Van okom a féltékenységre?

2010. szeptember 29. 07:33 - Panni CsP

„Ugyanúgy szeretem a páromat, mint amikor megismertem, de az utóbbi időben felbukkant egy csaj, aki túl sokat nyüzsög körülötte” - Következő posztunk az egészséges féltékenységről szól. A lány pasija egyre többet mozog egy másik lánnyal, és váltig állítja, hogy nincs semmi komoly köztük. A barátnő lélekben lassan felkészül a legrosszabbra. Most megtudhatod, hogy a folyamatos bizonytalanságban tartás mérgező.

 

Lány vagyok, 23 éves. Van egy barátom, akivel már jó ideje együtt vagyok – ő velem egyidős (két hónap van közöttünk). Lassan 1 éve, hogy együtt járunk, már az összeköltözést tervezgetjük, de egyikünk sem áll úgy anyagilag, hogy kollégiumon kívül mást is megengedjünk magunknak. Nem tudom, mennyi az az idő, ami egy kapcsolatban vízválasztó, de egyik barátnőm szerint a 3 hét, 3 hónap, 3 év felosztás a reális. Én most is ugyanúgy szeretem a páromat, mint amikor megismertem, de az utóbbi időben felbukkant egy csaj, aki túl sokat nyüzsög körülötte.

Egy 19 éves lányról van szó, a párom állítólag valami haverjának a közös szülinapján ismerte meg és azóta hívogatja. Rendes, hogy ezt elmondta nekem, de azt elfelejtette, hogy miért hagyja? Többször elmondta nekem, hogy csak barátok „nagyon jó fej csaj és lehet vele beszélgetni, érdekes egyéniség”. Ha csak ennyi lenne, nem zavarna, de amikor túl sokáig cseveg vele telefonon, úgy, hogy ott állok mellette, eléggé bánt. A leginkább az idegesít, hogy amikor közös programot szerveznek, mozi, koncert, ilyesmi, akkor mindig utólag tudom meg a dolgot. Van, amikor előre szól, sőt méltóztatnak engem is elhívni, de ezeket mindig lemondom, sejthetitek, miért. Nem vagyok egy nyafogós csaj, lehet velem beszélni, azt is elfogadom, hogy létezik barátság (pusztán barátság, semmi több) csaj és pasi között. Néha elítélem őt, amikor arról áradozik, hogy ez a csaj „ittasan milyen vicces” (lehet, hogy a pasim igénytelenné vált mellettem, ezalatt az 1 év alatt?) azelőtt az ilyesmit nem tartotta szórakoztatónak. Már nem tudok mire gondolni. Készüljek fel arra, hogy bármelyik pillanatban bejelentheti, hogy beleszeretett ebbe a lányba, kész, és nincs visszaút?

 
367 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr352331275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nutshell 2010.09.29. 08:06:04

Még jó, hogy megtudtuk, hogy van köztük két hónap. Enélkül értelmezhetetlen lett volna a sztori.
Ha mindig lemondod a közös programokat, akkor nem csoda, hogy egy idő után már nem hívnak. Menj el, érezd magad te is jól, illetve a barátod is érezze magát jól veled és akkor akármilyen vicces is a csaj részegen, akkor sem jelenthet gondot.

lepke75 2010.09.29. 08:07:26

Nem bízol benne tedd próbára meg bukik tedd lapátra.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.29. 08:14:03

Nem titkolózik meg semmi, nem értem mi fáj neki. A közös programokról annyit, hogy ha a postíró sem áll elő semmilyen ötlettel, akkor mégis mit vár? :) Hozakodjon elő ő valamivel, és húzza keresztül a kiscsaj számítását. (Már ha van) :)

japanautos 2010.09.29. 08:22:32

Lehetőleg minél előbb, érhető nyelven oszd meg a pasiddal az aggodalmaidat. Ne legyél támadó, ne legyél sértő. Ja, és érthetően, mi is a Te problémád a helyzettel. Ne gondold, hogy a pasid olyan könnyen nemet mond (ha mond egyáltalán) a kiscsajnak. Ha kiscsaj rástartolt,akkor a pasidnak ez imponál. Az lesz a döntő, hogy melleted marad-e, megcsal-e, hogy irántad mit érez. Nem biztos, hogy megfarkalja a kiscsajt (bár ha részegen vicces a kiscsaj, akkor ki tudja) de ha érthetően lekommunikálod hogy a helyzettel mi a problémád, akkor legalább tisztábban fogsz látni. Ofkorz, MFG.

Devil2 2010.09.29. 08:28:31

Vascső a pasinak. Neked meg nem kellene lemondanod ezeket a közös programokat, ha már egyszer hívott hogy menj. Legalább a kiscsaj is szembesül vele hogy te azért ott vagy a képben. De az is lehet hogy egyszercsak tényleg lapáton találod magad, ami attól függetlenül is bekövetkezhet hogy kapálózol ellene. Szerintem azt is megcsinálhatnád hogy kérsz egy kis szünetet a kapcsolatban, az idő alatt eldöntheti a pasi is hogy mit akar, és persze te is. Az meg ne idegesítsen, hogy ők közben esetleg a szexig is eljutnak. Lehet hogy a kiscsaj béna az ágyban és a pasi meg fogja unni. Furán hangzik ez az elmélet, tudom, de hidd el semmivel sem leszel előrébb ha magadhoz akarod láncolni és közben a frusztrációdat vetíted ki rá.

Szöszi 28 2010.09.29. 08:49:12

Nehéz...Mert lehet, hogy tényleg csak barátok. Nekem is van egy nagyon jó barátom, csak épp a barátnője azt az évi 2 találkozást sem nézi jó szemmel, amit össze tudunk hozni, ezért cserébe kavar a társaságban, és próbál mindenkivel összeugrasztani, amit én már meguntam, és lassan a többieknek is elege lesz a hülyeségeiből. Vigyázz, nehogy te is ilyen szerepbe kerülj, mert a pasid nem fogja sokáig tűrni. Tényleg járkálj el velük, mert akkor látod, hogy pontosan mi zajlik közöttük és nem kell találgatnod.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:01:31

Legalább egyszer el kéne menni egy ilyen közös programra. Ha soha semmi hátsó szándékuk nem volt, akkor is, pusztán ezzel a "kivonulásoddal" növeled az esélyét annak, hogy legyen. Duzzogni amúgy sem szép dolog.

Az meg önmagában ellentmondás, hogy azt mondod, nem vagy nyafogós és hogy elismered hogy lehet pusztán barátság köztük, mégis nyafogsz és posztot írsz miatta. El kéne döntened, melyik az igai, mert ha elfogadod, akkor bizony el is kéne fogadnod tényleg, magadban is, és nem idegeskedni meg szorongani miatta.

És mondom, a buli miatt is, meg mert úgy derül ki igazán minden, menj el te is a közös programokra amíg hívnak, vegyél részt bennük, legyenek közös élményeitek, mert többek között azok tartanak össze egy kapcsolatot. És a végén még az is lehet, hogy te is összebarátkozol azzal a lánnyal.

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 09:05:48

Kedves Posztíró! Féltékenységre mindig lehet okot találni, ha keresed - és simán el lehet üldözni ezzel a párod, ha ez a cél.:-) "„nagyon jó fej csaj és lehet vele beszélgetni, érdekes egyéniség” - ebből még bármi lehet, haverság is, szerelem is. Mondjuk én kíváncsi lennék, mit tart olyan érdekesnek ebben a lányban - azon kívül, hogy ráhajt, hiszen ez nyilván imponál neki.:-)

Kósza 2010.09.29. 09:07:10

Pálinkás jó reggelt!

Nekem a féltékenység témában mindig az ugrik be, ahogy ezt a posztot olvasva is, hogy aki féltékeny az nem szeret igazán. Szerintem ez a lány nem szerelmes, nem a fiút szereti, legfeljebb a kapcsolatot.

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 09:08:16

@Kata1987: "a pasid nem fogja sokáig tűrni." Dehogynem. Van, aki a féltékenységen méri le a szerelem hőfokát.:-)

Kósza 2010.09.29. 09:08:34

Nocsak, most látom, hogy a reggeli köszöntésem megtette a hatását! :)

Drága Bloggerek!
Újabb hálás témát dobunk fel, amit ezúttal több szempontból is körüljárhattok egy-egy posztban. Írjatok a pálinkáról, és nyerjetek 20.000 forintnyi pálinka kupont, amivel már egészen vidám estét csaphattok a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon! Részletek itt!

bagolybagoly 2010.09.29. 09:10:04

Le leszel cserélve.
Liánozik.

Nutshell 2010.09.29. 09:21:02

@Kósza:
"Aki féltékeny az nem szeret igazán."
Azért ez egy picit meredek. Pont akkor nem voltam féltékeny, amikor nem voltam szerelmes. Akkor nem érdekelt, hogy elveszítem-e a másikat.
Más a bizalom és a féltékenység. Ha szeretem - még ha magamban féltékeny is vagyok - akkor megbízom benne.

Szöszi 28 2010.09.29. 09:23:43

@Kósza: Nekem meg az ugrik be, hogy aki féltékenykedik, annak vaj van a füle mögött:D Mindenki magából indul ki...

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 09:27:52

@Kósza: a nők féltik a biztonságukat:-) Bár szerintem féltékenykedéssel csak siettetni lehet az elkerülhetetlent, nem sok értelme van. És jó szelet, természetesen.:-)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:30:54

@Kósza: érte amit mondani akarsz, de ez így ebben a formában szerintem nem igaz :) A konkrét esetben viszont bennem is felmerült ez a lehetőség, az egész posztból nem az sugárzik, hogy milyen jól megvagyunk együtt és hogy szeretjük egymást.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 09:32:05

én csak annyit mondanék, hogy pasi és nő között nincs barátság. egy idő után az egyik fél mindig többet akar. vagy a sarkadra állsz, vagy kukázod a pasit.... nem érdemes homokba dugott fejjel asszisztálni!

Kósza 2010.09.29. 09:32:13

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Jó szelet! :)
Ezt próbálom kinyögni, hogy aki féltékeny a párjára, az nem csak igazán a párját szereti. hanem a körülményeket, a kapcsolatot,...

Fviktor76 2010.09.29. 09:35:18

Hát, nem tudom... Van 1-2 lányismerősöm, akikkel egy társaságba kerültem, és nagyon jóban voltunk/vagyunk, baráti, mindent megbeszélünk, kettesben is elmegyünk akárhová kapcsolat, lehetett volna több is egyikükkel, de így alakult... Aztán megismerkedtem a páromat. Nem szakadt meg a kapcsolatunk, csak beszélgetni nem találkozom egyik lánnyal se, kettesben. Párom engedné, de nincs rá igényem. ;-/
Szóval ennek a pasinak valamiért igénye van, hogy egy másik lánnyal beszélgessen...még csak beszélgessen... Hmmm... Elgondolkodtató... ;-/

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:36:04

@Kósza: ezt hol olvastad?

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): szuper ez a srác, szeretem. Nagyon jó szülei lehetnek.

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:36:38

Egy kis mértékű féltékenység mindenképpen elfogadható, sőt hasznos egy kapcsolatban. Jót tesz mindkét félnek, ha tudatosul, azt ami van, elveszíthetik.

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:38:15

@Kósza: Hát, azért ezek eléggé együtt járnak. Különben az egész nem lenne több, mint távoli rajongás.

Fviktor76 2010.09.29. 09:38:54

@Kedves Nard: "A közös programokról annyit, hogy ha a postíró sem áll elő semmilyen ötlettel, akkor mégis mit vár?"

Hát csak annyit várhatunk egy kapcsolattól, amennyit mi adunk bele... A kettő között egyenlőségjelnek kell lennie. Hmmm... Ez is elgondolkodtató...

Nutshell 2010.09.29. 09:39:48

@Dr. Jula Watson:
Meg a másik oldalról is. Ha picit féltékeny, akkor érzem, hogy nem akar elveszíteni.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:40:29

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): de miért zavar, ha az egyik többet akar? Ha a posztíró pasija akar többet a lánytól, az persze nem jó (ezt remekül tudja egyébként katalizálni ha a posztíró kivonja magát ezekből az eseményekből ellenben nyafog miattuk), de kit zavar, ha a lány akar többet? Ha a fiú meg nem? Már ha elfogadjuk ezt a nevetséges elméletet egyáltalán.

Nekem nagyon sok lány barátom van és legtöbbjüktől soha nem akartam többet mint barátságot, és azt gondolom, ők sem tőlem. És én ezzel bizonyítottnak tekintem a dolog létezését.

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:40:44

@Nutshell: Nekem eszembe jut a legundorítóbb mondat amit valaha hallottam:
"tehetek bármit, te úgyis szeretni fogsz"

Fviktor76 2010.09.29. 09:40:48

@Kósza: "Szerintem ez a lány nem szerelmes, nem a fiút szereti, legfeljebb a kapcsolatot. "

Ergo, kapcsolatfüggő??? :-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 09:41:03

@Kósza: párját is, kapcsolatot is, önmagát is - rendjén is van ez, amíg nem fordul át zaklatásba, tettlegességbe stb.

Kósza 2010.09.29. 09:43:11

@Nutshell: nnna, erre mondom azt, hogy megette a fene, ha egy pici féltékenységből érzi csak az ember, hogy nem akarják elveszíteni. De úgysem fogunk egyetérteni, mert a féltékenység csajos dolog, ahhoz meg én nem értek. :)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:44:01

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Így van. Ha valaki nem szereti a kapcsolatot, megfog-e tenni mindent azért, hogy működjön? Ha nem szereti önmagát, akkor meg bármit elvisel a másiktól.

Kósza 2010.09.29. 09:44:51

@Piszok Alfréd: amikor alul a komment szövegmező fölött ráklikkeltem a Profil-ra, ottan láttam.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:46:01

@Kósza: ennek ugye az a folyománya, hogy aki igazán szereti a párját, az akkor is örül, ha egy másik miatt elhagyja őt, mert hiszen biztosan még boldogabb lesz majd azzal a másikkal, annak meg örülünk mert annyira szeretjük.
Ez igaz is lehet, de attól még félhetünk attól, hogy elveszítjük. Szerintem akkor nem vagy féltékeny, ha bízol magadban és a partneredben, ehhez kell szerelem is, meg sok más is. Többek között idő. Egy 1 éves kapcsolatban kevés olyan dolog történhetett még, ami a feltétlen bizalmat erősítené. Az, hogy a srác őszinte, és az, hogy a posztírót is hívják a programokra a bizalmat erősíti a szememben, az viszont, hogy a posztíró nem vesz részt ezeken a programokon és szóvá teszi ezeket, illetve rossz néven veszi, sokat ront a hatáson.

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:46:02

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: mármint, hogy undorító a mondat? Igaz.
Hogy a mondat igaz-e? Végeredményében nem. Tett róla, hogy ne legyen. :)

garnéla mák 2010.09.29. 09:46:47

egyrészt posztíró fejében alakult ki eddig a potenciális kapcsolat, ha a pasid úgy beszél a csajjal telefonon, h te is ott vagy és még közös progikra is elhívnak, akkor nem értem, mi a probléma. viszont ha menni akar a pasi, menjen, inkább most derüljön ki, mint összeköltözés után. vagy láncokkal tartanád magad mellett?
ezek a vízválasztók meg... igen, van, akinél a 7 jelenti, számmisztikus hülyeségek, ezek mind babonás félelmek, amik a bizonytalanságot hivatottak csillapítani. különben is elég fiatalok vagytok, készülj fel rá, hogy nagy valószínűséggel nem vele éled le az életedet.

japanautos 2010.09.29. 09:47:30

@Piszok Alfréd: most nagyon vitatkoznék veled.

Olyan hogy fiú-lány barátság (ha feltételezzük hogy van) egy idő után nem működhet. Előbb-utóbb az egyik fél (általában a pasi) többet akar mint barátság.

Ja van egy kivétel: HA A PASI MELEG :-D

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:47:55

@Dr. Jula Watson: csak segítettem, ne kelljen annyit gépelned :)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:48:15

@Kósza: Na jó, nem mindegy, hogy mit, milyen megnyilvánulásokat nevezünk féltéknységnek, és mit féltésnek. Mindig ezek a fránya definíciók. :)

Kósza 2010.09.29. 09:49:00

@Piszok Alfréd: nálam a féltés nem egyenlő a féltékenységgel. A féltékenységben indulat van, korlátozás, megalapozatlan elvárás, követelőzés,...

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:50:07

@japanautos: És az miért baj, ha néha többet akar? Ha nem lesz belőle az, amit akar, és mindkét fél tudja kezelni ezt? Attól még működhet az "értékellek mint embert" dolog a két fél között.

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 09:51:01

@Nutshell: hogy egy nő ezt gondolja, azt értem, de bennem az motoszkál, hogy a férfiak féltékenysége nem ugyanerről szól - természetesen tévedhetek.:-) Amúgy meg nem emiatt kell érezni, ennyi erővel féltékenykedhetnénk a halálra egész életünkben.:-)

Nutshell 2010.09.29. 09:51:03

@Dr. Jula Watson:
Ez nem semmi. Ezt így még nem hallottam, de ismerek olyan párt, akiknél így működik.

@Kósza:
Nahát, pedig pont pasitól hallottam :) Nem vagyok féltékeny alkat, volt olyan párom, akit ez annyira zavart, hogy rá is játszott, hogy féltékennyé tegyen, de igazából csak mosolyogtam rajta. Akkor közölte, hogy ha nem vagyok féltékeny, akkor nem is szeretem igazán. (Na jó, a konkrét esetben igaza volt...)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:51:07

@Kósza: tényleg :)

@japanautos: "Előbb-utóbb az egyik fél (általában a pasi) többet akar mint barátság"

Ez miért lenne ennyire törvényszerű? És ha esetleg tényleg elő is fordulna, az miért is cáfolna bármit? Mert azt ugye nem feltételezzük, hogy minden lánybarátba BELESZERET a pasi, csak azt, hogy esetleg MEGDUGNÁ (már ha). Ettől viszont a barátság nem feltétlenül változik meg, vagy igen?

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:51:39

@Piszok Alfréd: köszi, köszi, nem lehetek elég hálás neked. :) (és először azt írtam nekeM, ez a fránya Freud :D)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:52:21

@Kósza: ez esetben elfogadom, sőt, egyetértek :)

Kósza 2010.09.29. 09:53:38

@Piszok Alfréd: ugyehogyugye? Egy jó körte, vagy igazi kajszi legyen a posztban, de semmiképpen sem ágyas, vagy mézes pálinka! Azt büntettetném a Btk-val, ugyanúgy, mint a vbk-t! :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 09:53:46

@Piszok Alfréd: engem nem zavar :) csak leírtam a véleményem és azt is, hogy én mit csinálnék (nem olvastam a véleményetek, csak hogy ne befolyásoljon).

annyit még, hogy az tényleg hiba volt, hogy kivonta magát a közös programokból. ha hívták, menjen. ha nem hívják, akkor lett volna gáz.

Nutshell 2010.09.29. 09:53:47

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Persze, nyilván nem ebből kell érezni... :)
A korlátozást nagyon nem tudom elviselni, akkor felejtős a kapcsolat. De jól tud esni, ha megjegyzi, hogy "nem szeretnélek elveszíteni". A féltékenység valóban nem a legjobb szó erre, ez inkább tényleg féltés.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 09:55:30

@Piszok Alfréd: én meg a saját véleményem látom bizonyítottnak, nap mint nap. de ezen már beszélgettünk/vitatkoztunk párszor...:P

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:55:41

Hmm...akkor ma hagyom a fiúkat beszélni magam helyett, úgyis elmodják azt amit én :D

Piszok Alfréd 2010.09.29. 09:55:53

@Fviktor76: és a régi fiú ismerőseiddel-barátaiddal van még igényed találkozgatni? Beszélgetni?

Nutshell 2010.09.29. 09:56:18

@Kósza:
Mijabaj a mézessel? Meg az ágyassal?

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 09:57:03

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Akkor te azt mondhatod, nálad nem működik. De attól még lehet. Éppúgy, mint azonos neműek szerelme, vagy szex közöttük. :)

Kósza 2010.09.29. 09:58:05

@Nutshell: ezzel nem cáfoltál meg, mert nevezett pasi rég a levesben, tehát nem volt az igazi

Kósza 2010.09.29. 10:00:56

@Dr. Jula Watson: Te is csak az igazi, tiszta pálinkát szereted? :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 10:01:13

@Dr. Jula Watson: ettől a mondattól most bokákoltam :(

@Kósza: szerintem sem jó, ha az egyik fél birtokolni akarja a másikat (kvázi tárgyként tekint rá, ami "csakazövé"). de azért egy egészséges, pici féltékenységet nem vélek akkora hibának.
szóval a szabadság fontos privilégium, na! :)

napi random közhely: a bizalom olyan, mint a hegedű húrja. ha egyszer elszakad, hiába kötöd össze, mindig hamis hangot ad...:P

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 10:01:31

@Kósza: a nőknek is kell inni valamit :) Kontyalávaló ahogy mondják:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 10:02:11

@Dr. Jula Watson: láttam olyat, aki már látott ilyet :D így jó? :)

Nutshell 2010.09.29. 10:02:24

@Kósza:
Nem akartalak megcáfolni, csak szerintem az a kijeletésed erős volt. Annak ellenére is, hogy én sem vagyok féltékenység-fan.

A nőknek az való. Akkor meg minek bűntetni? :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 10:03:22

@Nutshell: az ágyas szóval vigyázz! másra asszociálunk ;)

Nutshell 2010.09.29. 10:04:17

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Egyetértek az elhangzottakkal. A napi közhelyet pedig elraktározom, mert ropppppant tanulságos... :)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 10:04:20

@Kósza: Háát, bevallom, én nem nagyon iszom pálinkát. Csak nagyritkán. Az én ízlésemhez túl sok íze van :)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 10:09:07

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): mi az a "bokákoltam"?

És akkor a ronda mondat után kedvderítőnek: mi lehet a legjobb mondat, amit mondani lehet? :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 10:11:53

@Dr. Jula Watson: amikor próbálsz hányni, és köhögsz már. de gyomorsavon kívül nem jön más :)

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 10:12:33

Nem tudom miert kene az ironak elmennie azzal a csajjal, akit nem bir. Az mar tenyleg beteg lenne, hogy csak azert megyek, hogy deklaraljam a kettonk kozti kapcsolatot. Akinek megtartasahoz ez kell, az mar regen rossz.

Azt viszont nem ertem miert igenytelenseg ha valaki reszegen vicces. Mar az is gond, ha valaki poenkodik egy kis ital mellett? Nyilvan nem a rendszeresen csatakreszegsegre gondolok.

Fviktor76 2010.09.29. 10:13:19

@Piszok Alfréd: "...de attól még félhetünk attól, hogy elveszítjük. Szerintem akkor nem vagy féltékeny, ha bízol magadban és a partneredben, ehhez kell szerelem is, meg sok más is."

Én még mindig azt kérdezem, miért van igénye a pasinak másik lánnyal ilyen kapcsolatot tartani? A posztíró ápolja a kapcsolatot, vagy csak elvárja a pasitól? Mi volt az első időben? Lehet, a pasi ápolta igazán, a csak alig-alig, vagy sehogy. Nem lehet, hogy innen indult az egész?
Persze a pasi is hibás, mert finoman lehetett volna rá utalni, hogy több igénye van, még azelőtt, hogy ráunt volna az egészre.
A másik csaj valószínű, még nem akar többet a barátságnál, mert akkor már szakított volna a pasi. De hangsúlyozom, MÉG...

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 10:16:38

@Kósza: kezdesz kiismerni. Nem lesz ez így jó ;)

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Ó köszönöm. Nem ismertem ezt a kifejezést. De érthető miért írtad.

Nutshell 2010.09.29. 10:17:10

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Nekem az az "ágyas" eszembe sem jutott. Csak a pálinka... :)

Nem tudtam, hogy azt "bokákolni"-nak nevezik. Sokat tanultam ma tőled, tudod-e? :D

Kósza 2010.09.29. 10:19:08

@Dr. Jula Watson: dont majré :) De javaslom a továbblépést a vodkáról, mert az a zugivó nők itala!

Nutshell 2010.09.29. 10:19:24

@Frigyesur:
Szerintem néha elmehet vele. Akkor meglátja, hogy a pasija hogyan viselkedik a másik csajszival és máris többet tud, mintha otthon ül és aggódik, hogy mit csinálhatnak.

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 10:19:37

@Kósza: Neked ez ugrik be, de ettol meg nem igy van. Felvallalom, hogy feltekeny tipus vagyok, es nem abbol ered, hogy nem szeretem. Most lehet melylelektankodni, de nem eleg, hogy emberfuggo? Elhiszem, hogy vannak emberek, akik sosem ereztek, de en a budos eletben nem leszek egy 'flegma' tipus 'senki sem birtokolhatja a masikat, ha szereted enged szabadon' blablabla. Szerintem ez termeszetes emberi erzelem, akarcsak az irigyseg, harag etc.

Ahogy a Zalatnay Cili is megmondta 'Félteni kell...'
www.youtube.com/watch?v=mHVKPQsCfZg

Piszok Alfréd 2010.09.29. 10:19:49

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
ja, persze :) Ettől szép az élet, hogy van miről beszélgetni :)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 10:21:37

@Kósza: És mit javasolsz? Mi a következő lépés? :)

Nutshell 2010.09.29. 10:22:45

@Frigyesur:
Én csak akkor voltam féltékeny, amikor igazán szerelmes voltam. Hát nem sokszor volt ilyen... A többi esetben kevésbé érdekelt ez a féltékenység téma.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 10:23:11

@Frigyesur: ha nem bírja, mert olyan a csaj, akkor nem kell elmennie vele. De ha csak az a baja, hogy a pasija találkozik vele, akkor annyit megérne, hogy megismerje. Különben az egész semmi más mint értelmetlen féltékenység és korlátozás.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 10:24:44

@Fviktor76: én meg még mindig azt kérdezem, attól, hogy barátnőd van, feladod az összes addigi kapcsolatodat (barátokat, haverokat)? Vagy csak a nőneműeket?

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 10:26:02

@Nutshell: Na marmost ha egyutt vagyok valakivel, az szamomra azt jelenti, hogy bizom benne. Ettol meg feltekenykedhetek, de alapvetoen nincs szukseg ra, hogy a sajat szememmel meggyozodjek arrol, hogy milyen a kapcsolatuk. Vagy attol nem mulna el. Ha nem hinnem el, hogy nem csal meg, ha nem hinnek a szavanak, felesleges lenne egyutt lennunk. Es nem lehet valakit csak azert megkedvelni, mert a parunk joban van vele.

A masik meg, most ujraolvastam. Hat, nem tul szivderito, ha a parunk egy masik norol aradozik folyton nekunk, orakig csacsog vele a telefonban mellettunk. Ilyenkor illik azert biztositatni a masikat szuntelen rajongasunkrol es sosem mulo szerelmunkrol. :)))

Kósza 2010.09.29. 10:26:11

@Dr. Jula Watson: 40-41 fokra higított málna, meggy, vagy kajszi pálinka. Ha vodka-narancs kombó függő voltál eddig, akkor javaslom a whiskey-gyömbér párost, ha már muszáj higítani.

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 10:26:59

@Piszok Alfréd: Bennem ugyanez merült fel. Ha kapcsolatban van az ember, nem lehet már egy kis élete ami nem a párjáról szól?

Szöszi 28 2010.09.29. 10:28:01

@Kósza: Ez a whiskey-gyömbér páros nem is hangzik rosszul:) Hétvégén kipróbálom:)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 10:28:35

@Kósza: A pálinkákkal az a bajom, hogy miután lement, még órákig érzem az ízét.

japanautos 2010.09.29. 10:32:27

@Piszok Alfréd: "Mert azt ugye nem feltételezzük, hogy minden lánybarátba BELESZERET a pasi, csak azt, hogy esetleg MEGDUGNÁ (már ha). Ettől viszont a barátság nem feltétlenül változik meg, vagy igen?"

De igen megváltozik. Belép az intimitás.
Egyébként egy baráttal meg nem dugok.Azt másképpen hívják. Sztem.

Kósza 2010.09.29. 10:33:39

@Frigyesur: nekem ez ugrik be, tehát nekem így van, szerintem így van. De virágozzék száz virág, és ahány ház, annyi házmester, blablabla!

Nutshell 2010.09.29. 10:34:43

@Frigyesur:
A nagy szerelmemnek is volt egy hasonló barátnője. Fiatalabb, viccesamikoriszik, csacsogós, telefonálgatós lány (lehet ugyanaz, mint a posztíróé...) Idegesített, hiába mondta a párom, hogy csak barátok. Elmentem velük bulizni és láttam, hogy abszolút egy szinten kezeli a csajszit a haverjaival és ez megnyugtatott. Utána nem zavart, akármennyit kereste, vagy akármennyire lógott rajta.

A posztban lévő 3 hét 3 hónap 3 év amúgy hogy jön ide? Mert 1 éve járnak?

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 10:35:12

@Nutshell: Valahogy igy. En sem voltam sokszor igazan szerelmes, sot. Nem mondok szamokat. :D De ha az ember azzal kezd kapcsolatot, aki igazan erdekli, akkor igen nehezen tudom elkepzelni, hogy az ember zen higgadtsaggal tudja kezelni a potencialis 'ellenfeleket'. Es szerintem ez nem en block az osszes noi ismerose, tehat azert van benne egy celiranyossag. Az ember valahol belul sejti az igazsagot, ha tenyleg odafigyel szerintem...

@Piszok Alfréd: Miben van korlatozva? Ugy ertem en a sztoribol azt vettem ki, hogy csomoszor eljarnak. Az a korlatozas, hogy o ennek nem orul? Fene nagy korlatozas. :D Masreszt ha en is folyton utolag tudnam meg a programokat, durcas lennek. Oke, talalkozzon csajokkal, de azert illene szolnia rola. Es megint mas egy regi barat, mint egy ujonnan megismert lanyka. Szerintem. Gondolj bele, ha most en innen elhivnek valakit egy baratsagos beulos-dumalos talalkara ad hoc, mire gondolna: randevu, vagy baratkozas? Ugy ertem elbol. Mindenkepp kene magyarazkodni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 10:35:59

@Nutshell: én pedig akkor, amikor nem voltam szerelmes, csak nehezen viselte el a hiúságom, hogy más nő miatt fognak dobni.:-)

Fviktor76 2010.09.29. 10:36:42

@Piszok Alfréd: A társasággal szoktam találkozni. Párommal is meg párom nélkül is. Abban viszont ott vannak azok a nőneműek is, akiket említettem.
De itt nem is az a probléma, mert nekem meglévő kapcsolataim voltak. De ez a fickó újat keresett! Mert keresett... Mert, ha működik a kapcsolatom, akkor nem érdekel, főleg ennyire, hogy egy másik csaj nyomul rám...

Kósza 2010.09.29. 10:39:03

@Kata1987: nem fogsz csalódni! De felhívom a figyelmedet az írásmódra, tehát whiskey, azaz ír, vagy bourbon legyen, ne pedig valami füstös skót blended lötty, mint piros cimkés sétáló jános, vagy egy ballantines!

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 10:40:27

@Kósza: Igen, blablabla. :)))

@Nutshell: Nem tudom, en annyira nem igenylem, hogy lassam a ket szememmel, illetve nem gyozott meg. Az erzelmek nem annyira racionalis dolgok, Einstein bacsi is megmondta, es most nagyon meno lenne idezni, de nem ugrik be pontosan. A lenyeg, hogy az embert alapvetoen az erzelmei iranyitjak, onmagunk elotti puszta tetszelges, hogy ezt a logika kontosevel ruhazzuk fel.

Jomagam is elgondolkodtam. Elso csok, elso vallomas, elso szex, osszekoltozes, szakitas, nem tudom mik ezek a pontok. A mai fiatalok mar mindent elsietnek. 3 het a szexig, 3 honap az osszekoltozesig, 3 ev a hazassagig esetleg, ha pozitiv kicsengest tulajdonitunk neki. Bar en sehogy sem ertek egyet ezzel.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 10:41:24

@Nutshell: a népmesékből jön :) babonás szerencseszámok, valójában semmi értelmi. nincs két egyforma ember, nincs két egyforma párkapcsolat sem. (max. nagyon hasonlatosak).

@Frigyesur: korrekt :)

Fviktor76 2010.09.29. 10:42:14

@Frigyesur: "Hat, nem tul szivderito, ha a parunk egy masik norol aradozik folyton nekunk, orakig csacsog vele a telefonban mellettunk. "

Ott a pont. És ezt, mint pasi mondom, de fordítva se szívderítő, ha a csajom egy másik pasiról áradozik. Akkor nem működik a kapcsolat... Következtetés: ha könnyebb, mint egy kacsa, akkor boszorkány. :-)

Kósza 2010.09.29. 10:45:40

@Fviktor76: ha ugyanannyit nyom, mint egy kacsa, akkor fából van, tehát boszorkány :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.29. 10:46:52

Egészséges dolog a féltékenység, mértékkel. Ha bármit túlzásba visznek, az baj. Nem csak ezt, bármit. Aurea mediocritas.

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 10:48:04

@Fviktor76: Szóval, ha van egy párom új _embereket_ már nem lehet megismerni?

Kósza 2010.09.29. 10:48:26

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): most mit röhögsz, fejleszteni kell az ifjúság ízlésvilágát! :)

Nutshell 2010.09.29. 10:51:01

@Frigyesur: "Az ember valahol belul sejti az igazsagot, ha tenyleg odafigyel szerintem... "
Teljesen igaz.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Naja, az a fránya hiúság... Bár az sem túl jól eső érzés, hogy magam miatt dobnak. :)

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Igen, a népmese lehet a hibás, mert én ugyanezt 7 hét 7 hónap 7 évben ismerem. Mint ahogy "az ember szervezete 7 évente megújul", ezért necces a 7. év. De mennyi az esélye, hogy a kapcsolatuk elején volt az előző "szerevezetmegújulás"?

@Fviktor76:
Ha ugyanannyit nyom, mint egy kacsa, akkor boszorkány (mert lebeg a vízben, mint a fa...) :)))

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 10:52:53

@Kósza: Sot, egy igazi gourmand csaki sajat maga altal keszitett palinkat iszik, nem am bolti lottyoket. :D (Nekem akkor sem jon be az ir whiskey. A Tullamore Dewt is dicsertek.)

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): :)

@Fviktor76: :D

japanautos 2010.09.29. 10:57:01

@Dr. Jula Watson: azért baj, mert akkor az már nem a barátság kategóriája. Jelen poszt vonatkozásában gondold ezt végig. A pasi vajon miért lóg a kiscsajjal? Barátságból vagy mert mást akar? Erre keresi a választ a poszt toló.

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 10:57:04

@Kedves Nard: Pedig en szeretek tulzasba vinni dolgokat. :)))

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Most epp nem, lebetegedtem. ;S

@Nutshell: Na jah, hosszu evek bolcsessege az enyem. Hetvegen pedig bizonysagat adtam elmem fegyelmezettsegenek, keszen allok. :D

japanautos 2010.09.29. 10:59:13

@Kósza: "nem fogsz csalódni! De felhívom a figyelmedet az írásmódra, tehát whiskey, azaz ír, vagy bourbon legyen, ne pedig valami füstös skót blended lötty, mint piros cimkés sétáló jános, vagy egy ballantines!"

Végre egy jó ízlésű whiskey fogyasztó! Grat!

Kósza 2010.09.29. 10:59:55

@Frigyesur: nem vagyok gourmand(falánk), de még gourmet sem, de készséggel belátom, hogy egy tapasztalt pálinkafőző sokkal jobb nedűt készít, mint én. Ezen a vonalon továbbhaladva nem kísérelek meg magam előállítani szürkemarha steaket, sem mangalica oldalast! :)

Fviktor76 2010.09.29. 11:01:09

@Dr. Jula Watson: De meg lehet ismerni új embereket, még ellenkező neműt is, de nem megyek el vele kettesben, meg nem áradozom róla a páromnak. De ha működik a kapcsolat, akkor ilyenre nincs is igénye az embernek, legalábbis nekem nincs igényem.
A pasi szar helyzetben van, mert a kapcsolata valószínű kicsit se tökéletes, a másik csaj pedig egyelőre nem akar többet a barátságnál. A végén a két székes szindróma fog bekövetkezni...

Ja, és ha visszaolvassátok hozzászólásaimat, egyszer se írtam a pasira rosszat... :-)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:03:20

@japanautos: de nem arról van szó, hogy megteszik, csak hogy valamelyikben felmerül. Bevallom, nekem néha csak úgy az utcán is előfordul, ha meglátok egy jó nőt. Akkor most velük is több van, mint barátság?

Nutshell 2010.09.29. 11:04:24

@Kósza:
Látom más is kedveli a Gyalog galopp-ot :)

@Frigyesur:
Mi történt a hétvégén?

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 11:06:28

@japanautos: Ez a benne lévő felek hozzáállásán és problémakezelésén múlik. Vannak olyanok, akik valahol szét tudják választani azt, hogy van egy ember, akivel jól kijövök, élvezem a társaságát, számíthatok rá, attól, hogy ezeken felül jajj de ágyba bújnék vele. Az ilyen esetben attól, hogy az ágyba bújás nem jön létre, a másik többi pozitív tulajdonsága a vágyakozó fél számára nem tűnik el, és tudnak továbbra is beszélgetni, hülyéskedni, stb. Vannak azok, akik nem tudják különválasztani, és úgy gondolják, ha már nem lehet digi-dugi, akkor onnantól látni sem akarják a másikat. Na nekik ez probléma, és nem működhet a barátság. (Ők azok, akik általában az exükről sem akarnak a szakítás után soha többet hallani.)
Persze mindez függ attól is, hogy az intimebb mederbe terelés puszta felvillanó gondolatként, vagy állandó vágyként jelentkezik-e. Na meg attól, hogy ezt mennyire nyomatja.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:07:40

@Frigyesur: nem, így persze nem korlátozás, de ha szóvá teszi és azt mondja ne csinálja, az már az.
Magyarázkodni lehet, hogy kell, de az nem baj. Egy tervezett programról meg csak utólag értesülhet az ember, hacsak nincs ott amikor épp megbeszélik. Ha jól értettem a posztolót, nem a program megtörténte után értesült róluk, hanem a kitalálásuk után.

japanautos 2010.09.29. 11:09:12

@Piszok Alfréd: értem a feltételes módot. De egy utcán meglátott nő nem a barátod ugyebár. Ha viszont annak a nőnek a vonatkozásában merül fel benned a MEGDUGNÁM akkor ott teszem én fel a kérdést: marad a feltételes mód vagy mivan akkor ha már kialakult a szándék? Odáig nem is megyek el, hogy ha már MEGDUGTAD hogyan maradtok ezek után barátok?

Kósza 2010.09.29. 11:09:20

@Frigyesur: köszönöm az igazolást,... :)
Sose voltam germanista :)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:09:30

@Fviktor76: és új barátokat nem szerzel? Onnan, hogy kapcsolatban vagy, kész, lakat, fal, kizárólag a múltból táplálkozol? Ezt nem értem, én rengeteg emberrel ismerkedtem meg azóta is, hogy házas vagyok és sokan a barátaim is lettek. Férfiak is, nők is.

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:09:49

@Nutshell: Anno megmaradt a biologia tankonyvembol, hogy egy atlagos izomzatu ember nem tud megtartani egy papirlapot nyujtott karral 10 percig. Hetvegen megcsinaltam. :))) Bar ebben szerintem nem az izomnak van szerepe, hanem az elme fegyelmezettsegenek. Ezert csinaltatnak ilyen feladatokat japan mesterek tanitvanyaikkal.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 11:09:58

@Nutshell: a 3 is ilyen szám :)

@Kósza: pont ezen vidultam :) korrekt :) (én annyira nem vagyok whisky pusztító.)

Nutshell 2010.09.29. 11:10:00

@Piszok Alfréd:
Szerintem a megtörténte után értesül róla.

IndaMuncher 2010.09.29. 11:10:40

A félrekúrás nem épp anyagi tényezőktől függ ahogy a posztoló is írja, hogy nem lenne pénzük mást tartani. Kollégiumban meg pláne nem téma ilyet összehozni.

A többi tanács meg teljesen korrekt az első pár kommentben.
Ma még Kedves Nard-nak is jó napja van hisz nem hordta le a posztolót a sárga földig.:)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 11:11:25

@Fviktor76: Nem feltétlen kettesben mentek, mert hívták a lányt is. És ha tényleg okos, vicces valaki, azt nem lehet szóvá tenni? Ha fiú lett volna, őt dicsérhetné? Nem mindig lesz mindenből szex.
A poszbeli helyzetről nem tudok nyilatkozni, hiszen nem ismerjük egyik szereplőnek sem a pontos viselkedését.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:11:54

@Dr. Jula Watson: kellett nekem munkába jönnöm, megelőztél :D

Kósza 2010.09.29. 11:13:16

@Frigyesur: fogadjunk, hogy az eltúlozni, túlragozni kfejezésre sem a túlpiRázni, hanem a túlspiLázni szót használod! :)

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:14:32

@Piszok Alfréd: Nem hangzott el, hogy volt tiltas. Olyat persze ne. De megemliteni miert ne lehetne, hogy zavarja.

"A leginkább az idegesít, hogy amikor közös programot szerveznek, mozi, koncert, ilyesmi, akkor mindig utólag tudom meg a dolgot. Van, amikor előre szól, sőt méltóztatnak engem is elhívni"

Ebbol nekem ugy tunik, hogy nem a tervezesrol tud utolag, hanem magarol a programrol. Vagy en nem tudok szoveget ertelmezni? :D

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 11:14:38

@Piszok Alfréd: Legalább egyszer legyen a hölgyeké az elsőbbség :D

Nutshell 2010.09.29. 11:15:01

@Frigyesur:
Minden bizonnyal nem vagy átlagos izomzatú ember :)))
Én abszolút hiszek az elme erejében. Szinte minden fejben dől el.

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:16:05

@Kósza: Eroteljes svab rahatas aldozata vagyok, ez van. :)

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Köszi. :)

japanautos 2010.09.29. 11:17:44

@Dr. Jula Watson: korrekt, egyet értek.

"Persze mindez függ attól is, hogy az intimebb mederbe terelés puszta felvillanó gondolatként, vagy állandó vágyként jelentkezik-e. Na meg attól, hogy ezt mennyire nyomatja."

Ez a része veti fel a kérdést, hogy ha a másik el kezd nyomulni, mennyire akarok ellenállni? Ha a barátomként tekintek rá, akkor hogy kezelem a nyomulást?

Nutshell 2010.09.29. 11:18:00

@Dr. Jula Watson: "amikor közös programot szerveznek, mozi, koncert, ilyesmi, akkor mindig utólag tudom meg a dolgot. Van, amikor előre szól, sőt méltóztatnak engem is elhívni, de ezeket mindig lemondom"
Szerintem 3 eset van. 1. Utólag megtudta, hogy voltak valahol. 2. van amikor előre szólt a srác, hogy elmennek majd moziba. 3. 'sőt...' tehát volt, hogy szóltak, hogy "héjjj, megyünk moziba, jer velünk teis".

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:18:12

@japanautos: hanem milyen kategória?

A posztban pedig 3 lehetőség van szerintem:
- elhiszi amit a pasi mond
- nem hisz, de meggyőződik a dolgokról, például részt vesz egy programon, ha már meghívják
- szakít

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 11:21:50

@Frigyesur: súlyt emeltem, ott is van ilyen edzési gyakorlat. igaz nem papírlappal, hanem rúddal és súlyokkal. és természetesen nem 10 percig, de igen hasznos.

@Kósza: nagy duzzogva megiszom :) egészségünkre :)

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:22:01

@Kósza: Annak a szonak a leirasaba mindig belezavarodom, de szerintem l-el irjak. Vagy nem?

@Nutshell: Nem is. Bar iden nem mondhatnam, hogy gyurtam, mint allat. :D
Hosszutavu edzesben mindenkepp ennek van szerepe. Hogy fel tudok-e emelni 50 kilot, abban mar nem. De csak azert irtam az elme dolgot, mert a konyv izomzatot emelt ki.

Viszont tehetunk egy probat, hogy mindenki meg tudja-e csinalni, es csak a biologia tankonyv vezeti tevutra az okosodni vagyo ifjusagot. :))

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:23:52

@Fviktor76: tehát a régi barátokkal el lehet menni kettesben, az újakkal nem? És ha nem keresem az újakat, csak úgy lesznek (új kolléga, iskolatárs, szomszéd, szülő az oviból, bárki...), azokkal mi a helyzet?
Vagy kettesben már senkivel nem mehetek el, csak nagyobb társasággal?

Nutshell 2010.09.29. 11:25:51

@Frigyesur:
Szerintem túlspiráz. De google bácsi szerint L-el. Szóval tévedtem :)

És ebédszünet után visszajövök és kirpóbálom :)))

Kósza 2010.09.29. 11:26:43

@Frigyesur: a latinos R-rel írja, mert szerinte túllihegni, a németes meg L-lel, mert szerinte meg túljátszani, spielen he? :)

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:27:24

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): A joga is hasonlorol szol. A mindenfele edzes kombinalasa a legjobb szerintem, bar lassa(bba)n vezet eredmenyre. Azaz csinalni sulyzokkal, sajat testtel vegzett, dinamikus es statikus feladatokat, nemcsak izomnoveles, hanem allokepesseg fejlesztes. Aztan majdcsak lesz belole valami. :D

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:28:58

@Nutshell: Oke, kivancsi vagyok. Joetvagy! :)

@Kósza: Ahha. Koszi, hogy elmagyaraztad, most mar megmarad, elraktaroztam kis szurke agysejtjeimben. :))

Kósza 2010.09.29. 11:29:45

@Frigyesur: spirare ? Neked ezt vágni kell latinból nem? :)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:32:30

@japanautos: ha nem jön létre, akkor kósza gondolat marad és nem befolyásol semmit, hiszen ugyanolyan, mint egy idegennel az utcán. Kívánatos, megkívánom és nem történik semmi.

Ha megtörténik, az egy másik kérdés, adott esetben akár maradhat is a barátság (egyénektől függ), de nem erről beszélünk.

És ha beleszeret, az is más kérdés, de erről sem beszélünk.
Nőnemű barátokról beszélek, akikkel soha nem lesz több, mint barátság.

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:32:59

@Kósza: Kene, de nem tudtam, hogy latin eredetu. Ez van. Gaz. :(

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:34:43

@Nutshell: visszaolvastam, néha talán tényleg. De amikor őt is hívják, azt biztos tudja előre.
Amúgy: "méltóztatnak hívni", már a szóhasználat is árulkodó. Nem szívesen lennék a csaj barátja.

Father Justice (törölt) 2010.09.29. 11:37:00

A háromszor hármas felosztás mit takar a barátnőd rendszerében? 3 hét után szex, 3 hónap után összeköltözés, 3 év múlva szakítás? Ha mindenképpen ez a végkifejlet, akkor időtakarékosságból érdemes lenne egy laza trükkel kisebb mértékegységek felé csúsztatni a három vízválasztó pontot, a mérőszámok megtartása mellett. 3 nap - 3 hét - 3 hónap konstrukcióban mindjárt tizenkétszer annyi földi jóra kerülhetne sor adott időintervallumban, ráadásul így már négyszeresen a múlté lenne a féltékenykedés témája is a barátod kapcsán. Nem szégyen bölcsebb barátaink tanácsait megfogadni. De továbbfejleszteni sem. :)

Kósza 2010.09.29. 11:37:20

@Piszok Alfréd: szép kiemelés, egyetértek!

Rebelde 2010.09.29. 11:40:01

a kiscsaj egyértelműen nyomul

ha már a barátnő képbe kerülése előtt is ismerték volna egymást, más lenne a helyzet, de ez a kis spicces vicces egy foglalt pasira nyomult rá, aki láthatóan nem utasítja el, a pasi jól ködösít is, hogy barátnője előtt beszél vele, hívják a közös programokra (micsoda kegy?!:) majd megkapja a posztíró, hogy az egész miatta volt, játszma ezerrel:)

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:42:20

@Rebelde: No, megjott Rebi, a kiscsajok szakavatott ismeroje. :))

Kósza 2010.09.29. 11:45:47

@Rebelde: Te aztán megmondod a royal frankót! :)

Rebelde 2010.09.29. 11:46:16

@Frigyesur:

ilyenek ezek mind:))

látom te meg védelmedbe vetted a spicces viccseket, nem is csodálom a fészbukos képed után:D

tőzegmalac 2010.09.29. 11:47:55

@Rebelde: 'Színház az egész világ';)

Rebelde 2010.09.29. 11:49:09

@kabátnyúl:

a posztírónak ez nagy vigasz lehet ezekben az időkben:))))

fumerin 2010.09.29. 11:52:02

Szép ebédidőt mindenkinek!

Poszthoz annyit, hogy szerintem a srác most próbálja, hogy cseréljen vagy maradjon:)

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 11:52:42

@Rebelde: Na most mar elmentek a sunyiba! :P En pl. nagyon baratsagos es aranyos leszek az alkoholtol, und? :P Es mar nem is pialok. :P

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:53:58

@Rebelde: tehát ha egyedülálló pasival ismerkedik egy nő, és csinálnak közös programokat, az nem nyomulás, ha foglalttal, az meg igen?

A többiben akár igazad is lehetne, csak nem tudunk róla semmit. Lehet, hogy a pasi tényleg olyan, de akkor meg minek kérdez a posztoló, miért nem rúgja ki?

Piszok Alfréd 2010.09.29. 11:54:37

@Rebelde: Fricinek spicces képei vannak a FB-on?

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 11:55:19

@Father Justice: 3 nap után szex, 3 hét után lasszózás, 3 év után félrelépés?:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 11:56:50

@Frigyesur: Senki mellett nem csacsogunk órákig a telefonba.

Rebelde 2010.09.29. 11:58:38

@Piszok Alfréd:

én a posztbeli helyzetre gondoltam, a posztíró erre kiváncsi ugyanis, hogy barátkozik vagy nyomul ééé:) nem véletlenül aggódik a lány

ha egyedülállók nyomulnak egymásra vagy ismerkednek az nem ügy, szerintem:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 11:59:12

@Frigyesur: Mondjuk ilyen sisakban nehéz is piálni...

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 12:00:11

@Rebelde: Ne cocogjel nekem, mert lepruszkollek es beteg leszel.

@Piszok Alfréd: Nincsenek. Gyengebbek kedveert odairtam, hogy nem, de Rebi annyira gyenge, hogy meg ehhez is gyenge. ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 12:02:21

@fumerin: Dehogyis! A srác kocog a farka után. Ennek semmi köze a menés-maradás témához.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 12:02:31

@Rebelde: ha egy lány ismerkedik a fiúval, az feltétlenül nyomulás? Miből derülne ki a posztból, hogy ez a hölgy nyomul?

@Frigyesur: csodálkoztam, max a mosogatósról tudnám elképzelni :D

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 12:03:04

@Nathan D'Xantine: Es meg is zavarja a Jedi elmejet.

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Ezt most nem tudom megnyitni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 12:04:00

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Mindig is izgatott, hogy gyerekkori bálványom hogy a patvarba kajázik...

tőzegmalac 2010.09.29. 12:04:59

@Rebelde: :D
van úgy, hogy egy pofon többet ér

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 12:05:09

@Piszok Alfréd: Azon csak koncentralok. Masreszt ha az ember keveri a nepnek a koktelt, akkor se nagyon tud inni, mert mire elkeszul mindenkievel, mar ujat kernek. :D

fumerin 2010.09.29. 12:05:50

@Nathan D'Xantine: Jaaaa! :D

Végül is 23 éves. Életkori sajátossága:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 12:07:02

@Nathan D'Xantine: Jobban belegondolva, egy jópofán ittas 19 évest én is szívesen felpróbálnék... :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 12:08:26

@Frigyesur:

a Beastie Boys áll egy pincében, a kezükben kitartott mikrofon. nem mozdulnak. a Mixmaster Mike meg jön egy bakelittel a kezében, a hátán meg valami dobozt cipel (kb. a 70-es évek űrhajós légpalackjára emlékeztet).

3 MCs & 1 Dj. na mindegy :D

fumerin 2010.09.29. 12:10:59

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): És az ebéd utáni fekete ma elmarad? :P

Rebelde 2010.09.29. 12:11:03

@Piszok Alfréd:

én csak magamból tudok kiindulni és persze meglehetősen korlátolt is vagyok:) de eszembe nem jutna n+1-szer hívogatni egy barátnővel rendelkező pasit, csak mert megismerkedtem vele, nem csinálok vele programokat, ami szemmel láthatóan feszültségeket generál a másik párjában. egyébként menjen el a csaj aztán győződjön mag a saját szemével, hogy mi a szitu

egyébként nem feltétlenül nyomulás persze, de itt szerintem más a helyzet

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 12:11:18

@Nathan D'Xantine: ez csak az input része, az output soha nem érdekelt? :DDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.09.29. 12:11:24

Én már láttam ilyen szitut pro és kontra is, úgyhogy kislány, azt csinálsz, amit akarsz:D

Rebelde 2010.09.29. 12:13:35

@Frigyesur:

jaj már, persze megértem a reakciót. tudom, hogy neked is innod kell ahhoz, hogy vicces legyél :DD

vázkulcs 2010.09.29. 12:14:15

Férfi és nő között nem létezik barátság. Legalábbis én biztos nem keresném egy lány társaságát csak azért mert ittasan vicces, vagy egyébként jófej, arra vannak haverjaim. Szóval megszívtad. :D

Rebelde 2010.09.29. 12:16:49

mármint menjen el a csaj a közös progikra, igyon ő is és szóljon be a másik nőnek, catfight:)

Father Justice (törölt) 2010.09.29. 12:18:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Én nem hiszem, hogy bárki kibírná egy három hetes lasszózás után a kényszerasszony mellett hűségesen három évig. Szerintem Ön legfeljebb három hónapot akart a végén mondani! De igen, ez is jó konstrukció. És nem is olyan ritka. :)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 12:19:47

@Rebelde: lehet, hogy a lány nem is tudja, hogy a posztírót zavarja. Ezt a pasinak illik figyelembe vennie, nem a csajnak.

Ha nem megy el, maga alatt vágja a fát...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.29. 12:21:02

@Frigyesur:

Aha, magyarázkodtál rendesen tegnap, láttam facebookon! :)

@Father Justice:

Beatrice-s számot is írhatnál belőle a 8 óra munka 8 óra pihenés stb mintájára :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 12:21:14

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Nem.
Igazat megvallva mióta olvastam a Dűnét ez már nem is lehet kérdés számomra.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 12:21:28

@vázkulcs: vázkulcs nem létezik, lagalábbis én még nem láttam... :D

fumerin 2010.09.29. 12:22:59

@Nathan D'Xantine: Jó, elhiszem:)

(Bár kinek is kéne egy olyan férfi, akinek egyfunkcióssá redukálódott? :D )

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 12:24:41

@Piszok Alfréd: Hülyeség. Hármas szex. A macskapüfölés max előjátéknak jó... :)

Rebelde 2010.09.29. 12:25:53

@Piszok Alfréd:

ha nem tudja elég egyszerű lehet, vagy éppen hogy pont leszarja?! abból levehetne pár dolgot, hogy a csaj nem nagyon megy velük sehová...

vázkulcs 2010.09.29. 12:26:14

@Piszok Alfréd:

mindent nem láthatsz a világon. :D Úgy pontosítom, hogy nincs annyi alkohol a világon, és annyi tesztoszteron, hogy egy azonos nemű barátomat eszembe jusson lefektetni. Egy ellenkező nemű "barátomnál" viszont ez elkerülhetetlen. :D

Délibáb aranyeső

www.youtube.com/watch?v=8Vl17hkrD1I

Kósza 2010.09.29. 12:27:49

@Nathan D'Xantine: nna végre, hogy valaki leírta a one in two -t :)

Rebelde 2010.09.29. 12:28:15

vagy azt, hogy szabad a pálya, vagy nem bírja őt a lány, vagy nem tudom:)

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 12:28:44

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Ez a Beastie Boys mindig is fura volt szamomra. :))

@Rebelde: Hat igen. De legalabb en 'ugy' vicces vagyok. :P

@Kedves Nard: Egy kedves indiai baratom kedveert tettem fel ezeket a kepeket, ahogy az album cime is irja. Mert nem latott 3 eve. Kedves magyar ismeroseim nem szorulnak ra, mert ok nem akarnak latni/lattak a kozelmultban. Es nagyon nem szep sorozatosan eloszedni a facebook-os kepeim. En mikor szivatok azzal barkit? :P

fumerin 2010.09.29. 12:29:05

@vázkulcs: Megzavarod az emésztés nyugalmas perceit ezzel a tömény feketével:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 12:30:15

@Father Justice: :-) Ugyan kérem, akit meg lehet lasszózni, az alapértelmezésben több évig is bírja hűséggel, hiszen szinte igényli a megkötözést.:D

Rebelde 2010.09.29. 12:33:25

@Frigyesur:

én józanon is, bocccs:P :))

2010.09.29. 12:33:42

Azthiszem én inkább nem nyilatkozom. :)

vázkulcs 2010.09.29. 12:34:40

@fumerin:

Az énekes csajt én sem dobnám ki az ágyamból, ha nagyon erőltetné, hogy oda kerüljön. :D

@Dr. Jula Watson:

A gondolatot előbb utóbb tettnek kell követnie, ha mégsem az már akkor sem barátság szerintem. :)

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 12:35:14

@Rebelde: Kb. annyira, mint en jozanon. Ja nem, kevesbe. Bocs. :P

fumerin 2010.09.29. 12:36:52

@vázkulcs: Én más feladattal bíznám meg:) Talán vasalás, mosogatás és takarítás...aztán felőlem énekelhetne is közben:D

Piszok Alfréd 2010.09.29. 12:37:51

@Nathan D'Xantine: persze, macskapüfölés, AZTÁN hármas szex. Vagy azzal a két nővel, vagy másik kettővel :D

@Rebelde: a csaj nyugodtan leszarhatja, ez a pasi dolga, hogy figyeljen rá. De a posztíró stílusa alapján én mint pasi is leszarnám.

@vázkulcs: minden nőnemű "barátodat" meg akarod dugni? Wow :D

Rebelde 2010.09.29. 12:41:19

@Piszok Alfréd:

ugyan már, azért nem tegyünk olyat mással, amit nem szeretnénk, hogy velünk is megtegyenek

leszarom? majd engem is pont ugyanúgy leszarnak, ez már csak ilyen:)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 12:41:43

@Piszok Alfréd: nem, mert nincs neki olyan:) Csak potenciális dugipajtás:)

@vázkulcs: oké, te így érzed.

Rebelde 2010.09.29. 12:42:41

@Zsu0805:

te is ilyen vicces havernő vagy, akit nem csíp egy barátnő?:))

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 12:44:23

@Rebelde: Colat. Es minja' egy kis Coldrexet.

vázkulcs 2010.09.29. 12:45:02

@Piszok Alfréd:

nekem nincsenek nőnemű "barátaim". Csak nők akiket le akarok fektetni, lehet "egyszerű" vagyok? :)

@fumerin: Vasalás, takarítás , főzés annyira egyértelmű volt nem is akartam említeni. :)

Kiscsillag Van e szándék
www.youtube.com/watch?v=0d7pMF1rWqM

fumerin 2010.09.29. 12:46:06

@Frigyesur: Este lefekvéskor egy bögre forralt bor és a nátha elmúlik:D

Father Justice (törölt) 2010.09.29. 12:47:19

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ne forgassuk ki a szó jelentését! Pont azért lasszózás, mert az áldozat akarata ellenére történik. De ne is beszélgessünk erről, mert még felbukkan posztíró, és rögtön kap egy ötletet, hogyan vegye elejét annak, hogy a barátja jobban elmélyüljön a 19 éves lányban. :)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 12:48:24

@Rebelde: szerintem ez nem olyan, ezt tényleg a pasinak kell kezelnie. Ha ő benne van a játékban, az vagy azt jelenti, hogy a nőjét nem zavarja (tehát nyugodtan), vagy hogy leszarja a nőjét (akkor meg miért ne).
Ha a nőt is ismeri, akkor más, de idegenként nem dolga ezzel foglalkozni, az ember nem lehet mindig mindenkire tekintettel.

vázkulcs 2010.09.29. 12:49:25

@Dr. Jula Watson:

Fejtsd ki nézeteid a problémakörről. :D

Nutshell 2010.09.29. 12:49:28

@vázkulcs:
Olyan nő barátod még nem volt, akivel nagyon jól megértettétek egymást, mégsem akartad megdugni?
Vagy ha meg is akartad, ő nem akarta, így maradtatok barátok?

Piszok Alfréd 2010.09.29. 12:49:37

@vázkulcs: és végre valami jó zene :)

tőzegmalac 2010.09.29. 12:50:58

@Rebelde: kezdjél gyakorolni:D

@fumerin: vagy egy szőkét desszertnek:)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 12:52:00

@vázkulcs: hogy te így látod? Az biztos így van. :) Az én véleményem ott van fentebb: @Dr. Jula Watson:

vázkulcs 2010.09.29. 12:55:16

@Piszok Alfréd:

jó nem azt mondom csak azért állok szóba egy nővel mert le akarom fektetni. Viszont ha barátságról beszélünk az egy szoros kapcsolat, és ezt egy nővel, hát necces, előbb utóbb egy óvatlan pillanatban szexig fajulnak az események. :D

PUF bál
www.youtube.com/watch?v=H94PQ0xnV38

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 12:56:14

@fumerin: Mar probaltam ilyesmit, nem valt be. Max. megelozeskent. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.29. 12:59:01

@Frigyesur:

Tudom! :) De akkoris sokszor kompromittálóak a képek, te és a sok alkohol egy képen....elgondolkodik az ember :)

Nutshell 2010.09.29. 12:59:02

@Frigyesur:
Én nem vagyok ügyes, nem ment a 10 perc a papírlappal *csalódottan néz*

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 12:59:09

@vázkulcs: Ha megtörténik a szex, akkor az már tényleg más tészta.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:00:47

@vázkulcs: és ha csúnya? Vagy ő nem akarja?

Rebelde 2010.09.29. 13:03:21

@Piszok Alfréd:

attól függ mit akar a lány nekem heppem, hogy kapcsolatban lévő pasi tabu, és igyekszem nem megbántani másokat

idegenként pláne elgondolkodnék rajta miért akar velem lógni inkább, mint a nőjével? ha leszarja a nőjét, akkor rendezze a sorait normálisan

amúgy is egy egyedülálló nő egy foglalt pasival a legritkább esetben akar "csak" barátkozni:))

vázkulcs 2010.09.29. 13:05:06

@Nutshell:

Nézd véletlenül lehet ilyen, de látok egy lányt nem az merül fel bennem vajon milyen jó barátom lehetne, mert biztos annyira közös az érdeklődési körünk.

Amit te említesz, ha én többet szeretnék mint barátság akkor akármi is lesz az már nem csak barátság.

Akkor tudok ilyet elképzelni, ha mint nő egyáltalán nem tetszik, de annyira nem , hogy nagyon, és mellette pedig nagyon jó fej csaj. Nem emlékszem ilyen esetre. :D

dr. gernika 2010.09.29. 13:06:09

Én elmennék azokra a közös programokra és próbálnék jófej lenni. Ezalatt meg lehetne figyelni, hogy hogyan néznek egymásra, vajon az egyik akar-e többet a másiktól. Plusz még ha a csajjal összebarátkozol, akkor az plusz visszatartó erő lehet neki, hogy ne engedjen az esetleges kísértésnek.
Mindezzel együtt, nekem ez az egész így nem tetszik, biztosan elég ideges lennék a helyedben. Ha meg akarod tartani a srácot, figyelj nagyon oda rá. Lehet, hogy a ti kapcsolatotok már kicsit ellaposodott, próbáld meg meglepni ezzel-azzal.

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 13:07:22

@Kedves Nard: Ez tortenik ha egy szoke no gondolkodik. :))) Kittyt is kompromittalja a kozos fotonk, megsem kezdetek el talalgatni, hogy talan egyuttvagyunk, nem? :D

@Nutshell: Ooo, hat akkor meg gyakorolnod kell, ifju padawan, hogy egyszer majd Japanba mehess, es leborotvalt fejjel egy szalkas testu, oreg mester tanitvanya legy!

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 13:07:28

@vázkulcs: Szóval ronda nő nincs, csak kevés pia? :)

Nutshell 2010.09.29. 13:09:05

@vázkulcs:
Nincs ronda nő csak kevés alkohol? :)

A másik oldalról nézve szerintem a nőkben pedig az merül fel, hogy "mennyi közös érdeklődési kör - akár járhatnánk is". De nem az, hogy demegdughatna. Máshogy gondolkodunk, ez tény :)

Nutshell 2010.09.29. 13:10:05

@Dr. Jula Watson:
Ma már másodszor írjuk szinte szó szerint ugyanazt :))

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 13:11:31

@Nutshell: úgy látszik ez ilyen nap, nincs önálló gondolatom :)

Rebelde 2010.09.29. 13:13:36

@Nutshell:

"Nincs ronda nő csak kevés alkohol? :)"

ez a teória megdőlni látszik manapság, azt mondják inkább, van annyi pia, ami után a kezdetben béna pasi jóképűnek, kedvesnek tűnik:)))

Father Justice (törölt) 2010.09.29. 13:14:24

@Nutshell: Elég hurka dolog a közös érdeklődési kör miatt járni valakivel.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:14:46

@Rebelde: de ha csak barátkozni akar?

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:16:26

@vázkulcs: nagyon ifijonc lehetsz te még :)
@Drága IV gernika: így van
@Dr. Jula Watson: :DDD

Kósza 2010.09.29. 13:16:57

@fumerin: ok, a kedvedért leírom a two in one-t :)

vázkulcs 2010.09.29. 13:17:29

@Piszok Alfréd:
@Dr. Jula Watson:

@Nutshell:

Sőt ha tételezzük fel azt a minimális esélyt , hogy én csak baráti érzelmeket táplálok, akkor még a másik félnek is ugyanígy kellene éreznie, ennek az esélye 0-hoz közelít, én mindig esélyeket számolok . :D

Nem akarom így mondani, hogy csúnya, fogalmazzunk inkább úgy nem túl vonzó nő a baráti társaságban, és a társaság tagjai, valamint , alkohol, különböző időpontok, és sex témakörben tudnék elmélkedni itt , de inkább nem, óvjuk az ifjúság erkölcseit. :)

Father Justice (törölt) 2010.09.29. 13:19:39

@vázkulcs: Lényegében tehát akkor lehetne barátság férfi és nő között, ha férfiként és nőként egyáltalán nem jönnének be egymásnak. Mivel azonban az Igazi Férfi szóba sem áll olyan nőkkel, akiket nem dugna meg szívesen, ilyen szituáció csak Igaztalan Férfiak esetén állhat elő. Azokból meg nagyon kevés van. :)

2010.09.29. 13:20:12

@Rebelde:
Voltam már mindkettő. Bár én ha érzékeltem, hogy a barátnőt zavarja visszavonulót fújtam. De voltam már barátnő is ugyanilyen szituban (ott a havernő nem úgy gondolkodott mint én). Meg én aki folyton hangoztatja, hogy nincs pasi-csaj barátság. A haverság meg nálam nem a rendszeres (heti több alkalmas) kapcsolattartást jelenti.

Rebelde 2010.09.29. 13:20:17

@Piszok Alfréd:

barátkozzon az egyedülálló nénikéjével:)

szerintem nyomul, ennyi

fumerin 2010.09.29. 13:20:56

@kabátnyúl: A desszert megfexxxi a gyomrot:D

Nutshell 2010.09.29. 13:21:56

@Frigyesur: Olyan távolinak tűnik ez a gyönyörűséges jövő még....

@Dr. Jula Watson: Szerintem mindkét esetben te írtad pár perccel előbb... :)

@Rebelde: Ezt még nem tapasztaltam. A béna pasi eddig bármennyi pia elfogyasztása után is bénának tűnt nekem :)

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Pedig ezt szokták várni a csúnyácskább lányok a buli végén. A jó nők elkelnek, a pasik alkoholfogyasztásával egyenes arányban esik az igényszintjük, így van rá esély, hogy ne egyedül menjenek haza :)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:22:36

@vázkulcs: mások mindig arról panaszkodnak, hogy nem találnak nőt aki tetszik nekik, meg fordítva, ők nem tetszenek a kiszemelt nőknek, te meg azt mondod, szinte biztos, hogy legalább az egyik irány megvan. Mázlista vagy ezek szerint :D

Kósza 2010.09.29. 13:23:14

@fumerin: felvilágosult gyerek vagyok :)

fumerin 2010.09.29. 13:23:19

@Frigyesur: Akkor "gőzölés" egy eredeti tequila-val:D

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 13:24:34

@vázkulcs: :DD
Az én véleményemet meg majd beírja Alfréd, vagy elolvashatod fentebb :)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 13:25:32

@Piszok Alfréd: vagy csak nem túl válogatós :D

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:25:37

@Rebelde: ennek folyománya, hogy a pasid soha nem barátkozhat nőkkel, ugye? Elég szigorú.

S0und 2010.09.29. 13:25:46

Postoló egy unalmas picsa. Valszeg azért megy a barátod a másik csajja szórakozni, mert őt jobban érdekli az egész, mint téged. Ha pedig téged is hívnak, akkor se mész. Duzzogásoddal a saját sírod ásod. Bár szerintem már rég készen van, kérdés hogy a faszi mikor lök bele. Remélem stílusosan a mutatóujjával böki meg az orrod és úgy dölsz bele. Ők meg pajkosan lapátolják rád a földet. :D

Hát igen, kétség sem fér hozzá, ÉN egy kedves és megértő alak vagyok.

Nutshell 2010.09.29. 13:26:03

@vázkulcs: Ohh, szóval amelyik hölgy megismer téged, annak onnantól kezdve vége van, mint a botnak. Esélytelen hogy ne akarja megdugatni magát veled? :)

@Father Justice: Annyi hurka dolog van. Ez is egy ilyen :) De mondjuk a szexi külsőért is hurka dolog járni valakivel. A szerelemért kell járni valakivel és kész :)

Kósza 2010.09.29. 13:26:14

@Nutshell: ezt csak a béna pasik csinálják így! A rutinosabbja a buli elején, a józan szakaszban rámozdul a gyengébb felhozatalra, ettől a jó nők vérszemet kapnak,... és a buli végéig lehet közülük szemezgetni! :)

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 13:26:37

@Nutshell: Az mindegy. Ma minden amit írok, valaki másnál is megjelenik. Nem vagyok túl eredeti úgy látszik :D

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 13:28:44

@Kósza: Na most összezavarodtam. Ha nekem kell vadásznom, akkor vagyok a jobbak közül való? :D
Cseles

vázkulcs 2010.09.29. 13:30:47

@Father Justice:

nem azt mondom, hogy szóba sem áll, sok mindenkivel szóba állok, igazi barátom viszont elég kevés van. Azokat meg nem sorolom a barátaim közé akikkel ha elmegyek strandra, vagy megjelenik egy komolyabb dekoltázzsal akkor egészen más gondolataim támadnak, ettől még tök jókat beszélgethetünk a világ dolgairól, emberiség problémáiról, stb. Csak erre gondoltam röviden. :D

@Piszok Alfréd: Tetszik, most ez is relatív, ha azt mondod annyira tetszik, hogy egy életet le akarsz vele élni akkor valóban igazad van, viszont ha vannak pillanatok amikor tetszik az már elég furcsa barátság vsz. :)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:31:01

@Dr. Jula Watson: te vagy az egyetlen eredeti, mi vagyunk a hamisítványok :)

Nutshell 2010.09.29. 13:32:29

@Kósza: Aztaaaa... Ez nekem új. Ezek szerint még nem volt dolgom rutinosabb pasival :)

@Dr. Jula Watson: Rosszul látod. Annyira eredeti vagy, hogy mindenki téged idéz (a tudtunk nélkül is... :)

@S0und: Lehet pont ez kell a kiscsajnak, hogy érdekesebbé váljon. Már ha tud.

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 13:32:37

@Father Justice: és attól kezdve titokban fog elmélyülni a barátja a 19 éves rejtelmekben.:-)

@Nutshell: "De nem az, hogy demegdughatna." Konkrétan nem ez a szó jut eszembe, az igaz.:D

Rebelde 2010.09.29. 13:33:11

@Piszok Alfréd:

barátkozzon úgy, hogy engem ne zavarjon:) mondjuk én el is megyek közös progikra, és szóvá is teszem, ha valami nem oké:)

vázkulcs 2010.09.29. 13:34:34

@Nutshell:

2 oldalú a dolog. Gondolj bele abba mennyi az esélye, hogy van egy nő akiről egy pajzán gondolatod sincs, és neki sem rólad, miközben állandóan együtt buliztok, utaztok stb.. ez egy kis halmaz lehet. Aztán ezen kívül még rokonszenvesek is vagytok egymásnak, vagyis barátok vagytok, ez a halmaz a 0 -hoz közelít.

Persze ha azt is barátságnak fogjuk fel, hogy néha gondolsz rá úgy mint nőre, akkor ok. :D

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:34:37

@vázkulcs: "tetszik"
Úgy értettem, akivel dughatnának :D

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 13:39:38

@Piszok Alfréd: @Nutshell: na most ti :D

@vázkulcs: A néha, és ha csak gondolat, szerintem belefér. Az állandó próbálkozás az nem.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:40:08

@Rebelde: te el is mész, ez így teljesen rendben van. Azt, hogy téged zavar-e, csak a pasitól vagy tőled tudhatja meg.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 13:42:59

@Nutshell: hát, nem voltam még csúnyácskább lány. ha meg itt tartunk, akkor a fiúk inkább azt mondják, hogy érdekes arcú :)

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:43:51

@vázkulcs: én pont ezért mondtam az idegen nőket az utcán. Akármitől meg lehet kívánni valakit egy pillanatra, olyan ruha van rajta, kivillan valami erotikus testrésze, úgy mosolyog, bármi. Ettől nem lesz rajtam úrrá az örökös gerjedelem, nem fogok éjjel nappal rá gondolni, csak egy kósza gondolat volt. Ez szerintem ugyanannyira változtat a viszonyunkon, mint a nővel az utcán, semennyire.
Ha meg mégis ez jár onnantól a fejemben folyton, az már nem szimpla megkívánás.

Piszok Alfréd 2010.09.29. 13:44:38

@Dr. Jula Watson: szokatlan szabályosságok vannak ma az erő szöveteiben :D

Nutshell 2010.09.29. 13:45:35

@vázkulcs: Az biztos, hogy általában van valami a levegőben egy férfi-nő barátságban (legalább az egyik fél részéről), ami azonos neműek esetében nincs. De ha ez gondolati szinten marad, akkor nem jelent óriási problémát.

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 13:46:29

@Nutshell: Ha kitarto vagy, valora valhat, es a sarkanygomboket osszegyujtve/Mortal Combatot megnyerve, megmentheted a vilagot! :))

@fumerin: Ordog itala. Maradok a fenielfrinnel, az is jo cucc. :)

vázkulcs 2010.09.29. 13:46:48

@Piszok Alfréd:

Ebbe jól belegabalyodtam.:D Szóval azt akartam mondani nekem nincs olyan nőnemű barátom, aki mint a normál barátaim akikkel együtt nőttünk fel, együtt fociztunk, motoroztunk, horgásztunk, először rúgtunk be, együtt mentünk csajozni, focimeccsekre stb..

Vannak lányok akiket szimpatikusnak találok mint embert de nem sorolom ebbe a körbe, jó velük lógni meg ilyesmi, de azért mégis csak nők. :)

@Dr. Jula Watson: hát igen ez már egy filozófiai kérdés. :)

Nutshell 2010.09.29. 13:47:15

@Dr. Jula Watson: Valóban, ez m a közös gondolatok napja :)

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Most mondjam azt, hogy még én sem? :)))

Rebelde 2010.09.29. 13:48:26

@Piszok Alfréd:

nyilván, de ha én lennék a havercsaj, lenne bennem empátia, illetve nekem is lejön, ha a barinő nem kedvel,vagy esetleg egy játszma közepén ülök:)

Father Justice (törölt) 2010.09.29. 13:49:35

@Nutshell: Természetesen. Azonban míg a szexi külső általában szükséges feltétele a szerelem kialakulásának, a közös érdeklődés többnyire nem. Persze előnyös, sőt, hosszabb távon nélkülözhetetlen is, ha az érdeklődési köröknek is van metszete. Viszont kizárólag arra építeni a párkapcsolatot botor gondolat. :)

@vázkulcs: Ezt értem, de tulajdonképpen semmi nem zárhatná ki, hogy az igazi barátaid között is legyen hölgy. Képzelj el egy jó fej, ám gömb alakú lányt, akit érdekel a foci, az F-1, a sziklamászás, az agresszív horgászat, és minden közös hülyeségben benne van. Tök jó, nem? :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: És így - a titok révén - némi izgalom is kerül az ellaposodó kapcsolatukba, nemcsak egy huncut pocaklakó. Ma mindennek megtalálom a jó oldalát, vigyázat. ;)

fumerin 2010.09.29. 13:52:28

@Frigyesur: Most olvastam érdekes dolgot a fenielfrin-ről:D

drogriporter.hu/mediamonitor/fenilefrin#comments

Csak keveset:)

(a mellékhatásai az általam ajánlottaknak elenyészőbbek)

tőzegmalac 2010.09.29. 13:56:06

@Rebelde: kérsz egy koktélt az alsó sorból? :DDD

vázkulcs 2010.09.29. 14:00:23

@Father Justice:

Elméletileg nem lehet kizárni, gyakorlat mást mutat nálam, de meggyőztetek adjunk ennek az esetnek 0,000000000001% esélyt. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 14:00:42

@vázkulcs: Sajna nekem sincs olyan nőnemű barátom akivel együtt mennék csajozni... :(

Nutshell 2010.09.29. 14:01:40

@Father Justice: Akárcsak kizárólag a szexi külsőre építeni :)

@Frigyesur: "Megmentjük a világot a pusztulástól. Zászlónk alatt egyesül majd minden ember. Legyőzzük az igazság és a szeretet szellemét. Birodalmunk határa kék ég!" :)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 14:01:48

@Father Justice: A gömb alak ideális a sziklamászáshoz.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 14:02:36

@Nathan D'Xantine: Izé... Különösen, ha zuhanás közben csepp-alakot vesz fel!

Kósza 2010.09.29. 14:05:26

@Father Justice: Azt akarod mondani, hogy a külső megfog, a belső megtart?!
Ez nem csak a párkapcsolatokra igaz, én például emiatt tudok nagyon berúgni, ha egy Unicumos üveg kerül a kezeim közé! :)

fumerin 2010.09.29. 14:08:39

@Kósza: Kifogás!

Lehet kapni kicsi kiszerelésben is:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 14:10:21

@Kósza: Ááá! Kamu. A külső kívül van, a belső belül.
A többi misztifikáció... :D

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 14:12:08

@fumerin: Hihetetlen, hogy mar mikekl nem probalnak beallni. :D

De egyefene, megkockaztatom azt a kis szimpatomimetikus hatast.

Felreertes ne essek, alkoholt is teszteltem mar. Amikor bujkalt bennem valami, masfel deci tomeny egyhajtasra, es reggelre semmi gond. De mar betegen semmi haszna nem volt, csak mentalisan jobban ereztem magam. :) Amikor meg a batyam paprikapalinkaval akart kuralni, a mindenemfaj es nemkapoklevegot erzes melle hanyinger es torokeges tarsult. Fasza volt. :D

Frigyesur (törölt) 2010.09.29. 14:13:44

@Nutshell: :))) Sajnos egyedul kell ezt a harcot megvivnod, mert en kutyaul vagyok perpillanat.

fumerin 2010.09.29. 14:15:00

@Frigyesur: Na jó ne igyunk és ne drogozzunk...:D

Akkor egy szauna?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 14:15:39

@fumerin:

"no question I would speed, for cracks and weed
the combination made my eyes bleed"

www.youtube.com/watch?v=bjZRAvsZf1g

fumerin 2010.09.29. 14:20:08

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

" Mer szívtam eleget, de nem füvet,
az a másik, ami szerintem para.
Mert, amelyik haverom ráállt,
mára mind egy tompa pöcs.
Persze így könnyebb a világ,
de én inkább vagyok zilált
tisztán, mint cucc nélkül tiszta zilált"

:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 14:32:26

@fumerin: most azt hiszed, hogy bármit is reklámoztam? csak erre a számra asszociáltam :)

de lehetett volna ez is:
www.youtube.com/watch?v=xRkpOdRbbsc

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 14:33:52

@Frigyesur: nekem is csak megelőzéskor jött be. ha már lázas voltam, akkor inkább szenvedés.

küldök még erőt a sötét oldalról :)

fumerin 2010.09.29. 14:38:23

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Nem is feltételeztem:)

Ez a dalszövegrészlet ugrott be arra, amit írtál:)

(nekem szegényes a zenei műveltségem az általad preferált dalok világában)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.29. 14:38:53

@Frigyesur:

Elhagyott az erőd öreg! Immár én vagyok a mester! :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 14:46:23

@Kedves Nard: de akkor a kék satyidat le kellene cserélned a fekete bilire :DDD

bár a képek alapján inkább Yodára hajazol :DDD

www.ew.com/ew/article/0,,127917,00.html

Kósza 2010.09.29. 14:48:21

Azt még nem mondta senki, hogy mit keres egy komoly 23 éves nő egy vele egyidős srác oldalán?
Hányszor mondjam még el, hogy férfi és nő között minimum 10 év korkülönbség az ideális?! :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 14:55:39

@Frigyesur: ismételten jobbulást. közben látom belefogtál a golftatyó bizniszbe is :P

www.product-reviews.net/2008/03/28/star-wars-golf-bags/

tarquin - védőháló nélkül 2010.09.29. 15:00:33

@Nutshell: Mondjuk az, hogy "de kíváncsi lettem az érdeklődési körére":-)

@kabátnyúl: nicsak, észre sem vettem a kis huncutot.:-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 15:07:05

@Kósza: Nem lehet minden nő gerontofil!
Sajna...

fumerin 2010.09.29. 15:09:19

@Nathan D'Xantine: :D :D :D

Úgy tűnik, hogy ma nagyon izgatja a fantáziádat az az enyhén spicces 19 éves:D

Nutshell 2010.09.29. 15:14:29

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Miért rajzoltak szakállat a bal oldali néninek? Vagy ne tereljem el a figyelmet a jobb oldaliról? :)

Kósza 2010.09.29. 15:17:47

@Nutshell: ezt mindenkinek magában kell eldöntenie :)

Kósza 2010.09.29. 15:19:32

@Nathan D'Xantine: vagy mint az a hölgyek fejében megfordul, pedofil! :)

Nutshell 2010.09.29. 15:22:05

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ez valóban nőiesebb megfogalmazása ugyanannak... :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.09.29. 15:33:20

Frici szégyenében elbujdokolt, immár én vagyok a Galaxis ura! :)

Nutshell 2010.09.29. 15:34:20

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Tudom, hogy nem én vagyok a célközönség, de van aki rajzolt figurákra gerjed?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 15:42:22

@Nutshell: ezek szerint van, én személy szerint a zigaziakra gerjedek :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 15:44:03

@Nutshell: meg van ennek kultúrája, egy művészeti ága. de nem ugrik be a megnevezés, a rajzokat szeretem, de már rég nem foglalkoztam ezzel.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.09.29. 15:47:42

@fumerin: kösz a támogatást :DDDD nagyra értékelem :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.09.29. 16:19:03

@fumerin: MINDIG nagyon izgatja. Vess meg érte! :D

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 17:44:07

@Kósza: Egyetértek. A tíz évvel fiatalabb az még nem olyan elhasznált :D

Dr. Jula Watson 2010.09.29. 17:46:59

@Snowmass: de nem ::D

@Nutshell: én például nagyon szerettem hetente 2x randizni egy plakátfiúval. Nagyon hűséges volt, mindig ott volt amikor szükségem volt rá, és kitartóan futott mellettem, amíg edzettem :D

joemann 2010.09.30. 15:42:56

Szerintem is, jók a lány barátok, itt még az is le van írva hogy tegyünk szert még többre:
www.puafestival.com/forum/index.php?topic=90.0
süti beállítások módosítása