Nem láttam még férfit így bőgni

2010. augusztus 30. 07:37 - Panni CsP

„Egyik este felhívott telefonon, és üvöltött velem, hogy azonnal valljak színt, mert TUDJA, hogy megcsalom.” - Meddig tűrhető el, hogy egy pasi nem létező dolgokat kérjen tőlünk számon? Meddig érdekes, hogy az egyre újabb és újabb féltékenységi rohamai mindig túlszárnyalják az előzőeket? Következő sztorink átélője egy lány, aki megadta az esélyt egy idegileg labilis srácnak. A jelölt kezelhetetlennek bizonyult, csak a saját igazát szajkózta és el is érte vele a célját: a lány elzavarta. Most megtudhatod, meddig lehet feszíteni azt a bizonyos húrt…

 

Történetem inkább tanulságos, mint szórakoztató. Legalábbis nekem elég ijesztő volt átélni mindezt. Úgy tavasz vége felé jártunk már, amikor megismertem Balázst. Pontosabban, ő ismerkedett meg velem, mert nagyon nyomult. Amikor rászóltam, hogy nekem gyors kissé a tempó, visszavett magából és összejöttünk. Kiderült, hogy a rendszabályozott énén hamarosan felülkerekedik az igazi arca, ami egyszerre volt idegesítő, félelmetes és szánalmas. Szerencsére az ágyig nem jutottunk el.

Abban az időben egy boltban dolgoztam és gyakran előfordult, hogy 10 percenként hívogatott, hogy hol vagyok, kivel és mit csinálok. Amikor meguntam, kikapcsoltam a telefont, ám amint újra benyomtam a mobilt, máris hat sms támadott be: „tudom, hogy megcsalsz, ez nem tisztességes!” stb. Utánam kémkedett, féltékenykedett, azt mondta, hogy a boltban kavarok a főnökömmel. Egyszer a fejébe vette, hogy van egy titkos e-mail címem, amin másokkal levelezem. Nem tudom, honnan vette, nem volt ilyen. Egyik este felhívott telefonon – már jóval elmúlt tíz óra és lefekvéshez készülődtem – és üvöltött velem, hogy azonnal valljak színt, mert TUDJA, hogy megcsalom. Ja, és áruljam el a titkos e-mail címem jelszavát, mert körül akar nézni. Ez volt az a pont, amikor kimondtam a nemet és azt, hogy örökre hagyjon békén, felejtse el a számomat is, elegem van. Éjfél előtt egy kicsivel valaki rátenyerelt a csengőre, anyám megy ajtót nyitni. Ismerős hangok. Amikor lemegyek, látom, hogy Balázs áll ott és vörös fejjel zokog. Nem láttam még férfit így bőgni. Tényleg, mint egy óvódás, tátott szájjal, csordogáló takonnyal. Ijesztő volt. Azóta sem láttam ilyen rémületes dolgot. Azt üvöltötte, hogy bocsássak meg, ő csak tisztán akar látni. Amikor felvettem a Vas Lady arcot, és közöltem, hogy nem, dührohamot kapott és még mindig a titkos e-mail címemen lovagolt. Követelte, hogy ha már így állunk, akkor jogában áll utólag megtudni, kikkel leveleztem. Ekkor már biztos voltam benne, hogy Balázs kattant, így is beszéltem vele. Mondtam, hogy nincs titkos e-mail címem, de ha egyszer csinálok egyet, ő lesz az első, akit beavatok. Nem akart elmenni, mire én rácsuktam az ajtót. Egy darabig még csaholt a lépcsőn, majd duzzogva eltűnt. Pont rossz volt az időzítés, a lehető legrosszabb, mert ebben az időben pusztult el a kutyánk, 13 évig volt velünk és anyám mindene volt. Kisebb idegrohamokat kapott és amikor az öcsém beállított pár hét múlva egy kölyök vizslával, teljesen kikészült. Mondta, hogy nem akar többet kutyát és ezzel sem fog törődni. Állt a cirkusz otthon is. Tényleg nem jár egyedül a baj. Szóval megadtam az esélyt egy srácnak, majd visszavettem tőle - az én idegeimmel sem lehet a végtelenségig játszani. De a legérdekesebb az volt, hogy Balázsnak voltak normális pillanatai is, amikor egészen jól el lehetett lenni vele – amikor a bolond énje éppen aludt. Szerintetek mi baja lehetett? Klinikai eset vagy csak sima idegi kimerültség?

 
263 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr742257805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vendriner aladár 2010.08.30. 07:55:55

...voltak jó pillanatai, mikor aludt vagy éppen csukva volt a szája vagy a Maunika showt bámulta csorgó nyállal...

...skizo volt és a másik fele Sherlocknak képzelte magát egy kis mentalusta beütéssel...

...a tátott szájú, taknyos óvodás volt a harmadik énje...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 08:45:26

Ez nem igaz, a taknyom nem folyt. Nem is üvöltöttem, csak határozottan beszéltem.

bagolybagoly 2010.08.30. 08:45:57

Foglalkozz inkább a vizslával, többet ér! Balázst majd kezeli egy erre szakosodott intézet.
(.... szemét érzéketlen nők, és még válogatosak is, majd "30 évesen, ráncosan" ...)

Devil2 2010.08.30. 08:48:27

Ejj, ezek a Balázsok... (aki érti, érti, aki nem, nem, ugye Szivi?!)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 09:18:09

Pszichoboy eset! Majd amikor lárvaarccal áll a kapu előtt, és néz meredten, akkor lehet majd aggódni.

@bagolybagoly:

Lehet a vizslának nagyobb farka volt! :)

Commodus 2010.08.30. 09:21:29

Tanulság: pszicho esetekkel nem szabad foglalkozni, akármennyire is sajnálja az ember őket.

Luie Lepke 2010.08.30. 09:30:23

Nekem is egy volt egy hisztis, feéltékenykedős barátnőm. Végül Ő csalt meg engem.
Mindenki elmebeteg.

garnéla mák 2010.08.30. 09:32:25

lol, mnsz (minden nő szűzk*rva): "Amikor rászóltam, hogy nekem gyors kissé a tempó, visszavett magából és összejöttünk" :)

scorpioscorpio 2010.08.30. 09:34:28

Mindíg nézz a hátad mögé :-)

AutosVilli 2010.08.30. 09:48:15

Az ilyen Balázsok szokták leszurkálni az ex barátnőjüket.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.30. 09:55:20

@AutosVilli: Nem. Azok a "csendesen polírozom a harckocsi-makettemet" tipusúak...

Vagy azok felrobbantják?

Már keverem.

órarugógerincű (törölt) 2010.08.30. 09:57:35

Egyszer nekem is volt egy ilyen Balázsom. Egyetlen dolog használ ellene: a szigorú és totális no communication. Még normális (-nak tűnő) pillanataiban is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 09:57:56

@AutosVilli:

Meg belépni félkatonai szervezetekbe, vagy ilyen pártokba :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.30. 10:03:10

Cicuka. Ezen a ponton már nem marha mindegy, hogy gyárilag volt aberrált, vagy csak szerezte?

Nyilván visszasírod gyenge pillanataidban (pl. mikor magányos vagy, valszeg mint most is), mert "azért tudott ari is lenni" és "mégiscsak lehetne valakihez bújni".

Nincs értelme. Egy ilyen agyhalottnál még egyedül is jobb, hidd el.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.30. 10:06:20

@Luie Lepke: az a barátnőd a kivetítős típus volt.

abból indul ki, hogy mindenki olyan, mint ő. ergo, ha ő csal, akkor tuti te is azt csinálod. alap típus sajnos (fasziban is, nőben is). ezek tudnak a legdurvábban féltékenykedni, és bolhából elefántot csinálni, meg kémprogram a gépedre, meg telefon csekking, meg hasonlók.
közben ő fűvel-fával.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2010.08.30. 10:07:44

A féltékenység a leginkább romboló viselkedés. Iszonyú, elviselhetetlen, pusztító, amíg féltékeny ember párja vagy, önmagát és téged is csak gyötör. Mondhatjuk, szerencsére nem tart sokáig, mert féltékenységi rohamai megölik benned is a szerelmet.

Lehet gyógyítani és lehet gyógyulni, egyet nem szabad: duzzogva tűrni. Nekem Paul Hauck Féltékenység c könyve segített a legtöbbet, a Park kiadó hétköznapi cihológia sorozatában jelent meg, de le is lehet tölteni pl. innen:

palferi.blog.hu/2010/08/04/a_feltekenysegrol

Gonosz Duracel 2010.08.30. 10:16:33

sztem az nem baj ha egy férfi is tud sírni, és vannak érzelmei stb de ne bömböljön már:D én biztosan nem beszéltem volna vele egy percet se...

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2010.08.30. 10:20:09

Páciens: Hát, valamit csak el kellett követnem, ami kiváltotta a féltékenységét, nem?

Terapeuta: Tett is. Hiszen egyszer fölhívta magát egy férfi telefonon. Az ő szemében, mivel annyira fél, ez már elég. Azt hiszi, itt a világvége. Valószínűleg azt gondolta magában:
"Azt a pasast nyilván jobban szereti, mint engem. Különben is, mi vagyok én? Egy senki. Nincs is mit szeretni rajtam."

P: Nyilván mindenben veszélyt sejtett, amit én veszélytelennek láttam.

T: A legtöbb férjnek, aki csak egy kicsit is biztos magában, semmi problémát nem okoz, ha a felesége telefonon beszél egy férfival. Azt se tartja nagy ügynek, ha a felesége mással táncol, vagy társaságban időnként puszit ad egy férfinak. A legtöbben jól viselik. A maga férje viszont azt mondja: "Engem senki se szeret. Semmi jó nincs bennem. A feleségem se szeret, miért is szeretne?" Nem tudta meggyőzni az ellenkezőjéről.

P: Pedig mennyit próbáltam. Úgy dolgoztam azért a házasságért, hogy azt hiszem, kettőnk közül én voltam a dilisebb. Én vagyok a nagyobb bolond. Annyira megdolgoztam érte.

T: Nem maga volt a dilisebb. Maga csak nem tudta megérteni, hogy az a sok erőfeszítés mért nem hozza meg az eredményt. Képtelen volt fölfogni, hogyan tudja a férje annyira hitványnak tartani saját magát, hogy maga, ha megfeszül, se tudja bebizonyítani neki, hogy szereti. Mert a férje nem szerette... kit nem szeretett?

P: Önmagát. Még ma sem. Bár talán ez most már javult egy kicsit.

Csak Norris 2010.08.30. 10:21:58

Biztos a gyereknek is volt baja, de nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél.
A féltékenységet nem csak valós tettek generálhatják, hanem mikor egy hülye picsa kikapcsolgatja a telefont.

Szerintem itt is mint mindenhol, kettőn állt a vásár.
Egyik féltékeny típus, a másik meg ügyesen gerjeszti.

Caddy 2010.08.30. 10:24:23

Konkrétan elmebeteg. Szerintem ennyi. Nyilván sok rossz tapasztalat után, már nem tudott megbízni senkiben, de akkor sem ez a megoldás,ezt azért lássuk be.

Gonosz Duracel 2010.08.30. 10:29:14

@Desmond77: te nem kapcsolnád ki a telefonod, amikor munka közben 5 percenként hívogat vki h te biztosan épp most kefélsz a főnököddel?

Caddy 2010.08.30. 10:30:27

@Mészáros Laci: óó nagyon köszönjük az információt, kérlek nézz be holnap is. :D

@alfonzina:na igen, egyik legkedvesebb típusom. :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 10:32:51

@Gonosz Duracel: De, mindenképp, ne zavarjon kefélés közben.

Barry Kent 2010.08.30. 10:33:02

Reggelt.
Kissé kattant volt az ipse.
De hogy jön ide a vizsla?

tuli _ 2010.08.30. 10:33:03

@Caddy: azt mondom, még csak rossz sok tapasztalat sem kell az ilyen típusnak. irdatlan önbizalomhiány, és birtoklási vágy együtt simán vezethet ide. a hisztis bömbölő férfi pedig borrrzasztó. (nem mondom, hogy egy ugyanilyen nő nem. :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 10:40:25

@Caddy:

Amelyik 5979719 éve van párkapcsolatban és pánsípra ír zongoraversenyt? :)

Barry Kent 2010.08.30. 10:42:14

@Desmond77:
Nem gerjesztett a csaj semmit, kikapcsolta a telefont, mert az elmebeteg ötpercenként telefonált.

Csak Norris 2010.08.30. 10:47:44

@Gonosz Duracel: a mostanikon le lehet venni a hangot. És megbeszélés után visszahívom.

De ha nem hívnám vissza mondjuk munka végéig, és ezt tenném rendszeresen, meg 1-2 szer ki is kapcsolnám, valszeg hasonló féltékenységet generálnék....
Vagy nem. Ezt nem tudom, de nem is próbálom.

Gonosz Duracel 2010.08.30. 10:50:46

@Desmond77: akkor meg azért kapna idegrohamot a másik fél h nem veszed fel a telefont...

Csak Norris 2010.08.30. 10:51:07

@Barry Kent: Honnan tudod? Ott voltál? Mert a cikk erről nem szól. Egyik oldalt ismerjük, de ugye a saját dolgát mindenki szépíti, ill arról it nem is sok szó esik. Valszeg én sem tenném másképp.

2010.08.30. 10:51:26

Tuti nem volt komplett.
Bnőm szokta mondogatni, hogy anno mikor szélnek eresztették az őrültetek, akkor adtak nekik 1-1 fényképet, hogy őt keressék.
Azthiszem a te fényképed is ilyen sorsra jutott. :)

Barry Kent 2010.08.30. 10:51:55

@Desmond77:
"Abban az időben egy boltban dolgoztam és gyakran előfordult, hogy 10 percenként hívogatott, hogy hol vagyok, kivel és mit csinálok. Amikor meguntam, kikapcsoltam a telefont,"

megitális rózsa 2010.08.30. 10:52:17

Már megint semmi seggbekuki + nó szopás, csoda, ha a férfiak bőgnek?

Kósza 2010.08.30. 10:58:37

Aki féltékeny, az nem is szereti igazán a párját. így tanultam.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.30. 11:00:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem. én durvábbat írtam volna.:)

@Caddy: ja, és sajna akad még jó pár ilyen. milyen volt a feszt?:)

Gonosz Duracel 2010.08.30. 11:02:21

@Kósza: Aki féltékeny az nem bízik meg a partnerében, bizalom nélkül pedig felesleges a kapcsolat is, nyilván az egészséges féltékenység még talán jól is esik a másiknak a vicces kis piszkálódás, de ennyi.

Senki nem szereti ha rátelepszenek.

Barry Kent 2010.08.30. 11:02:33

@Kósza:
De legalábbis kurvára nem bízik benne.

2010.08.30. 11:05:03

@Barry Kent: @Kósza:
Néha egy minimális féltékenység jolesik az embernek. Én legalábbis jot mosolygok rajta. :)

Barry Kent 2010.08.30. 11:05:56

@Zsu0805:
No de a fentiek messze vannak a minimálistól :)

2010.08.30. 11:08:45

@Barry Kent:
Jó hát persze, az a pasi elmebeteg volt. :) Én biztos le nem mentem volna hanem kihívom a rendőröket, hogy valami szélnekeresztett örült zargat és azonnal vigyék el. :)

2010.08.30. 11:10:44

@Kósza:
Kósza mester, mi van veled?

Barry Kent 2010.08.30. 11:11:02

@Zsu0805:
Hát én a 10percenként hívogatás esete után kb. elküldtem volna a drága jó édesanyjába, így már felesleges lett volna a ház környékére jönnie.

bagolybagoly 2010.08.30. 11:11:07

Hát, valami oknál fogva, én is a sajátomként tekintek a saját telefonomra, amit a magam örömére kikapcsolhatok. Milyen furcsa.

Barry Kent 2010.08.30. 11:13:19

@bagolybagoly:
És gerjeszted a féltékenységet ;)

Takács Kr. · http://takacskrisztianir.blog.hu 2010.08.30. 11:13:47

"drágám", a végén a kérdés tök felesleges. ha belegondolsz, magad is rájössz tökmindegy mi baja volt!

adj hálát az égnek (magadnak), hogy volt erőd időben megszabadulni tőle és nem lettél te is olyan vinnyogó szerencsétlen, mint akik általában ide írnak a szenvedéseikről és arról, miként adnak újabb és újabb lehetőségeket az arra méltatlanoknak...

Caddy 2010.08.30. 11:16:22

@alfonzina: már akad még pár kedvenc típus? :)
Fesztivál nagyon nagy királyság, csak most az a helyzet, hogy ebben az időszakban zombi vagyok, ámde hajnal négyig fent tudok lenni és hajnal háromkor éhes vagyok. :D Olyan fenékrázások, hogy nagyon és akkora koncertek, hogy még! Facebookon nyomtam ízelítőket. :)

2010.08.30. 11:16:29

@Barry Kent:
Akor is ment volna, nem gondolod hogy meguszta volna a csaj egy személyes felkeresés nélkül :)

Father Justice (törölt) 2010.08.30. 11:17:27

"And I started to cry
Which started the whole world laughing
Oh if I'd only seen
That the joke was on me."

:)

Barry Kent 2010.08.30. 11:20:19

@Zsu0805:
Hát úgy kell leszerelni, hogy ismerkedni ne maradjon kedve, nemhogy féltékenykedni :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.30. 11:23:46

@Caddy: jaja, láttam.:) sejtettem, hogy nagy volt a buláj.:D csak az idő nem volt elég kegyes.

2010.08.30. 11:23:57

@Barry Kent:
Nekem erre jó módszerem, hogy sose hagyom magam hazakísérni vagy hazavinni, mindig letetetem magam az iskolánál, aztán olyan részen sétálok fel, ahol még véletlen se tud követni. :)

Barry Kent 2010.08.30. 11:26:40

@Zsu0805:
Ehh, sziklafalon mászol? :)

2010.08.30. 11:28:08

@Barry Kent:
Lépcsőt, temetőt, meg van hogy unokabáttyámék telkén kersztül megyek. Ha meg oda beteszi a lábát valami vadidegen Tódi szétmarcangolja. :)

Barry Kent 2010.08.30. 11:29:40

@Zsu0805:
Az a baj, hogy ezzel is a retardáltakat hergeled, mert biztos nem is haza mész, hanem dugni :)
Ráadásul még meg is botránkoznak, hogy mindezt a temetőben :)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.30. 11:30:41

@Zsu0805: Esetleg még búcsúzóul megküldhetnéd a csávót valami sokkolóval. Aztán ha kifekszik tuti nem követ...
Igaz, megbízhat mást. :)

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2010.08.30. 11:33:32

@Caddy:

nem elmebeteg, csak néha úgy viselkedett, és akkor nagyon fájt (nekem is, látnom az ő szenvedését).

Barry Kent 2010.08.30. 11:36:54

@Nathan D'Xantine:
Ízlés dolga. Nekem valahogy nem sok kedvem lenne :)

@Mészáros Laci:
Aha, ja.
Apa is csak azért iszik mert sírsz.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.30. 11:42:10

"Szerintetek mi baja lehetett? Klinikai eset vagy csak sima idegi kimerültség?"
Léteznek kérdések, amelyekre nem érdekel a válasz.:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 11:43:14

@Gonosz Duracel: Aha, de akkor igaza van a féltékenynek mégiscsak:)

dr. gernika 2010.08.30. 11:43:55

Klinikai eset.
Szegény anyukád.

Feketecsuklya 2010.08.30. 11:45:19

Nem valami jazz zenész volt ez a Balázs véletlenül?

dr. gernika 2010.08.30. 11:48:31

@Luie Lepke: Ez teljesen tipikus, mikor nem pszicho emberekről van szó. Azt nézi ki belőled, amit maga is megtenne.

Gonosz Duracel 2010.08.30. 11:52:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nincs, ha nem adott rá okot a csaj, h féltékenykedjen akkor ne basztassa, ha meg nem bízik meg benne akkor el lehet hagyni a hajót...

(a főnökös+dugós csak poén volt)

dr. gernika 2010.08.30. 11:53:24

@alfonzina: Tesómat egy ilyen a pszichiátriára juttatta.

Father Justice (törölt) 2010.08.30. 11:58:24

@Nathan D'Xantine: Igen, jó kis szám. Egyből eszembe jutott a paranoid srácról.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 12:00:47

@Gonosz Duracel: Tudom, hogy poén volt. Bár téged ismerve ki tudja?:) Jaaa, az más volt aki a főnökével:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 12:08:28

@Drága IV gernika:

A mostani pasija meg engem fog, ha továbbra is beszélgetni kell vele 3 percnél többet :)

dr. gernika 2010.08.30. 12:08:43

@Desmond77: Oké, te is beteg vagy, felfogtuk.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.30. 12:15:59

@Drága IV gernika: tesód lehet, gyenge volt. nekem volt kb. két degenerált az életemben. az a zsarolós, hívogatós, fenyegetőzős, családot zaklatós fajta. egyik miatt sem kerültem kórházba. igaz, rohadt kemény volt, és tényleg majdnem kicsináltak.
a harmadiknál amikor csak felsejlett, hogy nyomi, már repült is, mint a győzelmi zászló. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 12:21:48

@alfonzina: Mondtam, hogy nem bőgtem, hanem por ment a szemembe:D Ja, és hangosan szexelek:P

dr. gernika 2010.08.30. 12:23:23

@alfonzina: Az biztos, hogy gyenge. Neki is két beteg volt az életében, de ráadásul egyszerre és egyikből menekült bele a másikba. Aztán rájött, hogy a másik még veszélyesebb, és inkább vissza az egyikhez, aki időközben meghasonlott és tényleg sokat változott. Bár én most is inkább eret vágnék magamon, ha vele kéne élnem, és Nard is. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.30. 12:24:23

Azért az még most sem világos, hogy mi is lenne a tanulság...
Hogy ne ismerkedj?
Hogy ne legyen telefonod?
Hogy ha van, ne kapcsold ki?
Vagy anyád sose nyisson ajtót?

Caddy 2010.08.30. 12:28:29

@alfonzina: nagyon jó idő volt végig, az utolsó nap volt szakadó eső, de hát nem fesztivál a fesztivál legalább egy nap eső nélkül. :D Komoly volt,de inkább a sár. :D

Barry Kent 2010.08.30. 12:28:45

@Nathan D'Xantine:
Ez így együtt a legbiztosabb védelem :)

Csak Norris 2010.08.30. 12:34:13

@Drága IV gernika: Kedves IQzéró. Csak arra próbálok rávilágítani hogy a csaj csak azt írja le hogy a pasi milyen szerencsétlen. Valszeg igaza van.... De nekem kicsit hiányosnak tűnik a történet...

Én több mint 1000 km-ről is tudok bízni a másikban, és elértem a másik fél bizalmát is.
Csak az kivánom hogy sose légy ilyen beteg és soha se érd ezt el....:P
Már ha akarod.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 12:38:40

@Desmond77:

Jóvan, okosvagy 10000000000000 csilliárd fényévrő' is bízol abban, hogy K. Aranka nem a hejjespaseeval dugatja magát. :) Leülhetsz.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.30. 12:38:41

@Caddy: iszapbirkózás?:D

@Drága IV gernika: hja. az elsőnél még nem hiszed el, hogy ilyen van, csak amikor már anyádékat hívogatja az éjszaka közepén és beleliheg a telefonba, na akkor durran el a fejed.
akkor jön az a rész, hogy nálam az összes hívás, sms, fenyegető levél miegyéb, és ha nem koccolsz, megy a rendőrségre. érdekes, ez hatott. a másodiknál már "ujjgyakorlat" volt a dolog.
A harmadiknál már elég volt egy röpke jel is.

Ugyanis sajnos ezek az emberek nem úgy járnak, hogy ki van rájuk írva, hogy abnormális vagyok. Sőt. Elsőre kifejezetten normális, egyszerű, csendes, rendes emberek. Ezt csak azért tartom fontosnak hangsúlyozni, mert többször megkaptam már én is, hogy "miva? te vonzod az őrülteket?"

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): vegyé hangtompítót.:)

@Kedves Nard: hajajajaj

Gonosz Duracel 2010.08.30. 12:41:35

@Kedves Nard: nah de ha majd kommandós, titkos ügynök leszek, akkor én fogok mindenkiről mindent tudni:D

Achmed the dead terrorist 2010.08.30. 12:42:21

Tutira kattant a srác, de legalábbis soha nem unatkozik, mivel nincs egyedül... én pont ilyet fogtam ki legutóbb, csak nőben...
na az sem egyszerű... de, jelentem, túléltem :D

dr. gernika 2010.08.30. 12:44:46

@Desmond77: Kedves Beteg Ember. A csaj csak a történteket írta le, a tanulságokat meg mi vontuk le. Még ha hiányos is a történet, ha ki is nyomkodta a telefonját (teljesen jogosan) a srácnak akkor sem kellett volna elmebeteg módjára viselkednie, hacsak nem az. Amennyiben vele érzel együtt, téged sem tudlak másként szólítani.
Eddigi megnyilvánulásaidnak kissé ellentmond, h 1000 km-ről bízol meg valakiben. Mert ő nem kapcsolja ki soha a telefonját? VAgy jól tud hazudni? :)

Dr. No 2010.08.30. 12:45:43

Nekem is volt egy ilyen pszichopata barátnőm. Aztán feldaraboltam és megettem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 12:46:34

@Gonosz Duracel:

Elég hamar ki lehet deríteni sokmindent bárkiről :)

dr. gernika 2010.08.30. 12:47:12

@alfonzina: Ilyennel én szerencsére csak pár levelet váltottam, elég hamar kibukott, hogy teljesen kattant. De még így is többször, több fronton megtalált. Sőt, a barátnőmet is. Nem lehet ezekkel eléggé vigyázni.

dr. gernika 2010.08.30. 12:48:46

@Kedves Nard: Főleg ha saját neves emilekben küldözget magáról fotókat vadidegeneknek.

nicknek 2010.08.30. 12:51:09

Kedves Posztíró!

Számít már mi lehetett a baj?
Semmi... kifogtál egy lelki roncsot... akinek semmi önbizalma... és szopóágon van...

Menekülj az ilyenektől, mert minden Vas Lady szitu csak olaj a tűzre...

emzéperiksz 2010.08.30. 12:51:49

Az ilyet, mint ez a Balázs, azonnal el kell hajtani a p...ba, mert sosem lesz normális.

nicknek 2010.08.30. 12:52:29

@Dr. No: jól tetted... de Bond még mindig él:))

Barry Kent 2010.08.30. 12:53:06

@Desmond77:
Ha csak a fele igaz annak amit a csaj leírt, az ipse akkor is elmebeteg.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 12:53:32

@alfonzina: Az nem nekem kell, téged zavar a kapu előtt bőgés, és a hangos szex:D

Gonosz Duracel 2010.08.30. 12:58:43

@Kedves Nard: akkor remélem csak jókat hallottatok rólam :)

2010.08.30. 12:59:00

@Barry Kent:
Erre nem is gondoltam... tuti csak hergelem őket. :)

2010.08.30. 13:00:04

@Nathan D'Xantine:
A sokkoló jó ötlet. Én gázpisztolyon gondolkodtam, de a sokkoló jobb. Lehet ott valami extra áramütést beállítani?

HetedikEnVagyok 2010.08.30. 13:04:22

Heunnye édesem! Ez az írás kihozza belőlem az alaszkai aranyásót! Mi van az ayukáddal? Hogy van az a vizsla? A kutyátok rosszul időzítette a megdöglést? Az öcséd rosszul időzítette a vizslahozást? Mi az, hogy mi baja lehet? Ajánlom figyelmedbe a pszichologia.lap.hu ottan kaphacc választ a bajodra. Itt pofont kapsz.
Ui:
Van még a kossuth rádión jó ebédhez szól a nóta?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 13:04:29

@Zsu0805:

Csak feszültséget ad le :) De ha veszel 1F-os kondenzátort és feltöltöd, majd hozzáérinted, olyan pukkan és zsibbad majd tőle a csóka hogy öröm lesz nézni. (Már ha nem hal bele) :)

nicknek 2010.08.30. 13:05:05

@Gonosz Duracel: rólad jókat kell mondani? kezdhetem fentről lefelé?:))

Barry Kent 2010.08.30. 13:05:05

@Zsu0805:
Beülteted egy kád vízbe és utánahajítod a kenyérpirítót, ez minden problémát megold :)

Gonosz Duracel 2010.08.30. 13:05:47

@nicknek: fogggalmam sincs h mire gondolsz:DD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.30. 13:09:01

@Drága IV gernika: az a baj, hogy ezeknél sosem tud elég korán kiderülni.:)

Caddy 2010.08.30. 13:09:16

@alfonzina: majd rakok fel fotókat és döntsd el magad, de lehetett volna iszapbirkózás is belőle. :D

2010.08.30. 13:13:08

@Kedves Nard:
Aztán még a végén leültetnek mint Bálint gazdát aki áramot vezetett a kerítésbe és megpörkölte a tolvajokat. :)

Barry Kent 2010.08.30. 13:13:09

@alfonzina:
Pedig mennyivel viccesebb lenne ha már megismerkedésnél kiderülne :)

2010.08.30. 13:13:40

@Barry Kent:
Hajszárító nem jó, abból 2 van!? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 13:14:21

@Zsu0805:

Egy nőből nem nézik ki hogy kondenzátorral gyilkol :)

2010.08.30. 13:14:39

@Kedves Nard:
Jah, mert mi nem értünk hozzá? :)

Barry Kent 2010.08.30. 13:14:44

@Zsu0805:
Mindegy, bármi jó, csak áram alatt legyen :)

2010.08.30. 13:17:20

@Barry Kent:
Köszi az ötletet. :)

nicknek 2010.08.30. 13:18:32

@Gonosz Duracel: :)) Pedig ha tudnád, már kiküldted volna a gondolatrendőrséget:)

nicknek 2010.08.30. 13:20:22

@HetedikEnVagyok: ugyan... nem tehet róla, hogy minden pasi és kutya döglik érte:D

nicknek 2010.08.30. 13:22:49

@Gonosz Duracel: minek kiküldeni... te nem tudsz bilincselni?:))

Gonosz Duracel 2010.08.30. 13:25:23

@nicknek: :O na jóóvan ne perverzkedj :D még nincs bilincsem, de nemsokára lesz :DD

HetedikEnVagyok 2010.08.30. 13:26:28

@nicknek: Höhhh, hát ez az eccerű magyarázat nekem eszembe sem jutott :)

Viszont a "Tényleg nem jár egyedül a baj." mondásról egy egyszerű? vagy primitív? szójáték jut eszembe: a baj Bajerinával jár.

HetedikEnVagyok 2010.08.30. 13:32:40

hahóóó!!! Blgomoci? Itt vagy?

nicknek 2010.08.30. 13:33:57

@Gonosz Duracel: ok... bilincset és a többi kelléket viszem én... elemeket rád bízhatom?:D

@HetedikEnVagyok: ezt nem ismertem, de találó:))
"Kisebb idegrohamokat kapott és amikor az öcsém beállított pár hét múlva egy kölyök vizslával, teljesen kikészült."

Most komolyan... amilyen az anyuka vagy apuka hasonló párt választ?? Keresi bennük a szülei tulajdonságait, akikre netán felnéz? Ez hiba... persze ha így van majd rájön én kinövi:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 13:44:20

@Zsu0805:

Jórészt nem :) Mondjuk amilyen "nyomozókkal" én találkoztam eddig, csodálom, hogy nem tévednek el a nap végén hazafelé, olyan tájékozottak és szakmailag felkészültek. A megszüntető határozatok megírásában profik, csak beírják a nevet meg a dátumot, és letudták a nyomozást!

Commodus 2010.08.30. 14:00:36

@Gonosz Duracel: egészen lebilincselőek vagytok. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 14:01:36

@nicknek:

Nagyjából hasonló a helyzet mindenkinél. Persze leszámítva azokat, akik mondjuk pumpaszájú celebekre hajtanak. Vagy ezeknek a női megfelelői, akik ilyen nulliqs focistákra meg egyéb más (lehetőleg minél gazdagabb!) hejjespaseeekra utaznak.

Gonosz Duracel 2010.08.30. 14:32:51

@Commodus: igyekszünk szórakoztatni :) mi újság?

Piszok Alfréd 2010.08.30. 14:36:00

VALLJÁTOK BE? HOGY MÁSSAL VOLTATOK AMÍG NEM VOLTAM ITT!!!
CSAK TISZTÁN AKAROK LÁTNI!

nicknek 2010.08.30. 14:38:35

@Kedves Nard: ez ok és igaz. De ez a helyzet nem jó... és erre mindenkinek magának kell rájönni, mit és hogyan javítson a családmintán, hogy mondjuk ne olyan pasit találjon mint a posztíró, aki megkereste anyuci tulajdonságait egy pasiban...

nicknek 2010.08.30. 14:41:47

@Piszok Alfréd: én bevallom, hogy mással voltam elfoglalva:D ... dolgoztam...

Barry Kent 2010.08.30. 14:43:46

@nicknek:
Láttam, a főnököddel voltál :)

Caddy 2010.08.30. 14:44:18

@Piszok Alfréd: @nicknek: én meg fesztiváloztam, nagyon lefoglalt. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 14:47:09

@nicknek:

Nyilván nem olyan pasit kell fogni, aki olyan mint az anyja :)

@Piszok Alfréd:

Én sokszor mással voltam. Bevallom. DE TE FEL SE HÍVTÁL! TE UTOLSÓ SZEMÉT ÁLLAT! :D

Piszok Alfréd 2010.08.30. 14:49:46

@Kedves Nard: NE KIABÁLJ VELEM, MERT ELBŐGÖM MAGAM! :D

nicknek 2010.08.30. 14:50:19

@Caddy: milyen fesztiválon és merre?:)

@Barry Kent: ismerjük egymást? vagy csak szimplán megvannak az informátoraid?:) vagy te vagy a főnököm?:D

@Piszok Alfréd: te merre jártál?:)

Barry Kent 2010.08.30. 14:53:16

@nicknek:
Csak blöfföltem :)
Különben is mindenki azt hazudja hogy dolgozik, miközben a főnökével kefél.

Caddy 2010.08.30. 14:54:40

@nicknek: Szeged, SZIN. :D A legjobb. És jelentem Szeged még mindig gyönyörű, és imádom. :)

@Piszok Alfréd: bocsi. :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 14:56:07

@Barry Kent: Az én főnőköm szőke, nagymellű, harmincas, de szerintem frigid vagy leszbi, előbb lenne esélyem Liv Tyler-rel kefélni, mint vele:D

Gonosz Duracel 2010.08.30. 14:57:23

@Commodus: ha publikus akkor várom a mesét :D

@Piszok Alfréd: @Kedves Nard: de gyagyák vagytok :D:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 14:57:54

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

50% hogy levarrod Liv Tylert. Vagy igen, vagy nem. Azért 50% eléggé biztató! :D

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2010.08.30. 14:58:45

Kardhal -- Egy harmincas férfi bizarr kalandjainak krónikája, hamvas lányokkal.

kardhal.blog.hu

Commodus 2010.08.30. 15:02:54

@Gonosz Duracel: Korán reggel családi perpatvar az egyik szomszéd épület előtt. A kigyúrt csávó verte az asszonyt, mire én rászóltam, hogy zsarut hívok. Kihívtam (erre abbahagyta és rám figyelt), mire kijöttek, addig fenyegetőzött a fickó. Majd mindketten letagadták a szitut, mondván, csak szimpla veszekedés volt. Persze a csávó végig figyelte (a zsaruk elmenetele után is), hogy merre megyek, milyen kocsiba szállnék be, stb. Inkább mentem tömegközlekedéssel, nem akarok arra ébredni másnap, hogy ellopták a kocsimat, vagy betörték a szélvédőt. A nő azért kezet nyújtott, kedvesen megköszönte, hogy figyeltem rá, meg hogy vannak még rendes emberek a földön.

Tanulság: lakóhely környékén nem szabad kihívni a zsarut, mert a végén te szívsz. :S Remélem, mire hazamegyek, meglesz még egy darabban a kocsim...

Piszok Alfréd 2010.08.30. 15:03:40

@Gonosz Duracel: te még nem vallottál színt! Hol voltál hétvégén???

Piszok Alfréd 2010.08.30. 15:04:37

@Gonosz Duracel: te még nem vallottál színt! Hol voltál hétvégén???

Barry Kent 2010.08.30. 15:05:11

@Commodus:
Nyugi, meglesz, a házat gyújtják rád.

Gonosz Duracel 2010.08.30. 15:06:28

@Commodus: TE HŐSCINCÉR!! nekem is kellenének ilyen emberek a környékünkre:D így biztonságban érezhetnénk magunkat mindig...költözz! :D

@Piszok Alfréd: mondtam srácok, még pénteken h csajos hétvégén voltam:D szalcsit sütöttünk, táncikáltunk, bográcsoltunk, rihegtünk-röhögtünk, játszottunk stb...:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 15:21:17

@Commodus:

Szóval te voltál az a spicli bazze! :D Most majd megtalállak!

Commodus 2010.08.30. 15:23:42

@Kedves Nard: Szerencsére, volt még egy szemtanú, csak távolról nézte a egészet. Az egy másik kigyúrt csávó volt. :) (egyébként tényleg, csak mikor elindultam, jött oda hozzám :D)

nicknek 2010.08.30. 15:27:14

@Piszok Alfréd: hirtelen azt olvastam, hogy te voltál csajos hétvégén:DDD Iszom egy kávét, hogy magamhoz térjek:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 15:29:26

@Kedves Nard:50 % ? Akkor diákigazolvánnyal is igénybevehetem Livit?

@Gonosz Duracel: Üvegezés, stb. :D

nicknek 2010.08.30. 15:31:37

@Caddy: hú az jó lehetett... tavaly én is voltam:) Akkor most van mit kipihenni, vagyis akarom mondani jöhet a kutyaharapás szőrével... persze ne a posztoló kutyájával:)

Piszok Alfréd 2010.08.30. 15:35:50

@nicknek: de jó lett volna :) de nem.

Közben blogmotor is megcsalt :D

Piszok Alfréd 2010.08.30. 15:46:24

@nicknek: én most csak képeken nézegetem a csajokat is meg a srácokat is

Caddy 2010.08.30. 15:47:14

@nicknek: és akkor azidén miért nem? Kipihenni? Viccelsz bolondozol? Még mindig zombi vagyok, és én hülye ma már jöttem dolgozni. Jövőre okosabb leszek. :D

Csak Norris 2010.08.30. 16:07:24

@Drága IV gernika és társai: Látom értelmetlen agyatlan emberekkel beszélgetni.
Azért mert valakiben van némi empátia, több oldalról is megközelíti a dolgokat, és nem hagyatkozik egy egyoldalú panaszkodásra, nem biztos hogy beteg.
Szóval attól hogy értem a beteg ember problémáját, én még bízhatok a páromban.

Érdekes hogy van aki bizalomról ugat, és egyból van aki ellene, mikor elhangzik az 1000 km. Pedig ez csak szánalmas kis hazánkban táv.

Most akkor mi van? Ha valaki akar akkor a szomszéd utcában nem ugyanúgy csal mint 1000 vagy 8000 km-ről?

Szerintem még megy 1 munkahelyen bellül is, úgy hogy a másik nem jön rá.

nicknek 2010.08.30. 16:17:59

@Caddy::)) Mindezt a munkahelyen tök jól ki lehet pihenni nem?:)) Utazom el máshová, de jövőre megyek:)

@Piszok Alfréd: szervezünk neked egy hazatérő bulit, mit szólsz?:)) Olyan lesz, mint egy második legénybúcsú:D

Piszok Alfréd 2010.08.30. 16:21:09

@nicknek: első se volt :D És nem is hiányzik :) Buli az lehet, azzal úgyis elmaradásban vagyok :)

Gonosz Duracel 2010.08.30. 16:23:40

@Piszok Alfréd: nem volt legénybúcsúd??? de béénaaaa :DD

Joe69 2010.08.30. 16:24:41

Csak a régi nótámat tudom fújni: a neurotikus, pszichopata, kattant emberek mindig nagyon tudnak tetszeni, hogy miért, amikor nyilvánvaló - rejtély..A posztíró úgy intézte el a dolgot, ahogy kell..persze, ha ezt egy csaj csinálja egy pasival, és a pasi így vágja ki, ahogy a posztíró csaj (én bizony meg kellett hogy tegyem párszor), akkor a csaj írja a posztot és százezer komment rá a büdosmocskosszemétállat pasikról:)) Ja, akkor legalább dugás lett volna legalább egyszer, utána a nőknek jogosítványuk van erre a viselkedésre, jelen esetben a pasi betegségét mutatja, hogy még mire sem volt oka féltékenykedni..

Commodus 2010.08.30. 16:26:58

@Joe69: úgy vettem észre, hogy az itt kommentelő csajok bizony a hülye csajokat is lehurrogják...tehát nem teljesen értelek. :)

Piszok Alfréd 2010.08.30. 16:29:16

@Gonosz Duracel: neked se volt leánybúcsúd :D Viszont cserébe 2 házassági évfordulóm van, ugyanazzal a nővel :D

nicknek 2010.08.30. 16:29:55

@Piszok Alfréd: alacsony költségvetésű buli lesz, blogos táncoslányokkal:D

@Gonosz Duracel: még egy ilyen és nincs bilincselés ma... helyette előveszem az ostort:))

Csak Norris 2010.08.30. 16:34:39

@Joe69: Ez kb igaz. Na de én itt hagyom ezt a kedves társaságot, mert otthonról nincs időm blogolni.:)

Gonosz Duracel 2010.08.30. 16:38:43

@Piszok Alfréd: de nekem még lesz ! még nem vagyok egy NEJ :DD

nicknek 2010.08.30. 16:41:22

@Joe69: csak halkan jegyzem meg a kilátástalan fiatalkori szerelem képes baromságokra... nem biztos, hogy beteg mindenki, aki így viselkedik... Van egy kedves barátosném... akivel 17 éves koromban jártunk, de utána is jóban maradtunk... pár évre rá összejött egy faszival, akivel 4 év után szakított... mert amikor a srác megtudta, hogy mi mennyire jó barátok vagyunk és régen volt köztünk több is... elkezdett féltékenykedni... oka nem volt rá... zaklatta a csajt éjjel-nappal..., a faszi képes volt még engem is többször elég durva helyzetekben zaklatni.. sőt még sírt is... szóval mentálisan gondjai voltak... de ez az adott probléma elmúlásával vagy feldolgozásával el is múlt neki.

Ettől még lehet beteg Balázs... bár vicces azt a srácot is Balázsnak hívták:))

Piszok Alfréd 2010.08.30. 16:45:59

@nicknek: ok, de te győzöd meg őket :D Bár nekem táncoslányom is van otthon ;) :D

nicknek 2010.08.30. 16:58:34

@Piszok Alfréd: ha rólad van szó ... rá tudom őket venni sok dologra:))

"Bár nekem táncoslányom is van otthon ;)" és pincérlány és apáca és nővérke etc.???:D

Barry Kent 2010.08.30. 17:00:53

@alfonzina:
Tragikusnak épp tragikus, na de ha már megismerkedésnél jelenetet rendezne, az inkább lenne komikus :)

Barry Kent 2010.08.30. 17:03:43

@alfonzina:
Amúgy meg hol jártál?! :D

JoSé 2010.08.30. 17:04:49

hali ismét :D

nem olvasom el a kommenteket így előre is elnézést kérek azon emberektől akiknek a gondolatait ide eme sorokba leírom.

Ez a kedvencem amikor a nők azt mondják hogy minden férfi holt féltékeny ;), jaj ezekkel a nőkkel szívesen elbeszélgetnék.

szokták mondani 2 hülye 1 pár ezek szerint a posztoló lányba is volt valami crazy dolog, hogy balage rátalált ;).

Én már számtalan olyan esettel találkoztam ahol a lány/nő volt /[ vagy még van ] olyan féltékeny hogy 3 percenként felhívja a kedvesét ami szerény véleményem szerint igen nyomasztó és idegesítő egy idő után. Általában ezek a " tudom hogy van egy titkos e-mail címed " és hasonló sztorik a "balek" haveri köréből származnak, akik tudván a beteg ember érzékenységét, és gondolkodását ilyen dolgokra buzdítják.

a főnök dolog a kedvencem.. amikor a nőnek a főnöke egy férfi vagy fordítva- a férfinak a főnöke egy nő.. juhu huu :D

az a dolog problematikája hogy az emberek gyakran elfelejtik hogy nem szabad a párjukat zaklatniuk minden pillanatba hogy most éppen abba a pillanatba mi a szent szart csinál, mert annak hosszú távon nem lesz semmi eredménye, ja de .. max annyi hogy szakítás.
A magány minden ember joga és ezt egy kapcsolatban tiszteletbe kell tartani :P

www.youtube.com/watch?v=dRG55KnZkqc

nicknek 2010.08.30. 17:06:41

@Gonosz Duracel: tudom, hogy direkt nem írsz vissza:P írjon neked dex leközelebb:)

Gonosz Duracel 2010.08.30. 17:12:23

@nicknek: nem is írtál mailt...mire válaszoljak?

Barry Kent 2010.08.30. 17:16:45

@JoSé:
"A magány minden ember joga és ezt egy kapcsolatban tiszteletbe kell tartani :P"
Ráadásul ez a szerencsétlen még csak nem is a magányt élvezte, hanem szeretett volna a csemegepultban 20 deka marhapárizsit felszeletelni anélkül, hogy a retard megkérdezte volna hol van és mit csinál :))

nicknek 2010.08.30. 17:17:50

@Gonosz Duracel: ja... csak vicc volt:) de hamár homár, akkor írtam most:))

Piszok Alfréd 2010.08.30. 17:18:52

@nicknek: ok vedd rá :)
Ott még nem tartunk, a szerepjátékokat majd idősebb korra tartogatjuk :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 17:19:45

@nicknek:

Ejj de gyenge kis apropókeresés volt a mailírásra! :)

Piszok Alfréd 2010.08.30. 17:24:28

@Gonosz Duracel: és klassz lesz, csippendél fiúkkal meg minden?

nicknek 2010.08.30. 17:39:28

@Piszok Alfréd: tudjuk te csak fehérneműket szaggatsz:D
Legalább annyira költséges sport, mint a hegymászás... de hát a csúcsért mindent:)

@Kedves Nard: :) Ezt megoldottam volna háttérben:)

Piszok Alfréd 2010.08.30. 17:43:03

@Gonosz Duracel: meghívsz majd?

@nicknek: azt se gyakran, de néha megesik :D

Gonosz Duracel 2010.08.30. 17:50:04

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a kislányok csak puszilkodnak:D

@Piszok Alfréd: naná h meghívlak, te leszel az egyik táncosfiúka:D

dr. gernika 2010.08.30. 17:51:39

@JoSé: Pedig jó lenne ha jeleznéd, hogy kinek a kommentjére reagáltál, mert én speciel ma nem láttam ilyesmit itt:
"Ez a kedvencem amikor a nők azt mondják hogy minden férfi holt féltékeny ;), jaj ezekkel a nőkkel szívesen elbeszélgetnék."

Barry Kent 2010.08.30. 17:59:01

@Sandius:
Hejessrnní nemm tanitt megg?

Piszok Alfréd 2010.08.30. 18:02:49

kényeSztetésre vágyom :D

Barry Kent 2010.08.30. 18:04:14

@Piszok Alfréd:
Én aszt hittem lega láb meg tanit helyesírni ha már zseni, kényesztetni mekk semmi kedvem.

Piszok Alfréd 2010.08.30. 18:08:55

@Barry Kent: tecsak ne iss kényesztess :D

Piszok Alfréd 2010.08.30. 18:09:52

a többiek viszont látom, rákattantak az oldalra :D

Barry Kent 2010.08.30. 18:09:54

@Piszok Alfréd:
De nem ám!
Kényesztesse csak a főnöke amikor ki van kapcsolva a telefonja. :D

nicknek 2010.08.30. 18:16:57

@Piszok Alfréd: megtaláltam az első hatalmas népbutító baromságot kapásból: "Az igaz szerelemben, igazi társra találunk, mely megoldja az ember ősproblémáját, a magányt és elszigeteltséget." Aki egyedül él tehát mindenképpen magányos és elszigetelt... gratula:D

Barry Kent 2010.08.30. 18:23:58

@nicknek:
Vannak ám előre megírt szerelmetes sms-ek is.
Némelyiket elküldhette volna a posztoló a retardnak, megúszta volna a zaklatást.

nicknek 2010.08.30. 18:28:57

A legszebb: "Meglátod, hogy ha elolvasod már csak a fele oldalt akkor profivá válhatsz! Bármilyen nőt meg kaphatsz ez csak rajtad múlik!"
Bármilyet és csak a felét kell?!:D

@Barry Kent: erre gondolsz? "Ne pityeregj, nincs semmi baj!":D

Piszok Alfréd 2010.08.30. 18:31:01

@nicknek: csak nagyon ki kell válogatni, hogy melyik felét olvasod el, a másik felét pedig nem is szabad :D

Barry Kent 2010.08.30. 18:32:08

@nicknek:
Nekem ez a kedvenc:
"Édes szivárványillatú angyali érintés, mi szívem rejtekét kitárja, s bolgoságot hoz erre a világra."
Bár még nem tudom mi lehet a bolgoság, de szerintem kurva jó lesz ha ideér.

Ezt meg este elküldöm a főnökömnek:
"Ha van ami most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetem olvassa."

Piszok Alfréd 2010.08.30. 18:37:58

@Drága IV gernika: ja, az lehet. Nekem sajnos nem, így észre se vettem.

Piszok Alfréd 2010.08.30. 18:38:37

@Barry Kent: "Bolgoság, asszony a neved" :D

Barry Kent 2010.08.30. 18:45:32

@Piszok Alfréd:
Asszem bookmarkolom.

"a szerelemnek csak úgy, és akkor van értelme, ha beteljesedett vágyakozásról, kölcsönös vonzalomról van szó"
Akkor azt hiszem, nincs esélyem a bankautomatánál :(

nicknek 2010.08.30. 18:55:10

@Drága IV gernika: neked már lejárt? én még csak most végeztem:)

@Piszok Alfréd: megint a takarító nénivel együtt végeztem... ő is belefér a bármibe?:D

@Barry Kent:
Ha ráakasztod a bankautomatát a kocsira egy drótkötéllel, akkor a hatás-ellenhatás következtében, lehet kölcsönös vonzalomról szó:)

Sziasztok, elmentem haza, további kellemeset:)

phillipo654 2010.08.30. 18:57:14

@Mészáros Laci: Köszönöm a linket, érdekes könyv.

A posztolónak üzenem:
Általában minden kapcsolat egy megelőlegezett bizalom nevű dologgal kezdődik, ezt illik mindkét oldalról megadni.
(Igen tudom, naiv vagyok , kövezzetek meg...)

Szóval ezt lehet eljátszottad úgy hogy észre sem vetted, vagy a srác szerelmes típus, de akkor még itt egy kérdés...

Mennyi is volt az az időintervallum ami eltelt az eleje-vége közben?Mert írtad hogy nem volt sex, szóval egy hónap alatt esetleg beléd esett aztán mivel nem jött össze azt hitte mással fekszel össze és lehet ezért kattant be? vagy te már az elején eljátszottad a bizalmat és emiatt vadult meg? ezt leírhattad volna jobban is...

Piszok Alfréd 2010.08.30. 19:00:51

@nicknek: ügyes vagy, hogy sikerült egyszerre végeznetek :)
Nem tudom, belefér-e, csinos?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.30. 19:41:52

Nekem nyallerkirálynak az tetszik, hogy a tökéletesen nyaló férfiról legjobb barátnőinek sem beszél a nő, nehogy lecsapják a kezéről.
Azután ugyanezért az Ödönért bomlanak a nők, mert híre van. Egyébként vicces oldal,anyám kutyája is van ennyire zseni :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 19:51:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Max azoknak a barátnőinek mondja el akik olyan rútak, hogy nincs esélyük lecsapni a kezéről :)

nicknek 2010.08.30. 20:25:18

"Az a legjobb, ha egyetértés van a párok között."
ha belegondolok... ez tényleg fontos:DDD

Piszok Alfréd 2010.08.30. 20:36:15

@nicknek: egy jó négyeshez szinte nélkülözhetetlen.

nicknek 2010.08.30. 20:43:56

@Piszok Alfréd: lehet én vagyok fáradt és nem bírom felfogni... de G-pontról: "Ugyanakkor vannak olyan komoly, tudományos vélemények, hogy az említett testtáj olyannyira titokzatos, hogy nem is létezik, legfeljebb a könyvkiadók marketingosztályán. Kicsit olyan, mint az UFO, amellyel mindig más találkozik."

Ezt az utsó mondatot valaki magyarázza el nekem...

Piszok Alfréd 2010.08.30. 20:50:19

@nicknek: hát hogy te sohasem. Sem az UFO-val, sem a G ponttal.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 20:51:58

@nicknek:

Pedig én már csomószor találkoztam vele!

HetedikEnVagyok 2010.08.30. 20:56:54

@Kedves Nard: "kicsit olyan, mint az UFO, amellyel mindig más találkozik.", "Pedig én már csomószor találkoztam vele!" Ez azért lehet mert Te más vagy :)

Piszok Alfréd 2010.08.30. 21:02:33

@Kedves Nard: Persze, én is, mindkettővel. De mi nem vagyunk nicknek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.30. 21:06:14

@Piszok Alfréd:

UFO-t még nem láttam :(

@HetedikEnVagyok:

Hja, tök más személy vagyok mint nicknek! :)

HetedikEnVagyok 2010.08.30. 21:10:02

@Kedves Nard: De ezt aztán mondhatjuk @nickneknek :)
@nicknek: Jó nick nevet választottál :)

Piszok Alfréd 2010.08.30. 21:40:21

@Kedves Nard: engem már raboltak is el. Nem is egyszer.

gnsz 2010.08.30. 22:48:27

@Piszok Alfréd:

beztosss azokat a kiváló csajozási technikákat akarták tanulmányozni. : >

dr. gernika 2010.08.31. 06:20:56

@nicknek: Tegnap szabadnapos voltam.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2010.08.31. 10:00:15

@Barry Kent:

Nem biztos, hogy értem az összefüggést.

Talán csak nem ment át az üzenet.

Azt gondolom, hogy féltékeny ember önbecsülésének iszonyúan fontos része, hogy ŐT és CSAK ŐT szeretik és a LEGJOBBAN. De mindeközben folyamatosan gyanakszik.

Ez a gyanakvás válhat egyre súlyosabbá. Miközben számomra R. vagy K. számomra csak egy beszélgetőpartner volt, a kedvesem egyre azt hitte, hogy én már udvarolok (vagy nekem udvarolnak). Ez számára fájdalmat okoz -- a szabadjára engedett fájdalom pedig beszűkíti a gondolkodást. Ez látszik betegségnek, de kb itt véget is ér a hasonlósága a (valódi) paranoid skizofréniával.

A féltékenység az önértékelés hiánya.

A skizofrénia az idegrendszer zavara (erős egyszerűsítéssel a memóriánk asszociációs rendszerének "gerjedése") -- ami akkor lesz paranoid skizofrénia, ha a betegnek lelki eredetű önértékelési zavarai vagy félelmei is vannak.

v. jókormányzósember 2010.09.02. 13:12:45

Kedves PanniCSP!

"Pasi" elképzelhető, hogy van ilyen, a csajok (s sorolhatnám még a zemberek által manapság a nők megjelölésére használatos szavait- bár nem tudom, melyik lenne a fenti párja)- gyakran találkoznak pasikkal.

Talán érdemes lenne - férfiakkal is próbálkozni. (Bár megjegyzem, a férfi és a "csaj" /and satöbbi, and satöbbi/- hogy szép magyarosan fogallmazzak- kompatibilis konstruálása (összeillesztése) nem kivitelezhető, szerintem.
Tehát- a csajok- maradjanak a pasiknál, a nők (s méginkább- a Nők- keressenek férfit maguknak.)

Asztjóreggelt!
VJK

v. jókormányzósember 2010.09.02. 13:15:26

Bocsánat- most látom csak,hogy bár lentebb "pasi"- ként illetik az illetőt- ámde a címben a "férfi" szó biggyesztődött. No, akkor még annyit hozzá- hogy bizony, nem árt megkülönböztetni a kettőt- s ezt a becses férfitársaknak is mondanám: a "pasizós" női honfitársakat- hagyjuk meg a "pasiknak" (ha ezen szó kitalálója tudja, kire is használja). S megint csak kerekebb lesz a világ.

Aszt jó reggelt!

VJK
süti beállítások módosítása