tudom nehéz lett volna elfogadni hogy Barbi egy lotyó :D, és a szerelem meg vak és rózsaszín..ja ja..

www.youtube.com/watch?v=9zPHoc5n5OE&feature=related

ZOH 2010.08.09. 10:17:47

@Kósza: "remélem megbüntettek, amiért indokolatlanul fent volt a vonóhorgod!"

Jaja, én is minden vontatás után le szoktam fűrészelni az enyémet.

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:18:05

@Nathan D'Xantine: Azt nem tudom. Hetfon volt csak oram. De ha te mondod... ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 10:18:15

@Frigyesur:

Amilyen szarok, és megdugnak mindent, még a guruló odvas krumplit is, kinézem belőlük.

@Rebelde:

Eleve madjar megélhetési focistát sportolónak nevezni meglehetősen bizarr! :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:20:43

@Kedves Nard: Bizonyara a tulhajszolt nemielet miatt nem tudnak lefutni 90 percet, beletalalni a kapuba es kivedeni a tamadasokat. Azt nem tudom, hogy a szineszkedes mennyire megy nekik, mint egyeb labdarugo kovetelmeny. :)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 10:21:13

@Frigyesur: Ki van írva.
Szerdán van a szépészeti bőrkinövéségető-party...

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:23:19

@Kool Kitty Kat: Cafolnam. A fekete nem megy a szokek hajszinehez. :P

Es koszi. :P

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:25:47

@Nathan D'Xantine: Haat ööö, kiirast meg sosem olvastam, ugyhogy elhiszem.

Rebelde 2010.08.09. 10:25:59

@Frigyesur:

lógott az eső lába egy darabig, de lehetett látni szinte mindent
nem vagyok egy haditechnika rajongó, de nagyon élveztem az egészet:))) ajánlom mindenkinek

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:26:51

@Kool Kitty Kat: Most mar elvesztette a kompetenciajat a szememben. :P Amugy meg lesheti, es nem is magarol volt szo. Oke, fiatal, szexi, szoke pasi, de ennyiert mar fiatalabbat is kaphatok. :P

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:31:17

@Rebelde: "szinte mindent" :D

Es hogy kerultel oda? :)

@Nathan D'Xantine: Igen, de a szokekhez piros illik, ezt mindenki tudja...

MickthePick 2010.08.09. 10:31:51

@Kósza: nem is férfi akit még nem pippantottak le kocsiban, menet közben.
Mondjuk azt én nem nagyon tudom elhinni, hogy baleset nélkül végig lehet csinálni, nálam még félúton se jártunk mikor mondtam, hogy nem lesz ez így jó, nem tudom az úton tartani a kocsit :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 10:32:42

@Frigyesur: Én meg csak olvasni szoktam őket!
Gyerekkoromban állítólag egyszer megpróbáltam kiírást nyalogatni, de feltehetőleg nem jött be, mert azóta teljesen kikopott az eszköztáramból...

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 10:33:13

@Frigyesur: milyen jó lesz amikor majd mondja szex közben hogy mama:p
:D:D

MickthePick 2010.08.09. 10:33:42

@Kata1987: nekem is volt olyan csaj, aki az első randin előbb lesmárolt, majd később a moziban a hátsó sorban más is volt... és mégsem gondoltam ribancnak (nem is volt az) :)
Azért persze nem ez a hagyományos tempó....

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:34:52

@Nathan D'Xantine: Erre az izesitett szakkonyvek valok. :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:35:41

@Kool Kitty Kat: Na ne perverzkedjen. :P De legalabb antibakterialis hozzaallasa lesz. :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:38:25

@Kedves Nard: :DD Te nem is ertesz a focihoz, azt mar tudjuk. Nem vagy kepes felfogni bonyolult szabalyrendszeret, csak azert mondod. :D

Majd kesobb meghallgatom ezt is. :D

Szöszi 28 2010.08.09. 10:39:17

@MickthePick: Hát van aki így gondolkodik:) Én azért csak megnézem az első randin, hogy ki is az az illető akivel a beszégetésen kívül majd mást is fogok csinálni. Most őszintén? Az a nő aki nem bír magával a második randiig mennyire lehet kiéhezve?:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 10:40:23

Azon tűnődöm, hogy vajon mit tanult a szerző a fenti eseményekből...

(Mondjuk úgy leírnia nem sikerült, hogy ne legyen szappanoperás.)

tőzegmalac 2010.08.09. 10:40:23

olyan, mint a pénteki horror vagy érdemes olvasni?

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 10:40:39

@Frigyesur: nem én perverzkedem...
te akarod kinevelni magadnak:p
igen játszhat majd a boldog antibakteriális elefánttal.

Kósza 2010.08.09. 10:41:34

@MickthePick: itt ma nem ezzel, hanem a fix vonóhoroggal lehet menőzni! Amúgy meg, ha meccset lehet nézni közben, akkor vezetni is! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 10:41:56

@Frigyesur:

Ja tényleg :) Mert olyan bonyolult,a focisták is mind oJan intelligensek! Félelmetesen mély gondolataik vannak, mint egy kacsaúsztató :) Még a miniszterelnökünk is érti, najó máshoz nem is, de ehhez igen :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 10:41:56

@Kata1987: lehet csak nem bír ellenállni a férfi szexuális vonzerejének:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 10:42:44

@Kool Kitty Kat: A "kinevelés" dolog marhaság. Mire kineveli, már nem tud mit kezdeni vele!
(Hacsak nem ápolónőnek nevelte...)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 10:44:07

@Nathan D'Xantine: miért Woody Allen is hogy kinevelte magának a kis ázsiait:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 10:45:23

@Kedves Nard: Miért gondolod, hogy Ő érti?
Mert csinálja? Annyi mással van még így... :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 10:45:31

@Kool Kitty Kat:

Fogadj örökbe egy 17 éves thai kislányt :)

MickthePick 2010.08.09. 10:46:23

@Kata1987: nos, nálam is ez a normális, természetesen - de a lány kedves, aranyos, csinos, értelmes és jól ápolt volt, úgyhogy nem tiltakoztam :) Azért minden amúgy sem volt, csak pár randi után, tudatosan (a lány akarta így, szerintem az első randi után ő is megijedt, hogy minek fogom nézni)
Aztán persze én szúrtam el az egész kapcsolatot röviddel ezután, de ez már egy másik sztori :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 10:46:45

@Nathan D'Xantine:

Valamihez annak a kis törpeköcsögnek is kell értenie! :) Legyen a foci. Legalább ott van esély arra, hogy úgy felrúgják, hogy ott is maradjon :) Én tuti lezúznám szilánkosra a sípcsontját :)

Szöszi 28 2010.08.09. 10:46:47

@Kool Kitty Kat: Igaz! Ez is egy lehetőség...:)De azért pl. én 1 hétig voltam Korfun, és még így is vártam 2 estét a mással, és nem rögtön bújtam az ágyába, illetve ő az enyémbe, pedig akkor már ráadásul 1 éve ismertem a görög srácot. Mindegy, régimódi vagyok én már ehhez a tempóhoz:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 10:46:49

@Kool Kitty Kat: Na ja! De Woody -mint tudjuk- már fiatal korában se tudott mit kezdeni a nőkkel. Így könnyű! :D

Hopi Bond 2010.08.09. 10:47:41

Úúú, "folyt. köv. holnap", már alig várom! :D

Remélem az lesz benne, hogy a csaj terhes lett és most az apát keresi. :DDDDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 10:48:00

@Kata1987:

Kűfődi hejjespasee vadászat alapfokon! :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:48:29

@Kool Kitty Kat: En meg plane nem. :P

Csak irigykedik, mert jo az illata. :P
"nem fél ő a baciktól
mert jól meg van védve"

:P (:D)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 10:48:35

@Kool Kitty Kat:

De csak azért, mert elszeded a nyugdíjukat :)

Netuddki. 2010.08.09. 10:48:35

Fotosopp!
Hacsak nem raksz ide egy barbis videó linket.

Szöszi 28 2010.08.09. 10:48:36

@MickthePick: Na, tessék csak megírni! Ez jó és érdekes sztori lehet, nem ilyen szar, mint ez:)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 10:49:30

@Frigyesur: a macska fel van mászva a fára és le van lógva a farka:D

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:50:00

@Kedves Nard: :DDD Nincs hozzafuznivalom, egyetertoen bologatok. :))

@Nathan D'Xantine: Kosz, hogy szoltatok. Mer' amugy teljesen komolyan gondoltam, de most revidialom az allaspontom. :P

MickthePick 2010.08.09. 10:50:30

@Kata1987: áh, lenne ennél több durvább sztori is, csak az a baj, hogy mindegyik olyan specifikus, hogy ha véletlen olvasná az egyik résztvevő, tuti lebuknék. Az álnevek se segítenének :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 10:51:35

@Hopi Bond: Mindnyájunk előtt nehéz órák állnak még addig, míg révült mosollyal arcunkon belevethetjük magunkat e tanulságos jellemregény folytatásának olvasásába!

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 10:51:39

@Kedves Nard: nem tudod mi az élet...
Minden nap milliónyi baktérium tör az életünkre, és az egyetlen aki megvédhet tőlük az az antibakteriális elefánt.:D

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:52:23

@Kool Kitty Kat: :DD Mert ok nem bujnak rogton agyba hogy ne legyen tartos a kapcsolat. :D

@Kedves Nard: :DDDDDDDDDDDD

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 10:53:52

@Frigyesur: pedig rögtön ágyba bújnak. Láttál már öreg nőt este 20:00 után nem pizsamában az ágyában?:D
na ugye hogy nem:)

Szöszi 28 2010.08.09. 10:57:11

@MickthePick: Jó, én is elgondolkoztam múlthéten, hogy kiteregessem e a sztorit, de szerintem egyik sem olvassa akiről szó volt:) Meg, ha olvassa is, nekik kellemetlen, nem nekem:D

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 10:57:17

@Kedves Nard: :D Aaa, ezt latnod kell. Csoda egy talalmany.

www.higeen.hu/sites/default/files/imagecache/fokep/02_filo.jpg

@Kool Kitty Kat: Ne gunyolodjon. :P Mar tobbszor ravilagitottam, hogy az emberek gusztustalanok, kritikan aluli higinies hozzaallassal. Meg ha semmi bajom se lesz a korokozo agensektol, akkor is pottyet undorodom.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 10:57:33

@Kool Kitty Kat:

Feltétlenül kell nekem is antibakteriális elefánt! :)

Általában az öreg nők macskát is tartanak! :)

Caddy 2010.08.09. 11:00:02

Boldog hétfő!
Micsoda írás, így hét kezdésre.
Nem minden kapcsolat, de a legtöbb igen.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 11:00:15

@Frigyesur:

Én lábbal szoktam kinyitni a sloziajtót és az ülőkét is balerina-kecsességgel, lábbal hajtom fel :)

De én egy kicsit ódzkodom a túlzott higiéniától, mert kiskoromban is kinn nyomultam a kertben, meg a természetben, és soha nem volt bajom (leszámítva némi nyomiskodást a cserszömörcével) :)

Hopi Bond 2010.08.09. 11:01:44

@Kool Kitty Kat: Jegyet vettem, úgyhogy legális állatkerti látogatónak számítok. :D

@Nathan D'Xantine: Engem már csak azért is érdekel. :D Kíváncsi vagyok a karakterfejlődésre. :D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 11:02:53

@Frigyesur: én teljesen komolyan gondoltam:)
@Kedves Nard: a macska az smafu, tudhatnád hogy az antibakteriális elefánt az új őrület:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 11:07:08

@Hopi Bond: Az lesz. Történetenként plusz egy centi farokméret!
(hossz)

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 11:07:09

@Kedves Nard: :D Balerina kecsesseg. :DDD Most elkepzeltem. Es zarni? :D

Mondjuk ugy: nekem azzal van bajom, amit az emberek osszefogdosnak. Ugyis mondhatnank, hogy nem fertozo agensektol felek, hanem az emberektol undorodom. A termeszettel semmi bajom...

De ez az egesz az egyetem alatt fejlodott ki bennem szep lassan, elotte en is normalis voltam. Sot, a gyerekemnek is hagyom majd, hogy koszos legyen, mert megtanultam, hogy ez fontos. :D De nekem mar fasza kis immunrendszerem van.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 11:08:52

@Frigyesur:
@Kedves Nard:
elbagatellizáljátok a problémát...
igenis nagy veszélyek leselkednek ránk:D:D

fumerin 2010.08.09. 11:09:14

Nekem sem szappanoperának tűnik az iromány, inkább Danielle Steel filingnek:D

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 11:09:39

@Kool Kitty Kat: Lattam, mar ha sajat magam is szamit. :P Vegulis, minek nekunk (oreg noknek) tartos kapcsolat, igy, fel labbal a sirban. :D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 11:10:26

@Frigyesur: amúgy meg itt szeretném közölni hogy az elefánt dal, platinalemez lett:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 11:10:36

@Frigyesur:

Alapból én is mizantróp vagyok. Leginkább hagyjanak békén, és küldjenek mailt, akkor legalább nem látják az undort az arcomon és nem érzik a gúnyt a hangomban :)

Hopi Bond 2010.08.09. 11:12:19

@Nathan D'Xantine: Igazából azt várom, hogy a holnapi folytatásban a posztoló közli, hogy a mai poszt kamu volt és a focista igazából agysebész és Barbi pedig az akadémiai székfoglalójára készült, amikor leállt a posztolóval hemperegni, csak úgy, szimpátia alapon. :D

@Kool Kitty Kat: Nincs olyan teremtmény e földön, aki ne félne a szappanos zárkától. :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 11:13:05

@Kool Kitty Kat: Mondja ezt maga. :P Egyszer volt az elet rajzfilmben is megmondtak? :P

Amugy nem erdekel, hogy kigunyol. Annyi mindent lattam mar... ha mindenki olyan tiszta lenne, mint en, akkor nem lennek ennyire kenyszeres en sem. :x

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 11:13:47

@Kool Kitty Kat: :DDD Gratulalok. Orulok, hogy en lehettem a muzsa. :D

Art Mooney 2010.08.09. 11:14:52

hűvös történet, testvér

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 11:15:43

@Kedves Nard: Kb. en is igy. Ne jojjenek a kozelembe es hagyjanak beken. Ezek nem nagy elvarasok. Tegnap komolyan elfilozofaltam egy lakatlan szigeten, minden nap csak furdeni az oceanban... Mondjuk eloszor a nethiany ugrott be, nemt'om ez mennyire koros. :)))

Rebelde 2010.08.09. 11:17:47

@Frigyesur: volt azért felhő:)
úgy kerültem oda, mint mindenki más, belépőjeggyel:)

Szöszi 28 2010.08.09. 11:18:38

Uncsiiii! A régi blog volt a jó! Az volt az igazi, amikor néha még a poszt író is beállt kommentelni...És jól szétszedtétek:)Vagy pont nem:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.09. 11:25:46

@Kata1987: Khm. Igazából ezekben a sztorikon nincs mit beszélgetni. Ezek nem tapasztalatmegosztások, vagy tanácskérések, hanem szépirodalmi tevékenységnek álcázott "ki köp nagyobbat" verseny...

Így aztán főleg szabadasszociációs kommentelés folyik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 11:26:29

@Kata1987:

Milyen régi blog? Szakítósra gondolsz? Az tényleg jó volt :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 11:27:41

@Nathan D'Xantine: nem tudom, még tárgyalunk Madonna háttértáncosaival:)
De ha lesz a koncert turné első állomása Japán lesz:)

@Frigyesur: az egyszer volt az élet nagyon hasznos film...
több embernek kellene néznie.
Megtudhatnák hogy a linfopicicicák hogyan tevékenykednek:D:D:D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 11:28:51

@Rebelde: csak egy felhő volt...
de az mindig feletted mi? és villámlott és esett belőle az eső:D:D:D

Hopi Bond 2010.08.09. 11:28:58

@Kedves Nard: Az a furcsa, hogy itt még nincsenek a tömeges sipákolók, hogy: "ha csetelni akartok, akkor húzzatok innen máshová, bla-bla-bla". :D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.09. 11:30:05

@Hopi Bond: majd jönnek. tuti te vagy a felderítő csapat:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 11:32:38

@Hopi Bond:

Ha gondolod, nekiállok majd sipákolni :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 11:34:21

@Rebelde: :P Koszi. Tudod mit, nem is erdekel. :P

@Kool Kitty Kat: Hat jah. Nekem is tovabb kene kepeznem magam belole. :S

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 11:35:43

@Kool Kitty Kat: :DDD Pacsit. :D

@Kedves Nard: Pont ezt akartam mondani. Nard a finom es noies stilusaban mindenkit elkuld melegebb eghajlatra, en meg dorgedelmesen beszelek arrol, hogy teman kivul kommunikacio milyen destruktiv hatasu.

Hopi Bond 2010.08.09. 11:37:00

@Kool Kitty Kat: igen, és te leszel az első, akit bevarrlak :D

@Kedves Nard: az úgy sokkal érdekesebb lenne, sőt, minden egyes nap más és más személyiséget öltenél magadra :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 11:38:48

@Hopi Bond: Megyek vele. Mas ugysem tudna ellenallni neki. :D

Nard egy komplex szemelyisegu hozzaszolo, siman menni fog neki.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 11:39:23

@Hopi Bond:

Akkor hasonlítanék ahhoz a pszichopatához :) andalúz kutya vagy mi volt :)

dr. gernika 2010.08.09. 11:41:50

Ej, de nagyon eccerű ez a posztírócska. Felszedett egy nimfomán ribancot és ahelyett, hogy élvezte volna az előnyeit (sok-sok gumival és rendszeres kivizsgálásokkal), még komolyan akarja venni és mikor a csaj a következő faszra (sunára) száll, azon kesereg, hogy mit rontott el... szánalmas, idióta lúzer.

Hipper 2010.08.09. 11:46:27

De aranyos:) az első randin nem akar szexet, mikor a másik igen :D:D És ez egy férfi :D Meg megcsókolta a nő a férfi barátját, akinek szerelmi bánata volt, de csak önbizalomnövelésből, bruhahaha. Válogatott focista nője volt! Agyaég! Hát ez tényleg lényeges információ:) És a végén leszbikus lett uramisten ezt már ezer éve elötték a jóbarátokban. Komolyan cseréljetek már írót, meret ennek a mostaninak már eléggé ki van égve a fantáziája:)

Hopi Bond 2010.08.09. 11:46:36

@Frigyesur: Na várjál, ezt még át kell gondoljam, mert valami trükköt érzek. :D Bár rám nem hat a jedi elme trükk, mert ahhoz valszeg elme is kellene. :D

@Kedves Nard: ne aggódjál egy percig se, 2010 legyen akkor az önmegvalósítás éve :D

Hipper 2010.08.09. 11:47:02

És persze BArbi ... :D:D:D agyrém

dr. gernika 2010.08.09. 11:48:10

@Kedves Nard: Nem volt ez olyan vicces, mert ráment a kisebbik fiuk is a balesetre.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 11:52:39

@Drága IV gernika:

Hát itt maximum Barbika torkán csúszott le a leendő kisfiuk. :)

Kham 2010.08.09. 11:56:29

Elöszőr Sharon Stone-nál láttam, hogy úgy kényezteti a pasiját, hogy vezet közben. Ne tudjátok meg milyen kényelmetlen volt, úgy beülni a kormány fölé hogy közben ki is lásson, még jó hogy a bal mellével tudja közben az indexkapcsolót üzemeltetni. Néha úgy éreztem magam, mint egy erotikus KRESZ oktató filmben lennék. De aztán Stone-nak el kellett menni egy filmforgatásra: az Elemi ösztön 3ra. Valami olyasmi volt a sztorija hogy Duracell elemeket lőtt ki a nunájából az őt üldöző dobos nyulakra, akik egy jégcsákányon száguldottak utána. Én is száguldottam, de egyszer egy kiálló kamiondarab összetörte a hűtőmet. Felhívtam Sharon-t, hogy "mi van má, he? Ha én oda, na?" igent mondott. Azt vettem észre hogy nála lakom, bemutatott a lesifotósoknak. Ezer fokon égett a nyár, egyszercsak hazamegyek ott tolong az egész LA Lakers a hálószobámban, mondtam is nekik hogy ez volt az első és az utolsó dobásuk nálam, ki is estek a nyugati csoportból. Mondjuk Sharon szerint csak túlreagáltam, ő csak a srácok lyukérzékenységét akarta növelni ezzel. Aztán egyszer szikkadt szájjal szikrázva szeretkeztünk sziklán Sztónnal, de már nem volt a régi: se hegyomlás, se sárlavina. Megnéztük utána a Keserű Mézet és megállapítottuk hogy szar film, de azt mondtam hangosan hogy szerintem Kristinnek kisebbek a szarkalábai mint Sharonnak. Nemsokára embercsempésznek mentem Mexikóba, ő meg egy nővel él vagy nőnek állt, nem tudom, mert recsegett a vonal. (folyt. köv vagy egyált. nem)

Commodus 2010.08.09. 11:56:48

@Kedves Nard: Valami meleg kellett a gyomrába...:)))

Hopi Bond 2010.08.09. 12:01:30

@Kool Kitty Kat: Na, erre vártam. Ez a biztos jele, hogy van. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 12:03:03

@Hopi Bond:

Kitty nagyon ártatlan, hallgathatsz rá nyugodtan :)

Posztoló 2010 2010.08.09. 12:08:14

@Kata1987: itt vagyok ... van pár percem

egerészölyv 2010.08.09. 12:09:13

Akkor mondom, hol irrealisztikus. Nem hirdeti magát neten vonzó leány, aki szexuálisan tökéletes és még tartalmas csevegőpartner is. Legalábbis ingyenpénzért nem. Valami bibit bele kellett volna vinni. Kóros fehérmájúság (jaj, ismerem a típust, nagyon fárasztó), betegség, génvadászat, bosszúállás máson, röhejesen korai klimaxpánik.
Ami realisztikus: az autós szex. A hajam égnek mered ettől a zsánertől. Miért kelljen ártatlan szembejövőknek vagy nyugdíjasoknak idő előtt és keservesen elhalálozniuk? És nem, nem. Nem lehet lebeszélni a t. hölgyeket, mert megsértődnek, hogy mi az, már nem vonzódom hozzájuk, meg nyilván van is valakim, és kurtán felelgetnek bő másfél napig. Közben látszanak a gyöngycseppek (a homlokukon), mert ők sem bírják, csak nemes lelkek, és azt hiszik, nem mutatják.

egerészölyv 2010.08.09. 12:13:20

Még valami: más a töméNYtelen és más a töméNtelen.

Szöszi 28 2010.08.09. 12:17:27

@Posztoló 2010: Wow! Bármit kérek így teljesüljön:D

Posztoló 2010 2010.08.09. 12:21:02

@Kata1987: köszönd valami Panni nevű csajnak... vagy Barbinak?!:D

Mi a kérdés?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.09. 12:21:28

@Kata1987: Persze, tudom és a bajinők sem, és soha senki sem. Irány továbbképzésre majompásztorhoz.

Hopi Bond 2010.08.09. 12:26:21

@Posztoló 2010: Esetleg film címeket tudnál mondani? :D

Szöszi 28 2010.08.09. 12:29:29

@Posztoló 2010: Konkrétan? Semmi:D Csak nosztalgiáztam, hogy mi volt a régi szép időkben, amikor még a posztolók is kommenteltek:) De elég hietelen a sztorid, ahogy itt az említve is volt. Ezért jutott eszembe, hogy létezik e egyáltalán igazi posztíró, ennyi:)

dr. gernika 2010.08.09. 12:31:54

@Kool Kitty Kat: Nem beszólni rá, azt én is szerettem!

Posztoló 2010 2010.08.09. 12:34:30

@Kata1987: én is nosztalgiáztam, amikor írtam a sztorit... mindannyian követünk el hülyeségeket és persze ezzel én már régen szembenéztem, tehát újdonság nem ért:) Viszont sok előítéletet kaptam, amin jót mosolyogtam... örültem, hogy eszedbe jutott mi lenne megkérdezni aki írta:)

Szöszi 28 2010.08.09. 12:40:36

@Posztoló 2010: Hány éves voltál akkor, amikor ez történt?

Hopi Bond 2010.08.09. 12:42:43

@Posztoló 2010: Hm, erre még álmomban sem mertem volna tippelni. :D

Posztoló 2010 2010.08.09. 12:44:49

@Kata1987: 24. Egy hosszú kapcsolat után jött a sztori.

Hopi Bond 2010.08.09. 12:49:41

@Posztoló 2010: Várjál már, egy filmes a csaj? :D

Posztoló 2010 2010.08.09. 12:54:34

@Hopi Bond: az lett... szépen fokozatosan vállalta be a dolgokat, miután nekünk vége lett... egyre több pénzt kináltak gondolom egyre több dologért.

Piszok Alfréd 2010.08.09. 12:57:05

@Kedves Nard: nem tuti. Akit ilyet ismerek, egyik sem ez a típus, sőt.

Piszok Alfréd 2010.08.09. 12:58:33

@Frigyesur: miért, ha szomorú lennél és azt látnám, ez segít rajtad, simán megcsókolnálak :D

Posztoló 2010 2010.08.09. 12:58:47

Kata1987: mennem kell, majd sikíts, ha valami van:)

dr. gernika 2010.08.09. 13:09:08

@Piszok Alfréd: Ha akkor még nem is, a szakma azzá tette.

Szöszi 28 2010.08.09. 13:12:52

@Posztoló 2010: Majd holnap is kerülj elő, az a lényeg:) A maihoz nem sok hozzáfűzni valóm van már:D

Posztoló 2010 2010.08.09. 13:29:06

@Kata1987: rendben:) Azért a választ még keresem, lehet-e büntetlenül 2 végén égetni a gyertyát? Mert hát én voltam annyi amennyi, de teszik ezt 30/40/50-évesen is sokan. Ami már sokkal gázabb, mint leírni egy régi hülyeséged:))

Hopi Bond 2010.08.09. 13:36:18

@Posztoló 2010: Afene, mondom én, hogy itt jött volna a karakterfejlődés. :D

Szöszi 28 2010.08.09. 13:36:56

@Posztoló 2010: Lehet, hogyne lehetne. Csak kérdés az, hogy mennyire ügyesen kevered a kártyákat és meddig. Múlthéten amikor nem volt poszt, az egyik hozzászólásban pont megírtam a saját sztorimat, a srác úgy járt velem hónapokig, hogy 4 éve volt barátnője. Akinek van hozzá gyomra az, sokáig képes az ilyesmire.

Frigyesur (törölt) 2010.08.09. 13:38:28

@Hopi Bond: Nincs semmi trukk. Csak vele akarok lenni. :)

@Piszok Alfréd: Koszi, ertekelem ezt az onfeladozast. :D De inkabb ne, a zasszony kiverne a balhet otthon. :))

@Kool Kitty Kat: Kerlek dragam, en nem csinaltam semmit! :))

Kósza 2010.08.09. 13:41:34

@Posztoló 2010: mi a mámor volt a mai irományban, ami a gyertyának két végén való égetését jelenti? Az, hogy dugtatok kocsiban, leszo*ott vezetés közben, és egyáltalán, bőséggel keféltetek egy induló kapcsolatban? Ezt gáz csinálni 30/40/50 évesen? Hajjjajjjj komám, akkor te most tanulj meg puhapöccsel b@szni, mert különben sanyarú öregkorod lesz!

inci-finci (törölt) 2010.08.09. 13:46:54

Hüje csetesek húzzatok a picsába!

poszt: karfiol orsolya erotikus gagyiban nyomul?

Posztoló 2010 2010.08.09. 13:54:48

@Kósza: A gyertya 2 vége az életvitelt jelenti, nem szituációkat... Megragadhatunk és kiemelhetünk mondatokat... sőt lovagolhatunk is ezeken, de amikor az érzelmi terület nem követi a szexuális tevékenységeket, azt te szex kapcsolatnak neveznéd... egy ilyen kapcsolatban pedig megteszel mindent, mert miért ne tennéd... addig mész el, ameddig a másik hagyja... tehát ha úgy vesszük, nem normális, hanem egy másik életvitelt élsz... amit nevezhetünk úgy ugye, hogy 2 végén égeted a gyertyát? A tanácsod köszönöm.

inci-finci (törölt) 2010.08.09. 13:58:57

@Posztoló 2010: a két végén égetése a gyertyának emberek között annyit tesz pl hogy egy nap megkúrsz négy ribit, felszívsz pár csík kokót, ráiszol és tolsz egy kis hernyót. az hogy néha dugsz az nem két végén égetése a gyertyának

Kósza 2010.08.09. 14:02:12

@Posztoló 2010: A néphit szerint van egy égő gyertyánk a menyországban, ameddig az ég, addig tart az életünk. Innen származik a két végén égeti a gyertyát mondás. Ha jól tudom. Ezért nem értem a hasonlatodat.

Posztoló 2010 2010.08.09. 14:02:44

@inci-finci: "A magyar néphit úgy tartja, hogy a mennyországban mindenkinek van egy égő gyertyája, ameddig az lángol, addig él az ember.
Két végén égeti a gyertyát. – Túl sokat dolgozik, szórakozik, stb. hamarabb kiég, elfárad."

Hamarabb kiégre hívnám fel a figyelmed.

inci-finci (törölt) 2010.08.09. 14:06:44

@Posztoló 2010: a néha dugás igen kiégető tevékenység ;)

ha buzikurvának álltál volna na az tényleg két vége a gyertyának. :DDD

inci-finci (törölt) 2010.08.09. 14:09:02

nem jelenik meg amit írtam? remélem nincs szűrő

Posztoló 2010 2010.08.09. 14:14:42

@inci-finci: D kötekedős egy banda vagytok:)

Minden kapcsolatban van egy fejlődési vonal... érzelmileg, szexuálisan stb.

Ha 1 hónap alatt eljutsz szexuálisan oda, ahová más talán soha... de érzelmileg meg nem... akkor hová fejlődni tovább szexuálisan? Mielőtt kifordítanád a szavaim, nem érzem akkori énem szexuálisan akkora májernak, de megtehettünk mindent, amit csak akartunk. Ő választotta a kiégés volnalat...

Posztoló 2010 2010.08.09. 14:18:10

Majd este reagálok ... most mennem kell.
Sziasztok!

inci-finci (törölt) 2010.08.09. 14:18:44

@Posztoló 2010:
úgy érted átléptétek a határokat: beleélted magad rendesen egy ordas kurvába és análba raktad meg angolnákat tettél fel belé

nem gusztusos de elnézhető!

nagyon az a kép erősödik meg bennem hogy szépíted a sztorit. változatosan dugtatok, amit néha sok érzelemmel néha kevesebbel tesz az ember. de ez nem extrém. csak számodra

egerészölyv 2010.08.09. 14:27:43

@Posztoló 2010: miért nem inkább privátban cseterésztek? Kissé érdektelen, kissé magánügy, amit itt folytattok.

Posztoló 2010 2010.08.09. 14:40:09

@egerészölyv: Igazad van nem ide való... jöhet a felületes dumcsi:) Én nem hinném olyat írtam, ami bárkit is sértene, de elnézést tőle.

Olvastam a kommented... előítéleteid vannak és rosszul ítélsz meg, mint típust.

Végezetül megpróbálom elintézni nektek, holnap a szokásos történetekről olvassatok.

Hopi Bond 2010.08.09. 14:41:49

Vihihííí, csak megjöttek végre. :D

Madpapa 2010.08.09. 14:50:48

@Posztoló 2010: ugyan, ne húzd fel magad! A mostani bérposztolós ínséges időkben igazán felüdülés egy ilyen sztori ;-)
Az hogy meg leosztanak, hát ez ilyen ha felvállaltad, hogy beküldöd.

Kósza 2010.08.09. 14:53:51

@Hopi Bond: meghát,... rég nem volt ez itt téma, gondolom a mai után ismét nem lesz az sokáig.

megitális rózsa 2010.08.09. 14:58:48

Hogyne lenne szex!

Mi is egyből basztunk moziban, kávézóban, koncert közben stb.

Basszatok ti is egyből!!!

Hopi Bond 2010.08.09. 15:01:44

@Kósza: Á, most már etetni kell őket. :D

Customi 2010.08.09. 15:08:18

Csak a cím elolvasása után annyit mondanék, hogy egy egy éjszakás kaland esetében természetesen van.
Ha nem ez a cél, akkor szigorúan nincs. Majd a harmadikon (nálam legalábbis).

Madpapa 2010.08.09. 15:28:57

@Customi: Értem. Szóval azt, hogy mikor kettyintesz valakivel a mesebeli hármas számhoz kötöd. És mit hozott eddig? :)

Kósza 2010.08.09. 15:47:26

@megitális rózsa: "Baszni, baszni, hisz az élet csak arasznyi!" :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.09. 16:01:11

Na kifújt volna a mára rendelt kamu? :)

Hopi Bond 2010.08.09. 16:08:43

@Kedves Nard: Ne csetelj má'! Meg lett mondva, na. :D

Posztoló 2010 2010.08.09. 16:27:35

@Madpapa: Nem sértődtem meg semmin:) Csak más érvelni és más támadni... Azt meg, hogy hülyeségeket is csináltam eddig is tudtam:)

Természetesen nem írtam le mindent, hiszen más az emberek ingerküszöbe ilyen téren... van akinek ez is sokkkkk.
Meg akkor azt kapom meg, hencegek itt a dolgokkal... egy frászt, nem ez a szándékom... elmeséltem egy mára viccessé vált sztorit a múltamból.

Most biztosan tök gáz, hogy mindezt óvszerrel tettük... és kietlen úton voltunk:)) Már nem is izgalmas:D

Olyan furcsa, hogy van egy csaj, aki kipróbált sok mindent és szeretne esetleg normálisabban élni. Nyilván hozzá volt szokva, hogy a focistától mindent megkap, csak esze nincs a pasinak... ezért pálfordulással kap egy normális pasit, majd rájön mégsem tud elszakadni a régi énjétől és csinálja tovább??

Sok mindenki elkísér egy életszakaszban bennünket, amíg megtaláljuk azt, akire vagy amire vágyunk... hát mi is ilyenek voltunk egymás életében.

Piszok Alfréd 2010.08.09. 16:55:25

@Posztoló 2010: "majd rájön mégsem tud elszakadni a régi énjétől és csinálja tovább??"

Hát persze, vannak megszokások, amiktől nehéz megválni. Ha ő addig a focicsapattal bulizott, akkor kevés lehet neki a szexben valaki, akinek a kezdeti boldog idők már a gyertya két végén égetését jelentik. És sok mindent nem pótolhat a beszélgetés sem.

Leonard Zelig 2010.08.09. 16:59:42

A nulladik randevűn kell dugni, az elsőn gyertyafényes vacsora a divat.

Posztoló 2010 2010.08.09. 17:00:03

@Piszok Alfréd: Tiszta sor. Hát nekem ezt kellett ebből megtanulni többek között.

@Kedves Nard: mint tudjuk ez nem idevaló:) de kéne valami, amin lehet csámcsogni:)

Posztoló 2010 2010.08.09. 17:01:16

@Leonard Zelig: ja azt hívják nulladik típusú találkozásnak:)

Hopi Bond 2010.08.09. 17:12:01

@Posztoló 2010: Najóva, ne titkolózzunk, küldjük körbe akkor már rendesen. :DDDD

Piszok Alfréd 2010.08.09. 17:19:34

@Kedves Nard: akkor kénytelenek leszünk azt hinni, hogy segédkezel egy kamu sztoriban :)

Piszok Alfréd 2010.08.09. 17:25:00

@Kedves Nard: hát, azért elég mítoszromboló lenne :D

Piszok Alfréd 2010.08.09. 17:25:40

De tényleg kíváncsi vagyok, talán még ismerem is :D

Posztoló 2010 2010.08.09. 17:32:22

@Hopi Bond: @Piszok Alfréd: nem linket küldtem... az már nálam is kiütné a biztosítékot. Aki elolvassa max. jót röhög a sztorin és levonja a saját konzekvenciáit. Tudja-e mit tenne ilyen helyzetben, ha meg nem, most elgondolkodik, azért meg már megérte leírni, hogy ha ő nem követ el hasonló hülyeséget:)

Peetee 2010.08.09. 17:36:30

Gyenge próbálkozás volt, megszelidíteni egy ordas kurvát. Életforma az, amit ő él; el kell fogadni, hogy minden ember (férfiember) csak állomás lehet abban az életben, végállomás nem.
Ki kell elégíteni, kúrni reggel-délben-este. Előlről-hátulról....és kész. Amikor vége lesz, akkor vége lett. Kellemes emlék, ennyi, pont.

Piszok Alfréd 2010.08.09. 17:41:17

@Posztoló 2010: "az már nálam is kiütné a biztosítékot"

ó, nálam nem :DDD

Posztoló 2010 2010.08.09. 18:05:04

Összegezném... gondoltam leírok egy nem hétköznapi sztorit... kapok majd hideget és meleget is... Az egyedüli meleg a sztori hősnője lett... de egy pár tapasztalattal gazdagabban indulok haza. Legközelebb a következő 1000 évben, ha netán olyan hülye lennék, hogy leírok egy sztorit, le kell butítanom, mert a túl komplikált problémákat nem lehet átlátni... vagy szimplán a sztori volt szar... Hát ennyit nekem mára.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Sziasztok.

kopp 2010.08.09. 18:37:21

Hár, mindenki maga tudja, mikor, hol csinál bohócot magából! Én azért nem biztos, h +osztanám, mekkora BALEK vok, voltam....!! :):):)

Piszok Alfréd 2010.08.09. 18:54:01

@Posztoló 2010: ne nézd ilyen sötét szemüvegen keresztül, mi remekül szórakoztunk a sztoridon, és veled is jól eldumáltunk. A többit meg fel se vedd :)

Posztoló 2010 2010.08.09. 19:41:12

@kopp: nos igen. Valóban csak a balekok osszák meg a sztorikat itt:) mindenkinek szüksége van tanulópénzre... ezeket be kell gyűjteni. Más farkával verni pedig lehet a csalánt nap mint nap és mutatni mekkora ászok vagyunk, de csak egyszer próbáljátok ki a másik oldalon, ahogy én ezt megtettem. Kíváncsi vagyok mit szóltok majd, mert nem az a baj, hogy lehülyéznek, bénáznak elküldenek a picsába, hanem az, hogy olyan emberek teszik ezt, akikkel egyébként beszélsz naponta... akik ismerősként a szemedben mást mondanának, mint idegenként. Nekem ez a csalódás nem az, hogy mekkora bénának néznek:)

Posztoló 2010 2010.08.09. 19:41:45

@kopp: nos igen. Valóban csak a balekok osszák meg a sztorikat itt:) mindenkinek szüksége van tanulópénzre... ezeket be kell gyűjteni. Más farkával verni pedig lehet a csalánt nap mint nap és mutatni mekkora ászok vagyunk, de csak egyszer próbáljátok ki a másik oldalon, ahogy én ezt megtettem. Kíváncsi vagyok mit szóltok majd, mert nem az a baj, hogy lehülyéznek, bénáznak elküldenek a picsába, hanem az, hogy olyan emberek teszik ezt, akikkel egyébként beszélsz naponta... akik ismerősként a szemedben mást mondanának, mint idegenként. Nekem ez a csalódás nem az, hogy mekkora bénának néznek:)

Piszok Alfréd 2010.08.09. 19:44:48

@Posztoló 2010: akkor most találgathatunk, ki is vagy :)))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.08.09. 20:04:20

@Posztoló 2010:
másik oldalon? :O
Mi van apafej, buzi lettél, vagy mi? Esetleg a testeddel keresed a kenyeret?
:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.08.09. 20:15:16

@Kedves Nard:
akkor addig ő szopatott, aztán meg megszívatták
Ejjj, régi szép idők, mikor még fiúszív, lányszív ...
*elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában*

indapass90210 2010.08.09. 20:56:47

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy teszteltettettetete-e magát a posztoló HIV-re?

Mr. Homn 2010.08.09. 21:45:55

van.
(ez válasz volt a poszt címében feltett kérdésre.)

Kytia 2010.08.09. 23:44:47

Gratula a haverodhoz. Ilye negy igazi barát, nem olyan, amelyik sunyin elkezdi kúrogatni a nőt és az arcodba hazudik. Bár a női barátságok is ilyenek lennének. De persze az csak álom.:(

2010.08.10. 01:17:51

@Mr. Homn:

A szex vajon mi? ho ;)

dr. gernika 2010.08.10. 07:17:08

@Posztoló 2010: Szerintem ne vonj le ebből ilyen messzemenő következtetést. Én is őszintén meglepődtem, mikor megtudtam, hogy ki vagy, mert a kommentjeid nap mint nap és ez a poszt egy egészen más jellemet rajzolnak, szóval a reakciók különbözősége is annak köszönhető.

Piszok Alfréd 2010.08.10. 13:35:19

@nicknek: mintha nem is te lettél volna :)

nicknek (törölt) 2010.08.10. 14:20:54

@Piszok Alfréd: meg kellett tanulnom mikor kell kiszállni valamiből, ami nem jó nekem. Ez akkor nem ment. A többi meg rizsa.

Piszok Alfréd 2010.08.10. 14:30:59

@nicknek: de a jelek szerint hasznos ismereteket szereztél és jó felé fejlődtél :)

nicknek (törölt) 2010.08.10. 14:54:22

@Piszok Alfréd: no sebaj... mivel a visszavont sztorik helyett kellet valami, holnap majd jön valami igazságszagú kamutörténet... ennyi tapasztalatból, megy már az is.:D
süti beállítások módosítása